סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 10:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: kahnnn't believe it
הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 8:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאב נבחר לפני תקופת האיש והרזומה כמובן.

ושום דבר לא בדיעבד. הדבר היחיד שאפשר להגיד בדיעבד ולא היה אפשר לראות בזמן אמת זה שהשחקן הטוב ביותר שקאאאהן בחר בשלוש השנים שלו זה טיי לאוסון, בחירה שהוא בכלל עשה בשביל דנבר.

אי אפשר היה לדעת בזמן אמת שזאת בחירה הזויה לחלוטין בפלין כששנייה לפני בחרו ברוביו? היה שם על הלוח את סטפן קארי! לא הייתה ביקורת אחת חיובית על המהלך הזה, אז מה בדיעבד?

הלאה, יש לך את קווין לאב בקבוצה, קומון סנס שאתה מחפש לו פרטנר, דבר ראשון. מה עושה הgm עם הרזומה הכי מצחיק בעולם הספורט האמריקאי? לוקח את ווסלי ג׳ונסון, טווינר בלי קליעה מבחוץ, כשעל הלוח עדיין נמצאים שני חיות רחבה שהיה ברור לחלוטין שהם בעלי פוטנציאל עצום ויכולים להיות שותפים מושלמים ללאב, בדמות קאזינס ומונרו. איזה בדיעבד ואיזה נעליים וחבל שאין היסטוריה לפורום הזה, אבל היסטוריה לגברת אינטרנט יש ברוך השם.

עברה שנה ואתה אולי יכול להגיד שדרק וויליאמס היה כמעט קונצנזוס לבחירה 2, אבל גם פה, הבעיות שקאאאהן ידע עליהן לפני הדראפט אכן התממשו, אז שום בדיעבד. כולם ידעו שהוא טווינר שיוכל לשחק בעיקר בעמדה 4, אותה עמדה אחת ויחידה (הוא ממש,אבל ממש, לא יכול לשחק סנטר) שבה משחק הפרנצ׳ייז פלייר של מינסוטה.

ובחייאת רבאק, ווסלי ג׳ונסון והחוזה שלו שנגמר בסוף העונה זאת כזאת מעמסה שצריך לתת בחירה ראשונה בשביל להיפטר ממנו? ועוד כל זה בשביל התענוג לשלם הרבה יותר מדי לקירילנקו המתדרדר (עם כל הכבוד לתצוגות היפות ביורוליג...)?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 8:44 pm 
Hall of Famer

לפחות לגבי ווס ג'ונסון, אני חושב שזה היה די קונצנזוס שהם צריכים לקחת אותו. זכור לי שכבר בליל הלוטרי אמרתי שסקרמנטו הרוויחו, כי ברור לחלוטין שהם הולכים לקבל את קאזינס בבחירה 5, והוא בדיוק השחקן שמתאים להם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 8:48 pm 
Hall of Famer

אגב, דרק ווליאמס אולי לא יכול לשחק ב 3, אבל קווין לאב כן יכול לשחק ב 5. אז אמנם קשה לי לחשוב על סנטר סופרסטאר שהלחם והחמאה שלו הוא הג'אמפ (בעצם, מצאתי - פטריק יואינג!) אבל בהגנה זה לא באמת משנה על מי הוא לא שומר, ואת ה 15 ריבאונדים שלו למשחק, הוא ייקח בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 9:01 pm 
Freshman

יש לי שאלה צ'ונסי:
מינסוטה עדיפה עם קירילנקו בחמישיה או עם ג'ונסון בחמישיה?

לא מבין למה צריך לסבך כל דבר. ברור שהחוזה מוגזם, אבל בסך הכל קאהן עשה כל מה שביכולתו כדי לשפר את הקבוצה באופ סיזן, ולדעתי עשה עבודה לא רעה בהתייחס לנסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 9:24 pm 
Junior

עדיפה עם קירילנקו, אבל ג׳ונסון גם ככה לא היה בחמישייה.

ומה זה למה לסבך דברים? זה מה שאנחנו עושים פה, רושמים את דעותינו מעבר לדברים היבשים. בשביל זה אנחנו פה. אם אתה רוצה את הדברים פשוטים תיכנס לספורט חמש ותקרא שקירילנקו חתם, אני בטוח שאתה לא צריך מעבר לזה בשביל להבין בעצמך שעל הנייר מינסוטה השתפרה בקיץ. לפורום הזה, לפחות חלקנו, נכנסים כדי לכתוב ולקרוא על הדברים ה״מסובכים״ יותר.

-
לאב יכול להיות בתיאוריה ״סנטר״. הבעיה שהרכב גבוהים של לאב קירילנקו/וויליאמס מהווה כנראה את הגנת הצבע הכי פחות מאיימת בליגה. אז סבבה שלאב יכול (לא) לשמור את הסנטר ועדיין לקחת 15 ריבאונדים ולהמשיך לשחק מגניב, אבל מי שראה קצת משחקים של מינסוטה יודע שעם יותר מדי דקות של לאב כסנטר מינסוטה תמשיך לחלום על פלייאוף.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 9:31 pm 
Freshman

לא התכוונתי שאין טעם לדון בזה, הנקודה שלי היא פשוט שלפעמים המטרה חשובה יותר מהדרך. ואם הטימבורוולבס יתחילו את העונה הקרובה עם סגל טוב משהיה בתחילת מועד ההעברות, אז כמה כסף הם שילמו לא כל כך רלוונטי, בטח כשזה חוזה קצר ובטח כשאנחנו נמצאים באופסיזן חלש מאוד מבחינת שחקנים חופשיים. מינסוטה תהיה קבוצה טובה בעונה הקרובה, אם קאהן לא היה עושה את המהלך הזה הם היו קבוצה פחות טובה באופן ניכר עם קצת יותר מקום בתקרת השכר. אין שום סיבה לקבוצה כמו הוולבס לשמור מקום, כמו שאמרתי, זה לא כאילו הם שרפו את הכסף שהיה אמור ללכת על הווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 9:52 pm 
Junior

לא להווארד, אבל לא חסרים שחקנים שרוצים לבוא לשחק עם רוביו ולאב תחת אדלמן, ובסופו של דבר ה-כ-ל זה כסף. באטום רצה לבוא לשם בגלל כסף, קירילנקו הולך לשם בגלל כסף, בראה הלך לשם בשביל כסף.

אז כן, יכול להיות שמינסוטה השתפרה קצת הקיץ. וודאי לא משמעותית. על הדרך היא ויתרה על עוד שחקן שהיא בחרה גבוה רק לפני שנתיים, ויתרה על עוד בחירת דראפט עתידית שכולנו יודעים עד כמה זה מצרך חשוב לטריידים, וסינדלה לעצמה את האפשרות לשיפור משמעותי נוסף במהלך השנתיים הקרובות בגלל הק ספייס, וגם על הדרך גם הספיקו לבאס את הנבחר השני מהדראפט הקודם כשניסו להיפטר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 10:26 pm 
Freshman

מבחינתי העניין אבל הוא כזה - מינסוטה כבר עברה את נקודת האל חזור של קבוצות הטאנקינג, הוולבס היו תחרותיים מאוד בשנה שעברה ולקחת צעד אחורה זו לא אופציה מבחינתה.

אבל עם רוביו, לאב ו-וויליאמס יש לטימברוולבס שלד ממש לא רע לעתיד, בטח אם מוסיפים גם את קירילנקו, פקוביץ' ורוי (אם נשאר ממנו משהו) ושאר השחקנים המשלימים הסבירים פלוס. הקטע הוא שבעוד כמה שנים קווין לאב מסיים את החוזה, ועד אז מינסוטה חייבת להתחיל לצבור קצת ניסיון פלייאוף אם היא רוצה איכשהו לשכנע אותו להישאר. קירילנקו הוא לא הפתרון האולטימטיבי, אבל כרגע זה מה שיש. הוא מקרב אותם עוד טיפה לכרטיס לפלייאוף.

אם רוביו הופך מפוטנציאל לכוכב תוך שנה-שנתיים אז מינסוטה תוכל להתחיל לבנות את עצמה כמו שצריך, עד אז אין יותר מדי אפשויות והקבוצה חייבת לעשות כל מה שביכולתה כדי לנצח. ואם זה לא חוזה ל3-4 שנים, מבחינתי זה לא חוזה רע. גם אם זה היה 30 מיליון לשנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 11:02 pm 
Junior

אף אחד לא רמז שמינסוטה צריכה לעשות טנקינג או שהיא לא מועמדת לפלייאוף. רשמתי בתר׳ד אחר שאני רואה אותה לפני יוטה במאבק על הפלייאוף. גם אף אחד לא רשם שמינסוטה לא השתפרה הקיץ.
אני אהבתי מאוד כמה מהמהלכים של קאאאאהן - ברנדון רוי אחרי טיפולים בגרמניה, עם החוזה שהוא קיבל, זה הימור יוצא מן הכלל. אלכסיי שבד לדעתי הולך להיחשב שנתיים מהיום כשיחוק הכי גדול של הgm. מחזיק ממנו מאוד.
גם ההצעה לבאטום הייתה מצויינת. בדיוק המחיר הנכון, לא גבוה מדי, לא נמוך מדי כדי שזה יהיה נו בריינר לפורטלנד להשוות.

הבעיה עם קאאאאהן שהכל תמיד נעשה בצורה הזויה.
עזוב את כל הדברים המופרכים של העונות הקודמות, תראה את השטויות שהוא עושה הקיץ בדרך לשיפור הקבוצה.

1. אתה חושב שההצעה של נבחר 2 בדראפט הקודם פלוס שתי בחירות דראפט ראשונות בשביל לשלם לבאטום 12 מיליון בעונה זה הגיוני? זאת הרי הצעה כל כך מופרכת. פורטלנד סירבה רק בגלל שהיא רותחת על קאאאהן בגלל רוי ובגלל הרדיפה אחר באטום.
זה הרי נטו חוסר ניסיון (שוב,מבט לרזומה). כל הליגה ידעה שפורטלנד הולכת להשוות כל הצעה שהיא לא מקסימום, כי זה מה שהצהירו שם קבל עם ועדה במשך שנה, ולפורטלנד יש ימבה קאפ ספייס, לא היו סימני שאלה אם הם מבלפים או לאו. אז בהינתן הידיעה הזו, ובהינתן כך שאנחנו יודעים שקאאאהן היה מוכן לתת הצעה סופר נדיבה לטרייד על באטום, מה היה עושה כל gm אחר?
נותן לפורטלנד להחתים את באטום על 8-10 מיליון לעונה, לא מעצבן להם את הצורה ברדיפה אחרי הבחור ושכנועו להצהיר בתקשורת שהלב שלו במינסוטה, ואז מציע להם את ג׳ונסון ודרק וויליאמס ואת בחירות הדראפט אם הוא כל כך רוצה.

במקום זה הוא גם גרם להם לרתוח עליו, וגם לרתוח על באטום, וגם להעלות את המחיר של באטום, וגם לא לקבל בסוף את השחקן שהוא רצה, וללכת לאופציית ב׳.

2. נגיד שאתה מגן על אופציית ב׳ ועל ה10 מיליון לשנה לקירילנקו המתדרדר שאפקטיבי בעיקר בתפקיד של קווין לאב.
אנחנו שוב מדברים על מקרה ברור של חוסר ניסיון. קאאאהן נכנס לפאניקה שקירילנקו ייברח לו ולכן עשה מהלך פאניקה זריז שגורם לפיניקס לחכך ידיהם בהנאה וצחוק מרושע של כאלה שכרגע תיחמנו מישהו.

א. האם אתה חושב שקבוצה אחרת הייתה מציעה לקירילנקו יותר מ5 מיליון לעונה? הדיווחים היחידים היו על הנטס עם הצעה של מיליון.
ב. אתה חושב שאם הוא היה סוקר קצת את השוק, הוא לא היה מוצא קבוצה שתהיה מוכנה לקחת את ווסלי ג׳ונסון והחוזה הנגמר שלו במהלך של ייפרוץ או ייחתך, בדיוק כמו שעשתה מיני עם ביסלי? אתה חושב שמבחינת פיניקס החסרת כישרון בעמדה 2 זה לא היה מהלך מצויין להביא אותו תמורת 2 בחירות סיבוב שני עתידיות נניח? הרי כולם היו אומרים שזה טרייד מצויין! אז כאן לא רק שהם לא נותנים כלום, הם מקבלים בחירת סיבוב ראשון ממינסוטה, שתהיה לכל הפחות במקום ה20. זה טרייד מזעזע.

ג. אתה חושב שאם הוא היה סוקר את השוק, הוא לא היה מוצא קופצים על בחירת הדראפט שלו? תראה מה קבוצות עושות בטריידים על בחירות כאלו. חצי ליגה רוצה בחירות כאלו בשביל להיכנס לעסקה הסיבובית עם דוויט.

מינסוטה בקלות הייתה יכולה להכניס עצמה למירוץ על ביינום, שיהיה שילוב אדיר לקווין לאב ודי ברור שהוא בעניין של כסף, ושמי שתחזיק בו בסוף העונה גם תחתים אותו על חוזה.
בחירות דראפט עתידיות של מינסוטה, שהיא גם ככה לא רוצה, ודרק וויליאמס שהיא גם ככה לא רוצה? זה הרבה יותר טוב מההצעות של יוסטון וקליבלנד כפי שפורסמו.
אז קאאאאהן ויתר על סיכוי אמיתי לשחק את רוב העונה עם לאב וביינום בצבע, בשביל לשחק חלק נכבד מהעונה עם קירילנקו ולאב בצבע. מבריק. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 12:23 am 
Freshman

קודם כל לפני הכל, תפסיק להשתמש במיקום בו נבחר שחקן כשם שלו. זו דמגוגיה זולה מבחינתי. ווסלי ג'ונסון נבחר רביעי, האשים תאביט נבחר שני, רג'ון רונדו נבחר 21... זה שוויליאמס נבחר שני באחד הדראפטים הגרועים בתקופה האחרונה לא רלוונטי לכלום. דריק וויליאמס הוא דריק וויליאמס וזהו, לא מעניין אותי איפה הוא נבחר, ותאמין לי שלGMים בליגה זה גם לא מזיז. מצטער על התקיפות, זה פשוט טיפה מציק לי. לא מתכוון לזה בצורה רעה.

עכשיו לתוכן:
1. א. קודם כל מינסוטה לא יכלה לתת לפורטלנד להחתים את באטום ואז לקבל אותו בטרייד, החוקה לא מאפשרת זאת. סיין אנד טרייד מחייב את כל הצדדים (קבוצה א, קבוצה ב, שחקן) להיות חתומים על החוזה מלכתכילה. מהרגע שבאטום חותם על חוזה בפורטלנד שהוא לא סיין אנד טרייד, יש תקופת צינון שבמהלכו הוא לא יכול להיות מועבר בטרייד (כמה חודשים).

ב. מעניין אותי מאיפה אתה יודע שפורטלנד רותחת על מינוסוטה, ומאיפה אתה יודע מה האינטרסים שלהם. גם אני קורא את ביל סימונס, אבל אתה לוקח את התאוריות שלו קצת רחוק מדי. איזו סיבה יש לפורטלנד לכעוס על מינסוטה בנוגע לברנדון רוי? רוי לא יכל לחתום בפורטלנד גם אם היא היתה הקבוצה היחידה בליגה (כיוון ששחקן שפורש מקבוצה לא יכול לחתום בה למשך שנתיים).

2א-ב. אני מסכים איתך שמינסוטה "נשדדה" בגלל פאניקה, קירלנקו חתם על טיוטת חוזה, ומהרגע שחתם היה למיני זמן קצוב להעביר את ג'ונסון בטרייד כדי לפנות מקום, וברור שפיניקס נהנתה מההפקר והוציאה מהוולבס יותר ממה שהיה ניתן בטרייד רגיל בלי הקצבת זמן. אני לא יודע מה גרם למינסוטה להחתים את קירלנקו ברגע שהיא החתימה אותו ולא לחכות, וגם אתה לא. יכול להיות שהיו לקירלנקו הצעות אחרות שהוא איים לחתום עליהם, יכול להיות שזה היה מהלך פזיז ומטומטם. לא אני, לא אתה ולא סימונס יודעים את זה.
ושוב, די ברור לי שקירלנקו לא קיבל הצעות של 10 מיליון משום קבוצה, אבל אני מניח שקיבל הצעות לחוזה רבשנתיים. אם קיבל הצעה ל4 שנים תמורת 6 מיליון לעונה, זה עדיף לקבוצה כמו מינסוטה מאשר 10 מיליון לעונה לשנתיים? חד משמעית לא. אני חושב שעדיף ה-20 מיליון לשנתיים מאשר ה-20 מיליון ל-4 שנים, למרות שאתה משלם 5 מיליון כל עונה לעומת 10, בגלל הגמישות שהחוזה הזה נותן (עוד שנה מהיום כשהוא יהיה expiring contract, ועוד שנתיים מהיום כשהוא יירד מהספרים לחלוטין).

2ג. אתה חושב שאורלנדו מעדיפה לקבל (בטרייד המשלוש) את דריק וויליאמס ובחירת דראפט (15-20) של מינסוטה? באמת? יוסטון מציעה איזה 4 בחירות דראפט של קבוצות שונות וגם 3-4 שחקנים צעירים מבטיחים. תכתוב בדיוק את הצעת הטרייד שאתה חושב שהיתה מתקבלת ומנחית את ביינום ליד לאב, כי אני ממש לא רואה אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 12:57 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סליחה על השאלה, אבל מה הקטע של הארבעה א-ים/n-ים? המצאה של סימונס או של הפורום הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 12:58 am 
Junior

1.א. ידוע.
בדיוק כמו שמינסוטה הציעה סיין אנד טרייד על ה12 מיליון שפורטלנד החתימה את באטום, היא יכלה להציע סיין אנד טרייד על חוזה נמוך יותר.

ב. לא רק סימונס רושם את זה. תסתובב בפורומים של הטימברוולבס והבלייזרס ותמצא לא מעט עדויות לכתבות עם אינסייטס על מה שקורה שם.

2.ב.
לקחת דיווחים על תקופות שונות בסאגת ההצעה של יוסטון וחיברת אותם יחדיו.
תסתכל על ההצעה האחרונה של קליבלנד ותגיד לי אם היא יותר טובה.

תגיד לי שאם קאאאהן מחכה קצת הוא לא מקבל שתי בחירות סיבוב ראשון מקבוצות שונות על ווסלי ג׳ונסון ודרק וויליאמס.

עכשיו תן את פקוביץ׳, שתי הבחירות הנ״ל, שתי בחירות עתידיות של מינסוטה והבחירה של ממפיס שהיא מחזיקה, והנה לך ההצעה, ואתה מוזמן למצוא לי אחת יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 1:34 am 
Freshman

ראובן, זה המצאתו של סימונס, לא זוכר אם יש סיבה מסויימת או שזה סתם נשמע מצחיק.

King Chauncey כתב:
בדיוק כמו שמינסוטה הציעה סיין אנד טרייד על ה12 מיליון שפורטלנד החתימה את באטום, היא יכלה להציע סיין אנד טרייד על חוזה נמוך יותר.

משא ומתן החוזה בסיין אנד טרייד מתבצע מול השחקן לא מול הקבוצה, היא יכלה להציע חוזה נמוך יותר, אבל למה שבאטום יילך על זה אם הוא יכול להוציא הרבה יותר?

King Chauncey כתב:
ב. לא רק סימונס רושם את זה. תסתובב בפורומים של הטימברוולבס והבלייזרס ותמצא לא מעט עדויות לכתבות עם אינסייטס על מה שקורה שם.

נו, אתה כמוני יודע איך עיתונאות ספורט עובדת... כתב אחד בESPN נניח זורק הצעה לטרייד שהגיונית מבחינתו, וכולם (לא רק באי אס פי אן) מדברים על הטרייד שבוע כאילו יש לו איזשהו ביסוס. ביל סימונס הוא כתב הספורט הכי נקרא בעולם היום, ממש לא מפתיע שהשטויות שהוא כותב לפעמים נטחנות על ידי כתבים אחרים. עדיין לא הסברת לי מה יש לפורטלנד לכעוס בנוגע לרוי.

King Chauncey כתב:
לקחת דיווחים על תקופות שונות בסאגת ההצעה של יוסטון וחיברת אותם יחדיו.
תסתכל על ההצעה האחרונה של קליבלנד ותגיד לי אם היא יותר טובה.

תגיד לי שאם קאאאהן מחכה קצת הוא לא מקבל שתי בחירות סיבוב ראשון מקבוצות שונות על ווסלי ג׳ונסון ודרק וויליאמס.

עכשיו תן את פקוביץ׳, שתי הבחירות הנ״ל, שתי בחירות עתידיות של מינסוטה והבחירה של ממפיס שהיא מחזיקה, והנה לך ההצעה, ואתה מוזמן למצוא לי אחת יותר טובה.

א. אין שום קבוצה בליגה שנותנת בחירת סיבוב ראשון תמורת ג'ונסון.
ב. ההצעה האחרונה של הקאבס לפי מה שמצאתי היא ווראג'או + טריסטיאן תומפסון + מספר בחירות דרפאט בסיבוב הראשון
ההצעה של הרוקטס האחרונה שמצאתי היא כמה אקספיירינג קונטרקטס (תמורת חוזים רעים של המג'יק), כמה פרוספקטים (ג'רמי לאמב, טרנס ג'ונס) וכמה בחירות דראפט סיבוב ראשון.
פקוביץ' + 4 בחירות סיבוב ראשון היא הצעה יותר טובה? העניין הוא שמינסוטה לא יכולה לקחת על עצמה את כל החוזים שהמגי'ק רוצים להפטר מהם (טורקגלו, ריצ'ארדסון, דוהאן...), לכן ההצעה של יוסטון הרבה יותר טובה, וגם לה אורלנדו סירבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 3:23 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ראובן:
http://www.youtube.com/watch?v=wRnSnfiUI54
סימונס אכן האיש שהפך את ההקשר הזה לפופולרי. לבקשתו אפילו עשו על זה כל מני עריכות ביוטוב, האהובה עלי היא זאת:
http://www.youtube.com/watch?v=bnSarFflUxU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 6:06 am 
Hall of Famer

לא מת על הכתבות של הבחור הזה אבל הנה בכל זאת: http://basketball.realgm.com/blog/222272

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 8:56 am 
Junior

בהתחלה קאהן נתפס בעיקר כבדיחה אבל אני למדתי להעריך כמה מהמהלכים שהוא עשה בזמן האחרון.

יש לו לא מעט שחקנים שאני אוהב. רוביו, רידנאוור, בראה, שווד, דנטה קאנינגהאם, קירילנקו, וויליאמס, לאב, פקוביץ', סטימסמה הזה ששמעתי עליו דברים טובים. אני אפילו לא מזכיר את ברנדון רוי כי קשה לי להאמין שהוא יכול לחזור להיות פקטור. ברנדון רוי בכושר הוא אחד השחקנים שאני הכי אוהב אי-פעם.

שחקנים כמו בראה או קנינגהאם שהוא הביא זה בדיוק מהלכים טובים כי אלה שחקנים שאני מאוד אוהב ושעושים את הקבוצה טובה יותר גם אם לא סופרסטארים. גם להביא את ברנדון רוי זה סך הכל הימור מעניין. קירילנקו הוא לא בדיוק באותה עמדה של קווין לאב גם אם שניהם כאילו 4. הם נותנים דברים מאוד שונים ויכולים לשחק ביחד. דריק וויליאמס אני לא סגור בקשר אליו, לא זוכר ממש שראיתי אותו. זה שקאהן הציע אותו תמורת באטום אולי מוכיח שהוא לא כזה טוב למרות שיכול להיות שזה פשוט שבאטום יותר טוב ובאטום הוא אכן שחקן טוב מאוד.

כנראה שהבחירות דראפט - פלין, ווסלי ג'ונסון, דריק וויליאמס בבחירות 5, 4 ו-2 בהתאמה - מעידות על איזשהו עקב אכילס די רציני וחבל כי בחירות נכונות במקומות כל כך גבוהים היו משדרגות אותם פלאים. מצד שני, זה שהם פישלו כל-כך חזק בדראפט שהוא בעצם אבן הפינה של כל תהליך בנייה מחדש ועדיין מציגים קבוצה שהיא לפחות מגניבה וכיפית גם אם לא מועמדת לאליפות בשום אופן, גורם לי לחבב את קאהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 1:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין שום ספק שלתת את ווס ג'ונסון (לא משנה כמה הוא נראה כבאסט כרגע) + בחירה ראשונה תמורת קאפ ספייס זה טרייד מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה