סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי - בשיקטאש
הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:12 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אז עד כמה רואים פה קשר ישיר בין זה שאליהו שיחק 7 דקות בממוצע בשלושה משחקים מתוך השישה האחרונים והריצה המטורפת של אלקטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:15 am 
Senior

למה בלאט כל כך חושש לדבר על ניצחון על ברסה נטולת עניין, נבארו ופיט מייקל? דווקא נראה כמו אחלה משחק לשבור את הנאחס מולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:27 am 
Sophomore

מה יש לנבארו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:28 am 
Sophomore

כי קבוצה שמפסידה בבית בדרבי ובאופן די היסטורי יוצאת מהקבר (ובעיתוי מצויין מבחינת הנוצרים שביננו) וחוזרת לחיים ברגע האחרון צריכה לשמר מידה מסויימת של צניעות. ואפילו רק למראית עין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:28 am 
Freshman

נורטון כתב:
צחוק בצד, אני צופה בכדורסל עשרים שנה ובחיים לא ראיתי משהו כזה

פספסת את גמר 2004?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:29 am 
Senior

נדמה לי שהוא פצוע, ופסקוואל לא יסכן אותו לטובת משחק שלא קובע כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:03 am 
Hall of Famer

אני נהניתי מפלאניניץ'. האיש חסר כל מושג וכל קשר למשחק שהתנהל סביבו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:05 am 
Senior

אנשים מדברים על זה שמקומה של בשיקטאש לא ביורוליג אבל שוכחים שאנחנו בטופ 16, בקישטאש עלתה מבית שבו היו ריטאס וילנה ופרטיזן בלגארד שלא עלו. ככה שזה בעיקר מראה מה הרמה ביורוליג ובכלל באירופה, אבל מקומה של בקישטאש הוא כנראה כן ביורוליג אם היא הצליחה לעבור שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:09 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני נהניתי מפלאניניץ'. האיש חסר כל מושג וכל קשר למשחק שהתנהל סביבו.

לא הבנתי אם זה בדיחה או לא. בכל אופן, נראה סביר, ולדעתי בלאט דחף לכך שיכניסו לו כדורים, אחרי שהתחילו קצת יותר מדי להשתולל מחוץ לקשת.

אם כבר דברים מצחיקים, איתי שגב כ"כ טירון, שאת הזריקה האחרונה של המשחק הוא זרק 10 שניות לסיום משום מה (על השעון זריקות היו עוד איזה 5-6 שניות), ואז השחקן של בשיקטש זרק מכל המגרש והביא איירבול, כשיש עוד 5 שניות על השעון.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:15 am 
Hall of Famer

אני מסכים עם עמוס, לא ברור לי למה בלאט החליט להמשיך ולפטם אותו ברבע האחרון, אבל הרבע האחרון היה וואן מאן שואו של פלאניניץ', והשואו הזה היה שלילי מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:18 am 
Senior

הבעיה של פלאניניץ' זה לא קשר למשחק סביבו. האיש פשוט הגבוה הכי פחות טכני שראיתי שיצא ממדינות הבלקן השונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:47 am 
Sophomore

תרגיעו עם הבדיחות על פלאניניץ'. הוא נפילה, אבל לא צריך להגזים . . .
גרין הרבה פחות טוב ממנו.

פלניניץ' בחצי עונה הגיע לשלושה משחקים בדאבל פיגרס. אז נכון ששניים מתוכם הם מול פנר ובשיקטאש, אבל עדיין, גרין, בכל העונות שלו במכבי ביורליג, על מיליוני הדולרים שהוא הרוויח, הגיע בסך הכל לחמישה משחקים בדאבל פיגרס (כולל המשחק ההזוי מול ז'לגיריס שהוא דפק הופעת שאקיל עם 24 נקודות). יש סיכוי שדרקו יעבור אותו כבר השנה.

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:02 am 
Sophomore

העניין הוא שגרין אף פעם לא היה אופציה מספר 2 בצבע אלא קצת אחרי, בעוד דארקו אמור להיות שחקן אפקטיבי ל- 15 דקות משחק בערב.

אם כבר - אפשר להשוות את פלאניניץ' לסופו של השנה שעברה. סופו כמעט ולא נתן למכבי ביחס למה שהייתה צריכה ממנו, אבל לנוכחות שלו על הפרקט במקום הנדריקס הייתה משמעות חיובית. לעומת זאת - כשפלאניניץ' עולה לשחק זה לא מהווה כל סימן חיובי לדקות הקרובות של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:20 am 
Junior

פלאניניץ' חסר נסיון, הוא רגיל לשחק בליגה שם היתרוןן הפיסי שלו על מי שעמד מולו הספיק. עכשיו זה זה לא מספיק והוא צריך ללמוד. הוא מאד מהיר ואם רוט היה על המגרש היו לו עוד שש ד שמונה נקודות. תנו לו זמן ויהיה בסדר. מכבי היא לא קבוצה ברמה תקציבית כזאת שהגבוה המחליף שלה צריך להיות מעל הממוצע. צריך פשוט להפתא מאליהו ולהביא ארבע שיכול לשמור ולקחת רבאונד ולשים את הכסף הגדול בגארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין סיבה לתת הנחות לפלאניניץ'. מקומו לא במכבי.
נראה שלבלאט היה חשבון לסגור עם המאמן הטורקי, שירד על מכבי אחרי המשחק בטורקיה. זה ניכר גם מהתגובה שלו באתר היורוליג.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:34 am 
Sophomore

מה אמר המאמן הטורקי אחרי המשחק הראשון?

אני קיבלתי את הרושם שברבע האחרון בלאט ביקש מהשחקנים להוריד הילוך כי זה כבר הפך מאוד לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 2:39 am 
Sophomore

http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!quotes

והנה מה שבלאט אמר היום:
http://www.euroleague.net/main/results/ ... 12#!quotes

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 3:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי מתכוונים להציע לסמית' 800-900K לשנתיים או שיחכו שברצלונה תציע לו פי 2?
(אני יודע שאני קצת חוזר על עצמי משבוע שעבר אבל...) ברצף ששת הנצחונות של מכבי סמית' עם:
16.7 נק' (65% מ-2, 3 שלשות למשחק ב-56%! ו-100% מהקו (12/12)), 6.2 כ"ח, 2 אס' (2 איב'), 1.7 חט', 1 חס', מדד 22.
היום ב-18 דקות הוא עשה מדד 27! (ועוד הסטטיסטיקאים גזלו ממנו לפחות 2 חטיפות וכמה כ"ח). שחקן אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:16 pm 
Junior

מעצבנים אותי כל החכמולוגים שישר אומרים שבשיקטש לא צריכה להיות ביורוליג כמו מליניאק ביציע העיתונות או "רק" בטופ 16 כגרסת אביב לביא http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/.premium-1.1979825. וזה אפילו בלי להתייחס לטקטיקת ההקטנה של נצחונות מכבי.

אז קודם כל - הייתי מצפה לעקביות - לא זוכר מה בדיוק החבר'ה האלה אמרו על האליפות של גלבוע-גליל, אבל אם בזכות האליפות הזאת שהיתה הרבה יותר מקרית מהאליפות של בשיקטש גלבוע-גליל היתה ביורוליג, המצב היה הרבה יותר גרוע. לכל הפחות, מצופה מכל החכמולוגים האלה להכיר בקושי של היורוליג לנווט בין חוכמה לבין צדק (וזה כמובן לגיטימי גם לבחור באחד מהשניים באופן מלא תוך הכרה במשמעות של הבחירה).

דבר שני - אני חושב שהפורמט עובד מצוין. הטופ 16 הזה הוא פנטסטי. בבית המקביל רק אתמול הובטחו 4 העולות אבל המיקומים 2-4 פתוחים לגמרי. אצל מכבי, גם המיקומים וגם העולות לא הוכרעו עדין. כל זה למעט שתי הראשונות. הגרמניות והתורכיות עלו בצדק לטופ 16, הן העיפו בדרך קבוצות עם יותר ותק, מסורת או תקציב כמו מילאנו, ריטאס וילנה ופרטיזן בלגרד. בנוסף, ולמרות שההפסד של סיינה בתורכיה הוא משמעותי - ההכרעה בטופ 16 נופלת על מאבקים ישירים בין הקבוצות. מכבי, אולימפיאקוס, סיינה, חימקי, קאחה - אחלא מאבקים, משחקים צמודים, הרבה אמוציות. על הדרך, גם ראינו מספר גדול של קבוצות טובות באירופה משחקות נגד מכבי. המחיר הוא שאחת או שתיים מתוך השמונה הן חלשות יחסית - זה תמיד יקרה, זה היה ככה גם בבתים של ארבע. האם צריך לצמצם את הטופ 16 לטופ 12? זו שאלה ששווה דיון נפרד והחולשה של הקבוצות 12-16 היא לאו דווקא השיקול היחיד. זה משאיר עונה "רגילה" קצרה של 10 משחקים עבור רוב הקבוצות, זה גם הופך את השלב המוקדם לטיפה משעמם כי בד"כ ה-3 הראשונות הן יחסית ברורות ויש מאבק על המקום הרביעי שבד"כ דרכו נכנסות קבוצות שמחפשות להשתדרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:23 pm 
Hall of Famer

כמו שכתבתי כבר לפני שבוע, הבעיה היא לא הטופ 16, כל אירופה נעשית חלשה יותר ויותר כל שנה. לא שמכבי טובה הרבה יותר, גם היא שוקעת בבינוניות של כל אירופה. לחשוב על צסקא או ברצלונה של היום מול מכבי של אמצע שנות האלפיים או פאו של תחילתן (או הבולונזיות של קצת לפני, או ריאל של סאבוניס ופאו של דומיניק ווילקינס ואולימפיאקוס של דייויד ריברס), זו בדיחה. אין מה לעשות, כל השחקנים המוכשרים, אפילו קצת, אבל צעירים מספיק נמצאים מעבר לים. מה שמשאיר פה רק בררה או שחקנים מבוגרים (נבארו, דיאמנטידיס, ספאנוליס וכו').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:47 pm 
Junior

לא יודע, זה ניתוח קצת גדול כרגע. היתה לנו בעונה שעברה (בצל השביתה) עונה טובה מאוד. אבל זה לא נורא משנה, זה קצת כמו הדיון על השביתה בארץ - אם הרמה יורדת כי יש אלטרנטיבות ואין כסף ואין שחקנים או מכל סיבה אחר - אז הרמה יורדת. העובדה היא שלמעט שתי קבוצות שכרגע מעל כל השאר (וגם בעונה שעברה) הירידה הזאת היא במקביל אצל רוב הקבוצות והרמה היחסית נשארת דומה.
זה שצריך להציע מודל שונה לכל הכדורסל, ואולי לכל הספורט באירופה, זה נכון - אבל זה סיפור מאוד מסובך ומורכב ואני לא לגמרי בטוח שתוכניות על ליגות מקצועניות בסגנון דומה לליגות מארה"ב הוא בר-ביצוע. אבל זה לא עניין של קוסמטיקה של 12 או 16 קבוצות בשלב הפליאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 12:54 pm 
מנהל פורום

הקטע של השוואת קבוצות דרך מנהרת הזמן מאוד לא אמין בעיניי
מאוד סובייקטיבי
צסקא שראיתי אתמול מול ריאל הייתה יכולה לפרק את הקבוצה של פיני משנת 04/05
אמרתי ונשארתי בחיים
לי אין הרגשה שיש ירידה ברמה באירופה, לזיכרון האנושי יש נטייה לזקק את הזבל והמשחקים הלא מרגשים שראית ולהשאיר את משחקי ההתעלות וזה מוביל להרגשה שיש ירידה ברמה
ראינו שחקני NBA אירופיים שקפצו כאן לביקור ולא השאירו את הרושם שהם היו משנים את הכדורסל האירופי או מעלים את הרמה שלו
קלייזה בעונה שהוא נתן באולפיאקוס
מוזגוב ערב היציאה שלו לדנבר
דלפינו בביקור שלו במוסקבה
אף אחד לא נתן כאן כדורסל שהביא לי את המחשבה "וואוו אם רק היו נשארים כאן באירופה, היינו רואים כדורסל אחר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:11 pm 
Sophomore

קלייזה די עשה מה שבא לו,וגם דלפינו היה סטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:15 pm 
Hall of Famer

וכמו שכתבתי שבוע שעבר, פארמר ווימס. בסופו של דבר שני שחקני רוטציה אבל אפילו לא שחקנים שישיים בנ.ב.א, משהו כמו שחקנים 8-9 בקבוצות בינוניות בנ.ב.א, הם פאקינג סופרסטארס כאן. פעם עוד היינו רואים שחקנים בתחילת הקריירה מככבים כאן, נניח סטויאקוביץ' או יאריץ' (וסאבוניס כמובן) או לחילופין שחקנים בסוף קריירה מכובדת מאד (ווילקינס). היום - לא. ג'רמי פארגו, ללא ספק אחד הפוינט גארדים הטובים באירופה אם לא הטוב שבהם רק לפני שנתיים, הוא שחקן קצה רוטציה בנ.ב.א. קרסטיץ' הוא אולי הסנטר הטוב ביבשת, והוא הגיע אחרי קריירה סבירה שהתחילה לדשדש בנ.ב.א
זה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2013 1:58 pm 
Senior

אני אחזור שוב על מה שאמרתי שבוע שעבר: מכבי צריכה לשחרר את גויאבה-מן, הידוע יותר בשמו ליאור אליהו. ביזבוז של 750K (כמעט 1.5 מיליון ברוטו) על שחקן מוגבל מאוד התקפית שלא שומר, ומסתבר שרק מזיק לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה