סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 17, 2025 8:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

אז מה?
ניצחון למכבי 23%  23%  [ 3 ]
פלאשבקים ל-2003: הפסד ביתי נוסף 77%  77%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 13
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 10:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מישהו יכול ללמד אותי על שורשי הסכסוך פיני-בלאט?

אבל באמת שבלאט מאבד בעונה הזאת הרבה נקודות. הטיפול הכושל בשרמדיני, הפארסה של הזרים בעמדה הפורוורד, השטויות שאנחנו רואים במאני טיים (אני ספרתי אתמול 3 חדירות של יוגב על כל העולם בדקות ההכרעה, ואז כמובן סמית' נגד העולם במהלך האחרון)-אלה בעיות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 11:24 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

השנקל שלי:
* ההגנה של מכבי מבישה! לפתוח 5 דקות ראשונות של משחק בית כשבכל התקפה של האורחים הם קולעים שלשה/סל עם עבירה/תופסים ריבאונד התקפה זה בלתי נתפס.
* כמה שזה היה צפוי זה פשוט פאדיחה איומה ששרמדיני הוא זה שעשה לנו את כל הצרות. מי אם לא מכבי אמורים לדעת איך לנצל את החולשות שלו... מצד שני למה בתקופתו במכבי הוא רק עשה עבירות ואתמול פתאום דפק גגות (2 למשחק בטופ 16) והשתלט על כל ריבאונד כאילו הוא מוטומבו?
* שמישהו יסביר לי מה ליאור עשה על המגרש ברבע האחרון? בהתקפה בילה מחוץ לקשת בלי לנסות לזרוק משם או לחדור ובהגנה לקח על עצמו משימה קשה: גם לאחר לכל שחקן יווני שזורק משלוש וגם לא לתפוס אף ריבאונד. ועוד שאלה - למה ליוגב יש את תסביך הגיבור שהוא חייב לקחת משחקים עליו למרות שהוא לא מצליח לסיים בטבעת? ואחרי כל זה מנהלי מכבי כועסים על בלאט שהוא מספסל את שניהם...
* הטיימאאוט האחרון של בלאט היה מביך. עזבו שהתרגיל יצא לפועל וסמית קיבל את הכדור, כמה זמן לקח לו לצייר את התרגיל? היד שלו רעדה כמו מייקל ג'יי פוקס, מחק את הלוח כמה פעמים וכמעט נענש בפסק זמן נוסף (שלא היה לו). ועובדה שהמאמן היווני ידע שבלאט יילך לסמית' ושם עליו שומר אתלטי. לא היה עדיף להגיד ללנדסברג "אל תחשוב על כלום וקח את הכדור לסל"?
* אני לא מבין איך הקבוצה הזו כל פעם מאבדת מומנטום כל כך מהר. פעמיים עשו ריצה של 10-0, שוב סיימו רבע בסל על הבאזר ועדיין לא הצליחו לצד עם היד על העליונה.
* שתי תהיות לסיום: למה קייל היינס, שעם כל הכבוד לאנרגיות שלו, הוא בעל משחק ההתקפה הכי צפוי בעולם ובנוסף לזה גמד, מצליח פעם אחרי פעם לתפוס לג'יימס ריבאונדים מתחת לאף ולסחוט ממנו עבירות? ולמה כל גבוה שמגיע למכבי עם 85% מהקו מתחיל לנגר? (3 ההחטאות של פלאניניץ בסיום כנראה הפסידו את המשחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 11:37 am 
Hall of Famer

לגבי התהיות שלך על איך ששרמדיני נראה מבחינת אקטיביות ועל אחוזי העונשין של הגבוהים, יש לזה תשובה פשוטה: לחץ. אני לא בטוח שיש באירופה, ואולי אפילו בכל העולם, מועדון לחוץ ומלחיץ כמו אלקטרה. הנהלה אינטרסנטית שבוחשת בתקשורת, קהל מפונק ומאד לא סבלני, התעסקות ברמה של משימה לאומית. זה עושה את שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 11:50 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עוד משהו שנזכרתי - דיאלוג משעשע שהיה לי עם חבר שראה איתי את המשחק אתמול:
(מלקולם תומאס עולה מהספסל)
אני: כמה התקפות אתה מהמר עד שתומאס מאבד כדור?
חבר: 3
(התקפה ראשונה של מכבי מסתיימת מבלי שתומאס נוגע בכדור)
אני: רגע, 3 התקפות של מכבי או 3 נגיעות שלו בכדור?
חבר: 3 התקפות לא משנה אם הוא נגע בכדור או לא.
(אולימפיאקוס בהתקפה, תומאס מסיט מסירה של האדומים ומכבי חוטפים את הכדור ויוצאים להתקפת מעבר)
אני: יפה, לפחות הוא חטף כדור.
(בהתקפה ה(כבר לא) מתפרצת תומאס מבצע חסימה לפיקנרול ומתמקם מתחת לסל, יוגב מוסר לו, אני והחבר מתכוננים להטבעה שתבוא, הכדור ניתז מידיו של תומאס ועף אחורה, הוא רץ לכיוון קו החוץ והבייסליין ותופס את הכדור...)
חבר: לפחות הוא השתלט על הכדור
(...תומאס שנמצא עם הגב למגרש אך עדיין בתחומי המגרש ובשיווי משקל מחליט "להציל" את הכדור ומוסר אותו מבלי להסתכל לידיים של האדומים)
אני והחבר מתפקעים מצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך להגיד שהיתה לתומאס התקפה יפה שבה הוא תפס מיקום בפוסט והצליח לשחרר זריקה יפה עם הקרש מעל השומר שלו. היא לא נכנסה כמובן אבל מי סופר. בכל אופן ליד קנר-מדלי תומאס נראה סופרסטאר. אבל אני חושב שההערה של נדב לגבי הלחץ במכבי תקפה במיוחד אליו.

אשר לבלאט, משהו בו מזכיר לי מאוד את העונה השנייה של קטש בהפועל. מאמן שמבין שלא רוצים אותו, כועס על ההנהלה ומאבד איכפתיות ממה שקורה על המגרש. בהחלט הפגנת אימון מזעזעת, אבל לא אינדיקציה לכך שמדובר במאמן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:33 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
ממש מסכים איתך לגבי בלאט. משהו נראה שם פשוט לא טוב, ולא מאפיין את ההתנהלות שלו כמו שלפחות אני הכרתי בעבר.

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:35 pm 
מנהל פורום

טוב, זה שמשהו שם נראה לא טוב זה ברור. מה שעכשיו נהיה ברור זה שזה גם משפיע בצורה חזקה על התיפקוד המקצועי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:46 pm 
Freshman

כן, כשהתכוונתי "משהו לא נראה טוב" לא דיברתי של היכולת של מכבי, דיברתי על ההתנהלות של בלאט ומה שהוא משדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:51 pm 
Sophomore

יש איזה טור של איזה דביל העונה לשם אלחנן מלמד בTWO שאומר ש"אובראדוביץ' מחכה לטלפון ממכבי".
גדול!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:53 pm 
Freshman

לדעתי זה התרגיל בו מכבי היו צריכים להשתמש אתמול...:)
(מהשנייה ה-18)

http://www.youtube.com/watch?v=D04AAz5tfFY

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:56 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
צריך להגיד שהיתה לתומאס התקפה יפה שבה הוא תפס מיקום בפוסט והצליח לשחרר זריקה יפה עם הקרש מעל השומר שלו. היא לא נכנסה כמובן אבל מי סופר. בכל אופן ליד קנר-מדלי תומאס נראה סופרסטאר. אבל אני חושב שההערה של נדב לגבי הלחץ במכבי תקפה במיוחד אליו.

בדיוק להיפך לדעתי, זה מדלי שנראה סביר ביחס לאיך שתומאס נראה כי הוא לפחות מתאמץ קצת ונראה קצת פחות הלום. ולגבי הפוסט-אפ שלו, לא יודע כמה משחקים של מכבי ראית העונה, אבל אני הגעתי לשלב שבו בכל פעם שאני רואה את תומאס מקבל את הכדור עם הגב לסל אני מתחיל לצעוק "לא! לא! לא!!!". מלקולם תומאס במצבו הנוכחי לא מסוגל לסיים פוסט אפ בסל אפילו אם יאיר לפיד ישמור עליו תוך שהוא מדבר בטלפון עם ביבי על הרכבת קואליציה, אם יהיה לו המון מזל אז הוא יצליח לפגוע בטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

זה בהחלט דיון תאורטי משעשע, ודעתי היא שמבין השניים, נק"מ הוא שחקן הרבה יותר טוב שפשוט נמצא בסיטואציה של שוק מוחלט/דכאון/חוסר התאמה טוטאלי לקבוצה ולכן נראה כמו שהוא נראה. תומאס, למעט ניתור, לא נראה לי שייך לענף בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:01 pm 
מנהל פורום

כמו בסוגיית הטריידים, אני כמובן מדבר על איך השחקן נראה ולא מה היכולות שלו. קנ"מ בהחלט נראה רוצה ומשתדל. כל כך רוצה ומשתדל כשהוא מקבל הזדמנות לזרוק שלשה חופשית לגמרי הוא מטיח אותה בחישוק בנגרות שעופר פליישר היה מתקשה לספק.

אני חושב שבסיטואציות כאלה, עדיף קפיץ דביל חסר עניין כמו שתומאס נראה משחקן שלוקח ללב כמו נק"מ, אבל כמו שנדב אמר, זה דיון תיאורטי מרתק שלא ממש משנה מי ינצח בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:55 pm 
Sophomore

נתחיל בחיובי:
1. ג'יימס אחלה שחקן.
2. סמית' הואיל בטובו להופיע.
3. לנדסברג בהחלט מתאים ליורוליג.
4. לוגן נתן את אחד המשחקים הכי טובים שלו במכבי.

השלילי:
1. אוחיון חזר שנה+ אחורה. הוא פשוט לא מתאים. במקסימום פוינט מחליף ל15-20 דקות גג.
2. אליהו חזר להיות אליהו, רק שעכשיו המחליפים שלו הם נק"מ ותומאס. האחחח למה עזבת אותנו, דיוויד?
3. אין למכבי גראד שהוא סטופר הגנתי. לוגן נתן משחק יוצא מהכלל על ספאנוליס, אבל עדיין זה לא זה.
4. אין למכבי שחקן אחד על אחד לרמה הזו. אם זה היה תלוי בי הייתי חי ומת עם סילבן מאשר לתת לאוחיון לחדור ולסמית' ליצור לעצמו.
5. בלאט מתגלה במערומיו. אני מאוד אוהב אותו וחושב שמכבי לא תמצא מאמן אחר באותה רמה (בסכומים שהיא מוכנה לשלם ובתקציב שהיא מעמידה), יחד עם זאת ההתקפה העומדת מביכה. יש התדרדרות במשחק של הקבוצה, הוא לא מגיב בזמן ולמעשה לא נותן שום יתרון לקבוצה ולקינוח גם ההגנה לא משהו.

מילה על פלאניניץ: הוא ריבאנודר בעייתי, אבל בהחלט יש עם מה לעבוד.

לסיכום, אז מתי פותחים ת'רד על הסגל לשנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:57 pm 
Hall of Famer

קובי כתב:
3. אין למכבי גראד שהוא סטופר הגנתי.

גם לפלסטינים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:59 pm 
Sophomore

זה בפיתוח, תן לי זמן יא עמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:14 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
יש איזה טור של איזה דביל העונה לשם אלחנן מלמד בTWO שאומר ש"אובראדוביץ' מחכה לטלפון ממכבי".
גדול!

אל תדאג, אתם צריכים בסה״כ ניצחון קטן לשחרר את הלחץ. אולי שבוע הבא...... 8)

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:17 pm 
Hall of Famer

משחק חשוב מאד בשבוע הבא במאבק על המקום השביעי. הרבה יוקרה בעניין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 4:11 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
שיימס כתב:
nadav_hacohen כתב:
אתה צוחק?

למה צוחק? אולי לא התנסחתי בבהירות, הכוונה:
אם, כמו שציינת, השופטים מאפשרים למכבי יותר מאשר לקבוצות אחרות- וזה דבר חמור
אז העובדה שגם התקשורת מתייחסת אלייהם בכפפות של משי (שאגב, אני לא חושב שזה המצב ברוב כלי התקשורת)- זה חמור לא פחות.

זו הייתה הכוונה, אם זה עדיין נשמע כאילו אני צוחק- אני אשמח לדעת למה, אבל אני לא צוחק.

שאלתי אם אתה צוחק, כי ההתייחסות שלך ליחסי תקשורת-אלקטרה נשמעת קצת כמו מי שנחת לכאן מהחלל החיצון.

לאלקטרה יש 3 שופרות סופר-חזקים בדמות ידיעות אחרונות, וואינט וערוץ הספורט, היה להם עשרות שנים את הערוץ הראשון כפי שזה מופיע בחתימה של ראובן והיום יש להם את ערוץ 10. כל אלה משרתים באופן מובהק את האג'נדה של אלקטרה. מעבר לזה, בספורט ישראל היום תמצא דמויות כמו אהרל'ה ויסברג (בחור אובייקטיבי שהציע נישואין לחברתו על עיגול האמצע בנוקיה) ואלי סהר שהתפרסם ומתפרנס מ"פרשנות" במשחקי אלקטרה. ב"וואן" זה טיפה יותר מורכב, מצד אחד היחסים תמיד ינותבו לפי האינטרסים של אופירע, אבל מצד שני הכתבת לענייני אלקטרה היא שרון קביליו-חסרת מושג בענף ברמות אחרות לגמרי, שבוודאי לא מסוגלת לכתוב מצד עצמה שום דבר נגד המועדון.

וזה עוד בלי הסיפורים הישנים על אריה מליניאק שהועף מהפרשנות בערוץ הראשון בגלל ביקורת על המועדון, משה גרטל שהפך לפרסונה נון גראטה אצלם או בדוגמא קצת יותר מודרנית, הורדת האקרדיטציות ל"וואלה" למינימום בגלל חוסר חיבה בולט לאוהד גרינוולד.

כבר אמרתי לך בעבר שאתה תוקף/שופט את וויסברג על דברים שאינם רלוונטיים לימינו...גם אוהד גרינוולד התחיל באחד מאתרי האוהדים שלהם,זה אומר מבחינתך שהוא עדיין חלק מהתקשורת הצהובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 5:31 pm 
Junior

כל הכבוד ליורוליג שעברו לשיטה החדשה, כל שבוע יש משחקים חזקים וזה כבר לא דומה לבדיחה שהיתה בשנים קודמות. בלי קשר למכבי, זה פשוט תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 5:42 pm 
Junior

כמה תובנות סבירות של ההנהלה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4336901,00.html
וכמה טיפשיות. אני לא מאמין שתומס אשכרה ביקש שיחרור והם סירבו.
ובנוגע לטור החוצפן של האוזמן, עכשיו אני גם מבין למה. ולמה בלאט נראה כמו שהוא נראה. להגיד למאמן דרך העיתון לשתף יותר את יוגב וליאור במיוחד לאור המשחק אתמול זה הזוי ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 5:44 pm 
Sophomore

אני חושב שהעונה כרגע היא די גמורה ויש לעבוד עם מי שצפוי להשאר על העונה הבאה. זה אומר פלאניניץ, ג׳יימס, היקמן ולנדסברג הרי הם לא יעלו לשלב הבא וטוב יהיה אם יצליחו לצקת קצת תוכן לקראת העונה הבאה ויש עם מה.זה צריך להיות הבסיס של מכבי לשנה הבאה. לטעמי מכבי צריכה להפרד יפה מאליהו ( אם אני לאטועה עוד יש לו שנתיים בחוזה המפלצתי שקיבל לחמש שנים) ואפשר לעשות את זה בשיחה עדינה בו מוסבר לו שאין לו מקום בקבוצה לשנה הבאה ושעליו לחפש קבוצה. עשו את זה עם אחרים. אחרת יראה את השנתיים הבאות על אזרחי. לגבי סמית, נכון שהעונה הוא מחזיק את מכבי אך אפשר לומר שהבחור לא מביא את מכבי לגבהים חדשים וכמו אליהו למעשה מסמן תקרה מאוד נמוכה ממנה מכבי לא יכולה להתרומם. אוחיון... טוב אוחיון אכן יכול לשמש כפוינט מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 6:07 pm 
Sophomore

בעזרת השם, הסוכן האיראני ופיב"א, אוחיון בשנה הבאה בקובאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 6:11 pm 
מנהל פורום

לפני שאתה מברך הגומל, תחשוב על התגובה שלך להופעה של שרמדיני אתמול וכמה היה כדאי לוותר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 6:20 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר, מכבי גם בעונה הבאה עדיין תצטרך בסגל לפחות 3 ישראלים שלפחות בתיאוריה נותנים לה יתרון מובהק מול ישראלים של קבוצות אחרות וכרגע האופציות שלה הן די מוגבלות כי אין יותר מדי שחקנים שעונים לקריטריון. היחידים שאני יכול לחשוב עליהם הם כספי (אם יחזור מה-NBA), אליהו, לנדסברג, הלפרין, אוחיון, תיוס ואולי אולי פניני אם יחזור לעצמו או ג'יימס אם יקבל אזרחות ישראלית (היו על זה דיבורים בעבר, אין לי מושג איפה זה עומד היום). זה לא שמכבי יכולה מראש להחליט שהיא מוותרת על X, Y או Z כי בניגוד למה שהיה עד לפני כמה שנים, היום אף אחד לא מבטיח לה שהשחקן שהיא רוצה היום לא יחתום בערבות שקר כלשהו מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: