סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 07, 2025 2:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2025 4:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אם המספרים הם ברוטו לשכר שחקנים, אז מאוד חשוב מה המס, כי הוא קובע כמה כסף מגיע לשחקן עצמו
אם נגיד אני מחתים את ג'ו סמית' על 500 אלף נטו ביוון, הוא יעלה כ650 ברוטו
ואם הוא בגרמניה הוא עולה מיליון ברוטו
כלומר בשכר שחקנים של 650 ביוון אני מקבל שחקן של 500
ובשכר שחקנים של 1,000,000 אני מקבל את אותם חמש מאות
אני לא באמת יודע מה המס ביוון ומה בגרמניה, אני סתם ממחיש איך שכר שחקנים לא בר השוואה בלי לשכלל את המס
וזה עוד לפני שדיברנו על עמלות סוכנים, בפנים או לא?
מגורים? רכבים? בונוסים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 25, 2025 5:21 pm 
Junior

כן, מסכים לגמרי. ההבדלים במס אומר שאותו שחקן באותו חוזה עולה אחרת לקבוצות שונות. אבל זה נכנס בכל מקרה לתקציב השחקנים, ולכן שאלתי לגבי שאר התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 28, 2025 8:23 pm 
Junior

מכבי קצת חזרה לדרך שלה מבחינת הרכש - קלארק ו-וויליאמס, אתה לא יודע אם זה יעבוד או לא, אבל זה בגיל הנכון (סביב 24) עם גודל ואתלטיות של יורוליג, שאתה אומר, שנה הבאה זה יכול להיראות טוב יותר ואולי אפילו תהיה הפתעה ואלו יהיו שחקנים טובים ליורוליג. בניגוד לדה ג'וליוס שמה לעשות, בגיל הזה לא יחזור בקיץ גבוה בעוד 10 ס"מ.

לצערה מכבי דיי בוודאות תפרד מריברו שהוא זר יורוליג יוצא מן הכלל והפריחה של העונה השנייה שלו, הגיעה בעונה בה מכבי לא תחרותית. כנראה גם מהורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 12:56 pm 
Freshman

קלארק לדעתי החתמה מעולה, מעבר למספרים הנוכחות שלו משפיעה מאוד על איך הקבוצה נראית בהגנה,וגם איך ההתקפה נראית.
זה משחק ראשון שראיתי העונה אצל מכבי שהיה שחקן שאשכרה מנע את הטיילת לצבע שהתרגלנו לראות משחק אחרי משחק.

גארד פיזי ואחראי בהגנה, וגם יוזם בהתקפה, משחק על היתרונות שלו, בין אם זה פיזיות, כדרור, יכולת לעבור את השחקן, לנצל זריקות פנויות, לקחת את השחקן שלו עד הטבעת (מצרך נדיר).

אמנם זה משחק ראשון שלו בקבוצה כולה, אבל הפוטנציאל לדעתי מזכיר את דורון פרקינס, מסוג הגארדים שמשנים איך הקבוצה נראית מעבר לסטטיסטיקה אישית, והוא רק בן 24 וכבר ברמה הזו, נראה שזו החתמה מוצלחת לא רק לעתיד אבל כבר בהווה.

מכבי תצטרך להחליט אם היא נלחמת להשאיר את עומר מאייר ולתת לו מקום יותר מרכזי בהיררכיה, או לשחרר אותו לקבוצה אחרת או למכללות (דיוק). אם המשחקים חוזרים לארץ, צריך במידת האפשר לנסות להחזיר את בולדווין, נראה לי שזה משהו ש-2 הצדדים היו רוצים, בהתחשב במצבו בפנר, ולקבל את המפתחות כגארד המוביל, בלי לורנזו בראון לצידו, או ווילבקין ואחרים.

יחד עם השיפור והביטחון שצובר יוקובאיטיס, בלאט שנמצא בשיא הקריירה, וקלארק המבטיח, למכבי יכולה להיות רביעיית גארדים
מהאיכותיות שהיו לה. ורביעיית גארדים רעבים להצלחות ותארים, כששתיים מהם נמצאים בשיא הקריירה שלהם.

אם קיימת אפשרות להחזיר את קולסון (מן הסתם במקום שאיוק וכחיזוק אופציונלי לעמדה 4) מן הסתם זה יכול לסגור עוד חור.

לגבי ריברו, אם אינני טועה הוא יהיה בן 32, לא חושב שהעונה הזו תקפיץ את הערך שלו בשוק באופן דראסטי, לא בגיל הזה.
מכבי כן יכולה להשאיר אותו.

אני חושב שאחרי עונה פיננסית כזו, כשהקהל מצפה להשקעה גדולה יותר ולקבוצה חזקה יותר, וכשיש מניות בטוחות כמו ריברו והורד, אין סיבה לא להשקיע יותר בשביל לשמור אותם בקבוצה, ואם באמת הקפצת המחיר כל כך דרמית, נניח במקרה של הורד, שיוכל להשתכר פי 5 ממה שהוא מרוויח כעת, אז אולי שווה לבדוק אם ניבו פנוי.

בגדול אני חושב שחסר למכבי סנטר ארוך סטייל קאמודי, טבארז, פוריה, או הסנטר של אולימפיאקוס.
במידה וריברו עוזב,, שווה להשקיע בגבוה שכזה, אולי גם כזה שעוד לא עשה את הפריצה שלו.

אני חושב שיש שלד לא רע בכלל לקבוצה, סימני השאלה מבחינתי זה וויליאמס, מעבר ליכולת המסירה שלו, מה הוא עוד יוכל להביא לקבוצה, מה לגבי הקליעה שלו, משחק הפוסט אפ. קלארק נראה כמו מנהיג בקו האחורי אבל ברור שמצפים לחיזוק נוסף ומוכח אחרי הכישלון של העונה בהובלת בלאט ויוקובאיטיס למרות המספרים הלא רעים בכלל שהציגו, אבל יש כאב ראש לא קטן באשר את מי להביא.

ייש 3 רכזים בפועל, אז נכון שיוקובאיטיס יכול לשחק גם כ-2, אבל אני מניח שמכבי רוצה יותר להנות מהאיכויות שלו כרכז, זה שחקן שצריך את הכדור אצלו, בלאט לא יכול להתגמש כל כך בעמדות, משחק ההתקפה שלו הוא מתחיל ונגמר סביב איזור קשת ה-3, להוציא במקרה הטוב 2 זריקות מחצי מרחק שהוא מצליח להגיע אליהן במשחק, או זריקות או מסירות מהאיזור הזה, זה מה שיש לו בסט הכלים.

בבירור יהיה מי שיפגע בהיררכיה הזו. אם בעונה שכזו קטש יבש את מאייר כשיש לו בפועל רק את יוקובאיטיס ובלאט ויכול היה לתת לו יותר קרדיט, תארו לעצמכם מה יהיה עם קלארק והגארד בנוסף שיגיע בקיץ. הרבה כאב ראש. כדי שזה יעבוד, גארדים שרגילים להיות 1 יצטרכו לשחק יותר כ- 2, אם זה בלאט אז פחות הובלת כדור ויותר להתפנות למצבי קליעה, אם זה יוקובאיטיס כנ"ל. חייבת להיות שיטה טובה שתבטיח הנעת כדור מירבית במשחק הקבוצתי ובקו האחורי, חלק מזה יגיע ע"י שדרוג משחק ההגנה, ונראה שהפעם בקו האחורי יהיו שחקנים שמסוגלים להרים את רמת משחק ההגנה, המעבר והריצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 5:27 pm 
Junior

מקבל את ההערה לגבי ריברו והגיל (32 באוקטובר השנה).
לגבי כל השאר, אני לא יכול לומר ששום דבר שכתבת פה תלוש, ממש לא, אבל אני קצת חושד באופטימיות יתר שנובעת מזכייה בגביע ואז ניצחון יפה ביורוליג. נהיה חכמים יותר לקראת סוף העונה שבה למכבי תהיה מלחמה אמיתית על תואר האליפות מול קבוצות שביום נתון, בטח הפועל ת"א, יכולה להתמודד יפה עם חלק נכבד מקבוצות היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 8:02 pm 
Freshman

להפועל ת"א יש פרויקט מרשים אין עוררין על כך.
יש להם את הכסף, הם מכניסים אנשי מקצוע ושחקנים שעושים את ההבדל, ויש להם את הקהל.
ועדיין הם חוו לא מעט משברים תוך ניסיון להרים את המותג עם החתמות בפרופיל גבוה.

מוטלי, מדר, קאבוקלו. בוורלי.

בוורלי עזב, עם מוטלי הייתה סאגה שלמה, זה שחקן שלא נמצא בלב שלם בקבוצה.
המאמן שהוזז להיות עוזר מאמן באמצע העונה, גם יוצר מרמור.

הלחץ להצליח ולהעפיל ליורוליג. עם כל הכבוד לכסף שיש להפועל. שחקני יורוליג ו-NBA יסכימו "להקריב" עונה ביורוקאפ
בשביל מועדון שמוכן לשלם עליהם מעל ומעבר, כל עוד זה ישתלם להם גם מקצועית והם יקחו יורוקאפ נניח וישחקו עונה לאחר מכן ביורוליג. אבל אם הפועל לא נכנסת ליורוליג עונה הבאה, קאבוקלו ומוטלי ישארו שם?

באשר למכבי. כן העונה היא הגיעה לתחתית. הניצחון על פנרבחצ'ה הושג בין השאר בהובלת 2 רכזים שלא היה להם שום חלק בזכייה בגביע, ושחקנים שגם לא מקבלים יותר מדי דקות ברוטציה (ריימן). ואני חושב שהיה גם סוג של כדור שלג, מכבי הפסידה בלי להגזים 6-7 משחקים שהוכרעו בדקה האחרונה, או בגלל התפרקות של כמה דקות בסוף המשחק, אחרי שכבר הובילו. ומשם זה כבר הפך למשבר מנטלי עד שההפסדים הפכו להרגל רע. אבל עם חיזוקים נכונים (קלארק בהחלט נראה ככזה) ועם הגנה יותר חזקה, זו קבוצה הרבה יותר טובה מכפי שנראתה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 9:34 pm 
Hall of Famer

ובגזרת גבוהים מאד שהם לא נגרים, שוב אזכיר את אוליבייה סאר, שנדמה לי שלא משחק כדורסל כבר כמה זמן וממש לא ברור לי למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 01, 2025 11:47 pm 
Hall of Famer

אני לא ממש רואה היתכנות ליצירת חמישיית גארדים של גארד אירופי בכיר (לצורך העניין בולדווין שהוזכר כאן, או מישהו בסדר הגודל של לויד - שחקן של מיליון דולר ומעלה ו-30 דקות למשחק, והרבה זריקות), יוקובייטיס, בלאט, קלארק ודיברתולומאו (ואם לא הוא אישית - אז לא נראה שיש חלופה מקומית באותה הרמה). קל וחומר אם משאירים את רנדולף לצידם (ולמה לא בעצם).
הסיבות:
1. דקות - העונה בלאט ויוקובייטיס מקבלים 25 דקות למשחק ונותנים בהתאם "עונות קריירה" מבחינת מספרים. את בלאט והערך העצמי הגבוה שלו ("פרארי", הסכסוך מול בית-הלחמי וים מדר בנבחרת וכו') אנחנו מכירים. בואו נניח קלארק לוקח את מרבית 17.5 הדקות למשחק של דיברתולמאו (שאולי "ייובש" לקראת זקנה סטייל ג'ייק כהן, נניח), אז לזר החדש והבכיר יש סדר גודל של 15 דקות למשחק שהוא לוקח מהממוצע המשוקלל של לויד-לי-דג'וליוס. מאיפה מביאים לו עוד 15 דקות? בלאט יסכים לרדת למעמד של גארד שלישי-רביעי שמקבל 15-18 דקות למשחק? דיוויד האב ילך על זה? מסופקני.
2. עלויות - לצד גארד בכיר שיגיע, בלאט שמקבל 650 אלף דולר כישראלי זה לא זול כ"גארד השני". יוקובייטיס ב-700 אלף דולר זה יקר ל"גארד שלישי" (אולי הכי יקר ל"פוזיציה הזו" במכבי אי פעם?). בוודאי דיברתולמאו (באם ימשיך) על 400 אלף דולר ומיסוי כישראלי כ"גארד רביעי", וגם קלארק כ"גארד חמישי" (מבחינת עלויות) הוא לא זול במיוחד.

סוגיה אחרת שלא מתייחסים אליה כמעט - היא הבעיות שיהיו למכבי לטעמי בגזרת הסגל הישראלי (בעונה הבאה, וגם לאחר מכן).
מאייר כאמור יעזוב לדעתי, אבל זו לא פגיעה מקצועית קשה במיוחד.
ג'ייק כהן יהיה בן 35 בפתיחת העונה הבאה, דיברתולומאו בן 34, מנקו בן 31.5, ואפילו סורקין, בלאט וריימן כבר לא ילדים (28.5-29). חלקם אולי לא יירצו להישאר (בפרט כהן ומנקו), וחלקם יכולים להתחיל/להמשיך בירידה בתפוקה.
לשם השוואה:
בהפועל ת"א יש את מדר ופלטין ילידי שנת 2000, ויעקב יליד 2004 (לצד טימור, בלייזר וגינת בני 31-33).
בהפועל ירושלים קרינגטון ונמרוד לוי (וקולשוב) הם המבוגרים סביב גיל 30, קורנליוס 29, זוסמן 27, צ'אצ'אשווילי 26, ודוברת 23.
מאיפה מכבי תביא "ישראלים חדשים" בשנים הקרובות?
אבדיה, שרף ודני וולף (ואולי אפשר להמשיך גם עם הצעירים יותר כשארפ, אבייב וכו') - סביר שלא רלוונטיים.
שחקנים מהפועל ת"א וירושלים - יהיה להם קשה מאוד להשיג.
מה כבר נשאר? גור לביא לעמדה 4 ואיזה ציפר/בורג לעמדות הגארד? לנסות עדיין מהדור של רועי הובר וזלמנסון/שגב?
לא יהיה פשוט לטעמי לשמר סגל ישראלי באותה רמה כמו בשתי העונות האחרונות - סוף הקריירה של דיברתולומאו וכהן, לצד "שיא הקריירה" של סורקין, בלאט ומנקו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 10:37 am 
Junior

הישראלים שמכבי הביאה בשנים האחרונות לא הגיעו מהיריבות הישירות או מקבוצות באירופה, חוץ מתמיר בלאט, שהגיע מהיורוליג, אבל שהיה כבר ברור שיהיה במכבי.
סורקין הגיע מקבוצה שירדה ליגה. מנקו הגיע בגיל יחסית מאוחר ובתור שחקן ליגה טוב, לא יותר. כהן כבר שנים במכבי, וגם ג'ונדי, שהיה שחקן העונה לפני שהגיע למכבי אבל לא בטוח שהוא היה בעילית של השחקנים הישראלים. וויל ריימן הגיע משום מקום.

לא רואה בעייה למכבי להחליף את השחקנים האלה בשחקנים דומים. קודם כל את המחליף של כהן הם כבר הביאו, קוראים לו וויל ריימן. במקום מנקו הם בקלות יכולים להביא שחקן ליגה טוב, נגיד גור לביא, שיש מצב שהוא השחקן הכי מבטיח שמשחק היום בליגה (בעיקר אם ימשיך להתפתח כמו תומר גינת). בשנים הקודמות הם גם הביאו שחקני ליגה טובים כמו יפתח זיו, אז אני לא פוסל מישהו כמו רועי הובר. אני לא יודע מה הסטטוס של עמנואל שארפ, אם הוא ממשיך עוד עונה במכללות, אם לא, אני מניח שינסו לשים עליו את היד כמחליף לג'ונדי.

צריך לראות מה קורה גם בגזרת האדומות. הפועל תל אביב תרצה להביא סנטר ישראלי, ההיצע לא גדול, אולי יביאו את איתי שגב שלא הצליחו להביא במהלך העונה. מעבר לזה, הסגל הישראלי שלהם די מלא, אולי יחליטו לשחרר את נועם יעקב (אחרי שהביאו את מדר) או את בלייזר (אם יביאו את שגב). עופר ינאי רוצה הכל גדול יותר, אני לא יודע אם הוא יכול להביא ישראלים יותר טובים, אולי ינסה ללכת על זוסמן.

בירושלים יש סגל ישראלי טוב, השאלה אם זוסמן יצליח להתגבר על קללת הקפטן ואם קרינגטון כמתאזרח זה לא משהו שקורץ ליריבות. שני השחקנים האלה יכולים לקבל הצעות אחרות מהתל אביביות או גם מעבר לים. בהנחה והם ישארו, יחד עם לוי וצ'אצ'א יש פה בסיס טוב, יצטרכו לשדרג את עמדת הרכז המחליף ולטעמי להחליף את קורנליוס. נועם יעקב זו אופציה מעולה אם הוא משוחרר (אני בספק אם ישוחרר לירושלים). הייתי שוקל גם את ציפר. אני לא אופתע אם נראה את מנקו חוזר לקבוצה בה גדל, בתור המחליף של קורנליוס (וקולשוב) שעולה מהספסל לאיום מבחוץ. קורנליוס אמנם הרבה יותר טוב בהגנה אבל בשנה האחרונה הוא חור התקפי שמקשה להעלות אותו לדקות משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 11:15 am 
Hall of Famer

עוד דבר (שציינתי בהודעות אחרות שלי, משום מה לא באחרונה...) שלדעתי סיכוי לא מבוטל שבלאט לא ימשיך במכבי. כי כאמור זה לא יתכנס מבחינת ציפיות/דקות/עלויות בקו האחורי (בטח לאור הפריחה היחסית של יוקובייטיס ורנדולף לאחרונה, והצירוף הנוכחי של קלארק).
על זה, ועל הדברים שתיארתי לגבי ההתבגרות של יתר הסגל הישראלי - יהיה לטעמי למכבי קשה להתגבר, מבחינת מה שהיא מציגה בליגה הישראלית.

אם כבר ריימן אגב, אז בניגוד לתרומתו המפתיעה ביורוליג, דווקא בליגה הישראלית העונה הוא פחות מוצא את המקום שלו:
38% לשתי נקודות, 19% לשלוש (ביורוליג לשם השוואה - 41%, ו-7/15 - 47% לשלוש).
זה מובן במקום מסוים כי ביורוליג הוא מקבל קרדיט ודקות בסופו של יום על ההאסל ועל כל פוזשן שהוא מרוויח ועבירה שהוא מוציא משחקן יריב, ואילו בליגה הציפיות משחקן במכבי ת"א (שפייבוריטית ברורה ב-80% מהמשחקים) הן אחרות, ובמסגרת זו ה-40% משלוש שנותנים כהן ומנקו - כנראה יותר מתאימים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 11:34 am 
Sophomore

פציעה להורדה גם ברגל השנייה
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 11:48 am 
Junior

shmueliki כתב:
עוד דבר (שציינתי בהודעות אחרות שלי, משום מה לא באחרונה...) שלדעתי סיכוי לא מבוטל שבלאט לא ימשיך במכבי. כי כאמור זה לא יתכנס מבחינת ציפיות/דקות/עלויות בקו האחורי (בטח לאור הפריחה היחסית של יוקובייטיס ורנדולף לאחרונה, והצירוף הנוכחי של קלארק).
על זה, ועל הדברים שתיארתי לגבי ההתבגרות של יתר הסגל הישראלי - יהיה לטעמי למכבי קשה להתגבר, מבחינת מה שהיא מציגה בליגה הישראלית.

אם כבר ריימן אגב, אז בניגוד לתרומתו המפתיעה ביורוליג, דווקא בליגה הישראלית העונה הוא פחות מוצא את המקום שלו:
38% לשתי נקודות, 19% לשלוש (ביורוליג לשם השוואה - 41%, ו-7/15 - 47% לשלוש).
זה מובן במקום מסוים כי ביורוליג הוא מקבל קרדיט ודקות בסופו של יום על ההאסל ועל כל פוזשן שהוא מרוויח ועבירה שהוא מוציא משחקן יריב, ואילו בליגה הציפיות משחקן במכבי ת"א (שפייבוריטית ברורה ב-80% מהמשחקים) הן אחרות, ובמסגרת זו ה-40% משלוש שנותנים כהן ומנקו - כנראה יותר מתאימים.

למה שהוא לא ימשיך?
דובר רבות מאד על בלאט והמעמד המיוחד שלו במכבי, אבא שלו, קטש וכו'. בשורה התחתונה, אני לא רואה קבוצת יורוליג אחרת שנותנת לו מעמד של רכז ראשון וסגנון משחק שמאד מתאים לו. אני מאד בספק אם הוא חושב שהוא יכול להצליח יותר או לקבל יותר במקום אחר שהוא לא מכבי תל אביב.
מהצד של מכבי, אני לא רואה סיבה לוותר עליו. לפחות בליגה הישראלית הוא מהווה יתרון משמעותי ביותר, אין סיכוי שהם מביאים רכז ישראלי אחר שיתקרב ליתרון שבלאט מעניק להם מול קבוצות אחרות בליגה. היחידים שעונים להגדרה הזו זה בן שרף וים מדר, ושניהם לא רלוונטיים מבחינת מכבי.
אולי בשנה הבאה מכבי תביא רכז זר מוביל, ובלאט יחזור לתפקיד של רכז מחליף, לפחות ביורוליג. בליגה אני עדיין רואה אותו משחק 25-30 דק', ולכן אני לא רואה אותו עוזב כל כך מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 12:01 pm 
מנהל פורום

אמרו את זה עליו בחולון, בהפועל תל אביב, בהפועל ירושלים, באלבה ברלין
לא התעייפתם?
הוא בטופ של מוסרי האסיסטים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 2:03 pm 
Hall of Famer

כמובן המון תלוי האם המשחקים יחזרו לארץ, מה יהיה התקציב, האם קטש יישאר, האם באמת יגיע "גארד בכיר" (או שנראה את אותה הקבוצה פחות או יותר גם בשנה הבאה...) - כל הנ"ל כמובן עם תלות כלשהי אחד בשני, וקשה מאוד לכמת את הסיכויים לכל אחד מהנ"ל.
ספציפית (סתם עולה לי לראש) יש מצב שבפריז יתפנו מקומות בקו הגארדים... עוד נראה האם שורטס והיפי (בלאט פחות טוב ממנו? לא יודע) ימשיכו שם. אני מדמיין איחוד מחודש של מאודו לו ותמיר בלאט (שחלקו את עמדת הרכז באלבה ברלין, שלמען האמת הייתה לא כה רעה, בפרט ביחס לנוכחית)...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 2:58 pm 
Hall of Famer

דיווחים ביוון על כך שמשפחת פדרמן עלולה לאבד את השליטה במכבי בגלל שהיא מסרבת להגדיל השקעה בניגוד לעמדת הבעלים האחרים:

https://sports.walla.co.il/item/3731134

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 3:03 pm 
Sophomore

rony כתב:
דיווחים ביוון על כך שמשפחת פדרמן עלולה לאבד את השליטה במכבי בגלל שהיא מסרבת להגדיל השקעה בניגוד לעמדת הבעלים האחרים:

https://sports.walla.co.il/item/3731134

היה כתבה ביזפורטל לפני כמה חודשים שהעסקים של המשפחה נפגעו מאוד כלכלית לאחרונה חלק מזה קשור למלחמה ורקאנטי הזרים הקיץ את רוב הכספים ובגלל זה הקיצוץ החד בתקציב השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 3:08 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אמרו את זה עליו בחולון, בהפועל תל אביב, בהפועל ירושלים, באלבה ברלין
לא התעייפתם?
הוא בטופ של מוסרי האסיסטים בליגה

אמרו מה?
הוא גארד ישראלי מוביל ושחקן יורוליג. אף אחד לא ייקח את זה ממנו, והוא בהחלט גרם להרבה אנשים לאכול את הכובע.
האם הוא מספיק טוב כדי להיות הרכז הפותח של מכבי תל אביב, קבוצה שברוב השנים רואה את עצמה מועמדת לפיינל פור? אני לא בטוח. הוא מעולה בדברים מסויימים, חלש מאד באחרים (הגנה, חדירות) ובעיקר כופה סגנון משחק ספציפי מאד על הקבוצה. לדעתי הוא נכס למכבי בתור רכז מחליף בכיר, כלומר לא אחד שמשחק 5-10 דק' אלא אחד שמשחק 25 דק', חלק מהזמן עם הגארד הבכיר וחלק במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 5:27 pm 
Hall of Famer

25 דקות למשחק (מניח שמדברים על היורוליג) זה בדיוק מה שבלאט משחק העונה.
אשתקד למשל קיבל "רק" 19 דקות למשחק, וגם זה אני מניח הרבה בגלל שבולדווין פיספס רבע מהמשחקים, ושהזר הבולט מהספסל בקו החוץ היה בכלל קליבלנד (לא באותו תפקיד ועמדה, וגם לא טוב במיוחד...).
אם מכבי רוצה לעלות רמה (או כמה רמות...), וחושבת "למי מאלו שיישארו צריך להוריד דקות לטובת שחקנים נוספים שיצטרפו" אז התשובה הראשונה אולי היא בלאט (למען האמת גם רנדולף לא "שווה" 27.5 דקות במשחק, אבל החסרונות שלו פחות באים לידי ביטוי מאשר אלו של בלאט).
אני מאמין שיהיה כמעט קונצנזוס בקרב אנשי מקצוע/אוהדים (פרט לאביו ולקטש...), שצריך להוריד את בלאט לכיוון ה-15-20 דקות באם רוצים קבוצה יותר הישגית, השאלה מה תהיה התגובה של תמיר, מהם סעיפי היציאה הסודיים שיש לו כעת בקנה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 7:11 pm 
Sophomore

לא רואה שתמיר יעשה משהו אם יורידו אותו ל-12-15 דקות ביורוליג. כל זמן שאלו דקות קבועות שלו ברוטציה גם במשחקים מכריעים.

מקצועית - אין לו באמת אלטרנטיבה ביורוליג. ואפילו בארץ לא בטוח שהוא מקבל המפתחות בירושלים (הארפר) או תל אביב (החבר מדר).
כספית - לא בטוח שיש איזושהי קבוצה בארץ או בחו"ל שתשלם לו 700K. והאמת שתחת כל מאמן שאינו קטש הוא ממש לא שווה סכום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 02, 2025 11:13 pm 
Hall of Famer

מה הוא "שווה" או לא - זה פחות חשוב.
אזכיר שמדר קיבל (על פי פירסומים) 800 אלף יורו מפנרבחצ'ה, והגיע לשם עם הרבה פחות קבלות (אם כי יותר צעיר, וסביר שעם "תקרה" גבוהה יותר כשחקן יורוליג, שספק אם יממשה אמנם...).
הרבה קבוצות יורוליג מעלות תקציבים בקצב מהיר מאוד בשנים האחרונות, ולדעתי סיכוי לא מבוטל שיהיה מי שישווה את חוזהו של בלאט (ואולי מעט יותר).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 1:37 pm 
Sophomore

פדרמן נגד רקאנטי ירי בתוך הנגמש!
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/17467658

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 03, 2025 3:36 pm 
Junior

RREEDDTT כתב:
פדרמן נגד רקאנטי ירי בתוך הנגמש!
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/17467658

לא יודע על מה הם נפגשו ומי הרע בסיפור הזה.

אני כן יודע שיש תחושה שמכבי מתנהלת כמו בשנות ה90 על כל המשתמע מכך ולא מבינה שהעולם התקדם והשיטות חייבות להשתנות ומה שעבד פעם לא מספיק טוב (במקרה הטוב) להיום.
הפודקאסט של האוזמן עם אבי אבן רק חידד את זה.

לא יודע אם מכבי כמועדון 'סיים' כי בסוף יש את המוניטין ואת המקום ביורוליג אבל אם לא תתחלף ההנהלה ויכניסו שיטות ניהול ושגרות עבודה שמתאימות ל2025, המועדון יילך וידעך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 12:01 pm 
Sophomore

קרע חסר תקדים בין הבעלים במכבי ת''א .האם הם נפרדו בקיץ?
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/17471968

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT בתאריך ג' מרץ 04, 2025 12:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 12:08 pm 
Junior

מתוך הכתבה:
"זה לא סוד שיש על מכבי ושאר השותפים בה השלכות כתוצאה מניגוד העניינים של רקנאטי כבעלים של ערוץ 5", סיכם פדרמן.

כן, ניגוד העניינים הוא בין בעלי המניות של מכבי. לא העובדה שקבוצה אחת מחזיקה את ערוץ הספורט המרכזי של המדינה (אחרי שבמשך שנים נבנתה ע"י המונופול של השידור הציבורי).
זעקת הקוזאק הנגזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 04, 2025 12:10 pm 
מנהל פורום

כן
מדהים כמה עמוקה השחיתות הזו
וכמה אנחנו כבר אדישים ומקבלים אותה כחלק מהרע ההכרחי בחיי הספורט בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, הנווט, עופר האדום ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: