סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA לרביעי
הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 7:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
צ'ארלי, לא יודע מתי בפעם האחרונה ראית את צ'אנדלר שומר בלואו פוסט, מה שאתה אומר היה נכון לימי שיקאגו... צ'אנדלר היום נהדר דאוון לואו. תשאל את דווייט, האיש כתש אותו שם השנה.

לא מבין את התמיהה על מרטין, מדובר באחד הדראפטים הצחיחים בהיסטוריה. גם היום, רטרוספקטיבית, מרטין הוא השחקן הטוב ביותר של הדראפט העלוב ההוא. סטרו סוויפט, דריוס מיילס ומרכוס פייזר נבחרו אחריו! את מי לעזאזל היה כבר אפשר לבחור לפניו?

מרטין בימי הנטס הצליח כי הוא שיחק כשחקן כנף בברייק. כשהוא וג'פרסון רצו בברייק, אי אפשר היה לעצור אותם.
הוא לא הפאוור הראשון וגם לא האחון שנכנס לליגה על תיקט של אתלט. כשרון גדול בהתקפה הוא אף פעם לא היה אבל הוא תמיד היה אחד השחקנים הכי תחרותיים בסביבה והוא תמיד השתפר כשחקן הגנה. הוא שחקן שתמיד מצוי בתנועה ותמיד מפמפם את החברים שלו. הוא לא מחייך לאף אחד על המגרש הוא בא לנצח ובא להכאיב. כבר לא עושים שחקנים כאלו. אם לאמארה, דיוויד ווסט, למרכוס אולדריג' ושאר פאוורים מוכשרים היה רבע מהאדיטוד שלו, הם היו באמת שחקני על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 7:38 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
לא מבין את התמיהה על מרטין, מדובר באחד הדראפטים הצחיחים בהיסטוריה. גם היום, רטרוספקטיבית, מרטין הוא השחקן הטוב ביותר של הדראפט העלוב ההוא. סטרו סוויפט, דריוס מיילס ומרכוס פייזר נבחרו אחריו! את מי לעזאזל היה כבר אפשר לבחור לפניו?

לא שהדראפט ההוא לא היה צחיח, אבל מייקל רד בהחלט נתן קריירה טובה יותר ממרטין ואפשר לתת קייס גם לאח הידו ולג'מאל קרופורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 7:45 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם ההישגים הקבוצתיים של קניון מרטין לא עולים על אלו האישיים של מייקל רד ששיחק בסופו של דבר, בקבוצות די מחורבנות כל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 8:02 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
מרטין שומר נהדר ואני אוהב את הגישה שלו אבל לא יאומן ששחקן כל כך מוגבל בהתקפה נבחר ראשון בדראפט ועוד יותר לא יאומן שג'ייסון קיד הצליח להפוך אותו לסוג של כוכב בניו ג'רזי.

מודיע בהכנעה: אתם מעיקים.
לא התיימרתי לקבוע שמרטין לא היה צריך להיבחר ראשון. התמיהה שלי הייתה באופן כללי איך שחקן כך כך מוגבל מסוגל להיבחר ראשון, ועוד להיראות כסוג של כוכב עולה בנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 8:10 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא יודע אם ההישגים הקבוצתיים של קניון מרטין לא עולים על אלו האישיים של מייקל רד ששיחק בסופו של דבר, בקבוצות די מחורבנות כל החיים.

מצד שני, רד לפחות הוביל קבוצה, אמנם בעיקר קבוצות מחורבנות, אבל מה כבר אפשר לעשות כשהסיידקיקס שלך הם כל מיני דזמונד מייסון, בובי סימונס, ריצ'ארד ג'פרסון, מו וויליאמס, צ'ארלי וי וקצת אנדרו בוגוט בין פציעה לפציעה. לא חושב שמישהו אי פעם היה נותן לקיי-מארט להוביל קבוצה, גם אם פעם אחת לגמרי בטעות, בעונה השנייה שלו, הוא היה הסקורר המוביל של הנטס בעונה שבה הם הגיעו לגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 8:12 pm 
Junior

רד לא היה פצוע כשג'פרסון היה בבאקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 8:28 pm 
Hall of Famer

ואגב, ג'פרסון היה סייד קיק חשוב בקבוצה טובה של הנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 8:42 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
רד לא היה פצוע כשג'פרסון היה בבאקס?

ברובה, שיחק 33 משחקים באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

הסבירו לך איך קניון נבחר מספר 1. הדראפט היה מחורבן ברמות. גם אם נחליט שלמייקל רד הייתה קריירה טובה יותר, הרי שבזמן אמת רד לא הראה את הפוטנציאל להצליח. רד הוא הפתעה. מרטין היה קונצנזוס לבחירה מספר 1 בדראפט מחורבן.

מרטין בציערותו היה פינישר מצויין, תוך שימוש באתלטיות שלו וכפי שמוק ציין ביכולת של קיד להריץ את הנטס ולהגיע למצבים של פאסט ברייק כמה שיותר. אם רוצים השוואה לגריפין, אז הוא היה פחות אתלטי מגריפין ולא פחות חשוב מכך, ריב' בינוני עד חלש, בעוד גריפין ריב' מעולה. זאת האכזבה הגדולה ביותר מקיי-מארט, מספרי הריב' הלא מרשימים שלו ובחלק מהזמן הוא לא שיחק לצד עילויי ריב'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 8:05 am 
Junior

כל עוד זי-בו לא מזכיר את עצמו מהעונה שעברה אין לממפיס מה למכור בפלייאוף וזה חבל, כי כולם ציפו לראות אותם עם התוספת של רודי גיי שהיה חסר.
ההתקפה של הספרס היא הדבר הכי יפה ב-NBA השנה.... אפשר לדבר על העומק עד מחר, אבל התרגילים והשיטה של פופוביץ הם במילה אחת - גאונות.
אינדיאנה מתאוששת יפה מאיבוד הביתיות אבל הסדרה בינם לבין מיאמי תהיה לדעתי חד צדדית בדיוק כמו הסדרה של ההיט מול הניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 12:24 pm 
Senior

לא הייתי קובע בהכרח שהקריירה של קיי מארט פחות טובה מזו של מייקל רד(שאומנם עשה מספרים יפים אבל בקבוצות מסריחות) או של קרופורד(כנ''ל). שניהם ביחד ניצחו פחות משחקי פלייאוף מקיי מארט לבדו, שהיה אופציה שנייה בהתקפה בקבוצה שהגיעה פעמיים לגמר. לאח הידו יש איזשהו קייס.

לא הייתי משווה אותו בכלל לגריפין. גריפין הרבה יותר טכני, יותר חזק פיזית וכשהוא יפתח קליעה מחצי מרחק הפיק אנד רול שלו עם פול יהיה הדבר הכי בלתי עציר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 7:48 pm 
Junior

שוויק, תהית איך מרטין נבחר ראשון וקיבלת תשובה. מה מעיק בזה?

גם אם תערוך את הדראפט מחדש היום סביר להניח שהוא יבחר ראשון. עד כדי כך זה היה דראפט גרוע. סיבה מספיק טובה, לא?

רד לא היה שיקול בכלל ללוטרי. האיש נבחר אי שם באמצע הסיבוב השני ואני חושב שבסה"כ למרטין עדיין הייתה קריירה הרבה יותר משמעותית משל רד.

שחף, לא סגור על כמה גריפין חזק יותר פיזית ממרטין. אולי יש לו יותר מאסה אבל הוא שחקן הרבה פחות פיזי ממרטין. מרטין אוהב לשחק פיזי, אוהב ללכת מכות. הוא אחד הבאד אסס הכי גדולים בליגה.
ננה שבאפן ברור מחזיק ביותר מאסה מגריפין ומרטין ובאמת נראה בחור חזק, כבר חטף מכות באימונים של הנאגטס ממרטין.

ואגב פיק אנד רול, מרטין את קיד היה אחד ממהלכי הפיק אנדר רול הכי נפוצים בליגה. למרטין מעולם לא היה ג'אמפ שוט אבל הוא הסתדר יופי ברחבה עם פנים לסל והוא היה קאטר מצוין וזריז ביחס לשחקן פנים.

היום בגילו המתקדם הוא בעיקר שחקן הגנה יוצא מן הכלל. כשהוא שיחק אצל ג'ורג' קארל בנאגטס, האחרון ציין שהוא לא רק שומר הפנים הכי טוב שלו אלא גם שומר הפרימיטר הכי טוב שלו. קארל לא התבייש לשים אותו על שחקני חוץ וגם שם הוא עשה עבודה מצוינת.

עוד מילה על הספרס שכל העולם מתלהב ממנה כרגע, אני חושב שיש כאן הגזמה פראית. היה די ברור שהספרס ידרסו את יוטה ולראיה גם אני ציינתי סוויפ. אין ליוטה מאצ' אפ מולה. אבל אני לא מבין איך אנשים שבאמת טוחנים NBA יכולים באמת לחשוב שזו הפייבוריטית לקחת את התואר. לא רואה אותה מסוגלת לעבור בסדרה קבוצה כמו OKC ואני גם חושב שממפיס, הקליפרס והלייקרס ייקחו אותה בסדרה של הטוב מ7.

מה שהכי מצחיק זה שפופ משחק את אותו הכדורסל כבר שנים ופתאום אני שומע אנשים שמדברים על כדורסל יפה. מה השתנה בדיוק? הכדור נכנס פנימה ועובר על הקשת מיד ליד. אפילו בפאסט ברייקס שום דבר לא השתנה, פארקר חודר, הקלעים נפרשים על הצדדים, זה מסתיים בסל או בקיק לפינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 8:24 pm 
Hall of Famer

מוק, אתה לא צודק לגבי הכדורסל של פופ. מ-2007 עד לפני 2 עונות ההתקפה של הספארס התבססה על פיק אנד רולים של פרקר בעיקר עם דאנקן ומשחק עומד. בשנתיים האחרונות הספארס החלו לשחק כדורסל יותר אפטמפו. לפני 2007 ההתקפה התבססה בעיקר על הכנסת כדורים לדאנקן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 8:44 pm 
Junior

הכנסת כדורים לדאנקן והוצאה החוצה אחרי אייסוליישנז שהיו מושכים דאבל טימס.
דאנקן אף פעם לא היה שחקן הפיק אנד רול האולטימטיבי. זה היה חלק הרבה יותר קטן מהמשחק שלהם.

ההבדל הכי משמעותי זה שהיום דאנקן מקבל פחות בידודים והוא מתחיל את קבלת הכדור שלו הרבה יותר גבוה. זו אחת הסיבות שהכדור זז היום יותר. אבל עדיין, הסגנון במהותו נשאר זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 10:30 pm 
Junior

מוק, אני בהחלט מהמר עליהם כאלופים. לא בגלל שהם מחזיקים בהכי הרבה כישרון כמובן, אבל הם הכי מוכנים ומסודרים. הספרס משחקים בשנתיים האחרונות את ההתקפה הכי יעילה בליגה (לפחות למראית עין, לא זוכר מספרים). לפלייאוף הזה הם מגיעים עם שלושה שחקנים שלא היו בפלייאוף הקודם - שני שומרים נהדרים לעמדות החוץ, ג׳קסון ולאונרד, ותוספת מאוד מאוד חשובה בדמות הוטרן דיאו שעבר מספיק קרבות פלייאוף בצבע והוא השותף הכשרוני והחכם ביותר שהיה לדאנקן בשנים האחרונות.

בסיבוב הבא, אם אלה הקליפרס, אז אני לא רואה מצב שקבוצה של איש אחד עם ויני על הקווים מנצחת את פופוביץ בסדרה של שבעה משחקים. אלה יהיו כנראה ממפיס, שהפעם ייפגשו קבוצה עם תאוות נקמה, עם זאק ראנדולף שכרגע נראה כמו חצי מהשחקן שרצח את הספרס בפלייאוף הקודם, והפעם גם בוריס דיאו יהיה על המגרש ברוב הדקות במקום בלייר הננס ובונר שלא יכול. צפויה להיות סדרה קשה, אני חושב שהביתיות, הניסיון והכישרון של פארקר ומאנו שלא קיים בצד השני יכריעו את הסדרה ואלה גם הסיבות שהספרס חייבים להיחשב כפייבוריטים לסדרה הזאת.
אוקלהומה לדעתי עדיין לא מוכנה. צעירים מדי, מאמן חלש מדי. גם פה אני רואה סידרה קשה, שתלך לספרס כי יש להם מי שישתק את המנוע הארדן, כי דוראנט עדיין לא הפך לרוצח שהוא צריך להיות כדי לנצח סדרה כזאת, ושוב הניסיון וחוסר המוכנות של אוקלהומה. אם זאת תהיה הלייקרס, אז סשנז יאכל אבק מפרקר וזה יכריע את הסדרה. קובי יעבוד קשה מאוד מול ג׳קסון ולאונרד, דיאו ייתקזז עם גאסול, ביינום יקבל שיעור פלייאוף מדאנקן שיתרום לו רבות בעתידו כסנטר הטוב בליגה. ומייק בראון מול פופוביץ׳. ומול מיאמי, שכנראה תטייל לה לגמר, לא יודע, לא יכול, קצת כואב לי בכל הגוף כשאני מנסה, לדמיין את לברון מניף צלחת אליפות. זה לברון ג׳יימס. הוא לא אמור לקחת אליפות, הוא אמור להיכנס לפאניקה ולאכול אצבעות על המגרש. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 04, 2012 11:12 pm 
Hall of Famer

הקליפרס כמובן הם לא קבוצה של איש אחד, אלא לפחות שניים (גריפין ופול).
אוקלהומה, לפני שנתיים אאל"ט הפסידו בסיבוב הראשון, שנה שעברה אאל"ט הגיעו עד גמר המערב, שום סיבה בעולם לחשוב שהם לא מנוסים מספיק או שהם צעירים מדי בשביל להגיע לשלב אחד או שניים, יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 1:35 am 
Hall of Famer

דיאו יעשה הבדל לעומת בלייר הננס, כי הוא גבוה מבלייר באינטש כל כך משמעותי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 2:08 am 
Junior

דיאו לא נמדד במחנה דראפט, אין נתונים של הווינגספאן והסטנדינג ריץ׳ שלו, שנראים בעיניים כדומים לשל בלייר, ואני גם לא חושב שהגובה הרשום שלו אמיתי. תמיד חשבתי שהוא 6-10, הוא שיחק סנטר גם בפיניקס וגם בשארלוט, רואים אותו עומד במשחקים ליד שחקנים שרשומים 6-10 ואתה רואה שהם לא גבוהים ממנו, אל ג׳פרסון למשל. כנראה 6-8 בלי נעליים.
ואנחנו גם רואים, מאז שהצטרף, שהוא עושה הבדל גדול. מרווח את המשחק, משלים את דאנקן טוב יותר בשני צידי המגרש. עושה כמעט הכל טוב יותר מבלייר, מבוקסאאוט לריבאונד ולהגנה קבוצתית ומסירה וקליעה. שחקן בלבל אחר לגמרי עם ניסיון ואינטיליגנציית משחק בלבל אחר.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 10:23 am 
Hall of Famer

צ'ונסי, אין לי מושג מה הנתונים של הווינגספאן והסטנדינג ריץ' של דיאו, אני כן יודע שהנתונים של בלייר הם מטורפים והוא למעשה יותר ארוך מהגובה האמיתי שלו. ברור שדיאו יכול לשחק סנטר, הוא עשה את זה בעבר. ברור שיש לו את האיכויות שלו שיכול להיות שהופכות אותו לשחקן טוב מבלייר (אני בכלל לא בטוח), אבל האיכויות הללו הם אלו שעושות את ההבדל, לא האינטש בינו לבין בלייר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 11:00 am 
Sophomore

אין לי בכלל ספק שהספרס לוקחים את המערב.
הסיבה העיקרית לכך שהספרס לא זכו באליפות בשנים האחרונות היא שהם לא מסוגלים להעלות את הרמה בפלייאוף. הם עובדים קשה במשך העונה והקללה של היציבות היא שאין לך הרבה לאן לעלות. השנה זה שונה, פארקר ודאנקן לא עבדו קשה מדי העונה ולשניהם יש רעב למשחק ויש לאן להעלות את הרמה. רק בגלל זה מגיע לפופ להיות מאמן העונה.
את יוטה וממפיס הם עוברים רק בזכות העומק, את אוקלהומה והליקרס הם יעברו בזכות האפשרות להעלות את הרמה. אני מצפה להצגות של פארקר בגמר המערב.
נגד מיאמי זה כבר יותר קשה והכל יכול לקרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 1:59 pm 
Sophomore

צ'ונסי, דיאו יתקזז עם גאסול? אתה כאילו משווה ביניהם או שלא הבנתי נכון? (אגב, אני חושב שפאו קצת אוברייטד, אבל עדיין חושב שהוא רמה מעל דיאו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 3:58 pm 
Junior

מדובר היה בהימור חיאל.
עמוס, כמו שרשמתי, אני בטוח במאת האחוזים שההבדל ביניהם הוא לא אינטש אחד. טוב מראה עיניים מרישום גובה רשמי שבוריס דיאו אינו הראשון או האחרון שיהיו עיוותים ברשומות שלו. גם לדיאו, שוב לפי מראה עיניים כי אין נתונים לכך, יש סטנדינג וווינגספאן שמאפשרים לו לשחק מעל הגובה שלו. וכן, הוא שדרוג גדול. עם בלייר + דאנקן אני רואה את הלייקרס ואוקלהומה שוחטים את הספרס בריבאונד. עם דיאו לא. עם בלייר אני רואה בעיית מצ׳אפ חמורה כשגאסול ישחק לו מעל הראש וראנדולף חוגג בלואו פוסט. עם דיאו לא.  

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 4:06 pm 
Junior

צ'ונסי, להגיד שדיאו ודאנקן יתרמו יותר מגאסול וביינום בסדרה זה לא ריאלי, ויפה שכבר הפכת את ג'קסון ולאונרד לקובי-סטופרס (שחקני הגנה גדולים מהם לא הצליחו לעצור אותו בפלייאוף) כשדווקא פארקר, שחקן שמשמעותית פחות טוב מבריאנט, יהיה זה שיכריע את הסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 4:35 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
אין לי בכלל ספק שהספרס לוקחים את המערב.
הסיבה העיקרית לכך שהספרס לא זכו באליפות בשנים האחרונות היא שהם לא מסוגלים להעלות את הרמה בפלייאוף. הם עובדים קשה במשך העונה והקללה של היציבות היא שאין לך הרבה לאן לעלות. השנה זה שונה, פארקר ודאנקן לא עבדו קשה מדי העונה ולשניהם יש רעב למשחק ויש לאן להעלות את הרמה. רק בגלל זה מגיע לפופ להיות מאמן העונה.
את יוטה וממפיס הם עוברים רק בזכות העומק, את אוקלהומה והליקרס הם יעברו בזכות האפשרות להעלות את הרמה. אני מצפה להצגות של פארקר בגמר המערב.
נגד מיאמי זה כבר יותר קשה והכל יכול לקרות

גם בשנים קודמות, פופ נתן לכוכביו (ובעיקר לדאנקן) לנוח מספיק בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 05, 2012 7:09 pm 
Hall of Famer

צ'ונסי, אתה מנסה לקבוע עובדות על סמך השערות שלך. דיאו נראה לך גבוה יותר, אז אתה לא מאמין לנתונים הרשמיים שקיימים בכל אתר. אתה עשית השוואה בין דיאו לבלייר מתוך הנחה שלדיאו יש נתוני סטנדינג ריץ' ווינגספאן וקבעת שדיאו הרבה יותר גבוה, כשהתעלמת מהעובדה שלבלייר יש נתונים מעולים.

עכשיו אתה מספר לנו שעם בלייר ודאנקן הספארס ישחטו בריב' ועם דיאו לא, תוך התעלמות שבלייר לקח העונה 3.1 ריב' הגנה ב-21 דקות ואילו דיאו במדי הספארס לקח 3.7 ריב' הגנה ב-25 דקות. הקצב הוא אותו קצב בדיוק. דיאו לא ריבאונדר טוב והשיא שלו הוא 6.9 ריב' ב-35.5 דקות משחק. בתור סנטר הגנתי דיאו הוא עדיין בעייתי. יש לו מאסה (יש כאלו שידברו על שומן) בשביל להחזיק מעמד בפוסט, הוא חכם, אבל הוא עדיין נמוך ולא מספיק פיזי מול הסנטרים הבאמת טובים. היתרון שלו בעמדה היא היכולת שלו דווקא בהתקפה מול אותם סנטרים ובעיקר יכולת המסירה שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה