סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:49 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
.[/quote]
אני זוכר דווקא שמו היה פצוע גם כן אז, צ׳ונסי נכנס לעמדה של פול ורנדי פוי נכנס לעמדה של צ׳ונסי..אבל אין זמן וכוח לבדוק.
לא חושב שהקליפרס שווים פלייאוף בלי פול, בטח אם גם אין להם צ׳ונסי. הם חיים עליו וממנו העונה הזאת, תיזכר איפה היו שנה שעברה. עם מה השארת אותם בלי פול? רביעיית גארדים של מו וויליאמס שמעולם לא ידע לנהל משחק, בלדסו, פוי ויאנג. אחד הקווים האחוריים הגרועים בליגה אם לא הגרוע ביותר. מה אחר כך, קארון באטלר של אחרי הפציעה הקשה שהפך לג׳אמפ שוטר בינוני? ג׳ורדן שליד כריס פול לא נותן נקודות? ובמילה אחת, ויני דל נגרו. אזבלייק גריפין לא היה מכניס את החבורה הזאת לפלייאוף, אין לי ספק בכך.
שאר הקבוצות והכוכב הגדול שלהן? לא בטוח. לייקרס בלי קובי, במוד אחר,שבו סשנס עובד כל העונה בשביל להזין את צמד הגבוהים הטוב בליגה? ראינו כבר את גאסול מכניס את ממפיס לפלייאוף, ואז לא שיחק לידו הסנטר השני הטוב בליגה. סן אנטוניו יעשו פלייאוף גם בלי פארקר. אוקלהומה תעשה פלייאוף עם הארדן בחמישייה במקום דוראנט. שיקאגו לא רק שעושה פלייאוף בלי רוז, עושה מקום ראשון.[/quote]
בלי לבדוק, אני חושב שטעיתי ואתה צודק.
שלא תבין לא נכון, תמיד שמעתי שפול הרכז הטוב בליגה ואף פעם לא הבנתי למה. עכשיו אין לי ספק שלא רק שהוא הרכז הטוב בליגה (עם כל האהבה לרונדו) אלא יש בי מחשבה שהוא אפילו השחקן הטוב בליגה.
א-ב-ל, מעבר לעובדה שג'ורדן עומד פחות או יותר על אותם ממוצעים מעונה שעברה (אם לא יותר גרועים): http://www.nba.com/playerfile/deandre_j ... stats.html
כנ"ל גריפין אגב: http://www.nba.com/playerfile/blake_gri ... stats.html
קו אחורי הגרוע ביותר?! שלא נדבר שהיה את בילאפס שליש עונה.
בקיצור, אליפות לא תצא (גם אם כנראה) אבל לדעתי הם שווים פלייאוף. אגב, דיברתי על סגל השחקנים בלי פקטור המאמן שיהיה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:50 pm 
Sophomore

shachaf78 כתב:
אני חושב שקובי נתן עונה מעל הציפיות אבל נכון לעכשיו הוא עם אחוזי השדה הכי נמוכים בקריירה שלו מאז עונת הרוקי. לדבר עליו כ-MVP שדוראנט ולברון נתנו עונה עדיפה כמעט בכל פרמטר והקבוצות שלהם במאזן עדיף בהרבה על הלייקרס וכנראה יסיימו לפניהם את העונה זה בדיחה.

לא יכולתי לסכם יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 8:57 pm 
Junior

shachaf78 כתב:
אני חושב שקובי נתן עונה מעל הציפיות אבל נכון לעכשיו הוא עם אחוזי השדה הכי נמוכים בקריירה שלו מאז עונת הרוקי. לדבר עליו כ-MVP שדוראנט ולברון נתנו עונה עדיפה כמעט בכל פרמטר והקבוצות שלהם במאזן עדיף בהרבה על הלייקרס וכנראה יסיימו לפניהם את העונה זה בדיחה.

טוב שאף אחד לא סיפר את הבדיחה. ולא מאז עונת הרוקי אלא מהשניה.
בכל מקרה, אם נעזוב את קובי בצד אני לא מתרשם מהעונה של לברון. הוא לא התעלה במשחקים הגדולים, להפך. יש לו אותה סטטיסטיקה כמו שנה שעברה, בתוספת 2.4% שדה. ההיט שיפרו את הסגל מסביב אבל בטור הנצחונות אין שיפור-ציפו שידרסו העונה והם מאכזבים. לא עונה גדולה של ג'יימס, שתי עונות הMVP שלו מרשימות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 08, 2012 9:05 pm 
Sophomore

אחשלי, עזוב.
בכל מקרה לגבי בראיינט וההגנה שלו:
לפי דעתי ואני מסתכל כמעט כל יום בבוקס סקור העמדה שממנה קלעו הכי פחות נגד הלייקרס היא הSG, ובאמת היום כשהוא היה בחוץ רד ובראון הפגיזו מול הלייקרס.
עכשיו אתם יכולים להגיד שזה בגלל שבדר"כ הSG עוברים את בראיינט ואז כשהגבוהים באים לעזור הכדורים נמסרים לגבוהים של היריבה והם קולעים, אפשרי.
רק הבאתי נתון. (שיכול מאוד להיות שאני טועה בו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 2:39 am 
Hall of Famer

לא הבאת נתון. כשתביא נתון, אפשר יהיה להתייחס. כרגע זו החוויה הסובייקטיבית שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 6:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
למעשה, מעמדה 2 קולעים מול הלייקרס 20.7 נק' העונה, וזו העמדה ההגנתית כמעט הכי גרועה שלהם (הכי גרועה זו 4 עם 21 נק').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:07 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
למעשה, מעמדה 2 קולעים מול הלייקרס 20.7 נק' העונה, וזו העמדה ההגנתית כמעט הכי גרועה שלהם (הכי גרועה זו 4 עם 21 נק').

כמה קולעים מעמדה 5? נראה לי שכל מי שרואה משחקים של הלייקרס באופן קבוע רואה אימפקט הגנתי עצום של ביינום , מעניין איך זה מתבטא במספרים.

בכל מקרה לגבי קובי , הוא חוזר הלילה? נראה לי ששוכחים מהר מידי שהלייקרס נראו לא רע בכלל מאז שהגיע סאנצ'ז למעט במשחקים שבהם משהו היה חסר (ביינום יצא בטכניות , ביינום נפצע , קובי סופסל) הבעיה היא שזה קרה יותר מידי לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:10 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

למה אנשים פה קוראים לסשנז סאנצ'ז???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:12 pm 
Senior

זו העמדה ההגנתית הכי טובה שלהם, כמובן, עם 16 נקודות. צריך גם לציין שזה נובע גם מחוסר כשרון התקפי כללי של שאר סנטרי הליגה, ולהרבה קבוצות בליגה העמדה ההגנתית הטובה היא 5, אבל 16 זה מספר בהחלט מרשים. אצל אורלנדו (עם ארגיואבלי הסנטר ההגנתי הטוב בליגה) זה 15.3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:36 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
למה אנשים פה קוראים לסשנז סאנצ'ז???

קרובי משפחה של רדטי?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:39 pm 
Junior

גואטה אפשר לבקש לינק לסטט' ההגנה האלו? מעניין איך זה מתחלק בקבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

אני בספק שזה נובע מכוח התקפי רב עוצמה בעמדה מס' 2 שהיא יחסית חלשה בליגה, אם זה מה שאתה רוצה לבדוק :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 7:55 pm 
Junior

לא, בא לי לבדוק איך זה מתחלק במיאמי ברשותך :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 8:06 pm 
Senior

אלה למעשה מספרים די שכיחים לעמדה 2 בליגה, עמדה 2 אולי חלשה מבחינת איכות השחקנים שלה אבל עדיין מגיע ממנה המון סקור. במיאמי עמדה 2 גם מקום שני הגנתי הכי גרוע עם 20 נק'. הכי גרועה שלהם זו עמדת הרכז עם 20.4, והכי טובה הסנטר עם 16.3.

דוגמה לקבוצה מרשימה בהגנה על עמדה 2 (ובכלל)..הבולס. 17.2 שזו העמדה השנייה הכי טובה שלהם. הכי טובה שלהם זה סמול עם 16.5.

הנתונים מגיעים מ82games, צריך להקיש על כל קבוצה ולבחור למטה משמאל את Production by position. ממוצעים של הליגה לא מצאתי שם, אם מישהו מעוניין לטחון את המספרים ולעשות ממוצע זה יהיה נחמד :)

אם שמת לב לא באתי כאן לצאת על קובי וכבר אמרתי שהוא שומר די טוב העונה. פשוט באתי לסתור את הנתון השגוי שללייקרס יש איזו הגנה יוצאת דופן בעמדה 2. אין להם.

דרך אגב אם בלייקרס המספר הזה הוא מאד אינדיקטיבי להגנה של קובי, מעצם העובדה שהוא מבלה על המגרש כל כך הרבה דקות, בהיט זה קצת יותר מסובך כי וויד לא נמצא על המגרש כל כך הרבה. בשביל זה צריך מספרים קצת אחרים שכנראה יש אותם אבל אין לי כוח לחפש אותם עכשיו. נראה אחר כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 8:46 pm 
Junior

לא מסכים לגבי וויד, גם 33-4 דקות זה מספיק. שנה שעברה כשוויד שיחק הרבה ההיט קיבלו משוטינג גארדס 19.5 נק'-השני הכי גרוע. ממה שאפשר להסיק מהסטט' האלו (לא בטוח שהרבה- צריך עיון): בOKC דוראנט סופג הכי מעט, אבל פרקינס מקבל יותר מ20 נק' למשחק מעמדת הסנטר-רע מאוד. הניקס עוצרים את הסנטרים היריבים על 15.5 נק' בלבד תודות לטייסון צ'אנדלר.

נעבור לספרס, לאורך השנים דאנקן קיבל את הכבוד בחמישיות ההגנה (הצלחתי לבדוק רק מעונת 2005):
ב2005: הספרס סופגים הכי הרבה מהעמדה של דאנקן-20.1 מפאוורים. מעמדת הסנטר 17.6 נק', מהשוטינג 15.4 נק', מהרכזים 16.7 נק'.
ב2006: ספרס סופגים שני הכי הרבה מהפאוורים, 19.1 (הכי הרבה מרכזים 19.2).
ב2007: שוב הספרס סופגים שני הכי הרבה מהפאוורים-18.6 (הכי הרבה מרכזים 18.9).
ב2008: הספרס סופגים הכי הרבה מפאוורים-18.8.
ב2009: ספרס סופגים הכי הרבה מפאוורים-19.4.
ב2010: לשם שינוי, הספרס סופגים הכי הרבה מהפאוורים-20.5, ומסנטרים גם הרבה - 19.2. הפעם האחרונה שדאנקן נבחר לחמישיות הגנה.

לא ברור מה זה אומר, מה שבטוח: דאנקן היה שחקן הגנה ענק, אבל גם כשהזדקן המשיך להיבחר כל עונה לאחת מחמישיות ההגנה, עד שנה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' אפריל 09, 2012 8:50 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 8:50 pm 
Senior

רק שדאנקן מאז הפרישה של רובינסון והעזיבה של מוחמד ואוברטו(שגם במקרה של האחרון אני לא בטוח שהוא שמר על הסנטרים היריבים) משחק רוב הזמן בסנטר...
חוץ מזה, להשוות סנטר לגארדים טיפשי לחלוטין. סנטרים צריכים לעזור בלא מעט מצבים שבהם הגארד היריב מצליח לעבור את השומר שלו, או במצבי פיק אנד רול וכו', בטח דאנקן שהוא החוסם הכי טוב בקבוצה שלו. חוץ מזה, בפאוור באופן מסורתי יש בליגה בשנים האחרונות סקוררים יותר טובים מאשר בעמדת הסנטר.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ב' אפריל 09, 2012 9:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:01 pm 
Junior

גם לשיטתך: מוחמד ונסטרוביץ' היו בספרס עד 2006 ואוברטו בשנתיים שאחרי. וב2010 שתי עמדות הפנים של הספרס קיבלו הרבה נק'. שוב, לא ברור מה זה אומר בכלל וכו'... ולכן אני מסכים עם הסיפא שלך- קשה ללמוד הרבה מסטט' כזו על גבוהים, אבל גם שחקני כנף לא מעט "מובילים" את התוקף לעזרה של הגבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:16 pm 
Senior

זה מאוד אינדיבידואלי. אני לא בטוח שהנתון הזה אומר משהו גם על קובי כי קובי באופן מסורתי שומר על הגארד\פורוורד החלש של היריב. במקרה של דאנקן, עמדה 4 היא אולי הכי מלאה בשחקנים איכותיים בליגה חוץ מעמדה 1 בשנים האחרונות. לעומת זאת מאחורי קובי ו-וויד יש ואקום די גדול וחוץ מרוי וג'ו ג'ונסון לא היה בליגה בשנים האחרונות אף שחקן של 20 נקודות. רוי פרש וג'ונסון השנה קולע 18.9 נקודות למשחק, ככה שאם רוב השחקנים שקובי שומר עליהם הם אכן השוטינג גארדס של היריב זה אומר שרוב השחקנים האלו קולעים מעל הממוצעים שלהם וזה לא משהו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:28 pm 
Junior

ואקום גדול, לא משהו בכלל לקובי, אחלה, נראה מה יהיה התירוץ שלך לנתונים של וויד (ושוב, לי לא ברור האם הסטט' האלה אומרות הרבה):
ב2006, ההיט ספגו 21 נק' מעמדה 2, השני הכי גרוע בקבוצה.
ב2007, ההיט ספגו 21.4 נק' מעמדה 2, הכי גרוע בקבוצה (בצוותא עם הסמול).
ב2008, ההיט ספגו 21.8 נק' מעמדה 2, הכי גרוע בקבוצה.
ב2009, רק 19.8 משוטינג גארדס, ט-ו-ב! השלישי בקבוצה.
ב2010 שוב 19.8 מעמדה 2 אבל הפעם... הכי גרוע בקבוצה.
ב2011 ההיט ספגו 19.5 נק' מעמדה 2, השני הכי גרוע בקבוצה.
ב2012 ההיט ספגו 20 נק' מעמדה 2, השני בגריעותו בקבוצה.

האופציות שלך: 1. וויד שמר על פוינט גארדס בכלל. 2. "קובי באופן מסורתי שומר על הגארד/פורוורד הכי חלש ביריבה, וויד באופן מסורתי שומר על כוכב היריבה". 3. לא ברור כמה הנתונים האלה אומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:34 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שברור לכולכם שהנתונים האלו אומרים כלום ועוד קצת כלום, כל עוד אין ממוצע ספיגה של הליגה לעמדה? וגם אז צריך לקחת את הנתונים האלו בערבון מוגבל וכמובן להוסיף להם נתונים משלימים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:48 pm 
Senior

עד 2011 אני חושב שוויד שמר על הכוכבים של היריב. חוץ מזה, וויד הוא חוסם יותר טוב מכמה גבוהים בליגה(העונה 1.4 חסימות למשחק, מוביל את מיאמי), אני מניח שהוא הולך לעזור לא מעט. קובי לא עושה את זה. חוץ מזה מה שעמוס רשם נכון, צריך להתייחס למספרים האלה בהשוואה לממוצע של כלל הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:51 pm 
Junior

אם העמוסים ביקשו,
מקווה שלא טעיתי בחישוב (פשוט חיברתי את ממוצעי הנק' שכל קבוצה ספגה מעמדה 2, וחילקתי במספר הקבוצות): ממוצע הספיגה מעמדה 2 הוא 19.9 נק' העונה. את השנים הקודמות אין לי כוח לבדוק.

שחף, להגיד שקובי לא הולך לעזור זה לא רציני-הוא הולך ועוד איך (לא שלהגיד שקובי שומר תמיד על השחקן הכי חלש ו-וויד על כוכב היריב זה כן רציני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:57 pm 
Senior

חוץ מזה הנתונים האלה חלקיים משום שהם כוללים את הדקות שבהן וויד\קובי נחים. כדי להשוות ביניהם באמת צריך לקחת את הנתונים של השחקנים שעליהם הם שמרו, ולנרמל אותם ל-48 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 9:58 pm 
Senior

FLASH כתב:
אם העמוסים ביקשו,
מקווה שלא טעיתי בחישוב (פשוט חיברתי את ממוצעי הנק' שכל קבוצה ספגה מעמדה 2, וחילקתי במספר הקבוצות): ממוצע הספיגה מעמדה 2 הוא 19.9 נק' העונה. את השנים הקודמות אין לי כוח לבדוק.

שחף, להגיד שקובי לא הולך לעזור זה לא רציני-הוא הולך ועוד איך (לא שלהגיד שקובי שומר תמיד על השחקן הכי חלש ו-וויד על כוכב היריב זה כן רציני).

לקובי יש בשלוש השנים האחרונות את הקו הקדמי הכי טוב בליגה מבחינת כמות חסימות וסייז. תרשה לי להמר שהוא צריך לעזור הרבה פחות מוויד(ג'ואל אנתוני, בוש, האסלם וג'וניל המזדקן בעונה שלפני הביג 3).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 09, 2012 10:06 pm 
Junior

יופי, אתה מוזמן גם לעשות את הנרמול.
מהנתונים שיש אפשר לראות שבשבע העונות האחרונות של מיאמי, ב3 עונות עמדה 2 הייתה הכי גרועה בהגנה, ובעוד 3 עונות עמדה 2 היתה השניה הכי גרועה בהגנה. זה לא משהו בכלל, ולא צריך את ממוצע הספיגה מעמדה 2 כדי לדעת זאת. וזה עוד כשהשוטינג גארד היא עמדה חלשה עם ואקום די גדול - לשיטתך.

ולידיעתך אפשר לבוא לעזרה בהגנה גם בלי לנסות לחסום כדורים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, uriel17 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה