סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הפיינל פור יהיה במלאגה, כי ירושלים לא מוכנה להתחייב להמשיך במפעל.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:13 pm 
מנהל פורום

טיפשות לשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:14 pm 
Junior

טירוף בארנה הערב. קצת עצוב לי על הגיל שלי ושאני לא חווה דבר כזה בגילאים שבאמת אפשר להשתגע בלי להרגיש קצת אידיוט. מעבר לכל המסביב שכמובן הוסיף, גם בכל מה שקשור לאירועים באתונה, אבל בעיקר המשמעות של הפיינל פור (האולי ביתי) הזה אחרי השנים המחרידות שהיו פה ורגע לפני שהמועדון הזה כנראה קופץ מאוד גבוה מבחינה תקציבית, ההגנה של הפועל זה פשוט אחד הדברים הכי מרשימים שראיתי בחיים שלי בכדורסל האירופי. פוזשן אחרי פוזשן שהחבורה הזאת פשוט מפרקת את הצורה של כל מי שמנסה לקלוע לסל שלה ומוציאה לקבוצות שמולה את החשק להמשיך לשחק כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:57 pm 
Sophomore

משחק טוב של ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:18 am 
Junior

מעולם לא היה כזה רעש בארנה, הרעשה בלתי פוסקת ברגע שהיוונים נגעו בכדור ומהבחינה הזו, לקהל יש חלק משמעותי בנצחון. ובלי ספק מדובר באחד המשחקים הגדולים בהיסטוריה של הקבוצה ומשחק שיכול להגדיל משמעותית את מספר האוהדים. צריך ואפשר לקוות שחלק ממי שהיה היום בארנה בפעם הראשונה, או שמגיע רק פעם או פעמיים בעונה, יהפוך לאוהד שקונה מנוי.
מעבר לכך, עד עכשיו הקבוצה הנוכחית מראה שהיא לא מתרגשת מהלחץ, אלא להיפך זה רק מוציא ממנה יכולות מרשימות עוד יותר. שרק יימשך ככה וזו יכולה להיות העונה הקסומה ביותר בתולדות הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 7:41 am 
מנהל פורום

מאתמול מציקה לי שאלה, איך מומחי הסטטיסטיקה וההסתברות כאן מסבירים את העובדה שקבוצות נקלעות באופן מקרי לימים התקפיים מחרידים דווקא נגד הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 7:44 am 
Senior

אני חושב שהפועל יכולה לא לנצח משחק אחד עד סוף העונה וזו עדיין תיחשב לעונה טובה מאוד. בסוף זה לא רק ההישגים, אלא הדרך, והקבוצה הזו עשתה כל מה שעשתה העונה בצורה מאוד מרשימה ודומיננטית.

bangalaDesh כתב:
איזה אקס פקטור ונה היה היום, היה שווה עונה שלמה של שוטטות על המגרש

ונה היה נהדר. זה לא רק הקליעה, אלא דווקא משהו בדקות שבהן שכחת שהוא על המגרש היה משהו מרשים - במשחקים כאלו ונה הוא מהשחקנים הבודדים בהפועל שיכולים להיות קצת נטל בהגנה, שהקבוצה תנסה להחביא והיריבה תנסה לצוד - אני לא זוכר סל אחד שנקלע עליו אתמול.

הייתי עשוי לציין אותו כשחקן הכי טוב שלנו אתמול, אלמלא מה שהנקינס עשה במחצית הראשונה בהגנה, ובעיקר מה שרנדולף עשה בשני הצדדים. כמה קור רוח במשחק שבו לכולם רועדות הידיים מרוב פחד או התרגשות חיובית. בקלות המשחק הכי גדול שלו אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:04 am 
Junior

משחק פשוט מדהים של ירושלים. קבוצת ההגנה הכי טובה בתולדות המועדון כנראה, פשוט רצחו את אאק כמעט בכל התקפה. כל סל של היוונים הרגיש כמו גול.
ושוב, הקהל היה מדהים. לא הייתה אווירה כזאת במשחק כדורסל בארץ מאז גמר היורוליג של 2004. מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:32 am 
Freshman

אני זוכר שבהפסד מול הגרמנים בתחילת העונה הקבוצה הזאת קיבלה שריקות בוז מהקהל שלה. מטורף איזה מהפך עברנו עד לערב המרשים אתמול.
איזה כיף לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 8:39 am 
Junior

לא מתבייש להודות שבתחילת העונה חשבתי שזו הקבוצה הכי חלשה של ירושלים בעשור וחצי האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:18 am 
Hall of Famer

יש דילמה לא פשוטה בהנהלת הפועל ירושלים כי הם צריכים לתת תשובה עד הערב אם הם ממשיכים במפעל ואז יקבלו את אירוח הפיינלפור או שעוזבים בקיץ ליורוקאפ ואז האירוח עובר כנראה למאלאגה.לא מקנא במקבלי ההחלטות ביממה הקרובה.
בכל מקרה זה חצי גמר אירופאי מס5 של ירושלים עד היום כולל הזכייה ביולב.עם הגנה כמו של אתמול השמיים הם הגבול בכל המסגרות. :mrgreen: :ti_pa:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:25 am 
Junior

האמת שזו חתיכת דילמה, האם להישאר ב-BCL או לעבור ליורוקאפ. אני חושב שאין רע בלהסתפק בפלטפורמה שה-BCL מציעה, אבל הבעיה היא שבאופן מסורתי, להוציא את העונה הנוכחית (שגם בה אין באמת ל-BCL יתרון איכותי משמעותי, אם בכלל, על היורוקאפ), היורוקאפ הוא תחרות יותר מאתגרת ואיכותית. ובסופו של דבר פחות מעניין אותי אם ירושלים תיכנס לעונה חד פעמית ביורוליג, כמו שאני מעוניין שהיא תשחק במפעל הכי טוב שיש מחוץ ליורוליג.
בעונה הבאה המפעל יהיה כנראה חזק בהרבה, ואני מעריך שנראה שם אחת מבין הקבוצות הבאות, אם לא כולן: בולוניה (שאני אישית מקווה מאוד שיקבלו ווילד קארד ליורוליג), ולנסיה והכוכב האדום. בסופו של דבר כשהפרס שאתה מציע הוא כרטיס כניסה ליורוליג זה מספיק כדי לפתות את מרבית הקבוצות הטובות ביותר שמתחת ליורוליג.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ה' אפריל 20, 2023 9:29 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 9:28 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מאתמול מציקה לי שאלה, איך מומחי הסטטיסטיקה וההסתברות כאן מסבירים את העובדה שקבוצות נקלעות באופן מקרי לימים התקפיים מחרידים דווקא נגד הפועל?

ברצינות, אני חושב על זה גם ובאמת נראה לי שיש פה איזשהי תופעה ואולי גם יש לי לזה סוג של תיאוריה שיכולה להסביר את זה.

קודם כל ברמה העובדתית: אא״ק באמת החטיאו אתמול לא מעט שלשות פנויות. אבל אני חושב שגם בשלשות פנויות יש שלשה פנויה ויש שלשה פנויה, ואם אתה מגיע לשלשה פנויה אחרי שבקושי עברת את החצי בזמן כי אור קורנליוס צובט לך את הפטמות בתוך הגופייה שלך, ואחרי הפיקנרול הראשון קיבלת דחיפה וכמעט איבדת את הכדור, ובפיקנרול הבא לא היה לך אף אחד למסור לו, ואחרי ששחררת את הכדור איכשהו סוף סוף, ניסית לעבור על שתי חסימות וחטפת עוד שני פיצוצים בדרך, אז גם אם בסוף הצלחת להשתחרר לקליעה פנויה מהפינה, אתה לא ממש במצב נפשי לשים אותה. תיאוריה נוספת - כשהפועל שומרת כמו שהיא שומרת אז גם שלשה חצי קונטסטד כזאת, שהשומר שם פחות או יותר אבל לא ממש צמוד, נראית פתאום כמו חתיכת הזדמנות לגול למרות שתכלס זו לא זריקה כל כך קלה.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ה' אפריל 20, 2023 10:11 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:04 am 
Junior

ועוד חתיכת סטטיסטיקה חריגה מאתמול: הריצה הכי גדולהה של אא"ק בכל המשחק היתה 4-0. זהו. בשום שלב במשחק הם לא קלעו יותר מ-4 נקודות ברצף. מסקרן אותי מאוד כמה פעמים קרה דבר כזה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:22 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:

ברצינות, אני חושב על זה גם ובאמת נראה לי שיש פה איזשהי תופעה ואולי גם יש לי לזה סוג של תיאוריה שיכולה להסביר את זה.

קודם כל ברמה העובדתית: אא״ק באמת החטיאו אתמול לא מעט שלשות פנויות. אבל אני חושב שגם בשלשות פנויות יש שלשה פנויה ויש שלשה פנויה, ואם אתה מגיע לשלשה פנויה אחרי שבקושי עברת את החצי בזמן כי אור קורנליוס צובט לך את הפטמות בתוך הגופייה שלך, ואחרי הפיקנרול הראשון קיבלת דחיפה וכמעט איבדת את הכדור, ובפיקנרול הבא לא היה לך אף אחד למסור לו, ואחרי ששחררת את הכדור איכשהו סוף סוף, ניסית לעבור על שתי חסימות וחטפת עוד שני פיצוצים בדרך, אז גם אם בסוף הצלחת להשתחרר לקליעה פנויה מהפינה, אתה לא ממש במצב נפשי לשים אותה. תיאוריה נוספת - כשהפועל שומרת כמו שהיא שומרת אז גם שלשה חצי קונטסטד כזאת, שהשומר שם פחות או יותר אבל לא ממש צמוד, נראית פתאום כמו חתיכת הזדמנות לגול למרות שתכלס זו לא זריקה כל כך קלה.

בכלל זה די קשה לשחק 5 שחקני התקפה מול 7 שחקני הגנה כמו שהיה אתמול. וה-2 זה לא השופטים, זה משהו בשיטה של דז'יקיץ'

אגב דז'יקיץ' אתמול בכלל לא התראיין וברח מהמגרש בסוף המשחק בטענה שהוא לא מרגיש טוב או משהו כזה.
לא זוכר תופעה כמו דז'יקיץ', שמשלב סטייל מאד ייחודי (בלבוש, בפרצופים, בראיונות) עם קבוצה שבה האופי של המאמן הוטמע בצורה כל כך חזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:38 am 
מנהל פורום

וואוו באמת???
הדאגת אותי עכשיו
תכלס, אלכסנדר הגדול הוא השחקן הכי חשוב שלנו ואם הוא חולה במשהו רציני (עודף משקל = אלף מחלות)
אוהב אותו ומאוד מקווה ברמה האישית שהוא בסדר ושיטפל בבריאות שלו כמו שצריך
אם צריך להצמיד לו תזונאי/ת ורופא אישי, אז יאללה ללכת על זה

קאלימי, אני חושב שזה הייתה אתה שהסברת את שיטת ההגנה של הפועל ולמה היא קשה כל כך לפיצוח
היא בנויה של גארדים ששמורים צמוד מצד אחד ומצד שני קשה לעבור אותם בכדרור בגלל הרגליים המהירות(זה החיסרון של שמירה צמודה, קל יחסית לעבור אותך בכדרור) ולכל גארד יש "גבוה1" שאחראי אישית לקחת את השחקן שעבר בכדרור ו"גבוה2" אחר שמחפה על השחקן שהגבוה הקודם עזב כדי לעזור (או בקיצור למנוע פיק&רול קלאסי) והגארד שעברו אותו הולך לשמור על השחקן של ה"גבוה2" שנעזב
קטש עשה כמה תרגילים שניסו לשבור את זה בגמר הגביע אבל בולדווין איבד פעמיים
בארנה במשחק הליגה הוא קטש ניסה שוב, הפעם עם בראון וזה הצליח קצת, אבל בתחילת המחצית השניה כדז'יקיץ' העלה את החמישיה הכי חזקה שהייתה זמינה למשחק ושבר לקטש את המהלך ארבע פעמים ברציפות ואני יצאתי עם חיוך אידיוטי מהמשחק למרות שהפסדנו ב14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:46 am 
Junior

אני חושב שהרגשה הרעה שלו היא חלק מהתדמית, הוא חייב לשמור על ארשת קשוחה, זועפת ולא מרוצה. כמו שאחרי הניצחון מול חולון הוא אמר ששיחקנו נוראי. אז איך הוא משמר את התדמית הזועפת הזו אחרי המשחק אתמול? מתלונן שהקהל לא בא? אומר שלא שיחקנו מספיק טוב בהגנה? מתלונן שגלעד לוי לא קלע את העונשין?
ובלי קשר לגמרי צריך משהו ברמת התזונה הוא משהו. הוא נראה הרבה יותר מבוגר, הוא בסה"כ בן 52, בגיל של גודס, צעיר מדרוקר בלא מעט שנים. אבל במקרה שלו זה כנראה פיצ'ר, לא באג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 10:53 am 
מנהל פורום

לא יודע אם הוא באמת הרגיש לא טוב, אבל גם אחרי הזכייה בגביע הוא אמר שיש לו משהו אישי וירד ישר לחדר הלבשה. לא?
אולי יש לו איזה "טקס" או איזה פורקן אמוציונלי ברגעי שיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:35 am 
Sophomore

בתחילת העונה, שדיברתי על כך שהפועל קבוצה עם סייז רציני, היה קונצנזוס שאני טועה.
וואלה, ספידי 1.91 ובנוי כמו שחקן פוטבול, עם כושר של מרתוניסט ומוטת ידיים ארוכה מאוד. ואופי נהדר.
לוי רון (אין לו שורשים יהודיים לליוואי הזה?) 1.96. לא יוצא דופן פיזית אבל קשוח מאוד.
קורנליוס 2.01 עם ידיים באורך של רגלי יען ובכלל שחקן הגנה אחושילינג.
מייריס 2.07 והנקינס 2.11 ושניהם עם ידיים של עמודי חשמל.

במחליפים המצב פחות טוב כי בראון וקרינגטון נמוכים. אבל שימו לב שקרינגטון ורנדולף לא משחקים הרבה יחד.

אבל הכי מרשים זאת הגישה. השחקנים, כולם יוצא מן הכלל, עברו השתלת מוח ונפש של דג'יקיץ. מה דיוצא להם מהפה בראיונות זה דג'יקיצית.
באים עם רעל בעיניים, נהנים בזדוניות למרר ליריבה את החיים בהגנה.נהנים לשמור יותר מהלתקיף.
שחקנים משתמשים בגוף שלהם לשמור את הצבע, נתיבי חדירה ומסירה כמו קבוצות טובות בליגה הספרדית.

איך אמר דג'יקיץ בתחילת העונה: אין פה שחקנים שהם סרטן לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:40 am 
מנהל פורום

אני לא שאלתי ברצינות, כן? ברור לי שזה לא מקרי, הפועל קבוצת הגנה מרהיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:00 pm 
Sophomore

ודים כתב:
אולי יש לו איזה "טקס" או איזה פורקן אמוציונלי ברגעי שיא.

הנה מחשבה שלא חשבתי שאני צריך בראש.

אבו שוקרי, הקונצנזוס בתחילת העונה (בוודאי פה בפורום) היה שהפועל בנתה קבוצה גדולה מדי, כבדה וחסרת אתלטיות. החמישייה הבכירה על הנייר היתה אמורה להיות הנקינס, מייריס, בלייזר, רנדולף וסמית': שני שחקני פנים ארוכים, לא מאוד פיזיים ובלי קליעה בכלל, גארד אחד שמשחק עם הגב לסל ואחד שלא מסוגל להגיע לטבעת ובלייזר, גם הוא די אוברסייזד בעמדה 3, לפחות בליגה שלנו. מהספסל עולים דוברת, לא גארד קטן או זריז במיוחד, קרינגטון שחי רחוק מהסל וקורנליוס על תקן ווילי וורקמן במקרה הטוב. כשדז'יקיץ' דיבר על איתי שגב כאופציה בעמדה 4 זה כבר נראה כמו בדיחה שיוצאת משליטה. הדיון העיקרי היה כמה זמן יקח עד שיחליפו את ספידי ומתי בריימו חוזר. אחרי ארבעת המשחקים הראשונים רווחה הדעה שצדקנו פה בכל מילה.

כמו איזה עמדה בפוטבול ספידי סמית' נראה? עזוב איך הוא משחק, יש לו אצבעות של פסנתרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:11 pm 
Hall of Famer

בגלל שהפועל ירושלים כנראה החליטה לעבור ליורוקאפ בפיב'א הודיעו לפני מספר דקות שהפיינלפור יהיה במאלגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:16 pm 
Junior

חבל. לא מבין את הלהיטות ללכת ליורוקאפ ובעיקר חושש שאדלסון חושב שאפשר לעשות קיצוי דרך ושהכסף יענה את הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:24 pm 
מנהל פורום

אדלסון אידיוט, חבל שהוא מתגלח על הזקן שלנו
בירוקאפ אתה קבוצה סוג ב' ורק הכבוד העצמי שווה המון כשמדובר בקבוצה שאתה אוהד והולך איתה לכל מקום
ביורוקאפ הסיכוי לגמור מקום ראשון עם השיטה הזו, אם בנית קבוצה חזקה, הוא בערך אחת ל7 שנים
אז שש שנים אתה משחק באותה רמה כמו שהיית יכול לשחק ב BCL ושם לא להיות קבוצה סוג ב' ואז בשנה השביעית אתה משחק ביורוליג עם סיכוי של כמה?
נגיד אחד ל4 להגיע לפלייאוף כדי לשרוד עוד שנה
זה פשוט ביזיון מתמשך ודוחה
הלוואי שאדלסון יפשוט רגל מחר. דפוק בשכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 12:57 pm 
Hall of Famer

אוריאל ,דבר שאתה לא מביא בחשבון הוא שביורוקאפ יש על מה לשחק. זה משפיע על ההתעניינות.
לא סתם הפועל הלכה ודעכה ב5 שנים האחרונות,למרות סגלים מוצלחים מאוד וגביעים מקומיים. ההרגשה של הקהל היתה שירדנו לליגה של הקטנים.
ולא,אל תסתנוור מאתמול. שנינו יודעים שללא אירועי אתונה היינו מגרדים את ה8k מלמעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 354 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], idpwf1 ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: