סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:43 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 12:45 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
דייבי ג'ונס כתב:
לא הבנתי. מי אלה ליאור ורותם?

ואת מור אתה מכיר ? :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 10:09 am 
Junior

שלום שלום, אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 1:23 pm 
Junior

<משחק מילים עם סיי נואו מור>

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 5:38 pm 
Freshman

איזה קטע, גם ב-2 באפריל יש פאשלות באתר ערוץ הספורט.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 37&lang=HE
לפי הקישורים למטה, מסתבר שלאייברי בראדלי לא ממש איכפת מהבלוק שהוא דפק לווייד אלא מיחסי הכוחות של ירושלים וגליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 02, 2012 11:16 pm 
מנהל פורום

טוב אפרים עושה עוד סקוויז לזרים שלו, מנצל את המרווח הגדול בין המשחקים ואת העובדה שכולם בריאים ופשוט משחק ארבעה זרים וסותמי ופילרים בתפקיד הפילרים אין אף שחקן נבחרת או משהו שקרוב לזה
זה לא כל משחק ככה, יש משחקים שאפרים נותן הרבה יותר דקות ויותר קרדיט על המגרש לעמית וניצן, אבל ככל שהעונה מתקרבת לסיום שלה הוא פחות עם הפרויקטים הישראלים שלו יותר על האסים
חולון בלי רוט ועם לואיס ביום רע (משחק שני ברציפות שהוא לא מגיע) יכול להיות שהוא צריך את מורן בשביל לשחק את המשחק שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 12:16 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

80 נקודות לזרים של ראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 4:45 pm 
Sophomore

אשדוד הבטיחה את המקום השביעי והסדרה מול מקום 2
השאלה היא האם זו תהיה ירושלים, גליל או ראשון
והאם לאשדוד יש סיכוי מול אחת מהן
מה אתם אומרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 5:03 pm 
Hall of Famer

זו תהיה גליל , ב-99.9 אחוז.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 5:20 pm 
Senior

גליל תצטרך להפסיד בערך את כל המשחקים בבית העליון בשביל לאבד את המקום שלה. בהתחשב בזה ששאר הקבוצות לא ינצחו את כל המשחקים מן הסתם, ושגליל מחזיקה בשובר השיוויון נגד כל הקבוצות בבית העליון מלבד חולון (שם היא תצטרך לשחק בחוץ, ואם תפסיד תהיה בנחיתות). לא רואה תסריט שהם מאבדים את המקום השני, הם טובים מידי בשביל לא לנצח לפחות 2 משחקים. אם אני לא טועה הם מארחים את ראשון ואשקלון, ניצחונות ב2 המשחקים האלה יבטיחו להם את המקום השני.

לאשדוד לדעתי אין ממש סיכוי נגד גליל. הם יכולים לגנוב משחק אולי בסדרה, אבל גליל טובים מידי, עמוקים מידי ועם המון ניסיות סה"כ ככה שבסדרה אני לא רואה אותם מתקשים יותר מידי. סה"כ סידרה דיי דומה לסדרה שהם עברו בשנה שעברה עם חולון לדעתי. ידעת שהם יעברו את הסדרה ושחולון לא יכולים לעבור אותם, עדיין הם יעשו להם את המוות במשחקי הבית והסדרה תגמר 1-3. ההימור שלי כמובן.

שבוע הבא הוא שבוע עם 2 משחקים, ראשון ורביעי, אחריו לדעתי כבר תהיה תמונה דיי ברורה של המיקומים. המשחקים של ירושלים נגד ראשון וחולון אמורים לכאן או לכאן להראות את הכיוון שהמיקומים בבית העליון הולכים אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 5:41 pm 
מנהל פורום

ממש לא חושב ששום סידרה בלי מכבי תל אביב סגורה בליגה הזאת, גליל/אשדוד/הפועל/ראשון/חולון/אשקלון
אין אף קבוצה שהיא במובהק טובה יותר, אולי גליל אבל כמו שראינו נגד הפועל, ממש לא רמה אחת מעל החבורה
כל סידרה בין שש הקבוצות האלה יכולה להמשך חמישה משחקים ולהגמר לכאן ולשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 6:01 pm 
Senior

ההיסטוריה של הליגה לא ממש מראה את זה.

בשנים האחרונות הסדרות בין מקומות 2 ו 3 למי שסיימו 6 ו 7 נגמרו דיי בקלות אם אני לא טועה. 3-0 או 3-1.

הסדרה הצמודה היא תמיד זאת של 5-4, וזאת הסדרה עד עכשיו שגם ההפתעה הגיעה ממנה. אני מניח שגם השנה זה יהיה ככה.

אין לדעתי שום קבוצה בליגה מלבד ירושלים שיכולה להתמודד עם גליל בסדרה. את ראשון, חולון ובטח ובטח את אשדוד היא עוברת ב3 או 4 משחקים. זאת דעתי לפחות. גליל מחזיקה בכל היתרונות לסדרת פלייאוף, מסורת של הצלחה במסגרת (הם מעולם לא הפסידו סדרה כזאת לא?), שחקנים עם ניסיון, עומק, כל מה שצריך בדיוק בשביל לא להסתבך בסדרת פלייאוף.

המשחק של ירושלים מול הגליל אם כבר הוא דוגמא טובה אבל לצדק ההפוך. גליל ביום רע, מול הקבוצה שלדעתי עדיין מחזיקה בסגל השני בטיבו בליגה, ולמרות יום לא טוב שלה היא עדיין הייתה מרחק זריקה מניצחון (או ריבאונד במהלך 40 שניות לפני). גליל בנויים מאוזן מידי ועם יותר יתרונות שיבואו לידי ביטוי בפלייאוף (משחק פנים) מאשר שאר הקבוצות.

אני חושב גם שירושלים במידה ותתפוס את יתרון הביתיות אז בפלייאוף היא פייבוריטית ברורה מול כל קבוצה ותעבור ב3 או 4 משחקים.

וגם חולון לדעתי (רק במידה ורוט כשיר) אם היא משיגה את יתרון הביתיות היא פייבוריטית ברורה מול כל קבוצה מלבד ירושלים מולה הכוחות שקולים פחות או יותר. אבל נגד ראשון או אשקלון עם יתרון ביתיות חולון בהחלט פייבוריטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 6:15 pm 
Junior

ירושלים, כמו שראינו אותה העונה, לא פייבוריטית מול אף אחת אבל אין ספק שהביתיות מאוד תעזור. בכל מקרה הפרס הגדול שעומד כרגע על הפרק הוא בכלל לא המקום השני (שמוביל לפלייאוף נגד אשדוד, קבוצה בכושר מצוין ועם שחקנים מנוסים) אלא המקום השלישי. אין שום הבדל בינו לשני במובן שאתה בכל מקרה נמנע ממכבי בחצי הגמר, ומקבל את אשקלון מהמקום השישי כנראה, שהיא בעיניי החלשה מבין 7 הראשונות ואולי גם מבין 8 הראשונות (תלוי מי עולים מהמקום השמיני).

הערכה שלי - רישון מסיימים במקום השלישי ועושים פיינל-פור שני ברצף. כבוד לאפי. חולון מאבדים גובה בלי רוט, אם הוא ימשיך להפסיד משחקים אני בהחלט רואה אותם מאבדים את הביתיות והולכים לפלייאוף נגד ירושלים במלחה. איך אמר הטאגליין המזעזע ההוא? לא משנה מי ינצח, אנחנו מפסידים :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 7:02 pm 
Senior

הכושר של אשדוד היום לא ממש רלוונטי כי הפלייאוף הוא בעוד כמעט חודש (ועדיין גם בשיא הכושר שלהם, וכשהמשחק חשוב להם פי כמה, גליל הגיעה לאשדוד לפני שבוע ולא במשחק גדול ניצחה שם). אשדוד עדיין הקבוצה הכי פחות מסוכנת בפלייאוף. זה לא אומר שהם לא יעשו את המוות לגליל, אני חושב שבהם בהחלט יעשו את זה בעיקר במשחקי הבית, אבל עדיין לא רואה אותם מנצחים יותר ממשחק אחד.

אשקלון אומנם בירידה אבל זה גם נובע מפציעתו של מיצ'ל, זאת עדיין קבוצה מסוכנת עם 2 זרים שכבר משחקים בארץ כמה שנים ועשו פיינל פור בשנה שעברה. אני לא חושב שהם יעברו אף קבוצה מהצמרת למען האמת, אבל לדעתי הם יתנו הרבה יותר פייט ממה שאשדוד תתן לגליל, ואם הם יקבלו את ראשון אז יש להם צ'אנס ממשי גם לעבור אותם (אבל אני עדיין שם את הכסף על ראשון). אני בטח לא חושב שאפשר להגיד שאשקלון זה איזה פרס, קבוצה עם מיצ'ל וקילנגסוורת עדיין תהיה קשה בפלייאוף לא משנה באיזה מצב הם מגיעים.

אני דווקא מהמהר שירושלים יהיו אלו שיסיימו בשלישי. הם ינצחו את ראשון ביום ראשון וישיגו את השובר שיוויון עליהם ואז על המומנטום ילכו לניצחון בחולון (כשרוט שלא שיחק מעל חודש עדיין לא בכושר).

מכל קבוצות הפלייאוף העליון ירושלים עושה את הרושם הקבוצה היחידה כרגע שנמצאת באיזה קו עליה. כל שאר הקבוצות האחרות בירידה, מי יותר ומי פחות, ומכיוון שירושלים עדיין גם הכי מוכשרים זה סימן דווקא טוב בשבילם לסיום עונה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 7:17 pm 
Junior

יכול להיות. לא יודע, מודה שאין לי דעה מספיק מגובשת לגבי זה ולאור העובדה שהייתי צריך לצבוט את עצמי ארבע פעמים כדי לא להירדם בערב השידורים האחרון, אולי אני גם מנוע מלהגיב בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:53 pm 
Junior

מנצל"ש:

גמר גביע צ'אנס ייערך בעונה הבאה ברוממה המחודש,כמו כן,לראשונה מאז שהתחילו את הטורניר לפני עונת 2006/07,המשחקים לא ייערכו במלחה,כאשר על פי אתר המנהלת הסיבה העיקרית היא החוסר במזגן באולם:

http://www.basket.co.il/News.asp?id=4416

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בלי קשר לחסרונות של מלחה, זה רעיון טוב מאוד לחנוך אולם חדש-ישן בצורה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:24 pm 
Senior

מצטער אבל זאת מההחלטות המטומטמות אי פעם (של מפעל חסר חשיבות כמובן). מעבר לעובדה שהקבוצה הביתית בכלל לא משתתפת במפעל הזה ולא תהיה שם... אני לא רואה אוהדים בכלל מגיעים לטורניר המיותר הזה, לא רואה יותר מקומץ שמבזבזים את זמנם גם בקניית כרטיס וגם בנסיעה ארוכה לחיפה.

כל הקטע של הטורניר במלחה היה כי אוהדי ירושלים הם היחידים שהם מספיק מפגרים ואוהבים את קבוצת לשלם בשביל לראות את הקבוצה שלהם במשחקי אימון בבית.

אני שם כסף שאחרי הביזיון של השנה הבאה, הטורניר יוחזר במהירות שיא למלחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 2:49 am 
Sophomore

אני לא מבין, כואב לך לנסות? לא יהיה טוב אז יזיזו לבית מכבי בראשון, אפשר לחשוב. לא צריך לקטול את גביע הליגה כי מלכתחילה זה לא מפעל שלוקח את עצמו יותר מדיי ברצינות ובכל זאת הוא נותן לך בתור חובב כדורסל הזדמנות להכיר מעט את הקבוצות לפני פתיחת הליגה. אם זה מושך אנשים, מוסיף עוד כמה משחקים ללוח השידורים וגורם למפרסמים להוסיף עוד כמה שקלים כי הם מקבלים יותר חשיפה זה באמת כ"כ רע? יש לך רעיון פרודוקטיבי יותר או שאתה נהנה ללעוג מהצד? אההההה, סליחה, אתה רוצה להצית דיון מכבי-הפועל?

אתה באמת לא רואה את קופל מביא כמה הסעות לילדים מהקיבוצים כדי להגדיל את החשיפה לענף? אתה לא רואה אנשים באים לראות את האולם החדש בחיפה? לך תדע, אולי הם יעשו מנוי כשיראו שיש להם חוויה נחמדה קרוב לבית. אולי חיפה במשחק הבודד שלה תראה שהיא קבוצה וכמה מקומיים יקנו מנויים במחירים מוזלים. זה בסה"כ כלי שיווקי טוב כל עוד לא שוכחים את התפקיד הקטן שלו, הבונוס הקטן בצד ולא מייחסים לו יותר מדיי חשיבות במפת הכדורסל, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 4:01 am 
Senior

יש הרבה דברים גרועים שאפשר לנסות אז אולי ננסה גם אותם? אין בעיה לנסות דברים, כשיש איזה היגיון מסביב להחלטה, שנראה שחשבו על זה ושזה רעיון שיכול להצליח (גם אם זה יכשל בסוף). לא כשנראה שקיבלו החלטה פופוליסטית ומפגרת בלי שאף אחד חשב על מה שהם עושים כי כנראה לקופל חשוב לספר לכולם שיש אולם חדש בחיפה (ושבירושלים אין מזגן).

אין לי בעיה עם גביע הליגה, אני חושב שהוא דווקא רעיון טוב (שמבוצע רע). יש לי בעיה עם החלטות מפגרות שלא נראה שיש שום הגיון מאחוריהם לצערי.

לקיים את חצי הגמר והגמר של הטורניר, במקום כמו חיפה, כשהקבוצה הביתית לא משתתפת בטורניר בכלל? זה רעיון אידיוטי.

האמת, שגם כלכלית זה נראה לי רעיון נורא ואיום. ירושלים הייתה זאת שמימנה את הטורניר הזה תכלס, הם הביאו 1000 צופים לפחות לרבע, חצי ולגמר אפילו הרבה יותר. זה לא טורניר חינם כאמור ורכשו לו כרטיסים. אני לא רואה מי בחיפה ירכוש כרטיס בשביל לראות ירושלים - גליל או מכבי - ראשון משחקים להם במשחק אימון. אני לא בטוח שיותר מידי אוהדים של ירושלים יגיעו לטורניר כשהוא מתקיים בחיפה (כמה כבר הולכים היום למשחק ליגה בחיפה לדעתך? לא הרבה אני יכול לספר לך). מלבד האוהדים של חולון (שיסעו לכל משחק לא משנה מה, גם אימון) לא רואה יותר מידי אוהדים מבחוץ (כמובן מלבד כמויות בודדות) באים לטורניר. ובלי חיפה בטורניר אם כל הכבוד "לאולם החדש" אני לא רואה אותו מעניין אף אחד בעיר (לא בטוח שאחרי העונה הזאת גם עם חיפה הוא היה מעניין מישהו בעיר).

ויש לי הצעה הרבה יותר טובה. כמו למשל להמתין ולחכות לראות מי יסיים איפה בסוף העונה, מה החלוקה, ומה הסדר של הטורניר, ואז אם נניח יצא שירושלים נגד חולון, אז יקיימו את חצי מרבע הגמר בחולון (ולא באשקלון עם 400 צופים), ואת החצי השני בגן נר (או מקום אחר, בהתאם למשחק). להחליט על החלוקה לפי המשחקים ואיפה זה יהיה הכי אטרקטיבי ויביא את הקהל. בו ניקח את החלק השני הדבילי כל כך של ההחלטה היום, מעבר להחלטה לקיים את החצי גמר וגמר בחיפה כשברור שחיפה לא שם כמובן. גם ההחלטה לחלק את הרבע לגן נר ואשקלון מראש היא החלטה של מפגרים שלא נראה שחשבו על זה עד הסוף. מה יקרה אם גליל תשחק נגד אשקלון? אז מה ההגיון בקביעה הזאת? למה צריך להחליט באפריל של השנה הזאת איפה מתקיים הטורניר? כי אין מה לעשות וקופל חייב לפרסם איזה הודעה על משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 8:23 am 
Hall of Famer

תנוח דעתך, אם במקרה תהיה הגרלה של גלבוע נגד אשקלון, מיד ימצא בתקנון איזה חוק חשוב שמונע מקבוצה במקום השביעי שראשי התיבות של המאמן שלה בעונה שעברה היו א.א. לשחק נגד קבוצות שבעבר זכו באליפות והכול יסתדר. הרי את המשמעות הספורטיבית של המפעל הזה ולמה היא שואפת אנחנו מכירים.

בנוגע למשחקי אימון, אם כבר, אז אני העדפתי את גביע בנדל. ללא יומרות, ללא פומפוזיות, מקום נחמד לראות כדורסל ואת הסגלים המתגבשים של הקבוצות החדשות. גביע הליגה הזה הוא מפעל מעצבן ומגעיל מבית מדרשו של האדון קופל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 12:03 pm 
Freshman

אני לא מבין, כשקובעים משחקים באולם ביתי של קבוצה שמשתתפת, זה לא בסדר. כשקובעים משחקים במגרש ביתי של קבוצה שלא משתתפת, זה לא בסדר. אני כמובן קצת מגזים, אבל בחייאת ראבאק, מדובר בטורניר הכנה לעונה. אם במשחקי אימון רגילים יש 30 איש, אז בזה יהיו 300. ייתן אפשרות להריץ קצת את הקבוצות עם שידורי טלוויזיה. אגב, פאנוש צודק, מיליון אחוז המנהלת תביא אוטובוסים עם ילדים ויהיו אנשים באולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 3:11 pm 
Senior

יש הבדל בין לקבוע משחק אימון בבית של קבוצה, לבית לקבוע משחקים קובעים כמו גביע או פיינל פור.

זה פאקינג משחק אימון!!! וככה הקבוצות מתייחסות אליו. לקבוע אותו במקום שבו הקבוצה הביתית (זאת שיש פוטנציאל שיגיע קהל) לא משחקת בכלל זה פשוט ליצנות תסלח לי.

ואני ממש לא מסכים שהמנהלת תביא אוטובוסים. היא לא תביא כלום, היא לא תשקיע כסף בטורניר הזה כי אין לה כסף להשקיע. בשנים קודמות היה את ירושלים שיכסו את ההוצאות כי הקהל שלהם קונה את הכרטיסים לא משנה מה. אני אם כל הכבוד לא רואה את הקהל של ירושלים או של קבוצה אחרת (חוץ מחולון כבר אמרתי) רוכש כרטיסים בשביל להגיע לחיפה למשחק אימון ומוציא איזה 200 שקל על הסיפור (דלק, אוכל, זמן וכו'). לא יקרה.

איך אמרת? אז יהיו בזה 300 איש? אז מצטער, 300 איש ברוממה של 5000 מקומות יראה דיי מבזה לטורניר תחילת עונה. אם קצת יותר מחשבה וסבלנות (ולא רצון להוציא הודעות באפריל כמו שקופל אוהב) היו יכולים להמתין לסוף השנה, לראות מה הם המשחקים, ולמצוא דרך יותר טובה לקיים את טורניר פתיחת העונה (שכבר אמרתי שהוא מבורך לדעתי) ככה שהוא באמת ימשוך קצת יותר קהל ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 3:47 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קוף, אתה לא קצת מתרגש יותר מדי?

דבר ראשון, לגבי הדילמה הנוראית של מה יקרה אם גליל יצטרכו לשחק מול אשקלון, אז ממש לא ברור מה הבעיה. אפשר, בלי ציניות עמוסית, לקבוע שגליל משחקת בגן נר ואשקלון באשקלון ולהתאים את ההגרלה בהתאם. אני אסלח לקופל אם הוא יעשה את זה, ואני מקווה שגם אתה.

דבר שני, אולי אני טועה לגמרי, אבל לי כן יש תחושה שלמכבי חיפה יש עדיין כמה אוהדים שיבואו לראות. אם לא, אז זו הזדמנות לנסות להכיר לכמה אנשים את הקבוצה ולגייס עוד אוהדים (ועל סמך השנתיים האחרונות, זה השלב שבו הקבוצה נראית הכי טוב בעונה). ואם גם זה לא יצליח, ואם לא יבואו אוהדים מירושלים ומתל אביב לראות את המשחקים אז גביע צ'אנס (שהוא כדבריך פאקינג משחק אימון!!!) יתקיים מול אולם ריק ברובו. מה האסון הגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 5:02 pm 
Senior

אני לא מתרגש, סתם מופתע מהטימטום.

ראובן, אוהדים של מכבי חיפה יבואו לראות את הקבוצה שלהם שלא משחקת שם? איך אפשר להכיר לאנשים את הקבוצה ולגייס אוהדים כשהקבוצה בכלל לא משחקת שם?

שום אסון שהוא יתקיים מול אולם ריק . משחק אימון כאמור. אבל טורניר שפיתח לעצמו קצת מסורת ועניין, כשהירושלמים מילאו את האולם ב3 מתוך 4 ימים שלו בדרך כלל, פתאום יהיה מול אולם ריק זה ללכת אחורה. זה סתם דוגמא קטנה לדעתי לטימטום של האנשים שמקבלים את ההחלטות במנהלת, במקום לחשוב ולמצוא את הדרך לשפר ולקדם את הטורניר, מקבלים החלטות שרק עושות אותו עוד יותר גרוע ולא מעניין. ואלו אותם אנשים שמקבלים את ההחלטות גם לגביי הליגה שלנו שהיא לא משחקי אימון, ומשנה לשנה מקבלים החלטות מפגרות שלוקחות את הליגה עוד יותר אחורה.

ההחלטה הבאה אני מעריך תהיה החזרת החוק הרוסי אחרי שיספרו לנו שעידן 4 הזרים נכשל השנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 5:13 pm 
Freshman

אני לא בקיא במספרים, אבל בעדינות, בוא נגיד שקשה לי להאמין שהמנהלת כיסתה הוצאות על ידי מכירת כרטיסים. עיקר ההכנסות מאירוע כזה מגיעות מספונסרים. גם אל תשכח שמדובר בטורניר אחרי פגרה, תמיד יש איזושהי התרגשות, קבוצות מביאות יותר אוהדים ויש יותר עניין. גם אזור חיפה הוא לא רק העיר חיפה ולא רק מכבי חיפה. אם מכבי תל אביב תשחק שם, יהיה מלא, בטח אם זה יהיה משחק נגד הפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, stavs ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה