סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:30 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד וולפסון כתב:
ודים, נדמה לי שהלכת כאן צעד אחד קדימה מידי...
במקומך היית שוקל למחוק את רוב ההודעה האחרונה שלך, היא לא מכבדת את הפורום ובטח לא אותך

+1

(ואני חושב שאם הוא לא יעשה כן, מקומך כמנהל לעשות זאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:36 pm 
Freshman

ואגב נדב, אתה מוזמן לבדוק מי הגיב תגובה עניינית בשרשור הזה, ומי לא. תחזור להודעה מספר 25 והלאה. אולי תופתע. אני כבר לא.

בלי קשר לזה שלא פלאש התחיל את הדיון הזה, אלא רק הגיב לו. שחף קרא לדבריו שטויות, וודים אמר שהיה מגיב ברצינות אם זה היה מישהו אחר.
אך אין ספק, בפלאש האשמה בתרבות הדיון הקלוקלת בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 1:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
פלאש, קובי זה נמני אחד לאחד. אם הוא היה באמצע משחק 7 של סדרת הגמר מפשיל מכנסיים, כורע ומחרבן בעיגול האמצע, המעריצים שלו כבר היו מוצאים את הדרך להצדיק את זה. בלי קשר, הוא שחקן נהדר שנותן לטעמי את העונה הכי מרשימה שלו אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 2:07 pm 
Junior

בסדר. עם או בלי קשר, מצאתי את הטקסט השופך הזה:
http://www.playersvoice.com/nba/love-to-hate.html :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 2:59 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נו, גם שונאים בוודאי שיש לו. בא עם הטריטוריה.
אם אני עובר על הפסקאות האלו אחת לאחת אז:
1. הוא באמת לא ג'ורדן.
2. דוקא היה לו חלון שבו הוא היה מס' אחד בליגה - הייתי אומר בסטרץ' של בערך 2008-2010, עם הMVP, האולימפיאדה, שלושה גמרים, שתי אליפויות. דאנקן כבר התחיל לדעוך, לברון עדיין לא נסגר על עצמו.
3. כנראה שאותו קאזואל פאן גם לא זוכר את השביתה האיטלקית...
4. הממ. כיום הייתי מתחיל קבוצה לשנה אחת עם לברון, דוראנט, או פול לפני קובי. ליותר משנה הרשימה כבר מתרחבת בהרבה. החולשות של יעקב כרגע ? שומר בינוני למדי, קליעה מבחוץ לא אמינה מספיק לכמויות שהוא זורק, מועד לפציעות לקראת סיום העונה, שחקן קלאץ' טוב פחות ממה שהוא חושב שהוא, נטייה מוגזמת להירו-בול.
5. היסטורית - קובי הוא ה-2 ה-2 בהסטוריה. בספירה הכללית הוא לטעמי עדיין אחרי ג'ורדן, לארי, מאג'יק, ווילט, ראסל, קארים. אפשר לדרג אותו לא גבוה מ-7 ולא נמוך מ-11, כשמסביבו שאקיל, דאנקן, האקים, אוסקר. הוא בוודאות מעל חברה כמו ביילור או דר. ג'יי.
6. לא יודע מה לעשות עם הפסקה הזו. אני לא רוצה להיות ג'ורדן. קובי כנראה רוצה להיות ג'ורדן או לעבור אותו היסטורית. לא רואה מה רע בזה.
7. אני לא בחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:11 pm 
מנהל פורום

אני מניח שזה יעורר דיון סוער, אבל בעיני ב5-6 עונות האחרונות אין עוררין שלברון הוא השחקן הטוב בעולם.
אז נכון שהיו כמה סימני שאלה בדרך (השביקה מול דאלאס, ההפסד לאורלנדו), אבל בזמן שקובי התמסר עם גאסול, לאמר, ביינום וארטסט, לברון שיחק עם פאקינג בובי גיבסון ואילגאוסקאס...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 4:36 pm 
Junior

וולפסון, אחרי הריפיט של קובי הבאתי כאן סקר שהציג ש80% מאוהדי הNBA בעולם מעדיפים את קובי על לברון, אז כנראה יש עוררין.
לברון שיחק לאורך השנים גם עם לארי יוז אחרי עונת פריצה, שרביאק שהיה אחלה שוטינג גארד לפני שהגיע לקאבס, בן וואלאס ושאקיל אוניל שהיו זקנים אבל עדיין סנטרים מובילים בליגה (בודאי שאקיל), ג'יימסון שגם היה ברמת אלסטאר עם כמה עונות של 20+8 לפני שהגיע. איכשהו ההחתמות של הקאבס נשכחו, מבחינת כשרון הקאבס ב2008-2010 היו מספיק טובים לאליפות מעצם העובדה שלכוכבים האחרים (וייד, נוביצקי, פול, האוורד) לא היתה קבוצה טובה יותר. פעם לא היו קבוצות מפוצצות בכשרון. ובעונה הרגילה הקאבס הגיעו ל60-65 נצחונות - זו קונטנדרית שגם הימרו עליה, אבל לברון לא הוביל אותם לאליפות, בפלייאוף השיטה של "תנו ללברון את הכדור וחכו לכדור בפינה" לא עבדה, הקאבס לא נצלו את הכשרון ושחקו בהתקפה על שחקן אחד שהולך לסל או מוסר לקליעה. השחקן היחיד שבאמת מיקסם את הכשרון שלו בקאבס הוא קאץ'אנד שוטר, מו וויליאמס.

לקובי היתה קבוצה טובה יותר, אבל לא בהרבה, מייק בראון פשוט לא ניצל את הכשרון בהתקפה. ב2009 לדוגמא: לאמר אודום > ורז'או, אבל מו ויליאמס> פישר. דלונטה הסווינג ליד לברון=אריזה ליד קובי. ביינום היה פצוע בכל הפלייאופים, אם הוא שיחק זה היה ל20 דקות, ולא תרם יותר בפלייאוף מג'ו סמית'-עובדתית. פארמר=גיבסון, שרביאק=וויציץ'. ההבדל הוא פאו גאסול לעומת אילגאוסקאס, שזה הבדל רציני אבל מעבר לזה-שום הבדל. בשנה שאחרי הלייקרס צירפו את ארטסט, הקאבס שינו את הקבוצה (כולל תוספת של ג'יימסון).

בעיני, בין 2006 ל2010 לברון היה שחקן מעולה, רמה מעל MVPים כמו דירק, נאש, וגם מעל גארנט ודאנקן שזכו באליפויות. אבל קובי בהחלט היה טוב ממנו (3 גמרים רצוף בקונפרנס קשה יותר) ובמבט אחורה אני חושב שוייד היה לא פחות טוב מלברון עד האיחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:02 pm 
מנהל פורום

מה לארי יוז עשה מאחרי עונת הפריצה שלו ועד היום, כולנו יודעים (15.5 בעונה הראשונה בקליבלנד, על 36משחקים בלבד, ומאז הוא הפך לכלום ושום דבר)
שארביאק היה אחלה שוטינג, רק שהוא הגיע בצד המאוד יורד של הקריירה, עם עונה וחצי של ממוצע חד ספרתי. אח"כ הוא כמובן פרש.

אבל עזוב את כל זה.
שים את פיל ג'קסון בקאבס ואת מייק בראון בלייקרס.
אתה יכול לדמיין איך זה היה נראה?

בעצם זה כבר קרה, לפחות חלקית.
בראון הצליח לעשות פלייאוף זוועה בעונה שעברה עם קבוצה שכללה 3 אולסטארים בריאים לחלוטין, ותוספת של הרכז שכולם חיכו ו, וארטסט האדיוט שהיה מושעה כמעט לכל הסדרה מול דנבר.
את פתיחת העונה שלו הנה, עם 4 אולסטארים בחמישייה, כולל השוטינג והסנטר הטובים בליגה, אני מניח שאין צורך להזכיר לך, נכון?

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:05 pm 
Junior

וכמה מילים על הקבוצות ללא לברון וקובי.
בוסטון ממשיכים במירוץ למעלה עם ניצחון על הבובלעך. מרשים מאוד שהם בעליה בלי רונדו. לא חושב שזה אומר משהו רע על רונדו, אלא משהו טוב על החבר'ה שעשו step up , בכל מקרה מאזן זהה לבוסטון, שיקאגו (מדהים שהם בצמרת) ואטלאנטה, כאשר הנטס במקום במקום הרביעי עם 2 משחקים עליהם.
בכלל, מגניב שבמזרח ההפרש בין המקום השביעי לשני הוא בסך הכל 3 וחצי משחקים, ככה שכל הסדר שם יכול להשתנות עוד.

יוטה די הפתיעו אותי עם ניצחון על ממפיס, ושומרים עדיין על טווח נגיעה מהמקום השמיני ( ואפילו מהשישי עם 2 וחצי משחקים הפרש). קשה לי להאמין שיוטה תצליח להשתחל, אבל סך הכל אחרי שלושת המשחקים הקרובים נגד הניקס, יוסטון והספרס יש לה לוז סביר בהחלט ( 8 מ13 המשחקים הנותרים אחרי שלושת אלו הם נגד קבוצות מחוץ לפלייאוף)...

(אני גאה בעצמי על חוסר ההשתתפות שלי בדיון לברון-קובי!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:26 pm 
Junior

אבל זו בדיוק הבעיה, הקאבס הביאו שחקנים טובים, כולל יוז ושרביאק שהיו שוטינג טובים, הבעיה שהם הפכו לסוסים מתים בקליבלנד. בלייקרס גאסול ואריזה פרחו. בקאבס הכדור היה 90% מההתקפות בשליטה של לברון כשהוא חודר, זורק, מוסר לשחקן פנוי, משחק 40+ דקות, העיקר שהסטט' מתנפחת, אבל שחקנים שצריכים כדור ביד כדי להתבטא היו חלשים, אז אפשר להאשים את בראון, אני לא מאמין שלברון היה לוקח אליפות גם עם פיל. שורה תחתונה, עד 2010 אני לא רואה שאלה-קובי הוביל את הלייקרס ל3 גמרים רצוף ושתי אליפויות דומיננטיות. לברון לא התקרב לזה-גמר אחד בקונפרנס חלש בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:29 pm 
Sophomore

אני מציע לצנזר את השמות "קובי" ו"לברון".(למנהלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:39 pm 
מנהל פורום

כנראה נשאר חלוקים.
אני מאוד רואה את זה קודם כל כשלוןשל מאמן ואח"כ של שחקנים סובבים לא מספיק טובים (אתה יכול לספר עד מחרתיים כמה גדול היה יוז, אני יכול לספר לך כמה גדול היה פויל בעונת חוזה בווריורס או ג'רום ג'יימס בפלייאוף ההוא בסיאטל. אתה יכול גם להתכחש לעובדה ששארביאק פרש אחרי עונה וחצי, זה עדיין ישאר ככה...)
עובדתית, כמעט כל מי שהגיע לקאבס היה או בדאון היל מטורף (שאקיל, ביג-בן, ג'יימיסון, שארביאק, ג'ו סמית', ) או שפשוט שמו עליו כסף שלא מגיע לו כמו יוז.
היחיד שהיה באמת שווה משהו זה מו ויליאמס, אבל זה לא היה מספיק.

למדד השחקן הטוב בעולם יש עוד פנים מעבר להצלחה קבוצתית.
ג'ורדן, אם להתלות באילנות הכי גבוהים שיש, היה השחקן הטוב בעולם ללא עוררין 3-4 עוד לפני שזכה בתואר.

אני חושב שג'יימס כבר 6 שנים הטוב בעולם, לטעמי אין כאן תחרות בכלל.
אני יכול לקבל מי שסובר אחרת, למרות שאני מכיר כמה וכה שחושבים בדיוק כמוני (ולא, סקר של אוהדי NBA הוא לא מדגם מייצג בעיני)

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 5:49 pm 
Junior

חייב להתוודות שגם אני די הפסקתי להשתתף בדיוני NBA פה בגלל שהפורום (בצורה די משעשעת ודי פאטתית) נהפך לפורום שעוסק בשחקן אחד (לא מוביל במיוחד) כ 80% מהזמן, ובשאר הליגה ב20% הנותרים. אז אני יכול להבין תמיאוס שודים מרגיש. נוצר איזה חוסר פרופורנצליות די הזוי בשביל אנשים שאשכרה מתעניינים בNBA כליגה שלמה עם הרבה סיפורים שחקנים וקבוצות.

עם זאת אם מסתכלים על זה מהצד אפשר גם לראות את הצד הקומי של העניין ולהנות ממנו, אני חושב שלכולם כבר ברור למה זה קורה ואפשר להתייחס בסלחנות מתוך השלמה שזה לא ישתנה. גם ככה בשביל דיוני NBA מעמיקים ויותר רציניים יש מקומות יותר טובים.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 6:22 pm 
Junior

וולפסון -דאון היל או לא, השחקנים האלו היו פיסות לא רעות בכלל, חלקם הגיעו על תקן סף אלסטאר. אני לא רואה איך אפשר להציג שחקן שנכשל שוב ושוב כשחקן טוב בעולם בזמן שמגה-סטאר אחר שולט בליגה. זה שקול לשאלה האם MJ היה נחשב לשחקן הכי טוב גם כשמג'יק ובירד זכו באליפויות?

ואכן אין ספק, כל אוהד נורמלי ואובייקטיבי שקורא את הת'רדים האלה, יודע מצוין איך הם נגררים פעם אחר פעם לחפירות האלה, ומי שמוטה מלכתחילה ובא עם דעה מקובעת, יישאר מקובע. אני ממליץ לבדוק מי הסיט את הת'רד הזה (כמו רוב הדיונים האלה) לתגובות לא ענייניות, ומי הסיט את גם את הדיון הזה לקובי (CNTRL+F פשוט יבהיר תעניין).

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך א' מרץ 17, 2013 6:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 6:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק למען הפרוטוקול - אין לי בעיה שיכנו אותי מעריץ לברון. הוא ללא ספק השחקן שאני הכי אוהב בNBA היום והסיבה העיקרית מדוע אני מתעניין בNBA.

אחרי שהבהרנו את הנקודה הזו, אני מסכים עם כל הצדדים כאן. זה היה דיון מגעיל במיוחד ואני מתנצל על שהבאתי את הלינק מערוץ הספורט והתנעתי אותו.

(ובאופן ענייני, שיהרגו אותי איך אפשר להבין מהציטוטים של לברון ווייד, בייחוד לברון, שהוא מודה בויתור על זריקות שהוא צריך לקחת רק כדי להשיג את האחוזים. להיפך, הוא טוען שכשהוא יורד מה50% זה אינדיקציה לכך שהוא לקח זריקות לא נכונות על חשבון הזריקה שהוא היה צריך לקחת. ולגבי הפלייאוף, מה שיהיה יהיה, אבל בפלייאוף של שנה שעברה לברון עמד על 50% בפלייאוף, ולעומת זאת את הסידרה מול דאלאס מיאמי הפסידה במשחק השני שבו הוא התעקש לקחת זריקות איומות בסוף שעון. בוא נגיד שאני אופתע מאוד אם מיאמי יפסידו את האליפות כשלברון ווייד קולעים במעל 50%)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 7:07 pm 
Junior

אני עושה סוג של ignore אוטומטי עם העיניים. רואה קובי, קובי, לברון, לברון ועובר להודעה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 7:29 pm 
Hall of Famer

ברנדון רוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:25 pm 
מנהל פורום

מומלץ לראות ובעיקר לשמוע את התקציר של הספרס - קאבס:
http://www.nba.com/games/20130316/CLESA ... ef:nbahpgt[0021200982]

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 17, 2013 10:56 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
וולפסון -דאון היל או לא, השחקנים האלו היו פיסות לא רעות בכלל, חלקם הגיעו על תקן סף אלסטאר. אני לא רואה איך אפשר להציג שחקן שנכשל שוב ושוב כשחקן טוב בעולם בזמן שמגה-סטאר אחר שולט בליגה. זה שקול לשאלה האם MJ היה נחשב לשחקן הכי טוב גם כשמג'יק ובירד זכו באליפויות?

ואכן אין ספק, כל אוהד נורמלי ואובייקטיבי שקורא את הת'רדים האלה, יודע מצוין איך הם נגררים פעם אחר פעם לחפירות האלה, ומי שמוטה מלכתחילה ובא עם דעה מקובעת, יישאר מקובע. אני ממליץ לבדוק מי הסיט את הת'רד הזה (כמו רוב הדיונים האלה) לתגובות לא ענייניות, ומי הסיט את גם את הדיון הזה לקובי (CNTRL+F פשוט יבהיר תעניין).

מכיוון שהצלחתי שלא בטובתי להיכנס שוב לסאגת קובי-לברון, אסיים את העניין כאן.
רק אוסיף שבהחלט מייקל היה השחקן הטוב בליגה בעונת האליפות האחרונה של הלייקרס, וגם בריפיט של דטרויט אין שום ספק שהוא היה הטוב בליגה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 3:34 pm 
מנהל פורום

יש פולו אפ לטקסט המוזר:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 04&Lang=he

הוא שכח להעלות את האפשרות שלברון יעלה לצעד וחצי ווייד ישים לו רגל כדי להרוס לו את האחוזים. בכלל, נראה לי שאם השיא של הלייקרס יישבר לברון יבקש טרייד מרוב תסכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 4:37 pm 
Junior

מה שמגוחך בעייני בטקסט הזה (כמו הקודם) זה שהוא לוקח נתון כלשהו ובונה סביבו הררי ספקולציות שאין שום סימוכין במציאות כלפיהן. קצת כמו גרסאת הכדורסל לכתיבה של אבימאל בת'רד הפוליטיקה.

מילא אם הם יציג דוגמא כלשהי, אבל כלום, הוא רק מציג חשש מאוד לא מבוסס ובונה על זה תאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 8:37 pm 
Junior

באופן הכי פשוט שאפשר (לא שזה יזיז אנשים פה מקבעון "לברון המאמי!"):
אם שחקן חושב על הסטטיסטיקה שלו ומודה שהוא מדבר עליה כל הזמן (אלו המילים), אל תתפלאו כשיחשדו שיש פה סכנה לפגיעה בקבוצה (בטח ובטח כשהוא מתחרה עם כוכב הקבוצה השני), אובר עיסוק בסטט' אישית יכול לפגוע בקבוצה בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2013 11:44 pm 
מנהל פורום

שקי, הספקולציה שלברון יעזוב את מיאמי עוד שנתיים ואז ניצן פלד יוכל להגיד "אמרתי לכם" זה עוד החלק הנורמלי בטור הזה (למרות שההקבלה לאבימאל לא בלתי הגיונית, ויסלח לי אבימאל). החלק הכי מוזר זה ההתייחסות לעונה הסדירה כאל סידרת משחקי אימון חסרי חשיבות שצריך לשחק משחקים כדי לעבור אותם איכשהו, וכמובן ההתעלמות מכך ש"התחרות" הנוראית הזו במקרה מובילה את מיאמי לרצף הניצחונות השני בטיבו בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 8:47 am 
Junior

זה מזכיר לי שפעם, לפני 10 שנים, הייתי נכנס ל-clutchcity.com, האתר של אוהדי הרוקטס, פשוט כי הוא היה אתר הרבה יותר טוב ומגניב מכל אתר של אוהדי פורטלנד. באיזשהו שלב עלתה השאלה איזה שחקן יותר טוב: סקוטי פיפן שהיה אז ביוסטון או ראשיד וואלאס, אז בפורטלנד. אני טענתי בחריפות, תוך כדי הבאת נתונים וביטחון גמור בצדקתי שראשיד וואלאס שחקן לא פחות טוב מסקוטי פיפן (לפחות באותה נקודת זמן). הם, שדי חיבבו אותי בהתחלה, כל כך התעצבנו מצדקת דרכי שבאיזשהו שלב בויכוח הם התחילו לשנוא אותי ואז גם הכרתי לראשונה את המילה "טרול" (באנגלית). זה היה חלק מהעברת הזמן של האוף-סיזן, מה שלא ידעתי והם לא ידעו זה שחודשיים אחרי זה סקוטי פיפן ייכנס לריב תקשורתי עצום עם צ'ארלס בארקלי (אז חברו לקבוצה ביוסטון), יבקש לעזוב ויישלח בשביל 6 שחקני-ספסל יחסית שוליים (אחד מהם בריאן שואו) ל... פורטלנד.
מאותו רגע הייתי מוכן כמובן להגן על סקוטי פיפן מול כל טענה מגוחכת שאיזה טרול יטען נגדו. פורטלנד הגיעו לגמר המערב בעונה שלפני הטרייד (בלי פיפן) והפסידו 4-0 לסאן-אנטוניו. בעונה שאחרי הטרייד, עם פיפן, הם הגיעו לגמר המערב והפסידו 4-3 במשחק מספר 7 המפורסם ללייקרס (בריאן שואו הגיע איכשהו ללייקרס וקלע שלוש שלשות ברבע הרביעי של המשחק הזה). סקוטי פיפן סיים את הקריירה שלו בפורטלנד ובערך באותו זמן ראשיד וואלאס עבר לאטלנטה וממנה מיד לדטרויט ושם היה חלק מהאליפות המפורסמת של דטרויט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 21, 2013 10:26 am 
Hall of Famer

מוזר. מעיון במספרים, של פיפן היו אכן טובים יותר בעונה שבה הוא היה ביוסטון ווואלאס בפורטלנד (98-99), אבל כשהוא עבר לפורטלנד, הרושם הוא שדווקא המספרים של וואלאס טובים יותר (17+7 לעומת 12.5, 6, 5). ארגיואבלי אמנם ועדיין.
ממה שזכור לי פיפן היה טוב וחשוב יותר גם פה וגם שם, בעונתו הראשונה בפורטלנד, אם כי יצוין שהפלייאוף היא לא הוכחה משום שגם לו וואלאס היה מצטרף לפיפן ולא הפוך, היתה פה קבוצה טובה יותר. תחשוב על זה בתור הגרוש שמצטרף ללירה, ולאו דווקא כמהפך סטייל לברון ג'יימס למיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה