סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 11:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הליגה בדרך לסוף?
הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אורן כתב:
ץוף, הבאת שחקני נוער כשוברי שביתה זה צעד מפוקפק מאוד מבחינה חוקית.

למה? שחקני נוער הם חלק מהקבוצה. כבר היום אפשר להעלות שחקנים מהנוער של הקבוצה שלך אם אתה רוצה. זה לא הבאה של שחקנים מיוחדים כשוברי שביתה, זה פשוט לשחק עם מי שאפשר בהתאם לסגל שלך. מי שיש לו מספיק שחקנים שוברי שביתה ישחק ככה, מי שלא יעלה שחקנים מהנוער. לא חושב שאמורה להיות עם זה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:24 pm 
Junior

אני מקווה שאתה יודע על מה אתה מדבר :

שחקן נוער בגליל עליון (למזלו הקבוצה כרגע לא שובתת) משלם מכספם של הוריו כדי להיות שחקן במחלקה.
הוא לא חייב כלום ובטח שאי אפשר להכריח אותו לשחק או להשעות אותו כי יסרב.

זיו : כבר הסברתי שלדעתי לבעלים יש יותר מה להפסיד.
השחקנים בהעדר הליגה ירדו לשחק בליגה הלאומית בפחות כסף , יצאו לאירופה או ישחקו בספורטק להנאתם.

מה יעשו הבעלים? מה יגרום למוטי אמסלם לקום בבוקר ולשבת עם בורקסים?
איזה צעצוע חדש ימצא ג'ף רוזן ? ועל מה ידבר כל היום עמית גל?

הליגה והשחקנים הם ההצגה האמיתית שגורמת להמון גורמים מסביב (שופטים , מזכירות , סטטיסטיקה , אוהדים , מעודדות ועסקנים) לעבודה , פרנסה ועניין.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:27 pm 
Hall of Famer

שאלת הזכות של שחקני הנוער לשבות בכלל לא רלבנטית (ואב, ספק אם אתה צודק בעניין הלא רלבנטי הזה). מה שרלבנטי זה שכיששביתה חוקית, היכולת של המעביד להביא עובדים אחרים, יהא מעמדם אשר יהא, כדי לתפוס את מקום השובתים, מוגבלת עד לא קיימת. הטענה שהם ממילא בסגל מתחכמת מאוד ולא תופסת להבנתי.מסתכלים על העניין במונחים של יחסי עבודה ולא במונחים של שייכות לקבוצה (לשחקני הנוער אין יחסי עובד ומעביד עם הקבוצה הבוגרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:27 pm 
Junior

וזה לפני שאנחנו מציינים שבאילת אין מחלקת נוער רצינית ובחולון יש סכסוך בין מחלקת הנוער והבוגרים שהגיע עד בית המשפט.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:31 pm 
Senior

שחקן נוער בגליל משלם מכספו טוב ויפה, אבל אם יודיעו לו שייקח את עצמו למקום אחר אם הוא מסרב לעלות לשחק אני מניח שהוא יעדיף להמשיך ולשחק. אותו שחקן שם "שייך" לקבוצה שלו ואחרי זה לא יקבל שחרור, יכולים לעשות לו בעיות וכו'. באמת נראה לך שבשביל מאבק שאפילו בין השחקנים עצמם אין להם הסכמה שחקן נוער יחליט לקחת עצמאות ולריב עם קבוצות הנוער שלו? לי ממש לא. אבל אנחנו חלוקים בכל כך הרבה דברים שאנחנו לא צריכים להסכים. אני מוכן להבטיח לך שאם יחליטו לשחקן עם הנוער 99% אחוז משחקני הנוער ישמחו על ההזדמנות ויקפצו עליה.

ומה זה בדיוק בהעדר ליגה? אף אחד לא מאיים לסגור את הליגה לצמיתות (גם השנה אף אחד לא יסגור אותה, אין לך מה לדאוג) אבל אם נניח שאנחנו מאמינים שיסגרו השזה אז הם יקיימו את הליגה בשנה הבאה, בחוקים שלהם, ו80% מהשחקנים השובתים שם היום יחתמו שם בתנאים שלהם, סביר ש90-100% מהשחקנים. אף אחד לא "ירד ללאומית" לשחק בפחות כסף.

ג'ף רוזן גם ככה לא רוצה ישראלים, אז בליגה בשנה הבאה יהיו 5-6 זרים בלי חוק רוסי ובלי שום חוק, ועדיין כל השחקנים יחתמו בקבוצות כי ג'ף רוזן יציע הרבה יותר כסף לשבת על הספסל מאשר לשחק בלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:31 pm 
Senior

beatla כתב:
וזה לפני שאנחנו מציינים שבאילת אין מחלקת נוער רצינית ובחולון יש סכסוך בין מחלקת הנוער והבוגרים שהגיע עד בית המשפט.

באילת כל הסגל לא שובת. ובחולון כבר היום יש 6 שחקנים (וזה בערך מה שהם שיחקו כל השנה אז אין בעיה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:34 pm 
Senior

אורן כתב:
שאלת הזכות של שחקני הנוער לשבות בכלל לא רלבנטית (ואב, ספק אם אתה צודק בעניין הלא רלבנטי הזה). מה שרלבנטי זה שכיששביתה חוקית, היכולת של המעביד להביא עובדים אחרים, יהא מעמדם אשר יהא, כדי לתפוס את מקום השובתים, מוגבלת עד לא קיימת. הטענה שהם ממילא בסגל מתחכמת מאוד ולא תופסת להבנתי.מסתכלים על העניין במונחים של יחסי עבודה ולא במונחים של שייכות לקבוצה (לשחקני הנוער אין יחסי עובד ומעביד עם הקבוצה הבוגרת).

זה לא נכון מעצם העובדה שבהרבה קבוצות שחקני נוער מתאמנים סדיר עם הקבוצה והם לא צריכים חוזה בקבוצה בשביל לשחק, הם יכולים לשחק מעצם היותם שחקני נוער.

מה בחוק בדיוק מונע מהם לשחק? אין יחסי עובד מעביד וגם לא יהיו כאלה אחרי זה. בדיוק כמו שהזרים יכולים לשחק על אותו משקל גם שחקני הנוער יוכלו. אם חוקי האיגוד מאפשרים את זה (והם מאפשרים לשחקני נוער לעלות לבוגרת ולשחק בכל שלב, כשהם לא צריכים חוזה לדעתי) אז אין עם זה בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:38 pm 
Sophomore

אני חושב ששחקני נוער צריכים להירשם מראש ככאלה שיכולים לשחק בבוגרים. אם לא עשו את זה בתחילת השנה, לא חושב שיכולים לעשות את זה מהרגע להרגע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:40 pm 
Hall of Famer

בוא נצמצם את הדיון לאלה שלא מתאמנים עם הקבוצה באופן סדיר. לא שלגבי אלה שכן פשוט שאתה צודק.ויש לי הרגשה שבכלל לא הבנת מה שאני אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:41 pm 
Junior

beatla כתב:
זיו : כבר הסברתי שלדעתי לבעלים יש יותר מה להפסיד.
השחקנים בהעדר הליגה ירדו לשחק בליגה הלאומית בפחות כסף , יצאו לאירופה או ישחקו בספורטק להנאתם.

מה יעשו הבעלים? מה יגרום למוטי אמסלם לקום בבוקר ולשבת עם בורקסים?
איזה צעצוע חדש ימצא ג'ף רוזן ? ועל מה ידבר כל היום עמית גל?

הליגה והשחקנים הם ההצגה האמיתית שגורמת להמון גורמים מסביב (שופטים , מזכירות , סטטיסטיקה , אוהדים , מעודדות ועסקנים) לעבודה , פרנסה ועניין.

השחקנים שהיום חיים מכדורסל (ואני מניח שבליגת העל הרוב המוחלט חי מכדורסל) לא יוכלו לחיות יותר מכדורסל. העסקנים והשכירים בקבוצות (מאמנים, הנהלה) - ייפגעו בלי ספק. שאר הגורמים? אצלם זה משהו צדדי.

בעלי הקבוצות (ואני לא נכנס פה לשאלות בעלות אלא לאנשים שמביאים הרבה כסף מהבית)? ג'ף רוזן יהיה עצוב לתקופה - אבל אחר כך הוא יסתדר. מה עשה גאידמק בלי בית"ר? מה עושה לוני הרציקוביץ' בלי מכבי ת"א ומיקי דורסמן בלי הפועל חולון? נראה לי שמצבם סביר גם בלי להיות בעלים של קבוצת ספורט מקצועני. חלקם מצאו תחליפים, חלקם לא.

לטעמי לשחקנים יש פה הכי הרבה מה להפסיד - הם היחידים (פרט להנהלות) שכל פרנסתם תלויה בענף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:41 pm 
Senior

אפשר להעלות שחקני נוער בכל שלב במהלך העונה לדעתי ולרשום אותם, גם לפני משחק ספציפי. בזמנו היו קבוצות ששחקנים היו פצועים ולא היה מספיק שחקנים לסגל וקבוצות היו מעלות שחקנים מהנוער בשביל לעמוד במינימום (יש איזה מינימום להרשמה למשחק). ככה שזאת לא בעיה.

אבל יאללה, יש משחק כדורגל יותר מעניין שמתחיל עוד רגע. שיהיה לשחקנים ולבעלים לבריאות, חג שמח מחר, שיסגרו את הליגה לא יסגרו גם ככה מלבד איזה 10 אנשים בסל ניוז לא נראה לי שזה מזיז ליותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:44 pm 
Senior

אורן כתב:
בוא נצמצם את הדיון לאלה שלא מתאמנים עם הקבוצה באופן סדיר. לא שלגבי אלה שכן פשוט שאתה צודק.ויש לי הרגשה שבכלל לא הבנת מה שאני אומר.

נכון, לא הבנתי. כי מה שאתה אומר זה שעל פי חוק לקבוצות אסור בעצם להמשיך את הליגה בגלל שיש שביתה, גם אם יש להם שחקנים. מה ההבדל בין שחקנים שמחליטים שהם לא מעוניינים לשבות בקבוצה לבין שחקני נוער שמחליטים שהם מעוניינים לשחק? כל עוד על פי חוקי האיגוד מותר להם לשחק, לא ברור לי איך אפשר למנוע מהם. אף אחד לא יבטל את השביתה, פשוט ימשיכו עם מי שיש, מי שיש לו שחקנים אז שחקנים ומי שאין לו אז שחקני נוער. ומי שאין לו את אלו או אלו, שישחק עם 4 שחקנים (על פי החוק מותר לשחק גם 4 על 5 לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:44 pm 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
אורן כתב:

זה לא נכון מעצם העובדה שבהרבה קבוצות שחקני נוער מתאמנים סדיר עם הקבוצה והם לא צריכים חוזה בקבוצה בשביל לשחק, הם יכולים לשחק מעצם היותם שחקני נוער.

מה בחוק בדיוק מונע מהם לשחק? אין יחסי עובד מעביד וגם לא יהיו כאלה אחרי זה. בדיוק כמו שהזרים יכולים לשחק על אותו משקל גם שחקני הנוער יוכלו. אם חוקי האיגוד מאפשרים את זה (והם מאפשרים לשחקני נוער לעלות לבוגרת ולשחק בכל שלב, כשהם לא צריכים חוזה לדעתי) אז אין עם זה בעיה.

אז מסתבר שיש משהו שקוף ירוק לא יודע:
חוקי האיגוד מאפשרים לשחקן נוער לשחק בקבוצה הבוגרת, שתנאי שעושים "רשאי קבוצה" שזו פרוצדורה פשוטה באיגוד. הבעיה היא שבחלק מהקבוצות שחקני הנוער כבר רשומים בקבוצה בוגרת אחרת של המועדון. למשל במכבי חיפה כל שחקני קבוצת הנוער הבכירה כבר רשומים בקבוצה הבת בליגה ארצית. נכון שאז הם יכולים לקחת שחקנים מקבוצת הנוער השנייה אבל זה לא כזה פשוט כמו שאתה אמרת כל העניין הזה.
אפילו במכבי רק זלמנסון ושגב מהנוער רשומים בליגת העל, שאר שחקני הנוער רשומים בליגה ב'. ברור שאם השחקנים של מכבי מפירים שביתה אז זה לא רלוונטי, אבל אני רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:47 pm 
Junior

כמות השחקנים שיש להם מה להפסיד היא קטנה מאד.

השחקנים הצעירים בתחילת דרכם ירוויחו בלאומית לא פחות ממה שהם מקבלים היום.
השחקנים בשיא הקריירה (מקל , אוחיון , אליהו) יעברו לחו"ל וירוויחו יותר.

מי שיפגע אלו השחקנים שעדיין מרוויחים סכומים גבוהים מאד שלא ישלמו להם בלאומית אבל כבר לא מספיק טובים כדי לצאת החוצה (קוזיקרו , טפירו ודומיהם) שחקנים כאלה יצטרכו להתרגל למציאות חדשה עם סכומי כסף נמוכים משמעותית.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:48 pm 
Hall of Famer

קוף , הלכה קובעת (ככלל, כמובן שזה עניין מורכב) זה שאין להביא עובדים זמניים במקום מי ששובתים. להביא שחקן נוער שלפנח כן לא שיחק בבוגרים כדי לשחק במקום שחקנים שובתים זה בדיוק זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:54 pm 
Senior

beatla כתב:
kickass כתב:
ראיתי את ירון מיכאלי השבוע מאיים שמי שישבור שביתה לא יהיה חלק מארגון השחקנים יותר ובעצם ייזרק מהארגון, סתם שאלה: מה זה אומר בעצם? במידה ונגיד יהיה חוק רוסי הוא לא ייחשב כשחקן ישראלי ויצטרך לשחק כזר? הוא לא יוזמן לטיול השנתי הגדול באילת? ניר אלון יסנן אותו מעתה והלאה?

אני חושב שלשבור את המילה של החברים שלך ולצאת שפן זה עונש מספיק ראוי.
יוגב ופניני יוצאים רע מאד אם כי ברור מה המניעים שלהם וברור גם שאם היו שובתים היו מקבלים בראש הרבה יותר מהאחרים.

לא כל השחקנים צריכים להסכים על השביתה אבל ראוי לכבד את דעת הרוב (ומעניין מה יעשה יהוא אורלנד)

לכל הפחות היו מתייצבים בפני המעסיקים שלהם ואומרים שישנה שביתה ולמרות שהיא בניגוד לדעתם הם מכבדים את החברים שלהם וממבקשים שלא יעמידו אותם במצב שמכריחים אותם להתייצב.

אין לי מושג מה ההשלכות הפרקטיות על הוצאתם מארגון השחקנים , אני מניח שדעתם לא תשמע בעתיד והם יצטרכו לחיות עם החלטות שהארגון ייקח בלעדיהם אבל זה המצב גם היום אז אין פה הרבה שינוי.

ממש תגובה ברמה של כיתה ד'. כולם החליטו לשבות אז גם יוגב ופניני צריכים לעשות את זה, לא משנה שהם מסתכנים באובדן של אלפי דולרים ואולי של כל החוזה שלהם, כדי לצאת גברים מול החברים שלהם(עכשיו קוז'י ומקל לא ימסרו להם בנבחרת...)מי ישמע כאילו ארגון השחקנים זה ההסתדרות או חברת חשמל שהחברות בו באמת מקנה לשחקנים משהו משמעותי. כנראה שהם ישרדו בלי הבורקסים של ניר אלון.

אם אתה חושב שפניני או אליהו במצבם הנוכחי יקבלו יותר כסף בחו''ל אתה ממש ממש תמים. יוגב אולי כן(החוזה בקובאן תקף או שלא אין לי מושג כבר...) אבל הוא עדיין יפסיד הכנסה של העונה הנוכחית.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ש' מרץ 30, 2013 8:57 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:54 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

אורן, שאלה: לסגור את הליגה (או לאיים בסגירה אם השחקנים לא יופיע למחזור הבא, נניח. סוג של אולטימטום) - זה חוקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 8:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זו השבתת מגן, ולמיטב הבנתי זה חוקי מאד. נדמה לי שאורן כבר אישר את זה איפשהו במורד הת'רד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:00 pm 
Hall of Famer

עניתי על זה קודם - השבתת מגן ( השביתות בנבא היו, כמדומני, בעצם השבתות מגן) זה צעד לגיטימי לגמרי. כאן מצעוררות שאלות צדדיות מעניינות, למשל, מה מצב המחוייבות החוזית של הקבוצות כלפי הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:07 pm 
Freshman

לפני הכול שאלה לאורן, הבנתי שאתה המשפטן פה. כבר שאלתי את זה כמה עורכי דין מתוך התעניינות, אבל מעניינת אותי עוד דעה. השחקנים שובתים נגד מנהלת הליגה אבל מועסקים על ידי הקבוצות, האם מצב כזה הוא אפשרי? האם בעצם בכל מה שקשור לפעילות הקבוצה לא מדובר בשביתה אלא באמת בהפרת חוזה?

לגבי היום, חייב להגיד שאני סביב הכדורסל כבר בערך 20 שנה. התחלתי כאוהד, הפכתי לכתב חצר, כתב בלי חצר ואחרי זה עברתי לעבודה בקבוצות, היום כנראה היה היום הכי מגעיל שהיה לי שקשור לכדורסל. לפני הכול כאוהד כדורסל זה מגעיל שעל עניינים כאלה מבטלים משחקים. זה קצת מראה שכולם איבדו כיוון.

אם שואלים אותי, ארגון השחקנים לקח כרגע את העניין כמה צעדים רחוק מידי בעיקר בגלל שהוא ירה את הכדור האחרון שלו ממש מוקדם. כרגע אין להם עוד שום עמדות חוזק לבוא איתן למשא ומתן. הם יאיימו בשביתה? סבבה, היא כבר פה, הנזק כבר נגרם, כספית ותדמיתית. מהיום לארגון השחקנים יש רק מה להפסיד. כי הרי למה למנהלת להתגמש במשא ומתן מעבר לסיבה של רצון טוב? יכולה המנהלת להכריז באופן חד צדדי ששנה הבאה מותר עד שמונה זרים בקבוצה (בבקשה אל תגידו לי שלא יבוא קהל, כי הר הגעש בהרצליה יעלב) ואז מה יעשה ארגון השחקנים? יגיד שהוא רוצה רוב ישראלי בחמישייה? או כמה חמוד. אני מקווה בשביל ניר אלון שהוא ימצא דרך טובה לצאת מזה, סתם לא, אני מקווה שהשחקנים יתעשתו ויחליפו יו"ר ארגון שחקנים ויביאו מישהו שאכפת לו מהכדורסל והכדורסלן הישראלי ולא רק מכמה כותרות הוא קיבל במהלך השבוע. אז מה יהיה? פשוט מאוד, חוק רוסי, חמישה זרים, בטח לשנתיים ועוד כל מיני סיסמאות חביבות כדי לייפות את העניין משני הצדדים, אולי נגיד איזו וועדה שתבחן את המצב ותחליט מה יהיה בעוד שנתיים.

וביטלא, אני חייב להגיד לך שאתה רואה את הדברים לא נכון. לראשי הקבוצות אין כבר באמת מה להפסיד. כל הפסד כספי שיכול להיגרם עכשיו די יתקזז עם משכורות הישראלים. ושיהיה ברור, אסון גדול יפול על הכדורסל הישראלי אם אנשים כמו ג'ף או הרציקוביץ' יעזבו, מסכים או לא מסכים, אוהב או לא אוהב, אלה בכל זאת אנשים ששמים כסף בכדורסל הישראלי, קרי במוצר די כושל, מרצונם החופשי בלי יותר מידי מחליפים שנראים באופק. והשחקנים? כן, חלקם מספיק אינטיליגנטיים להסתדר יופי בחיים גם בלי הכדורסל. בטח שלא כולם ירדו לליגה הלאומית (בין השאר כי אין מקום), בטח שלא בשביל 7000 שקל ברוטו כולל דלק ובטח לא בשביל הכיף, כי בשביל רובם זה מקצוע ולא הובי, וככה זה צריך להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:17 pm 
Hall of Famer

איתן, גם זו התחכמות (ומדומני שלא הקבוצות ולא המנהלת ניסו לטעון שהשביתה לא חוקית). המנהלת היא התארגנות של הקבוצות. גם אם נמשיך בקו המתחכם הזה, נאמר שהשחקנים שובתים נגד הקבוצות ודוררשים מהן להפסיק לציית לחוקי הזרים של המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:23 pm 
Freshman

לא בטוח שהתחכמות. השאלה היא האם חוזית או משפטית יש מעמד לצעד של השחקנים נגד הקבוצות (שים לב, הקבוצות לא המנהלת). אפשר בכלל לדרוש בשביתה ממקום עבודה להפסיק לציית לחוקים שמקום העבודה משתייך אליהם? נגיד עובדי תעשייה אווירית יכולים לדרוש מהתעשייה האווירית להפסיק לציית לחוקים של משרד הביטחון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:26 pm 
Hall of Famer

אלה לא "חוקים”. יש הרבה יחסי עבודה רב צדדיים והסכמי עבודה שמערבים יותר ממעסיק אחד. עכ”פ, ההפרדה בין המינהלת לקבוצות בהחלט מתחכמת בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:30 pm 
Freshman

תראה, דירקטוריון המנהלת אכן מורכב בין השאר מנציגי הקבוצות, אבל השחקנים אינם חתומים בחוזים מול המנהלת אלא חוזה ההעסקה של השחקנים הוא מול הקבוצות או מול העמותות או חברות שמנהלות את הקבוצות. הרי אפילו השחקנים טוענים שלאימונים הם כן מתכוונים להגיע, גם למשחקי אימון (כמו שנגיד אשדוד וראשון עשו לפני כמה ימים), אבל לא מתכוונים להופיע רק למשחקים של מנהלת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 30, 2013 9:38 pm 
Hall of Famer

אבל בפועל, מי שקובע את 'חוקי' הזרים, אלה הקבוצות, בשבתן כ'מינהלת'. בהחלט מותר לך לשבות כדי להשפיע על המעסיק שלך לשנות, יחד עם מעסיקים עמיתים, את תנאי העבודה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 481 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: