סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 1:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בארסה - מכבי
הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:11 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה הסכמה? אתה בעצם טוען שלריאל יש 7 זרים?
בעיה. וזה לקבוצה שיש לה שחקנים כמו רודי פרננדז וסרחיו יול.
אני חושב שארגון השחקנים הספרדי צריך לשבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:14 am 
Junior

בריאל שיחקו היום 4 זרים
אחד מהם שיחק 1.58 דק'

ברשימת הקלעים יש 3 שחקנים שאינם זרים בדאבל פיגר.

מצבם טוב , תודה ששאלת.

אבל היי , כל היורולייג מפוצץ זרים. אי אפשר להצליח רק עם 4.

ספר את זה לוויציץ , באסטון , שארס ופארקר

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

נערך לאחרונה על ידי beatla בתאריך ו' אפריל 05, 2013 12:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:16 am 
Sophomore

יוגב אוחיון די גמר למכבי את המשחק הערב עם יכולת גרועה עד מביכה מהעונשין מעבר לכך מכבי סחטה מעצמה כמעט הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:20 am 
Senior

אני חושב שעם 4 זרים מתן נאור יוכל לשחק ביורוליג ולהתמודד שווה בשווה מול נבארו. אה, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:23 am 
Junior

ודים כתב:
shachaf78 כתב:
Dovi כתב:
כמה יעלה למכבי האברינס הזה?

צריך לשלוח את הוידיאו שלו לניר אלון.
מעניין איך הוא משחק בלי חוק רוסי.

נכון שהוא שחקן מוכשר ולא סתם הוא משחק בברצלונה ביורוליג בגיל 19 וחצי, אבל צריך גם מאמנים עם ביצים שיתנו לשחקנים מוכשרים דק'. אם היה לנו שחקן ישראלי בדיוק עם אותן יכולות אני אישית דיי בטוח שהוא היה מתייבש העונה בספסל. לא שאני בטעות טוען שהחוק הרוסי הדפוק יפתור את הבעיות האלה.

אהממ.. הוא היה הMVP של אליפות אירופה עד גיל 18 (באותה שורה עם טוני פארקר, ניקולה באטום, ואראזם לורבק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:27 am 
Junior

guyancho כתב:
יוגב אוחיון די גמר למכבי את המשחק הערב עם יכולת גרועה עד מביכה מהעונשין מעבר לכך מכבי סחטה מעצמה כמעט הכל.

ספר את זה לרסקין....
אני אוהב את רסקין, אבל כל פעם שרוט או אוחיון (בעיקר האחרון) עושים משהו הוא מתלהב כאילו היה הסוכן שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:30 am 
Junior

היה ממש חלש היום.

שלשה אחת שלו פלוס סחיטת 2 פאולים (ו1-4 מהקו) גרמו לרסקין להכריז שהוא מחזיק את מכבי במשחק.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

ודים כתב:
shachaf78 כתב:
Dovi כתב:
כמה יעלה למכבי האברינס הזה?

צריך לשלוח את הוידיאו שלו לניר אלון.
מעניין איך הוא משחק בלי חוק רוסי.

נכון שהוא שחקן מוכשר ולא סתם הוא משחק בברצלונה ביורוליג בגיל 19 וחצי, אבל צריך גם מאמנים עם ביצים שיתנו לשחקנים מוכשרים דק'. אם היה לנו שחקן ישראלי בדיוק עם אותן יכולות אני אישית דיי בטוח שהוא היה מתייבש העונה בספסל. לא שאני בטעות טוען שהחוק הרוסי הדפוק יפתור את הבעיות האלה.

כשהיה לישראל שחקן ברמה הזאת פחות או יותר, הוא שיחק גם שיחק, אפילו בחמשייה נדמה לי, והוא אחרי זה נבחר בדרפאט ומשחק היום (או יושב על הספסל) בNBA.

כשיש לנו כשרונות ברמה הם משחקים השאלה זה למה אין מספיק וזה מה שצריך להתמקד בו. איך יהיו יותר שחקנים טובים בשביל שמאמנים ישתפו אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

דייבי ג'ונס כתב:
אלמנט הלוזריות זה על הכיפאק, אני לא מזלזל אבל ריאל מדריד קבוצה מצוינת השנה, ב3-4 רמות יותר טובה מאפס אנדולו (בוודאי בכושר הנוכחי של השתיים) וגם הרבה יותר טובה ממכבי. זה לא בלתי אפשרי (כפי שסדרה נגד צסק"א או ברצלונה, למשל היתה עלולה להיות) אבל זה כמעט הסדרה הכי קשה שאפשר היה לקבל. וגם נגד הביתיות.

עוד נדבר הרבה, אני מניח מהבחינה המקצועית על מה הולך לקרות - אבל גם מבחינת מצ'-אפ יהיה למכבי קשה. זאת קבוצת ריצה שקולעת נהדר בבית ועדיפה על מכבי גם מבחינה אתלטית. זה (היתרון האתלטי) היה האלמנט הכי משמעותי בקאמבק הגדול של מכבי בסיבוב האחרון והיא תצטרך להראות דברים אחרים וחדשים כדי לנצח משחקים בסדרה הזאת.

ולפני הכל, שאפו למכבי על קאמבק גדול ועל מה שכנראה ייזכר, בסופו של דבר, כהישג בעונה האירופית הזו.

לא יודע. ריאל סטריקיים. ככה זה קבוצה שזורקת המון שלשות והגבוהים זה לא הצד החזק שלה, להוציא את מירוטיץ' שמשחק רוב הזמן בחוץ. גם ההגנה שלהם לא ברמה של ברסה. זה קבוצה ששון ג'יימס יכול לעשות מולה מספרים יפים, נניח. גם סגנון המשחק שלהם יותר נוח למכבי דווקא, אתלטיים יותר או פחות. כמובן שאפס עדיפים. אבל זה לא קרב אבוד מראש ואין להם אובראדוביץ' על הספסל, מה שגם משחק בעיני בסדרה של הטוב מ-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:35 am 
Hall of Famer

beatla כתב:
ספר את זה לוויציץ , באסטון , שארס ופארקר

ובלו, ודיון תומאס, ודריק שארפ, ושונדוב, וקומאטוס.

מכבי של פארקר, שאראס, וויצ'יץ' ובאסטון שיחקה עם לא יותר מ-2-3 ילידי ישראל בתפקיד משמעותי בקבוצה (בורשטיין, שלף וטיפה הלפרין וגרין). אז יאללה, נאזרח את דווין סמית', שון ג'יימס, ריקי היקמן ועל הדרך בו מקאלב יעשה עליה והופ, מסתדרים גם עם 2 זרים, הכדורסל הישראלי מעולם לא היה במצב טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:36 am 
Junior

לא אהרוס את התרד אסכם רק בכך שהצדקת את העמדה שלי.

מכבי יכולה לאזרח את מי שהיא רוצה ולהסתדר ביורולייג.
שאר הקבוצות יכולות להסתדר עם 3 זרים.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:39 am 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
כשיש לנו כשרונות ברמה הם משחקים השאלה זה למה אין מספיק וזה מה שצריך להתמקד בו. איך יהיו יותר שחקנים טובים בשביל שמאמנים ישתפו אותם.

כספי בגיל הזה שיחק בגליל וגם מדובר ברמה אחרת לגמרי של פוטנציאל וכישרון (לטובת כספי כמובן).
אתה כמובן יכול לא להסכים איתי ואולי אני סתם מגזים אבל אני עדיין בטוח שעם המאמנים בארץ שחקן כזה לא היה מקבל הרבה דק'. בטח לא ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:41 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עם כל הכבוד, לא צריך יותר מדי ביצים לתת לשחקן דקות מול בשיקטש או אחרי שהבטחת את המקום הראשון (שזה מה שאברינס קיבל). מה שכן, צריך הרבה ביצים כדי לתת הופעה כמו שהוא נתן היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:41 am 
Senior

כספי בגיל 19 שיחק בגמר היורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:43 am 
Junior

מעניין מה יהיה הלוז של מכבי בשבועיים הללו.

בד"כ המנהלת ביטלה לה את המשחק ליגה בין 2 המשחקים הראשונים למשחקים 3+4. בזמנו טענו שזה עשה את ההבדל בסדרה מול קאחה לבורל.

מעניין אם בצל השביתה המנהלת תוכל לתת למכבי את הפריבלגיה הזאת.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:46 am 
Sophomore

קטע שהיה במשחק. נבארו בניסיון לסחוט תוקף משעשע עם הימרחות תיאטרלית על הפרקט ולמוניקה תו״כ מססמן לו לקום ובפעם הבאה זה טכנית. גדול הלמוניקה הזה. מעונה לעונה אני לומד לסבול ולהעריך אותו יותר על שיפוט מוגזם אולי אך יחד עם זאת עקבי, קשוח ולא מתבטל מול הכוכב התורן, פלופר ככל שיהיה.
שחקני ברצלונה מתנהגים כאילו פאולים זה משהו שהם לא מכירים. רק פעם אחת טרח שחקן שלהם להרים יד אחרי עבירה וזה היה אברינס החביב. ההתנחלות של נבארו יחד עם שאראס על השופטים והבכיינות של אינגלס זה משהו לבית ספר למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:49 am 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
כספי בגיל 19 שיחק בגמר היורוליג.

אוקיי נכון. באותה עונה (2007-2008) הוא שיחק בממוצע 11 דק' למשחק ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 12:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אפשר היה לנצח, אבל מה יש לומר. זה היה שוד לאור החושך אם אחרי הקאמבק ההירואי הזה מכבי לא הייתה עולה. גם אם מכבי תובס בסדרה מול מדריד כל העונה האירופית המוזרה הזו נגמרת עם טעם של הערכה גדולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

ודים כתב:
קוף ירוק כתב:

כספי בגיל הזה שיחק בגליל וגם מדובר ברמה אחרת לגמרי של פוטנציאל וכישרון (לטובת כספי כמובן).
אתה כמובן יכול לא להסכים איתי ואולי אני סתם מגזים אבל אני עדיין בטוח שעם המאמנים בארץ שחקן כזה לא היה מקבל הרבה דק'. בטח לא ביורוליג.

סליחה, אבל מדובר פה בדיוק על אותו סדר גודל של פוטנציאל וכישרון ככל הנראה. תעשה את שיעורי הבית קודם ואחרי זה תגיד את זה. השחקן הנ"ל היה הMVP של אליפות אירופה גיל 18... והוא כרגע צפוי להיבחר על פי דראפט אקספרס במקום ה24 בדראפט 2014 (http://www.draftexpress.com/profile/Alex-Abrines-6419) דימיון מאד קרוב לכספי. הוא בן 19 וחצי היום. כספי בגילו שיחק 11 דק' בממוצע ביורוליג (14 בממוצע בטופ 16, 18 בממוצע בהצלבה, 12 דקות בגמר). ככה שלמעשה הוא קיבל הרבה יותר צ'אנסים מהשחקן הנחמד הזה מברצלונה.

נערך לאחרונה על ידי קוף ירוק בתאריך ו' אפריל 05, 2013 12:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

טומיץ' בטכנית כעס ובצדק,היה צריך לקבל סל+עבירה(חטף פצצה לפנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 1:04 am 
מנהל פורום

קוף ירוק כתב:
ודים כתב:
קוף ירוק כתב:

סליחה, אבל מדובר פה בדיוק על אותו סדר גודל של פוטנציאל וכישרון ככל הנראה. תעשה את שיעורי הבית קודם ואחרי זה תגיד את זה. השחקן הנ"ל היה הMVP של אליפות אירופה גיל 18... והוא כרגע צפוי להיבחר על פי דראפט אקספרס במקום ה24 בדראפט 2014 (http://www.draftexpress.com/profile/Alex-Abrines-6419) דימיון מאד קרוב לכספי. הוא בן 19 וחצי היום. כספי בגילו שיחק 11 דק' בממוצע ביורוליג (14 בממוצע בטופ 16, 18 בממוצע בהצלבה, 12 דקות בגמר). ככה שלמעשה הוא קיבל הרבה יותר צ'אנסים מהשחקן הנחמד הזה מברצלונה.

אני מכיר את אברינס, תודה. לכספי היה בזמנו הרבה הרבה יותר פוטנציאל ויותר מזה נתונים פיזיים הרבה יותר טובים שעזרו לו להיות דיי משמעותי גם בגיל צעיר.
אבל אתה מוזמן להמשיך לזרוק פה כל מיני נתונים סטטיסטיים ודירוגי דראפט אם משעמם לך (במיוחד עכשיו שנגמרו לך הויכוחים, שגם בהם אתה כמובן יודע הכל, באשכול השביתה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 1:05 am 
Senior

וביטלה, בשביל לרדת על מכבי והחוסר בישראליות שלה אתה פאקינג לא צריך ללכת כזה רחוק ולחפש מתחת לאדמה! מספיק להגיד שלמכבי היום יש רק ישראלי אחד בסגל שהוא באמת חלק אמיתי מהרוטציה וחלק תורם, אחד וחצי אם ממש רוצים. מכבי היום מתבססת באירופה על 6 זרים ויוגב + חצי פניני וזהו בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 1:07 am 
Sophomore

מדהים איך חימקי, שדיברנו עליה במונחים של פיינל פור, הודחה בסופו של דבר.

בשורה התחתונה - בשני הבתים מאזן 7-7 לא הספיק כדי לעלות, קבוצות בהכרח היו צריכות לנצח גם בחוץ. זה גם מפריך את הטענה שבבית של מכבי קבוצות היו יכולות להסתפק במאזן טוב פחות מהבית המקביל כדי לעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 1:09 am 
Senior

ודים, אתה יכול להכיר אותו מפה ועד הודעה חדשה הנתונים הפיזיים של כספי לא ממש מעניינים במקרה הזה. עובדתית הוא שחקן סופר דומיננטי בגילאים האלה, צפוי להיבחר בסיבוב הראשון בדרפאט, 2 הדברים בדיוק כמו כספי. וזה למרות שהוא אפילו מקבל פחות חשיפה ודקות מכספי. אז אני לא מתיימר להכיר את השחקן החביב הזה אבל כשמסתכלים על הנתונים שלו ומה שאנשי מקצוע (או שאתה מפקפק שדראפט אקספרס זה לא אנשי מקצוע) חושבים עליו אז מסתבר שהפוטנציאל שלו הוא בדיוק במקום שהיה זה של כספי. בטח ובטח אי אפשר כמו שאתה אומר שמדובר בסדר גודל אחר לגמריי של כשרונות, כי מלבד ההחלטה שלך שמדובר בסדר גודל אחר של כשרונות כל שאר הנתונים (לא הדעות אלא הנתונים, מה שהוא עושים בגיל הנוער, הצפי לבחירה בדראפט וכו') אומרים בדיוק ההפך ממה שאתה מנסה לטעון.

כשבלי להכיר את הבחור בכלל (לפני המשחק היום) אז גם בנתונים הפיזיים העודפים אני דיי מפקפק. גארד של 198, אתלט אדיר (ראייה האלי הופ המדהים שלו היום), קליעה טובה, נראה בנוי טוב (אבל צריך להתחזק קצת, בדיוק כמו שכספי היה צריך) שליטה טובה בכדור, והוא מיועד לעמדה 2 ולא 3 כמו כספי. ממש לא בטוח שגם בעניין הכלים הפייזים העודפים יש פה איזה עדיפות ברורה וגדולה מידי לכספי (אם כי לא מכיר את השחקן הזה מספיק כמו שכבר אמרתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 05, 2013 1:22 am 
Junior

ג'אפר כתב:
מדהים איך חימקי, שדיברנו עליה במונחים של פיינל פור, הודחה בסופו של דבר.

בשורה התחתונה - בשני הבתים מאזן 7-7 לא הספיק כדי לעלות, קבוצות בהכרח היו צריכות לנצח גם בחוץ. זה גם מפריך את הטענה שבבית של מכבי קבוצות היו יכולות להסתפק במאזן טוב פחות מהבית המקביל כדי לעלות.

זה כשמאלגה עם 7-6 חיובי כבר איבדה את הסיכוי והפסידה במשחק ביתי לקבוצה במקום הלפני אחרון.
זה לא אומר הרבה על הבדלי הרמות בין הקבוצות המובילות. אותם נראה בהצלבות.

הבית של מכבי היה הרבה יותר מאוזן.

אגב אם נוציא את ברצלונה ואת שתי הטורקיות כל שאר 5 הקבוצות סיימו בינהן 1-1 במשחקים מלבד... הניצחון הכפול של אולימפיאקוס על חימקי (כאשר במפגשים בין 5 הקבוצות הושגו 9 ניצחונות חוץ מול 11 ניצחונות בית)

חימקי וסיינה נשארות בחוץ קודם כל על ההפסדים שלהן לפנר ובשיקטש כאשר לחימקי גם הניצחון על ברצלונה לא עזר.

מי שעשה 4-0 על הטורקיות היה יכול להסתפק ב4 ניצחונות בית מול היריבות לחמישיה והיה יכול לעלות להצלבה בלי ניצחונות חוץ משמעותים ובלי ניצחון על ברצלונה.
אבל אף קבוצה מה-5 לא הצליחה לשמור על הבית כמו שצריך.

(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Dovi ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: