סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 4:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולסטאר יוסטון 2013
הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 12:15 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ועכשיו יש גם מחליפים:

מזרח : קיירי ארווינג , ג'ו הולידיי , טייסון צ'נדלר, ג'ואקים נואה , לואל דנג , פול ג'ורג' , כריס בוש .

מערב : ראסל ווסטברוק , ג'יימס הארדן, טים דאנקן, טוני פארקר, למרקוס אלדרידג' , דייויד לי , זאק ראנדולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:14 pm 
Junior

איפה סטפן קארי? הוא מוביל את גולדן סטייט בנקודות ואסיסטים וחטיפות, מילא שדיוויד לי בפנים, אבל להשים אותו לפני קארי? פדיחה.

עם המחליפים במזרח אני ממש לא מסכים. דנג ונואה מהבולס, מלו וצ'אנדלר מהניקס, איפה הייצוג לעונה החביבה של הנטס? דרון וויליאמס ולופז שחקנים טובים יותר מדנג-נואה-צ'אנדלר, עם כל הכבוד. בנוסף פירס נותן עונה אישית טובה מאוד, בין הטובים במזרח. מה עם ג'וש סמית'/הורפורד? אין GM אחד שייקח את פול ג'ורג' לפניהם. ספסל המזרח שהיה אמור להיות לדעתי:
אירווינג, דרון ויליאמס, פירס, דנג, ג'וש סמית', בוש, צ'נדלר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:25 pm 
Junior

אני חייב להגיד שכל קבוצת המזרח היא אחת הפחות מוכשרות על הנייר שראיתי באלסטאר. יש את לברון וכרמלו הנהדרים, אבל שם זה פחות או יותר נגמר. רונדו ו-וייד זה נחמד, אבל אני לא חושב שהם בין 5 הגארדים הטובים השנה. גארנט לא אלסטאר השנה. בספסל יש בדיוק שני אלסטארים מובהקים: אירווינג ובוש.

במערב לעומת זאת, יש את קווין דוראנט-הMVP כרגע, את חמשת הגארדים הטובים השנה בNBA: קובי פול ווסטברוק פארקר והארדן, את הביג מנים הכי טובים בליגה: דאנקן, גריפין, האוורד. וזה עוד בלי סטפן קארי, וכשלאב ונוביצקי חזרו רע מהפציעה.

נניח היפותטית שלאב ונוביצקי יחזרו להיות הגבוהים ההתקפיים הטובים בליגה (מה שאמור לקרות), נבחרת המערב היתה כוללת 12 שחקנים מעולים, שמהמזרח הייתי מכניס לשם רק את לברון, כרמלו, ואת וייד או רונדו במקום קארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:55 pm 
Hall of Famer

דנג קצת הפתעה, נואה ממש לא. הוא הלידר של שיקגו נטולת רוז לפלייאוף ואולי אפילו יתרון ביתיות, וזה אחרי שכל כנופיית הספסל עזבה, והבולס משחקים עם בק קורט מהחלשים בליגה.
פול ג'ורג' גם קצת הפתעה אבל בהחלט ראוי. הרבה יותר מפול פירס. זה לא חשוב בכלל את מי ה-GM לוקח קודם לקבוצה שלו, או מי יותר כשרוני. מבחינתי זה שאלה של מי יותר ראוי לפי היכולת בעונה הנוכחית. ג'ורג' מנהיג את אינדיאנה בלי גריינג'ר ולמעשה תפס את המקום שלו והראה יכולת מצוינת.
הולידיי על פני דרון מפתיע בגלל שהסיקסרס לא כאלה טובים והיכולות של הולידיי למרות שיותר טובות מדרון, הן לא ברמת קיירי אירווינג.

במערב סטף קארי היה צריך להיות במקום אולדרידג'.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 1:59 pm 
Junior

אני לא חושב שבבחירות לאולסטאר ניתן לנתק את עניין הציפיות מהבחירות.
כוונתי היא ששיקאגו נחשבה לקבוצה חלשה יחסית בלי רוז ואחרי עזיבת הספסל, ולכן הם הפתעה נעימה ש"מתוגמלת" ביותר שחקנים.
בנטס המצב קצת הפוך, ציפה ממנה ליותר, ואולי פרט ללופז אין שם שחקן שעונה על הציפיות מפתיחת העונה, ולכן ההרגשה שלא צריך לתגמל אותם.

כמובן שזו לא תשובה לכל הבחירות הגבוליות ( אולדרידג' , צ'אנדלר) , אבל אני חושב שזה מסביר חלק מהלך הרוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:08 pm 
Freshman

נראה לי יהיה משחק טוב השנה.

המזרח נראים חלשים, בלי שמות מפוצצים יותר מדי, אבל יש שילוב אדיר בין כישרון על (לברון, רונדו, מלו, ווייד) לשחקנים צעירים שרוצים לדפוק הופעה (הולידיי, אירווינג, ג'ורג') ולאינטנסיביות שחסרה ברוב משחקי אולסטאר (גארנט, נואה, צ'אנדלר)

אני אישית הייתי מכניס את ג'וש סמית' במקום דנג, אבל חוץ מזה אני די מבסוט מהקבוצה.

במערב אני בעיקר חושש מווסטברוק, שמת להוכיח שכבר לא רלוונטי לשים אותו מחליף. הוא הפייבוריט שלי כרגע לmvp.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:14 pm 
Junior

כל עוד פול וקובי משחקים כמו פול וקובי, ווסטברוק יצטרך לחכות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה בוש עושה במחליפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:50 pm 
Junior

sheky כתב:
אני לא חושב שבבחירות לאולסטאר ניתן לנתק את עניין הציפיות מהבחירות.
כוונתי היא ששיקאגו נחשבה לקבוצה חלשה יחסית בלי רוז ואחרי עזיבת הספסל, ולכן הם הפתעה נעימה ש"מתוגמלת" ביותר שחקנים.
בנטס המצב קצת הפוך, ציפה ממנה ליותר, ואולי פרט ללופז אין שם שחקן שעונה על הציפיות מפתיחת העונה, ולכן ההרגשה שלא צריך לתגמל אותם.

כמובן שזו לא תשובה לכל הבחירות הגבוליות ( אולדרידג' , צ'אנדלר) , אבל אני חושב שזה מסביר חלק מהלך הרוח.

הנטס מאז חילופי המאמנים קפצו למאזן 26-16, משחק אחד מאחורי הניקס. אין מספיק כשרון וסקוררים במזרח, אני לא רואה אותם מגיעים ל130 נקודות, אני צופה 20 הפרש לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 2:59 pm 
Hall of Famer

גארנט ונואה ביחד על המגרש באותה קבוצה הולך להיות משעשע, הם לא ממש סובלים אחד את השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:02 pm 
Hall of Famer

חוץ ממי שמשחק איתו, יש מי שסובל את גארנט בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 3:50 pm 
Hall of Famer

לא ממש, אבל נואה הוא בין הבודדים שמתכסח איתו כמעט בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 25, 2013 4:17 pm 
Freshman

sheky כתב:
כל עוד פול וקובי משחקים כמו פול וקובי, ווסטברוק יצטרך לחכות...

תגיד לו את זה אתה. הוא אחד השחקנים שחושבים שהם הטובים ביותר בכל משחק שהם משחקים בו. והואלסטאר מתאים לו בדיוק, כי הוא גם אתלט על וגם משחק עם מספיק אנרגיה ואינטנסיביות כדי לנצל כל שבריר של הגנה עצלה (מה שיש כמובן במנות גדולות באולסטאר).

אני צופה שהוא ייכנס ברבע הראשון וידפוק משחק. מה גם שברוקס כנראה יאמן את המערב, אז במשחק צמוד סביר להניח שווסטברוק ישחק על חשבון הווארד או גריפין בדקות הסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 12:43 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
עם המחליפים במזרח אני ממש לא מסכים. דנג ונואה מהבולס, מלו וצ'אנדלר מהניקס, איפה הייצוג לעונה החביבה של הנטס? דרון וויליאמס ולופז שחקנים טובים יותר מדנג-נואה-צ'אנדלר, עם כל הכבוד. בנוסף פירס נותן עונה אישית טובה מאוד, בין הטובים במזרח. מה עם ג'וש סמית'/הורפורד? אין GM אחד שייקח את פול ג'ורג' לפניהם. ספסל המזרח שהיה אמור להיות לדעתי:
אירווינג, דרון ויליאמס, פירס, דנג, ג'וש סמית', בוש, צ'נדלר.

לברוק לופז יש קייס לאולסטר, אבל לוויליאמס ממש לא. הוא נותן סטט' חלשות העונה, בעיקר באחוזים מהשדה וגם במספרי האס', אבל כשאתה רואה אותו משחק, אז אתה רואה שהסטט' במקרה הזה לא משקרות. עם העונה הנוראית של בוסטון, נראה לך שהם צריכים להכניס שלושה שחקנים לאולסטאר ואינדי אף אחד? הבחירות במזרח הן הגיוניות ביותר. הפקפוק היחידי שיש לי זה על כך שאין אף נציג מאטלנטה, אבל אני לא יכול להגיד שנעשה פה עוול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:02 pm 
Freshman

זה רק אני או שספטן קארי לא ברשימה?
ביזיון מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 2:33 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (2)
FLASH כתב:
אני חייב להגיד שכל קבוצת המזרח היא אחת הפחות מוכשרות על הנייר שראיתי באלסטאר. יש את לברון וכרמלו הנהדרים, אבל שם זה פחות או יותר נגמר. רונדו ו-וייד זה נחמד, אבל אני לא חושב שהם בין 5 הגארדים הטובים השנה. גארנט לא אלסטאר השנה. בספסל יש בדיוק שני אלסטארים מובהקים: אירווינג ובוש.

במערב לעומת זאת, יש את קווין דוראנט-הMVP כרגע, את חמשת הגארדים הטובים השנה בNBA: קובי פול ווסטברוק פארקר והארדן, את הביג מנים הכי טובים בליגה: דאנקן, גריפין, האוורד. וזה עוד בלי סטפן קארי, וכשלאב ונוביצקי חזרו רע מהפציעה.

נניח היפותטית שלאב ונוביצקי יחזרו להיות הגבוהים ההתקפיים הטובים בליגה (מה שאמור לקרות), נבחרת המערב היתה כוללת 12 שחקנים מעולים, שמהמזרח הייתי מכניס לשם רק את לברון, כרמלו, ואת וייד או רונדו במקום קארי.

אני ממש מסכים איתך, וגם אוביקטיבית אין ספק שהמזרח משמעותית חלש מהמערב מבחינת קבוצות פוטצניאליות לאליפות- אבל:
מצד שני העובדה שקבוצת האולסטאר המזרחי נראית חלשה יחסית היא גם הרבה בגלל שבמזרח יש יותר קבוצות (במובן הקבוצתי של המילה) שההצלחה שלהם מתבססת על המרקם הקבוצתי שלהן ופחות על היכולות האישיות של הבודדים. שיקגו זה דוגמא מעולה ( ורק על זה אני מצדיק את הבחירה של דנג ונואה). גם אינדיאנה וקצת בוסטון (טוב, עדיין אי אפשר לקרוא לרונדו גארנט ופירס "לא כוכבים").
בתור מישהו שקצת משתעמם מהאולסטארס בהם יש יותר מדי שואו ופחות מדי כדורסל אני דווקא דיי מבסוט מזה כי אמנם יש סכנה שמערב יגמור את המשחק מהר, אבל מצד שני אני יותר אופטימי וחושב שעם שחקנים כמו צ'אנדלר נואה ודנג בשילוב עם שחקני התקפה מדהימים כמו כרמלו ולברון יכול להתפתח שם משהו ממש מעניין הפעם. אולי משהו סטייל אולסטאר 2001, מיי פיבוריט. הלוואי.

הפוסט האחרון - הכנות אחרונות לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 7:56 pm 
Sophomore

אוראלזור כתב:
זה רק אני או שספטן קארי לא ברשימה?
ביזיון מוחלט.

אני לא רואה איפה הביזיון.
סטפן קארי מנפח סטטיסטיקות סדרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 8:37 pm 
Hall of Famer

אפרופו מנפח סטט' סדרתי, אחד הסקאוטים שהתראיינו בטור של מארק סטיין טען את אותו הדבר לגבי רונדו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 8:57 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אפרופו מנפח סטט' סדרתי, אחד הסקאוטים שהתראיינו בטור של מארק סטיין טען את אותו הדבר לגבי רונדו.

בתור מישהו שראה המון משחקים של הסלטיקס בשנים האחרונות, אני לא חושב שזה מדויק, כלומר יש את המקרים שבהם אתה רואה את רונדו מסיים משחק עם שורה סטטיסטית יפה אבל כשאתה רואה את המשחק אתה לא ממש מרגיש אותו משתלט עליו והסטטיסטיקה שלו פשוט מרמה את מי שלא ראה את המשחק לחשוב שהוא היה מצוין ומצד שני, יש את המקרים ההפוכים, משחקים שהוא מסיים עם שורות סטטיסטיות אנמיות שממש לא בולטות בבוקס-סקור וכל מי שראה את המשחק מבין שהוא היה השחקן הכי טוב על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 10:46 pm 
Freshman

אמנם לא ראיתי המון משחקים, אבל מאלה שכן רונדו אכן מנפח סטטיסטיקות, במיוחד אסיסטים.
ראיתי אותו כמה פעמים מחפש למסור בכוח למרות שהוא לבד מתחת לסל לליי אפ רק כדי להוסיף עוד אסיסט לאוסף ולחפש דאבל דאבל נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 26, 2013 10:50 pm 
Hall of Famer

עכשיו תן דוגמה לניפוח נקודות וריבאונדים (כו, אני יודע, בוב סורה. אבל אני לא זוכר את רונדו עושה משהו כזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 27, 2013 12:36 am 
Sophomore

נקודות? קובי בראיינט ;)

לגבי רונדו, מה עם האופציה שאולי הוא פשוט אוהב יותר למסור? PASS FIRST PG קוראים לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:17 pm 
Sophomore

מי לדעתכם צריך להחליף את רונדו אחרי הפציעה?
הוא יהיה מאוד חסר למזרח באולסטאר ולסלטיקס

http://bleacherreport.com/articles/1504 ... -star-team

לפי הכתבה המועמדים הבולטים הם:
ברוק לופז
דרון ויליאמס
פול פירס

נערך לאחרונה על ידי basketball_fan בתאריך ב' ינואר 28, 2013 3:24 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:24 pm 
מנהל פורום

אני מניח שייתנו לפירס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2013 3:35 pm 
Sophomore

אם נותנים לפירס אז המזרח נשאר עם אירווינג וג'רו הולידיי בתור הרכזים שלו
אז נראה לי שבכל זאת יתנו לדרון ויליאמס
אגב מי יפתח בחמישיה במקרה שמוסיפים עוד רכז, מי שיחליף את רונדו או אירווינג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 142 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: