סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 1:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 12:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כמה כדורים הפועל איבדה? מהיציע זה נראה כמו 50........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 12:44 am 
מנהל פורום

איזה פיכסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:00 am 
Junior

אוריאל, קולינס נראה לי גארד מאד פיסי\גדול לליגה שלנו.
גם סקין לא קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:12 am 
Junior

כה אמר הגרינברג: (ציטוט אמיתי מוואלה ספורט http://sports.walla.co.il/?w=//2614129)

ציטוט:
...ומסרנו את הכדור, הרבה פעמים לידיים הלא נכונות, אבל לפחות מסרנו".

יש לי הצעה למשפט מפתח לדרוקר: "זרקנו את הכדור, הרבה פעמים לכיוון הלא מתאים אבל לפחות זרקנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:17 am 
מנהל פורום

ציטוט:
הם כל הזמן נתנו את הטון. אני מכיר את הקבוצה שלי מצוין, אני יודע מתי הם באים ואיך. כל פעם שניסינו לדחוף אותם זה לא עבד, אני רוצה לחשוב שזה מתוך רצון להצליח. ראינו את השחקנים האלה משחקים טוב, זה תלוי בנו. זה לא האופי שלי לשים את המפתחות. לא הפסדנו במשחק לרדת ליגה, הפסדנו במשחק של פיינל פור של גביע. לאנשים יש זיכרון קצר מה היה בשנים האחרונות בהפועל ירושלים. היינו צריכים להראות אופי יותר

אלו המשפטים של דרוקר, מוצלחים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:22 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ירושלים מתמחה בלתת לנו אתנחתות קומיות לרוב, אבל הקטע בסוף המשחק היה ענק. קורטני פלס כידרר את השניות האחרונות ואז החליט בכל זאת לעשות עוד מהלך התקפי אחד, הוא מסר את הכדור לשחקן שעמד בפינה. השחקן ההוא לא הזיז אף אחד מאיבריו, והכדור חלף על פניו ועף החוצה. באותו רגע הייתי בטוח שהוא צועק לקורטני פלס, כמו החיקוי של לירן שטראובר ב"ארץ נהדרת": נו, תמסור לי כבר!

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:27 am 
Junior

שטראובר? זה לא היה נמני/רוסו/ברקוביץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:38 am 
Hall of Famer

לא, היה איזה קטע פעם שהם ירדו על שטראובר ושרשרת גולים טפשיים שהוא חטף. פיניש חיקה אותו וטען בפני קיציס שסתם יורדים עליו, ואיתגר אותו שיזרוק לו כדור. קיציס זרק, פיניש לא זז, ואחרי כמה שניות של שקט הוא אמר לו: נו. תזרוק כבר!
אז ככה זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:42 am 
Junior

..

נערך לאחרונה על ידי גינות מיכאל בתאריך ד' פברואר 06, 2013 1:47 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:45 am 
Senior

משחק מאד דומה לרבע הגמר שלנו בהרצליה רק מול קבוצה ששיחקה אפילו קצת פחות טוב בכללית ועוד יותר רע בהתקפה.

קודם כל, משחק שני ברציפות חייבים לתת קרדיט ושאפו גדול להגנה שלנו. כל הפיזיות, הגודל, החוכמה, הניסיון, וכנראה גם ההכנה של גרינברג באו לידי ביטוי היום כמו בשבת. הגנה מצויינת שמוציאה את הקבוצה היריבה לגמריי משיווי משקל התקפי וגורמת להם להראות רע מאד, לאבד כדורים ולקחת זריקות רעות. הדבר השני, בדיוק כמו בשבת זאת התקפת המעבר\מתפרצת הקטלנית של הקבוצה. לדעתי הקבוצה היחידה בליגה שמנצלת מתפרצות בצורה כזאת, איבוד כדור או זריקה רעה בסבירות גדולה מאד מסתיים בלייאפ קליל בצד השני תוך 3-4 שניות. רואים שעובדים על זה באימונים וכשההגנה עובדת פשוט יפה לראות את זה. אם לא התעקשות ואובר פרגון לא אחת היום במתפרצות אז היו פחות איזה 10-8 איבודים ועוד איזה 10 הפרש יתרון אבל זה ממש לא משנה.

ירושלים כמו הרצליה, לקבוצה ולמאמן פשוט לא היו תשובות בהתקפה. ובדומה לשבת הגנה טובה שלנו + התקפה ברמת גן של היריבה שהובילו להרבה מתפרצות והתקפות מעבר של הקבוצה פירקו אותם. ירושלים קבוצה עם הרבה מאד כישרון (התקפי בעיקר) ספסל עמוק, שחקנים מנוסים, אבל משחקת התקפה פרימיטיבית ברמות על כשאף שחקן שם מלבד דאנקן לא מצליח לייצר איזה מהלך חיובי. לטעמי הכנה רעה מאד מנטאלית למשחק, לרגע הם לא ממש היו במשחק והמשחק היה בשליטה מוחלטת של חיפה וההפרש פשוט גדול לפי כמות השטויות שסטול\מקל\סמית החליטו לעשות ברגע נתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 7:16 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ירושלים מתמחה בלתת לנו אתנחתות קומיות לרוב, אבל הקטע בסוף המשחק היה ענק. קורטני פלס כידרר את השניות האחרונות ואז החליט בכל זאת לעשות עוד מהלך התקפי אחד, הוא מסר את הכדור לשחקן שעמד בפינה. השחקן ההוא לא הזיז אף אחד מאיבריו, והכדור חלף על פניו ועף החוצה. באותו רגע הייתי בטוח שהוא צועק לקורטני פלס, כמו החיקוי של לירן שטראובר ב"ארץ נהדרת": נו, תמסור לי כבר!

אותי משום מה יותר הצחיקה התגובה של יורם ארבל: "פלס מעיף את הכדור החוצה כדי לקצר את ייסוריו". כמובן שהאיבוד הזה האריך את הייסורים בעוד חצי דקה-דקה אבל בסדר, לא קריטי.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 8:33 am 
Sophomore

הבעיה של ירושלים היתה שהם לא הגיעו מוכנים לשני השחקנים החדשים של חיפה, נדמה לי שקוראים להם תומאס וסמית ובמשחק במלחה הם עדיין לא היו.
חוץ מזה אין להם הגנה בצבע, הגבוהים של חיפה חגגו שם.
גם בניצול מיס מאצ' הם לא משהו, סטול וקורי קאר מצאו את עצמם שומרים על סמית או דאנקן לא פעם, ובפעמים שאחד הגארדים זיהה את זה ומסר להם, הם לא הצליחו לעשות עם זה כלום. בכלל היה לסמית משחק בזיוני.
גם איגוד הכדורסל הוא בזיוני ולא ברור למה בכל שנה הוא מחביא איפשהו את ה-box score של משחקי הגביע, וגם המנהלת שלא מסוגלת לשים קישור באתר שלה.
האיבודים של חיפה מרגיזים והרבה התקפות היו תקועות בגלל משחק גרוע של הגארדים ובעית העבירות של קלאתיס, אבל מה לנו כי נלין.
דווקא היה נחמד בלי תור בקופות, בלי תור במזנונים ובלי אף אחד שמסתיר בשורות שמתחת.
נראה לי שהיה עדיף לאבימאל אם הכרטיס שלו היה רק למשחק הראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 11:21 am 
Hall of Famer

ראיתי רק את המחצית השנייה ( לשמחתי ) ואשדוד פשוט פירקו את מכבי . איזורית מאוד חכמה , כאשר כובד המשחק ההתקפי של מכבי ( כלומר , השחקנים שיוצאים אליהם טיפה פחות אגרסיבי ) מוטה לשחקנים הפחות מאיימים ( אוחיון , קיינר מדלי וכו' ) , בעוד היקמן , לוגן וג'יימס די מנוטרלים .
התקפית , סימפסון נוכחות מרשימה מול הגנת הגבוהים הבעייתית של מכבי , וקולינס ניצל את הסייז שלו וחגג על דווין סמית כאילו האחרון עלה שלשום מהנוער .
לא הייתי מתלונן יותר מדי על השיפוט דווקא . כאוהד בני השרון חוויתי המון משחקים צמודים מול מכבי , שבחלקם היה שיפוט גרוע הרבה יותר מאמש , כך שהכל יחסי בחיים .
אגב , אנו מרבים לשמוע על חשיבות חסרונו של ליאור אליהו עקב החוק הרוסי , אז אשדוד אתמול לאחר פציעת פרימן גם שיחקה ב"חוק הרוסי" , רק שלה יש 3 זרים בלבד , ולא 6 כמו למכבי ...

כמו הקוף , גם אני ראיתי דימיון רב בין המשחק אמש למשחק רבע הגמר של חיפה . גרינברג אכן מגדיל את הרוטציה ( נראה אם זה רק השבוע בגלל עומס המשחקים , או מגמה כללית ) , ובשני המקרים חיפה ייצרה בריחה גדולה שסגרה את המשחק בתחילת הרבע הרביעי . צוברוביץ' נותן נוכחות בולטת מאוד תחת הסלים ( גם אם הוא לא הכי מלוטש התקפית ) . מה שמצחיק זה ששאלו את דרוקר בסיום המשחק איך העונה של ירושלים עד כה , והוא ענה ( לא זוכר במדיוק אבל זו רוח הדברים ) שהעונה סבירה למדי , פרט להתחלה חלשה ( מגוחך בהתחשב בכישלון של ירושלים בגביע המדינה ובאירופה , ובמצבה המאוד פושר בטבלת הליגה ) .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' פברואר 06, 2013 11:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 11:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קישור לבוקסקור (חיפה-י"ם): http://widgets.baskethotel.com/site/ibb ... -400$t&0=1
חיפה עם 26/31 מ-2 (84%)!!! ההגנה של י"ם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 1:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
באמת נתון מדהים. מקזז לחלוטין (עם עודף) את האיבודים של חיפה.

עוד קצת מספרים - 35/24 בריבאונד, 23-12 באסיסטים, וגם שלוש חסימות מול אפס של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 2:19 pm 
Freshman

מה שלא רואים בסטטיסטיקה זה מה שמאחורי האיבודים / חטיפות.
חיפה ניצלה חלק ניכר מהחטיפות שלה (איזה ידיים יש לדונטה סמית) למתפרצות ונקודות קלות.
.
..
.

בעצם, זה כן בסטטיסטיקה - אחוזים מהשדה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 2:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אותי הרבה יותר הרשימה ההתקפה המסודרת וההכנסות כדור פנימה. וגם כאן לדעתי זה נמצא בשילוב שבין אחוז מדהים מהשתיים עם הרבה איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 3:10 pm 
Freshman

ראובן כתב:
אותי הרבה יותר הרשימה ההתקפה המסודרת וההכנסות כדור פנימה. וגם כאן לדעתי זה נמצא בשילוב שבין אחוז מדהים מהשתיים עם הרבה איבודים.

כולם חוזרים על המנטרה של "חיפה קבוצה מאומנת"

אתמול מאד בלט בעיני שלמרות האיבודים חסרי הסיבה, הקבוצה דבקה בשיטת המשחק שלה ולא ניסתה לשנות, וזה השתלם, ובגדול.

דבר נוסף זה ניהול המשחק של גרינברג:
חלוקת דקות טובה (קלאטס שיחק אתמול פחות מ-20 דקות בשל בעיית עבירות) שנתנה לקבוצה את הכוח להמשיך לשחק חזק ברבע האחרון.

תקלה אחת היא העבירה השלישית של קלאטס, לא ייתכן שהוא לא ידע שיש לו 2 עבירות, מישהו היה חייב לשים לב ולראות שהוא מודע לעניין. מול יריבה נורמאלית זה היה עולה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 4:08 pm 
Sophomore

האם לדעתכם אוחיון ביצע עבירה על גוני בזריקה האחרונה לשלוש של אשדוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 4:55 pm 
Hall of Famer

היה הילוך חוזר ממצלמה קרובה מפינת המגרש. לפי הזווית הזו נראה שגוני שלח רגליים קדימה, אבל ראיתי את זה רק פעם אחת בחטף ואני לא סגור על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 5:05 pm 
Senior

לפי צילומים חוזרים שהראו בחמישיות לא הייתה עבירה (אולי הייתה אחרי הזריקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 5:06 pm 
Sophomore

עוזר המאמן של מכבי תל אביב עשה קריירה מהעבירה שהייתה או לא הייתה על גוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 5:10 pm 
Sophomore

בבירור לא הייתה עבירה על גוני שניסה להשליך את עצמו, אבל מנגד אחזור על הטענה, שהבלתי ספורטיבית שנשרקה על לנדסברג היא ביזיון ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 5:13 pm 
Senior

הבלתי ספורטיבית הייתה בעיקר שיקול דעת לא טוב של השופט. ממה שאני מבין אין את החוק של "אחרון לסל" אלא ההוראה זה שעבירה מאחור בלי סיכוי להגיע לכדור היא עבירה בלתי ספורטיבית. זה בהחלט היה המקרה פה, אבל זאת הייתה נגיעה לא משמעותית שבשלב קריטי של המשחק צריך להפעיל שיקול דעת ולא לשרוק.

אבל צריך להיות הוגנים וגם להגיד שמכבי עשתה רק נקודה מהמהלך הזה בסוף, ככה שזה לא מה שהכריע את המשחק. אם לא הייתה נשרקת עבירה ולאנדסברג היה ממשיך ללייאפ קל זה אפילו היה יותר טוב למכבי בדיעבד כמובן. ולמרות זאת לא היה צריך לשרוק וטוב השופטים יעשו אם יפעילו שיקול דעת (או יותר נכון מי שמכוון את השופטים שיתן הוראה להפעיל כזה שיקול דעת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2013 5:20 pm 
Sophomore

1. העבירה על לנדסברג כן היתה ניסיון לקחת את הכדור רק שלנדסברג באותה שנייה עשה קרוס מימין לשמאל ולכן זה נראה כאילו לא היה ניתן להגיע לכדור.
2. נשאלת השאלה אם היה מדובר בשחקן מכבי תל אביב ולא בגוני האם גם אז לא היתה נשרקת עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, red ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה