סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 1:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 11:20 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין לי מושג איך לעזעזל הגעת לזה שלהווארד יש סקיל סט של טייסון צ'אנדלר. הווארד נראה חרא, אבל מבחינת סקיל סט הוא וטייסון צ'אנדלר זה לא אותה ליגה. צ'אנדלר לא יודע לעשות שום דבר חוץ מדאנק(והסיבה העיקרית שהאחוזים שלו כל כך גבוהים היא שהוא לא מנסה גם לעשות דברים אחרים). והיחס של קובי להאוורד לדעתי לא עוזר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 11:24 pm 
Junior

מעבר ללנשק לו את הרגליים אני לא יודע מה קובי יכול לעשות בשביל דוויט, הוא מעודד אותו כל הזמן בתקשורת, במשחקים, אני הייתי מצפה שהוא יתפרץ עליו הרבה לפני.

ראשית אני מסכים עם מה שכתב איגי - האוורד ממש ממש ממש מאכזב בהתקפה, אבל אני לא מרבה להתלונן כי הוא טוב הגנתית מגאסול ב10 רמות ושם הבעיה שלנו.

שנית, היום אני לוקח איזה 15 סנטרים לפני דוויט, אבל לפני הפציעה האוורד היה בין 5 השחקנים הטובים בליגה. חבל לשכוח מה האוורד ידע לעשות לפני הפציעה:
http://www.youtube.com/watch?v=eIuEYnrIeCU
http://www.youtube.com/watch?v=GsCCrNbWo94 סופר אתלטי, סופר פיזי, בלתי עציר עם כדור בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 11:54 pm 
Senior

ציטוט:
מעבר ללנשק לו את הרגליים אני לא יודע מה קובי יכול לעשות בשביל דוויט, הוא מעודד אותו כל הזמן בתקשורת, במשחקים, אני הייתי מצפה שהוא יתפרץ עליו הרבה לפני.

הא???
:hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 09, 2013 11:59 pm 
Junior

כדאי להתבסס על יותר מהקצנה של ציטוט אחד שבו הוא כביכול אומר שהאוורד צריך לשחק עם הפציעה (והוא הבהיר שלא לזה הוא התכוון-אלא שאם האוורד יכול לשחק כל עוד הוא לא מסכן את דרגת הפציעה הוא צריך לשחק). בטח כשבשאר הפעמים ששואלים אותו על דוויט, הוא עונה שדוויט עבר פציעה קשה וזה לוקח זמן לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 7:39 pm 
Hall of Famer

אני רק שאלה - בפתיחת העונה גאסול הושמץ ע"י אוהדי הלייקרס על ימין ועל שמאל משל היה מלקולם תומאס . עכשיו האוורד עובר את אותו התהליך . האם אוהדי הלייקרס לא הפכו למפונקים מדי ? ברור שלא מדובר בשחקנים ללא חסרונות , אבל ראבאק , לא מדובר פה בקו פנים ברמת יורוליג כמו שמשתמע מההודעות שלכם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה משתמע? איגי אמר מפורשות שהווארד הוא אוברייטד ברמת יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:17 pm 
Junior

זה לא משתמע.

האוורד גם העונה הוא סנטר לא רע בכלל. גם אני לוקח את צ'אנדלר של העונה לפניו (הסטט' של האוורד לא מעידה על הנזק ההתקפי והחברתי שהוא עושה), אבל זה בכל מקרה הרבה יותר מרמת יורוליג.

גאסול עד לשבועות האחרונים בהם הוא שיחק לרוב כסנטר, נתן עונה מתחת לכל ביקורת. כפאוור פורוורד אני לוקח שלושה שחקני לייקרס לפניו (מה שסותר את טענות הפינוק שלך כי אלו שחקני לייקרס): ארטסט, קלארק וג'יימסון עדיפים עליו בעמדה 4. כסנטר גאסול ברמה של אחיו בערך שזה בודאי הרבה יותר מרמת יורוליג, אבל הוא הספיק לשחק סנטר רק כמה שבועות (בהם הלייקרס התחילו להתגבש) לפני שנפצע.

בקיצור, האוורד + גאסול (וגאסול שיחק פאוור ברובה המוחלט של העונה) זה הרבה יותר מקו פנים ברמת יורוליג, אבל לא עדיף על טייסון צ'אנדלר + דיאו, בעיני, כי גאסול שווה משהו רק כסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צודק. רק בגלל זה אני חושב שהקומישינר צריך להורות מיידית על טרייד עם ההוקס: גאסול+בלייק תמורת סמית'+טיג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:40 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

הוא לא אובר-רייטד ברמת יורוליג, אפשר לעשות קייס לכך ששון ג'יימס שחקן התקפי באותה מדרגה. אז הווארד הוא בערך שחקן של מיליון דולר ביורוליג. ג'אוואל מגי לעניים. הבעיה שלו היא שהוא לא תורם כלום בצד ההתקפי. אני חוזר, התרומה שלו בהתקפה היא שלילית! ברמתו הנוכחית הוא אפילו לא דורש דאבל טימים וקבוצות לא משנות סכמות הגנתיות לעצור אותו כבשנים קודמות. הוא לא יכול לעשות כלום עם הכדור במרחק מטר מהסל, והוא לא יכול לגמור את רוב המבטים הקרובים לסל עם דאנק מהדהד כמו פעם. אפילו המוניטין שלו מהעבר לא עומד לטובתו. במצב הזה, כל כדור שהולך אליו ולא לקובי או נאש הוא בזבוז משווע. את זה שהוא הרס את המשחק של פאו גאסול כשדרך לו על האצבעות למרות שכל פעם הוכיח שהוא שווה 20 נקודות נקיות בעמדת הסנטר, את זה לא שווה אפילו להזכיר. את ה5 משחקים (בערך) שהוא הפסיד העונה באופן ישיר ובמו ידיו בגלל החטאות עונשין גם לא נזכיר. הוא צריך להתרכז בהגנה ובלנסות לאסוף נקודות גארבג'.

גם שאקיל וגם יואינג וגם דיוויד רובינסון איבדו באחת את האתלטיות שלהם בשנות ה30 המאוחרות ונמוגו לאיטם. זה מצער מאוד שזה קרה להאווארד בגיל כל כך צעיר. עונת פרישה במכבי?

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עדיף למכבי להישאר עם שון ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 10, 2013 8:47 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

man of means by no means

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 1:06 pm 
Hall of Famer

פלאש , לשיטתך כדאי לשחק עם השניים הנ"ל בעיקר בעמדת הסנטר ( לתת לכל אחד מהם 25-30 דקות בערב , כולל קצת דקות משותפות ) , ואז הלייקרס הם החזקים בליגה בעמדה 5 לא ?
לא ברורה לי ההתפשרות והכמיהה להרכבים ננסיים ( ארטסט בעמדה 4 ? ) , בערך כמו מה שקורה העונה במכבי ( גם טרם הפציעה של אליהו , בטופ 16 סמית מרבה לשחק כ-4 ) .

איגי , אני בטוח שג'אוואל מגי ישמח אם יתארו אותו "דוויט האוורד לעניים" , אז קצת מוזר שהאוורד הוא "ג'אוואל מגי לעניים" .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 4:09 pm 
Junior

shmueliki כתב:
פלאש , לשיטתך כדאי לשחק עם השניים הנ"ל בעיקר בעמדת הסנטר ( לתת לכל אחד מהם 25-30 דקות בערב , כולל קצת דקות משותפות ) , ואז הלייקרס הם החזקים בליגה בעמדה 5 לא ?
לא ברורה לי ההתפשרות והכמיהה להרכבים ננסיים ( ארטסט בעמדה 4 ? ) , בערך כמו מה שקורה העונה במכבי ( גם טרם הפציעה של אליהו , בטופ 16 סמית מרבה לשחק כ-4 ) .

כן, זה מה שהלייקרס עשו מאז שגאסול ירד לספסל, הוא קיבל באזור 20 דקות כסנטר ועוד 10 דקות כפאוור לצד האוורד. את שאר הדקות בעמדה 4 מילאו קלארק וג'יימסון. זה עבד יפה לשבועיים-שלושה עד שגאסול נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 4:32 pm 
Junior

:lol: :lol: :lol:

אחח..כמה מההודעות פה שייכות לפנתאון..אם לא הייתי מכיר תנפשות הפועלות הייתי נשבע שזה שרשור פארודי.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 4:36 pm 
Junior

למה אוהדי מיאמי כ"כ פאתטיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 5:17 pm 
Junior

מי פה אוהד מיאמי חוץ ממני (וסופר מאריו)? ואני אפילו לא רשמתי כלום פתאטי בת'רד הזה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 5:43 pm 
Junior

אני לא יודע מי הכוכב הבא שיובא ללוס אנג'לס לשחק ליד קובי, אבל אני כן יודע שבפורום הזה יהיו מי שיסבירו לנו שהוא דומה לשחקנים מליגת ווינר : קווין לאב יהפך לעמית תמיר,
גוש' סמית יהפך לניק מדלי, זאק רונדולף לקוז'יקרו וכריס פול יהפך לאפיק ניסים (גם דומה בצבע).

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 5:46 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:
אני לא יודע מי הכוכב הבא שיובא ללוס אנג'לס לשחק ליד קובי, אבל אני כן יודע שבפורום הזה יהיו מי שיסבירו לנו שהוא דומה לשחקנים מליגת ווינר : קווין לאב יהפך לעמית תמיר,
גוש' סמית יהפך לניק מדלי, זאק רונדולף לקוז'יקרו וכריס פול יהפך לאפיק ניסים (גם דומה בצבע).

יצאת אוהד מיאמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 6:14 pm 
Junior

שימי ריגר וונאבי כתב:

שכנעת אותי, בדיוק בגלל זה אוהדי LA חשבו שגאסול בשיאו היה אחד הביגמנים הטובים בליגה, שביינום היה הסנטר השני בליגה, שאודום היה השחקן השישי הכי טוב, שקלארק וארטסט נותנים עונה מצוינת.
כל אוהד NBA יכול לומר לך שגאסול והאוורד נותנים עונה רעה מאוד, מה קשור לאוהדי הלייקרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 6:19 pm 
Junior

FLASH כתב:
שנית, היום אני לוקח איזה 15 סנטרים לפני דוויט
ֿ

רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת! אנא פרט את ה15 האלו, אני מסוקרן מאוד ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 6:28 pm 
Sophomore

פיטמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 6:46 pm 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:
ֿ

שמע, אני מקווה ומאמין שאם נגיע לפלייאוף האוורד ישתפר, כי הוא ממשיך להכריז שהמטרה שלו העונה היא להביא ללייקרס אליפות...

אבל ברמה הנוכחית שלו? הוא ממש גרוע, ב10 המשחקים האחרונים הוא שם 11 נק' ו8 רב', 46% מהקו. כרגע אני לוקח לפניו בודאות כ"א מבין דאנקן, לופז, כריס בוש, אל ג'פרסון ואל הורפורד, שני הגאסולים, צ'אנדלר, נואה, קאזינס ומונרו, גארנט, פקוביץ', ואנדרסון ורז'או, זה כבר 14, וכמובן גם ביינום כשהוא בריא, וזה לפני שמדברים על הנזק החברתי והאגו הגדול של האוורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 6:52 pm 
Junior

FLASH כתב:
sheky כתב:
FLASH כתב:
ֿ

כרגע אני לוקח לפניו בודאות כ"א מבין דאנקן, לופז, כריס בוש, אל ג'פרסון ואל הורפורד, שני הגאסולים, צ'אנדלר, נואה, קאזינס ומונרו, גארנט, פקוביץ', ואנדרסון ורז'או, זה כבר 14, וכמובן גם ביינום כשהוא בריא, וזה לפני שמדברים על הנזק החברתי והאגו הגדול של האוורד.

נגיד נגיד שדאנקן, נואה, לופז וגארנט זה הגיוני (למרות שאני בספק ), אבל על בוש שהוא 4 במקרה הטוב? על גאסול שלפני שבועיים קרעת לו את הצורה? קאזינס?! מונרו? פקוביץ'? הא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 7:03 pm 
Junior

בוש הוא 4 במקרה הטוב? אז מה הוא 3? בוש משחק סנטר כל השנה וככה הוא מוגדר. לגאסול קרעתי את הצורה כשהוא שיחק פאוור.

מבחינת יכולת התקפית, היכולת שהאוורד מציג בחודש האחרון היא כלום ושום דבר, אפילו ערך שלילי, לעומת הסנטרים שהזכרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2013 7:08 pm 
Junior

בוש הוא 4 שמשחק 5 בסמול מול, שזה הכדורסל של מיאמי. לא דיברנו לפני כמה שעות בת'רד אחר איזה ריבאונדר גרוע הוא? אז אתה רוצה אותו בתור ה5 שלך? אם אתה רוצה אותו בתור ה4 שלך זה סיפור אחר והוא מותק שם, אבל הוא לא סנטר שעדיף על האוורד.

אני באמת באמת מתקשה להאמין שהייתה מחליף את האוורד בשחקנים האלו, אבל אם אתה באמת חושב שמונרו ופקוביץ' שחקנים טובים מהאוורד אז אני מניח שהפער בינינו כדול מדי. ( אלא אם ב"לוקח לפני האוורד" לא התכוונת לטובים ממנו, כי אז אני אהיה בכלל מבולבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 74 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה