סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 9:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 11:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הובר הוא דרגה אחת מעל דוברת המאכזב ויתן להרפר דקות מנוחה והוא יכול גם לשחק לידו וליד קרינגטון.ממה שהבנתי דוברת חתם לשנתיים וחודשיים והובר לשנה וחודשיים .רמת גן קיבלה גם 180 אלף דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 11:35 am 
Junior

זה די אומר שפיליפ לא ישחק יותר העונה, כי ירד הצורך במוביל כדור נוסף.
השאלה אם ירושלים הולכת עם מורגן או שתנסה להביא זר אחר, בכיר יותר. היתרון הוא שהיא יכולה להביא זר שהוא 2-3 ולא זר שהוא 1-2.
מכיוון שלירושלים יש שני רישומים של זרים עד סוף העונה, הייתי גם מביא 4 זר ומושיב על אזרחי גם את ג'ונסון או סמית' (או שניהם ואז מורגן משחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 11:50 am 
Junior

ודים כתב:
עופר האדום כתב:
נסגר טרייד הובר-דוברת.

מכיוון שמדובר בהכרח בחתימה על חוזים חדשים של שני השחקנים, מעניין לדעת גם לכמה זמן הם חתמו.

מהצד של ירושלים - לעונה הזאת הובר הוא אחלה ולמעשה שדרוג על פני... כלום.
אבל לגבי העונה הבאה, אולי היה אפשר להביא מישהו יותר טוב.

מהצד של דברת - בר"ג יש לו מן הסתם יותר סיכוי להשתלב ואולי אפילו קצת לתרום, אבל במצב אופטימלי עבורו הוא צריך לכוון לקבוצה כמו גלבוע או ב"ש.

הולכת להיות מלחמת עולם על הישראלים בעונה הבאה, טוב שירושלים שריינה את אחד הבכירים. את מי יכלו להביא, בעמדה הזו, שהיה יותר טוב? נועם יעקב? אם לא בהפועל תל אביב, אני משער שהוא ירצה לחזור לאירופה, ואני לא בטוח שהוא יותר טוב מהובר (אולי בעוד כמה שנים). הובר זה ששחקן שמכבי הייתה יכולה לשקול. כרגע מכבי לא יכולה לתת לתמיר בלאט לעזוב.
הרבה מהישראלים סגורים לעונה הבאה - מדר, גינת, בלייזר, פלטין, טימור, קרינגטון, הובר, נמרוד לוי, בלאט, ג'ון די, סורקין. אין מישהו משמעותי מעבר לים - אבדיה כמובן שלא, שארפ האריך לעוד עונה במכללות, וולף ושרף אמורים להבחר בסיבוב הראשון.
זה משאיר כמות קטנה יחסית של ישראלים שיכולים להיות רלוונטיים לגדולות:
- זוסמן - אם אדלסון לא ישכיל לסגור אותו עכשיו, הולך להיות עליו חתיכת קרב מול התל אביביות
- גור לביא - הפרוספקט הכי מעניין, בהפועל תל אביב כבר יש את גינת, להערכתי הוא ינחת במכבי ויקבל את הדקות של כהן וריימן מהשנים האחרונות
- שגב - נראה שינאי חם עליו מאד, מאמין שינחת שם
- מנקו - אני מנחש שהוא יהיה איפה שזוסמן לא, כלומר או בירושלים אם יעזוב, או שיישאר במכבי אם זוסמן לא יגיע
- זלמנסון - אני חושב שבירושלים יש לו מקום, אלא אם רוצים שוב לפתוח את העונה עם חוסר של גבוה ישראלי
- בורג זה מעניין. לכאורה היה יכול למצוא את עצמו בירושלים, כנראה שלא יקרה עם ההגעה של הובר. מאמין שגם אין לו מקום בתל אביביות, אולי הוא יישאר עוד עונה בהרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 12:13 pm 
Freshman

דניאל כתב:
ודים כתב:
עופר האדום כתב:
נסגר טרייד הובר-דוברת.

מכיוון שמדובר בהכרח בחתימה על חוזים חדשים של שני השחקנים, מעניין לדעת גם לכמה זמן הם חתמו.

מהצד של דברת - בר"ג יש לו מן הסתם יותר סיכוי להשתלב ואולי אפילו קצת לתרום, אבל במצב אופטימלי עבורו הוא צריך לכוון לקבוצה כמו גלבוע או ב"ש.

הולכת להיות מלחמת עולם על הישראלים בעונה הבאה, טוב שירושלים שריינה את אחד הבכירים. את מי יכלו להביא, בעמדה הזו, שהיה יותר טוב? נועם יעקב? אם לא בהפועל תל אביב, אני משער שהוא ירצה לחזור לאירופה, ואני לא בטוח שהוא יותר טוב מהובר (אולי בעוד כמה שנים). הובר זה ששחקן שמכבי הייתה יכולה לשקול. כרגע מכבי לא יכולה לתת לתמיר בלאט לעזוב.
הרבה מהישראלים סגורים לעונה הבאה - מדר, גינת, בלייזר, פלטין, טימור, קרינגטון, הובר, נמרוד לוי, בלאט, ג'ון די, סורקין. אין מישהו משמעותי מעבר לים - אבדיה כמובן שלא, שארפ האריך לעוד עונה במכללות, וולף ושרף אמורים להבחר בסיבוב הראשון.
- זוסמן - אם אדלסון לא ישכיל לסגור אותו עכשיו, הולך להיות עליו חתיכת קרב מול התל אביביות
- גור לביא - הפרוספקט הכי מעניין, בהפועל תל אביב כבר יש את גינת, להערכתי הוא ינחת במכבי ויקבל את הדקות של כהן וריימן מהשנים האחרונות
- מנקו - אני מנחש שהוא יהיה איפה שזוסמן לא, כלומר או בירושלים אם יעזוב, או שיישאר במכבי אם זוסמן לא יגיע
- זלמנסון - אני חושב שבירושלים יש לו מקום, אלא אם רוצים שוב לפתוח את העונה עם חוסר של גבוה ישראלי
- בורג זה מעניין. לכאורה היה יכול למצוא את עצמו בירושלים, כנראה שלא יקרה עם ההגעה של הובר. מאמין שגם אין לו מקום בתל אביביות, אולי הוא יישאר עוד עונה בהרצליה

אדם אריאל גם יהיה במיקס לדעתי, מסיים חוזה ברמת גן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 1:06 pm 
Freshman

אגב אני זוכר שגיא הראל החתים את הובר ל3 שנים בתקופת אורי אלון, וכמו ג׳ייק כהן הוא הושאל לעונה ושוחרר או משהו כזה

אחלה החתמה בעיניי, מסתקרן מאוד לראות אותו באדום. ומקווה כמובן בשביל דוברת שיפתח בר״ג דף חדש ומוצלח

מבחינת סגל זה די מייצב אותנו - הארפר ויילי ומורגן שבכושר טוב נראים באנקר, ג׳סטין סמית גם כי צריך עוד גבוה. ועכשיו כשהובר הוא הרכז המחליף אפשר לבחור בין פיליפ לג׳ונסון כזר חמישי מתחלף ולא משמעותי. פיליפ כבר לא נדרש להובלת כדור ונראה שגם איבד את אמון הצוות המקצועי, וג׳ונסון שעם כל האהבה וההשקעה נמצא בכושר מזעזע ובכלל נראה שהגיל נתן את אותותיו והירידה הגיעה במהלך העונה

לכאורה הזדמנות לעשות מהלך ולהביא זר חזק לרישום החמישי, אבל ריאלית כנראה ילכו עם ג׳ונסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 1:13 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
ודים כתב:
עופר האדום כתב:
נסגר טרייד הובר-דוברת.

אני דווקא חשבתי על עמית עבו... אבל כנראה שזה לא ריאלי, לשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 4:52 pm 
Junior

הובר חתם בזמנו ל-5 שנים בירושלים. הרבה החתמות ארוכות טווח שמאף אחת מהם לא יצא לנו שחקן, כולל תום מעיין שחתם ל-5 שנים. לכאורה מהלך שנועד לתת קונטרה לשליטה של מכבי בישראלים, בפועל כל הישראלים שהוחתמו על חוזים ארוכי טווח פשוט לא היו מספיק טובים בשביל להיות ישראלים בירושלים - בנוסף לתום מעיין ורועי הובר, היו את גלעד לוי, את תומר לוינסון ובטח עוד כמה שאני שוכח. היחיד שכן היה ברמה זה ג'ייק כהן, הושאל לעונה לאריס ואז שוחרר במהלך תמוה ביותר מצד ירושלים. ירושלים פשוט לא החתימה פרוספקטים מספיק מעניינים, גם הובר מגיע אחרי 8-9 שנים, הרבה אחרי החוזה המקורי שלו שהיה בהחלט ארוך.

לא מאמין שאדם אריאל יהיה במיקס. במכבי אין לו מקום, גם בהפועל תל אביב העמדה עמודה. הוא שחקן בית של הפועל ירושלים אבל זה כבר די נשחק בקדנציות הקודמות, היתרון שלו בקליעה פחות משמעותי כשיש את הובר. אגב, הובר בעונת קליעה די מרשימה, לא רק 92% מהעונשין, אלא 2.5 שלשות למשחק ב-45%, וזה כשהוא לקוח שלשות ברמת קושי די גבוהה.

ואני אחזור - אם ירושלים לא מביאה זר או שניים, אז באמת אפשר להגיד שהם הניפו דגל לבן עוד לפני תחילת הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 4:57 pm 
מנהל פורום

גם את ג'ייק כהן החתמנו לכמה שנים וגם את גייטס אאל"ט
וזהו לא נראה לי ששכחנו משהו

בעניין הדגל הלבן
אנחנו לא מספיק רחוקים מהתל אביבית כדי להניף דגל לבן
יש על מה להלחם, להוציא את ההגנה שמידי פעם הציצה במהלך העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 5:32 pm 
Hall of Famer

היה גם את מייקל דוניגן האגדי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 5:49 pm 
Hall of Famer

לא היה עוד איזה סנטר זר שחתם לכמה שנים, שיחק בירושלים תקופה קצרה, אחרי זה הושאל (ליגה שנייה? גליל? לא זוכר...), ומאז מבחינתי אבדו עקבותיו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 5:57 pm 
מנהל פורום

אתה כנראה מתכוון לגייטס
דוניגן שייך לעידן דני קליין, כל השאר זה אורי אלון וצפונה
נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 5:58 pm 
Junior

היה את לואל-אצ׳יל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 6:02 pm 
Junior

היה גם את דייוידאס סרוויטיס, היחיד אולי שירושלים הרוויחה משהו מההחתמה שלו, כי קיבלה פיצוי מדטרויט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 6:22 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא היה עוד איזה סנטר זר שחתם לכמה שנים, שיחק בירושלים תקופה קצרה, אחרי זה הושאל (ליגה שנייה? גליל? לא זוכר...), ומאז מבחינתי אבדו עקבותיו...

אתה מדבר על ג'ו לואל אצ'ויל והאמת היא שהוא התפתח להיות סנטר שירושלים היו שמחים לקבל.
עשה כמה עונות יפות מאוד בליגה האוסטרלית וגם כמה בליגה הסינית, ובימים אלה מעמיד מספרים נאים במניסה הטורקית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 6:38 pm 
Sophomore

יהיה קשה מאוד לעשות משהו משמעותי בפלייאוף בלי 4 איכותי.
בגלל הפציעה של צ'אצ'א והכושר הירוד של ג'ונסון, זו הופכת להיות עמדה כמעט ללא כיסוי.
בפועל יש שלושה גבוהים מרכזיים שכל ציוות שלהם יחד הוא סוג של אילוץ,
ואת ג'ונסון, שהלוואי ויוכיח בפעם ה100 שהגיל לא משנה, אבל כרגע זה לא נראה הכיוון.
אנחנו כבר יודעים שלמורגן וזוסמן אין מה למכור בעמדה הזו מלבד דקות בודדות.

גארד נוסף גם יתקבל בברכה, אבל שם יחסית יש יותר סדר,
בפלייאוף, במשחקים צמודים סביר להניח שהארפר ישחק מעל ל30 דק', ובלעדיו בכל מקרה אין הרבה מה למכור.
הובר וקרינגטון מכסים את ה50 דק' שנשארות בעמדת הגארד בכיף, כשגם זוסמן ואפילו קורנליוס יכולים לתרום כמה דק'.
ועמדה 3 מכוסה טוב עם זוסמן, מורגן, קורנליוס וקולשוב.
אם מביאים גארד זר עדיף להביא אחד שיכול לשחק גם סמול, שיוכל להחליף את מורגן ולאפשר לשחק עם שלושה גבוהים זרים .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 18, 2025 7:59 pm 
Sophomore

יהיה מעניין אם הובר גם יקבל דקות לצד הארפר, או שיצוות רק כמחליף שלו ל-10-15 דקות כמו דברת.
לציוות של שניהם יש חסרון גדול בסייז לעומת ההרכבים שהפועל בד"כ מעמידה. וגם שניהם צריכים את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 3:13 am 
Sophomore

מוזר בעיניי שעכשיו נזכרנו לשים 180 אלף דולר על החתמה די שולית. איפה זה היה בדצמבר-ינואר?

אם בכל-זאת רוצים להיות תחרותיים העונה, צריך לעשות עוד מהלך אחד ולהביא סוף-סוף משהו מועיל בעמדות הפורוורד. נאנטר אמורה לסיים מעשית את העונה השבוע (בהנחה שתפסיד באתונה) מה שאולי פותח את אופציית דזי רודריגז. מין מיקס של דאנטה ורנדולף, מאוד חזק, בול-הנדלר טוב, לא ממש קולע, בקיצור הכי לא מורגן שיש. העיקר, הוא חבר קרוב של קרינגטון (והיה איתו בסיטון הול, חולקים סוכן) וכבר היה בארץ בסיבוב קצר פעם בהפועל ת"א.
אם התחת הזה לא מספיק גדול, אולי אפשר לשכנע את ז'לגיריס להיפטר כבר ממאט מיטצ'ל. שחקן די דומה סה"כ, שומר יותר טוב, מתבסס יותר על אתלטיות מאשר כח, לא נראה לי שמקומו ביורוליג בעתיד הנראה לעין ופלייאוף טוב כאן יכול להפוך אותו שוב לשם מבוקש בקיץ, כמו שהיה בשנה שעברה.
כיוונים אחרים - מוריס קמפ שוחרר מפיסטויה, שהרימה ידיים ויורדת ליגה. זה כבר לגמרי 4, אבל שוב שחקן שחי מאחד-על-אחד וגם אוהב לדחוף קדימה, מה שהפועל עשתה די בהצלחה לכמה רגעים העונה, ועכשיו חזרה לכדורסל עומד. מחלים מפציעת שריר קלה, צריך להבין אם הוא כשיר. פריסטרי סיימה להסריח את הפרקט ותשמח לקבל כמה גרושים על ג'רל אדי, ויהיה מעניין לראות אם יונתן אלון מסוגל להריץ שוטרס פליי בשבילו, אבל האמת שמדובר בשחקן מבאס.
שמות פחות רלבנטיים כנראה, אבל בפרופיל דומה פחות או יותר - ג'ורדן אשר (בחוזה לעונה נוספת), זיילן צ'יטהאם, אולי שוב סטנטון קיד? הוא אוהב מלחמות, לא? מה עם ג'סטין מקוי מבאר-שבע, ראינו מספיק כדי לקבע שהוא בשל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 9:21 am 
Sophomore

אני לא חושב שאנחנו צריכים עוד 3 במקום מורגן העונה.
איך יעזור לנו שחקן כמו רודריגז 1.98 ללא קליעה?
הצורך היותר דחוף הוא 4 עם קליעה מבחוץ. סמית זוועה ולא קולע וג'ונסון כבר שפך לאגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 10:05 am 
Sophomore

אם רוצים לעשות חילוף זר אחר שייתן הכי הרבה אימפקט לסגל המיידי (עכשיו כשהגיע הובר), זה צריך להיות מישהו שיגיע במקום כריס ג'ונסון, ישחק בעיקר ב-4, ויהיה שחקן התקפה מצויין (כי בסה"כ חסר לנו עדיין כישרון).

ואז הסגל שירשם יהיה -
1 - הארפר, הובר
2-3 זוסמן, קרינגטון, מורגן, אורקו, הובר (לדקות ליד הארפר)
4 - זר חדש, נמרוד
5 - ווילי, ג'סטין סמית'

מהשמות שעלו פה, מוריס קמפ אם אכן בריא נשמע לי הכי מתאים למה שאני מכוון אליו. האמת שלא ברור לי למה לא הבאנו אותו עוד לפני שנתיים אחרי הסדרה הגדולה שנתן מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 11:16 am 
Freshman

מסכים לחלוטין עם כל הנאמר.
ההחתמה של הובר משדרגת אותנו אבל לגמרי לא הופכת את הקבוצה לפייבוריטית לאליפות.
היא כן מאפשרת להושיב את פיליפ בצד ואם מישהו במועדון באמת רוצה לנסות להשיג משהו העונה אז גם להחתים עכשיו שחקן במקום כריס גונסון שמעלותיו ותרומתו ידועות, אבל זה כבר לא זה.

הכי הייתי רוצה לראות מישהו שיכול לשחק בעמדות הפוורווד עם קליעה טובה ל-3 (למשל DJ hogg שהוא 2.06 עם קליעה מעולה ל-3 ונתן עונות יפות באוסטרליה, אבל לא רואה אותו עוזב את יפן).
מבין השמות שנאמרו פה אין ספק שמורים קמפ יכול להתאים יותר מכולם ומן הסתם הוא גם לא יהיה יקר מדי.

השאלה המתבקשת ונראה לי שכולנו יודעים את התשובה אליה - האם הפועל בכלל מתכוונת להחתים עוד שחקן זר עד סיום החלון או שההחתמה של הובר היוותה גם מעין סימון וי על "עשינו כל מה שיכולנו במסגרת השוק כדי להתחזק"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 11:22 am 
Sophomore

אני חושב שהם יחתימו רק אם זה שחקן שמאמינים שהוא חלק מהבנייה לשנה הבאה ויקבל חוזה לשנתיים וחודשיים כמו שהובר קיבל.
לדעתי הם לא יחתימו שחקן על חוזה לחודשיים. אולי בגלל זה לא החתימו את ג'ייקובן בזמנו.
לדעתי זאת טעות כי לפעמים צריך גם פלסטר. אבל נראה שההנהלה עדיין בקונספט של הבנייה האיטית וההדרגתית.
בנוסף, כל שחקן שמחתימים לטווח ארוך ובעצם מקבע את הסגל קדימה ומגדיל את הסיכוי שיונתן אלון יאמן גם בשנה הבאה (כמאמן שבנה את הסגל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 11:23 am 
מנהל פורום

מה אומרים על ווינרייט לעונה הבאה אם הוא לא ממשיך בתל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 11:41 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
מה אומרים על ווינרייט לעונה הבאה אם הוא לא ממשיך בתל אביב?

אני נגד. היתרונות שלו הם בדיוק מסוג הדברים שיש לנו כבר לא מעט מהם (הגנה וסייז) ואת הדברים שהסגל הזה צריך כמו אוויר לנשימה הוא לא מביא (כישרון התקפי, יכולת לייצר).

לדעתי בגלל שחלק לא קטן מהסגל כן נכון להשאיר (כולל את מורגן לדעתי, אבל כזר 6), אז דווקא הייתי משקיע את מעט החתמות הזרים שכן נשארו בכאלה שבאמת יעזרו בנקודות החלשות שלנו.

מבחינתי ההחתמות היקרות של הקיץ צריכות לבוא בזר מצויין ל-4 (הכי חשוב, פה הייתי שם 70% מהכסף לקיץ ומביא מישהו רמה מעל שגם קולע וגם יוצר וגם שומר) וזר טוב ל-2-3 סטייל רנדולף (כאלו יש במחירים לא מטורפים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 7:50 pm 
Junior

אני חופר על מקוי כבר בערך חודש אבל יונתן אלון אמר די במפורש שמחפשים גארד ולא גבוה. אם יסתפקו בהובר זה יהיה מעליב ובהחלט חבל מאוד. אם יביאו גארד בהרבה כסף יחסית אני אהיה מסופק ואם יביאו גם גארד וגם פורוורד, או רק פורוורד, אני אהיה מאוד מופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 19, 2025 7:51 pm 
Hall of Famer

לא יביאו יותר כלום העונה. הבאסטה סגורה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2268 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: