סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 2:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תבדקו אותי, ולא נראה לי שבכל השנים שלנו בפורום כתבתי לנורטון יותר משלוש-ארבע פעמים שהוא לא מצחיק. וזאת לעומת מספר גדול בהרבה של וואן ליינרים לא מצחיקים שלו. כך שלקרוא לזה "התניה פאבלובית" זה כמו לשייך את נורטון להומור משובח. אתם יודעים מה? עזבו משובח. מצחיק, משעשע, מעלה עווית של גיחוך. משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 3:06 pm 
Junior

מגיגול של דקה, מצאתי חמישה, ונעצרתי שם (כי זה יותר משלוש ארבע).
nadav_hacohen כתב:
אתה יודע, כשמתיימרים לכתוב וואן ליינרים ציניים, אחד מעקרונות הבסיס זה לזהות ציניות של משתמשים אחרים.

nadav_hacohen כתב:
שמע, אתה באמת נורא-נורא חלש ב...שנתיים האחרונות? נסה להתחזק מעט, ולהיות קצת פחות צפוי וקלישאתי. זה לא מזיק.

nadav_hacohen כתב:
(נורטון מתעורר מתישהו בארה"ב ומכניס כאן וואן-ליינר לא מצחיק על אנשים שמנים שזורקים דברים כבדים, בעוד...).

nadav_hacohen כתב:
ולך יש הסטוריה של וואן ליינרים מטופשים.

nadav_hacohen כתב:
עזוב, נתקלת פה בפרדוקס של נורטון: מצד אחד וואן-ליינר, מצד שני הוא גילה שהוואן-ליינר שגוי, מצד שלישי זה וואן-ליינר. הוא לא יכול לוותר עליו.

מה שכן, אפשר להגיד שהקמפיין שלך די מוצלח, כי הרבה משתמשים אחרים (בעיקר צ'ונסי) גם חובטים בנורטון על הוואן ליינרים שלו.
אבל אל תבין אותי לא נכון, אני לא רוצה שתפסיקו עם זה. אני ממש נהנה כל פעם שאני קורא וואן ליינר של נורטון ואז מתערב עם עצמי תוך כמה זמן תגיע תגובה שלך. בדרך כלל אני מנצח.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 5:19 pm 
Junior

אני ? לא יותר משלוש-ארבע..

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 6:52 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
תבדקו אותי, ולא נראה לי שבכל השנים שלנו בפורום כתבתי לנורטון יותר משלוש-ארבע פעמים שהוא לא מצחיק. וזאת לעומת מספר גדול בהרבה של וואן ליינרים לא מצחיקים שלו. כך שלקרוא לזה "התניה פאבלובית" זה כמו לשייך את נורטון להומור משובח. אתם יודעים מה? עזבו משובח. מצחיק, משעשע, מעלה עווית של גיחוך. משהו.

לנען האמת נדב, זה בעיקר נראה כמו סוג של אג׳נדה, שלך כנגדי. אישית לא ברור לי למה היא תורמת ובשביל מה היא קיימת חוץ מאשר להעמיד את עצמך בפסגת היררכיה כלשהי או מאבק כלשהו שהעלית במוחך הקודח. בכל מקרה , שיהיה לך לבריאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:21 pm 
Hall of Famer

היות שאתה מעלה פומבית טענה שכבר טענת מולי באופן פרטי, אענה לך כמו שעניתי לך באופן פרטי: זה קשקוש. אין לי דבר וחצי דבר אישי נגדך, אבל אתה בא עם הוואן ליינרים כדי להגחיך משהו שמישהו כתב, והרבה פעמים עושה את זה בחוסר כשרון ובחוסר חן. מפתיע אותי שאתה חושב שאתה יכול לכתוב וואן ליינרים מגוחכים שישארו בלי כל תגובה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 2:07 am 
Hall of Famer

ומפתיע אותי (טוב, בעצם ממש לא מפתיע) שאתה המגיב הראשי. אגב, אטען דבר נוסף, שאאל"ט טענתי גם בפרטי (לא שיש לי כוח לבדוק) - אני ממש לא מאמין לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 2:13 am 
Hall of Famer

בעצם, אני כן אגיד עוד משהו. אני באמת לא חושב שיש לך משהו נגדי ספציפית. אני חושב (בעצם די בטוח) שאתה פשוט מאד מאד אוהב לריב, וכשאתה כבר מתחיל אתה אף פעם לא יודע לסיים. אתה אוהב לריב קצת כמו שאנשים אחרים אוהבים סטייקים או סקס, או לא יודע מה. בזה נדב, אני מצטער, אבל אין לי שום ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 11:21 am 
Hall of Famer

וזה לעומתך, שמאד שולט על הדחף הנאה לתקוע וואן ליינר מטופש כזה או אחר בתגובה לכל כך הרבה הודעות של אנשים.

אבל בחייך, תשאיר את הת'רד הזה לכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 26, 2012 12:17 pm 
Hall of Famer

ניסיתי. עד שגררת אותו לעוד ויכוח נדבי שגרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 28, 2012 12:44 am 
Hall of Famer

בחזרה לכדורסל, ווית'י עם טריפל דאבל 16 נק' 12 ריב' ו-12 חס' בנצחון של קנזס על סן חוזה אתמול. ב-6 משחקים יש לו ממוצעים יפים של 14.2 נק', 8.7 ריב' ו-6.2 חס' למשחק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 01, 2012 11:23 pm 
Hall of Famer

רצף 55 נצחונות בית רצופים של קנטאקי ויילדקאטס נקטע הערב אחרי שביילור של וולפסון את עמוס לב מנחילה להם הפסד 64-55. כמו שכתבתי בתחילת הת'רד, אין השנה פייבוריטית מובהקת והכל יכול לקרות.

קנטאקי: גודווין 17 נק' 6 ריב' ו-5 אס', פויתרס 13. משם זה כבר מפגן נגרות מובהק, כשנואל עם 8 נק' (3/15 מהשדה) 17 ריב' ו-6 חט', ווילצ'ייר 1/11 מהשדה (1/9 לשלוש), ג'וליוס מייז 2/9 מהשדה (2/8 מהשלוש) וריאן הארואו 1/9 מהשדה. סה"כ הרביעיה הזו מתקמבנת ל-7/44.
ביילור: פייר ג'קסון 17 נק' (5/17 מהשדה) 7 ריב' 5 אס' 7 איב' ו-4 חט', אוסטין 11, וולטון 11 ו-7 ריב', ג'פרסון 10, הסליפ 10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2012 9:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נואל מנגר אמנם בשני המשחקים האחרונים (7/24 מהשדה בשניהם אחרי פתיחה של 25/40 לעונה) אבל נותן בנוסף ל-11.4 נק' ו9.4 כ"ח, 2.6 אס' על 1.4 איב' (לא רע בכלל לסנטר נגר), 2.9 חס' ו-3 חט'!

שמתי לב בסטטיסטיקות לשחקן מעניין מסירקיוז: מייקל קארטר-וויליאמס (מתחרה עם ג'ון סמית' על השם האמריקאי ביותר שיש), גארד סופמור 1.98 שנתן בעונה שעברה 2.7 נק', 1.5 כ"ח ו2.1 אס' והשנה בינתיים נותן 11.6 נק', 6.4 כ"ח, 9.2 אס', 3.8 חט' ו-0.6 חס' בפתיחה 5-0 של התפוזים. לא רע בכלל... מזכיר במבנה ובמראה את שון ליווינגסטון (פחות שרוכי). פתח את העונה עם 1/11 מ-3 אבל בקליפים שראיתי דוקא בעל קליעה נקייה מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 7:45 pm 
Junior

אני מתעניין בג'ף ויטני בתור אופציה להיות הסנטר שההיט מחפשים כבר 3 שנים, יש להם תבחירת דראפט של פילי השנה ובעקבות הנפילה של ביינום (ממש הפתעה) זאת עשויה להיות בחירה במקום לא רע. השאלה היא עד כמה מספרי חסימות מתרגמים בדר"כ מהקולג'ים לNBA? ריבאונדים הם בדר"כ הנתון הסטטיסטי עם הקורלציה הכי גבוהה במהלך המעבר למקצוענים, אבל למיטב זכרוני חסימות גם נוטות לייצג נאמנה יכולת שתחזיק גם ברמה הבאה. די נדיר שחוסם מעולה במכללות נהיה חרא חוסם בNBA. או שמא אני מפספס?
בכלמקרה הוינגספנג שלו טיפה מדאיג, אבל בכל שאר הבחינות הוא נראה לי בדיוק הפרוספקט שההיט צריכים כדי לסתום כבר תחור בעמדה ולצאת מהשעבוד הזה לסמול-בול או בספולסטרית - פוזישן-לס בסקטבול.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:08 pm 
Junior

לג'ף ווית'י (או וויט'י, או ויטי, אבל לא ויטני ולא יוסטון) יש יכולות שאמורות להיות מתורגמות לכל רמה.
היכולות ההגנתיות הנדירות שלו צריכות להיות מתורגמות ליכולות הגנתיות מהמעלה הראשונה גם בליגה של הגדולים אחרי שנה-שנתיים התאקלמות. ראיתי אותו מספיק, ו-NBA אני בטח רואה מספיק, בשביל לדעת שהבחור יהיה סנטר טוב מאוד בליגה.

אני לא חושב שמה שמיאמי צריכים זה דווקא איזה חוסם ענק, ואגב, הוא לא איזה חוסם עילאי. הוא שומר פוסט מהמובחרים שיש בעולם לדעתי ולדעת רבים, כן כבר עכשיו,
אבל דווקא שומרי הפוסט המובחרים לרוב לא חוסמים יותר מדי, פשוט כי הם לרוב, כמו טייסון צ'נדלר נגיד, מעדיפים לסגור את השחקן שלהם ולא לבוא לעזרה מהוויק סייד משם לרוב מגיעות רוב החסימות. זאת גם הסיבה שלא נראה יותר מדי פעמים שחקן של טייסון לוקח ריבאונד התקפה ודאנק קליל כשאין אף אחד בסביבה שלו.

הייתי אומר שאסיק הוא השחקן הדומה ביותר לוויט'י, רק שלאחרון אין את החיסרון הגדול בזריקות העונשין.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:25 pm 
Junior

איך אתה יכול להגיד שהוא לא חוסם גדול כשהוא חוסם הכי טוב במכללות כבר שנתיים? נדמה לי שאפילו בעונה שעברה הוא חסם יותר מדיוויס פר 40.

אגב אסיק, למרות שבהתחלה היתה הרבה סקפטיות לגבי החוזה הגדול שהוא קיבל מיוסטון, נראה לי שזה הולך להיות במחיר מציאה. הבןאדם חיה הגנתית, ריבאונדר מעולה, ואפילו ההתקפה מתחילה להשתפר ככל שמקבל יותר דקות. אני לא אתפלא אם עד סוף העונה הוא יהיה טופ5 סנטר בליגה. מין צ'נדלר יותר פיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 8:45 pm 
Junior

אני אומר שהוא לא יהיה חוסם גדול ברמת הNBA.
אני אומר שהוא לא חיית חסימות כמו דיוויס או איבאקה.
" " שבמכללות הוא חוסם הרבה כי סגנון היריבים משחק לטובתו בנקודה הזאת, אבל לדעתי בליגה של הגדולים הוא יהיה דומה יותר לאסיק, יביא חסימה-חסימה וחצי למשחק מהטעם הברור שהוא פשוט יודע לעשות את זה, אבל הוא לא יביא לכיוון ה2.5 למשחק כי הוא פשוט לא ייתרכז בזה ולא יחפש את זה.

כמו שרשמתי קודם, בNBA כמעט כל החסימות מגיעות מעזרה מהוויק סייד.
ווית'י, במכללות, מביא חלק נכבד מאוד מהחסימות שלו דווקא מהשמירה אחד על אחד בפוסט. לא יהיו לו יותר מדי חסימות כאלה בליגה של הגדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:31 pm 
Hall of Famer

אני די מסכים עם צ'ונסי.

כמות חסימות גבוהה במכללות לא בהכרח מלמדת על חוסם טוב ברמת האן בי איי, אם כי ההפך לרוב יהיה כן נכון, כלומר, שחקן שלא חוסם טוב בקולג'ים, סיכוי נמוך שיהיה חוסם טוב באן בי איי. כמות חסימות גבוהה לא מלמדת לגבי האן בי איי כי ב-90% מהמשחקים (ואולי אפילו יותר) משחקים נגד שחקנים שלא הולכים להיות מקצוענים, ובהתאם גם הרמה של רובם היא במקרה הטוב רמת ליגת העלק, ובמקרה הרע ליגת העלק במיקרונזיה. אם על שחקנים שלא הולכים להיות מקצוענים אתה לא מצליח להדביק 2.5-4 גגות במשחק, כנראה שגם במקצוענים לא תהיה קרוב לזה.

לא ראיתי הרבה את ווית'י, אבל לפי איך שהוא נראה בטורניר, אני די מסכים עם צ'ונסי - יותר בסגנון אשיק מאשר אנתוני דיוויס. הבעיה שלו לעומת אשיק שיש לו מבנה גוף מאוד דקיק. 235 פאונד לסבן פוטר זה פחות ממה ששוקלים כרמלו ולברון. לא שאי אפשר להסתדר עם פריים צר (ג'ואקים נואה לדוגמא) אבל גם לא כזה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 10:46 pm 
Junior

סביר שאחרי חודשיים בליגה הוא כבר ישקול הרבה יותר וינפח שרירים בפלג הגוף העליון, כמו שעושים בליגה עם 90% מהגבוהים החדשים שמגיעים אליה.

אין ספק אבל שהוא חייב להתפתח פיזית בשביל להיות שומר גדול גם ברמה הבאה, כי עם כל הכבוד לעבודת הרגליים הענקית שהוא עושה בהגנת הפוסט, ב-NBA זה לא יספיק כי חלק נכבד מהשחקנים שהוא יישמור הם ברמת העיקרון ובהתניה "בלתי ניתנים לעצירה" כשהם מגיעים לעמדה שלהם קרוב לסל. את זאק ראנדולף ואל ג'פרסון וביינום והווארד וכו' אתה ממש לא רוצה לנסות לעצור בעזרת עמידה נכונה כשהם עמוק ליד הסל, אתה רוצה לעצור אותם בכך שאתה תופס עליהם עמדה בתחילת ההתקפה ומונע מהם להידחף עליך עד לעמדה שלהם, בעצם לא רוצה אלא חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:19 pm 
Junior

נקודות טובות של שנכם, השכלתי קצת.

לגבי המשקל, בואו נזכור שדיווס עצמו שקל במדידות 222 פואנד. ראיתם אותו השנה? לדעתי הוא מינימום 240 עכשיו.

איך רמת הדראפט הבא נראת לכם? מהתרשמות שטחית נדמה לי שאין אף תותח וודאי בדרך :זלר לא נראה לי כמו אולסטאר עתידי, מאוד מוגבל פיזית. נואל מאוד לא מלוטש, למוחמד כנראה יש תתקרה הכי גבוהה. מעבר להם יש הרבה פוטנציאלים אבל לא רואה מניות בטוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:28 am 
Hall of Famer

שני פרוספקטים מעניינים:
1. אייזיאה כנען ממארי סטייט - רכז סקורר נמוך, השנה קולע 22.5 נק' למשחק, לרבות 3.8 שלשות מ-9 ניסיונות למשחק (42.6%). לא זוכר שחקן שזרק כ"כ הרבה שלשות מאז ג'רי מקנאמרה של סירקיוז... כנען בגובה 185 ס"מ, אולי יוכל להיות איזה אינסטנט סקורר נמוך.
2. פייר ג'קסון מביילור - גם הוא רכז ננסי 180 ס"מ בלבד, עם אחוזי שלוש טובים (2.3 שלשות למשחק ב-38%) ו-6.4 אס' למשחק.

גם מייקל קרטר ויליאמס שהוזכר פה נראה כמו משהו מעניין, רכז גבוה מהסוג שכבר לא רואים כ"כ בליגה בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:42 am 
Junior

לגמרי מוקדם מדי לדבר על איכות הדראפט הבא, כל הערכה גם של מי שעוקב מקרוב אחרי המכללות תהיה שטחית לגמרי ותבוסס נטו על הימור, כך שההתרשמות השטחית שלך יכולה להיות שווה בדיוק כמו של המנתחים הבכירים ביותר של המכללות שרואים 20 משחקים בשבוע, וראינו את זה כבר במחזורים הקודמים, כל המומחים דיברו על מחזור יחסית חלש ב2011 ועל מחזור חזק בצורה היסטורית ב2012,
ולמרות שגם את זה תאכלס עדיין מוקדם מדי כדי לשפוט, לפחות כרגע כשכל השחקנים מהמחזורים האלה בליגה אפשר להגיד בצורה די מוחלטת, נכון לרגעים אלו, שההערכות מתבררות כרחוקות מהמציאות לגבי שני המחזורים יחדיו.

יש שחקנים שההייפ עליהם מתחיל לרדת, בראשם ג'יימס מקאדו שקצת מזכיר את האריסון בארנס, נכנס לעונה שאמורה להיות האחרונה שלו במכללות עם המון הייפ וציפיות לעונת המכללות ותחזיות שהוא בדרך להיות בחירה גבוהה וכוכב בNBA, ולאט לאט ההייפ מתחיל לדעוך והבעיות מתחילות לעלות על פני השטח, ואצל מקאדו בינתיים זה חמור שבעתיים ממקרה בארנס.

מהצד השני יש גם את השחקנים של המכללות הקטנות שעדיין קשה להעריך, כמו שהיה עם לילארד למשל בעונה שעברה.
בחודשים הראשונים של העונה אף אחד לא רשם אותו כבחירת לוטרי, לקראת סיומה כבר לא היה מי שלא סימן אותו בשביעייה הראשונה.

בקיצור, מאוד מאוד מאוד מוקדם לדבר עכשיו על חוזקו ועומקו של מחזור הדראפט הקרוב. אפשר לזרוק לפה 20-30 שמות של פוטנציאליים טובים אבל זאת תהיה סתם זריקת שמות, חלקם יהיו שחקנים טובים בליגה וחלקם יבלו 4 שנים על חוזה רוקי בנדודים בין הספסל של הקבוצה ליציע לדי ליג, כמו בכל מחזור ומחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:30 am 
Hall of Famer

קנטאקי נופלת ממקום 8 בדירוג AP אל מחוץ ל-25 הראשונות, הנפילה הכי גדולה של קבוצה מאז שהדירוג הורחב ל-25 קבוצות בשנת 1990.

אכן, הויילדקאטס נראים פחות טוב השנה, והפסידו גם בבית לביילור אבל... לא חושב שזה עד כדי כך. מוזר למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

King Chauncey כתב:
יש שחקנים שההייפ עליהם מתחיל לרדת, בראשם ג'יימס מקאדו שקצת מזכיר את האריסון בארנס, נכנס לעונה שאמורה להיות האחרונה שלו במכללות עם המון הייפ וציפיות לעונת המכללות ותחזיות שהוא בדרך להיות בחירה גבוהה וכוכב בNBA, ולאט לאט ההייפ מתחיל לדעוך והבעיות מתחילות לעלות על פני השטח, ואצל מקאדו בינתיים זה חמור שבעתיים ממקרה בארנס.

תוכל לפרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 4:02 pm 
Junior

אין יותר מדי, מקאדו פשוט מסריח את המגרש העונה, אחרי שפתח אותה כפרוספקט הבכיר של צפון קרוליינה וכולם ציפו ממנו להיות הכוכב שלה השנה. אני ראיתי אותו בשני משחקים והוא היה ממש אבל ממש גרוע, ומקריאה אני מבין שלא היה טוב יותר במשחקים שלא ראיתי.
זה לא רק שהוא משחק גרוע, זה שהוא די מוכיח שהוא פשוט לא אופציה התקפית טובה אפילו לא ברמת המכללות, בלי מהלך אחד נורמלי ואמין.
מתחילת העונה הספיק לצנוח חזק מאוד במוקים, התחיל כטופ 5 ועכשיו מגרד את הלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2012 11:12 pm 
Hall of Famer

כמה תוצאות מאתמול:
מישיגן מנצחת את ווסטרן מישיגן 73-41. מישיגן עם הרכב "הבנים של" - כולל גלן רובינסון השלישי, טים הארדוויי ג'וניור וג'ון הורפורד, האח של והבן של. הם מדורגים כרגע מקום 3, ומן הסתם שזה יהיה סיפור די גדול אם הם יגיעו רחוק בטורניר המכללות.

קנטאקי עם עוד נצחון, 88-56. נואל 13 נק' 6 ריב' ו-5 חס', פויתרס 16 ו-8 ריב', גודווין 18

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה