סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 8:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרבי - 8/12
הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 6:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
אני ממליץ לכל החכמולוגים כאן סוג של גולדן בויס 2.0 להחליף את בלאט במישהו אחר
הליגה תודה לכם מאוד

בתור אחד החכמולוגים (אני מניח), אתעלם מכל מיני נקודות שלא ברורות לי בתחביר של המשפט הזה (החכמולוגים הם הגולדן בויס 2.0?!), אבל אעיר רק שאף אחד לא אמר שבלאט איש מקצוע גרוע. היו פה כמה אנשים שהציעו ראייה טיפה ביקורתית לגבי חלק מהמהלכים של מכבי בעונה ובעונות האחרונות, לעומתך שהכתרת פחות או יותר כל מהלך שמכבי עשתה כגאונות ברגע שהוא קרה ועיקמת היטב את המציאות כדי לא להתמודד עם הטעות שלך (ושל בלאט) בדיעבד.
אז בעינייך גבריאל הוא האי הצלחה המקצועית היחידה העונה? סבבה. אז זו רשימת ההחלטות המקצועיות של מכבי רק מהעונה, שהתבררו בעיניי בטווח שבין בינוניות לכשלון מוחלט. זה הולך ככה:
- מייקון
- סייבן לי
- גבריאל
- בלאט כרכז מוביל בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף ביורוליג.
- יוקובאייטיס כשחקן שיחד עם בלאט יכול לסגור את עמדה 1 בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף יורוליג.
- רנדולף כ2-3 הכי בכיר בסגל בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף יורוליג.
- דג׳וליוס.
- שאיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 7:04 pm 
Sophomore

בהפועל תל אביב הודיעו על פי וואלה שלא יארחו יותר משחקים בהיכל שלמה ומחליפים ביתיות בהסכמת היריבות

בקשר למכבי .הסנטר קוק במומ איתם .לא לשכוח שריברו יעדר 6 שבועות כנראה וגבריאל לא הגיע עדיין לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 7:16 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
הליגה תודה לכם מאוד

בתור אחד החכמולוגים (אני מניח), אתעלם מכל מיני נקודות שלא ברורות לי בתחביר של המשפט הזה (החכמולוגים הם הגולדן בויס 2.0?!), אבל אעיר רק שאף אחד לא אמר שבלאט איש מקצוע גרוע. היו פה כמה אנשים שהציעו ראייה טיפה ביקורתית לגבי חלק מהמהלכים של מכבי בעונה ובעונות האחרונות, לעומתך שהכתרת פחות או יותר כל מהלך שמכבי עשתה כגאונות ברגע שהוא קרה ועיקמת היטב את המציאות כדי לא להתמודד עם הטעות שלך (ושל בלאט) בדיעבד.
אז בעינייך גבריאל הוא האי הצלחה המקצועית היחידה העונה? סבבה. אז זו רשימת ההחלטות המקצועיות של מכבי רק מהעונה, שהתבררו בעיניי בטווח שבין בינוניות לכשלון מוחלט. זה הולך ככה:
- מייקון
- סייבן לי
- גבריאל
- יוקובאייטיס כשחקן שיחד עם בלאט יכול לסגור את עמדה 1 בקבוצה שרוצה לעשות פלייאוף יורוליג.
- דג׳וליוס.
- שאיוק.

וההחתמות המוצלחות העונה, מי הן? אני סופר שניים, הורד ורנדולף, ובשביל לקחת מהליגה שניים מהזרים היותר טובים ששיחקו בה בעונה האחרונה לא צריך איש מקצוע מהולל כמו בלאט, אלה דברים שמכבי עושה כבר חמישים שנה, גם וויצ'יץ' ואבי אבן "הצליחו" בהחתמות כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 7:22 pm 
Junior

לא חושב שיש פה מישהו שיש לו תלונות אישיות לבלאט. אני מבחינתי מדובר ביתרון גדול.
מכבי מתנהלת בצורה לא מקצוענית ועם תקציב נמוך שכמו שאמרו פה, באופן כמעט תקדימי - קטן ככל שהעונה מתקדמת.

גבריאל הוא אולי רכש יקר עבור מכבי, אבל לקבוצות פלייאוף זה סכומים שהיום משולמים גם לשחקן 8-9 בסגל. בהתחשב בתקציב שכר שיש לעמדת הסנטר, זה היה הימור סביר שכרגע לא ממריא. קשה לעשות משהו רציני עם תקציב כזה ובלי ביתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 9:59 pm 
מנהל פורום

בהינתן החלטות הנהלה, והניהול התקציב שהוא לא בידיים של בלאט וקטש, מדובר בבנייה מצוינת
קו של לויד, בלאט ורוקס עם ביתיות עושה פלייאין עם יתרון ביתיות
אתם מתגוללים על בלאט הבן אבל הבנאדם עשה צעד ענק קדימה העונה, הוא שולט בקבוצה ובדרבי עם המשחק הלא טוב שלו אחרי שהפועל ת"א סימנה אותו יצא מהמשבר תוך כדי משחק עם שני אסיסטים ושני סלים גדולים היה בכל מניות גדול בניצחון
מי שעוקב בזמן אמת הת׳רדים של היורוליג כאן בפורום בזמן אמת יראה כמה השתפכויות היו עליו
המשחק הזה נתן רמז לאיך היה נראה המאזן של מכבי עם הביתיות
בטח עם זה עם לויד
מכבי בלי בלאט חוזרת לימים האפלים והמענגים של 0 פלייאפים

ראיתי שמישהו כאן טען שבלאט כן איבד אליפות
וואלה?
ב93 קנאטי אדלר
2008 שרף
2010 גרשון
2015 גודס
2016 לא יודע כל מיני שהתחלפו
2017 נדמה לי שזה היה שיבק
בלאט? 0 איבודים אליפויות למיטב זכרוני

בלאט הוא ה GM היא טוב שמכבי יכולה למצוא או לקוות לו, הוא מכסה על ערוות הנהלה הכושלת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 10:38 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
בהינתן החלטות הנהלה, והניהול התקציב שהוא לא בידיים של בלאט וקטש, מדובר בבנייה מצוינת
קו של לויד, בלאט ורוקס עם ביתיות עושה פלייאין עם יתרון ביתיות
אתם מתגוללים על בלאט הבן אבל הבנאדם עשה צעד ענק קדימה העונה, הוא שולט בקבוצה ובדרבי עם המשחק הלא טוב שלו אחרי שהפועל ת"א סימנה אותו יצא מהמשבר תוך כדי משחק עם שני אסיסטים ושני סלים גדולים היה בכל מניות גדול בניצחון
מי שעוקב בזמן אמת הת׳רדים של היורוליג כאן בפורום בזמן אמת יראה כמה השתפכויות היו עליו
המשחק הזה נתן רמז לאיך היה נראה המאזן של מכבי עם הביתיות
בטח עם זה עם לויד
מכבי בלי בלאט חוזרת לימים האפלים והמענגים של 0 פלייאפים

ראיתי שמישהו כאן טען שבלאט כן איבד אליפות
וואלה?
ב93 קנאטי אדלר
2008 שרף
2010 גרשון
2015 גודס
2016 לא יודע כל מיני שהתחלפו
2017 נדמה לי שזה היה שיבק
בלאט? 0 איבודים אליפויות למיטב זכרוני

בלאט הוא ה GM היא טוב שמכבי יכולה למצוא או לקוות לו, הוא מכסה על ערוות הנהלה הכושלת

2013 בלאט הפסיד אליפות לחיפה אאלט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 10:39 pm 
מנהל פורום

אההה נכון, שכחתי את חיפה
וואלה, וואלה וואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2024 11:27 pm 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
הליגה תודה לכם מאוד

- מייקון
- סייבן לי
- גבריאל
- דג׳וליוס.
- שאיוק.

וההחתמות המוצלחות העונה, מי הן? אני סופר שניים, הורד ורנדולף, ובשביל לקחת מהליגה שניים מהזרים היותר טובים ששיחקו בה בעונה האחרונה לא צריך איש מקצוע מהולל כמו בלאט, אלה דברים שמכבי עושה כבר חמישים שנה, גם וויצ'יץ' ואבי אבן "הצליחו" בהחתמות כאלה.

האמת שלהחתים זרים ששיחקו לפני זה בארץ זה הרבה פחות מ-50 שנה. זה יותר העידן המודרני של שנות האלפיים (פלוס נוריס קולמן ב-1994). אם כבר מדבר על זה, בעשור הראשונים של שחקנים זרים בליגה אי אפשר היה טכנית להחתים שחקן ששיחק עונה לפני בקבוצה אחרת.

אבל בלי קשר לזה, אכן להביא את הורד ואת רנדולף זה לא כזה סקאוטינג גדול כמ ושציינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 12:04 am 
Freshman

oren_80 כתב:
קרטמן כתב:
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
הליגה תודה לכם מאוד

- מייקון
- סייבן לי
- גבריאל
- דג׳וליוס.
- שאיוק.

האמת שלהחתים זרים ששיחקו לפני זה בארץ זה הרבה פחות מ-50 שנה. זה יותר העידן המודרני של שנות האלפיים (פלוס נוריס קולמן ב-1994). אם כבר מדבר על זה, בעשור הראשונים של שחקנים זרים בליגה אי אפשר היה טכנית להחתים שחקן ששיחק עונה לפני בקבוצה אחרת.

אבל בלי קשר לזה, אכן להביא את הורד ואת רנדולף זה לא כזה סקאוטינג גדול כמ ושציינת

החכמתי, תודה.
אם מחליפים במשפט שלי את המילה זרים במילה שחקנים אני מניח שהוא כן מדוייק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 12:20 am 
Junior

גבריאל זה משהו מטורף, אה?
היום נגד הפועל חיפה בבית 5 איבודים ו-4 נק' ב-22 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 9:34 am 
Hall of Famer

למרבה האירוניה, הניצחון ב-18 הפרש בדרבי היה הגדול ביותר של מכבי השנה (בכל המסגרות).
כמו שזה ודאי אומר על הפועל משהו...
אז קשה להאמין שמכבי עצמה לא מצליחה "לייצר לעצמה משחקי ליגה קלים" (לשם השוואה, הפועל ירושלים עם פלוס 113 בהפרש הסלים, מכבי 77, הפועל 68 עם משחק פחות, ופאקינג רמת גן עם פלוס 53 ומאזן 3-4...).
הקטע הבאמת מטומטם הוא שלא רק שמכבי לא משייטת בליגה, אלא שהורד ממשיך לטחון גם במסגרת הזו (שיחק בשמונה משחקים מתוך תשעה, 27 דקות בממוצע) - נראה עד מתי יחזיק מעמד כך, אי אפשר לקחת אותו כמובן מאליו בתנאים הללו...

לגבי הפועל, אני לא בטוח שהפציעה של בברלי תעשה להם רע כל כך, ואני לא חושב שהם צריכים עוד יוצרים בקו האחורי (ואולי אף להיפך).
בסוף בעידן עופר ינאי עם אינספור זרים מפוצצים, קל לשכוח שבטח ברמת הליגה שלנו - ים מדר, תומר גינת (13 נקודות למשחק בשתי עונותיו האחרונות) ובר טימור (עונת שיא אשתקד עם ממוצעים של 11 נקודות ו-6 אסיסטים) הם שחקנים ישראלים מעולים (נופלים מזרים של יריבה ממוצעת? לא חושב), ובפרט התקפית (והגנתית יש את פלטין).
לקבוצה עם רגלנד (אולי הגיעה העת לרשום אותו באמת?! הרי גם זר חדש יצריך רישום נוסף...) וים מדר בעמדת הרכז, פוסטר וטימור בעמדה 2, ומוטלי (לצד קבוקלו/בינגהאם וגינת) בעמדות הפנים - יש אינספור דרכים לעשות נקודות בליגה שלנו, וגם ברמת יורוקאפ.
פשוט צריך לסדר את הדברים (שוב...) - מי הגבוהים שרגלנד מפעיל ובאילו תרגילים (לובים לבינגהאם?), האם למשל נותנים למוטלי את הדקות לצד "סקנד-יוניט הגנתי" (מדר, פלטין, ויינרייט וכו') ששם הוא יקבל שוב ושוב את הכדור וייצר בעצמו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 10:53 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
גבריאל זה משהו מטורף, אה?
היום נגד הפועל חיפה בבית 5 איבודים ו-4 נק' ב-22 דקות.

כשהוא חתם כתבתי פה משהו בסגנון שזה החתמה לקרית אתא, מסתבר שכנראה לא הייתי רחוק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 11, 2024 1:06 pm 
Junior

אני לא בטוח שכל הזרים של קריית אתא ביחד משתכרים כמוהו.
הוא נראה לא בשל ברמה של שחקן נוער. זו לא ההתאקלמות הקשה האופיינית לשחקן שמגיע לראשונה לאירופה בגיל מאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 88 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה