סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 9:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
גאסול בחוץ ל-6 שבועות לפחות, ייתכן אפילו שגמר את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 11:06 am 
Sophomore

הפציעה של גאסול ( נקווה בשבילו שיבריא במהרה) באה לסלטיקס בדיוק בזמן רגע לפני המשחק עם הלייקרס
מחר בשלוש בבוקר שעון ישראל
אתמול עוד ניצחון הפעם על טורונטו , הסלטיקס משלימים נצחון חמישי רצוף
עכשיו הולך להיות להם רצף לא פשוט של פעמיים לייקרס פעמיים דנבר ושיקאגו
שיהיה בהצלחה לירוקים

כרגע הם שווים למילווקי במקומות 7-8 במזרח
http://www.nba.com/standings/team_recor ... d_Cnf.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 11:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אגב סלטיקס-לייקרס, אז הסלטיקס בלי רונדו והלייקרס בלי גאסול אחרי הפציעה החמישים מיליון. אפשר ללקט עוד כמה פציעות (לאב, דאנקן) ולתהות האם גם הן השפעות של השביתה בשנה שעברה וההכנה הדפוקה ולוח הזמנים הצפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 11:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובנוסף הייתה באמצע אולימפיאדה שחלק מהכוכבים שיחקו בה. כך שגם קיץ של מנוחה והכנה אמיתית לא היה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 11:49 am 
Junior

אחרי שמיץ' הכריז שלא יהיה טרייד על דוויט, עכשיו כשגאסול (והיל) פצועים זה אומר שאין ללייקרס מה לתת בטרייד, הסגל הזה ימשיך עד הסוף. כמובן לא יצא מהעונה כלום. הסיכוי היחיד להגיע ל7-8 בפלייאוף וגם לעשות שם משהו, הוא שדוויט יחזור להיות טופ 5 בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 1:24 pm 
מנהל פורום

הפציעה של גאסול זה שישה שבועות
Pau Gasol has a partial tear of his plantar fascia and is expected to be out at least six weeks, league source tells @CBSSports
העתקתי מהדף של סורוקה בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
uriel17 כתב:
הפציעה של גאסול זה שישה שבועות
Pau Gasol has a partial tear of his plantar fascia and is expected to be out at least six weeks, league source tells @CBSSports
העתקתי מהדף של סורוקה בפייסבוק

במקרה הזה, זה מתאים אפילו עוד יותר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:23 pm 
מנהל פורום

לקח לי 20 שניות להבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 5:20 pm 
מנהל פורום

וקצת ממחקי הלילה האחרון (בין רביעי לחמישי):
מירזה טלטוביץ' נכנס ל-4 דק' והדבר היחיד שעשה שנרשם בסטט' היה לעשות 3 איירבולים מביכים. כולם בשלוש התקפות רצופות.
http://youtu.be/bhW3fz_xpcI

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 08, 2013 10:54 pm 
Senior

עוד אחד שעשה טעות שהלך ל-NBA. טלטוביץ' באופי שלו לא מתאים להיות רול פלייר בליגה. באירופה יכולים לסלוח לו על זה שהוא לוקח זריקות לא קשורות לפעמים(כי יש לו מעמד של כוכב וכי הוא גם קולע חלק מהן) ולא שומר- ב-NBA הוא אוטומאטית עף לספסל על דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 12:22 am 
מנהל פורום

אבל מה הטעות כאן? אם כבר הטעות היא של מי שהחתים אותו. אבל איזה נזק נגרם לו מלנסות? זה כמו לטעון שרוט טעה בהליכה שלו למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 12:26 am 
Senior

אני לא יודע מי שילם את הביי אאוט שלו לקאחה(כי הם בדרך כלל לא נותנים סעיפי שיחרור ל-NBA). בהנחה שמדובר על סכום גדול, אני מניח שנגרם לו נזק כספי(קבוצות בליגה מנועות מלשלם מעל 500 אלף ביי אאוט), ואם הנטס יחתכו אותו בשנה הבאה הוא בעצם הפסיד כנראה כסף מהמהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 12:28 am 
מנהל פורום

אני לא דואג לחשבון הבנק שלו, בטח אם הוא לא דואג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 4:52 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
עוד אחד שעשה טעות שהלך ל-NBA. טלטוביץ' באופי שלו לא מתאים להיות רול פלייר בליגה. באירופה יכולים לסלוח לו על זה שהוא לוקח זריקות לא קשורות לפעמים(כי יש לו מעמד של כוכב וכי הוא גם קולע חלק מהן) ולא שומר- ב-NBA הוא אוטומאטית עף לספסל על דברים כאלה.

והנה עוד אחד שחושב שהוא יכול להגיד לספורטאי שזו טעות לנסות להתחרות ברמה הכי גבוהה של הענף שלו, ועוד לנתח את האופי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 12:04 am 
Senior

יש מספיק חבר'ה באירופה שבחרו להישאר בשביל כסף ומעמד ולא ניסו את ה-NBA. לגבי האופי, או יותר נכון סגנון המשחק של טלטוביץ', מתוך כמות הפעמים הדי רבה שראיתי אותו אני מרשה לעצמי לעשות את זה. הוא לא שחקן טיפש, הוא סופר מוכשר, אבל הוא לא פגש זריקה שהוא לא אוהב והוא עצלן בהגנה למרות שיש לו נתונים פיזיים מצויינים לשמור גם על מספרי 3 וגם על מספרי 4. זה קומבינציה שיכולה להוציא מהכלים כמה מאמנים בליגה. הסרטון הזה מדגים את זה לא רע. שתיים מהזריקות של טלטוביץ' שם הן פשוט זריקות רעות בכל מובן שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 7:59 am 
Hall of Famer

כן? מנה לי בבקשה את "מספיק החבר'ה באירופה שבחרו להשאר בשביל כסף ומעמד" בלי לנסות בכלל את הNBA. אני זוכר את פראן ואסקז. כמה עוד היו?

לגבי טלטוביץ', אם כבר-הסגנון שלו מתאים בהרבה לNBA שזו ליגה שמכבדת יותר משחק אינדיבידואליסטי מאשר באירופה, וזה נכון לגביו גם כרול פלייר כי אם קבוצה החליטה לקחת אותו, היא מן הסתם ידעה שמדובר בשוטר חסר מצפון. באירופה זה היה דבר די מפליא שמאמן קשוח כמו איוואנוביץ' נותן לו קארט בלאנש לירות מכל הטווחים ובכל הסגנונות (כולל סטפ בק'ס לכאורה מופרכים כמו שראינו בסרטון), אבל זו היתה עובדה קיימת. היו כאן דיונים בזמנו על טלטוביץ' לNBA, היו כאלה שאמרו שמתאים והיו כאלה שאמרו שלא, אבל מהרגע שקבוצה בNBA לקחה אותו-נשמע לי מופרך להגיד שהוא "עשה טעות" שהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 9:33 am 
Hall of Famer

נדב, דבר אחד לצפות במהלכים במשחק ואפילו לדבר עם שחקן שעושה את הדברים הללו באירופה ודבר שני זה להניח שהוא לא יבין שבאן.בי.איי זה לא יקרה. בנוסף המהלכים לא תמיד עוברים דרך המאמן (בוודאי פי.ג'יי בנטס), ראה ערך שאראס ואינדיאנה.

דבר אחד בטוח, זה לא חשוב לאיזו ליגה הסגנון של טלטוביץ' מתאים יותר, הסקיל סט שלו לסגנון הזה לא מתאים לאן.בי.איי, וזה ממש לא נכון לגביו כרול פלייר. כשאתה מוגדר כרול פלייר, אז על סמך ההגדרה, יש לך תפקיד מאד מוגדר. לא מכיר קבוצה שמגדירה תפקיד של שחקן כאחד שצריך להעיף שלשות מופרכות ללא שום סיכוי להיכנס לסל. האופי של טלטוביץ' היה בדיוק הסיבה למה חשבתי שהשחקן לא יצליח באן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 9:41 am 
Hall of Famer

לא הבנתי את הרישא.

וכן, יש בליגה רול פליירס שהתפקיד שלהם זה לקלוע. לא אמרתי "לזרוק שלשות מופרכות שאין סיכוי שייכנסו", אבל טלטוביץ' היה קולע זריקות כאלה באירופה והוא לא לוקח אותן כי זה מעמיד לו את השיערות על הידיים אלא כי הוא חושב שהוא יקלע אותן. ואם הנטס באו ונתנו לו חוזה לכמה שנים, חזקה שהם ידעו וחשבו שהוא יהיה רול פלייר שיקלע, כי אם הם בנו על ההגנה שלו או משהו כזה-אז הם כנראה עיוורים, חירשים וקשי הבנה. זה שהוא כרגע כשלון בNBA-זה נכון ואי אפשר להתווכח עם זה. אבל אני לא רואה מה יש להתווכח על סמך מה הנטס לקחו אותו ומה הם נותנים לו לעשות כשהוא על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 10:18 am 
Senior

נדב, אתה מסתכל על זה מהכיוון הלא נכון. לטלטוביץ׳ יש בליגה בלחץ מעמד כמו של השחקן ה-11 או ה-12 בברצלונה היום. זה לא היה נראה לך מופרך שאחד כזה יעלה למגרש וייקח שלוש זריקות רצופות, שתיים מהן לא קשורות למציאות בכלל? מה לעשות שברמת nba הסיכויים שזריקות מהסוג הזה ייכנסו יורד. איבאנוביץ׳ היה צריך לחיות עם זה כי לא ממש הייתה לו ברירה אחרת. לנטס יש אופציות התקפיות עדיפות, מה לעשות. גם על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 10:31 am 
Hall of Famer

ואולי אתה מסתכל על זה מהכיוון הלא נכון? כי כשאתה עושה השוואה דווקא לשחקן ה11 או ה12 של ברצלונה, זה כבר מלמד אותי שהזווית שלך לא מדויקת במיוחד. אני לא בא להצדיק זריקות כאלה ואחרות, אבל אני אומר שלא נראה לי שהנטס הביאו מכל השחקנים בעולם דווקא את מירזה טלטוביץ' לתת הגנה והאסל. הבנאדם הוא בחור שזורק לסל, מכל טווח. זה השחקן ואני מאמין שעל סמך זה הנטס הביאו אותו, כי אם מישהו שם בנה על ההגנה שלו אז מחלקת הסקאוטינג שלהם דפוקה.

אגב, אני עדיין מחכה לשמוע מי הם ה"מספיק חבר'ה באירופה שבחרו להישאר בשביל כסף ומעמד ולא ניסו את ה-NBA".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 10:35 am 
Hall of Famer

בודירוגה, נבארו (שלא באמת נתן לזה צ'אנס ויכול היה להישאר בנ.ב.א אם היה רוצה), לורבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 10:41 am 
Hall of Famer

נבארו היה בNBA אז הוא לא רלוונטי לדיון.

אתה יכול להצביע על הצעות ספציפיות שהיו לבודירוגה/לורבק להגיע לNBA? אני לא מכיר כאלה. זה לא אומר שלא היו, אבל אני ממש לא בטוח שהיו.

וגם אם התשובה היא 4-3 שחקנים לאורך ההסטוריה, איי רסט מיי קייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 11:28 am 
Hall of Famer

האמת שאני מסכים איתך. הרוב המוחלט של השחקנים האירופאיים הטובים אכן לקחו את ההזדמנות והלכו לנ.ב.א. לא כולם, ולחלק גם לקח המון זמן (פריג'יוני אבל היו עוד הרבה).
לגבי נבארו אני לא מסכים, הוא לא נתן לזה צ'אנס אמיתי, והוא בהחלט כן בחר את החיים הטובים באירופה. והיתה לו בחירה. אגב, דוגמה נוספת אאל"ט שהיא כמו נבארו, כלומר שחקן שניסה, וראה שיותר כיף באירופה - זה דנילוביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 3:57 pm 
Hall of Famer

נורטון, הדיון היה לגבי שחקנים שקיבלו את הצ'אנס להגיע לליגה ובחרו שלא. נבארו הגיע, ראה שהוא עוד רול פלייר-גם מבחינת שכר וגם מבחינת מעמד-בממפיס האפרפרה (כמקום מחיה) והעדיף להיות כוכב שעושה ים של כסף בברצלונה המגניבה בהרבה. אבל הוא הגיע. אותי מעניין לדעת מי קיבל הצעה ובחר שלא להגיע. אני זוכר רק את פראן ואסקז, אבל כאמור-גם אם היו עוד 3-2 (ואני אשמח לדעת, בשביל הידע הכללי, מי הם) זה עדיין אומר שהרוב המכריע של השחקנים ינסו את מזלם בNBA אם רק תיפול לידיהם ההזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 6:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נבארו זה סוג של בין לבין, כי ההתייחסות אליו היתה לא כמו של כל רול פלייר, יותר כמו לרוקי מאד מבטיח. מאד מאד רצו שהוא יחזור שם, אפילו כשעזב הוציאו הודעה מתחנחנת לעיתונות מסוג שאני לא זוכר שראיתי אי פעם מקבוצת NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 57 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה