ראובן, זה המצאתו של סימונס, לא זוכר אם יש סיבה מסויימת או שזה סתם נשמע מצחיק.
King Chauncey כתב:
בדיוק כמו שמינסוטה הציעה סיין אנד טרייד על ה12 מיליון שפורטלנד החתימה את באטום, היא יכלה להציע סיין אנד טרייד על חוזה נמוך יותר.
משא ומתן החוזה בסיין אנד טרייד מתבצע מול השחקן לא מול הקבוצה, היא יכלה להציע חוזה נמוך יותר, אבל למה שבאטום יילך על זה אם הוא יכול להוציא הרבה יותר?
King Chauncey כתב:
ב. לא רק סימונס רושם את זה. תסתובב בפורומים של הטימברוולבס והבלייזרס ותמצא לא מעט עדויות לכתבות עם אינסייטס על מה שקורה שם.
נו, אתה כמוני יודע איך עיתונאות ספורט עובדת... כתב אחד בESPN נניח זורק הצעה לטרייד שהגיונית מבחינתו, וכולם (לא רק באי אס פי אן) מדברים על הטרייד שבוע כאילו יש לו איזשהו ביסוס. ביל סימונס הוא כתב הספורט הכי נקרא בעולם היום, ממש לא מפתיע שהשטויות שהוא כותב לפעמים נטחנות על ידי כתבים אחרים. עדיין לא הסברת לי מה יש לפורטלנד לכעוס בנוגע לרוי.
King Chauncey כתב:
לקחת דיווחים על תקופות שונות בסאגת ההצעה של יוסטון וחיברת אותם יחדיו.
תסתכל על ההצעה האחרונה של קליבלנד ותגיד לי אם היא יותר טובה.
תגיד לי שאם קאאאהן מחכה קצת הוא לא מקבל שתי בחירות סיבוב ראשון מקבוצות שונות על ווסלי ג׳ונסון ודרק וויליאמס.
עכשיו תן את פקוביץ׳, שתי הבחירות הנ״ל, שתי בחירות עתידיות של מינסוטה והבחירה של ממפיס שהיא מחזיקה, והנה לך ההצעה, ואתה מוזמן למצוא לי אחת יותר טובה.
א. אין שום קבוצה בליגה שנותנת בחירת סיבוב ראשון תמורת ג'ונסון.
ב. ההצעה האחרונה של הקאבס לפי מה שמצאתי היא ווראג'או + טריסטיאן תומפסון + מספר בחירות דרפאט בסיבוב הראשון
ההצעה של הרוקטס האחרונה שמצאתי היא כמה אקספיירינג קונטרקטס (תמורת חוזים רעים של המג'יק), כמה פרוספקטים (ג'רמי לאמב, טרנס ג'ונס) וכמה בחירות דראפט סיבוב ראשון.
פקוביץ' + 4 בחירות סיבוב ראשון היא הצעה יותר טובה? העניין הוא שמינסוטה לא יכולה לקחת על עצמה את כל החוזים שהמגי'ק רוצים להפטר מהם (טורקגלו, ריצ'ארדסון, דוהאן...), לכן ההצעה של יוסטון הרבה יותר טובה, וגם לה אורלנדו סירבה...