סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 8:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 12:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שרודר עובר לגולדן סטייט עבור מלטון שגמר את העונה
אולי סימן לשחרורים נוספים מברוקלין שצריכה להפטר מעוד שחקנים בשביל להיות חלשה מספיק
אולי קאם ג׳ונסון תמורת אחד הסנטרים שגמרו את העונה באינדיאנה....למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 12:16 am 
מנהל פורום

פול ריד נחתך מהפיסטונס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 12:18 am 
מנהל פורום

הטרייד האפשרי עם הכי הרבה באז הוא זה של ג׳ימי באטלר
מאמין שבאטלר הולך להתאכזב מהשווי שוק שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 12:21 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
פול ריד נחתך מהפיסטונס

לא הבנתי למה נחתך מפילי ועכשיו שוב. שחקן חביב דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 1:49 am 
מנהל פורום

מקיין עם קרע במיניסקוס בחוץ להרבה זמן
אמביד נפל על הפנים (כמה סימלי) ויש לו שבר
לא ראיתי האם ייעדר ולכמה זמן, סביר להניח שייעדר
פילי בעונה מהגיהינום

המירוץ לרוקי העונה יוליד כנראה את הרוקי הכי חלש מאז בורגדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 3:07 am 
Hall of Famer

דאמ. זה לא טוב. ייתכן ופילי תוותר על העונה בשלב מסוים
ותנסה להשאיר את הבחירה (מוגנת טופ6) אצלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:16 am 
Senior

uriel17 כתב:
מקיין עם קרע במיניסקוס בחוץ להרבה זמן
אמביד נפל על הפנים (כמה סימלי) ויש לו שבר
לא ראיתי האם ייעדר ולכמה זמן, סביר להניח שייעדר
פילי בעונה מהגיהינום

המירוץ לרוקי העונה יוליד כנראה את הרוקי הכי חלש מאז בורגדון

*לא נפל על הפנים, קיבל מכה שנראתה חלשה מאוד מהיד של מתורין. כנראה הפנים של אמביד כבר שבירות מפציעות קודמות, כי זה היה נראה כמו עוד הצגה אמבידית טיפוסית (אולי בעצם השבר היא מהנפילה על הרצפה אחרי שהוא זרק את עצמו לשם בעצם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:36 am 
Hall of Famer

הפציעה של אמביד לא חייבת להיות ממושכת ופילי במרחק 2 משחקים מהפלייאין, אני לא חושב שהיא חייבת לוותר על העונה, אבל אם כן, אני חושב שזה יסגור את הסיפור של אמביד בפילי. בגיל (עוד מעט) 31, עם עבר הפציעות שלו, אני חושב שכבר ברור לכולם שהוא לא הולך להוביל אף קבוצה לאליפות או אפילו קרוב לזה, גם יש מצב שהשיא שלו כבר מאחוריו. אולי טרייד שלו לקבוצה כמו פיניקס או ג"ס ייתן לו איזה צ'אנס לאליפות כשחקן מוביל עם דוראנט/קארי לידו שייקחו ממנו את הלחץ של להיות האלפא-דוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 2:58 pm 
Senior

uriel17 כתב:
פול ריד נחתך מהפיסטונס

מסתבר שלדטרויט יש 24 שעות לחזור להיות מעל רצפת השכר בשביל לקבל את הכסף מהקבוצות שמעל מס המותרות, מס שאומר שכנראה יש איזה טרייד נוסף על הפרק, או שדטרויט יכנסו כצד שלישי לטרייד של שרודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 3:33 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
הטרייד האפשרי עם הכי הרבה באז הוא זה של ג׳ימי באטלר
מאמין שבאטלר הולך להתאכזב מהשווי שוק שלו

עוד שם מעניין בשוק הוא ניקולה ווצ'ביץ', מפורסם ששיקאגו מבקשת בחירת סיבוב ראשון תמורתו.
לגבי באטלר, יוסטון נחשבה בתקשורת למועמדת חזקה בשבילו, אבל סם אמיק (כתב אמין) טען שלשום שממקורות בתוך הרוקטס, הם לא הולכים עליו.

הייתי רוצה לראות את באטלר בקליבלנד, חושב שהוא הופך אותם למפלצת עם חמישייה אדירה לצד גרלנד-מיטשל-מובלי-אלן.
כריס לברט, מקס שטרוס, ניאנג, אוקורו, מספיקים מבחינת משכורות. הבעיה שלהבנתי הם לא יכולים להעביר בחירת סיבוב ראשון לפני זאת של 2031.

ווצ'ביץ' עושה לי הכי הרבה שכל בגולדן סטייט.
כל הבחירות שלהם שייכות להם עד 2030 (ב-2030 הולכת לוושינגטון אם היא 21-30, אם היא 1-20 אז וושינגטון מקבלת סיבוב שני במקום).
מבחינת משכורות לא צריכה להיות בעיה גדולה, פייטון-לוני-פילר מאזנים משכורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 3:44 pm 
Hall of Famer

שיקגו בהחלט עושה בחוכמה כשהיא מנסה למכור עכשיו את ווץ', עזבו את זה שההגנה שלו גרועה, זה פחות בולט כרגע כי ההגנה של הבולס באופן כללי מחורבנת, אבל האיש בכושר קליעה באמת פסיכי מתחילת העונה ואני לא רואה סיכוי גדול שדבר כזה יחזיק עונה שלמה. משחקן של 49-50% מהשדה (52% בשיא), 34-35% לשלוש (40% בשיא) ו-77% מהקו, פתאום הוא קולע העונה בכמעט 59% מהשדה, 47% לשלוש ו-85% מהקו, הסבירות שמספרים כאלו יחזיקו עד סוף העונה היא די אפסית, וכשהם ירדו בחזרה, אז יתברר ששוב, הוא סנטר פותח מזדקן, די בינוני עם משחק התקפי לא רע והגנה גרועה, אבל לא באמת משהו שהופך קבוצה כמו ג"ס מקבוצת שעל הגבול בין פלייאין לפלייאוף לקונטנדרית של ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 4:14 pm 
Freshman

אני ממש לא חושב שהוא הופך אותם לקונטנדרית, אבל הוא בהחלט משפר אותם, הקו הקדמי של הווריורס אחד הגרועים בליגה כרגע.
ג'ימי באטלר גם לא יהפוך את הווריורס לקונטנדרים במערב האימתני, אבל ייתן להם הרבה יותר סיכוי.
הבעיה היא שלאזן משכורות מולו יהיה קשה מאוד. הם חייבים את וויגינס בתוך הטרייד הזה, ובשביל שמיאמי תסכים לאכול את המשכורת של וויגינס לשלוש שנים, רק זה שווה בחירת דראפט נוספת אחת לפחות.
לא רואה את הווריורס נותנים 2-3 בחירות ראשונות בשביל באטלר, לכן היחיד, לדעתי, שנמצא בשוק ויכול לעזור להם בפלייאוף, בלי למשכן את העתיד, זה רק ווצ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 1:26 am 
Sophomore

אני לא חסיד של וויגינס (רחוק מזה), אבל החוזה שלו הוא רק לשנתיים נוספות אחרי השנה הנוכחית. ואחרי עונה נוראית בשנה שעברה, הוא דווקא נראה לא רע השנה ב-20 המשחקים הראשונים. המספרים (כולל נקודות, ריבאונדים, אסיסטים, חטיפות, חסימות ואחוזי קליעה) זהים כמעט אחד לאחד לאלו שהוא העמיד לפני שלוש שנים, בעונה שבה הוא נבחר למשחק האולסטאר והיה השחקן השני הכי טוב של הווריורס בריצת האליפות ובעיקר בסדרת הגמר מול בוסטון. הוא קולע כרגע 43% משלוש, עם 59% טרו שוטניג, וגם משחק הגנה בכלל לא רעה. לא יודע אם זה יחזיק, אבל אם כן, חוזה של בין 26 ל-30 מיליון לשנה לווינג ברמה הזו הוא לא חוזה בעייתי או רעיל באקלים השכר הנוכחי ואפשר אפילו לומר שהוא די ריאלי.

וויגינס צעיר מבאטלר הפציע מאוד ובן ה-35 ב-6 שנים. וכן, באטלר עדיין שחקן יותר טוב אפילו מהגרסה המוצלחת של וויגינס. אבל שניהם קצת הד קייסז ובהתחשב בירידה הצפוייה עם הגיל, יש מצב שההפרש ביכולת לא גדול כמו שנדמה. בנוסף, באטלר (אם לא יחליט לצאת מהחוזה שלו) הולך לקבל 100 מיליון השנה ובשנה הבאה, שזה יותר ממה שוויגינס יקבל בשלוש השנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 9:11 am 
מנהל פורום

rony כתב:
הפציעה של אמביד לא חייבת להיות ממושכת ופילי במרחק 2 משחקים מהפלייאין, אני לא חושב שהיא חייבת לוותר על העונה, אבל אם כן, אני חושב שזה יסגור את הסיפור של אמביד בפילי. בגיל (עוד מעט) 31, עם עבר הפציעות שלו, אני חושב שכבר ברור לכולם שהוא לא הולך להוביל אף קבוצה לאליפות או אפילו קרוב לזה, גם יש מצב שהשיא שלו כבר מאחוריו. אולי טרייד שלו לקבוצה כמו פיניקס או ג"ס ייתן לו איזה צ'אנס לאליפות כשחקן מוביל עם דוראנט/קארי לידו שייקחו ממנו את הלחץ של להיות האלפא-דוג.

מחליף לא רע לקייטה, אם בוסטון לא תצליח לשמור אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 10:07 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
rony כתב:

מחליף לא רע לקייטה, אם בוסטון לא תצליח לשמור אותו

לא בדיוק אותה רמה, אבל אני כן רואה אותו מחזיק את הצבע 5-10 דקות בזמן שהורפורד/פורזינגיס נחים או פצועים, לא בטוח שבפלייאוף, אבל בטח בעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה