chaiel49 כתב:
King Chauncey כתב:
chaiel49 כתב:
אז אתה טועה, הקליפרס ניצחו כבר כמה משחקים בלי פול.
כן, בתחילת העונה, כשצ׳ונסי בילאפס היה זה שנכנס לנעליו ולא מו וויליאמס.
פלאש, ראיתי הרבה. פלאש, ההודעות שלך ברובן מגוחכות. פלאש, לא באמת נכנסתי להאם פיניקס יעברו את הקליפרס או לא אם כריס פול ייפצע או לא, הרי המילה הבאה הייתה - בנימה רצינית יותר.. קובי בדיבורי ה mvp , רק שבדיבורים האלה כולם גם מוסיפים את המילה לא, כולל אותך, אז למי לעזאזל אכפת שהוא ״בדיבורים״ על כמה מקומות הוא יסיים מאחורי הזוכה, ולמה לעזאזל עדת המעריצים שלו צריכה להזכיר שוב ושוב ששחקן שהוא לדעת שונאיו הגדולים בין ה 15 הטובים בכל הזמנים נמצא העונה בין חמשת המשפיעים בליגה? כן, ברור שהוא חשוב לקבוצה שלו, אוי ואבוי אם הוא לא היה חשוב בתור אחד שלוקח יותר משליש מסך כל החוזים של הקבוצה.
וואלה, כי לפי מה שאני זוכר מו נכנס לעמדת הPG. אא"כ אתה מתכוון לנעליים של המנהיג על המגרש ואז אתה צודק.
בכל מקרה הקליפרס אחלה קבוצה גם בלי פול. ושלא יהיה ספק לרגע, ברור שבלעדיו הם לא קונטנדריות אבל אין לי ספק שהם שווים פלייאוף (ואם לא אז תיקח את הכוכב של כל קבוצה והם לא יהיו בפלייאוף גם הם)
.
אני זוכר דווקא שמו היה פצוע גם כן אז, צ׳ונסי נכנס לעמדה של פול ורנדי פוי נכנס לעמדה של צ׳ונסי..אבל אין זמן וכוח לבדוק.
לא חושב שהקליפרס שווים פלייאוף בלי פול, בטח אם גם אין להם צ׳ונסי. הם חיים עליו וממנו העונה הזאת, תיזכר איפה היו שנה שעברה. עם מה השארת אותם בלי פול? רביעיית גארדים של מו וויליאמס שמעולם לא ידע לנהל משחק, בלדסו, פוי ויאנג. אחד הקווים האחוריים הגרועים בליגה אם לא הגרוע ביותר. מה אחר כך, קארון באטלר של אחרי הפציעה הקשה שהפך לג׳אמפ שוטר בינוני? ג׳ורדן שליד כריס פול לא נותן נקודות? ובמילה אחת, ויני דל נגרו. אזבלייק גריפין לא היה מכניס את החבורה הזאת לפלייאוף, אין לי ספק בכך.
שאר הקבוצות והכוכב הגדול שלהן? לא בטוח. לייקרס בלי קובי, במוד אחר,שבו סשנס עובד כל העונה בשביל להזין את צמד הגבוהים הטוב בליגה? ראינו כבר את גאסול מכניס את ממפיס לפלייאוף, ואז לא שיחק לידו הסנטר השני הטוב בליגה. סן אנטוניו יעשו פלייאוף גם בלי פארקר. אוקלהומה תעשה פלייאוף עם הארדן בחמישייה במקום דוראנט. שיקאגו לא רק שעושה פלייאוף בלי רוז, עושה מקום ראשון.