סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נובמת.
אני מבין את התסכול מכך שקובי ב"דיבורים" בטח כשמדובר בשונאי קובי, אבל צ'ונסי וודים אתם לא מגזימים? לא בלתי סביר שקובי יעקוף את לברון ביישורת האחרונה, זה כל מה שנאמר. רדו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:15 pm 
מנהל פורום

כן... מה נגיד לך... אני כל היום רק חושב על זה. אני לא מסוגל לתפקד מתוך תסכול.
;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:18 pm 
Sophomore

King Chauncey כתב:
chaiel49 כתב:
אז אתה טועה, הקליפרס ניצחו כבר כמה משחקים בלי פול.

כן, בתחילת העונה, כשצ׳ונסי בילאפס היה זה שנכנס לנעליו ולא מו וויליאמס.
פלאש, ראיתי הרבה. פלאש, ההודעות שלך ברובן מגוחכות. פלאש, לא באמת נכנסתי להאם פיניקס יעברו את הקליפרס או לא אם כריס פול ייפצע או לא, הרי המילה הבאה הייתה - בנימה רצינית יותר.. קובי בדיבורי ה mvp , רק שבדיבורים האלה כולם גם מוסיפים את המילה לא, כולל אותך, אז למי לעזאזל אכפת שהוא ״בדיבורים״ על כמה מקומות הוא יסיים מאחורי הזוכה, ולמה לעזאזל עדת המעריצים שלו צריכה להזכיר שוב ושוב ששחקן שהוא לדעת שונאיו הגדולים בין ה 15 הטובים בכל הזמנים נמצא העונה בין חמשת המשפיעים בליגה? כן, ברור שהוא חשוב לקבוצה שלו, אוי ואבוי אם הוא לא היה חשוב בתור אחד שלוקח יותר משליש מסך כל החוזים של הקבוצה.

וואלה, כי לפי מה שאני זוכר מו נכנס לעמדת הPG. אא"כ אתה מתכוון לנעליים של המנהיג על המגרש ואז אתה צודק.
בכל מקרה הקליפרס אחלה קבוצה גם בלי פול. ושלא יהיה ספק לרגע, ברור שבלעדיו הם לא קונטנדריות אבל אין לי ספק שהם שווים פלייאוף (ואם לא אז תיקח את הכוכב של כל קבוצה והם לא יהיו בפלייאוף גם הם)

פלאש, מזה אפילו חיאל?!
הוא לא MVP חד וחלק עם כמה שהייתי רוצה. ולא אכפת לי מתי ולמה הוא נפצע ומה השיקולים שלו אבל אני מבסוט רצח על כל דקה שהוא לא על המגרש. לתת לו 38 דקות בממוצע למשחק זה פשוט לא רציני, עם כל הכבוד לקובי. ויש הרבה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:18 pm 
Junior

מלשות ודים, זה מה שמשתמע מהטקסט בלינק שהבאת. אבל זה ראוי להערכה-רק שונאי קובי יכולים להמציא דבר כזה.
chaiel49 כתב:
פלאש, מזה אפילו חיאל?!

אה, לא משהו אישי, אפילו חיאל קרי: אפילו אוהד לייקרס (אתה אוהד לייקרס כן?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:27 pm 
Junior

נגיד שזה מעניין- זה לא בלתי סביר רק אצלך בראש. תסתכל על המספרים שלהם, בחייאת רבאק, איך יעבור אותו? ונגיד שקובי מבטל את המנוחה וקולע ב 80 אחוז כדי ליישר את האחוזים ( כן פלאש, אני יודע שזה בגלל בראון. כן איגי, אני יודע שאתה בטוח שאם קובי רק היה רוצה הוא היה קולע אפילו ב 90 אחוז), אז נגיד עבר את לברון ויסיים שני במירוץ אחרי דוראנט. את מי לעזאזל זה מעניין חוץ ממך? קובי לא ייזכה ב mvp השנה, גם אתה יודע את זה.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ודים, הוא צודק. הלינק הזה מתייחס לזה כסוג של מחלה, בעוד שזו נטייה מינית לגיטימית.
http://www.urbandictionary.com/define.p ... kobesexual

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:33 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
מלשות ודים, זה מה שמשתמע מהטקסט בלינק שהבאת. אבל זה ראוי להערכה-רק שונאי קובי יכולים להמציא דבר כזה.
chaiel49 כתב:
פלאש, מזה אפילו חיאל?!

אה, לא משהו אישי, אפילו חיאל קרי: אפילו אוהד לייקרס (אתה אוהד לייקרס כן?).

כן, בין היתר, למרות שיכול להיות שאני יותר אוהד קובי.
בקיצור, אני מת על קובי, אבל משתדל להיות כמה שיותר אובייקטיבי. אובייקטיבית? הוא לא MVP.
מצד שני אובייקטיבית הוא עדיין בטופ 5 ולא הורס את הקבוצה וכו' וכו' כמו שאחרים פה אומרים.

ודים ועמוס, אין מה לעדשות. כמו שאמר פה מישהו על רונדו והזריקה של גורדון, ככה אני חושב גם שהג'אמפ שוט של בראיינט יכול להכניס אותי להריון ;)

נערך לאחרונה על ידי chaiel49 בתאריך א' אפריל 08, 2012 2:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:36 pm 
Junior

צ'ונסי:

מה נסגר איתך? :lol: :lol: כדאי קצת להירגע. ראשית לא זכור לי שהאשמתי את בראון באחוזים, וקובי לא צריך לקלוע מעכשיו ב80% וגם לא ב50%. למרות שטבעי שאחוזים=הכדורסל אצל שונאי קובי, אצל השאר זה לא כך. כשלברון מוביל קבוצת חלומות לסיומת חלשה מאז פגרת האלסטאר אני חושב שצריך להתחשב בזה. המספרים שלו גם ירדו בחודשים האחרונים. אם קובי מסיים את העונה טוב, בהתחשב בצוות המסייע ההרבה פחות טוב והעונה המצוינת שלו יחסית לציפיות, הייתי ממקם אותו לפני ג'יימס, וזה מעניין ועובדה שכל שבוע מעדכנים את הדירוג מחדש. אם זה לא מעניין אותך מה אתה רוצה בדיוק, חוץ מלהיכנס בקובי ואוהדיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 2:48 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
King Chauncey כתב:
chaiel49 כתב:
אז אתה טועה, הקליפרס ניצחו כבר כמה משחקים בלי פול.

כן, בתחילת העונה, כשצ׳ונסי בילאפס היה זה שנכנס לנעליו ולא מו וויליאמס.
פלאש, ראיתי הרבה. פלאש, ההודעות שלך ברובן מגוחכות. פלאש, לא באמת נכנסתי להאם פיניקס יעברו את הקליפרס או לא אם כריס פול ייפצע או לא, הרי המילה הבאה הייתה - בנימה רצינית יותר.. קובי בדיבורי ה mvp , רק שבדיבורים האלה כולם גם מוסיפים את המילה לא, כולל אותך, אז למי לעזאזל אכפת שהוא ״בדיבורים״ על כמה מקומות הוא יסיים מאחורי הזוכה, ולמה לעזאזל עדת המעריצים שלו צריכה להזכיר שוב ושוב ששחקן שהוא לדעת שונאיו הגדולים בין ה 15 הטובים בכל הזמנים נמצא העונה בין חמשת המשפיעים בליגה? כן, ברור שהוא חשוב לקבוצה שלו, אוי ואבוי אם הוא לא היה חשוב בתור אחד שלוקח יותר משליש מסך כל החוזים של הקבוצה.

וואלה, כי לפי מה שאני זוכר מו נכנס לעמדת הPG. אא"כ אתה מתכוון לנעליים של המנהיג על המגרש ואז אתה צודק.
בכל מקרה הקליפרס אחלה קבוצה גם בלי פול. ושלא יהיה ספק לרגע, ברור שבלעדיו הם לא קונטנדריות אבל אין לי ספק שהם שווים פלייאוף (ואם לא אז תיקח את הכוכב של כל קבוצה והם לא יהיו בפלייאוף גם הם)
.

אני זוכר דווקא שמו היה פצוע גם כן אז, צ׳ונסי נכנס לעמדה של פול ורנדי פוי נכנס לעמדה של צ׳ונסי..אבל אין זמן וכוח לבדוק.
לא חושב שהקליפרס שווים פלייאוף בלי פול, בטח אם גם אין להם צ׳ונסי. הם חיים עליו וממנו העונה הזאת, תיזכר איפה היו שנה שעברה. עם מה השארת אותם בלי פול? רביעיית גארדים של מו וויליאמס שמעולם לא ידע לנהל משחק, בלדסו, פוי ויאנג. אחד הקווים האחוריים הגרועים בליגה אם לא הגרוע ביותר. מה אחר כך, קארון באטלר של אחרי הפציעה הקשה שהפך לג׳אמפ שוטר בינוני? ג׳ורדן שליד כריס פול לא נותן נקודות? ובמילה אחת, ויני דל נגרו. אזבלייק גריפין לא היה מכניס את החבורה הזאת לפלייאוף, אין לי ספק בכך.
שאר הקבוצות והכוכב הגדול שלהן? לא בטוח. לייקרס בלי קובי, במוד אחר,שבו סשנס עובד כל העונה בשביל להזין את צמד הגבוהים הטוב בליגה? ראינו כבר את גאסול מכניס את ממפיס לפלייאוף, ואז לא שיחק לידו הסנטר השני הטוב בליגה. סן אנטוניו יעשו פלייאוף גם בלי פארקר. אוקלהומה תעשה פלייאוף עם הארדן בחמישייה במקום דוראנט. שיקאגו לא רק שעושה פלייאוף בלי רוז, עושה מקום ראשון.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 3:14 pm 
Junior

אתה מזלזל בסגל של הקליפרס.
ג'ורדן עשה כמה הליופים עוד לפני שבא פול. גם אמרו שפול עשה את טייסון צ'אנדלר אבל גם בלעדיו צ'נדלר הסתדר מצוין, ג'ורדן לא צ'אנדלר בהגנה אבל הוא חוסם ואתלט מצוין. מו וויליאמס-יאנג-באטלר הם שחקנים ממוצעים לעמדותיהם ובטח לא הקו האחורי הגרוע בליגה, תוסיף את בילאפס בשליש עונה הראשון, גריפין בודאות מוביל קבוצה כזו לתחרות על מקום בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 5:38 pm 
Senior

לאאאא. אתה מזלזל באפסיות של VDN. לקבוצה הזו אין מאמן והיא עובדת כקבוצת כדורסל רק כי יש לה רכז שהוא לא רק שחקן מצויין, אלא גם עובד עם הראש כל הזמן. הדבר היחיד שטוב ב-VDN זה העובדה שחוסר הביצים שלו מונע ממנו להפריע לפול. רק מה לאליפות הדבר הזה בחיים לא יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 5:47 pm 
Hall of Famer

לדעתי אין שום סרט בעולם שקובי עם 5.5 נצחונות פחות מאשר לברון, יהיה לפניו בדירוג, כשללברון יש גם סטטיסטיקות בסך הכל טובות יותר (עם כל הכבוד לנקודה וחצי העודפת של קובי). מה שכן, אני הייתי שם את קובי לפני פארקר בוודאות (כי אני לא חושב ששחקן אחד הוא זה שהשפיע על הספרס, כמו קבוצה שלמה ומאמן), לגבי פול זה מסובך יותר. תלוי במאזני סוף עונה וכאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:04 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
לאאאא. אתה מזלזל באפסיות של VDN. לקבוצה הזו אין מאמן והיא עובדת כקבוצת כדורסל רק כי יש לה רכז שהוא לא רק שחקן מצויין, אלא גם עובד עם הראש כל הזמן. הדבר היחיד שטוב ב-VDN זה העובדה שחוסר הביצים שלו מונע ממנו להפריע לפול. רק מה לאליפות הדבר הזה בחיים לא יספיק.

ברור לי שדל נגרו לא מאמן. על מה הלאאא? אתה אומר שגריפין לא היה מוביל את הקליפרס מינוס פול לתחרות על מקום בפלייאוף? מול יוטה דנבר ופיניקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:12 pm 
Hall of Famer

סתם שתהיו בעניינים, לפני השבועיים האחרונים בהם היכולת של לברון ירדה, כל אותם מומחי סטט' מתקדמות הפציצו את הרשת בכך שללברון העונה יש את העונה הסטט' הטובה אי פעם, יותר מג'ורדן, יותר מכולם. אני לא מתרשם מכך, רק אני מנסה להסביר שבעיני התקשורת בארה"ב לברון נתן עד לפני שבועיים עונה יוצאת דופן, עונה שאם הוא היה ממשיך בכושר ההוא ומיאמי הייתה ממשיכה בקצב ההוא, אז ה-MVP היה של לברון בצורה גורפת. כרגע המצב קצת השתנה ונראה לי שדוראנט מתחיל לצבור מומנטום. קובי ממוקם אחריהם עם מספר שחקנים נוסף, לא בספירה שלהם.

לפני שבוע באי.אס.פי.אן פרסמו בדיוק כתבה על ה-MVP לפי בחירה של חמישה כותבים. התוצאות היו כדלהלן לפי סכום הבחירות, כשה-MVP כמובן עם מספר הנק' הגבוה ביותר. 5 נק' לבחירה במקום הראשון, 4 למקום השני וכן הלאה.

8. טוני פרקר - 2 נק'.

6-7. ווייד, קובי - 3 נק' כ"א.

5. דווייט הווארד - 5 נק'.

4. כריס פול - 7 נק'

3. קווין לאב - 7 נק', אבל 2 בחירות למקום השלישי לעומת אחת של פול נותנת לו את היתרון בעיני.

2. דוראנט - 21 נק'

1. לברון - 24 נק'.

חשוב לציין שכל חמשת הכתבים דירגו את לברון ודוראנט במקומות הראשון והשני כשלברון נבחר כ-MVP ע"י ארבעה מהכתבים.

אני לא אומר שהכתבה הזאת חקוקה בסלע, או שאפילו אני מסכים עם הבחירות שלהם. אני רק מביא אותה כדי להראות את כיוון הרוח בארה"ב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:18 pm 
Hall of Famer

לא שזה משנה משהו, אבל מה כבר עשה דוייט הווארד השנה שמזכה אותו אפילו להיות ברשימת המועמדים שלא זכו? שיגע את כולם עם שמועות על טריידים ובסוף החליט להתקפל, וכמובן לאחרונה הפרשייה עם ון גאנדי, שבבירור הולכת להסתיים בפיטורי המאמן בסוף העונה.
חוץ ממספרי ריבאונדים, הוא נחלש משמעותית מהקו וגם אחוזי השדה ירדו וגם החסימות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:22 pm 
Senior

אה. חוסר הבנת הנקרא מצדי, פלאש. כתבת "תחרות על מקום בפלייאוף" ודימיתי שכתבת שהוא היה מוביל אותם לפלייאוף. "תחרות על מקום בפלייאוף" זה לא משהו בכלל. למעשה זה אחד מהמצבים הכי גרועים שיש בNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:34 pm 
Junior

הכתבה הזו לא ממחישה את כיוון הרוח בארה"ב אלא של אותם חמישה כתבים.

בNBA.COM:
http://www.nba.com/mvp-ladder/2011-12/index.html, בחודש-חודשיים האחרונים לברון ודוראנט מחליפים מיקום, ושאר הרשימה נשארת כמעט זהה.

בESPN סתם רשימה נהדרת בעיני של כתב מסוים:
http://espn.go.com/nba/story/_/page/NBA ... p-rankings

מיאמי במאזן 12-8 חלש מאז האלסטאר למרות סגל מלא מלבד מילר, לברון בשבועיים האחרונים לא נחלש אלא עומד על אותם סטט' כמו בחודשים פברואר ומרץ: בערך 25 נק' ב52.5%, 8 רב' 6.5 אס' ו2 חט' שזה מעולה אם זה בא עם הצלחה קבוצתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 6:51 pm 
Hall of Famer

ואם כבר מתחילים בסיכומי עונה, אז בעיניי, ואין לי בכך ספק, אילו אוקלהומה תסיים ראשונה לכל הפחות במערב, הרי שהאיש שלי לפוינט גארד של העונה, הוא לא פארקר ולא פול אלא בכלל ווסטברוק. מפתיע אותי קצת שמתעלמים ממנו לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 7:06 pm 
Junior

עכשיו אני רואה (ונזכר) שלג'יימס אכן היתה תקופה חלשה בשבועיים-שלוש האחרונים. ועדיין לא ברור לי איך הסטט' שלו עד אז טובה יותר מהעונות הכי טובות של MJ.

ניחוש חמישיות עונה:
חמישיה ראשונה: פארקר, קובי, לברון, דוראנט והאוורד.
חמישייה שניה: פול, ווסטברוק, ג'וש סמית', גריפין וביינום.
חמישייה שלישית: רוז, וויד, פירס, נוביצקי ומארק גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 7:19 pm 
Hall of Famer

לא שאכפת לי, אבל רוז בעונה כזאתי בטח שלא צריך להיכנס לחמישית עונה כלשהי. אם כבר, לואל דנג יותר טוב מפול פירס העונה, משהו שמתבטא בעיקר בטור הנצחונות של שתי הקבוצות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 7:20 pm 
Hall of Famer

פלאש, גם בכתבות שאתה הבאת, כיוון הרוח הוא זהה לכיוון של הכתבה שאני הבאתי. מקומות אחד ושתיים לפי התקשורת האמריקאית הם של דוראנט ולברון. הכתבה שאני הבאתי, אמנם שמה את קובי רק במקום השישי, שביעי, אבל שורה תחתונה, באף אחת מהכתבות שהבאת קובי לא מועמד ראשי ל-MVP ואם תחפש עוד כתבות על MVP ברשת, מבטיח לך שלא תמצא דירוג שבו קובי מעל למקום השלישי במירוץ. תרצה או לא, השנה, כמו ברוב העונות בקריירה שלו, קובי לא נמצא במיקס של המועמדים שיזכו בתואר. אתה יכול להגיד שזה שנאה לקובי, אתה יכול להגיד שהתואר לא אומר שום דבר, אין שום בעיות. זה לא ישנה את העובדה שקובי ברגע זה רחוק מאד מלזכות ב-MVP.

ולא הבנתי מה נהדר ברשימה של ESPN. סתם דירוג עם ציטוטי טוויטר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 7:41 pm 
Junior

מה נהדר ברשימה מESPN? סתם דירוג טוב מאוד. ברשימות האחרות טוני פארקר כ"כ נמוך ו-וויד גבוה יחסית, אבל מילא.

הבוחרים בארה"ב לא שונאים את קובי. אני לא יודע מה אתה מגדיר כמיקס של המועמדים לתואר (לפי הפרשנות שלך היו הרבה עונות עם שחקן אחד במיקס), אני יודע שב10 השנים האחרונות (מאז עונת 02) קובי היה בין 5 המועמדים המובילים לMVP כל שנה חוץ מעונה שבה נפצע ולא הגיע לפלייאוף. גם בעונה הנוכחית הוא ראוי ויהיה בין ה5 המובילים לMVP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:29 pm 
Senior

רגע, אז אם קובי יעדר מכל המשחקים מעכשיו עד סוף העונה והלייקרס יפסידו בהם ויסיימו במקום השישי הוא צריך לקבל MVP? :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:38 pm 
Junior

לא, אבל יחסית לתחזיות השחורות בפתיחת העונה (שלך בין השאר) לגבי מצב הלייקרס והירידה ביכולת של קובי, נראה לי שהם במצב מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:39 pm 
Senior

אני חושב שקובי נתן עונה מעל הציפיות אבל נכון לעכשיו הוא עם אחוזי השדה הכי נמוכים בקריירה שלו מאז עונת הרוקי. לדבר עליו כ-MVP שדוראנט ולברון נתנו עונה עדיפה כמעט בכל פרמטר והקבוצות שלהם במאזן עדיף בהרבה על הלייקרס וכנראה יסיימו לפניהם את העונה זה בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה