סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:06 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
היה בהחלט שיפוט מצויין, במיוחד במשחק כזה קשה לשיפוט. אבל במכבי אוהבים לטעון שכל העולם נגדם כולל השופטים האנטישמיים, אז שיהיה להם בכיף.

ואתה אובייקטיבי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:09 am 
Hall of Famer

אני מניח ש-95 אחוז מהאנשים שהגיבו כאן לא באמת אובייקטיבים. מאחר ורוב התלונות היו על העבירה (שלא הייתה) על בורשטיין ו״איך יכול להיות שלנו יצאו 3 שחקנים ב-5 עבירות ולהם לא״, אז כנראה אני לא אובייקטיבי וגם צודק.....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:20 am 
Sophomore

לא יודע אם הביאו את זה לפני. אבל הופ- בורשטיין מספר ב'וואלה' שלא היתה שום עבירה.

שחף, יש לך איזו תובנה פיזיקלית גם בנוגע לתגובה הזו, או שאתה עדיין מעדיף להמשיך להגחיך את עצמך ביללות שבכמותן לא נתקלתי גם מצד השרופים שבאוהדי מגדל לאורך השנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:21 am 
Senior

בורשטיין בספורט 5 וב-ONE שהוא לא ציפה שישרקו עבירה. יחי ההבדל הקטן.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' אפריל 06, 2012 1:22 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צוד כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אבל דחילק... כל הברדק התחיל מזה שבורשטיין שמט את הכדור בכדרור הראשון, ובכלל היסס מאד במהלך. אתה שחקן מנוסה, כבר 1209837 שנה ביורוליג, אתה צריך להיות הראשון שיודע שבמצב כזה איך שתפסת את הכדור אתה טס למעלה. אין לעצור. גם יותר קל לשרוק ככה עבירה לטובתך.

מזכיר קצת את מקל בחצי גמר הפ״פ 2008/9 עם הריבאונד ההוא.

נכון, אבל מקל היה צעיר, בורשטיין הוא השחקן הכי מנוסה של מכבי, הוא הראשון שצריך לדעת על זה. איטי ככל שתהייה במצבך הנוכחי, 5-6 שניות זה מספיק זמן לעבור את המגרש, מה גם שהגבוהים עוד היו עסוקים בריבאונד ולא היה להם סיכוי לחזור.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:23 am 
Hall of Famer

ציטוט:
שחף, יש לך איזו תובנה פיזיקלית גם בנוגע לתגובה הזו, או שאתה עדיין מעדיף להמשיך להגחיך את עצמך ביללות שבכמותן לא נתקלתי גם מצד השרופים שבאוהדי מגדל לאורך השנים?

לא שאני מסכים עם שחף (ואני לא חושב שהיה פאול מההילוך חוזר הראשון שראיתי מיד לאחר המשחק) אבל בוא נאמר בעדינות שהוא לא ממש חורג מטענות השופטים קרעו אותנו של אוהדי מגדל לאורך השנים, שחלק מהאתוס של חלק מאוהדי אותה קבוצה בנויים על השופטים לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:23 am 
Junior

shachaf78 כתב:
בורשטיין מספר שהוא לא ציפה שישרקו עבירה. יחי ההבדל הקטן.

וותר אחי, לא היה שם פאול...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:25 am 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
בורשטיין בספורט 5 וב-ONE שהוא לא ציפה שישרקו עבירה. יחי ההבדל הקטן.

ואם הוא לא ציפה שישרקו עבירה, אז על אחת כמה וכמה הוא היה צריך לקחת את הכדור ולדהור כמו סוס לכוון הסל. למה הוא מחכה? שיעשו עליו את העבירה שהוא לא מצפה שישרקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:28 am 
Senior

הבעיה שבורשטיין ולדהור במשפט אחד לא מסתדרים כל כך. בלאט רצה להכניס את מאלט במקומו והשאיר אותו לריבאונד לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ו' אפריל 06, 2012 1:28 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:28 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל אופן, עכשיו אחרי שראיתי את הריפליי איזה עשר פעמים: יש שני מצבים שבהם נראה היה שעושים פאול, גם תנועת יד של בטיסט וגם תנועה של דיאמנטידיס שאחריה בורשטיין בעליל מנסה לסחוט עבירה וקופץ קפיצה משונה. בשני המקרים מהשידור לפחות אי אפשר לראות כלום, ולא נותנים שום תמונה מזווית שתאפשר לראות האם בטיסט נגע או לא נגע (לגבי דיאמנטידיס זה ממש לא נראה כמו פאול מה גם שבאמת אין לו שום סיבה לעשות עבירה בשלב הזה). לי בכל אופן הנימוק "השופטים לא חשבו שהיתה עבירה" נשמע לי הרבה יותר סביר מהנימוק "השופטים ששרקו שלוש זריקות לפניני עשר שניות קודם פחדו לשרוק עבירה שלמרות שראו אותה".

בטיסט בכל אופן קיבל את הכדור עם 0.3 עשיריות על השעון, ככה שזו לא סוגיה מעניינת במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:29 am 
Hall of Famer

נערך

נערך לאחרונה על ידי אורן בתאריך ו' אפריל 06, 2012 1:31 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:30 am 
Hall of Famer

בסוף המחצית הראשונה הוא עשה את המגרש ב-5 שניות. עזוב שבמקרה ההוא קוסט טו קוסט של בורשטיין היה מהלך טפשי, בסוף המשחק זה היה הכרחי, ועובדה שעם כל... נקרא לזה שעטתו האיטית, הוא יכול לעבור מגרש ב-5 שניות. תפסת? רוץ! אין לך זמן לעמוד ולהתחיל לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:32 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
בטיסט בכל אופן קיבל את הכדור עם 0.3 עשיריות על השעון, ככה שזו לא סוגיה מעניינת במיוחד.

את המשפט הזה לא הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:33 am 
Senior

הזכרת לי ציטוט של שלח\ארבל על דואניאס בפיינל פור 2000:"שועט באיטיות"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:34 am 
Hall of Famer

אני מניח שכוונתו של ראובן הייתה שמכיוון שב-0.3 שניות מכבי לא הייתה יכולה לעשות כלום, הצעדים שלו לא מעניינים אותי.

השאלה שעניינה אותי, ואני מניח שאליה ארובן התייחס, הייתה, בעצם, כמה זמן היה כשבאטיסט עשה את הצעדים האלה. עכשיו אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:36 am 
Senior

לא שזה האישיו פה, אבל נדמה לי שב-0.3 שניות נקלעו לא מעט סלים בכדורסל. הסל של דרק פישר בזמנו עם הקאץ' אנד שוט הכי קצר בתולדות הכדורסל לדעתי היה ב-0.4 שניות. סתם לפרוטוקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:39 am 
מנהל פורום

אני התכוונתי לכך שאת מרבית הצעדים בטיסט עשה בודאות כשהזמן נגמר. אם הוא קיבל את הכדור ב0.3 שניות אז השופטים היו צריכים להיות בדילמה קשה האם הוא חיכה שתי עשיריות לפני הצעד הראשון או ישר התחיל לצעוד וזה באמת משהו שאין אף שופט עלי אדמות שישרוק (ובצדק).

oren_80 כתב:
ציטוט:

לא שאני מסכים עם שחף (ואני לא חושב שהיה פאול מההילוך חוזר הראשון שראיתי מיד לאחר המשחק) אבל בוא נאמר בעדינות שהוא לא ממש חורג מטענות השופטים קרעו אותנו של אוהדי מגדל לאורך השנים, שחלק מהאתוס של חלק מאוהדי אותה קבוצה בנויים על השופטים לאורך השנים.

אני אגיד שוב - התלונות על השופטים לגיטימיות לגמרי (מצד מי שחושב שהיה פאול), ולו הפועל היתה מפסידה הלילה לפאו (גיחי גיחי) הייתי שולח מכתב תלונה לערוץ 10 שלא יעסיקו את שלח יותר על ה"היתה עבירה אבל לא שורקים במצבים כאלה" שלו. אבל שחף הצדיק את ההודעה שהיגבת לה בלי שום קשר לשאלה הזו. שילוב של ירידות מכוערות על כל מי שלא מסכים איתו, עם אמירות חסרות קשר למציאות נוסח "בורשטיין עף מטר אחורה" או הטענה שדיאמנטידיס הלך לקו כי השופטים רצו לוודא שהוא יהיה בפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:40 am 
Hall of Famer

שחף, הרגע כתבת מחדש גם את חוקי האריתמטיקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:41 am 
Sophomore

שחף, הציטוט שייך במקור לזוהיר בהלול, איפשהו במשחק של בני יהודה, אם אני זוכר נכון.

דבר שני: "אני לא חושב שהייתה עבירה במהלך האחרון" (טל בורשטיין, 'וואלה').
שזה מוזר, האמת. כי מבחינה פיזיקלית הרי הוכחת את ההפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:41 am 
Junior

מעניין רק אם מי שפתאום אומר שהיה צריך לשרוק לצעדים אמר את זה גם אחרי הצעדים של בורשטיין בגמר הפינל פור לפני ארבע שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:43 am 
Hall of Famer

ציטוט:
אבל שחף הצדיק את ההודעה שהיגבת לה בלי שום קשר לשאלה הזו. שילוב של ירידות מכוערות על כל מי שלא מסכים איתו, עם אמירות חסרות קשר למציאות נוסח "בורשטיין עף מטר אחורה" או הטענה שדיאמנטידיס הלך לקו כי השופטים רצו לוודא שהוא יהיה בפיינל פור.

במחילה ראובן, בשיטוטי הרבים בפורום צ'ה מצאתי התבטאויות קיצוניות לא פחות בענייני שופטים מאוהדים שונים של הפועל י-ם. שחף, שאני לא מסכים עם מה שכתב כלל וכלל, לא המציא את הגלגל כאן ולא נתן אמירות מגוחכות יותר מאמירות שונות ומשונות שנשמעו במהלך השנים מאוהדים שונים של י-ם בענייני שופטים. זה כל הסיפור מבחינתי, כתגובה למה שעידן שגיב כתב לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:43 am 
Hall of Famer

מנחם, היו פה לא מעט אוהדי מכבי שאמרו את זה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 1:45 am 
מנהל פורום

לא חושב שמישהו כאן אומר שהיה צריך לשרוק לצעדים. וגם לפני ארבע שנים מרבית אוהדי מכבי הסכימו שהיו צעדים של בורשטיין ועיקר האמירות היו בסגנון "נו באמת, כאילו שהייתם קולעים שלשה בשתי שניות" או סתם שטות כמו "אוהדי הפועל טוענים שבגלל שלא שרקו לצעדים שתי שניות לסיום הם הפסידו". מן הסתם היחיד שאמר "היו צעדים, אבל לא שורקים את זה במצבים האלה" היה עופר שלח.

אורן, חוץ מזה שאני לא אחראי למה שאוהדי הפועל אומרים, האמירות הבאמת מגוחכות של שחף לא היו על השופטים בכלל. אתה ראית את בורשטיין עף מטר אחורה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 2:25 am 
Hall of Famer

בסיטואציה שבה בלאט קיבל את הטכנית לדעתי הוא צדק לגמרי, פאול ברור של קלאתס בסיטואציה בה שרקו פאול על כל באמפ של מכבי. אבל סטטיסטיקת קליעות העונשין - ואמרתי את זה בהרבה הזדמנויות - לא שווה כלום בעיני.
הרבה פעמים מתפלאים כשרואים את הסטטיסטיקה הזו זה נראה מוזר, אבל כשרואים את המשחקים מתברר שהמתלוננים פשוט עשו יותר פאולים. וזה מה שהיה גם כאן. בסיכומו של דבר בסדרה הזו שרקו למכבי יותר פאולים מכיוון ש, הפלא ופלא, היא פשוט עשתה יותר פאולים. ובעיקר כל כך הרבה פאולים מטופשים, קלים וזולים (ועם זאת, ברורים). יכול להיות שזה המחיר כשאתה צריך לחפות על כדורסל פחות טוב בהמון מלחמה ומאמץ, אבל מחלקם היה אפשר להימנע, בטח במשחק הרביעי שבו יכול להיות (לא בטוח) שהם גרמו להפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 4:01 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
עופר שלח מדגים איך סטטיסטיקאי יכול לטבוע בבריכה עם גובה ממוצע של 4.5 ס"מ.
הוא הביא את הנתונים של לנגפורד בניצחונות לעומת בהפסדים במשחקי הסדרה וזה היה ברור שמכבי לא צריכה שלנגפורד יקלע הרבה בניצחונות. עדיף שלא יזרוק ולא יקלע ומכבי מנצחת. הוא רק שכח לספר לנו שמדובר על שני משחקים סה"כ. בניצחון הראשון לנגפורד היה מצויין עם 17 נק' ותרם המון לניצחון כשלקח על עצמו את המשחק. בניצחון השני לנגפורד הסתבך מהר מאד בבעיית עבירות, לא הצליח להיכנס למשחק והיה חלש מאד.
אכן סטט' שמספרות סיפור כלשהו - שעופר שלח מבלבל את המוח.
הוא גם הגדיל לעשות כשקינח כשאמר שבלאט רוצה שהוא יהיה סולידי עכשיו ובדקות הגורליות ההתקפה של מכבי תלך אליו. היי, רק לפני רגע אמרת שכשהקבוצה מתמקדת בו זה לא טוב. אז מה הנקודה שלך? שאם הולכים אליו ברבע השני אז נדפקים ואם ברבע הרביעי אז לא נדפקים?

בעיני זה נתון שכדאי להתייחס אליו, אבל דווקא מנקודת מבט שונה. כשמכבי מצליחה, היא מקבלת תרומה גם מהשחקנים המשלימים, ולכן היא לא תלויה בכוכבים שלה על הנייר.

אני חושב שזו סדרה גדולה מבחינת מתח דרמה וקאמבקים, אבל לא מבחינת רמת הכדורסל. רמת הכדורסל לא הייתה גבוהה, הדרמה נוצרה בגלל טעויות של טמטום.

מכבי לא יכולה לבוא בטענות על פערי הפאולים, בטח לא בהקשר של המשחק הערב. מי שמתלונן צריך לראות שידור חוזר של המשחק, עם ה-מ-ו-ן עבירות פשוט אידיוטיות של שחקני מכבי, עבירות של תסכול, עצירות התקפות מעבר מיותרות, עבירות אחרי לקיחת ריב' של פאו. פאו הלכה הרבה לקו העונשין בגלל העבירות הקלות של מכבי, ואני לא חושב שאפשר לערער על העבירות שמכבי ביצעה. אני כן חושב שגישת השופטים הייתה לא נכונה. הם שרקו יותר מדי על מגע, גם כזה שלא מפריע למשחק. אובראדוביץ' זיהה את זה מוקדם, פאו שיחקה בהתאם. מכבי לא. היו לפאו איזה שבע דקות שבהן זרקה רק מהצבע! מכבי זרקה הלילה יותר מדי מבחוץ (במיוחד בדקות הרעות שלה).
כשבורשטיין תאר מה קרה במהלך האחרון לערוץ הספורט הוא אמר שהוא ניסה לקחת את הכדור קדימה, נתקע וכשניסה למסור מישהו מפאו נגע בכדור.

שמונה ריבאונדים לחמשת הגבוהים של מכבי ביחד. מצד שני, גם היוונים לא הצטיינו (תריסר ריב' לשישה גבוהים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 238 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: idpwf1, rony, גמליאל ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: