ציטוט:
ב-2011 לא היה כזה בתודעה לפני הדראפט וכנראה זה גם נכון בדיעבד (קיירי אירוינג שחקן מצויין, אבל כנראה לא פרנצ'ייז פלייר. אולי.)
ב-2010 ג'ון וול כן נתפס כפרנצ'ייז אבל הוא כנראה גם לא.
ב-2009 גריפין נתפס כפרנצ'ייז והוא אכן כזה.
ב-2008 לא היה שחקן כזה בתודעה אבל רוז הסתבר ככזה בדיעבד וכנראה גם לאב.
ב-2007 גם אודן וגם דוראנט נתפסו ככאלו. אודן התברר כבאסט ודוראנט כפרנצ'ייז באבוהה.
ב-2006 לא היה כזה שחקן בתודעה. ברנדון רוי הבליח כפוטנציאל פרנצ'ייז, הבהב וכבה. רונדו בדיעבד השחקן הטוב בדראפט אבל עדיין לא ממש ברור אם זה השחקן שמסביבו אתה רוצה לבנות קבוצה.
ב-2005 גם לא היה שחקן כזה בתודעה, אולי בוגוט גבולי. בדיעבד היו שם שני רכזי פרנצ'ייז (פול ודרון) ואולי גם סנטר פרנצ'ייז (ביינום).
ב-2004 לא היה כזה בתודעה. הווארד שנבחר ראשון נתפס כמאד RAW וכהימור גדול. הצליח להם.
ב-2003 לברון, דארקו וכרמלו כולם נתפסו כפרנצ'ייז עתידיים. לברון הגשים, דארקו באסט וכרמלו..הממ. נגיד גם הגשים. גבולי. בדיעבד הדראפט הוציא עוד שחקן פרנצ'ייז אחד (וויד) ועוד אחד גבולי (בוש).
מסכים שמאוד מוקדם לקבוע אם אירווינג ווול שחקני פרנצ'ייז או לא. דווקא בנוגע לוול, אני חושב שמדובר בכשרון נדיר, אבל האופי בעייתי.
ב2009 גם הארדן וטייריק נתפסו כשחקני פרנצ'ייז אפשריים. ויש בהארדן משהו שגורם לך להאמין כי בסיטואציה אחרת, אולי זה היה קורה.
ב2008 הייתה תחרות בין רוז לביזלי ששניהם נתפסו ככאלו. די ברור מי לקח...
ב2007 אני לא חושב שאודן יכול להקרא באסט. באסט בעיני הוא שחקן כמו קוואמי או תאביט שהם פשוט עגלים. אף אחד לא חולק על הכשרון והנתונים של אודן. האיש פשוט שבור פיזית. הוא בחירה שרוב הג'י אמים היו לוקחים (אתה לא?) ואם הוא היה בריא, סביר להניח שהוא היה פרנצ'ייז פלייר.
ב2006 הדיבור היה בין טיי תומאס לאולדריג'. האחרון הוא בגבול של להפוך לכזה, על הראשון מיותר לדבר... ורוי דווקא הבליח כפרנצ'ייז פלייר עד שנכנע לפציעות.
לא בטוח בנוגע לקביעה שרונדו הוא השחקן הטוב בדראפט, אבל ללא ספק הגניבה ואחד השחקנים הגדולים של הדראפט הגיע בסיבוב השני- מילסאפ.
ב2005 בוגוט היה זה בוודאות. וכמובן שגם דרון וכריס. הדראפט ההוא נחשב לאחד המשובחים. ורק הקבוצה הסתומה שלי הצליחה לקחת שחקן סופר בינוני בבחירה השנייה ועוד ששווענו (ועדיין) לרכז כמו אוויר לנשימה. אחת הבחירות הנוראיות... אני רק יכול לדמיין איפה היינו עם אחד משני הרכזים הללו וכל המעופפים בקבוצה שלנו דאז... עצוב.
גם גריינג'ר ומונטה (סיבוב שני) עשו קולות של פרנצ'ייז וכמובן שהפולני שסיים את הדראפט היה אחת הגניבות הגדולות.
ב2004 הדיבור היה בין דווייט לאמאקה ועד הרגע האחרון לא ידעו מי יבחר. שניהם נחשבו וגם היו שחקני פרנצ'ייז.
ועל 2003 מה יש להוסיף... דראפט לדורות.