באשר למילווקי, אז כן יש להם את אחד השחקנים הטובים בעולם, יש להם את התואר היחיד שהיה על השולחן העונה באופן מעורר הערכה, על הקבוצה הטובה בליגה האקס פקטור של הניצחון הזה היה אנדרה ג'קסון ג'וניור, שהמשיך להיות הכוכב ההגנתי שלהם עוד חודש בערך ואז נמוג במעמקי הספסל, למה? וואלה לא יודע, נראה לי כמו עוד טעות ברקורד המפואר של הדוק קוזמה הגיע כאחד השחקנים השנואים עלי בליגה ובמילווקי הוא רק מחזק את זה. שחקן חלול, מחולל סטיסטיקות חסר משמעות שתופס מקום על הפרקט של שחקן אמיתי, הבעיה עם להעיף אותו מהרוטציה, זה שהוא יודע להיות טוב כשהאדמה בוערת תחת הרגליים שלו, ואז הוא פתאום נלעם בהגנה, זזה בהתקפה, חוסם, מגיע לפינות בוויק סייד כמו בן אדם לקבוצה אין המנועים הרקטיים האלה שהיו לה בעונת האליפות, כשיאניס הוא הרקטה וטסה למטרה, ואז כשהטיל "מתעייף" נפתח מנוע רקטי נוסף שדוחף את הטיל למעלה, ככה אני מדמה את מידלטון והולידיי בזמנו, וזה מה שדיים (איזה כיף לכתוב שדיים) היה אמור להיות בקדנציה הזו רק עם 101 ערכים מוספים אחרים דיים מושבת ויחזור אולי לפלייאוף, התקופה עד ל"החלמה" היא לא באמת החלמה מפציעה או ממחלה, זה זמן שבודקים מדדים והשפעה של מדללי דם להבטיח שאין סיכון לשחקן, או שיש סיכון כמו במקרה של כריס בוש ואז להשבית את השחקן אז תכלס, מילווקי הופכת להיות הברווז הצולע של פלייאוף המזרח, הייתי מרחיק לכת ואומר שהיא לא פייבורטית אפילו מול אטלנטה, שלא לדבר על זה שהיא תפסיד בטוח לניקס, כי זו הסדרה כמעט הכי בטוחה כבר
|