סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 1:16 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
צריך ממש עיניים גדולות בשביל לקוות שסיינה תפסיד לחימקי או לחשוב שזה לטובת מכבי.

נכון, באיזשהו מקום, אבל אני לא רואה את זה לא קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 2:27 pm 
מנהל פורום

בשביל שסיינה תפסיד לחימקי לא צריך דמיון מפותח, אני עדיין לא מעכל את ההצלחה של סיינה, ראיתי המון משחקים ולא הצלחתי להצביע על מה שהפך אותם לקבוצת טופ ארבע ביורוליג
אני כל הזמן חי בהרגשה שזה יתרסק בסוף והם יפסידו בלי הפסקה
כשראיתי את ה30 הפרש על הראש שלהם בנוקיה, זה נראה לי טבעי לגמרי
רמה שלהם בשלב הראשון הייתה הרבה יותר הגיונית מבחינתי, יכול להיות שמה שראינו כאן בטופ 16 זה יותר צירוף מקרים של הרבה שחקנים בכושר אישי טוב?

טוב אבל זה לא קשור למכבי, סתם איזה הגיג שקפץ לי לראש

אולי אני מפספס משהו אבל ניצחון של מכבי ב2 ביוון + תוצאות אחרות שמתנהגות לפי עקרון הטבלה האלטרנטיבית כדי שמכבי תעלה
בטבלה האלטרנטיבית ברצלונה וסיינה בקבוצת דירוג אחת, ויטוריה, מכבי, חימקי ופיראוס קבוצת דירוג 2 הטורקיות בקבוצת דירוג 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 2:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לדעתי בטבלה שפורסמה בהארץ (וככה גם צריך להיות) רק ברצלונה היא בדרגת הדירוג העליונה. לא זוכר איפה הוא שם את פנר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 8:07 pm 
Senior

בתור אוהד של מכבי, אני לא בטוח שעדיף להגיע להצלבה. חבורת הטמבלים שמנהלת את הקבוצה תחשוב שהיא עבדה כמו שצריך בקיץ, ובשנה הבאה השחקן המוביל בקו האחורי יהיה היקמן או יוגב, מי מביניהם שישאר, והתקציב רק ירד עוד יותר. שמעתי את דריקס מטיף מוסר לעיתונאים על זה שהם כתבו שאין סיכוי ושתקציב לא קובע ועוד כל מיני זיבולי שכל. חוץ מזה שלקבל בראש מריאל או מצסק''א לא יועיל יותר מידי ואני לא רואה שום סיכוי שמכבי עוברת את הקבוצות האלה, אלא אם כל שחקני החמישייה שלהם יפצעו בערב אחד או משהו כזה(ומול צסק''א גם זה לא בטוח יספיק). זה עלול להיות סוויפ משפיל וכואב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 10:06 pm 
Hall of Famer

למה מי שמנהלים את הקבוצה זו חבורה של טמבלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 10:30 pm 
Hall of Famer

כי הם עושים עד כה עבודה גרועה מאוד עם כמה הנחות מוצא מוטעות שכמעט ומבטיחות שהם ימשיכו לעוד כמה עונות נפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:10 pm 
Senior

נדב, אם בחברות שהחבר'ה האלה עובדים מישהו היה עושה כזה רצף מביך של טעויות הוא היה עף הביתה מזמן. העב''ם מלקולם תומאס כסנטר הראשון של הקבוצה במקום מאריץ' שדיברו עליו בתחילת הקיץ??? לוגאן במקום לאנגפורד??? מי שאחראי לזה היה צריך לעוף לקבוצה מזמן. הבעיה שבמכבי מקטינים ציפיות כל שנה, ומה שקובע בת'כלס זה מבחן התוצאה, גם אם הדרך לשם רצופה במזל. אז פעם בכמה שנים נופל לך ליד פארגו ואתה מגיע לגמר היורוליג ובשאר הזמן זה נראה בעיקר כמו בעונה הנוכחית(גם בעונה שעברה זה לא היה נראה הרבה יותר טוב אם לאנגפורד לא היה נחתך מחימקי). אי אפשר לעבוד בשיטת "מצליח" וגם לספר סיפורים לאוהדים על הדרך, כמו אלי דריקס היום. אני מעדיף להפסיד בקרב ולנצח במלחמה. אולי עדיף שחימקי תבוא לפה, תנצח בשבוע הבא, ובשנה הבא נקבל קבוצה נורמלית ולא כל מיני חלטורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:21 pm 
Hall of Famer

ואני לתומי חושב שהחבר'ה האלה נשפטים ברווחים שהם משיאים לכיסם. ואם בכך הם נשפטים, הטמבלים היחידים זה אלה שקונים אלפי מנויים מראש ליורוליג וערוצי השידור שקונים את הזכויות בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:30 pm 
Senior

נשפטים= בעיני עצמם? נראה לי שזה לא תקני בעברית. אלא אם אתה חושב שלאוהדים אכפת אם מכבי מפסידה כסף בסוף העונה או מרוויחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:37 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדב, זה נראה לי לגמרי לתומך. נניח מכבי לא היתה עולה לטופ-16 אבל מסיימת ברווח תפעולי, מישהו היה משבח אותה על זה?

אם אתה מתייחס לפדרמנים כאל חבורה של מייקל דאגלסים שכל מטרתה למצוץ את הלשד של מכבי, אז כן, הם הגאונים ואוהדי מכבי הם האידיוטים. אבל בהנחה שלא וחשובה לפדרמנים גם ההצלחה המקצועית של הקבוצה, אז מותר בהחלט לבוא אליהם בטענות, מה גם שכשלבשת כובע אחר, די זכור לי שביקרת את הליך ההחתמה והייחצון של מלקולם תומאס בדרך שאפשר להבין אותה כלא מעריכה במיוחד את ההתנהלות של מכבי מבחינה אינטלקטואלית.

כמובן שגם יש כל מיני עניינים באמצע. אפשר לטעון שגם מבחינה מקצועית מכבי עושה עבודה לא רעה בהתחשב בנתוני הפתיחה שלה, וזו לא תהיה טענה מופרכת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:52 pm 
Hall of Famer

אני אגב חושב שגם אם שופטים את מכבי רק מהבחינה כלכלית, סביר להניח שההצלחה היחסית שלה השנה היא על חשבון הטווח הארוך ועלולה לייצר מומנטום שלילי שיפגע בה ותיצור, ביחד עם התקשורת האנטגוניסטית בחלקה (בוודאי יחסית לרפאל נאה והתקשורת של לפני 10 שנים), נדידה של הקהל למחוזות אחרים מבחינת הזדהות והשקעה רגשית (שבאה לידי ביטוי בהשקעה כלכלית).

בכל מקרה, מכבי אמורה לשאוף להצלחה מקצועית ובתחום הזה יש כשלון גדול השנה, כולל כמה טעויות מביכות ששחף הזכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 08, 2013 11:57 pm 
Senior

אני לא מסכים גם שנתוני הפתיחה כל כך רעים, אבל נניח שכן. מה השתנה כל כך לעומת לפני 8 שנים, אז הייתה למכבי קבוצה בטופ של היורוליג? למה מאז מכבי ירדה למעמד של קבוצה שחושבת להגיע להצלבה ולא מעבר לזה? אחת הבעיות בעיני היא שמאז העזיבה של פיני ב-2010 התקציב יורד כל השנה. אז מכבי החזיקה שני שחקנים במעל מיליון דולר(אנדרסון ולאמפה) ועוד שחקן שעלה באיזור המיליון נטו יחד עם הביי אאוט שלו(אידסון) עם צוות אימון יותר יקר מהיום. בשנה שאחרי תירצו את זה בנזקים כספיים על כל מיני כאלו שהיו צריכים להמשיך לשלם להם. היום יש שחקן אחד בסגל שעולה מעל מיליון ברוטו(אליהו). הבעיה השניה קשורה לשימוש בכסף שכבר יש(ויורד כל השנה).

גם ברמה הכלכלית, נניח שקוני המנויים הם קהל שבוי, ערוצי הטלוויזיה הם ממש לא. ולאורך זמן לא יקנו זכויות שידור במיליונים למוצר שנראה רע ואפור כמו מכבי של השנה.
אף אחד לא ישלם מיליונים כדי לשדר את היקמן ודווין סמית' כי זה פשוט לא מעניין את הבנאדם הממוצע שפותח את הטלוויזיה, בניגוד די גמור לחבר'ה כמו שאראס ופארקר שהצליחו להפוך את מכבי לקבוצה מהנה לצפייה. כרגע העניין סביב מכבי חי עוד על אדי הדלק של השנים האלו. לא יודע כמה זה עוד יחזיק, ועונה כמו הנוכחית בוודאי לא תורמת.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ש' מרץ 09, 2013 12:08 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההצלחה המקצועית של מכבי בעיני הפדרמנים היא קודם כל משהו שאמור לתמוך בהצלחה כלכלית, וצריך לומר שבאסקפט הזה הם עושים עבודה מצויינת גם אם זה לא מוצא חן בעיני שחף. עובדה שהאוהדים "האדיוטים" (כלומר, שבכל קבוצה אחרת היו קוראים להם "נאמנים") עדיין קונים את כל המנויים ומייצרים מספיק רייטינג כדי שישתלם לערוץ מסחרי לשדר אותם בימבה כסף. גם שחף.
יכול להיות ש-Att צודק ולטווח הארוך הצלחה מקצועית פושרת תביא גם נפילה כלכלית. יכול להיות גם שלא. בסך הכל מאז אמצע העשור הראשון של המאה מכבי לא משחזרת את הקבוצה ההיא, ועדיין האוהדים המנויים הרייטינג זכויות השידור וכו' וכו'. ואנחנו מדברים על טווח של 8 שנים שזה לא מעט. בינתיים חייבים לציין למען ההגינות שהיו כמה שהיו כמה הישגים יפים מאז אמצא העשור הקודם, שני גמרי יורוליג, יכול להיות שזה מה שמייצר תחזוקה של המותג, ואם גם זה לא יקרה אז תבוא הנפילה. מצד שני, בדרך היו גם כמה דברים שהיו אמורים לרסק את המותג (הפסדי אליפויות, פרשת פנאן, ענייני רענן כץ, ההתנהגות של פיני גרשון) וזה לא קרה. אז יכול להיות שמה שקרה פה הוא שמכבי יצרה לעצמה בסיס אוהדים גדול ונאמן (כלומר, אדיוט. בקבוצה אחרת הוא היה נקרא נאמן) להרבה שנים קדימה. ואם זה כך, הקונספט של הפדרמנים מצליח בהחלט, גם אם שחף חושב שהם חייבים להפסיד כסף כדי לרצות אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:16 am 
Senior

בלי קשר ל"בסיס נאמן של אוהדים"(כן, אני חושב שבמובן מסויים אולי היה עדיף אם בשנים כמו בעונה הנוכחית ההיכל היה חצי ריק או שלפחות האוהדים היו מביעים איזושהי מחאה על ההתנהלות של הקבוצה בקיץ) שזה לא משהו שאני בהכרח מסכים איתו- ראה ערך החבר'ה שיוצאים בסוף משחקים להוציא את האוטו מהחנייה לדוגמא- לא שמעתי על קבוצת ספורט שמודדת הצלחה כפונקציה של הצלחה כלכלית או כפונקציה של כמה אתה מצליח ביחס לתקציב שלך. מכבי, לפחות מבחינת המעמד שלה באירופה, ההיסטוריה, בסיס האוהדים שאתה מדבר וגם ההכנסות(הכי גבוהות מבין הקבוצות ביורוליג), אמורה לשאוף כל שנה להגיע לפיינל פור. כמו שקבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד וברצלונה שואפות להגיע מינימום לחצי הגמר ופחות מזה נחשב כישלון עבורן במסגרת הזאת.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ש' מרץ 09, 2013 12:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:19 am 
Hall of Famer

בסיס האוהדים זו עובדה. המנויים נמכרים והרייטינג מספיק כדי שזכויות השידור ישתלמו. אלה העובדות, 8 שנים אחרי הקבוצה ההיא של אמצע העשור הראשון, ובניגוד למה שאתה אומר 8 שנים זה המון במונחי קבוצת ספורט. בטח מספיק כדי לפוגג אדי דלק. למשל, האולמות הריקים של אמצע שנות ה-90 באו באותו טווח זמן אחרי הקבוצה המוצלחת של סוף שנות ה-80, סו מאץ' פור אדי דלק. אלה עובדות. כל השאר זו הרגשה שלך.
החבר'ה שיוצאים להוציא את האוטו היו קיימים תמיד, ולדעתי מנפחים את הדבר הזה הרבה מעבר לממדים האמיתיים שלו.
ואם לא שמעת על קבוצת ספורט שמודדת הצלחה כפונקציה של הצלחה כלכלית אתה פשוט לא מקשיב למקומות הנכונים. אם ציינת את מנצ'סטר יונייטד, מדובר בקבוצה שהיא חברה ציבורית שנסחרת בבורסה והיא האמ-אמא של מדידה של הצלחה בעניינים כלכליים. כך זה גם בקבוצות אחרות באנגליה כמו ארסנל למשל, ובקבוצות אחרות באירופה - בעיקר בגרמניה. ועוד לא הגענו לארה"ב, שעליה אפשר לעשות דיון שלם שאני מניח שאתה יודע את סופו ומסקנתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:28 am 
Senior

איזה קבוצות כאלה עם המעמד של מכבי באירופה יש? אנשים קצת ממעיטים בחשיבות של דברים כמו אותו בסיס אוהדים שאתה מדבר עליו(משהו שאין לקאחה לאבורל, או לסיינה, וכנראה שגם לא לצסק''א או לחימקי), או העובדה שהיסטורית יש למכבי יותר זכיות בתואר הזה מברצלונה ואולימפיאקוס נניח ביחד. כמו שרשמתי קודם, קבוצה עם המעמד של מכבי באירופה לא אמורה לשאוף להגיע להצלבה, היא אמורה לשאוף להיות בפיינל פור ומעבר לזה. וזה אומר להשיג את כל המשאבים שצריך בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:34 am 
Hall of Famer

לא הבנתי את השאלה הראשונה. עם כל הכבוד למעמד של מכבי באירופה, לקבוצות כמו מנצ'סטר יונייטד, באיירן מינכן או אפילו קבוצות "קצת פחות מוצלחות" כמו ארסנל או בורוסיה דורטמונד יש מעמד שעולה על מכבי (וכל קבוצת כדורסל אירופית אחרת) מאות ואלפי מונים.
המשפט השני הוא בסופו של דבר פונקציה של היותה של מכבי חברה בע"מ. בתור שכזו, ייעודה הוא השאת רווח לבעלי מניותיה, והם יעשו את מה שצריך קודם כל בשביל זה. כפועל יוצא מזה צריך להגיע גם להצלחה מקצועית כדי שלא ייפגע המותג, וזו קודם כל השאיפה של מנהלי מכבי כאנשי עסקים. יכול להיות שלא מוצא חן בעיניך ההצלחה של השנה או השנים האחרונות (ובכל זאת שני גמרי יורוליג זה בסך הכל לא רע), אבל עובדה שהמותג לא נפגע כי אפילו אתה עוד קונה כרטיס או צופה בטלויזיה. אתה יכול כמובן להפסיק אם אתה חושב שזה מה שישנה את דרכה של מכבי או יגרום לבעלים להפסיד כסף כדי לרצות אותך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:36 am 
Senior

לא אמרתי שהמעמד של מכבי זהה לזה של מנצ'סטר. אבל אם מסתכלים ברמת המיקרו של הכדורסל, אז כן, מכבי עם מעמד של קבוצת צמרת באירופה מתנהלת כבר כמה שנים כמו קבוצה בינונית עם שאיפות של קבוצה בינונית. לגבי ההצלחה של השנים האחרונות, יש פתגם שאומר "גם תרנגול עיוור מוצא גרגר". תחליף את פארגו בילד מהמכללות שהיה אמור להגיע במקומו ונראה לאן מכבי הייתה מגיעה באותה עונה. יותר מזל משכל. זה רק ביסס את דפוסי העבודה המקולקלים שבזכותם הובא לפה תכשיט כמו תומאס. 2008 הייתה הצלחה ברמה האירופאית אבל קססטרופה מכל בחינה אחרת. להזכיר לך כמה הפסדים היו למכבי בליגה באותה עונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:44 am 
Hall of Famer

והקבוצה הבינונית עם השאיפות הבינוניות גם הגיעה לשלושה גמרי יורוליג ועוד פיינל פור אחד ב-8 השנים האחרונות. זה בתור תרנגול עיוור, כן? אתה לא מרוצה מהתנהלותה, ועדיין אתה קונה כרטיס ו/או צופה בטלויזיה. משמע, זה עובד. אתה חלק מבסיס האוהדים שהקבוצה עשתה לעצמה, אתה חלק מהדבר הזה שיש לך ספק בקיומו.
למכבי יש שאיפה להרוויח כסף, גם אם לא תאמר את זה. ההצלחה המקצועית היא פועל יוצא מזה לטוב ולרע. לדעתך בעלים של קבוצת ספורט אמור להפסיד בוחטות כדי לרצות אותך, אבל כאמור אתה עדיין קונה כרטיס וצופה בטלויזיה, אז כנראה אתה עדיין מספיק מרוצה כדי לעשות את זה. כמובן, אפשר גם לצבורא חובות של מאות מיליונים כמו קבוצות מסויימות, בסוף מישהו יצטרך לשלם את זה, כמובן לא אתה (למרות שתהייה מאד מרוצה).
בקיצור, עד שלא תבין את הקונספט הזה שקבוצת ספורט יכולה (ובעולם נורמלי גם צריכה) להיות חברה בע"מ שגם יהיה מאחוריה מודל כלכלי אמיתי, תמשיך להתאכזב. אבל היי, כאמור אתה כנראה עדיין לא באמת מאוכזב. כמו שאני אמור בהקשרים אחרים בויכוחים אחרים, הפעולות מדברות פי מיליון ממילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:49 am 
Senior

הייתי מפריד את השנה השלישית של פיני מהאחרות. מה היא רלוונטית פה? למכבי היה עדיין את השחקן הכי טוב באירופה(פארקר), את הסנטר הכי טוב באירופה(וויצ'יץ') ורכז שהיה גם כן איפושוהו בטופ 5 של הרכזים של היורוליג. העונה עם קטשרף הייתה קטסטרופה בליגה, אבל לפחות היה ניסיון להחזיק קבוצה איכותית. עם פארגו זה בעיני יותר מזל משכל. הסתדרו על רכז שנתן יכולת של סופרסטאר בעונה הראשונה שלו ביורוליג, וסופו היה הימור לא פחות גדול.

לגבי אכזבה או לא, אני אישית לא קניתי כרטיס למשחק מאז 2006. אני גם לא זוכר שנה שבה הייתי כל כך אדיש להפסדים, ואפילו הרשיתי לעצמי להפסיד חלק ממשחקי היורוליג( כמו נגד בשיקטאש) בגלל דברים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:55 am 
Hall of Famer

מה שתגיד. אז נישאר עם שני גמרי יורוליג ועוד פיינל פור אחד ב-7 שנים. כנראה שגם אצל תרנגולים, העוורון מחדד חושים אחרים. הזה היה מזל, ההוא היה גרגר, והשורה האחרונה נשארת אותה שורה. שני גמרי יורוליג ופיינל פור אחד ב-7 שנים, המנהלים עושים כסף, ושחף אחד שממשיך לצפות בקבוצה למרות שהבעלים לא מוכנים להפסיד עליו, רשעים שכמותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 12:57 am 
Senior

אגב ראי, צניחת נתוני הרייטינג לא מרשימה אותך גם כן? או שרק ההיכל המלא עושה רושם?

ושאני אבין, אתה חושב שההתנהלות שבה הבעלים משקרים לאוהדים, מעלים בכל שנה את ההכנסות שלהם על חשבון ההצלחה המקצועית ועושים על הדרך טעויות בלי להודות בהן אפילו ומספרים שהכל נפלא נראה לך מצב תקין לחלוטין? נראה לי שאתה היחיד פה שחושב ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 1:02 am 
Hall of Famer

צניחת נתוני הרייטינג תשנה רק אם ערוצי הטלויזיה יפסיקו לשלם. אם הם משלמים, כנראה שגם ברייטינג הזה משתלם להם.
וממש לא מעניין אותי אם אני היחיד או לא היחיד. טעויות הם עושים והם ימשיכו לעשות, גם אני מבקר אותם על דברים שהם עושים, אבל זה לא משנה את התפיסה הבסיסית שלי והיא שאני חושב שקבוצת ספורט יכולה וגם צריכה להיות חברה שיש מאחוריה בסיס כלכלי, ובסופו של דבר זה מה שצריך לכוון את הדברים. זה לא אומר שאפילו בכסף שיש אי אפשר היה לעשות יותר טוב (ואולי גם הבעלים היו יוצאים נשכרים מזה), אבל הבסיס הוא אותו הבסיס. הויכוח שלי איתך הוא לא על טעויות כאן או שם, או אפילו על צורת התנהלות של הדלפות על המאמן דרך התקשורת וכל החרטא הזה. בזה אין לנו ויכוח. הויכוח בינינו הוא על דבר בסיסי - אתה חושב שבעלי קבוצת ספורט הם מלאכים שתפקידם לשפוך כסף מכיסם כדי לרצות אותך, ואני חושב שלא.
ואמרתי, אם אתה חושב שבקבוצה משקרים לך ואתה מקבל מוצר פגום, יש דבר אחד שמתבקש שתעשה. אם אתה לא עושה אותו, כל שנשאר לך הוא לקונן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 1:17 am 
Senior

השאלה אם בעלים של קבוצת ספורט אמור להיות מחוייב ברמה כלשהי להצלחה של הקבוצה. אתה חושב שאם אני או מישהו אחר רואים את הקבוצה בטלוויזיה אז אנחנו פראיירים וזו בעיה שלנו. אני טוען שבגלל זה הוא מחויב כלפי מי שקונה מנוי וגם כלפי ערוצי הטלוויזיה לספק מוצר טוב. בערך כמו שאם תקנה מחשב והוא לא יעבוד לך, אתה לא תיסע לחנות ויגידו לך שזו בעיה שלך שקנית אותו ואין מה לעשות עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 09, 2013 1:49 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
נדב, זה נראה לי לגמרי לתומך. נניח מכבי לא היתה עולה לטופ-16 אבל מסיימת ברווח תפעולי, מישהו היה משבח אותה על זה?

אם אתה מתייחס לפדרמנים כאל חבורה של מייקל דאגלסים שכל מטרתה למצוץ את הלשד של מכבי, אז כן, הם הגאונים ואוהדי מכבי הם האידיוטים. אבל בהנחה שלא וחשובה לפדרמנים גם ההצלחה המקצועית של הקבוצה, אז מותר בהחלט לבוא אליהם בטענות, מה גם שכשלבשת כובע אחר, די זכור לי שביקרת את הליך ההחתמה והייחצון של מלקולם תומאס בדרך שאפשר להבין אותה כלא מעריכה במיוחד את ההתנהלות של מכבי מבחינה אינטלקטואלית.

כמובן שגם יש כל מיני עניינים באמצע. אפשר לטעון שגם מבחינה מקצועית מכבי עושה עבודה לא רעה בהתחשב בנתוני הפתיחה שלה, וזו לא תהיה טענה מופרכת לגמרי.

אני מתייחס אליהם כמו שהם: אנשי עסקים שבאים להרוויח. לאור החולשה היחסית של היורוליג (תסתכלו על הסגל של סיינה, קבוצה שככל הנראה תהיה ברבע הגמר), אפשר להשקיע מעט יחסית ולקבל הרבה. זה שאני לא סובל את הציניות שלהם זה דבר אחד, אבל אף פעם לא אמרתי שמבחינתם יחסי הציבור זה דבר טפשי. למעשה, אמרתי את ההיפך: שמבחינה עסקית, האופן שבו הם יכולים להביא שחקן כמו תומאס וליחצן אותו בקלי-קלות כבאסטון הבא כשכל הכלי התקשורת המרכזיים רצים לשמש השופר של הטענה הזאת, זה מצב מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 93 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה