סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 7:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]




פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2012 1:30 am 
מחובר
מנהל פורום

הצטרף: ג' נובמבר 28, 2006 11:24 am
הודעות: 42563
מיקום: בתנועה
בלוג: הצג בלוג (0)
רוז יחזור רק במרץ 2013 בואה הפלייאוף אם שיקגו בכלל תהיה באיזור הפליי אוף
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 19&Lang=he
לא יודע כמה אמין הדיווח הזה אבל מהחיים אני יודע שזה דווקא מסוג הדיווחים שמתגשמים


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ג' יולי 24, 2012 2:15 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' נובמבר 30, 2006 1:36 pm
הודעות: 1281
מיקום: חולון
בלוג: הצג בלוג (0)
הדיווח הזה לא מחדש כלום. בשבועות הראשונים אחרי הפציעה התברר שתהליך ההחלמה יהיה לא פשוט, ולכן נקבע טווח גדול של שיקום (במקור - 6 עד 10 חודשים). לקח לא מעט זמן עד שיכלו לנתח את רוז, בגלל שהברך עדיין הייתה נפוחה. רופא הבולס, שהוא גם ביצע את הניתוח עצמו, אמר מיד לאחר הניתוח שהוא מצפה לתהליך החלמה ארוך, ובמסיבת העיתונאים הגדיר אותו כשמונה חודשים עד שנה. בשבועות האחרונים הערכות הריאליות מדברות על סוף חודש פברואר ותחילת חודש מרץ. מדובר בפציעה קשה מאוד לספורטאי, ובעלת השפעה פסיכולוגית. לכן, אני מעריך שלא נראה את רוז בכושר משחק מלא בעונה הקרובה.
עדיין קשה לדעת מה יהיה עם שיקגו. אני לא הייתי פוסל טרייד על אחד מהשחקנים המרכזיים בסגל (דנג, בוזר או נואה), ואם זה יקרה אז תלוי מה שיקגו תקבל בתמורה.

אם הסגל של הבולס יראה כמו שמצטייר כרגע, אז מדובר בקבוצה שבהחלט מסוגלת להגיע לפלייאוף במזרח. יהיה לה קשה, אבל אם היא תשמור כמו שהיא מסוגלת ותמשיך לשחק התקפה קבוצתית כמו בעונה שעברה, אז היא תעשה את זה להערכתי. בעונה שעברה שיקגו סבלה קשה מפציעות, ואני מאוד מקווה שהעונה זה לא יחזור על עצמו.

_________________
http://youtu.be/q8G2PBRKqq8 - ארבע דקות מהמשחטה הכי גדולה בישראל


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 3:51 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ו' דצמבר 01, 2006 2:49 pm
הודעות: 2527
בלוג: הצג בלוג (0)
הבולס נחלשו מאוד וויתרו על פיסות משמעותיות בפאזל. די ברור שהם גם צריכים באק אפ רציני לרוז, בטח בפתיחת העונה. וכרגע הם וויתרו על שניים.

גם מיני שהתחזקה יפה בקיץ צפוי הלא לראות את רוביו הרבה מאוד זמן. אבל שם יש גיבוי לפחות.

אם כבר קיץ מוזר, זה של יוסטון הכי מוזר בעיניי. אני ממש לא מבין מה מנסים לעשות שם. לצד זה של אורלנדו, מדובר בקיץ הגרוע ביותר שקבוצה יכולה הייתה לסדר לעצמה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2012 4:12 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:21 pm
הודעות: 4655
בלוג: הצג בלוג (0)
החשיבה של הבולס צריכה להיות איך לסיים את השנה הזאת עם בחירת לוטרי מספיק טובה ולקוות שרוז יחזור לעצמו ויקבל תותח מהדראפט שיעזור לו.
מה הסיכוי שהם מספיק גרועים בשביל זה?

_________________
לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2012 12:00 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ו' דצמבר 01, 2006 2:49 pm
הודעות: 2527
בלוג: הצג בלוג (0)
לא קיים סיכוי כזה ואני גם ממש לא מסכים אתך.
אני חושב שהבולס היו הקבוצה הטובה ביותר בשנה שעברה בעונה הסדירה ובגלל הפלייאוף כולם שכחו את זה.
יש להם ליבה מצויינת של שחקנים, מאמן מצוין ופרנצ'ייז פלייר שמרחף מעליו סימן שאלה בריאותי.

אני לא הייתי ממהר לפרק את החבילה הזו וחושב איך להפוך אותה לטובה יותר. מכל מקום, אין סיכוי כזה שהם יהיו קבוצת לוטרי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 1:23 pm 
מנותק
Junior

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:21 pm
הודעות: 4655
בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חזק בהיסטוריה של הנ.ב.א אבל אני חושב שהמקרה של סאן אנטוניו בשנה שהם קיבלו את הלוטרי של דאנקן הוא דומה לא?
הם גם היו קבוצה מעולה שהתדרדרה בגלל פציעה של הכוכב.

_________________
לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 2:49 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 3:32 pm
הודעות: 18981
בלוג: הצג בלוג (0)
דומה, אבל לא. הם היו קבוצה מעולה כמעט באופן בלעדי בגלל רובינסון. שאר הסגל לא היה להיט, אלא חבורה של פועלים שחורה. לא הייתה להם שלישיה באיכות של דנג, בוזר ונואה. בנוסף הספארס סבלו ממכת פציעות בנוסף לרובינסון. וגם יש כאלו שיגידו שהם בהחלט ניסו לזרוק את העונה. הבולס לא צריכים לעשות את זה. יש להם סגל מעולה ואם רוז חוזר לרמה לפני הפציעה, אז הם שוב קבוצה שיכולה לקחת אליפות.

_________________
"You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"

סטן ואן גנדי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 7:13 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' נובמבר 30, 2006 1:36 pm
הודעות: 1281
מיקום: חולון
בלוג: הצג בלוג (0)
Mook כתב:
הבולס נחלשו מאוד וויתרו על פיסות משמעותיות בפאזל. די ברור שהם גם צריכים באק אפ רציני לרוז, בטח בפתיחת העונה. וכרגע הם וויתרו על שניים.
אני לא בטוח שאפשר לקבוע את זה באופן נחרץ. על הנייר זה באמת לא נראה טוב, ויש הרבה סימני שאלה, אבל לא כל סימני השאלה הם בכיוון שלילי. למשל, אפשר לקוות שריפ המילטון לא יסבול ממכת פציעות, ושיקגו תוכל לנהל רוטציה נורמלית בעונה הזו. בעונה שעברה, למרות מאזן נהדר, שיקגו לא הצליחה לקבע היררכיה ברורה בגלל הפציעות של השחקנים בסגל. יש סיבות לקוות שההתקפה של שיקגו תהיה יותר טובה השנה, ובצד ההגנתי צריך לסמוך על ת'יבודו. אני די בטוח שייקח לשחקני הספסל להתאקלם, והשינוי הפרסונלי בשיקגו הוא משמעותי, אבל המצב של שיקגו לא כל-כך נורא. הפציעה של רוז היא הדבר הבעייתי היחיד העונה. מצד שני, גם בשנה שעברה הוא החמיץ כמעט חצי עונה.

_________________
http://youtu.be/q8G2PBRKqq8 - ארבע דקות מהמשחטה הכי גדולה בישראל


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 12:04 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 7:38 pm
הודעות: 15720
מיקום: עמוק באדמה
בלוג: הצג בלוג (0)
האמת שכשאני מסתכל על הסגל הנוכחי, לא יודע כמה כזה הרבה השתנה, ונראה לי שאנשים פה לוקחים יותר מדי ברצינות שחקנים כמו קייל קורבר, סי ג'יי ווטסון, ג'ון לוקאס, רוני ברואר ואשיק, שהם צוות מסייע טוב, אבל אף אחד מהם הוא לא איזה אולסטאר.

מבחינת עומק:
גארדים - דרק רוז (פצוע), מרקו בלינלי, ריפ המילטון, קירק היינריך, נייט רובינסון, מרקיז טיג. היינריך כנראה ירכז ועל אף שבשנים האחרונות הוא היה מחורבן למדי, לא חושב שזה יפיל מישהו מהכסא אם החזרה לשיקגו תעשה לו טוב, כמו גם הציוות עם מאמן שחושב הגנה. ריפ המילטון בהנחה שהוא בריא עדיין יכול לעשות הגנה והתקפה סבירים. בלינלי יתפוס את המקום של קורבר כידית לשלוש שלא עושה כלום חוץ מזה. נייט רובינסון אולי יקבל השנה הזדמנות שנייה להוכיח לעולם שהוא יכול להיות שחקן כדורסל לא רע ולא רק פריקשואו בתחרות הטבעות באולסטאר. מרקיז טיג לא צפוי לקבל יותר מדי דקות השנה, אבל במידת הצורך אני בהחלט רואה אותו משתלב פה ושם.

פורוורדים - קרלוס בוזר, לואל דנג, טאז' גיבסון, ולדימיר רדמנוביץ', ג'ימי באטלר. דנג ובאטלר יאיישו את עמדה 3. אחרי ליגת קיץ מצוינת יהיה מעניין לראות מה באטלר יכול לעשות בליגה של הגדולים. דנג יצטרך לקבל על עצמו יותר כנראה לאורך העונה הזאת עקב חסרונו של רוז. גיבסון ובוזר לא צפויים לתת משהו שונה ממה שנתנו עד עכשיו, ורדמנוביץ' יוכל להיות גם כן יד מבחוץ לעת הצורך, אם כי לא רואה אותו מקבל יותר מדי דקות.

סנטר - ג'ואקים נואה, נאזי מוחמד. סביר למדי.

בקיצור, אם עוזבים את העוזבים ומסתכלים על הקיים, סגל לא נוצץ בכלל, אבל עם מאמן לוחמני שיודע ליצור תלכיד של לוחמים שהולכים לקרב עם סכין בין השיניים. לא רואה אותם מגיעים ליתרון ביתיות, אבל לא יפתיע אותי לראות אותם בפלייאוף ואפילו ממקום 6 או 7.

_________________
nothing really matters

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 5:10 pm 
מנותק
Freshman

הצטרף: ש' יוני 02, 2012 3:14 pm
הודעות: 610
בלוג: הצג בלוג (0)
מצפה שטאג׳ גיבסון יקבל את רוב הדקות של אשיק, הוא בהחלט אופציה לשחקן השישי של העונה, אם אלו שבוחרים את הפרס לא היו אובססיביים לגבי התקפה בלבד. משולש של בוזר-גיבסון-נואה לא נופל מאף קבוצה חוץ מהלייקרס.

שיקגו כנראה תמשיך להיות קבוצת הגנה מעולה, נראה אם תיפול קצת בהתקפה עקב העדרו של רוז או שתצנח לתהום.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 1:16 am 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' יולי 23, 2009 1:08 am
הודעות: 2302
בלוג: הצג בלוג (0)
יש עוד נקודה שלא מדברים עליה מספיק.

חוץ מזה שאם רוז יחזור במרץ, ושיקגו תהיה בתמונת הפלייאוף, זה ייתן להם סיכוי לאליפות, אם יחליטו שרוז לא חוזר העונה, זה יתחבר לו לשנה וחצי בלי משחק -
ממאי 2012 עד נובמבר 2013!!!
זה לא נשמע טוב בכלל, אפילו לחיית משחק כמו רוז.
לכן כדאי לשיקגו לקחת את הסיכון.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:27 am 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 3:32 pm
הודעות: 18981
בלוג: הצג בלוג (0)
לא הבנתי, לבולס כדאי לקחת את הסיכון שרוז יחזור מהפציעה מוקדם מדי רק כדי שלא יהיה מצב שחיית המשחק לא תשחק שנה וחצי!!!

_________________
"You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"

סטן ואן גנדי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:39 am 
מנותק
Freshman

הצטרף: א' יוני 21, 2009 10:09 am
הודעות: 196
בלוג: הצג בלוג (0)
אני עם התותח כאן, לא חושב שיש ירידה כל כך רצינית בגלל החלפת הספסל, אולי רק מבחינת הכימיה הקבוצתית (ה-Bench Mob המקורי היו די מחוברים). אני לא בטוח ש-ווטסון+לוקאס זה יותר טוב מ-היינריך+רובינסון. ברואר הוא אחלה שחקן אבל את הרול שיש לו בשיקאגו באטלר שכבר הראה בעונה הקודמת ניצוצות של שחקן הגנה איכותי ויכולת סחיטת עבירות, אמור להיות מסוגל למלא. קורבר ובלינלי הם שחקנים די שונים, קייל קלעי הרבה יותר טוב אבל בלינלי יכול מדי פעם לשים כדור על הרצפה מה שקייל לא מסוגל בכלל. נאזי תמורת אשיק זאת ירידה רצינית בהינתן שנואה יסבול מהרבה פציעות בעונה הבאה, אחרת זה יורגש פחות, אשיק שחקן של 10-12 דקות למשחק כשנואה בריא - את זה מוהאמד וגיבסון יוכלו למלא. רדמנוביץ' לא יקבל יותר מדי דקות אלא אם יוכיח שהוא יכול להיות אפקטיבי בדקות מוגבלות, הוא דווקא מסוג השחקנים שיכולים לעזור לבולס ברגע שרוז יחזור (בהנחה שרוז מצליח לשחזר פחות או יותר את היכולת מלפני הפציעה) בתור Stretch-4. טיג נראה כמו הרכז החדש של Iowa Energy, עם איך שהוא נראה בליגת הקיץ אני לא רואה אותו מקבל דקות בעונה הבאה.

כל החלפת הספסל הזאת היא לא באמת כזאת קריטית, מה שחשוב באמת הוא איך רוז יחזור מהפציעה. אם הוא יוכל לשחזר קרוב ל-100% מהיכולת שלו אז בין אם יש לבולס את ווטסון או היינריך על ספסל, הם יהיו סוג של קונטנדרים (בהינתן שכולם בריאים) למרות שגם ככה הם יהיו רחוקים מלהיות פייבוריטים. אם רוז לא מצליח לשחזר את היכולת לפני הפציעה אז זהות השחקנים על הספסל היא עוד פחות חשובה, הבולס ממילא לא יהיו רלוונטיים.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 5:31 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' יולי 23, 2009 1:08 am
הודעות: 2302
בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
לא הבנתי, לבולס כדאי לקחת את הסיכון שרוז יחזור מהפציעה מוקדם מדי רק כדי שלא יהיה מצב שחיית המשחק לא תשחק שנה וחצי!!!


כן. כרגע הוא חיית משחק, אבל גם לתותח כמוהו יש גבולות. שנה וחצי בלי משחק זה משהו שלא פשוט לחזור ממנו, אפילו בגילו הצעיר.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 5:37 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 3:32 pm
הודעות: 18981
בלוג: הצג בלוג (0)
הוא יאבד את החייתיות שלו?
בוא נראה את האופציות. רוז לא בריא לגמרי ואז יש שתי אופציות:

לתת לו לחזור יותר מוקדם ולהסתכן שהפציעה תחזור על עצמה ואז באמת הוא לא יהיה השחקן שהוא היה

לתת לו להבריא לגמרי, במחיר שהוא ישב בצד עד נובמבר 2013. הדאון סייד? יאבד את החייתיות שלו ולא יוכל לחזור בגלל שלא שיחק תחרותי במשך שנה וחצי?

אני אבחר בוילון מספר 2.

_________________
"You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"

סטן ואן גנדי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 6:24 pm 
מנותק
Sophomore

הצטרף: ה' יולי 23, 2009 1:08 am
הודעות: 2302
בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
הדאון סייד? יאבד את החייתיות שלו ולא יוכל לחזור בגלל שלא שיחק תחרותי במשך שנה וחצי?

אני אבחר בוילון מספר 2.


זה לא שהוא לא יוכל לחזור בכלל. יכול להיות שעוד 8-7 חודשים מחוץ לפרקט (מלבד מה שהוא ישב בחוץ בוודאות - עד מרץ הנוכחי)
יהפכו אותו לשחקן הרבה פחות טוב.

יש דוגמאות של שחקנים שחזרו מפציעה, אחרי מנוחה ארוכה מאד, וחזרו טוב - דרון פרקינס לדוגמה.

אבל מצד שני משפט כמו "זה לא אותו שחקן שהיה לפני הפציעה" זה משפט נפוץ מאד.
וככל שתקופת ההחלמה ארוכה יותר, הסיכוי שהמשפט הזה יהיה רלוונטי הוא גדול יותר.
דוגמה : גרג אודן. תקופות ההחלמה הארוכות הרסו אותו, ואין היום הרבה אנשים שחושבים לתת לו צ'אנס, ובצדק.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 7:10 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 11:46 am
הודעות: 16024
מיקום: במרתף
בלוג: הצג בלוג (0)
אהוד, מה שהרס את גרג אודן אלו לא תקופות ההחלמה הארוכות אלא הפציעות שבאו ביניהן, עם כל הפעמים שהוא פירק לעצמו את הברכיים, זה ממש לא משנה כמה תקופות החלמה היו לו, אף אחד לא יקח עליו סיכון.

כמו שעמוס אמר, אין שום סיבה בעולם לבולס להחזיר את רוז לפני שהם בטוחים שהוא כשיר ב-100%, גם אם זה אומר שהוא צריך לשבת בצד שנה וחצי.

_________________
כורסה נוחה זה התחלה של סוף


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 15, 2012 8:49 pm 
מנותק
Hall of Famer

הצטרף: ב' נובמבר 27, 2006 7:38 pm
הודעות: 15720
מיקום: עמוק באדמה
בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, ג'רי ריינסדורף התבטא בהקשר של הפציעה של רוז שהוא מתכוון לקחת את כל הזמן שיידרש בשביל שרוז יהיה כשיר ב-100%. לטענתו הם עשו כבר את הטעות של להחזיר שחקן מוקדם מדי למגרשים עם מייקל ג'ורדן בשנות ה-80', ובדיעבד הוא טוען שזה יכל מאוד לסכן את הקריירה של MJ.

_________________
nothing really matters

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 10 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.