סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 12:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
מה הסטטוס של טיג׳יי קליין כיום ?

אם אני לא טועה משחק בגראן קנריה בספרד

חצי גמר וגמר הגביע השנה כצפוי בארנה
https://sport1.maariv.co.il/israeli-bas ... e/1018232/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 12:38 pm 
Hall of Famer

אני מניח שאם זה היה נכון אז הוא היה משחק נגד הפועל ת״א ביורוקאפ , אבל הוא לא. מבדיקה שטחית התברר שהוא פנוי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:25 pm 
Hall of Famer

לפי וויינט ירושלים ממקדת מאמצים על נועם יעקב, שיצטרף לארינה כבר העונה כמחליף של דברת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:28 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
לפי וויינט ירושלים ממקדת מאמצים על נועם יעקב, שיצטרף לארינה כבר העונה כמחליף של דברת.

האמת ששם מאד מעניין. לשני הצדדים (אפשרות לראות את נעם יעקב מקרוב).
מנחש שלא יקרה (מהבטן, לא מבוסס) אבל אם כן מעניין אם זה יהיה לטווח קצר או ארוך. אם לארוך, ירושלים יכולה להיות עם נכס אסטרטגי של שני ישראלים צעירים ומובילים (יעקב ודברת) שחתומים לטווח ארוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:47 pm 
גייב לוין בהרצליה.
לא יכל להועיל לנו?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:50 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
עמוס לב כתב:

האמת ששם מאד מעניין. לשני הצדדים (אפשרות לראות את נעם יעקב מקרוב).
מנחש שלא יקרה (מהבטן, לא מבוסס) אבל אם כן מעניין אם זה יהיה לטווח קצר או ארוך. אם לארוך, ירושלים יכולה להיות עם נכס אסטרטגי של שני ישראלים צעירים ומובילים (יעקב ודברת) שחתומים לטווח ארוך

לפי הכתבה של ווינט , יעקב ואבא שלו ביקרו בארנה בשבוע שעבר , ככה שאולי לא בטוח שזה לא יקרה. מדובר שם כרגע להשאלה עד סוף העונה הנוכחית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:58 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
גייב לוין בהרצליה.
לא יכל להועיל לנו?

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 3:59 pm 
Hall of Famer

אם הוא לא רכז ולא 4 , אז לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 4:16 pm 
עופר האדום כתב:
אם הוא לא רכז ולא 4 , אז לא.

אז זהו, שהוא 4.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 4:25 pm 
Hall of Famer

אז אולי כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 6:14 pm 
Junior

shmueliki כתב:
דניאל כתב:
אבדיה זה סיפור שונה, האם כמו כספי הוא ידע לתרגם את המעמד המשני שלו ב-NBA למעמד השחקן המוביל בנבחרת (או יותר טוב, מה שמרקנן עשה כשמינף מעמד מוביל לנבחרת למעמד מוביל ב-NBA).

אני חושב שכספי זו בדיוק דוגמא לשחקן שלא הצליח לעשות את ה"מעבר הזה" (שתיארת אותו נהדר).
בסוף אם נכליל, ואפילו אם קצת "ננרמל ונתעלם" מההיעדרויות המרובות (שהן חלק מלהיות שחקן NBA, בטח כזה שתדיר צריך להיות בריא כדי להילחם על החוזה הבא וכו') לא בטוח בכלל שהוא תרם לנבחרת יותר משחקנים אחרים בני תקופתו, שלכאורה עשו בקריירה הרבה פחות ממנו.
לטעמי גם הסיכויים של אבדיה לעשות את המעבר הזה בהצלחה ובאמת "להוביל את הנבחרת" לא גבוהים, כי בסופו של יום אף אחד לא אומר שהוא יהיה אופציה התקפית יעילה יותר מאשר ים מדר (אפרופו האליפות האחרונה) או למשל בן שרף בעוד כמה שנים.

לעניין היידגר לירושלים, זה הכל עניין של פרספקטיבה.
אני מניח שאילו היו מנסים להביא אותו במקום ברנדון בראון (או לצד רכז זר חדש במקום ספידי סמית) - היו מוצאים את הדרך, גם הכלכלית (כי אתה יודע שזה שחקן שסוגר לך "כמה פינות" בסגל, ולכן יהיה פחות צורך עתידי לשמירת כסף נוסף בצד). אבל זו לטעמי בדיוק הרעה החולה אצלנו בליגה - שקודם כל ממלאים בצורה מקסימלית כל אפשרות להבאת זרים, ואז פתאום מגלים שקשה להביא ישראלים לצידם.

מסכים לגבי כספי. לגבי אבדיה, התקווה היא או שהוא יהפוך לשחקן מוביל ב-NBA, סטייל מרקנן (המרחק גדול), או שאיכשהו הוא ידע למלא תפקיד משני בנבחרת שיותר תואם את המעמד שלו ב-NBA. דוגמא מוצלחת פחות היא צרפת שגובר הוא רק 4-5 בהיררכיה בהתקפה, או דוגמא מוצלחת יותר ספרד, שלמרות שחקני ה-NBA מי שהוביל אותה בנבחרת הוא שחקן שמשחק באירופה (לורנזו בראון). אז אולי מדר או שרף יהיו השחקנים המובילים (הכדור אצלם ביד, יקחו את רוב הזריקות ואת הזריקה האחרונה) ואבדיה יתמקד בהגנה, ריבאונד ויהיה 3-4 בהיררכיה בהתקפה. עם זאת, אני לא רואה את זה קורה כי באופי שלו אבדיה בחיים לא יסכים לרדת מהמעמד של השחקן המוביל (אלא אם מדר יהיה במעמד שלו ב-NBA, גם זה נראה רחוק כרגע).

לעניין היידיגר, דווקא ירושלים בנתה נכון. אחרי הרבה שנים עם הצהרות של הישראלים הכי טובים, הם הלכו על קו שהישראלים הם השחקנים המשלימים של הזרים (מתקשר בדיוק לעניין הנבחרת). מהבחינה הזו הקבוצה נבנתה לא רע השנה - קורנליוס זו פגיעה בול (שחקן לא מאד בכיר לא בקבוצה לא מאד בכירה שמשתלב מעולה בתור שחקן משלים בקבוצה בכירה יותר), גם דברת לדעתי היה פגיעה בול (בלי קשר לזה שהוא צעיר) ומנצל את החוזקות שלו כדי לעלות מהספסל ולהכניס סדר והגנה ואפילו לסגור משחקים, בניגוד לנבחרת (העתודה) ששם הוא לקח על עצמו המון וגם החטיא המון. בלייזר מתקשה בגלל הירידה מהמעמד, והוא לא שחקן משלים כזה טוב. שגב הוא פוטנציאל לשחקן משלים מעולה (הגנה וריבאונד וניצול כדורים מהרצפה לנקודות קלות), הבעיה שהיכולות ההתקפיות שלו כל כך התדרדרו שהוא אפילו לא מצליח לקבל כדור פשוט ולסגור סל כשהוא חצי חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 6:18 pm 
Hall of Famer

פוש מערוץ הספורט :

ציטוט:
הפועל י-ם פנתה לוילרבאן בנוגע להשאלת נועם יעקב , אך יש מכשול

נכנסים לכתבה כדי לראות מה המכשול. מה המכשול ? ״הסכמת הצרפתים טרם התקבלה״.......... רמה עיתונאית גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 6:43 pm 
מנהל פורום

כמו במערכון באנחנו במפה: "יכולתי לאמן במנצ'סטר יונייטד אם הם היו רוצים אותי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 7:16 pm 
מנהל פורום

blue כתב:
כמו במערכון באנחנו במפה: "יכולתי לאמן במנצ'סטר יונייטד אם הם היו רוצים אותי"

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 03, 2023 11:55 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
יוניק כתב:
גייב לוין בהרצליה.
לא יכל להועיל לנו?

לגמרי

לא מבין למה חולון לא החתימו אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 12:30 am 
Hall of Famer

כי הרצליה החתימה אותו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 3:58 pm 
Junior

לפי ערוץ הספורט, העסק עם וילרבאן נסגר ונועם יעקב מגיע להפועל עד סוף העונה. אין לי מושג מה להגיד על זה. לתחושתי, היידגר היה יכול להיות הימור הרבה פחות פרוע וברור מאוד מה הוא היה נותן לך כבר ברבע גמר הגביע. מה שכן - יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 4:07 pm 
Sophomore

מקס היידגר הוא הסקורר המוביל של קבוצה מאמצע הליגה הטורקית, שניצחה בשבועיים האחרונים את פנרבחצ'ה וטורק טלקום - שתי מובילות הליגה. אם איכשקוראיםלהם היו רוצים לשחרר אותו בתמורה לפיצוי כנראה שהם היו יכולים לקבל קצת יותר ממה שיש לנו להציע, וזה לפני מיסים והיותו "זר" במונחי ה-BCL. בקיצור, די עם היידגר.
לא ראיתי מספיק מיעקוב (שמתעקש על החולם המלא משום מה, כמו דוברת), אבל צעד די אמיץ מצד כל הצדדים לתחושתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 4:10 pm 
Freshman

אני לא בטוח כמה היידגר היתה אופציה אמיתית (גם שחקן מוביל בקבוצה בליגה רצינית, גם עם התדמית של יוסג׳ בשמיים ורצון שההתקפה תעבור דרכו לא נשמעת מתאימה למאמן בכלל).
מה שכן להכניס שחקן צעיר לרוטציה זה עניין הדרגתי אז מבחינת תזמון יש סיבה ליהיות אופטימי, ומאחר שבראון בינתיים לא נראה חד לדעתי נועם יקבל את אותה הזדמנות כמו דוברת ולדעתי הוא יקח אותה.
האם זה ישנה מאזן כוחות לפני הגביע? מן הסתם לא אבל גם לא חושב שהיידגר היה עושה את זה וסה״כ זה גביע, משחק אחד וכו, נהיה אנדרדוג ואולי טוב שכך לשם שינוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 4:25 pm 
עכשיו זה רשמי.
מה שמדהים כאן הוא, שזו השאלה עד סוף העונה. כלומר לא מדובר על השקעה לטווח ארוך וכו' כמו דוברת או גלעד לוי, אלא אשכרה אמונה שהוא יכול לתרום כבר העונה. וזה כשחברים מביני עניין (רציני, לא בסרקזם) כאן, לא היו בטוחים שהוא היה מככב כיום בלאומית אילו היה משחק בה.
בקיצור, מסקרן ומעניין מאד זה בטוח.
וגם אם זה לא יצליח, אני מוריד את הכובע בפני ההנהלה על המהלך. קצת מחוץ לקופסא, נועז או איך שלא נקרא לזה, אבל מהלך גדול שלכל הפחות מעמיד את ירושלים כבית לכוכבי העתיד של הכדורסל הישראלי.
ואי אפשר בלי, אם אתה ישראלי ושואף לשחק בירושלים, לא יזיק כנראה אם יקראו לך נועם...

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 4:57 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
וזה כשחברים מביני עניין (רציני, לא בסרקזם) כאן, לא היו בטוחים שהוא היה מככב כיום בלאומית אילו היה משחק בה.

אני לא זוכר שראיתי משהו כזה נאמר כאן בפורום.
כן נכתב שלא ברור מה הרמה בליגה עד גיל 21 בה הוא משחק (ומככב מאוד). גם אם נגיד הרמה של יותר נמוכה מהליגה הלאומית, זה לא אומר שהוא לא מסוגל לככב גם בליגה הלאומית. למעשה אני דיי בטוח שאם שוהם גת שחקן טוב בליגה הלאומית, אז נועם יעקב (שהיה יותר טוב ממנו כשהם שיחקו יחד ונועם צעיר בשנה) היה מככב גם.
אז צריך להבדיל בטיעונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 5:51 pm 
ודים כתב:
יוניק כתב:
וזה כשחברים מביני עניין (רציני, לא בסרקזם) כאן, לא היו בטוחים שהוא היה מככב כיום בלאומית אילו היה משחק בה.

כן נכתב שלא ברור מה הרמה בליגה עד גיל 21 בה הוא משחק (ומככב מאוד). גם אם נגיד הרמה של יותר נמוכה מהליגה הלאומית, זה לא אומר שהוא לא מסוגל לככב גם בליגה הלאומית. למעשה אני דיי בטוח שאם שוהם גת שחקן טוב בליגה הלאומית, אז נועם יעקב (שהיה יותר טוב ממנו כשהם שיחקו יחד ונועם צעיר בשנה) היה מככב גם.
אז צריך להבדיל בטיעונים.

זה הציטוט המדוייק למען האמת. וכתבתי מתוך הזיכרון בלי לדקדק במילותי. כמובן שגם לא זכרתי מי כתב, אם הייתי זוכר אני לא בטוח שהייתי מסתפק ב"מביני עניין" בלבד.
ודים כתב:
גם אני תוהה לגבי הרמה בליגה הזאת.
מן הסתם היא הרבה יותר גבוהה מהרמה בליגה לנוער אצלנו (גם צרפת וגם שכבת גיל כבר הרבה יותר בוגרת), וגם ברור שהיא הרבה יותר נמוכה מהליגה הלאומית לבוגרים. אבל יש פער עצום בין נוער-על בארץ לבין לאומית-בוגרים. השאלה איפה בדיוק בסקאלה תתברג הליגה עד גיל 21 הצרפתית. האם זה ברמה של ליגה א'? ליגה ארצית? נוער משודרגת?

וצריך לומר גם, שימים יגידו אם מבחינה מקצועית הוא מסוגל לתרום כבר כעת בבוגרים ובכלל מה רמת הבוגרים שלו. ההחלטה של ירושלים עדיין לא מוכיחה שהדברים שלך היו מוטעים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 9:43 pm 
מנהל פורום

יוניק כתב:
ודים כתב:
יוניק כתב:

אז צריך להבדיל בטיעונים.

זה הציטוט המדוייק למען האמת. וכתבתי מתוך הזיכרון בלי לדקדק במילותי. כמובן שגם לא זכרתי מי כתב, אם הייתי זוכר אני לא בטוח שהייתי מסתפק ב"מביני עניין" בלבד.
ודים כתב:
גם אני תוהה לגבי הרמה בליגה הזאת.
מן הסתם היא הרבה יותר גבוהה מהרמה בליגה לנוער אצלנו (גם צרפת וגם שכבת גיל כבר הרבה יותר בוגרת), וגם ברור שהיא הרבה יותר נמוכה מהליגה הלאומית לבוגרים. אבל יש פער עצום בין נוער-על בארץ לבין לאומית-בוגרים. השאלה איפה בדיוק בסקאלה תתברג הליגה עד גיל 21 הצרפתית. האם זה ברמה של ליגה א'? ליגה ארצית? נוער משודרגת?

וצריך לומר גם, שימים יגידו אם מבחינה מקצועית הוא מסוגל לתרום כבר כעת בבוגרים ובכלל מה רמת הבוגרים שלו. ההחלטה של ירושלים עדיין לא מוכיחה שהדברים שלך היו מוטעים.

לא מבין את הסתירה.
נגיד ליגה U-21 בצרפת ברמה נמוכה יותר מהליגה הלאומית
זה שיעקב מצטיין בליגה U-21 לא אומר שהוא בהכרח לא יצטיין גם בליגה ברמה גבוה יותר!!

אם נלך על דוגמא הפוכה:
לורנזו בראון יהיה מצטיין גם בליגה הלאומית, אם היה משחק בה והוא גם מצטיין בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 10:14 pm 
Senior

קצת קרדיט להנהלה על הדרך היצירתית ליצור שחקן חופשי ישראלי יש מאין. אין ספק שהולך להיות מעניין לעקוב אחרי הניסוי הזה, בעיקר כי אין שום סיבה לעשות אותו אם אין כוונה לתת לו דקות די משמעותיות העונה.

ברמה המקצועית כנראה שצריך להנמיך ציפיות ומאוד הגיוני שיעקב לא ייתן בדיוק את מה שאנחנו צריכים מהגארד הישראלי לעונה הקרובה. זו יכולה בקלות להראות כמו החתמה מאוד לא משמעותית עד קצת מיותרת בקרוב, אבל אני כן אוהב את המעט אפסייד שיש בה:
בסוף, אם וכאשר יעקב היה מסיים חוזה בוילרבאן מבלי ללכת לקבוצת יורוליג אחרת או מעבר לים, אני מרשה לעצמי לשער שלא היינו האופציה המועדפת עליו, אבל עכשיו עם המהלך הזה יש להפועל הזדמנות לא רעה לייצר נקודות זכות אצל מי שיכול להיות הגארד הישראלי הכי טוב בעוד כמה שנים והאמת שגם אצל פרוספקטים מוכשרים אחרים.
בוואינט בכלל כתבו שיש לו איזה סעיף שמאפשר לו לבחור איפה ישחק בעונה הבאה, או משהו כזה. אם הסעיף הזה לא הוסר בשביל לקדם את ההשאלה, אולי זה עוד פתח מעניין.

בכל מקרה, מקווה שירוויח קרדיט להרבה דקות משחק מדז׳יקיץ׳. הקבוצה הזו ממש צריכה גארד ישראלי, זו יכולה להיות הזדמנות די מגניבה לשני הצדדים ולא כזה אכפת לי לראות גארד ישראלי צעיר ומוכשר מאוד טועה קצת על חשבוננו, גם אם הוא מגיע רק בהשאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 04, 2023 10:32 pm 
מנהל פורום

זה מה שאמרו על לוקה:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: