סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 12:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור ח"י
הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
פעם עשיתי ניו המפשייר-לונדון-ניו המפשייר בקצת פחות מ 48 שעות, יום אח''כ, נהגתי מאותה ניו המפשייר לניו יורק בגשם זלעפות
בגיל 32

אז באמת שאפשר

אני פעם רקדתי בתחתונים ומגפיים במועדון בברלין לפנות בוקר, ובצהריים עבדתי במשרד בישראל. ויש לי עוד הרבה סיפורים כאלה, אפשר לרכז אותם בת'רד "סיפורים על דברים שעשינו עייפים, ולא קשורים בשיט למה שדיברנו עליו".

אה? מה לא קשור? איך לא קשור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:40 am 
Hall of Famer

לא קשור כי כל אחד מאתנו עשה מימיו משהו כשהוא עייף. אני עברתי מבחן שנתן לי הרשאה להתמחות בראיית חשבון אחרי לילה של אלכוהול, ועשיתי את המבדקים של צו ראשון אחרי שגירדו אותי מרצפה של מועדון באיזה חמש וחצי בבוקר.

זה לא קשור לזה שקבוצת כדורסל מקצוענית שעושה מסע של כתשע-עשר שעות לכל כיוון, צריכה לישון מחוץ לבית, לשחק משחק מקצועני תחרותי ולחזור למשחק חשוב, תגיע אליו יותר עייפה ופחות מוכנה מהקבוצה ששחקניה נחו, התאמנו והתכוננו בלעדית לאותו משחק בביתם, במשך שבוע. זה יתרון ברור שהיה לירושלים, זה לא אומר שלא היה להפועל ת"א סיכוי לנצח או שקבוצות לא מנצחות לפעמים אחרי נסיעות מעייפות, אבל זו עובדה.

אגב פודגוריצה עיר נחמדה ומוזרה, ולמזדמן אליה מומלץ מאד לשהות במלון CUE שהוא מהטובים והמשתלמים ששהיתי בהם. ברוח הדיון אציין שהגעתי לפודגוריצה אחרי נסיעה של 7 שעות במונית שירות מבוסניה, וזה לא הפריע לי עוד באותו לילה לצאת לבלות ולעשות למחרת אומגה על הצוקים שבירידה מצטיניה לקוטור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:48 am 
Hall of Famer

מקבל. מצד שני קבוצות נ.בא. משחקות שבועות מסוימים 4 משחקים בשלוש ערים שונות ולפעמים באק או באק בשתי ערים שונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 1:57 am 
Hall of Famer

זה לא "מצד שני". אין סתירה בטענות. גם במנש יש לו"ז קשוח, גם קבוצות מנצחות לפעמים אחרי מסעות חוץ, וגם להפועל ירושלים היו תנאים הרבה יותר נוחים להתכונן לרבע גמר הגביע מאשר להפועל ת"א.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:17 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
אז לגבי ה"קשיים שלא היו מוכרים לה", שוב, היא במצב מצוין בליגה ובאירופה. המשחק החשוב היחיד שהיא הפסידה, במובן של הפסד סיכוי לתואר, היה אותו רבע גמר מולכם שאליו אתם התכוננתם בבית שבוע בלי לשחק, והם באו ממשחק חוץ בלונדון על כל מה שכבר פורט. אזי בבואך לאבחון הבא, אנא דבר עם הרופא הרחום על טיפול מאזן שיאפשר לך לראות נכוחה האם אכן יש כאן "נופל" שצריך לזרוק עליו אבנים (?).

אהבתי גם את תיאור המכביזציה המואצת, שאם כבר הבאת אבנים לדיון, אתמהה איך לא עלה לך תוך כדי כך הביטוי "הגר בבית מזכוכית, מוטב שלא יזרוק אבנים על זולתו". אבל אולי באמת גם את זה צריך להשאיר לדוקטור.

טיעון נגדי אפשרי לכך שהפ' ת"א במצב מצון כי היא הפסידה רק משחק חשוב אחד (בעיניי שניים, אגב, כי גמר גביע ווינר העונה היה בסיטאוציה שונה מהרגיל) הוא שהיא שיחקה רק משחק חשוב אחד. תזכור מי סיימה את העונה שעברה במקום הראשון וכמה זה תרם לה. וקיוויתי שתבין בעצמך למה התכוונתי ב"יש לנו מלא אבנים", אבל לא נורא, היה נחמד, לילה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 2:31 am 
Hall of Famer

xalmon כתב:
Hacohen כתב:
אז לגבי ה"קשיים שלא היו מוכרים לה", שוב, היא במצב מצוין בליגה ובאירופה. המשחק החשוב היחיד שהיא הפסידה, במובן של הפסד סיכוי לתואר, היה אותו רבע גמר מולכם שאליו אתם התכוננתם בבית שבוע בלי לשחק, והם באו ממשחק חוץ בלונדון על כל מה שכבר פורט. אזי בבואך לאבחון הבא, אנא דבר עם הרופא הרחום על טיפול מאזן שיאפשר לך לראות נכוחה האם אכן יש כאן "נופל" שצריך לזרוק עליו אבנים (?).

אהבתי גם את תיאור המכביזציה המואצת, שאם כבר הבאת אבנים לדיון, אתמהה איך לא עלה לך תוך כדי כך הביטוי "הגר בבית מזכוכית, מוטב שלא יזרוק אבנים על זולתו". אבל אולי באמת גם את זה צריך להשאיר לדוקטור.

טיעון נגדי אפשרי לכך שהפ' ת"א במצב מצון כי היא הפסידה רק משחק חשוב אחד (בעיניי שניים, אגב, כי גמר גביע ווינר העונה היה בסיטאוציה שונה מהרגיל) הוא שהיא שיחקה רק משחק חשוב אחד. תזכור מי סיימה את העונה שעברה במקום הראשון וכמה זה תרם לה. וקיוויתי שתבין בעצמך למה התכוונתי ב"יש לנו מלא אבנים", אבל לא נורא, היה נחמד, לילה טוב.

אה, לא היתה טענה כזאת "הפועל תל אביב במצב מצוין כי היא הפסידה רק משחק חשוב אחד". לא חשוב. אני שמח שאתה יהודי נוקם אמיתי ולא איזה נוצרי נחנח שמגיש את הגב לאבנים נוספות אחרי שכבר זרקו עליו.

בכל מקרה במונחי כדורסל, אם נזכור את הנושא הבאמת מקורי, הפועל ת"א עדיין קבוצה חזקה והיא אכן הגיעה במצב הרבה פחות נוח לרבע גמר הגביע מאשר יריבתה מירושלים. לילה טוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 6:41 am 
Sophomore

דובראש כתב:
עופר האדום כתב:
uriel17 כתב:
הפועל תל אביב את הפועל ירושלים, חתיכת משחק. רבנו RRDDTT היה אומר, צפוי להות משחק צמוד

עד הסוף !!!!!!!!

אני כבר מקדים את נדב , תל אביב פייבוריטית מובהקת.

רק אם ז'יקיץ פצוע...

לירושלים יש קבוצה
לא אוסף של כשרונות אלא חתיכת קבוצה שהכוכב הראשי שלה הוא המאמן.
נכון להיום הם יכולים לקחת כל סדרת פלייאוף מול כל קבוצה בליגה גם בלי ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 9:54 am 
Sophomore

הפועל ירושליים היא הקבוצה הכי טובה בארץ ומועמדת מספר אחת לאליפות.
דג'יקיץ' עושה בית ספר לכל מתחזה למאמן בליגה שלנו (קרי ,המאמן הישראלי) כי אף מאמן ישראלי לא מקדיש זמן לאמן הגנה (מקסימום הגנת חילופים - המצאה של עצלנים).
ולאף מאמן ישראלי אין את הכלים להצליח מול הגנה כזאת שהם רואים רק בסרטים , ברכות לירושליים על דאבל מוצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:03 am 
מנהל פורום

ניחוס 10/10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:13 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ניחוס 10/10

אני באמת מאמין שדג'יקיץ' הוא המאמן הטוב בארץ (לא שאני חושב שהוא מאמן על אירופאי אבל יחסית למאמנים הישראלי? אין בכלל מה להשוות) ושמאמנים כמו קטש , גודס ופרנקו בסדרה תלויים לחלוטין
בשחקנים עם הכישרון שלהם , וזה ההבדל העיקרי בין המועדונים כרגע , לדג'יקיץ' לא משנה אם הרכז המוביל שלו משחק , לכל שאר הקבוצות הגדולות , תוציא את הרכז המוביל שלהם ונגמר העסק.
הדבר היחיד שיכול לפגוע בירושליים זה הכשירות של הנקינס , השחקן היחיד בקבוצה שאין לו תחליף , והסנטר הטוב בארץ , כל עוד אין איזו בעיית כשירות כלשהי , בין ארבעת הקבוצות 2 התל אביביות י-ם וחולון , לי-ם יש את המאמן הטוב ביותר , ואת המנטליות הטובה ביותר , כדי להשיג תארים , השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:28 am 
מנהל פורום

אני מבין לגמרי את מה שאתה אומר לגבי רמת האימון הנמוכה בארץ, לא יודע מי הנחיל את זה אבל המאמנים הישראלים חושבים שלאמן קבוצה אתה צריך אינטואיציה מפותחת וכל השאר יבוא מאליו. הם קצת חלטוריסטים. אולי ההצלחה של גרשון באירופה גרמה לאמונה הזו
חוץ מבלאט שמיר וקצת גודס לא ראיתי מאמן ישראלי יסודי שמפתח שחקנים ויוצר כימיה מנצחת
לגודס, ושמיר את הבעיות שלהם, שמונעות מהם קריירה מוצלחת יותר, את בלאט עולם הכדורסל תגמל כראוי על היכולות שהוא הראה
קטש היה לפחות מקורי בסכמה ההתקפית ואם יש סיבה להצלחה החלקית שלו במכבי וההצלחה שלו בהפועל ים ובנבחרת זה באמת היכולות שלו לבנות התקפות טובות כל פעם בצורה אחרת, אבל בכל מה שקשור לפיתוח שחקנים, בניית עמוד שידרה הגנתי, הוא לא שם
דג'יקיץ' העונה לפחות עושה את זה. הצצה ברזומה שלו,מראה שהיו לו גם עונות פחות טובות.
קשה לי לראות קבוצה עם כל כך מעט כישרון שהסנטר שלה למשך 15 דקות במשחק הוא איתי שגב עושה תארים מעבר לגביע שהוא one and done
נדבר שוב אחרי המסע שלנו לצרפת, יכול להיות שנחזור משם עם לב שבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

צריך לזכור שלגרשון היה את בלאט, פאקינג דיוויד בלאט, שעשה לו את העבודה השחורה בקבוצה הגדולה ההיא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 12:26 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
צריך לזכור שלגרשון היה את בלאט, פאקינג דיוויד בלאט, שעשה לו את העבודה השחורה בקבוצה הגדולה ההיא.

בדיוק.
פיני גרשון הוא אולי גאון, יצירתי, סופר קריזמטי, אבל הוא במידה מסויימת היה האב-טיפוס למאמן הישראלי החלטוריסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 4:51 pm 
Hall of Famer

מה שיפה (וזו גם גדולה של מאמן - להוציא הרבה דווקא מהשחקנים הלא מובילים שלו - עניין של ביטחון, לשים אותם בפוזיציות מסוימות בתוך שיטת המשחק וכו') זה שרנדולף ובראון עשו אתמול 2/8 מהשדה כל אחד, אבל כל אחד מהישראלים של ירושלים תרם את חלקו ובמידה מסוימת "חיפה על כך".
הרי בסוף (בהפשטה והקצנה) זרים עם יכולת אישית יעשו נקודות בכל צורת אימון ושיטת משחק, כך שהערך המוסף של מאמן יכול דווקא לבוא לידי ביטוי בעד כמה עמוק ברוטציה השחקנים עדיין מצליחים לתרום את שלהם למשחק (קל וחומר ב"משחק גדול" ומול יריבה חזקה).

היום מכבי ת"א מארחת את גליל-עליון (שניצחה 8 מתוך 10 משחקיה האחרונים בליגה, כמו מכבי...).
בולדווין, קולסון (משמעותי מאוד, כי אין למכבי חלופות ברמה ובסגנון שלו) וניבו לא נרשמו.
ברור שתמיד יכול להיות בלו-אאוט (בסיבוב הקודם נגמר 29 הפרש...), אבל לחלוטין לא אפול מהכסא מניצחון חוץ (כן, יצא לי קצת "אלי אוחנה").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 6:12 pm 
Hall of Famer

נמרוד לוי לא ישחק
אז לוקח קצת בחזרה את הפסקה האחרונה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 7:25 pm 
Hall of Famer

בארץ ירושלים יכולה ללכת עד הסוף. בדיוק בגלל מה שנאמר כאן. פערי הרמות על הקווים.
באירופה, לעומת זאת, התסריט הסביר, נכון לעכשיו הוא ,שהיא לא עולה שלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 9:51 pm 
Sophomore

פיני גרשון הוא אכן כנראה האבטיפוס של המאמן הישראלי המחפף שבונה על גאונות שלו כדי לנצח היריב. צביקה שרף ומולי קצורין למשל (מאלו שקדמו לו במכבי וכו') ממש לא היו כאלו. הבעייה שההצלחה שלו הייתה כל כך משמעותית שהוא הפך לגורו של כולם. וניסיון לחקות גאון כשאתה עצמך לא גאון נראה בד"כ כמו חובבנות...

לגבי דג'יקיץ' -
1. אני ממש מאושר מהנוקאאוט שהוא נותן למאמנים הישראלים פעם אחרי פעם. שנים סברתי שכולם (כולל קטש) הם בינוניים שמשום מה מקבלים ג'ובים רק בקבוצות ישראליות בזכות הברנז'ה (ערוץ 5 גם עוזר בזה) או בקבוצות דרג נמוך באירופה ושאם אנחנו רוצים מאמן שבאמת יהיה מכפיל כוח זה כנראה יהיה מחו"ל. כל ההכפשות שלהם של כל זר שמגיע לפה (זוכר איך החצופים תיארו את סימונה) וכל הניסיונות שלהם להגביל החתמה של מאמנים זרים (שוב ע"י לובי בתקשורת) זה קלאסי התנהגות של ועד עובדים שיודעים שהם בינוניים ומנסים למנוע תחרות.
2. הדבר הבאמת יפה שהוא עשה זה שהוא ייצר סיסטם שבו לא הכל תלוי באינדיבידואל וגם שחקנים בינוניים או חד מימדיים (כמעט כל הסגל ובטח כל הישראלים) יכולים לתרום אם הם מקפידים על הכללים. זה גם מאד מעודד לגבי העתיד כי זה אומר ששחקנים שיתאימו לו וייקחו אותנו לרמה הבאה הם לאוו דווקא כאלו שיעלו הרבה יותר.

לגבי הפועל ת"א - למרות שזה תענוג לראות איך הבלון שלהם שהתנפח אחרי רבע עונה מוצלח והמון תקשורת אוהדת פתאום מתרוקן מאוויר.. אני עדיין חושב שהם קבוצה מאד חזקה וכתלות בכושר הגארדים שלהם (בעיקר ג'ייקובן) הם יהיו מאד מסוכנים בפלייאוף ויכולים בקלות לקחת אליפות. לא צריך להתנהג כמוהם ולהתחיל לזלזל כי גם עם ההגנה וההכנה של דג'יקיץ' אם הם יבואו בכושר קליעה טוב או אם אנחנו ניתן את אחד ממשחקי ה-1/24 שלנו משלוש (לודוויסבורג, הפועל ת"א בארנה) אז בהחלט נפסיד להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:21 pm 
Hall of Famer

"הבלון שלהם שהתנפח אחרי רבע עונה מוצלח והמון תקשורת אוהדת פתאום מתרוקן מאוויר"=מאזן 2-8 בליגה ובאירופה מאז ההפסד בגביע, כולל נצחונות על מכבי, טורק טלקום ונוקאאוט בראש לגראן קנאריה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:47 pm 
Junior

קופר דוחף את חסין כמה שניות לפני סוף המשחק שבו נס ציונה מפסידה לקרית אתא. האם מלך האסיסטים של הליגה בדרך הבייתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 10:56 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
"הבלון שלהם שהתנפח אחרי רבע עונה מוצלח והמון תקשורת אוהדת פתאום מתרוקן מאוויר"=מאזן 2-8 בליגה ובאירופה מאז ההפסד בגביע, כולל נצחונות על מכבי, טורק טלקום ונוקאאוט בראש לגראן קנאריה.

המפעל האירופי שלהם חלש בכללי - ראיתי את רוב המשחקים שלהם שם ובשום משחק הם לא נראו חסרי אונים כמו שנראו בשני המשחקים נגדינו (בבית, כשלנו חסר כל פעם זר מרכזי אחר). וזה כשבמקביל במפעל שלנו יש קבוצות טובות מאיתנו שהצליחו לבטל אותנו…

דבר שני, גם המפעל האירופי שלהם (בגלל השיטה שלו) וגם ליגה שלנו מספקים ברוב המקרים מפגשים מול יריבות נחותות. ככה שמה שאתה מודד זה היכולת לא למעוד, שזה חשוב אמנם אבל לא הפרמטר המרכזי לקבוצה שמכוונת לתארים (מזכיר לך שוב את המצב בירושלים בשנה שעברה שניצחה משחקי ליגה חסרי חשיבות וסיימה ראשונה רק כדי להפסיד בפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:12 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה קראתי עכשיו.

הפועל תל אביב אחרי ההפסד בגביע: הביסה בבית את פריז (קבוצה בינונית), ניצחה את מכבי בדרבי בליגה, ניצחה את טורק טלקום (אחת משתי הקבוצות הטובות בטורקיה, לצד פנר), ניצחה את נס ציונה בחוץ, דפקה לטרנטו (מקום חמישי באיטליה כרגע) 18 הפרש בחוץ, הפסידה לחולון שהיא קבוצה חזקה, דפקה לגראן קנאריה 22 הפרש בבית, ניצחה 2 נצחונות ליגה על ק.אתא וב.שבע, ואז הפסידה לכם שוב.

דיברנו על זה שדז'יקיץ' נותן נוקאאוט לפרנקו במפגשים בין הקבוצות, אבל התיאור למעלה הוא עובדתי, והוא בשום אופן וצורה לא "בלון מנופח שמתרוקן מאוויר", אלא אם אתה משתמש במילים עם משמעות הפוכה בעברית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 05, 2023 11:32 pm 
Sophomore

פאריס מדורגת 12 בליגה הצרפתית.. טרנטו החזקה עם עם מאזן 2-12 ביורוקאפ (החלש).

בסוף בחודשיים האלו היו לכם 6 משחקים מול קבוצות שוות או עדיפות (מולנו פעמיים, חולון, מכבי, גראן קנריה, טורק טלקום), במקרה כולם בבית, ומתוכם הפסדתם 3 (כולל היחידי שהיה באמת משחק הדחה) כשבשלושתם דיי הפסדתם ללא תנאי. וגם מתוך ה-3 שניצחתם שניים היו על חודו של סל.
זה כמובן לא כלום וכמו שכתבתי אתם קבוצה מסוכנת שתלויה בעצמה ואם תבוא בכושר יכולה לקחת אליפות. אבל ההייפ של עד לפני חודשיים (למשל בדירוגים של ספיק-אנ-רול) כאילו אצם באיזו רמה אחרת מאיתנו וחולון ועומדים והדיבורים על יורוליג היו טיפה ניפוח אוויר חם. וכן הם היו בעיקר על בסיס ניצחונות במשחקים פחות חשובים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 06, 2023 12:43 am 
Hall of Famer

לכם? אתם? WTF?

בכל מקרה מהמם לראות מה מאמן גדול אחד עושה לאגו של אוהדים. אחרי זה תבכו על מכביזם, בזמן שתקופה טובה ותואר אחד (מכובד, אך הזניח מבין האפשריים) גורמת לכם לתעופה עצמית שאני לא זוכר כבר שנים, וזלזול משווע ביריבות. איפה היתה ההתבשמות העצמית הזאת בתחילת העונה, כשנשמעתם כאילו המועדון על סף התפרקות.

יאללה עייפתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 06, 2023 12:54 am 
Hall of Famer

אני באמת חושב שלטעון שאוהדי הפועל ירושלים, בעיקר כאן בפורום, חוטאים בתעופה עצמית, זה קצת מוזר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 06, 2023 1:05 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
לכם? אתם? WTF?

בכל מקרה מהמם לראות מה מאמן גדול אחד עושה לאגו של אוהדים. אחרי זה תבכו על מכביזם, בזמן שתקופה טובה ותואר אחד (מכובד, אך הזניח מבין האפשריים) גורמת לכם לתעופה עצמית שאני לא זוכר כבר שנים, וזלזול משווע ביריבות. איפה היתה ההתבשמות העצמית הזאת בתחילת העונה, כשנשמעתם כאילו המועדון על סף התפרקות.

יאללה עייפתי.

ממה בדיוק עייפת מזה שהנחתי שאתה אוהד הפועל ת״א? סבבה אז תשנה אתם להפועל ת״א ואנחנו להפועל ירושלים, תקרא מההתחלה ואז תודה שאולי יש משהו במה שכתבו לך. במקום לחמם את עצמך על פרט שולי ולברוח מהדיון…

וזה אחרי שבשתי ההודעות שלי גם כתבתי שהפועל ת״א קבוצה סופר מוכשרת שיכולה לקחת אליפות ושבמקביל הפועל ירושלים תמיד בסכנה של לחזור לימי 1/24 מבחוץ… אבל איך שבא לך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה