סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 20, 2025 1:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מייקל ג'ורדן בן 50.
הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מילא זה, אני מופתע שהאקים מתחת למאלון, שחקן שבד"כ שמורות לעמוס מלים טובות עליו בערך כמו לפלאש על וייד.

מעבר לזה שאני מסכים עם פלאש בעניין הנירמול, ממילא יש כאן הנחה של "בהנחה שהקריירה של לברון היתה מסתיימת היום..." שאני חושב ומקווה שהיא לא נורא רלוונטית. אם בעוד עשר שנים לברון יפרוש עם אותה רשימת הישגים שיש לו היום, הוא מן הסתם ידורג די נמוך מהדירוג הנוכחי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ודאי שאפשר להשוות אחוזים משתי תקופות, הרי זה מה ששונאי קובי עושים כל הזמן כשמשווים את האחוזים שלו לשחקני עבר, מצחיק לשמוע שפתאום זה כבר לא תקיף. ואתה צודק: איך בכלל אפשר להגיד שהם ברמה דומה??? בקיצור, קובי בראינט השחקן הכי פולארי בהיסטוריה ואני שם אותו בצד, לאור הקונצנזוס, מיותר לפרט למה אני חושב שזה מגוחך.

שאר ה"בסביבות":
אין שום בסיס להשים את לברון כרגע בסביבות של שאקיל ודאנקן, על סמך מה? על סמך אליפות אחת והרבה יותר קריסות? מתי בדיוק שאקיל ודאנקן קרסו כמו שלברון קרס בשני גמרים? הם השיגו כל אחד 4 אליפויות ו3 MVP גמר, שזה לבד יותר הישגי מאשר 3 MVP ליגה, אליפות אחת, MVP גמר אחד, וזה בלי לדבר על סך נקודות וריבאונדים בקרירה, בחירות לחמישיות השונות, ג'יימס צריך להיות הרבה מתחתם-הוא שיחק בערך חצי מהזמן ששיחקו שאק ודאנקן-להתעלם מזה, זה כמו להתעלם מהקרירה הקצרה של דוראנט ולקבוע שהוא כבר עכשיו שחקן גדול כמו ג'ורג' גרווין (לפחות ההשגים שלהם דומים, שלא כמו לברון לעומת דאנקן ושאקיל).

אני לא משווה בין לברון לשניהם עד גיל 28, אלא בהנחה שג'יימס מחליט עכשיו שנמאס לו מההשפלות במשחקי האלסטאר והוא פורש כאן ועכשיו- אני לא חושב שהוא יתפס כשונה בהרבה מאירווינג ובארקלי, שאמנם לא זכו ב3 MVP, אבל שיחקו בתקופות חזקות עם ג'ורדן מג'יק ובירד.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' פברואר 18, 2013 6:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:43 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
שג'יימס מחליט עכשיו שנמאס לו מההשפלות במשחקי האלסטאר והוא פורש כאן ועכשיו

אחח, לברון פאנס וקובי הייטרס פנאטים ואובססיביים שכמונו, איפה היינו כשחילקו את שיקול הדעת ואת ההגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:44 pm 
Junior

רגע חשבת שאני רציני במשפט הזה? עוד יותר טוב :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:50 pm 
Junior

FLASH כתב:
ו קובי בראינט השחקן הכי פולארי בהיסטוריה

הייתי אומר שמייקל היה קצת יותר פופלארי. גם לא בטוח שקובי יותר פופלארי מלארי ומג'יק, או אפילו משאקיל, או אפילו מלברון.

לגבי השאר למרבה ההפתעה אני מסכים. היה ולברון פורש היום הוא באמת לא שלט בליגה בצורה אבסולוטית תקופה ארוכה ( 3 שנים לפחות) כמו שאקיל, לא לקח קבוצה כשחקן מוביל ל4 אליפויות כמו דאנקן ולכן בשלב הנוכחי הזה הקריירה של לברון עדיין לא עברה את הקריירה של שאקיל ודאנקן.

השאלה היא מה זה אומר שלברון כרגע בעייני אנשים בלבל של דאנקן ושאקיל? שאם נבצע אקסטרפולציה על סמך הקריירה עד עכשיו אז הוא בערך באותו מעמד? האם רק מה שהוא עשה עד עכשיו מספיק לו למעמד? לדבר עם זה שהוא עבר את בארקלי ומאלון זה מקובל כי הוא גם אסף יותר הישגים מהם, בין אם אישיים או קבוצתיים, אבל קצת לא ברור לי איך אפשר בנקודה הנוכחית להשוות.

אגב פלאש, הבנתי את מי אתה מזכיר לי עם ה"שונאי קובי" ו"מעריצי לברון" ו"שונאי לייקרס" וכו'... אתה מזכיר לי את יורם שפטל שהוא משדר. כל פעם שמישהו מתנגד לדיעה שלו הוא מתייג אותו ישר לקבוצה שקל לו להתעלם ממנה. כמובן שאתה לא נוראי כמו שפטל, אבל אותו רעיון של שיוך לקבוצה ואז תקיפת הקבוצה ולא הטענה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:54 pm 
Junior

שקי, אתה יודע מה הבעיה שלך? שאתה חושב (בפעם המי יודע כמה) שאני מכוון את ה"שונאי קובי" וכל שאר העקיצות אליך או למישהו מסוים אחר, זה לא מכוון למישהו ספציפי. אבל אני שמח שזה עושה את העבודה :P

ופולארי=קוטבי, הכוונה שהדעות לגבי קובי מאוד מאוד חלוקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:56 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

הממ, מה טוב בזה? שאפילו מי שמשתמש חדשות לבקרים בהומור הפוך-על-הפוך לא מסוגל להבין מתי אתה צוחק ומתי אתה רציני כשזה מגיע לקובי? האמן לי, זה אומר עליי פחות ממה שזה אומר עליך כקובי פאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 6:56 pm 
Junior

פולארי! חשבתי שכתבת פופולארי... יצאתי דביל עד מאוד.

וההערה שלי לא הייתה העלבות כי לא כתבתי כלום בנושא הזה עד כאן, אבל גם במקרה הזה זה מנע ממך מלענות לדיון. כל פעם שמביאים סטטיסטיקה שאין לך כוח לריב איתה אז אתה שולף את " שונאי בלה" ועובר הלאה. לגיטימי שלא בא לך לחזור לאותם ריבים, אבל חלאס עם ה"שונאי קובי/לייקרס" בתור טיעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:02 pm 
מנהל פורום

נדב, בחייך, היה ברור שהוא צוחק כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:03 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
FLASH כתב:

הממ, מה טוב בזה? שאפילו מי שמשתמש חדשות לבקרים בהומור הפוך-על-הפוך לא מסוגל להבין מתי אתה צוחק ומתי אתה רציני כשזה מגיע לקובי? האמן לי, זה אומר עליי פחות ממה שזה אומר עליך כקובי פאן.

תראה אם נראה לך שבאמת חשבתי ברצינות שלברון יפרוש בעקבות האלסטאר אתה בהחלט צריך לבדוק איפה היית כשחילקו את שיקול הדעת וההיגיון.
sheky כתב:
פולארי! חשבתי שכתבת פופולארי... יצאתי דביל עד מאוד.

וההערה שלי לא הייתה העלבות כי לא כתבתי כלום בנושא הזה עד כאן, אבל גם במקרה הזה זה מנע ממך מלענות לדיון. כל פעם שמביאים סטטיסטיקה שאין לך כוח לריב איתה אז אתה שולף את " שונאי בלה" ועובר הלאה. לגיטימי שלא בא לך לחזור לאותם ריבים, אבל חלאס עם ה"שונאי קובי/לייקרס" בתור טיעון.

אבל זה לא מנע ממני לענות לדיון. אמרתי שלא הגיוני להשוות אחוזי שדה בין תקופות שונות במקרה אחד ובמקרה שני לא. אם מישהו חושב שבכל מקרה באמת אין מקום להשוות אחוזים בין תקופות שונות-אני חולק, כי באותה מידה אפשר לומר שרב' ואס' צריך לבדוק באופן יחסי לממוצג הרב' והאס' בליגה כולה, אף אחד לא הולך לעשות את זה ולכן מסתמכים על הסטט' היבשה ולוקחים אותה בערבון מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:04 pm 
Hall of Famer

אגב שאקיל לקח את האליפויות, פרט לזאת עם מיאמי בשלהי העשור הראשון שלו בליגה. לדאנקן גם כן היו ארבע בעשור הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:06 pm 
Hall of Famer

ואפרופו ההודעה האחרונה שלי, גם השוואת הגיל 28 בין מייקל ללברון לא רצינית מספיק. כשלמייקל היו תשע עונות בליגה, היו לו כבר שלוש אליפויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:10 pm 
Junior

זה שמישהו טען את זה בת'רד אחר לא אומר שמי שמדבר איתך כאן מסכים עם הטענה הזאת. זו הכוונה שלי בשיוך לקבוצה.

לפי דעתי אין ספק שלתקופה שבה אתה משחק יש השפעה על איך שופטים אותך. הרי מבחינה סטטיסטית אף אחד לא באמת מתקרב לצ'יימברלין ( עונה של מעל 50 בממוצע, עונות של 27 ריב' וכו) ואף אחד לא מתקרב לראסל במספר האליפויות... אז למה הם לא בפירוש הכי גדולים בהיסטוריה? כי אנחנו מבינים שזו תקופה שונה והמדד משתנה. אז ברור שההבדל בין 2013 ל98 הוא לא כמו ההבדל בין שנות ה80 לשנות ה60, אבל עדיין אם יש הבדל בסקורינג ובאחוזי השדה הממוצעים בליגה, זוהי כמובן תופעה שצריכים להתיחס אליה, בדיוק כמו לשינויים שעבר הכדורסל משנות ה60 ל80.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:14 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
nadav_hacohen כתב:
FLASH כתב:

תראה אם נראה לך שבאמת חשבתי ברצינות שלברון יפרוש בעקבות האלסטאר אתה בהחלט צריך לבדוק איפה היית כשחילקו את שיקול הדעת וההיגיון.

לא, לא חשבתי ברצינות שאתה חושב שלברון יפרוש בגלל האולסטאר, אבל חשבתי שאתה חושב ברצינות שיש ל"השפלה" שלברון עבר באולסטאר איזשהי משמעות בעולם הכדורסל האמיתי.

רגע, אתה באמת חושב כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:26 pm 
Junior

מזתומרת, בודאי, יש פה שאלה בכלל? קובי נכנס לו לראש, הרגעים האלו יזכרו כרגעים שבהם לברון ג'יימס חזר להיות הפחדן חסר הביצים שקורס במאני טיים.

אני מסכים לחלוטין עם שקי, לכן סטטיסטיקה היא לא מדד הכי טוב, אבל בכל מקרה מראה עיניים עדיף ואני לא רואה איך יכולות הסקורינג של ג'יימס מדגדגות את היכולות של מייק.
נורטון כתב:
ואפרופו ההודעה האחרונה שלי, גם השוואת הגיל 28 בין מייקל ללברון לא רצינית מספיק. כשלמייקל היו תשע עונות בליגה, היו לו כבר שלוש אליפויות

מצד שני לברון כבר זכה השנה באליפות, לא ידעת שאי אפשר להעיף את מיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:31 pm 
Hall of Famer

ראובן, אם בעוד 10 שנים לברון יפרוש עם אותם הישגים כמו של היום, אז זה אומר שהיו לו עשר עונות בקריירה, מעל חצי קריירה שהוא לא הצליח לשמור על הרמה שבה הוא נמצא היום, אז ברור שגם המקום שלו בהיסטוריה יפול.

שקי, לדעתי לברון כבר חמש עונות באופן ברור הוא השחקן הטוב ביותר בעולם. זאת תקופה מספיק ארוכה. תוסיף את ההגעה של לברון לגמר האן.בי.איי, שהייתה בעיני פלאית ומופלאה. את ההפסד של לברון לספארס אני לא מתקרב אפילו להחשיב ככישלון או שביקה. הוא התמודד מול קבוצה עדיפה בהרבה ולמרות הסוויפ הסדרה כן הייתה תחרותית ונדמה לי ששלושה מתוך הארבעה היו צמודים מאד, אולי רק שניים. את ההפסד לספארס אפשר להשוות להפסדים של ג'ורדן לפיסטונס. בעיני אם לברון מחליט אחרי העונה הזאת לתלות את הנעליים שלו, הוא בערך במקום של שאק ודאנקן בראי ההיסטוריה.

פלאש, אי אפשר להשוות אחוזים, אם יש שוני גדול באחוזים וזה המצב בין שנות השמונים לשנות האלפיים. סוף שנות השמונים עם הבאד בויז ושנות התשעים עם הניקס של ריילי וכמובן אפקט ג'ורדן שינו את הכדורסל באן.בי.איי. הוא הפך להיות יותר אתלטי, הרבה יותר פיזי ויותר הגנתי ואיטי. ההתקפות נהיו פחות טובות וקל לראות זאת גם בממוצעים למשחק וגם באחוזי השדה. אז זה קצת טמטום להגיד שאין בעיה להשוות אחוזי שדה, גם אם כל אותם "שונאי קובי" מסתוריים עושים זאת.

ראובן, אני מת על האקים, אבל בעיני הוא אוברייטד. זה שחקן שלפני עונת 92/93 הרוקטס חשבו להעביר אותו בטרייד, לא כי הוא דרש, אלא כי הייתה הרגשה של מיצוי, זה שחקן שקיבל תווית של פרימדונה ואני יכול להגיד לך שב-94 אחרי האליפות היו כתבות שהתווכחו מי הסנטר הטוב יותר - האקים, רובינסון או יואינג. כמובן שהפלייאוף של האליפות השניה הפך את כל הדיבור על כך למגוחך, אבל זה קצת מראה לך את המעמד של האקים לפני האליפות השניה וכדאי לזכור שהאליפות השניה הייתה נק' שיא שמיד אחריה האקים ירד ביכולת שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:31 pm 
Junior

נורטון כתב:

זו כבר שאלה מעניינת אם צריך להשוות עונות בליגה או גיל. ההבדל הפיזי בין גיל 18 לבין גיל 21 הוא עצום ולכן לא בדיוק הוגן להשוות את לברון בליגה מקצוענית לבין שחקן שהשתפשף במכללות.
מצד שני, מה שלברון למד ב3 שנים NBA שקול להרבה יותר מ3 שנים במכללה.

בכל מקרה להשוות מספר עונות בליגה זה לא כל כך הוגן. אקבל כמובן טענה זהה מנגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:35 pm 
Hall of Famer

דווקא לברון הוא היוצא מן הכלל. לברון הגיע לליגה בשל לחלוטין מבחינה פיזית. את הנימוק שהעלת אפשר להגיד על השנתיים הראשונות של קובי או גארנט, לא על לברון, מה עוד שבתקופת לברון היו מספיק שחקנים שיצאו אחרי עונה אחת בקולג', הגיל הממוצע של הרוקיז ירד בהרבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:41 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
ראובן, אם בעוד 10 שנים לברון יפרוש עם אותם הישגים כמו של היום, אז זה אומר שהיו לו עשר עונות בקריירה, מעל חצי קריירה שהוא לא הצליח לשמור על הרמה שבה הוא נמצא היום, אז ברור שגם המקום שלו בהיסטוריה יפול.

אם MJ היה ממשיך לשחק מ2003 ופורש היום, מה זה אומר עליו? הרי ודאי שהוא לא היה שומר על רמת השיא. לחילופין אם וייד יחליט לשחק עד גיל 40 ולא ישיג כלום זה יוריד מערכו?

אגב, אני רואה אפס מקום להשוואה בין הגמר של לברון מול הספרס, גמר שבו הוא קלע 22 נק' ב35.6% שדה אומללים, 20% מחוץ לקשת (5 שלשות למשחק) וכמעט 6 אב' למשחק, לבין הסדרות הדומיננטיות של ג'ורדן מול הפיסטונס שכמובן לא ראיתי בלייב אבל הספיק לי לראות משחקים נבחרים כדי להבין מה הלך שם, ג'ורדן היה דומיננטי ובלתי עציר מול הגנת ברזל, גם ניצח כמה משחקים, והפסיד לקבוצה עדיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:42 pm 
Junior

אני חושב שאפשר לראות דווקא שיפור לא קטן בכוח הפיזי של לברון לאורך השונים. זה שכבר בגיל 18 הוא היה תפלץ לא אומר שבגיל 21 הוא לא היה יותר תפלץ. אני ממש לא מסכים שזה לא שיקול חשוב.

לא כל כך הבנתי איך נושא הרוקיז מתקשר... אני לא אומר שיש משהו בעייתי בלא ללכת לקולג', אבל את הניסיון שצוברים בשנים בקולג' צריכים להשלים איפושהו, וזה בד"כ בשנה-שנתיים הראשונות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 7:47 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
עמוס לב כתב:

אם MJ היה ממשיך לשחק מ2003 ופורש היום, מה זה אומר עליו? הרי ודאי שהוא לא היה שומר על רמת השיא. לחילופין אם וייד יחליט לשחק עד גיל 40 ולא ישיג כלום זה יוריד מערכו?

אגב, אני רואה אפס מקום להשוואה בין הגמר של לברון מול הספרס, גמר שבו הוא קלע 22 נק' ב35.6% שדה אומללים, 20% מחוץ לקשת (5 שלשות למשחק) וכמעט 6 אב' למשחק, לבין הסדרות הדומיננטיות של ג'ורדן מול הפיסטונס שכמובן לא ראיתי בלייב אבל הספיק לי לראות משחקים נבחרים כדי להבין מה הלך שם, ג'ורדן היה דומיננטי ובלתי עציר מול הגנת ברזל, גם ניצח כמה משחקים, והפסיד לקבוצה עדיפה.

שחקן אחד שבאמת מזיק למספרים שלו בשלוש השנים האחרונות הנא ג׳ייסון קיד וחבל. מצד שני בתקופה הזאת הוא הספיק לקחת אליפות אז כנראה שהיה שווה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:01 pm 
Hall of Famer

ברור שלברון התפתח פיזית מגיל 18 והלאה, אבל בערך כל שחקן שמסיים קולג' ומגיע לאן.בי.איי הדבר הראשון שהוא מעלה על עצמו זה מסת שריר. הנק' של הגיל הממוצע של הרוקיז היה להראות שהגיל בליגה ירד. לברון בגיל 18 לא התחרה בשכבת הדראפט שלו למשל מול שחקנים שסיימו 3 שנים קולג', אלא יותר מול כריס בוש ומלו, שסיימו שנת קולג' אחת (ולברון היה מפותח פי לא יודע כמה מאשר בוש בן ה-19) או דארקו בן ה-18. בתקופה של לברון להשתלב בליגה בגיל 18 היה יותר קל מאשר בתקופה של גארנט, פורץ הדרך, לדוגמא.

הדוגמא של ג'ורדן לגבי אורך קריירה כמובן שלא רלוונטית, כי הוא הספיק כל כך הרבה. אבל תראה איך נראתה הקריירה של פני הארדוואיי לדוגמא ב-4 העונות הראשונות שלו בליגה ומה קרה אחר כך בגלל הפציעות. אם אתה חושב ששחקן שמשיג הרבה בחצי הראשון של הקריירה שלו, אבל נותן חצי שני של קריירה חלש בהרבה לא נפגע כתוצאה מכך, אז אתה קצת מצחיק אותי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:06 pm 
מנהל פורום

עמוס, השוואה מי יותר טוב האקים/רובינסון/יואינג נשמעת לי מאוד סבירה, בטח לזמנה. רובינסון ויואינג היו אחלה שחקנים ומה שדחק אותם אחורה אלה התארים שהם כשלו שוב ושוב בהשגתם. ממש כמו שמה שדחף את האקים מאוד מאוד גבוה אלה שתי האליפויות, בייחוד השנייה שבאמת היתה אחד הפלאים הספורטיביים הכי גדולים שאני זוכר. קח את מכבי בעונת נס ז'לגיריס ותכפיל פי עשרה.

והמשפט הפותח שלך היה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד. כלומר אין לי בעיה עם הדיונים האלה אבל זה לא שיש מסקנה משמעותית בשלב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:13 pm 
Hall of Famer

מבחינה סטטיסטית ובאופן די מובהק לדעתי, האדמירל היה הסנטר הטוב בדורו (אם לא נתחשב בשאקיל שבא לדור מעט שונה) ועם זאת אין בר דעת אחד שיעדיף אותו על האקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 18, 2013 8:14 pm 
Junior

לא חושב שלברון התחרה במלו ובוש כמו שמלו ובוש לא התחרו בלברון אלא בשאר הליגה.
החל מ2006 (עונה שלישית בליגה) שלברון הגיע לפלייאוף היריבים המשמעותיים שלו היו שחקנים ותיקים ממנו, בגלל זה אני לא מבין מסכים עם רלוונטיות הסביבה לדיון הזה.

בשורה התחתונה התגובה שלי הייתה לנורטון שדיבר על כמות שנים מצטברת בליגה... אני מניח שתוכל להסכים איתי שלברון ( או כל שחקן אחר לצורך העניין) בגיל 18 היה פחות בשל משחקן שמסיים 3 שנים בקולג' בגיל 21 ויוצא לNBA.
כמו שציינתי, הטענה ההפוכה גם מקובלת עלי לחלוטין, וששחקן בגיל 21 אחרי 3 עונות בNBA מוכן הרבה יותר משחקן בן 21 אחרי 3 עונות בקולג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 118 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Euro_Basket, Majestic-12 [Bot], satriani ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה