עמוס לב כתב:
עופר שלח מדגים איך סטטיסטיקאי יכול לטבוע בבריכה עם גובה ממוצע של 4.5 ס"מ.
הוא הביא את הנתונים של לנגפורד בניצחונות לעומת בהפסדים במשחקי הסדרה וזה היה ברור שמכבי לא צריכה שלנגפורד יקלע הרבה בניצחונות. עדיף שלא יזרוק ולא יקלע ומכבי מנצחת. הוא רק שכח לספר לנו שמדובר על שני משחקים סה"כ. בניצחון הראשון לנגפורד היה מצויין עם 17 נק' ותרם המון לניצחון כשלקח על עצמו את המשחק. בניצחון השני לנגפורד הסתבך מהר מאד בבעיית עבירות, לא הצליח להיכנס למשחק והיה חלש מאד.
אכן סטט' שמספרות סיפור כלשהו - שעופר שלח מבלבל את המוח.
הוא גם הגדיל לעשות כשקינח כשאמר שבלאט רוצה שהוא יהיה סולידי עכשיו ובדקות הגורליות ההתקפה של מכבי תלך אליו. היי, רק לפני רגע אמרת שכשהקבוצה מתמקדת בו זה לא טוב. אז מה הנקודה שלך? שאם הולכים אליו ברבע השני אז נדפקים ואם ברבע הרביעי אז לא נדפקים?
בעיני זה נתון שכדאי להתייחס אליו, אבל דווקא מנקודת מבט שונה. כשמכבי מצליחה, היא מקבלת תרומה גם מהשחקנים המשלימים, ולכן היא לא תלויה בכוכבים שלה על הנייר.
אני חושב שזו סדרה גדולה מבחינת מתח דרמה וקאמבקים, אבל לא מבחינת רמת הכדורסל. רמת הכדורסל לא הייתה גבוהה, הדרמה נוצרה בגלל טעויות של טמטום.
מכבי לא יכולה לבוא בטענות על פערי הפאולים, בטח לא בהקשר של המשחק הערב. מי שמתלונן צריך לראות שידור חוזר של המשחק, עם ה-מ-ו-ן עבירות פשוט אידיוטיות של שחקני מכבי, עבירות של תסכול, עצירות התקפות מעבר מיותרות, עבירות אחרי לקיחת ריב' של פאו. פאו הלכה הרבה לקו העונשין בגלל העבירות הקלות של מכבי, ואני לא חושב שאפשר לערער על העבירות שמכבי ביצעה. אני כן חושב שגישת השופטים הייתה לא נכונה. הם שרקו יותר מדי על מגע, גם כזה שלא מפריע למשחק. אובראדוביץ' זיהה את זה מוקדם, פאו שיחקה בהתאם. מכבי לא. היו לפאו איזה שבע דקות שבהן זרקה רק מהצבע! מכבי זרקה הלילה יותר מדי מבחוץ (במיוחד בדקות הרעות שלה).
כשבורשטיין תאר מה קרה במהלך האחרון לערוץ הספורט הוא אמר שהוא ניסה לקחת את הכדור קדימה, נתקע וכשניסה למסור מישהו מפאו נגע בכדור.
שמונה ריבאונדים לחמשת הגבוהים של מכבי ביחד. מצד שני, גם היוונים לא הצטיינו (תריסר ריב' לשישה גבוהים).