סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 22, 2025 9:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אלופות הקיץ
הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האמת היא שאם יש בעיה אחת לאינדיאנה זה רכז לא מספיק טוב. אם הם יכולים להשתמש בגריינג'ר\סטיבנסון להביא רכז מהטופ 15 של הליגה, זה כנראה יהיה מעשה נכון.
אם כי יצוין, שלמרות כל הבעיות שיש לפול ג'ורג', פוינט פורוורד מצוין הוא בהחלט כן יכול להיות. יש לו את הכדרור, את הבנת המשחק ואת המסירה, ויכול להיות שהוא האיש שצריך להיות הרכז דה פאקטו, במקרה שטרייד כנ"ל לא מתבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 26, 2013 10:41 pm 
Hall of Famer

גרין לפי מיטב זכרוני (וגם לפי המציאות) גם היה בעונה שעברה, אבל עדיין יאנג הועדף על פניו, כך שאי אפשר להגיד שגרין הוא איזשהו שידרוג של הספסל שהיה בעונה שעברה. ווטסון הוא רכז מחליף בינוני שמסתובב כבר כמה שנים בליגה. לפני 2 עונות הוא חווה פריחה בבאנצ' מוב של הבולס, אבל בעונה שעברה הוא חזר לבינוניות של הקריירה. גם ווטסון לא ממש שומר, לא ממש רכז ובוודאי לא יודע לשלוט בקצב או למסור. גם בעונה שעברה, החלשה בקריירה של אוגוסטין, הסטט' לא היו שונות ממש מהסטט' של ווטסון. שדרוג בעיני, אבל לא משמעותי.

בסופו של דבר הספסל של הפייסרס בהחלט השתדרג בגדול, אבל רק בגלל גריינג'ר ואין שום קשר בין החזרה של גריינג'ר מפציעה לבין המהלכים של הפייסרס בפגרה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2013 12:48 pm 
Junior

עמוס, ווטסון הוא שחקן הגנה לא רע בכלל. שחקן עם מוטור נהדר. הוא בוודאות שדרוג הגנתי על אוגוסטין שהוא בקלות אחד השומרים הגורעים בליגה.
מצד שני, ווטסון כמו היל, לא רכז גדול. אוגוסטין, לפחות בתיאוריה הוא רכז אמיתי...

אני בכלל כמו נורטון חושב שאם יש עמדה שהייתי משדרג באינדי הרי שהיא עמדת הרכז. ג'ורג' כמחזיק כדור זה נחמד אבל לא רציני. אני לא רואה אותו פויינט פורווד למרות שמנסים להפוך אותו לכזה. גם האסיסטים שהוא משיג הם לא אסיסטים של דמיון וראיית משחק, אלא של תרגילים ותנועה. ובטח שסטיבנסון שהוא שחקן שכולנו אוהבים, לא התברך באינגטלגנציית משחק מהמשובחות שבנמצא... לתת לו לרכז זה כואב בעיניים...
לא יזיק לאינדי רכז טוב מהיל וסקנד שיודע להחזיק כדור כמו שצריך ולהוריד לחץ.

מה שכן אני לא מבין את הביקורת של אבו שורקי על סם יאנג. פיט בול נהדר שנתן לאינדי סקנד יוניט הגנתי ואגרסיבי. אני חושב שהוא אבדה ליכלת של הסקנד יוניט ללחוץ בחצי השני קבוצות ולקחת את המשחק.

ובנוגע לסוגיית הבאק אפ פאוור, אני לגמרי עם עמוס, אין מה להשוות בין הנסבורו לקופלנד ואני גם לא חושב שהנסבורו נגר. הוא לא ג'אמפ שוטר ברמה של קופלנד אבל הוא שחקן הרבה יותר פיזי שנותן את כולו על הפרקט.
מכל מקום, אינדי כנראה שוב משחקת אותה כשהיא בדרך לשלוח את גרין לפיניקס בתמורה לסקולה. סקולה ייתן לאינדי את אחד הבאק אפס הכי איכותיים בליגה ויזיז את קופלנד למעמד של פאוור שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2013 4:15 pm 
Sophomore

מוק, אני מת על הנסבורו,אבל הבנאדם מתעקש להכנס בשחקן שמולו במקום לשים ליי-אפ.
זה שהנסבורו פיזי ונותן את כולו עדיין לא אומר שהוא שומר או ריבאונדר טוב,נראה מה יעשה בטורונטו...אני מאחל לו שיצליח אבל קשה לי לראות את זה קורה.
קופלנד נותן לאינדי אופציה של סמול בול נחמדה,סה,כ גם הוא פייטר ונלחם וליד היברט או מהינמי הוא םחות יורגש מאשר ליד הגופה של טייסון צ'אנדלר.

לדעתי,יותר משחסר לאינדי רכז, חסר לה גארד שיודע לחדור הגנות,לעלות לג'אמפים ולקלוע מבחוץ,כי חוץ מהיל ומעט סטיבנסון לא היה לה אחד כזה עד ווטסון.
לדעתי ווטסון אחד הרכזים המחליפים הטובים בליגה.

לא שמעתי על הטרייד של סקולה-גרין,אם יקרה זה פשוט מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:09 am 
Junior

לא אמרתי שהנסבורו שחקן הגנה גדול. הוא לא. אבל הוא מביא איתו רוח של לחימה ואנרגיות למגרש. זה חשוב מאוד שיש לך שחקן כזה בסקנד יוניט. והתנועה שהוא מביא נותנת גם טעם אחר מווסט שהוא הרבה יותר כבד ממנו.
אבל אני בכלל משוחד לגביו, אני חושב שהוא יכול להיות פאוור פותח. תמיד חשבתי שעם המאמן הנכון אפשר להוציא ממנו יותר מזה.
אני גם מאמין שבטורונטו יהיה לו את הצ'אנס להאבק על פוזיציה כזו ולהוהכיח את עצמו.
בעיניי הוא שחקן יותר פיזי מקופלנד והוא גם יותר צעיר ממנו.

אבל בינתיים אינדי אכן החתימה את סקולה שיהיה באק אפ משובח וקופלנד ייתן מימד נוסף של טווח. כך שבשורה התחתונה זה כבר לא רלוונטי, אינדי השתדרגה ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 4:43 pm 
Junior

אם הסגל של אינדי נשאר כך, אני חושב שהצירוף של סקולה מקדם מאוד את הסיכוי של דני גריינג'ר לפתוח בחמישייה ולא כשחקן השישי כפי שרבים מעריכים שיהיה.
הרבה יותר הגיוני לווגל להעלוות חמישייה ראשונה של היל - ג'ורג' - גריינג'ר - ווסט - היברט, כשמהספסל באים ווטסון - סטפנסון - קופלנד - סקולה - מהינמי, כשסולומון היל ואורלנדו ג'ונסון ישלימו את ה-12 עם דקות מעטות,
מאשר חמישייה של היל - סטפנסון - ג'ורג' - ווסט - היברט כשמהספסל באים ווטסון - ג'ונסון - גריינג'ר - סקולה - מהינמי כשקופלנד נשאר בצד מחוץ ל-2 החמישיות הראשונות.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 4:48 pm 
Hall of Famer

צ׳ונסי, כמה פעמים בחיים , ולא בגארבג׳ טיים, ראית חילופי חמישייה שלמה? או במילים אחרות, אם הבעיה היא קופלנד, אני בטוח שיידעו לאן להכניס אותו לרוטציה, עם או בלי קשר לשאלה האם גריינג׳ר יפתח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 4:56 pm 
Sophomore

מה גם שאם כל הכבוד לג'ונסון - סביר להניח שהמיקום של קופלנד יהיה לפניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 5:13 pm 
Sophomore

הנסבורו הוא אחד מחמשת השחקנים האהובים עלי ב NBA.
שחקן של האסל ופיזיות אבל בכלל לא מלוכלך וזה פשוט מדהים ומפעים לראות.

אני גם חושב שהוא יותר מוכשר ממה שהוא הראה באינדיאנה ובהחלט יכול להיות שחקן חמישיה לגיטימי בליגה.
יכול להיות שווגל הכניס אותו כדי להדביק עבירות ליריבה וזאת הסיבה שהוא וויתר על ליי-אפים והג'אמפרים מחצי מרחק ונכנס בכל מה שזז(התקפית).

הוא מהיר,חזק,יש לו קליעה סבירה מחצי מרחק ויכול להוריד כדור לרצפה (היו פעמים שבמתפרצות הוא רץ חצי מגרש ועלה להטבעה) ובכל מקרה אני מאחל לו רק הצלחה.

אינדי שיחקו אותה הקיץ, הפכו 3.5 מיליון של כלום(גרין) והפכו אותם בתוספת תשלום מינורית לשחקן ספסל מהטובים בליגה,ובעוד בליגה שמשוועת לגבוהים.
גם לעזיבה של פלאמלי והנתינה של בחירת הדראפט יש משמעות תקציבית:יהיה יותר כסף שנה הבאה להשאיר את סטבנסון, ג'ורג' שנערכות איתו כבר שיחות חיוביות ואולי גם דני גרינג'ר בשכר מופחת מפאת הגיל,כנראה שגם היכולת והרצון שלו להיות בקבוצה שהיא קונטנדרית.

כמובן שההשארה של השחקנים לשנה הבאה תלויה גם בנכונות של הבעלים להכניס יד לכיס ולשלם מותרות, אבל מותרות באמת בסכום קטן עד סביר.

אינדי קונטנדרית לשנה הבאה,עכשיו זה כנראה כבר ללא ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 9:32 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:
עמוס לב כתב:
ברור. אני חושב שאין זמן טוב יותר מזה להמר ששוב פעם, במבחן התוצאה בפלייאוף, הקליפרס יגיעו בדיוק לאותו המקום כמו הלייקרס, וההימור שלי שבעונה הרגילה הצהובים ינצחו יותר.

אם נצא שניה מהתגובות הפאבלוביות, הקליפרס ניצחו בעונה שעברה 56 משחקים. אני מניח שגם אתה לא טוען שהם לא התחזקו בקיץ הנוכחי, בעוד שחלק מהיריבות נחלשו (אוק סיטי, דנבר) או נשארו באותו מקום (הספארס, ממפיס) ורק יוסטון קפצה קדימה. עונה נוספת של 55 ניצחונות ומעלה היא הגיונית, לא? עכשיו תגיד לי מה בדיוק גורם לך לחשוב שהלייקרס ינצחו 55 משחקים ומעלה? הכושר המעולה של גאסול בשלוש השנים האחרונות? העובדה שקובי חוזר מפציעה קשה מי יודע מתי? אני מניח שזה לא הצירוף של ווס ג'ונסון ואני גם מניח שאלו לא שתי העונות האחרונות שבהן הלייקרס ניצחו 50 ניצחונות (למעשה קצב של 50 ניצחונות, בעונה המקוצרת) וכמובן 45 בעונה האחרונה.

מה לעזאזל? אתה מנסה להגחיך את מה שאמרתי בהנחה שלך שאני חושב שהלייקרס ינצחו 55 משחקים ומעלה. כשברור שבמקרה הטוב יגיעו לאזור 50 נצחונות, וזה יהיה המצב כשדאנטוני יקבל קבוצה מתחילת השנה, כשהקבוצה הותאמה לשיטה שלו ושל נאש מתחילת העונה, בלי חילופי מאמנים, כשגל הפציעות המטורף מן הסתם לא יחזור על עצמו, כשאין את כל הלחצים והציפיות, וכשהפרימדונה שמתלוננת שסטיב נאש לא מוסר עפה מכאן.

מהקליפרס אני ממש לא מחזיק, בכל המשחקים שראיתי שלהם הקליפרס בנויים על פול נטו למרות שהוא לא שוס התקפי כמו נאש או רוז, פול הוא שחקן התקפה בהחלט עציר לענ"ד, הקליפרס נתנו עונה רגילה טובה מאוד כי קרופורד שיחק ברמת אלסטאר שסביר שלא תחזור, הם איבדו את בלדסו באטלר ובארנס והביאו את קוליסון רדיק ודאדלי - לא שינוי מהותי. אם אתה שואל אותי הקליפרס יפלו בדיוק לצפי שחזיתי ללייקרס, יגרדו את ה50 נצחונות, ויאלצו אותך להמשיך לחלום על השתלטות דימיונית על לוס אנג'לס. לא שהם נחלשו, אלא העונה האחרונה שלהם היתה טובה יותר ממה שהם, פול הוא לא שחקן ששווה 55-60 נצחונות כל שנה. פול וההורנטס אחרי ה56 נצחונות ב2008, נפלו ל49 נצחונות ב2009 (וניתן להם הנחה על הנפילה ל37 נצחונות בעונה הבאה, כי פול נפצע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 9:43 pm 
Junior

היה די משעמם. יוסטון עשו צעד יפה קדימה. הקליפרס יכול להיות שישתפרו בזכות המאמן. אינדיאנה הביאו את סקולה. הראפטורס יהיו יותר טובים. אני אוהב את נואל בשביל הסיקסרס, יותר את הולידיי. דנבר פיטרו את קארל - עכשיו הם סתם בינוניים. יוטה עשו דראפט טוב. פורטלנד בחרו טוב את מק׳קולום והתחזקו בלופז למרות שוויתרו בשבילו על וויטי. דטרויט בנו קו קדמי מצוין. ניו אורלינס יהיו פעם ראשונה מכובדים. ניו ג׳רזי עשו ניסוי מעניין. אולדיפו בחירה טובה אצל אורלנדו. הלייקרס די התפרקו. אוקלהומה בונים על פריצה של לאמב וחזרה של ווסטברוק. גולדן סטייט עשו משהו חשוב? מינסוטה עם דראפט כאילו מעניין, אני לא התרשמתי. מילווקי הביאו מישהו במקום אליס? אטלנטה התאימה את עצמה לגישה של מוק שעדיף להיות גרועים מבינוניים. הניקס עשו משהו? דאלאס הביאו את גל מקל. שארלוט? ממפיס החליטו לרוץ עוד עונה. מי יש לסקרמנטו - לא הרבה. וושינגטון וקליבלנד. סאן אנטוניו לא זוכר משהו חשוב. הסאנס לא העריכו מספיק את סקולה, לא אוהב את המנג׳ר שלהם (הורנאסק כמאמן זה לא רע). מנסה להיזכר בעוד 3 קבוצות. אה, שיקאגו, איפה נייט רובינסון חתם? בוסטון הולכים לריבילדינג. מעניין את מי שכחתי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 9:46 pm 
Hall of Famer

פלאש. פול הוא יותר ממה שנאש היה, גם בשיאו. אולי המספרים לא מראים את זה אבל הקנדי שיחק בשיטה של דאנטוני שלדעתי ניפחה לו קצת את המספרים. בעיניי הדבר היחיד בו נאש טוב יותר, הוא הקליעה משלוש. אבל בכל שאר הדברים כולל השליטה בקצב, פול עדיף. שלא לדבר על העובדה שפול הוא שומר עצום ונאש... ובכן, לא ממש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 9:47 pm 
Junior

מיאמי. החזירו את כריס ה׳בירדמן׳ אנדרסן לעוד חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:03 pm 
Junior

אפילו לא קרוב. בכל הקשור לראיית משחק, יכולת פיקאנרול, יכולת מסירה ובכלל שכל, נאש של פיניקס לא רואה את כריס פול ממטר. נאש אחד המוסרים והשחקנים הכי חכמים שראיתי, פשוט גארד התקפי מהטובים שראיתי. גם כסקורר אין לנאש במה להתבייש, הוא פשוט זורק מעט, כמה שחקנים עם כאלה נתונים פיזיים קולעים ב50%?

נאש גם בלי דאנטוני לקח את פיניקס לגמר מערבי אחרי סוויפ על הספרס, מרחק שניה מיתרון 3-2 על הלייקרס בגמר מערבי. יכול מאוד להיות שנוביצקי ודאלאס בעונה העוקבת היתה משיגה בדיוק את זה ב2010. גם אחרי דאנטוני נאש פעמיים הוביל את הליגה בממוצע אס', גם אחרי דאנטוני בגיל מבוגר מאוד נאש נתן 16 + 11 עם אחוזים היסטורים מכל הטווחים. ביכולת שלו מפיניקס, נאש היה שווה קבוצת התקפה של 105-110 נק' (ופיניקס נשארה כזו גם עם אלווין ג'נטרי כמה שנים), ופול ממש לא.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' יולי 28, 2013 10:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:05 pm 
Hall of Famer

רק לציין, שגם תחת ג'נטרי, הסאנס לא שינו במילימטר את ההתקפה שלהם. בלי קשר, בשיאו נאש היה טוב מאשר פול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:13 pm 
Junior

חוץ מזה פול אולי חוטף עצום ואולי היה שומר טוב בניו אורלינס כשהוא יכל לקפוץ, אבל שומר עצום? אחרי הפציעה אני מסופק אם הוא מסוגל להטביע, ואני מאוד מסופק אם הוא מסוגל לשמור על הווטסברוק-ים והרוז-ים של העולם. במילים אחרות, שימו את פול היום עם ה1.80 שלו בפיניקס ההיא במקום נאש, ואני טוען שעדיין פיניקס היתה קבוצת הגנה איומה, ובחיים לא היתה עושה 110 נק' למשחק בלי נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:21 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה למה הקליפרס יפלו לרמה של 50 ניצחונות, אחרי שהם התחזקו בקיץ האחרון ואין שום סיכוי שבעולם שהלייקרס ינצחו 50 משחקים אחרי שהם נחלשו (כמה שהווארד היה חלש, הוא לא היה כריס קיימן והבעיה של גאסול בשיטה של ד'אנטוני עדיין קיימת, בעיקר לצד קיימן) ואחרי שקובי חוזר מפציעה קשה, מי יודע מתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:36 pm 
Junior

נורטון, עם כל הכבוד לפול הוא עדיין לא מעט מאחורי נאש בשיאו לטעמי.
2 MVPים לסטיבי כמובן נותנים לו יתרון לא קטן מבחינתי

FLASH כתב:
גם כסקורר אין לנאש במה להתבייש, הוא פשוט זורק מעט, כמה שחקנים עם כאלה נתונים פיזיים קולעים ב50%?

מה הקשר בין הנתונים הפיזיים שלו למי שחקן טוב יותר?
אני איתך שנאש שחקן טוב יותר, אבל אין קשר לזה שהוא לבן ולא אתלט.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ב' יולי 29, 2013 12:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 10:52 pm 
Hall of Famer

אני מסכים שא פול גומר היום את הקריירה, אז המעמד ההיסטורי של נאש גבוה יותר. אבל אני חושב שפול בשיאו, כמו בניו אורלינס לפני 4 שנים או מתי שזה לא היה, הוא שחקן טוב ומרשים יותר, גם אם מעט פחות אטרקטיבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 11:00 pm 
Junior

שקי הנק' היתה שנאש היה סקורר לא רע לרכז אבל הוא פשוט זרק מעט. ב8 שנים בפיניקס נאש קלע 16.3 נק' למשחק, אבל ב51% מהשדה 44% מה3 ו91% מהקו, וזו סתם אנקדוטה-לא מכיר שחקן שעם הנתונים הפיזיים האלה קלע ככה. פול קולע 18-19 למשחק, אבל באחוז ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2013 11:05 pm 
Junior

נורטון גרמת להיסטוריה - אני ופלאש מסכימים.

מאחל לכריס פול להגיע מתישהו לרמה של נאש בשיאו.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 12:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
שקי הנק' היתה שנאש היה סקורר לא רע לרכז אבל הוא פשוט זרק מעט. ב8 שנים בפיניקס נאש קלע 16.3 נק' למשחק, אבל ב51% מהשדה 44% מה3 ו91% מהקו, וזו סתם אנקדוטה-לא מכיר שחקן שעם הנתונים הפיזיים האלה קלע ככה. פול קולע 18-19 למשחק, אבל באחוז ממוצע.

פול תמיד גם קלע באחוזים מצוינים, אולי קצת פחות מנאש, אבל עדיין טובים מאוד לרכז. ההבדל בין הקבוצות שלו לקבוצות של נאש שאצלו יש הרבה יותר משחק על חצי מגרש ואצל נאש תמיד היה יותר משחק מעבר ומתפרצות.
אבל לא הבנתי, אתה טוען שלנאש הנוכחי יש יותר השפעה על הקבוצה שלו מאשר פול?
לגבי הפסקה הקודמת שלך - אאל"ט בארנס לא עזב כך שהקליפרס בהחלט התחזקו למרות העזיבה של בלדסו. ומה היה כל כך מטורף במכת הפציעות של הלייקרס? זה מה שקורה כאשר החמישייה שלך היא בת 200 ביחד. צריך משקפיים ממש ורודים לחשוב שהלייקרס עם קיימן במקום האוורד, קובי אחרי פציעה קשה, נאש וגאסול מבוגרים בעוד שנה והתוספות המצחיקות של ניק יאנג וווסלי ג'ונסון, יהיו יותר טובים השנה. העיקר שמהרגע שקובי יחזור הוא יזרוק 30 למשחק בנסיון לעבור את ג'ורדן בטבלת הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 12:12 am 
Hall of Famer

האמת היא שאני בעד שהוא יעשה את זה השנה. בכל מקרה את הפלייאוף הם יראו מהבית, אז למה לא קצת היסטוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 12:28 am 
Junior

sir charles כתב:
FLASH כתב:

פול תמיד גם קלע באחוזים מצוינים, אולי קצת פחות מנאש, אבל עדיין טובים מאוד לרכז. ההבדל בין הקבוצות שלו לקבוצות של נאש שאצלו יש הרבה יותר משחק על חצי מגרש ואצל נאש תמיד היה יותר משחק מעבר ומתפרצות.
אבל לא הבנתי, אתה טוען שלנאש הנוכחי יש יותר השפעה על הקבוצה שלו מאשר פול?
לגבי הפסקה הקודמת שלך - אאל"ט בארנס לא עזב כך שהקליפרס בהחלט התחזקו למרות העזיבה של בלדסו. ומה היה כל כך מטורף במכת הפציעות של הלייקרס? זה מה שקורה כאשר החמישייה שלך היא בת 200 ביחד. צריך משקפיים ממש ורודים לחשוב שהלייקרס עם קיימן במקום האוורד, קובי אחרי פציעה קשה, נאש וגאסול מבוגרים בעוד שנה והתוספות המצחיקות של ניק יאנג וווסלי ג'ונסון, יהיו יותר טובים השנה. העיקר שמהרגע שקובי יחזור הוא יזרוק 30 למשחק בנסיון לעבור את ג'ורדן בטבלת הקלעים.

איפה ראית שדיברתי על נאש היום מול פול? דיברתי על נאש של פיניקס שב8 שנים קלע באחוזים מגוחכים מכל הטווחים , אי אפשר להשוות אליו את האחוזים של פול ב8 שנים שלו בליגה.

כידוע הלייקרס שנה שעברה היתה קבוצה טובה מאוד בחצי השני של השנה, אחרי שהפציעות (שעברו על כל שחקני הרוטציה-תרשה לי להמר שזה לא יקרה השנה) קצת נרגעו, כשרק חודש בתוך העונה דאנטוני יכל להתחיל להעביר את השיטה החדשה. השנה הלייקרס יתחילו מההתחלה עם השיטה ודאנטוני.ואני פשוט לא מאמין שקובי נאש וגאסול בריאים, גם בגיל 35, לא יהיו שווים פלייאוף. שנה שעברה הם לא היו בריאים. לפני שנתיים קובי ביינום וגאסול היו שווים מקום שלישי במערב, כשמסביבם שיחקו ערימת כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 9:06 am 
Senior

נאש גמור. הוא אוטוטו בן 40. הסיכוי ששחקן בגילו לא יפצע במהלך עונה אינטנסיבית של 82 משחקים שווה לסיכוי של מקל להיבחר לאולסטאר. גאסול הרבה הרבה הרבה אחרי השיא, וכמובן קובי בגיל 35 אחרי פציעה שחיסלה לא מעט שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: picknroll ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה