סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 11:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עכשיו לך תבדוק כמה פעמים בירד זרק מ3 (זה מתחיל ממש לשעשע! ו - :wink: לראובן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 10, 2013 11:59 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כדי להבין שאין לך מושג מהחיים שלך כל מה שצריך היה משפט הפתיחה.

קובי עד השנה היה שילוב של מייקל ג'ורדן עם יכולת הקליעה של לארי בירד. השנה הוא גם הוסיף למקוטעין את יכולת המסירה של מג'יק ג'ונסון, ככה כשהתחשק לו. אבל אני מניח שהסמל של הקבוצה שלך ישכנע אותך יותר-מופיע אצלי בחתימה.

וכמו שכתבו אחרים, נו באמת. לא רק שלבירד היו אחוזים טובים יותר, גם למייקל היו. קובי הוא סקורר טוב יותר מבירד, קלעי פחות טוב. הוא סקורר פחות טוב מג'ורדן, וקלעי בערך ברמתו. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:12 am 
מנהל פורום

רק נציין לשם הוגנות שבקריירה קובי קלע עד כה (1618) כמעט יותר שלשות ממה שלארי זרק (1727)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:13 am 
Hall of Famer

וגם שיחק איזה 6-7 עונות יותר. אז נו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:21 am 
מנהל פורום

אפילו לא 4 אבל מי סופר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:24 am 
Senior

זה שקובי זורק יותר וקולע באחוזים יותר נמוכים לא ממש מראה שהוא קלע טוב יותר. בכלל, אם מסתכלים בצורה קצת יותר כללית על הקריירות של שניהם, בירד הגיע לטבעת ולקו הרבה פחות מקובי ועדיין קלע באחוזים יותר גבוהים(משמעותית) מאלו של קובי. לא יודע איך אפשר להקריץ מפה שקובי קלעי ברמתו של בירד, אם בירד עשה יותר נקודות מחוץ לצבע ובאחוזים יותר טובים. לפלאש הפתרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:29 am 
Junior

נערך

נערך לאחרונה על ידי גינות מיכאל בתאריך ב' מרץ 11, 2013 12:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:30 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נו בחייכם, צריך לנקד לכם את זה? ערן התחיל עם ההטרלות, פלאש המשיך, ומשום מה אתם הצטרפתם. הדבר היחיד שיותר גרוע מויכוחי קובי לוהטים זה ויכוחי קובי כשאחד הצדדים רציני והשני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:33 am 
מנהל פורום

אתה התחלת עם ההטרלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:36 am 
מנהל פורום

אני לא יודע כל כך איך אתם מבדילים בין "קלעי" ובין "סקורר"? האם "סקורר" הוא קלעי אשר מצליח להביא את היכולות שלו לידי ביטוי ואשכרה לתרגם אותן לנקודות? האם למשל מאט בונר הוא "קלעי" יותר טוב ממייקל ג'ורדן או קובי או לארי במובן שאם הם היו עושים תחרות שלשות של 100 ניסיונות מחוץ לקשת הוא היה מכניס יותר? אבל סקורר....

אמנם לא הייתי אוהד NBA בזמן בירד, אבל יצא לי לראות במצטבר כמה עשרות משחקים שלו לפחות. ואני יודע שלקוטלי קובי יהיה קשה לשמוע את זה אבל הם לא בדיוק באותה ספירה. בירד היה קלעי מצויין, אבל הרבה פעמים העדיפו לתת לו את המטר כדי לא לקבל חדירה או מסירה חכמה שאלו באמת היו הגדולות שלו. את קובי כבר מעונתו השנייה או השלישית אף אחד לא השאיר פנוי, שלא לדבר על דאבל אפים. הוא איום גדול בהרבה ממה שבירד היה מהטווחים של 3 ו-"2 ארוך". שחקנים שקולעים ב-13 עונות 650 קליעות 3 אי אפשר לשים באותה הספירה. לשם השוואה קובי כרגע במקום 12 בכל הזמנים בקליעות. בירד מקום 142 שמעליו שחקנים כמו קרלוס דלפינו, לאמאר אודום, דומיניק ווילקינס, שון מריון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:45 am 
Senior

מי שעשה את ההפרדה הזאת זה פלאש. לצורך העניין, אם אתה חושב בעקבות הנתונים האלה ששון מריון ולאמאר אודום קלעי שלוש טובים מבירד, זה כנראה כבר בעיה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:48 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מבין גדול במספרים והזיכרון הוא זיכרון רחוק, אבל מזמן אמת אני זוכר את הקליעה משלוש של בירד כאחד הדברים הכי מפחידים שהיו. לראות את זה היה כמו לראות שחקן קולע לייאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:49 am 
Hall of Famer

ההשוואה לקליעות השלוש של בירד מגוחכת לחלוטין.
בירד הגיע לליגה בעונה הראשונה שבה הונהג בה קו שלוש. מיותר לציין ששחקנים שהיו בליגה באותה תקופה לא היו שחקנים שהיו מורגלים או התאמנו באופן קבוע על קליעת שלוש. למעשה, לקח די הרבה זמן עד שזריקה לשלוש הפכה להיות בכלל איום לגיטימי על הסל וזה קרה לדעתי בערך באמצע שנות ה-90'. עד אז, קליעת שלוש הייתה מלכודת טיפשים או סתם זריקת ייאוש בסוף שעון.
קחו לדוגמא את עונת 90/91 - 3 שחקנים בכל הליגה זרקו 4 זריקות ומעלה לשלוש במשחק.
עונת 2012/13? לא פחות מ-58 שחקנים עם 4 זריקות שלוש ומעלה במשחק.
תחת הנסיבות הללו, בירד נחשב לקלעי שלשות מצוין

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:

קובי עד השנה היה שילוב של מייקל ג'ורדן עם יכולת הקליעה של לארי בירד. השנה הוא גם הוסיף למקוטעין את יכולת המסירה של מג'יק ג'ונסון, ככה כשהתחשק לו. אבל אני מניח שהסמל של הקבוצה שלך ישכנע אותך יותר-מופיע אצלי בחתימה.

וואו...
ציפה, אתה צריך להיזהר עם הערות כאלה... הן מכניסות את פלאש למצב טורבו.
בוא אני אנסה גם... קובי הוא קלייד דרקסלר לעניים, פשוט דה גלייד שיחק בתקופה של ג'ורדן ואם קובי גם היה משחק באותה תקופה הוא היה נחשב נחות משניהם (וגם מרג'י מילר ::yaz-yk: )
ודרך אגב, ההערה לגבי האחוזים מהשדה לא מדויקת כי אחוזי השלוש בשנות ה-80 היו נמוכים משמעותית מהיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 12:56 am 
Junior

sir charles כתב:
FLASH כתב:

וואו...
ציפה, אתה צריך להיזהר עם הערות כאלה... הן מכניסות את פלאש למצב טורבו.
בוא אני אנסה גם... קובי הוא קלייד דרקסלר לעניים, פשוט דה גלייד שיחק בתקופה של ג'ורדן ואם קובי גם היה משחק באותה תקופה הוא היה נחשב נחות משניהם (וגם מרג'י מילר ::yaz-yk: )
ודרך אגב, ההערה לגבי האחוזים מהשדה לא מדויקת כי אחוזי השלוש בשנות ה-80 היו נמוכים משמעותית מהיום.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 1:09 am 
Hall of Famer

לא יודע מי מטריל ומי לא, מי רציני ומי צוחק. אני רק יודע שמה-זה נשבר הקטן מכל חירובי הת'רדים האלה בכיכובו של פלאש ומקטרגיו התורניים. זה נהיה לגמרי בכיוון של חגי אלמדלסי, וזה נמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 1:12 am 
Junior

ולחזור לנושא המקורי, עוד ניצחון ללייקרס שהפעם לשם שינוי בא גם עם הגנה טובה, DH12 מראה סימני חזרה לנתונים הרגילים שאפיינו אותו בתקופות השיא, וכשקובי בפיק שכזה בקריירה, קשה לראות אותם מפספסים את הפליאוף.

אגב, נכון לעכשיו הם במקום השמיני, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 1:14 am 
Junior

ואו, נפתח פה דיון רציני בעקבות האמירה שקובי שילוב של ג'ורדן-בירד-מג'יק, או שפיספסתי לגמרי את הציניות? טוב, לפחות זה לא נגרר להשוואה מעמיקה בין קובי לJR סמית'.

היום קובי לקח DAY-OFF, שיחק אותה לברון ג'יימס (או קלייד דרקסלר לעניים): 19 נק' 9 אס' (היו צריכים להיות לו 19 לפחות) ו7 רב'. הגנת הבולס נתנה את כל מה שיש לה עליו והשאירה את כל השאר חופשיים לזריקות חוץ, אבל הלייקרס קלעו 5-26 מה3.

דוויט האוורד היה מעולה-עם 16 נק' 21 רב' והגנה טובה, החזרה שלו לפורמה מבחינה הגנתית ובחסימות בהתקפה חשובה מאוד, משחק הפוסט עדיין זוועתי, כולם צריכים לקוות שיחזור לעצמו עד הפלייאוף- חייבים אופציה שניה טובה כדי לעשות משהו בפלייאוף. הלייקרס מנצחים 90-81 בתצוגה הגנתית מרשימה ועולים למקום השמיני :D השאלה הגדולה כרגע היא האם הספרס יסיימו ראשונים או יפלו למקום שני (פארקר בחוץ, OKC יכולים לסגור את הפער במשחק מחר בס"א). בעיני ההבדל בין סן אנטוניו לOKC בסיבוב ראשון הוא משמעותי לקבוצה איטית כמונו, צריך לכוון לספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 2:25 am 
Junior

אני צופה עכשיו בדאלאס מינסוטה, לפי העיקרון שקבע כאן אי מי ולפיו לקובי יש בעצם יותר אסיסיטים כי הוא לא אשם בהחטאות של אלו שהוא נתן להם מסירות טובות, ובכן, לריקי רוביו יש כ50 אסיסטים למשחק, איזו בובה של שחקן. באמת, הצורה בה הוא שולט בכדור תוך כדי כדרור, וראיית המשחק שלו, מהווים סוג של קסם חזותי. אלו שסביבו (כעת) לא ראויים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 9:56 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אמנם לא הייתי אוהד NBA בזמן בירד, אבל יצא לי לראות במצטבר כמה עשרות משחקים שלו לפחות. ואני יודע שלקוטלי קובי יהיה קשה לשמוע את זה אבל הם לא בדיוק באותה ספירה. בירד היה קלעי מצויין, אבל הרבה פעמים העדיפו לתת לו את המטר כדי לא לקבל חדירה או מסירה חכמה שאלו באמת היו הגדולות שלו.

כנראה שראית עשרות משחקים של טנוקה בירד, כי בירד לא היה חודר גדול ואף אחד לא נתן לו את המטר, בטח לא בשביל החדירה. זה גם הדבר בערך הכי מטומטם שאפשר לעשות לתת לשחקן מטר, כדי למנוע ממנו מסירה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:38 am 
Junior

Shiver כתב:
אני לא יודע כל כך איך אתם מבדילים בין "קלעי" ובין "סקורר"?

קלעי זה בעברית.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:40 am 
Hall of Famer

דיאנדרה ג'ורדן מחלל את תומתו של ברנדון נייט:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:44 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
וזה בדיוק מה שהוא צריך לעשות, הוא לא צריך להתחפש למה שהוא לא. בסה"כ מדובר, כבר כמה שנים, בג'יי.אר סמית לעניים. שזה לא רע לקונטנדרית, בעיקר כזו שנבנית סביב סנטר דומיננטי.

ישר לחתימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 10:50 am 
Senior

אני כן הייתי אוהד NBA בשנות השמונים (אם כי הרבה פחות משחקים שודרו אז כמובן) ואני זוכר חד משמעית שבירד היה קלעי החוץ הכי מפחיד בליגה, כן, כולל רג'י מילר.
ואם כבר יש חלק במשחק שלו שהוא לא היה בו בין המובילים בליגה זה הלייאפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2013 11:30 am 
Freshman

ראובן כתב:
נו בחייכם, צריך לנקד לכם את זה? ערן התחיל עם ההטרלות, פלאש המשיך, ומשום מה אתם הצטרפתם. הדבר היחיד שיותר גרוע מויכוחי קובי לוהטים זה ויכוחי קובי כשאחד הצדדים רציני והשני לא.

אני רק מחכה לאיגי, שיסביר למה הדברים שפלאש אמר כהטרלה באמת נכונים.

והאמת שהמסקנה שלי מה"דיון" הזה דומה למסקנה הכללית שלי על הדיונים האלו - הקובי הייטרס בפורום הרבה יותר מחפשים את הריבים האלו מפלאש וחבר מרעיו.
אבל מה אני יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה