אני לא מתייחס אליו בקלות בכלל, למעשה אני רואה בו רעה חולה של היורוליג. אמרתי שיש עוד המון מה לשפר, בטח בעניין ההקצאות למדינות. אבל אתה נתת רשימה של דברים שטענת שכולם נסגרים אצל ג'ורדי וחבורתו, ורובם לא נכונים - למעשה הם שקופים, ידועים וניתנים לחישוב בלתי תלוי, והם מה שקובע ולא שום וועדה.
קריטריון מדיד כמו שאתה מדבר עליו, שמשווה בין האיכות של ליגות על פי הישגים, קיים כבר שנים בכדורגל האירופי ועובד מצוין. מיותר לציין שגם הוא ידוע, אובייקטיבי, חסר פניות וניתן לבקרה ולחישוב בלתי תלוי. זה המודל שהייתי רוצה לראות, בגדול, גם במפעלי הכדורסל באירופה. אין פה שום תפוזים ותפוחים. על הדרך גם תפתור את עניין ההקצאה של מקומות למדינות שדיברנו עליו בסעיף הקודם. הוא יכול לשמש במידה כזו או אחרת גם בין הקונפרנסים במכללות, בשילוב עם עוד פרמטרים אובייקטיבים ושקופים אחרים. אני לא מתיימר להגיד לך עכשיו מה יהיה המשקל שלו ומה יהיה המשקל של פרמטרים אחרים, אבל בוא נתחיל מהאובייקטיביות והשקיפות. זה לא נכון שאין תחליף לוועדות מסדרות, אני לא מקבל את זה.
_________________ אנחנו מגש היהודים שעליו לך ניתנה מדינת הכסף. ...הכרזה זו, במושב מועצת המדינה הזמנית (מגילת העצמאות)
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.
|