על קיירי אכן נתתי שיפוט יחסית מוקדם מדי, ולכן גם זה השיפוט הכי פחות פסקני בכל ההודעה שלי. יכול מאד להיות שיפתיע אותי, כרגע אני רואה בו רכז משובח אבל אחד שצריך כוכב גדול יותר ממנו לידו.
על וול גם השיפוט מוקדם אבל פחות, משהו בהתנהלות שלו זה לא זה. אולי זה עניין של סיטואציה, אבל הוא לא נראה לי כשחקן שסוחב פרנצ'ייז על הגב. בוא נגיד שיפתיע אותי הרבה יותר מאירווינג אם זה יקרה.
מוק..הממ.
09 נתפס כדראפט חלש יחסית אחרי גריפין. טייריק וגם הארדן לא ממש נתפסו כפרנצ'ייז וגם היה דיון על מתי הם צריכים להבחר. לא היה שום ספק בקשר לגריפין.
ב-08 גם רוז וגם הביסלי נתפסו כשחקנים מצויינים שיכולים לתרום במיידית. אף אחד מהם לא נתפס בתור פרנצ'ייז, שחקן שסוחב מועדון איתו. הדיון אז היה בעיקר על איזה שחקן יכול לעזור יותר לוויד ומיאמי (שבחרה שנייה אחרי אחת מעונות הטנקינג היותר מזעזעות/משעשעות שנראו, ואז עסקה בקמפיין פסיכולוגיה הפוכה מעניין כלפי שיקגו, עד היום לא ברור במי מהם היא באמת היתה מעוניינת).
07 - נו בסיידר, לא ממש באתי פה להתווכח על הסמנטיקה של המילה באסט. הנקודה היא שלא יצא ממנו כלום.
06 - שוב פעם, לא אולרידג' ולא טיירוס ולא רוי נתפסו כפרנצ'ייז. אם אחד מהם היה נתפס ככזה טורונטו היתה לוקחת אותו ולא את ברניאני. לא ממש חושב שאתם מבינים כאן את הנקודה שלי - יש דראפטים שבהם יש שחקנים
שהם בקונצנזוס כפרנצ'ייז. לפעמים גם הקונצזוס טועה בסוף אבל זה לא משנה את העובדה שיש קונצנזוס.
05 - כנ"ל. בוגוט נבחר אז על הטיקט הידוע "סנטרים טובים קשה למצוא אז צריך לבחור בהם גבוה" - לא היה מסביבו את הבאז שהיה מסביב לסנטרים כמו האקים, שאק, יואינג וגם אודן. מוק, עצם העובדה שהקבוצה שלך בחרה בבעל של קנדיס מצביעה על העובדה שגם פול ודרון גם לא נתפסו מראש כפרנצ'ייזים, אלא פשוט כרכזים מצויינים (וכאן כמובן נכנס הטמטום של ההוקס לפעולה, כי גם רכז סביר היה מביא אותם רחוק).
04 - אף אחד מהם לא נחשב כפרנצ'ייז בטוח וזה הסיבה שהיה הדיון. אוקאפור נחשב למוכשר הרבה יותר מהווארד ואילו הווארד נתפס כמפלצת פיזית שלא ברור אם תצליח לרכוש את הסקילס המתאימים. בלי קשר, לכתוב שאוקאפור "גם היה פרנצ'ייז" זה חתיכת משפח.
בכל אופן, בעונה הזו דייויס נתפס כפרנצ'ייז. אין קבוצה שתבחר ראשונה ולא תבחר אותו, אין GM שיבחר אחרת ולא יפוטר למחרת היום. יכול להיות שכולם טועים וזה קרה בעבר. אבל הקונצזוס שם.
ולטעמי עניין הכסף זה תשובה כנה ומרעננת

. מזכיר לי את אנתוני הופקינס שכל פעם ששואלים אותו על מה המוטביציה שלך לעשות סרט X או לשחק שוב פעם את חניבעל או וואטאבר הוא אומר בשביל הכסף.