סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 1:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא ממש מדויק. הוא התחיל את העונה עם כמות דקות יציבה למדי, משהו כמו 15-16 דקות ברוב משחקי השלב הראשון. הוא ירד מאד בדקות מאז, כי מה לעשות, היכולת שלו לא הצדיקה מקום על המגרש. הדקות ירדו בגלל היכולת ולא להיפך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 2:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בהחלט יש מקום לתהות האם הוא יהיה במכבי בשנה הבאה. לנדסברג לא על העמדה שלו אם יגיע?
אני לא יודע מה הכושר כרגע של גרונפלד אבל אני בספק אם פניני טוב ממנו בכושר הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 6:51 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
פניני שחקן שצריך ביטחון ואמון מהמאמן. הוא לא ממש קיבל את זה מבלאט השנה, הוא לא ברוטציה בכלל, ואחרי סיום העונה הגדולה שלו בשנה שעברה נראה שאין לו את האופי ללכת אחורה ולהשלים עם זה ועוד פעט להרוויח את המקום מלמטה כמו בשנה שעברה.

למה שיקבל ביטחון מהמאמן. אמון של מאמן כמו בלאט צריך להרוויח בעבודה קשה ופניני: רואים בפנים שלו שהוא שמן, שותה ומבלה מעשן. נראה כמו כל השחקן שקיבל חוזה ואיבד את התשוקה. לא מגואה לו שום קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 6:59 am 
Hall of Famer

רואים גם בפנים שלו שהוא לוקח קראק... רגע, בעצם, תן לי להסתכל על הפנים שלו שוב... לא, אסיד. כן, אסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 7:28 am 
Sophomore

ענק נורטון ענק!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 8:12 am 
Freshman

נורטון, לא יודע לגבי הפנים שלו, אבל יצא לי לשמוע לא פעם מחברים בליינים יותר ממני (וגם כאן בפורום כתבו שבוע שעבר כמדומני) על זה שפניני נוהג לצאת עד מאוחר, לשתות ולעשן. לא בדיוק ההתנהגות הספורטיבית האידיאלית.

ואני בתחושה שסופו יהיה גדול במשחק החמישי, דווקא כי אף אחד לא מצפה. אבל עם התחושות שלי לא מגיעים רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 9:26 am 
Freshman

סופו תמיד גדול השאלה זה מה הוא יעשה עם הגודל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:03 pm 
Hall of Famer

bill_tipesh כתב:
נורטון, לא יודע לגבי הפנים שלו, אבל יצא לי לשמוע לא פעם מחברים בליינים יותר ממני (וגם כאן בפורום כתבו שבוע שעבר כמדומני) על זה שפניני נוהג לצאת עד מאוחר, לשתות ולעשן. לא בדיוק ההתנהגות הספורטיבית האידיאלית.

ואני בתחושה שסופו יהיה גדול במשחק החמישי, דווקא כי אף אחד לא מצפה. אבל עם התחושות שלי לא מגיעים רחוק.

אלו לא שמועות. אני ראיתי אותי לא פעם ולא פעמיים במועדונים בשעות די מאוחרות עם סיגריות.
ואני לא בליין כזה גדול שאני אמור לראות אותו כמה פעמים.
אכן השחקן נראה שמנמן. והוא כמובן לא מסוגל לקנות סל היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 12:31 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עם כל חיבתי לפניני, זה עצוב לשמוע את זה. להבדיל מהכישרונות המפונקים של הכדורסל הישראלי, פניני היה מין עוף מוזר שבאמת נחשב כמישהו שעובד קשה ומשתפר ומשמש דוגמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 2:32 pm 
Sophomore

אחרי שרמדיני, בוואלה שוב מעלים את אלכס מאריץ' כמועמד. תרחיש בו שניהם יחד מגיעים לכסות את הצבע של מכבי לא סביר מצד אחד, אבל יכול להוסיף לקבוצה הזו בדיוק את מה שחסר לה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:02 pm 
Sophomore

כמה הם עולים בכלל?
היום מכבי משלמת לסופו בסביבות ה900 אלף ולג'יימס בערך 300. מה אפשר להביא ב1.2 מיליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:13 pm 
Sophomore

אפשר לשאול את זה בצורה כללית יותר, אבל אנשים פה משום מה לא אוהבים שנכנסים לכיס של מכבי לאחרונה.

יש רווחים מהשנה הזאת, סביר להניח, גם אם לא יודו על כך בהנהלה.

כך או כך - פאפא, שאייר ומאלט בודאות לא ימשיכו, ששולשתם יחד זה יותר מעל מליון דולר. לנדסברג/הלפרין יגיעו בעלות נמוכה יותר, וגם עוד גארד זר שיבוא לא יקח יותר מהסכום שישאר, כלומר - עודף ישאר גם מכאן, שיוקצה למחלקת הגבוהים ולניסיונות ההשארה של ריצ'י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:32 pm 
Hall of Famer

הלפרין\לנדסברג + עוד גארד זר בהחלט יקחו יותר ממיליון. הערכה שלי, היא שהם יקחו משהו כמו 1.2 (נניח, הלפרין 600, פרקינס 600, או חלוקה דומה). ובכל מקרה, אני מקווה שיובאו גם הלפרין וגם לנדסברג על חשבון בורשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:39 pm 
Sophomore

ועדיין לא ברור לעזאזל איפה כל הכסף יושב... אני גם מעדיף את שניהם יחד על פני בורשטיין, שבמשחק אתמול היה נדמה שהוא מקבל דקות רק בגלל שהוא מחזיק בסרט הקפטן (אבל גמל בשלשה מקרית). מכבי בעונה הבאה כנראה לא תשחק באדריאטית, אבל מצד שני - אם שלב הטופ-16 מתארך היא עדיין תצטרך סגל של 12 שחקנים, כמו שיש לה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:43 pm 
Junior

אני בכלל לא בטוח שמכבי יצאו ברווח מהעונה.
רקנאטי ופדרמן(הבן) אומרים שהם יצאו בגירעון גם העונה ונתבקשו להביא כסף מהבית. לא יודע אם זה הכי אמין שיש, אבל ממבט על הסגל הארוך והמסורבל של הקבוצה, קשה לקבוע חד-משמעית, מכבי יצאו העונה ברווח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:54 pm 
Sophomore

לפי INTHEGAME מאריץ מקבל 800 ו-וויוקאס מקבל 500 אלף יורו.
ג'יימס כבר חתום לעונה הבא אז אפשר רק עוד סנטר אחד. מאריץ או וויוקאס אחד משניהם בהחלט נראה לי אפשרי גם תקציבית וגם מבחינת הרמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 3:56 pm 
Senior

יותר מוקדם העונה היה בישראל היום ראיון עם דני פדרמן שאמר שמכבי תגמור גם את העונה הזאת בגירעון של סביב המיליון דולר. ככה שעודף בטח לא יהיה להם.

חוץ מזה, אם מכבי תביא את הלפרין ולאנדסברג הם ביחד יעלו בסביבות ה2 מיליון דולר, הרבה יותר מהשחקנים שהם יחליפו. הם שחקנים ישראלים עם מס כפול אל תשכח, ככה שאם לאנדסברג יבוא ב400 והלפרין ב600 (הוא מרוויח מיליון דולר נטו השנה) זה כבר 2 מיליון דולר ברוטו.

אתה גם שכחת כנראה שלאנגפורד לא היה בתקציב של מכבי השנה. הוא הובא בגלל שמכבי הייתה בפניקה עם החולשה של בורשטיין ושייר וגילו שגם סמית הוא בעצם רק שחקן לעמדה 3 בסופו של דבר והם חייבים גארד סקורר. זאת גם הסיבה שמכבי נכנסה לגרעון מן הסתם, ה700 אלף דולר נטו שהם לא תכננו להוציא בעמדה הזאת והם כן הוציאו בסוף.

הגדולה של מכבי בשנתיים האחרונות הייתה שהיא הצליחה לבנות סגל עם זרים לא יקרים שעדיין הגיעה לטופ של היורוליג. ובגלל זה יהיה להם קשה לשמור על הסגל גם.
בשנה שעברה היו פרקינס (350), פארגו (250), הנדריקס (500), סופו (750) כולם שחקנים זולים יחסית לטופ האירופי.
השנה הם שילמו קצת יותר לסופו והנדריקס, אבל הזרים שהגיעו בנוסף היו זולים יחסית (סמית 400, ג'יימס 300, פארמר 25 לחודש, פפא 500), עד שהם נאלצו לשלם ללאנגפורד הרבה כסף בשביל לבוא קצת אחרי ההתחלה.

אם אנחנו מחשבים את הסכום הכולל שהזרים מרווחים במכבי בשנתיים האחרונות אנחנו מגיעים לבערך 3-3.5 מיליון דולר לשנה לכל הזרים (6-7 זרים)
אם מתוך זה אתה נותן מיליון דולר ללאנגפורד, 900 להנדריקס, 500 לסמית, אז נשאר לך בערך 1-1.5 בשביל להביא סנטר מוביל, גבוה מחליף, ורכז ראשון... ממש לא הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 4:11 pm 
Sophomore

קוף, אנחנו שוב חוזרים לדיון הזה... לנגפורד אולי לא היה בתכנונים של מכבי, אבל הוא לא מקבל יותר ממה שפארגו, שכן היה בתכנונים של מכבי, היה אמור לקבל, ובטח אחרי הפיצוי שהוא נאלץ לשלם למועדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 4:35 pm 
Senior

רק שאת השכר של פארגו (900) מקבלים פפא (500) ומאלט (300). שניהם לא היו במכבי אם פארגו לא עושה ויברח, ושניהם בעצם לוקחים את השכר שהוא היה אמור להרוויח.

לאנגפורד לא מרוויח את הכסף של פארגו ולא הגיע במקומו, הוא הגיע מעל התקציב אחרי שבמכבי איבדו את הלפרין בקיץ והסתבר להם ששייר לא שייך לרמה הזאת וסמית הוא רק 3, ושבעצם אין שחקן בעמדה 2 בקבוצה.

בשורה התחתונה, כמו שאמרתי השכר של הזרים במכבי בשנים האחרונות הוא דיי קבוע סביב ה3-3.5 מיליון דולר, אם ישלמו לאלא שרוצים להשאיר את מה שהם רוצים אז לא ישאר יותר מידי ובטח לא להביא זרים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 4:52 pm 
Sophomore

השכר של מאלט מגיע מהשאלתו של מצ'באן, חיסכון של חצי מליון, לא זוכר אם דולר או יורו.

מניח שגם אם ההכנסות מהאדריאטית הן עדיין לא 2-3 מליון יורו כמו שתכננו, הן עדיין מכסות את החוזה של פאפא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:06 pm 
Senior

אתה מניח שהתקציב של מכבי נבנה על סמך זה שהם לא הולכים לאדריאטית. אני חושב שאתה טועה, הם הלכו לאדריאטית בשביל להגדיל את התקציב, והתקציב נבנה על סמך זה שהם מקבלים את הכסף מהאדריאטית.

אני לא מבין למה להתווכח על משהו שאנשי מכבי בעצמם אמרו. אם הם אומרים שהם גומרים את העונה בגרעון מי אנחנו בדיוק שנתווכח איתם על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:07 pm 
Hall of Famer

מכבי מסתובבת ברמות הגבוהות עם תקציב יחסית נמוך תוך כדי שהיא מנסה לשמר סגל קיים ולשמור על יציבות, להשיג את הישראלים הטובים ביותר (אליהו, פניני, בלו) ולשמור על מורשת והנהגה (בורשטיין, שארפ בזמנו). היא תלויה בהברקות שמסתובבות מתחת לאף (פארגו, פרקינס, מוריס) ומתקשה לשמור עליהן, תחייתם של ענקים בעלי בעיה מנטלית (סופו, פייזר וכל מיני הימורים תמוהים מהעבר), שחקנים שנפלטו מסיבה לא ברורה (לנגפורד, שאראס) ושחקנים מהטופ של הרמה הבינונית בתקווה שיעשו את המעבר היטב (איידסון, סמית'). לאורך זמן, זה לא עובד. בסך הכל, מכבי עושה עבודה נהדרת תחת בלאט. הם נפלו עם פארגו ועם מאלט (וגם עם ג'יימס במידה מסוימת) והצליחו זמנית עם לנגפורד והם מתמודדים מול קבוצה שבנויה היטב, רגע לפני פיינל פור. זה פחות או יותר לעשות את המיטב. צריך להבריק במכבי כדי לעשות את הצעד קדימה (או לא לעשות טעויות בכלל). מי יודע, הסדרה החלשה של הנדריקס אולי תשאיר אותו במכבי. איתו ועם לנגפורד יש גם המשכיות וגם רמה לא רעה בכלל של ביצוע. אם הם נשארים, זו נק' פתיחה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:16 pm 
Senior

אני לא חושב שהנדריקס נותן סידרה חלשה. מבחינת מספרים הוא אולי לא מבריק, אבל אני חושב שמאמנים של קבוצות אחרות שרואות את הסידרה מאד מתרשמות. בטח מאמנים שמכירים אותו כבר מספרד למשל. הנדריקס תכלס משחק מול אחד הגבוהים הטובים באירופה בסדרה הזאת (באטיסט) והוא לא נופל ממנו. אני חושב שבארץ יש תכונה שבעיקר נועדה לראות רק את הדברים הרעים בשחקן (זה היה גם עם סמית עד הסדרה הזאת) ולא את הדברים הטובים. הנדריקס שומר, נלחם, לוקח ריבאונד, והוא שחקן משלים ברמות הכי גבוהות שיש באירופה היום. במצב הגבוהים שקיים היום באירופה הנדריקס שווה מעל מיליון דולר לעונה איך שלא מסובבים את זה. פשוט אין מבחר כזה גדול של שחקנים גבוהים טובים. אני למשל חושב שאוברדוביץ' היה שמח לקחת אותו במקום מאריץ המיובש שאוהדי מכבי מתים שיגיע לקבוצה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
יש לי בעיה עם הקונספט של "מעל מיליון דולר לעונה" עבור "שחקן משלים", אפילו אם הוא - "ברמות הכי גבוהות שיש באירופה היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2012 5:28 pm 
Hall of Famer

אני לא מת על מאריץ' בכלל והייתי מעדיף את הנדריקס עליו. למרות שאין לי בעיה עם שניהם ביחד, לא אותה עמדה. האיכויות של הנדריקס ידועות אבל בכל זאת לא מצליח לסיים התקפית ולתרום משמעותית בצד הזה. הנדריקס שווה בעיניי 850-900 אלף דולר ממכבי. מקווה שזה יספיק. סביר שלא (בין השאר כי לקבוצות הגדולות באירופה אין בעיה עם הקונספט שגבוה משלים מקבל מעל מיליון דולר לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: