סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 7:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי - 8/12
הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 10:22 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
למה לא לחזור באמת לשחק בישראל במפעלים האירופאים? איזו מניעה ביטחונית יש כרגע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 10:31 am 
Junior

נניח, אתמול יורט טיל בליסטי מתימן. גם לפני שבוע. ישראל נלחמת בתוך סוריה ובלבנון, בעזה הטבח נמשך והרבה דיבורים על מלחמה ישירה וכוללת עם איראן בעתיד הקרוב מאוד. זה סבבה שתחושת הבטחון שלנו עלתה פלאים, אבל זה לא אומר שמישהו מבחוץ אמור להשתכנע שהמצב כרגע נורמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 11:17 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עמוס לב כתב:
חשבתי שגם העונה הנוכחית היא הוכחה לגאונות של דיוויד בלאט והמעורבות שלו בבניית הסגל?
האם השתנתה המנטרה?

אתה בקטע של לקנטר, אז תהנה חמוד לא אפריע לך

דעתי התלושה מפרובוקציות היא שבלאט וקטש עושים את המיטב מהכסף והנסיבות של העונה
שום צוות מקצועי זמין אחר בטח לא של זה של השנים שקדמו לבלאט וקטש לא היה משיג יותר
מכבי יכולה להיות גאה בקרבות הצמודים שהיא נותנת מול קבוצות עדיפות עליה בהרבה

דעתי היא שקטש עושה את המיטב מהסגל שהורכב לו העונה. דעתי היא שמכבי יכלה לעשות הרבה יותר מהכסף והנסיבות של העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 11:40 am 
Hall of Famer

ציטוט:
יעזוב? נציגים מה-NBA עקבו אחרי ברונו קאבוקלו

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=490976

בטח ממש התרשמו ממנו אתמול.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 12:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
אני לא יודע מה לויד ראה בגבריאל, אבל העסק לא מתקדם בנתיים. אנחנו בדצמבר וגם בליגה הוא על 5 עבירות ו-2-3 איבודים ברבע שעה...להוציא את לויד, מדובר ברכש היקר ביותר הקיץ (להוציא ענייני מיסוי של סורקין ובלאט).

עבירת התוקף (והאיבוד שבעקבותיה) בה הוא עשה רגל ציר וכמעט נקע את הקרסול של השומר שלו, היתה באמת משהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 12:48 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
ציטוט:
יעזוב? נציגים מה-NBA עקבו אחרי ברונו קאבוקלו

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=490976

בטח ממש התרשמו ממנו אתמול.

הוא פלוף אחושילינג. הצעה מה-NBA יכולה להיות קרש הצלה עבור הפועל תל אביב ואם יתווסף לזה איזה ביי-אאוט קטן מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 2:11 pm 
Sophomore

עם חזרתו של מוטלי, אין להפועל תל אביב לטעמי צורך בקאבוקלו - מוטלי ובינגהאם בעמדה 5 זה די והותר (ובינגהאם לדעתי גם טוב יותר ממנו וגם מתאים יותר למה שהקבוצה צריכה).

לעניין גבריאל - הוא באמת נראה סופר לא בשל בהתקפה (לא ברור לי איך הגיע עם טיקט של אחד שיכול לאיים מבחוץ), אבל אתמול הוא הביא לשינוי מהותי בהגנה של מכבי בחצי הראשון ולכל אורך המשחק הוא עשה עבודה מעולה בריבאונד (בדגש על ריבאונד ההתקפה, שבו גם אם הוא לא השתלט בסוף על הכדור, הוא מנע אפשרות של הפועל לרוץ מריבאונד ההגנה שלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 2:46 pm 
מנהל פורום

אלה החלטות של הצוות המקצועי בקיץ
1. הימור על זה שהורד שייך לרמות: הצליח
2. הימור על זה רנדלוף שייך לרמות: הצליח
3. הימור על שיפור ביכולת של בלאט להיות רכז מוביל: גבולי אבל הצליח
4. הימור על רוקס שיכול לשחק לצד בלאט וגם להיות רכז מוביל בעצמו כשבלאט על הספסל: הצליח
5. לויד? במעט ששיחק, הצליח
6. גבריאל: לא הצליח. הוא לא אמור היה להיות איום מבחוץ, לפחות לא בכתרים שקשרתי לו בקיץ. הוא אמור להיות סנטר בלאט/קטש קלאסי. משאבת ריבאונדים שמחזיר את הכדור לגארדים. לא סתם איטודיס צרח, ללכת על הגארדים של מכבי גם בהגנה וגם בהתקפה, הוא יודע ששם נמצא המפתח של מכבי. אז אם נחזור לגבריאל אז כדי שמכבי תוכל להיות קבוצה של גארדים, הוא צריך לקחת הרבה ריבאונד או לפחות לעשות בוקס אאוט יעיל, להגן על הטבעת ככה שגארדים יפחדו לחדור. בנתיים הוא לא שם, אין שום סימן שהוא בחיים לא יגיע לשם. כי מה שעוצר אותו זה גם העבירות ואולי יקח לו זמן להתרגל לשריקות באירופה. בכל אופן כרגע הוא לא מתאים לרמות הפלייאין ביורוליג. אבל לא מקרה אבוד

רוקס שווה איזכור נוסף, הוא שחקן של התקפה והגנה של חצי מגרש, ובשביל צריך אימונים ותרגול
למכבי יש לא מעט שבועות של מחזור כפול ביורוליג מה שאומר 0 אימונים, ההגעה של לי עם סעיף שמאפשר לו לא לנסוע לארץ עוד יותר פגעה ביכולת של מכבי להתאמן
ככה שהתפוקה מרוקס יורדת מאוד
עוד כישלון של מכבי העונה, זה סורקין. אבל ברמות של הליגה המקומית, החוזה שלו היה בבחינת אין ברירה.

דיוויד בלאט, אחראי לקבוצה של 2014, מאז לכתו שקעה מכבי לשאול תחתיות מענג, מה שאיפשר לנו לחגוג שתי אליפויות היסטוריות, תחת בלאט מכבי מעולם לא איבדה אליפות בישראל
בלאט שותף בכיר, יש יגידו בכיר מאוד במכבי של 2 אליפויות יורוליג של מכבי
נזכיר גם את נבחרת רוסיה שבא היה גם צריך לבחור שחקנים וגם לאמן ואת דרושפקה והיורוקאפ
הוא ואין בילתו אחראי להתרוממות של מכבי מבצורת הפלייאופים (סליחה אבי אבן שניקו לו שלוש קבוצות מהליגה) ההבדל בין קבוצה שנותנת שתי סדרות צמודות וקשוחות לפני שמחמיצה את הפיינל פור לקבוצות המצחיקות שטיילו בתל אביב מ2015 והלאה הוא שמיים וארץ

לחשוב שלמכבי יש חלופה טובה יותר לצוות המקצועי?
לא יודע אפילו איך להתחייס לטענה הזו
כל הנהלה של מכבי צריכה לשלוח פרחים עם דולרים לדוויד בלאט לאן שהוא לא נמצא בארצות הברית
בלעדיו מכבי לא שווה כלום מבחינה מקצועית אוסף כישלונות מבישים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 2:51 pm 
מנהל פורום

אהה ודיברו כאן על הגנה בכלל וההגנה של רוקס בפרט

ההגנה של קטש ולמיטב זכרוני גם בלאט על "מראה איזורית, שומרת אישית" או משהו כזה
כלומר לכל אחד יש את האיזור שלו, אבל הוא מצופף את עצמו אם האיזור שבו נשקפת סכנה לסל נמצאת באיזור שצמוד לו
זו הגנה שמצריכה שחקנים אינטלגנטיים, לא בהכרח אייקוני הגנה. כאלה שיודעים לזהות התקפות קריטיות שצריך לעצור כדי לשלוט במומנטום, וגם כאן אימונים ותרגולים קריטיים
הנסיבות של העונה הזו עושות רע לשיטה של בלאט/קטש

ברור שיש לבלאט גם כישלונות
דינמו מוסקבה ואולימפיאקוס למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 2:53 pm 
מנהל פורום

אם אני ינאי?
הולך לבלאט לפני שהולך לכל מאמן או שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 3:14 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
4. הימור על רוקס שיכול לשחק לצד בלאט וגם להיות רכז מוביל בעצמו כשבלאט על הספסל: הצליח
6. גבריאל: לא הצליח. הוא לא אמור היה להיות איום מבחוץ, לפחות לא בכתרים שקשרתי לו בקיץ. הוא אמור להיות סנטר בלאט/קטש קלאסי. משאבת ריבאונדים שמחזיר את הכדור לגארדים. לא סתם איטודיס צרח, ללכת על הגארדים של מכבי גם בהגנה וגם בהתקפה, הוא יודע ששם נמצא המפתח של מכבי. אז אם נחזור לגבריאל אז כדי שמכבי תוכל להיות קבוצה של גארדים, הוא צריך לקחת הרבה ריבאונד או לפחות לעשות בוקס אאוט יעיל, להגן על הטבעת ככה שגארדים יפחדו לחדור. בנתיים הוא לא שם, אין שום סימן שהוא בחיים לא יגיע לשם. כי מה שעוצר אותו זה גם העבירות ואולי יקח לו זמן להתרגל לשריקות באירופה. בכל אופן כרגע הוא לא מתאים לרמות הפלייאין ביורוליג. אבל לא מקרה אבוד

רוקס שווה איזכור נוסף, הוא שחקן של התקפה והגנה של חצי מגרש, ובשביל צריך אימונים ותרגול
למכבי יש לא מעט שבועות של מחזור כפול ביורוליג מה שאומר 0 אימונים, ההגעה של לי עם סעיף שמאפשר לו לא לנסוע לארץ עוד יותר פגעה ביכולת של מכבי להתאמן
עוד כישלון של מכבי העונה, זה סורקין. אבל ברמות של הליגה המקומית, החוזה שלו היה בבחינת אין ברירה.

דיוויד בלאט, אחראי לקבוצה של 2014, מאז לכתו שקעה מכבי לשאול תחתיות מענג, מה שאיפשר לנו לחגוג שתי אליפויות היסטוריות, תחת בלאט מכבי מעולם לא איבדה אליפות בישראל
נזכיר גם את נבחרת רוסיה שבא היה גם צריך לבחור שחקנים וגם לאמן ואת דרושפקה והיורוקאפ
הוא ואין בילתו אחראי להתרוממות של מכבי מבצורת הפלייאופים (סליחה אבי אבן שניקו לו שלוש קבוצות מהליגה) ההבדל בין קבוצה שנותנת שתי סדרות צמודות וקשוחות לפני שמחמיצה את הפיינל פור לקבוצות המצחיקות שטיילו בתל אביב מ2015 והלאה הוא שמיים וארץ

כל הנהלה של מכבי צריכה לשלוח פרחים עם דולרים לדוויד בלאט לאן שהוא לא נמצא בארצות הברית

כלומר ממה שאני מבין מההודעה שלך מכבי רחוקה מהצלחה של גבריאל להיות קבוצה טובה?
1. הורד שייך לרמה? כנראה שכן. האם הוא שייך לרמה כשחקן חמישיה? אולי
2. רנדולף שייך לרמה? אולי, לא בטוח? האם הוא שייך לרמה כשחקן חמישיה, כפי שמכבי נבנתה? התשובה היא לא.
3. הימור על בלאט כרכז ראשון? בעיני כשלון מוחלט. זאת תקרת הזכוכית של הקבוצה. כלומר אם הם רוצים להיות תחרותיים ולהפסיד בכבוד מול יריבות טובות, הוא מספיק טוב. אם הם רוצים להיות קבוצה טובה, אז התשובה היא לא.
4. רוקובייאטיס הצליח? גם אני לא יודע ואני כן מחבב את השחקן הזה.
בשורה תחתונה, התשובה לכל 4 השאלות הללו היא שמכבי קבוצת יורוליג חלשה מאד. אלא אם אתה טוען שהיא רחוקה מרחק ווניין גבריאל טוב מלהיות קבוצת פלייאין ומעלה, אז ההימורים שמכבי לקחה השנה נכשלו.
למען האמת, ההימור שמכבי באמת לקחה השנה היא השקעה של רוב התקציב בסגל הישראלי שלה, ההצעות המופרעות לבלאט ולסורקין (לדעתי עולים למועדון יותר מאשר מוטלי עולה להפועל תל אביב), הפארסה עם ג'ייק כהן, הכסף ששולם לרפי מנקו (שכל כך חשוב שלא ראה דקה אחת בדרבי).
הסגל של תחילת העונה עוד היה סגל ששואף למשהו עם ג'ורדן לויד וההבנה שהולך להגיע עוד זר מוביל לעמדות הפורוורד. אבל עם הסיטואציה של המלחמה והעזיבה של לויד מכבי החליטו על עונה פיננסית לתפארת המדינה והשחקנים שהגיעו היו כולם בכסף זול.
אני חושב שמכבי השנה עשתה בניה רעה מאד. אני חושב שגם הבניה בשנים הקודמות לא הייתה מצויינת והצליחה בגלל סיבה אחת בלבד והיא שבולדווין שנוא נפשך התגלה כהימור מעולה וכאחד שיכול לשחק לצד גארד סופר דומיננטי כמו לורנזו בראון ולפרוח לצידו ולא קרה מצב של דריכה על האצבעות, כפי שקרה בעבר במכבי עם הכוכבים הגדולים שהגיעו.
דרך אגב, אני חושב שההצלחה היחסית של השנתיים הקודמות קשורה מאד גם לזה שהמאמן הוא עודד קטש. עם מאמן יותר מסורתי, לא בטוח שהתוצאות היו דומות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 3:20 pm 
Junior

uriel17 כתב:

בסעיפים 3-5 ביצעת משהו בתחום האפור שבין מעשים מגונים לאונס המציאות לטובת התיזה. בלאט+יוקובאיטיס בעמדה מספר אחת זה כשלון מוחלט עד עכשיו. זה סבבה שכל אחד מהם מעמיד מספרים סבירים. אבל מכבי גרועה. ובעיקר לא שומרת בכלל. ובתחילת דצמבר נראה שעונת היורוליג שלה נגמרה. אני רואה קשר בין העובדות האלה לכך שזה הקו האחורי שלה, אבל אולי זה אני. לגבי לויד - נו באמת. אפשר גם לא להגביל את עצמנו לקיץ ולדבר גם על ההחלטות שנקראות דג'וליוס ושאיוק שגם כאן כנראה שאני לא מזהה את הגאונות הנסתרת איפשהו. או על ההחלטה שלא ללכת בכל הכח (שלא לומר, לטרפד את ההבאה שלו באופן אקטיבי, על פי פרסומים זרים) על ים מדר כדי חלילה לא לדרוך על אצבעות הרגליים הענוגות של תמירי. בקיצור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 3:23 pm 
מנהל פורום

מכבי רחוקה: לויד, יתרון ביתיות, וזמן לאימונים מלשחזר את העונה שעברה
התלהבת מבולדווין? סבבה
מי הביא את בולדווין? אחותי?
אנחנו יכולים להתווכח על הורד, רנדולף ובלאט עד מחר בבוקר, אני אביא לך קטעי וידאו ערוכים ואתה תביא אחרים, אני אעשה חיתוך סטטיסטי כזה אתה תעשה אחר וככה נשקע לנו בזיוני מוח האלה
תעשה זום אאוט ותראה את ההשפעה של בלאט על מכבי ועל קבוצות אחרות ותגיד לי האם אתה לוקח מישהו אחר לפניו להיות מנהל מקצועי של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:02 pm 
Junior

אוריאל, אם כמעט הכל הצליח, איך מכבי 10-4 ביורוליג? נוריד נניח 2 ניצחונות כי אין ביתיות (אני לארג'). 8-6. גם לא הצלחה גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:07 pm 
Hall of Famer

האם מישהו חושב שללא המלחמה, אם לויד היה נשאר ומכבי הייתה משחקת בתל אביב, התרחיש שהסגל הזה מוציא עד עכשיו איפשהו בין 6 ל-8 ניצחונות ונמצא לגמרי בתמונת הפלייאין הוא כזה מופרך? שלא לומר סביר משמעותית יותר מתרחיש של 4 ניצחונות?

בעיני הסגל של מכבי השנה מעט חלש ממה שהתרגלנו, וזה שילוב של המלחמה ושל ההוצאה העצומה של שמירת הסגל הישראלי שגרמה לכך שהזרים ככלל פחות מרשימים (למרות ההצלחה עם הורד), אבל עדיין, בעונה נורמלית אני חושב שמכבי הייתה חזק בתמונת הפליי-אין כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:13 pm 
Hall of Famer

המשפט שלך לגבי ההצלחה האפשרית של מכבי היא השערה. השערה שלא מגובה בשום עובדות, אפילו מנוגדת לעובדות כשאנחנו רואים את הסגל והיכולת של שחקני מכבי ואנחנו מכירים היטב את היכולת של ג'ורדן לויד לאורך השנים.
אני חושב שבולדווין נתן שנתיים נהדרות במכבי, הכי טובות בקריירה שלו. אני גם חשבתי בזמן אמת שההבאה שלו היא הימור גדול לאור ההחתמה המוקדמת יותר של בראון. אתה לעומת זאת גם ביום שהוא עזב וכמובן עד עכשיו יודע לספר לנו שהוא שחקן גרוע. אז בלאט גאון שהוא הביא את בולדווין המוצלח, או אידיוט שהביא כזה נזק למכבי?
בגדול, אני חושב שבלאט הוא אחלה בתור ג'נרל מנג'ר וכנראה הייתי לוקח אותו לרוב הקבוצות באירופה, אבל... לא אתה ולא אני יודעים מה ההשפעה האמיתית שלו, לאור יחסי הכוחות שיש במכבי (פדרמן הג'י.אם וונאבי ואבי אבן המוברג עמוק במערכת עד העונה) ובעיקר לאור המחלה שלו. כך שאני לא הייתי ממהר להכתיר כל החלטה של מכבי, גם טובה וגם רעה כהחלטה גאונית של דיוויד בלאט, כפי שאתה עשית בעבר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:16 pm 
Junior

בסגל הזה לא נראה לי שהמצב היה שונה בהרבה.
אני כן מסכים שבעונה רגילה כנראה היו מגיעים לכאן זרים טובים יותר.

למעשה בולדווין וקולסון אמרו שהסיבה היחידה שהם עזבו זה בגלל המצב בטחוני (גם בראון אבל אני פחות מאמין לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:24 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

תחת בלאט מכבי מעולם לא איבדה אליפות בישראל - אבל היא כן , בעונה של ניק קיינר מדלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 4:31 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
המשפט שלך לגבי ההצלחה האפשרית של מכבי היא השערה. השערה שלא מגובה בשום עובדות, אפילו מנוגדת לעובדות כשאנחנו רואים את הסגל והיכולת של שחקני מכבי ואנחנו מכירים היטב את היכולת של ג'ורדן לויד לאורך השנים.
אני חושב שבולדווין נתן שנתיים נהדרות במכבי, הכי טובות בקריירה שלו. אני גם חשבתי בזמן אמת שההבאה שלו היא הימור גדול לאור ההחתמה המוקדמת יותר של בראון. אתה לעומת זאת גם ביום שהוא עזב וכמובן עד עכשיו יודע לספר לנו שהוא שחקן גרוע. אז בלאט גאון שהוא הביא את בולדווין המוצלח, או אידיוט שהביא כזה נזק למכבי?
בגדול, אני חושב שבלאט הוא אחלה בתור ג'נרל מנג'ר וכנראה הייתי לוקח אותו לרוב הקבוצות באירופה, אבל... לא אתה ולא אני יודעים מה ההשפעה האמיתית שלו, לאור יחסי הכוחות שיש במכבי (פדרמן הג'י.אם וונאבי ואבי אבן המוברג עמוק במערכת עד העונה) ובעיקר לאור המחלה שלו. כך שאני לא הייתי ממהר להכתיר כל החלטה של מכבי, גם טובה וגם רעה כהחלטה גאונית של דיוויד בלאט, כפי שאתה עשית בעבר.

בעונה האחרונה של בלאט כמאמן הוא הספיק לאמן איזה משחק וחצי יורוליג כמאמן אולימפיאקוס , לפני שהם חזרו להיות POWER HOUSE
את מי הוא הביא לקו האחורי של אותה קבוצה?
בולדווין ופאנתר ובנוסף גם סשה ווזנקוב.... ועוד פאמתר עזב באמצע עונה.
תמיד היה לו עין טובה לשחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 5:06 pm 
Junior

rony כתב:
האם מישהו חושב שללא המלחמה, אם לויד היה נשאר ומכבי הייתה משחקת בתל אביב, התרחיש שהסגל הזה מוציא עד עכשיו איפשהו בין 6 ל-8 ניצחונות ונמצא לגמרי בתמונת הפלייאין הוא כזה מופרך? שלא לומר סביר משמעותית יותר מתרחיש של 4 ניצחונות?

בעיני הסגל של מכבי השנה מעט חלש ממה שהתרגלנו, וזה שילוב של המלחמה ושל ההוצאה העצומה של שמירת הסגל הישראלי שגרמה לכך שהזרים ככלל פחות מרשימים (למרות ההצלחה עם הורד), אבל עדיין, בעונה נורמלית אני חושב שמכבי הייתה חזק בתמונת הפליי-אין כרגע.

איך? מישהו לוקח את דה ג'וליוס לפני בראון, את יוקבאיטיס לפני בולדווין, את שאיוק לפני קולסון, את גבריאל לפני ניבו?
למכבי יש חמישייה שנייה מצוינת. רק הבעיה שמכבי בנו אותה כך שהיא הראשונה.
ואם הולכים אחורה, אין פה ווליבקין, אין פה דווין סמית', אין פה כלום. יש פה שיחוק אחד, הורד שיעזוב עוד הרבה לפני שיהפוך למפלצת יורוליג (שזה ממש בקרוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 5:48 pm 
Freshman

Lakic כתב:
rony כתב:

למכבי יש חמישייה שנייה מצוינת. רק הבעיה שמכבי בנו אותה כך שהיא הראשונה.

יש פה שיחוק אחד, הורד שיעזוב עוד הרבה לפני שיהפוך למפלצת יורוליג (שזה ממש בקרוב).

משפט ענק.
לגבי הורד, בקיץ נכתב שהיו לו הצעות נוספות מהיורוליג והוא בחר במכבי כי רצה להישאר פה עם בת הזוג הישראלית. מניח שאם ההצעות בקיץ יהיו קרובות הוא ייבחר להמשיך פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 6:25 pm 
Sophomore

תכלס הפועל שיחקו למעשה בלי 2 השחקנים הכי משמעותיים שלהם מוטלי ובברלי ששיחק 7 דקות .עכשיו עם רגלנד ומוטלי זו שיטה אחרת וממה שהבנתי לפחות בליגה בלייקני יקבל יותר קרדיט מאיש.יהיה הרכבים של 3 גארדים וזה יאפשר לתת גם יותר דקות לבלייזר בעמדות 3 ו4.בהמשך הפועל תל אביב תתחיל להתרגל לידאליהו שיהפוך מינואר כנראה לאולמה הביתי.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 6:36 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT כתב:
תכלס הפועל שיחקו למעשה בלי 2 השחקנים הכי משמעותיים שלהם מוטלי ובברלי ששיחק 7 דקות .עכשיו עם רגלנד ומוטלי זו שיטה אחרת וממה שהבנתי לפחות בליגה בלייקני יקבל יותר קרדיט מאיש.יהיה הרכבים של 3 גארדים וזה יאפשר לתת גם יותר דקות לבלייזר בעמדות 3 ו4.בהמשך הפועל תל אביב תתחיל להתרגל לידאליהו שיהפוך מינואר כנראה לאולמה הביתי.........

מתי ההצבעה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2024 8:12 pm 
מנהל פורום

אני ממליץ לכל החכמולוגים כאן סוג של גולדן בויס 2.0 להחליף את בלאט במישהו אחר
הליגה תודה לכם מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 10:03 am 
Hall of Famer

גם אם ניתן הנחה למכבי שהסגל שהורכב בקיץ סביר לאוד הנסיבות, הרי שמאז היו כל כך הרבה פארסות מקצועיות/ניהוליות עם השחקנים, שלא ברור לי איך ניתן לסנגר עליהם:
לויד - טרם הגיע מחליף
מייקון - הגיע פצוע, לא החלים, טרם הגיע מחליף ראוי בעלות/מעמד/רזומה כשלו
קובי סימונס ואלפה קאבה - בפועל שחקנים שהובאו על חוזים זמניים ולא תרמו מאומה לקבוצה. לא אסון אמנם, אבל אלו משאבים של המערכת שלא נוצלו.
סאגת סייבן לי כמובן.

כבר שנים אחת הבעיות המרכזיות במכבי (קרי, תחום בו היא נופלת מקבוצות יורוליג אחרות) בעיניי היא העובדה שהם "מורידים תקציב תוך כדי העונה" ובמקרה של פציעות מביאים שחקנים בינוניים ומטה בגרושים, שאף לא מצליחים כפריצות/הימורים, בעוד אצל קבוצות אחרות אנחנו רואים מדי שנה כמה וכמה בינגואים בכסף לא גדול (פטרושב שהשתלב כעת נהדר בכוכב וגם באולימפיאקוס תוך כדי תנועה בעונה שעברה, מוזס רייט ואוטורו בעונה הקודמת כסנטרים לאחר שהבכירים נפצעו באולימפיאקוס ואנדולו וניתן למצוא דוגמאות רבות באם מתעמקים).
אצל מכבי?
ג'ו תומאסון אשתקד
ג'יילן אדאמס ובריימו (שאפילו לא הצליח להתגבר על פאקינג ג'ייק כהן ברוטציה, ויובש לחלוטין החל משלב מסוים...) לפני שנתיים
קיירי תומאס (לא זכרתי, הייתי חייב לבדוק...) ולסור (עד שנחת שחקן טוב, משחררים אותו לאחר 5 משחקי יורוליג, כשכולם רואים שהוא עדיף על ריינולדס - וכותבים זאת בזמן אמת בפורום, ועוד כשעלותו דאז הייתה סדר גודל של 300-400 אלף דולר לעונה שלמה - כך אמר בפודקאסט שסקר את החוזים שלו בקריירה. מכבי בפועל העדיפו את ריינולדס על סכום כפול בערך - לך תבין)
ארון ג'קסון בעונת 19-20, ואעצור כאן.
בסוף זה חלק מיכולות ניהול מקצועי-כלכלי-ארגוני וסקאוטינג של קבוצה, ופה מכבי נופלת בעקביות, ועושה רושם שאף בגדול בשנה הנוכחית (מישהו חושב שאחד הזרים החדשים שהגיעו הוא שיחוק גדול? הזרים שקבוצות אחרות בארץ מביאות פחות טובים?)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, גמליאל ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה