יאללה סיכום המשחק ומה שמסביב, ננסה להגיע ל10 נק':
1. עבור דרווין האם וטוריאן פרינס מדובר בבאק טו באק
2. יאניס MVP בפער ענק ואם יש משהו גדול שהוא הביא למשחק הזה שהוא בכלל לא מובן מאליו זה המסירה. שחקן עם ממוצע קריירה של 5 אסיסיטים, שחקן שקיבל הכי הרבה תשומת לב הגנתית, עשה 10 אסיסטים, אם יש משהו "אחר" שהוא הביא למשחק הזה, זו המסירה
3. אנדרה ג'קסון שידענו שהוא יהיה השומר העיקרי של שגא, עשה את זה הרבה יותר טוב מהמצופה, אפילו כשעשו לו סוויטצ' הוא מצא דרך לעזור (בדרך כלל לדיים) הייתה נקודה במשחק שהצצתי בסטט ואנדרה היה רק עם 2 נק' אבל עם פלוס 14 במדד פלוס מינוס ושגא היה מינוס 14. קורלציה מושלמת למראה העיניים על המגרש
4. פרחים לדוק ריברס, זה עולה לי בבריאות, איזה הגנה חכמה שבנויה שכבה על שכבה שאם עברת אחד הבא מחכה לך, אבל הייתי מחכה כאן עם הפרחים. בהישג האחרון שלו כמאמן ב2008 (אסור להשוות) היה לו עוזר מאמן דומיננטי שהתמחה בהגנה, ותנחשו מי לידו היום? עוזר מאמן דומיננטי שמתמחה בהגנה דרווין האם שמו
5. שיתוף פעולה סינרגי ראשון שאני לפחות ראיתי בין דיים ליאניס שבו אני רואה את היכולות היחודיות שלהם תומכות אחד בשני, כיווץ סביב יאניס מביא להוצאה כדור לדיים שבמקום סתם לזרוק מושך אליו חזרה חלק מהשומרים של יאניס שמשתחרר לקבל חזרה את הכדור לסל קל. זו דוגמא אחת מתוך שלושה תרגילים ששמתי לב אליהם
6. OKC לא צריכים להיות מודאגים מידי מהמשחק הזה, הרבה מהזריקות שלא נכנסו (15% מהשלוש) היו חופשיות אחרי שהמהלך ההתקפי הגיע לפוזשן אליו כיוון. בסדרה של הטוב משבע זה היה מתאזן, בטוח
7. איזייה הרטנשטיין, איזה יהלום נפל בחיקה של OKC הוא היה אדיר עשה 120% מהציפיות ונשאר עודף, חילק כדורים בהתקפה, הקשה מאוד על יאניס בכניסה לסל, נכס של ממש
8. שגא, נקלע ליום רע או מתמודד עם שומר קשוח ומוצלח? ג'יי דאב לקח על עצמו, אין טענות. לא נכנס לו, לא הלך לו, אבל הוא לא התחבא והראה שהוא שחקן גם של משחקים גדולים
9. פורמט. כדאי לשחק את חצאי הגמר בבית של המדורגת 1 בקונפרנס בשביל האווירה והקהל ואז לתת איזה חודש, עד הגמר כדי שאנשים יתארגנו על חבילה משתלמת בווגאס, זה יכול לשפר את העניין והבאז שהיה קצת מאכזב סביב המפעל הזה
10. אולי כדאי להעביר את הגמר לכריסטמס, זה יגדיל את הבאז בהרבה
|