סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 12:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גמר הגביע
הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 2:07 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
יאללה, נצטט בלי ציניות את נומי מפייסבוק:

ציטוט:
אם יש צדק בעולם, Ido Kozikaro לוקח גביע היום. אין אדם שראוי לזה יותר ממנו.

+ 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 2:30 pm 
Hall of Famer

דובראש, לא מובנת לי התהייה. כשטכנית (קרי: אין את י-ם שיביאו 5500 מהצד השני) היה ניתן להביא 7000 צופים של מכבי לגמר, הביאו אותם בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 3:28 pm 
Junior

קודי (יובל) כתב:
אל תשלו את עצמכם - הבעיה היא ממש לא המחירים. בדרך כלל במשחקים כאלה 60-70 אחוז מההיכל מלא באוהדי מכבי, שהפעם החליטו שלא להגיע. למי שמתקשה להבין למה שיראה משחק או שניים של הקבוצה ויבין שמדובר בקבוצה המשמימה והחלשה ביותר של מכבי ב-10-15 השנים האחרונות. אוהדי הקבוצה, שגם כך משלמים מדי שנה עבור מנוי הכדורסל היקר באירופה, כנראה החליטו שלא שווה להם להוציא עוד כסף על הקבוצה הזו, בדיוק כמו שהחליטו מנהלי הקבוצה כשידעו שהיא צריכה חיזוק משמעותי באמצע העונה (ולאור אמירתו של פדרמן שהקבוצה לא מספיק טובה כדי לעלות לרבע הגמר גם לא יוכלו להכחיש את זה) ובכל זאת החליטו לא לעשות את זה.

מסכים ומחזק.
אני לא הלכתי השנה לאף משחק ולא מתכנן ללכת, בטח שלא לגמר היום (גם אם היה נגד היריבה עלק הכי חזקה הפועל ירושלים) למרות שבשנים האחרונות הייתי מגיע להרבה משחקים.

ולפני שמישהיו יקפוץ פה עם ׳אוהדי הצלחות׳, יש הבדל גדול בין לעזוב קבוצה כי היא לא מצליחה לבין לא להשקיע בקבוצה שפשוט משעממת, חלשה ומדבלים ממנה תחושה כאילו לא סופרים את האוהדים ורק מעלים את המחירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 3:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם אתה לא בא אתה אוהד הצלחות, מצד שני אם היית בא היית קהל שבוי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 3:38 pm 
Sophomore

גם אני לא הלכתי לחצי הגמר וגם לא אגיע לגמר.לא מתכוון להוציא שקל נוסף על העונה הזאת מעבר למנויי שרכשתי.שילוב של זילזול באוהדים מצד ההנהלה וקבוצה של שחקנים טיפשים,אפורים ומשעממים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 3:48 pm 
Freshman

בעיני, אחת מנקודות המפתח להיום היא חלוקת דקות משחק בחיפה.
גרינברג לא יכול להרשות לעצמו שוב להגיע לרבע רביעי כשהשחקנים המובילים לא נחו כמעט, זה לא עובד מול מכבי, ולא משנה באיזה הרכב.

אני מאמין שחיפה תמשיך להיצמד לשיטת המשחק שלה, להכניס כדורים פנימה, לטוס למתפרצות ולזרוק לא מעט מבחוץ (זריקות טובות ברובן, לא כולל "אל לוקו").

איכשהו, המשחק הזה עשוי להתפתח כך שצ'וברביץ' יהיה שחקן המפתח.....

בהצלחה לחיפה, מחזיק אצבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:16 pm 
Senior

אני חושב שהתקשורת והפרשנים קצת הגזימו. מכבי לא פייבוריטית, חיפה צריכה לנצח וכו'. מכבי עדיין טובה יותר מחיפה משמעותית והמשחק תלוי בעיקר בה.

אשמח לטעות, אבל לצערי אני לא רואה היום משחק שקול. אשדוד חזרה למשחק לדעתי קודם כל בעיקר בגלל זלזול של מכבי שטיילה במחצית הראשונה בלי בעיה, אחרי זה כבר הלחץ נכנס למשחק והמשחק השתנה. במשחק גמר לא נראה לי שהיא תזלזל לרגע, מה גם שהם סופרים את חיפה אחרי משחקים לכאורה צמודים מולנו.

מרבים לדבר על היתרונות של חיפה כאילו אנחנו משחקים ביורוליג או משהו... מכבי בסופו של דבר היא קבוצה הרבה יותר טובה. קבוצה שב5 דקות במשחק הליגה האחרון פירקה אותנו בלי מאמץ. אני מעריך שמכבי תגיע היום מפוקסת, מרוכזת, עם תוכנית משחק מסודרת וברורה ושחיפה מאד תתקשה.

2 המשחקים בגביע שלנו היו מאד דומים והניצחון היה בעיקר בגלל הגנה ועוד יותר התקפה טיפשה של 2 קבוצות טיפשות, לא מאומנות, שפשוט שיחקו לידיים של ההגנה שלנו. מכבי הרבה יותר מאומנת, הרבה יותר חכמה, והיא לא פוגשת את חימקי היום אם כל הכבוד. הסיכוי היחידי לטעמי למשחק צמוד הוא יום קליעה זוועתי של מכבי מהשלוש, ביום קליעה סביר 40% מכבי תנצח את המשחק הזה בקלות לדעתי. אם הם לא יצליחו לקלוע מבחוץ אז מוטיב הלחץ שוב יכנס (כמו במחצית השנייה מול אשדוד) ויוכל להתפתח משחק. אבל למשחקים כאלה מכבי בדרך כלל מגיעה מרוכזת, מפוקסת והקליעה כן נכנסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:36 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר שמכבי לא פייבוריטית, אבל אני חושב שלחיפה יש היום יתרון משמעותי בקו הקדמי ובריבאונד, כולל מתחת לסל של מכבי. אני לא אומר שזה מחדל אם חיפה לא תנצח את המשחק... אבל אם היא לא תנצח היום בריבאונד זה כן מחדל. בצד ההתקפי (של חיפה) היתרון הזה היה קיים גם עם אליהו, בהיעדרו הוא משמעותי גם בצד ההגנתי. כמובן שיום קליעה טוב של מכבי הוא קריטי עבורה, אני מסכים, והשאלה היא האם הקו האחורי של חיפה יוכל לתת מאצ'אפ וישמור טוב על הכדור. מכבי תצטרך גם לעבוד על הרבה חדירות, בעצם של כולם חוץ מג'יימס/פלאניניץ'. יכול להיות לה יתרון זריזות בעמדות הביניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:38 pm 
Junior

jack the ripper כתב:
גם אני לא הלכתי לחצי הגמר וגם לא אגיע לגמר.לא מתכוון להוציא שקל נוסף על העונה הזאת מעבר למנויי שרכשתי.שילוב של זילזול באוהדים מצד ההנהלה וקבוצה של שחקנים טיפשים,אפורים ומשעממים.

האמת, לא חשבתי אחרת...אוהד סושי טיפוסי ::yaz-yk:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:41 pm 
Hall of Famer

ולעומת זאת אם כן היה הולך, היה פראייר וקהל שבוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:45 pm 
Junior

מדובר בגמר גביע, כן ? אחד מתוך שני המשחקים בעונה שאפילו אוהדי סושי יכולים להטריח את עצמם אליהם, גם אם מדובר במחלקת הנוער של מכבי שהיתה עולה הערב לפרקט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היית רציני?

אני מצפה מאוהדי סושי לבוא אך ורק לגמר הגביע ולגמר הפיינל פור ולהפגין נוכחות, ולהשאיר משחקי ליגה מול חולון למכורים. ההתנהגות של ג'ק היא לגמרי ההתנהגות של האוהד ה"סביר" - קונה מינוי אבל מהרגע שהרגיש מרומה לא טורח לבוא לאירועים נוספים, נוצצים ככל שיהיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:52 pm 
Hall of Famer

יכולים לבוא ויכולים שלא, אם הם חושבים שמזלזלים בהם ולוקחים אותם כמובנים מאליהם. חבל שזה ככה, אבל מי שמדבר על פראיירים וקהל שבוי יכול להבין אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:56 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא אומר שמכבי לא פייבוריטית, אבל אני חושב שלחיפה יש היום יתרון משמעותי בקו הקדמי ובריבאונד, כולל מתחת לסל של מכבי. אני לא אומר שזה מחדל אם חיפה לא תנצח את המשחק... אבל אם היא לא תנצח היום בריבאונד זה כן מחדל. בצד ההתקפי (של חיפה) היתרון הזה היה קיים גם עם אליהו, בהיעדרו הוא משמעותי גם בצד ההגנתי. כמובן שיום קליעה טוב של מכבי הוא קריטי עבורה, אני מסכים, והשאלה היא האם הקו האחורי של חיפה יוכל לתת מאצ'אפ וישמור טוב על הכדור. מכבי תצטרך גם לעבוד על הרבה חדירות, בעצם של כולם חוץ מג'יימס/פלאניניץ'. יכול להיות לה יתרון זריזות בעמדות הביניים.

זה נכון שיש לנו יתרון בריבאונד, אבל אני לא חושב שבקו הקידמי. ג'יימס\מדלי\סמית\פלאניניץ' טובים מתומאס\קוז'י\קלאתס. כמובן שהמפתח זה שג'יימס גם ישאר על המגרש 30+ דקות, בלעדיו מכבי יורדת משמעותית ביכולת. יתרון בריבאונד היה לנו ככה או ככה כי מלבד ג'יימס אין למכבי ריבאונדרים גדולים (עם או בלי אליהו). אבל יתרון בריבאונד זה לא חזות הכל... תשאל את הרצליה, ברבע הגמר הם אנסו אותנו בריבאונד (עם 25 ריבאונד התקפה) ועדיין לא הצליחו לנצל את זה, או את לאומית שבטח זוכר את המשחק שלנו בחולון שבו לקחנו אנחנו איזה מיליון ריבאונד בהתקפה ושלטנו לחלוטין בריבאונד אבל הובסנו. השאלה זה מה אתה עושה עם הכדור אחרי הריבאונד.

עוד נקודה משמעותית לטעמי זה הירידה להגנה. ציינתי גם ברבע הגמר וגם בחצי הגמר שהמתפרצת הקטלנית והמתואמת של חיפה הייתה אחד המפתחות, המון המון סלים קלים ממתפרצות והתקפות מעבר בחסות ההתקפה הפרימיטיבית של הקבוצה היריבה וכמובן גם ירידה רעה להגנה. מכבי קבוצה הרבה יותר מסודרת, הרבה יותר מאומנת, וגם בנקודה הזאת אני מניח שנראה שיפור.

יש לנו בטוח יתרון בגודל, בסייז, בפיזיות (השחקנים של מכבי בקו הקידמי לא פיזיים) אבל יתרון הטכניקה והכישרון הוא של מכבי בגדול. אם נצליח להפוך את המשחק למכוער אז היתרונות שלנו יבואו לידיי ביטוי אולי. אבל עדיין זה בעיקר תלוי במכבי, אם היא תבוא ותשחק התקפית חכם וטוב, עם אחוזי קליעה טובים מבחוץ ובכלל, לא תכנס ללחץ אז היוצרות יתהפכו ונצטרך לראות האם ההתקפה של חיפה (שבהתקפה העומדת היא בינונית מאד) מסוגלת לייצר יתרונות ובזה אני ממש לא בטוח.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ה' פברואר 07, 2013 5:09 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 4:57 pm 
Junior

ראובן כתב:
היית רציני?

אני מצפה מאוהדי סושי לבוא אך ורק לגמר הגביע ולגמר הפיינל פור ולהפגין נוכחות, ולהשאיר משחקי ליגה מול חולון למכורים. ההתנהגות של ג'ק היא לגמרי ההתנהגות של האוהד ה"סביר" - קונה מינוי אבל מהרגע שהרגיש מרומה לא טורח לבוא לאירועים נוספים, נוצצים ככל שיהיו.

ההתנהגות שלו היא לחלוטין אוהד סושי. אני מוכן לשים כסף שהוא גם מאלה שיוצאים 5 דקות לפני הסוף. הסיבה שהוא לא בא היא כי כנראה יותר כיף לו להוציא את הכסף על משלוח של אגאדיר מאשר לעודד את קבוצתו האהודה באחד משני המשחקים החשובים שלה העונה. אתה קורא לזה אוהד, אני קטלגתי את זה תחת אוהד סושי.
האמת, מגיע למכבי אוהדים כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 5:35 pm 
Hall of Famer

הולך להיות כנראה משחק צמוד מאוד עד הסוף ולדעתי הסקור יהיה נמוך והמשחק יוכרע על הדברים הקטנים........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 5:39 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מה המחירים לגמר?

המחירים לחצאי הגמר היו סבירים ביותר. 50 שקל לשני המשחקים ביציע (לא יודע כמה היו המחירים למטה, אבל היציע היה תמורה סבירה לגמרי לכסף). אפשר להאשים את מכבי, או את הפועל או את רמת הכדורסל באופן כללי או את החיבה של קופל לנערות שמנופפות בסרט בפסקי זמן, אבל מחירי הכרטיסים לא צריכים להיות גורם לנוכחות הדלה.

היית במשחק???????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:12 pm 
Hall of Famer

אני וחבר קנינו כרטיסים ב60 ש"ח ליציע אוהדי חיפה, לדעתי מחיר סביר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:15 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
ראובן כתב:
מה המחירים לגמר?

המחירים לחצאי הגמר היו סבירים ביותר. 50 שקל לשני המשחקים ביציע (לא יודע כמה היו המחירים למטה, אבל היציע היה תמורה סבירה לגמרי לכסף). אפשר להאשים את מכבי, או את הפועל או את רמת הכדורסל באופן כללי או את החיבה של קופל לנערות שמנופפות בסרט בפסקי זמן, אבל מחירי הכרטיסים לא צריכים להיות גורם לנוכחות הדלה.

היית במשחק???????????

אתה רואה? פעם בשנה אני עושה את הטעות הזו (המאזן שלי בשלוש השנים האחרונות הוא 0 מ-3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:17 pm 
Hall of Famer

קהל שבוי שכמותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:20 pm 
Hall of Famer

אני גם לא הולך הערב.
מצד שני, גם לא הלכתי לגמרי הגביע הקודמים. אני מוציא לא מעט כסף בשנה על מנוי, והגמר זה כמובן בתשלום נוסף. במשחקים הללו אני נותן לעצמי חופש, וצופה בטלויזיה (או בלפטופ בזמן שהות בניו יורק לפני שנתיים). למשחקים האחרים בעונה, גם הזניחים בליגה, אני הולך (לרובם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:23 pm 
Hall of Famer

עזובת'ך אני לקחתי את ג'וניור איתי.
עד המשחק הזה הוא מעולם לא ראה הפסד בלייב.
דפק לו רצף של איזה 10 נצחונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:30 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
ראובן כתב:
היית רציני?

ההתנהגות שלו היא לחלוטין אוהד סושי. אני מוכן לשים כסף שהוא גם מאלה שיוצאים 5 דקות לפני הסוף. הסיבה שהוא לא בא היא כי כנראה יותר כיף לו להוציא את הכסף על משלוח של אגאדיר מאשר לעודד את קבוצתו האהודה באחד משני המשחקים החשובים שלה העונה. אתה קורא לזה אוהד, אני קטלגתי את זה תחת אוהד סושי.
האמת, מגיע למכבי אוהדים כמוהו.

לא יצאתי מעולם 5 דקות ולא דקה לפני סוף המשחק.לא ביורוליג וגם לא בליגה.למשחקי הליגה אני הולך לכל משחק אם אין אירוע או משהוא(כנ"ל גם לגבי היורוליג).הסברתי את הסיבה מדוע אני לא מגיע.כנראה לוקח לך זמן לעבד נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 6:52 pm 
מנהל פורום

עכשיו נפל לי האסימון מה לאומית מצפה שתעשה. אתה כועס על ההנהלה שלך? לך למשחק ותקלל אותם כל המשחק. זו תהיה הפגנת דבקות אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 07, 2013 7:19 pm 
Junior

oren_80 כתב:
אני גם לא הולך הערב.
מצד שני, גם לא הלכתי לגמרי הגביע הקודמים. אני מוציא לא מעט כסף בשנה על מנוי, והגמר זה כמובן בתשלום נוסף. במשחקים הללו אני נותן לעצמי חופש, וצופה בטלויזיה (או בלפטופ בזמן שהות בניו יורק לפני שנתיים). למשחקים האחרים בעונה, גם הזניחים בליגה, אני הולך (לרובם).

את המכות של בלו וטראוויס ראית בניו יורק?
קטעים, גם אני, היתה לי הרגשה מאוד מוזרה לשבת בצהריים ולראות גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: picknroll, עמוס לב ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה