סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 12, 2025 8:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 1:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... se_Changer

"Davis could be the most highly touted big man to come out of college since Tim Duncan"
הוא באמת עד כדי כך טוב?
מי הוא ומה הוא? מה הרשמים עד כה? ומה מחכה לנו בדרפאט הקרוב (מתי הדראפט עצמו?)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 4:21 am 
Hall of Famer

could be, and could be not...

לרשימת השמות:
http://www.nbadraft.net/

הדראפט עוד 3 חודשים.

דיוויס ריבאונדר וחוסם מעולה, עם יד רכה (אבל לא מושלמת) מחצי מרחק אבל גם משחק פנים לא רע, שליטה טובה בשתי הידיים, יכול להוריד כדור לרצפה פה ושם אבל לא ברמה של ג'ואקים נואה. הפריים שלו קצת רזה מדי והוא יצטרך להתחזק פיזית באן בי איי. הדבר שמייחד אותו זה מוטת ידיים מדהימה. אני מניח שיראו את זה גם במדידות הדראפט. אם מחפשים חסרונות נוספים, לפחות בעונה הזאת בקנטאקי, הוא לא היה ממש גו-טו-גאי. לא ביקש כדורים, ולאורך העונה 99% מההיילייטס ההתקפיים שלו היו באלי הופ, דאנקים, פולו-דאנקים וטיפ-אין. דווקא בטורניר המכללות (ובעיקר בחצי הגמר) הוא לקח יותר על עצמו וגם סיפק את הסחורה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 8:21 am 
Hall of Famer

דיוויס הוא בעיקר שחקן ההגנה הכי מרשים שאני ראיתי ברמות הקולג'.
מדברים עליו כעל מרקוס קמבי משודרג. לי הוא מזכיר במבנה גוף שלו ובתנועות את קווין גארנט קצת. פחות מלוטש התקפית בוודאי, סביר מאד להניח גם פחות מוכשר, אבל רזה, נייד, סופר אתלטי, מאד קואורדינטיבי (היה גארד עד כיתה י' או משהו כזה ואז הוסיף ימבה סנטימטרים).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 03, 2012 9:32 am 
מנהל פורום

מה שהכי מרשים אצלו, לפחות מבחינתי, זה שאם רואים וידאו שלו מהתיכונים אז רואים שחקן אחר לגמרי (לפחות בהתקפה). בתיכון הוא בכלל היה סוג של קווין דוראנט, אבל בקטנטאקי הוא התבקש לתת דברים אחרים קצת והצליח לעשות את המעבר.
יש לו הרבה יכולות שהוא פשוט לא נדרש להשתמש בהן בקנטקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 10:09 pm 
Senior

אתה טוען שיש לו יכולות טכניות עדיפות על קמבי? מהסרטונים שראיתי הוא מאוד מאוד הזכיר לי את נואה רק יותר זריז והרבה יותר אתלטי( עם פריים הרבה יותר רזה). אבל מעולם לא ראיתי אותו בפעולה ככה שאין לי מושג.

אגב, רק אותי זה מדהים שנואה הצליח לתת שתי עונות בדאבל פיגרס ב-NBA? הוא אומנם סבן פוטר, אבל עם ידיים קצרות יחסית, אין לו יכולת לעשות נקודות עם הגב לסל(גם לא מול שומרים אירופאים, אגב, למי שראה אותו באליפות אירופה), הוא לא אתלט מטורף או פיק אנד רולר מדהים והוא גם לא משחק ליד מוסרים כמו סטיב נאש או כריס פול או בקבוצה בקצב משחק גבוה ברמה שמנפח סטטיסטיקות והוא אופציה רביעית(ואני מניח שהשנה בהרכב מלא של הבולס אופציה חמישית) בהתקפה. דיאנדרה ג'ורדן שהוא פינישר טוב בהרבה מעמיד ממוצעים של 7.6 נקודות למשחק. טייסון צ'אנדלר רושם בעונה ה-11 שלו בליגה את העונה השלישית בלבד שהוא קולע בדאבל פיגרס, ופרקינס, שבעיני הכלים שלו מאוד דומים לנואה, נתן עונה אחת בקריירה שבה הוא קלע בדאבל פיגרס ומאוד רחוק משם היום. מאיפה זה בא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 11:31 pm 
מנהל פורום

תדמיינו רגע שאתם לא מכירים את השחקן שתופקד כסנטר בקטנאקי ושהשתמשו בו בעיקר לחסום בהגנה, לקחת ריב' ולסיים מתפרצות.
ועכשיו תצפו בקליפ הזה ותגידו לי את מי השחקן בקליפ מזכיר לכם יותר - קמבי או דוראנט:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2012 11:48 pm 
Junior

יש שם ילדים שמגיעים לו לפופיק. זה ממש לא כוחות. איך אפשר לשחק ככה כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 2:02 am 
Sophomore

ראיתי אותו רק בגמר, אבל נראה לי שאם הוא לא יתחזק משמעותית הוא יתקשה לתפקד מול גבוהים בליגה. מה טווח הקליעה שלו? באיזו יציבות הוא קולע מחצי מרחק? אם אין לו את הנשק הזה, אז בכלל יהיה לו קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 12:34 pm 
Sophomore

לי הוא מזכיר יותר מכולם את מקגי. יותר טכני. פחות גבוה.
בכל אופן, נראה לי מוגזם לבחור אותו בתור בחירת דראפט ראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 12:47 pm 
Sophomore

itay2 כתב:

רק היכולת חסימה וטיפה הגוף מזכיר את מקג'י, הוא עם קליעה לחצי מרחק,כדרור יחסית טוב לגבוה והרבה הרבה יותר חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
itay2 כתב:

רק היכולת חסימה וטיפה הגוף מזכיר את מקג'י, הוא עם קליעה לחצי מרחק,כדרור יחסית טוב לגבוה והרבה הרבה יותר חכם.

הרבה הרבה יותר חכם ממקגי זה אולי נכון, אבל זה לא אומר הרבה, זה כמו שאני אגיד שהוא נייד יותר מיבשת אסיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 3:08 pm 
Freshman

ודים, למרות הקליפ המרשים כביכול- אני בספק לגבי יכולות הפרימטר של דייוויס, מהסיבה הפשוטה שלא היתה שם כנראה שום תחרות.

ברמה היותר גבוהה הוא פשוט היה שחקן התקפה בינוני.
קווין דוראנט במכללות היה שחקן של 30 נק' למשחק וכנראה שמאז ג'ורדן לא הגיע סקורר כל כך מוכשר לליגה.

איך העובדה שהוא כל כך רזה לא מעלה נורה אדומה? אני רק חושב מה שחקנים כמו הווארד, ביינום או זאק רנדולף יעוללו לו כשהוא ינסה לשמור אותם, זה לא כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 3:32 pm 
Sophomore

קשה היה שלא לראות את הקליפ ולחשוב על כל אולמות מפעל הפיס העלובים שלנו שנגמרים 10 ס"מ משולי המגרש... מדינת חלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 3:53 pm 
Hall of Famer

אמירוטיץ' כתב:
ודים, למרות הקליפ המרשים כביכול- אני בספק לגבי יכולות הפרימטר של דייוויס, מהסיבה הפשוטה שלא היתה שם כנראה שום תחרות.

אולי לא היתה תחרות, ולכן גם ההטבעות והמתפרצות פחות הרשימו אותי, אבל רואים בקליפ מהלכי קליעה יפים מאד ושם התחרות לא כל כך משנה אלא עצם העובדה שהוא מסוגל לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 6:45 pm 
Junior

זה נכון שהוא רזה אבל הפריים שלו דווקא לא צר. יש לו כתפיים רחבות ואם הוא יעלה מאסה הוא יראה אחרת לגמרי.
הוא יכול להיות אחלה הלפ דיפנדר כמו שג'וש סמית' עושה אצלנו.

לא חסרים פאוורים רזים בליגה. כשגארנט, ג'יי או ובוש נכנסו לליגה, הם לא בדיוק החזיקו יותר מאסה ממנו...

בשורה התחתונה יש לו נתונים יוצאים מגדר הרגיל והם יהפו אותו לשחקן יוצא מגדר הרגיל.

לא יודע אם דאנקן זו ההשוואה שהייתי הולך עליה (כבר אמרתי שאולדריג' הכי מזכיר לי את הביג פאנדמנטל) למעשה אני לא באמת מוצא השוואה מתאימה. אבל הוא שחקן שכל מאמן מאוד ירצה לאמן ולעצב אותו.
יש לו כבר היום כ"כ הרבה כלים. הוא מאוד טכני, הוא ילמד עוד מהלכים בהתקפה, הוא ילוטש מהר מאוד. אבל את מה שיש לו בהגנה אי אפשר ללמד. אינטלגנציה הגנתית גבוהה. הוא פשוט יודע לקחת את הבחירות הנכונות בצד ההוא של המגרש וזה מה שיבדל אותו משאר בני המחזור שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 6:51 pm 
Freshman

נדב, עצם העובדה שהוא יכול לעשות את זה זה נחמד, אבל עובדה אומרת שהוא לא הראה את זה ברמת הקולג'ים, בשיטת משחק שתאורטית (לפחות ממה שאומרים בכתבות) אמורה לעודד שחקנים לשחק משחק דומה למה שהם ישחקו בNBA.

לי יש הרגשה שדייוויס יהיה אכזבה, הוא לא יהיה באסט סטייל קוואמי בראון כי יש לו את האנרגיות והתשוקה למשחק, אבל אני חושב שהכלים שלו לא יתורגמו טוב בליגה של הגדולים.

עצם זה שהוא הולך להבחר ראשון מעיד על דראפט נטול סופרסטאר מובהק, חשבתי בתחילת השנה שבארנס הוא כזה, ואני עדיין חושב שהוא בסוף הדרך יהיה שחקן מצוין בליגה (אולסטאר ואולי יותר), הסיבה לממוצעים הלא גבוהים שלו לדעתי בכל אספקט שהוא לא קליעה הם הקבוצה שבה הוא שיחק, עם אחד הרכזים המוסרים היותר טובים שכדורסל המכללות ראה בשנים האחרונות ועם קו קדמי מצוין. נחכה ונראה.

עוד שחקן מעניין שהעלה את הסטוק שלו בטורניר הוא בארד ביל מפלורידה, קלעי לא גבוה אבל מאד חזק, מזכיר את אריק גורדון, וכרגע נראה כמו שחקן שמוכן לתת אימפקט מיידי בליגה, אני מאד הייתי רוצה לראות אותו נוחת ביוטה אבל הבחירה של גולדן סטייט מוגנת טופ 7 בדראפט הזה וכרגע לא נראה שהוא ישאר על הלוח עד אז.
אם הוא לא נשאר, קנדל מאשרל הוא גם התאמה טובה- לא כל יום מגיע לליגה רכז טבעי שכזה, ואיכשהו כשכן מגיע הוא תמיד ינחת ביוטה (דרון, סטוקטון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 7:06 pm 
Junior

נראה שחקן מאוד מבטיח. גם אי אפשר ממש להתווכח עם שנה אחת במכללות ואליפות אחת ועם המספרים.
הוא לא בדיוק קמבי ולא בדיוק דוראנט. הוא נתן חסימות וריבאונדים בקצב של קמבי אבל כנראה שהוא שחקן התקפי יותר טוב למרות שלקמבי נגיד יש יכולת מסירה ממש לא רעה. קמבי גם היה בחירה שניה בדראפט שזה רק מקום אחד יותר נמוך מהמקסימום של דיוויס.
דוראנט הוא לא. גם אם מראים אותו קולע כמה שלשות. מה שכן יש לו יד ממש לא רעה לפי הסרטון של ודים. לא הייתי משאיר אותו פנוי וזה חשוב.
אני מתאר לעצמי שיכול להיות סנטר טוב מאוד. אפילו שווה בחירה ראשונה בדראפט או לפחות לא ידוע לי על מישהו שבמובהק שווה אותה יותר ממנו. אם יישאר בריא יסדר קבוצה יפה מאוד בעמדה 5. אני לא חושב שהוא ברמה של דוויט הווארד של לסחוב קבוצה על הגב ליתרון ביתיות בפלייאוף אבל כן יהיה אחד הסנטרים הטובים בליגה. לא רק בגלל הנתונים הבאמת מרשימים שלו אלא גם בגלל שנראה לי שחקן עם אופי נוח ועם ראש על הכתפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 7:24 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ציטוט:
עצם זה שהוא הולך להבחר ראשון מעיד על דראפט נטול סופרסטאר מובהק

זכותך לחשוב ככה אבל המחשבה הזו היא בפירוש נגד הקונצזוס. דייויס נתפס על ידי כל GM שראיתי או שמעתי מתייחס (בעקיפין, אסור להם לומר את שמו המפורש) כשחקן פרנצ'ייז שיכול לשנות עתיד של מועדון. אם הוא באמת יהיה כזה זה סיפור אחר.

דוגמאות מהעבר הקרוב:

ב-2011 לא היה כזה בתודעה לפני הדראפט וכנראה זה גם נכון בדיעבד (קיירי אירוינג שחקן מצויין, אבל כנראה לא פרנצ'ייז פלייר. אולי.)
ב-2010 ג'ון וול כן נתפס כפרנצ'ייז אבל הוא כנראה גם לא.
ב-2009 גריפין נתפס כפרנצ'ייז והוא אכן כזה.
ב-2008 לא היה שחקן כזה בתודעה אבל רוז הסתבר ככזה בדיעבד וכנראה גם לאב.
ב-2007 גם אודן וגם דוראנט נתפסו ככאלו. אודן התברר כבאסט ודוראנט כפרנצ'ייז באבוהה.
ב-2006 לא היה כזה שחקן בתודעה. ברנדון רוי הבליח כפוטנציאל פרנצ'ייז, הבהב וכבה. רונדו בדיעבד השחקן הטוב בדראפט אבל עדיין לא ממש ברור אם זה השחקן שמסביבו אתה רוצה לבנות קבוצה.
ב-2005 גם לא היה שחקן כזה בתודעה, אולי בוגוט גבולי. בדיעבד היו שם שני רכזי פרנצ'ייז (פול ודרון) ואולי גם סנטר פרנצ'ייז (ביינום).
ב-2004 לא היה כזה בתודעה. הווארד שנבחר ראשון נתפס כמאד RAW וכהימור גדול. הצליח להם.
ב-2003 לברון, דארקו וכרמלו כולם נתפסו כפרנצ'ייז עתידיים. לברון הגשים, דארקו באסט וכרמלו..הממ. נגיד גם הגשים. גבולי. בדיעבד הדראפט הוציא עוד שחקן פרנצ'ייז אחד (וויד) ועוד אחד גבולי (בוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 7:44 pm 
Hall of Famer

אמירוטיץ' כתב:
נדב, עצם העובדה שהוא יכול לעשות את זה זה נחמד, אבל עובדה אומרת שהוא לא הראה את זה ברמת הקולג'ים, בשיטת משחק שתאורטית (לפחות ממה שאומרים בכתבות) אמורה לעודד שחקנים לשחק משחק דומה למה שהם ישחקו בNBA.

לי יש הרגשה שדייוויס יהיה אכזבה, הוא לא יהיה באסט סטייל קוואמי בראון כי יש לו את האנרגיות והתשוקה למשחק, אבל אני חושב שהכלים שלו לא יתורגמו טוב בליגה של הגדולים.

עצם זה שהוא הולך להבחר ראשון מעיד על דראפט נטול סופרסטאר מובהק, חשבתי בתחילת השנה שבארנס הוא כזה, ואני עדיין חושב שהוא בסוף הדרך יהיה שחקן מצוין בליגה (אולסטאר ואולי יותר), הסיבה לממוצעים הלא גבוהים שלו לדעתי בכל אספקט שהוא לא קליעה הם הקבוצה שבה הוא שיחק, עם אחד הרכזים המוסרים היותר טובים שכדורסל המכללות ראה בשנים האחרונות ועם קו קדמי מצוין. נחכה ונראה.

עוד שחקן מעניין שהעלה את הסטוק שלו בטורניר הוא בארד ביל מפלורידה, קלעי לא גבוה אבל מאד חזק, מזכיר את אריק גורדון, וכרגע נראה כמו שחקן שמוכן לתת אימפקט מיידי בליגה, אני מאד הייתי רוצה לראות אותו נוחת ביוטה אבל הבחירה של גולדן סטייט מוגנת טופ 7 בדראפט הזה וכרגע לא נראה שהוא ישאר על הלוח עד אז.
אם הוא לא נשאר, קנדל מאשרל הוא גם התאמה טובה- לא כל יום מגיע לליגה רכז טבעי שכזה, ואיכשהו כשכן מגיע הוא תמיד ינחת ביוטה (דרון, סטוקטון).

הלכת רחוק עם ההשוואה לקוואמי בראון, שמשתמע ממנה שכל ההבדל הוא אנרגיות ותשוקה. קוואמי היה הימור נטו על אפסייד של תיכוניסט. פה אנחנו רואים שחקן עם יכולות גבוהות מאד, שהוביל מכללה לאליפות, וכאמור גם הפוטנציאל לשיפור נראה קרוב להשגה. שני מקרים שונים לגמרי.

משפט הסיום שלך הוא קצת מוזר..."תמיד ינחת ביוטה"? חסרים רכזים טבעיים מדהימים בליגה (ויותר טובים מדרון) שהם לא מיוטה?

גואטה, לא מרגיש לך קצת מוגזם לדבר על קיירי כ"כנראה לא פרנצ'ייז פלייר" אחרי פאקינג 46 משחקים בליגה בהם הוא מפגין יכולת מצוינת, כאשר לידו אחד הסגלים בחלשים בליגה? אני גם לא מקבל את האמירה על וול בשל סעיף המוקדמות (מישהו זוכר שמדובר בילד בן 21, גם הוא ליד סגל מזעזע?), אז בוודאי שעל קיירי זה נשמע מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 8:12 pm 
Freshman

הניסוח שלי, כמובן, לא מדויק כשאמרתי סופרסטאר.

הכוונה היא לזה ששחקן שהוא כל כך קונצנזוס לבחירה ראשונה מעלה כל כך הרבה סימני שאלה, בוודאי התקפיים.
גם ההשוואה לקוואמי בראון קצת הוצאה מהקשרה, אבל אני חושב שהולכת להיות אכזבה גדולה עם דייוויס, הכל ספקולציות, נחכה ונראה.

וכן, יוטה במשך ה20 שנה האחרונות פחות או יותר החזיקה במנהלי משחק הטובים בליגה- או שאולי זה קשור לסלואן יותר מהשחקנים ששיחקו? אולי באמת יותר קשור לסלואן.
ובלי קשר לזה, כן חסרים לי רכזים טבעיים, הטרנד היום עם כל הדריק רוזים, ג'ון וולים וראסל ווסטברוקים הוא של רכזים סקוררים, אני לא אוהב את זה, עניין של טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 8:29 pm 
מנהל פורום

אמירוטיץ', מה שאתה עושה פה זה הטעות הקלאסית של "בואו נשווה סטטיסטיקה ונבנה מזה טיעון".
סטט' זה סבבה כתוספת לאיזשהו טיעון שמבוסס על דברים שרואים משחקן. דוראנט קלע 26 נק' למשחק אבל באחוזים בינוניים ובקבוצה אנדר-אצ'יברית. בעונה שאחרי זה וכאשר את דורנאט החליף פורוורד דיי מוגבל שהיה מסוגל רק לזרוק שלשות, הם הגיעו הרבה יותר רחוק בטורניר ולמאזן יותר טוב ב"עונה הסדירה".
דייויס כמעט בשום שלב לא היה ה-GTG של הקבוצה, לא נדרש בכלל להשתמש בקליעה הטובה שלו וגם לא לחדור לסל מבחוץ כי היו שחקנים אחרים שעשו את זה מצויין ועדיין בכמות זריקות מוגבלת הגיע לממוצעים יפים.

הרמה בקליפ אולי נמוכה אבל זה לא מה שעוזר לו לקלוע מרחוק בלי מאמץ או להוביל כדור מול גארדים נמוכים וזריזים, במצבים שבהם יתרון הגובה הענק שיש לו מהווה למעשה חיסרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 8:36 pm 
Junior

ציטוט:
ב-2011 לא היה כזה בתודעה לפני הדראפט וכנראה זה גם נכון בדיעבד (קיירי אירוינג שחקן מצויין, אבל כנראה לא פרנצ'ייז פלייר. אולי.)
ב-2010 ג'ון וול כן נתפס כפרנצ'ייז אבל הוא כנראה גם לא.
ב-2009 גריפין נתפס כפרנצ'ייז והוא אכן כזה.
ב-2008 לא היה שחקן כזה בתודעה אבל רוז הסתבר ככזה בדיעבד וכנראה גם לאב.
ב-2007 גם אודן וגם דוראנט נתפסו ככאלו. אודן התברר כבאסט ודוראנט כפרנצ'ייז באבוהה.
ב-2006 לא היה כזה שחקן בתודעה. ברנדון רוי הבליח כפוטנציאל פרנצ'ייז, הבהב וכבה. רונדו בדיעבד השחקן הטוב בדראפט אבל עדיין לא ממש ברור אם זה השחקן שמסביבו אתה רוצה לבנות קבוצה.
ב-2005 גם לא היה שחקן כזה בתודעה, אולי בוגוט גבולי. בדיעבד היו שם שני רכזי פרנצ'ייז (פול ודרון) ואולי גם סנטר פרנצ'ייז (ביינום).
ב-2004 לא היה כזה בתודעה. הווארד שנבחר ראשון נתפס כמאד RAW וכהימור גדול. הצליח להם.
ב-2003 לברון, דארקו וכרמלו כולם נתפסו כפרנצ'ייז עתידיים. לברון הגשים, דארקו באסט וכרמלו..הממ. נגיד גם הגשים. גבולי. בדיעבד הדראפט הוציא עוד שחקן פרנצ'ייז אחד (וויד) ועוד אחד גבולי (בוש).

מסכים שמאוד מוקדם לקבוע אם אירווינג ווול שחקני פרנצ'ייז או לא. דווקא בנוגע לוול, אני חושב שמדובר בכשרון נדיר, אבל האופי בעייתי.

ב2009 גם הארדן וטייריק נתפסו כשחקני פרנצ'ייז אפשריים. ויש בהארדן משהו שגורם לך להאמין כי בסיטואציה אחרת, אולי זה היה קורה.
ב2008 הייתה תחרות בין רוז לביזלי ששניהם נתפסו ככאלו. די ברור מי לקח...
ב2007 אני לא חושב שאודן יכול להקרא באסט. באסט בעיני הוא שחקן כמו קוואמי או תאביט שהם פשוט עגלים. אף אחד לא חולק על הכשרון והנתונים של אודן. האיש פשוט שבור פיזית. הוא בחירה שרוב הג'י אמים היו לוקחים (אתה לא?) ואם הוא היה בריא, סביר להניח שהוא היה פרנצ'ייז פלייר.
ב2006 הדיבור היה בין טיי תומאס לאולדריג'. האחרון הוא בגבול של להפוך לכזה, על הראשון מיותר לדבר... ורוי דווקא הבליח כפרנצ'ייז פלייר עד שנכנע לפציעות.
לא בטוח בנוגע לקביעה שרונדו הוא השחקן הטוב בדראפט, אבל ללא ספק הגניבה ואחד השחקנים הגדולים של הדראפט הגיע בסיבוב השני- מילסאפ.
ב2005 בוגוט היה זה בוודאות. וכמובן שגם דרון וכריס. הדראפט ההוא נחשב לאחד המשובחים. ורק הקבוצה הסתומה שלי הצליחה לקחת שחקן סופר בינוני בבחירה השנייה ועוד ששווענו (ועדיין) לרכז כמו אוויר לנשימה. אחת הבחירות הנוראיות... אני רק יכול לדמיין איפה היינו עם אחד משני הרכזים הללו וכל המעופפים בקבוצה שלנו דאז... עצוב.
גם גריינג'ר ומונטה (סיבוב שני) עשו קולות של פרנצ'ייז וכמובן שהפולני שסיים את הדראפט היה אחת הגניבות הגדולות.
ב2004 הדיבור היה בין דווייט לאמאקה ועד הרגע האחרון לא ידעו מי יבחר. שניהם נחשבו וגם היו שחקני פרנצ'ייז.
ועל 2003 מה יש להוסיף... דראפט לדורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 05, 2012 11:49 pm 
Sophomore

אתה לא חולקים מספיק כבוד לברנדון רוי.
הפציעות אולי גמרו אותו אבל הוא הספיק לתת כמה עונות שהוכיחו שהוא אולסטאר.
הוא גם שיחק באולסטאר אם אני לא טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 06, 2012 12:14 am 
Junior

charlie5 כתב:
אתה לא חולקים מספיק כבוד לברנדון רוי.
הפציעות אולי גמרו אותו אבל הוא הספיק לתת כמה עונות שהוכיחו שהוא אולסטאר.
הוא גם שיחק באולסטאר אם אני לא טועה.

אכן שיחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 07, 2012 7:58 pm 
Sophomore

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]