סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 10:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: kahnnn't believe it
הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 5:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד הטיפוסים המוזרים ביותר באן.בי.איי הוא הג'י.אם של מינסוטה מאז 2009, דיוויד קאהן. מהלכים בלתי מוסברים בדראפט, החתמות שחקנים לא ברורות וכמובן הראיון המצחיק עם כריס וובר בנוגע לדארקו.

http://www.youtube.com/watch?v=iGZebWRJWg4

אחרי המהלכים של הקיץ, שכללו בין היתר הצעת חוזה מופרכת לבאטום (קאהן זרק סכום מופרך על באטום, שהכריח אותו לפנות מקום מתחת לתקרה, למרות שהיה ברור שפורטלנד הולכת להשוות את ההצעה) שווה לראות מה קאהן עשה במיני.

אין ספק שמיניסוטה של 2009 הייתה במצב נוראי ללא עתיד. הסגל שקאהן קיבל ב-2009 כלל את - קווין לאב, אל ג'פרסון, קורי ברוואר, מייק מילר, רנדי פוי, ריאן גומס, בסי טלפייר וראשרד מקנטס כשחקנים המובילים. מכל הסגל הזה, כולל הזוטרים אחרי שלוש עונות בלבד, רק קווין לאב נותר. לא חושב שיש עוד קבוצה עם כזה מהפך.

הדראפט הראשון של קאהן היה בלתי נשכח. בבחירה מספר 5 קאהן בחר את ריקי רוביו, שכמובן לא היה מוכן אז להגיע למיני. אחר כך הוא לקח רכז, ג'וני פלין וגיבה את הצמד בעוד רכז, טיי לאוסון, הטוב מבין השלושה ומיד העביר אותו לדנבר. ההחתמה הגדולה בשוק החופשי הייתה רמון סשנז, רכז כמובן (ולא הפעם האחרונה שנשמע על רכזים במיני). סה"כ קאהן הביא 10 שחקנים חדשים ללבוש את מדי הטי-וולבס. מתוך הסגל של 2009-2010 כמה שחקנים אתם חושבים ישחקו בעונה הבאה במיני? ניחשתם נכון, קווין לאב.

בעונה הבאה קאהן הלך דבר ראשון לתקן את העמדה הבעייתית של מיני, שוב ניחשתם נכון, עמדת הרכז והביא את לוק רידנהאוור. ג'וני פלין, בחירה מספר 6, הפך להיות הרכז השלישי של מיני. ההיילייט היה החוזה המצחיק של דרקו (אמנסטי הקיץ), אבל קאהן החליט להמר על צעירים מוכשרים שהדבר היחידי שהם הוכיחו זה שהם יכולים להיכשל. ברוכים הבאים למייקל ביזלי, מרטל וובסטר, אנתוני רנדולף. אם אתם שואלים, אף אחד מהחבר'ה הללו לא ישחק במינסוטה בעונה הקרובה. חייבים גם לציין את החיובי עם השלילי, אז בעונה הזאת הגיע גם ניקולה פקוביץ', שמקהייל בחר בסיבוב השני ב-2008. אפשר להגיד שבעונה הזאת המהלכים נשאו פרי, כי מספר מדהים של עוד שלושה שחקנים בנוסף לקווין לאב ימשיכו בעונה הבאה במינסוטה - ווס ג'ונסון (בחירה מספר 4, שמיני כבר הספיקו להציע אותו הקיץ לקבוצות), פקוביץ' ולוק סקייוולקר.

העונה האחרונה הוציאה שם יותר חיובי לקאהן, בזכות הפריצה קדימה של פקוביץ' וכמובן רוביו שהפתיע רבים. כרגיל עמדת הרכז עברה תהפוכות כשחוץ מרוביו, קאהן השקיע הרבה מאד מזומנים על עוד שחקן, רכז כמובן, ג'יי ג'יי בראה, שקיבל חוזה MLE שלם בתמורה ל-10 נק' ב-40%. נק' חושך בעונה האחרונה הייתה ההשתלבות של בחירה מספר 2, דרק וויליאמס, שמצטייר כבאסט, או לפחות כשחקן שיושב בול על העמדה של הכוכב הגדול של מיני, קווין לאב. וויליאמס כבר מעורב כמובן במספר שמועות טריידים.

בקיץ הנוכחי קאהן לא כופה כמובן על השמרים והולך על המודל של אדולף ראפ בקנטאקי, חבורה של לבנים כמובן. מתוך הסגל של העונה שעברה רק 7 שחקנים כרגע נמצאים בסגל הנוכחי, כשווס ג'ונסון עם רגל אחת מחוץ לדלת וגם דרק וויליאמס בדרכו החוצה. מבין ההחתמות של השחקנים החופשיים, היחידי שרשם הצלחה כלשהי במדי הטי-וולבס הוא רידנהוואר. שניים מתוך שלושת השחקנים הטובים ביותר של מיני, לאב ופקוביץ', הם מורשת מקהייל.

מאחר וגם ג'י.אמים נוראיים מוצאים גרגירים מדי פעם (פורד שעשה מהלכים רעים רק בשביל לקבל עונת קריירה מזי-בו והצלחה מפתיעה ממרק גאסול, בילי קינג שחיסל את כל תקופת אייברסון בפילי, בונה את החמישיה הכי מאוזנת בברוקלין), וקאהן מצא את שלו ברוביו ובמהלך הבאמת הכי חכם שהוא עשה - החתמת ריק אדלמן - יהיה מעניין לראות כמה זמן ימשך שלטון הטירוף של קאההההההןןןןן ואיזה עוד מהלכים ביזאריים נכונים לנו. בינתיים בקיץ לאב כבר הודיע שהוא לא מרוצה ממה שקורה במיני והוא מצפה שהקבוצה תתחזק. יהיה מעניין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: kahnnn't believe it
הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 8:33 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי , לא הביאו רכז הקיץ ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 12:52 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אחד הטיפוסים המוזרים ביותר באן.בי.איי הוא הג'י.אם של מינסוטה מאז 2009, דיוויד קאהן. ...

אין ספק שמיניסוטה של 2009 הייתה במצב נוראי ללא עתיד. הסגל שקאהן קיבל ב-2009 כלל את - קווין לאב, אל ג'פרסון, קורי ברוואר, מייק מילר, רנדי פוי, ריאן גומס, בסי טלפייר וראשרד מקנטס כשחקנים המובילים. מכל הסגל הזה, כולל הזוטרים אחרי שלוש עונות בלבד, רק קווין לאב נותר. לא חושב שיש עוד קבוצה עם כזה מהפך.
...
יהיה מעניין.

בקשר לזה, בדקתי קצת ואני יכול להגיד שברוב קבוצות הפח של הליגה זה בדיוק המצב. מעונת 2008-9 רוב הסגל של ההורנטס, הנטס וקליבלנד, למשל, כבר לא בקבוצה...

מה שכן, הבחור באמת מעניין, ואני רק יכול לקוות שהוא ימשיך למצוא גרגרים כי זו קבוצה בעלת פוטנציאל שיווקי-בידורי גדול מאוד, ומאוד נהניתי לצפות בהם משחקים השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 1:18 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
לא הבנתי , לא הביאו רכז הקיץ ?

אמנם לא ממש רכז אבל עוד הימור גדול - ברנדון רוי.

חוצמזה, החמישיות הלבנבנות שירוצו בקבוצה הזאת בעונה הבאה זה משהו שייזכר שנים רבות. מה שטוב בכל הסיפור, זה שמדובר בחמישיות לא רעות בכלל..

רוביו, רידנהאור, שווד, בראה, לאב, קירילנקו, פקוביץ',סטימסמה. שכחתי מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 1:21 am 
Hall of Famer

אליהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 5:04 am 
Junior

גם השנה אפשר להיות בטוחים שהקאאאהן יעשה שטויות. סימונס בטורו הקודם רשם משהו כזה: ״אני לא יודע מה יותר הזוי. זה שקאאאהן הציע לפורטלנד את דרק וויליאמס, בחירה 2 בדראפט 2011, ושתי בחירות ראשונות עתידיות תמורת הזכות לשלם לבאטום יותר מדי, או הסירוב של פורטלנד להצעה.״
גם רשם, ואני מסכים, שההצעה עצמה לבאטום הגיונית לאור כך שלא היה שום סיכוי להביא אותו בפחות, אבל ההצעה לסיין אנד טרייד הייתה מהלך שכנראה אף אחד מ29 הgm האחרים לא היו מציעים.

אז פורטלנד מנעו ממנו את ההנאה שבהיפטרות מנבחר 2 ושתי בחירות עתידיות, אבל זה כמובן לא יעצור את האיש.
עכשיו מדברים על 2 מהלכים כנראה הזויים הרבה יותר- הוא מתכוון לתת את הבחירה הרביעית שלו מ2010, ווסלי ג׳ונסון, ובחירה סיבוב ראשון עתידית, בשביל כלום. כן כן, חוזה רוקי של שחקן כשרוני שעדיין לא פרץ, שרק לפני שנתיים האמנת בו כל כך עד כדי שויתרת על האפשרות לצוות את לאב עם קאזינס או מונרו, ובחירה סיבוב ראשון נוספת, בשביל כלום.
כלומר לא בשביל כלום, בשביל לנקות כסף מהתקרה. בשביל לשלם 20 מיליון לשנתיים לאנדריי קירילנקו. פאקינג 10 מיליון בשנה לקירילנקו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 5:15 am 
Hall of Famer

מתחרה בכבוד על תואר ה - Gm הגרוע ביותר. מנצח ומותיר אבק לכל השאר כהזוי ומופרך ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 26, 2012 8:52 am 
Hall of Famer

ברור שיש תחלופה גדולה בקבוצות האן.בי.איי. ברוב הקבוצות החלשות נשאר שחקן אחד בלבד תוך 3 עונות? ברוב הקבוצות שחקנים באו, חתמו הלכו, כמו בתחנת רכבת? אני חושב שמההחתמות שקאהן עשה בשוק החופשי רק רידנאהוור נשאר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 1:02 am 
Hall of Famer

אז גם ווס ג'ונסון הלך וקאההןןןןןן החתים את קירילנקו על חוזה נפלא של 10 מיליון לעונה. אותו קירילנקו שב-5 העונות האחרונות שלו ביוטה לא ממש מצא את עצמו והדרדר כמעט בכל קטגוריה. אותו קירילנקו שהוכיח שהעמדה בה הוא אפקטיבי היא עמדה מספר 4, כן העמדה שיש לו בה שחקן אחד עלום שם, קווין לאב. פשוט נפלא.

אז קאהן בחר בדראפט את רוביו, פלין, לאוסון, אלינגטון, הנק נורל, ווס ג'ונסון, לזאר הייווד, נמניה ביילצ'ה, פאולו פרסטס (מי???????) ודרק וויליאמס. מכל הכבודה הזאת ריקי רוביו, ההצלחה היחידה ודריק וויליאמס הם היחידים שנותרו בסגל, כשוויליאמס, רוקי להזכירכם והבחירה השניה בדראפט האחרון כבר הוצע בטרייד ע"י קאהן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 2:03 am 
Junior

טוב זה לא שאי אפשר היה לצפות את זה. אין עוררין כמעט על כך שהוא קיבל את תפקיד הgm עם הרזומה החלש ביותר בהיסטוריה. אני מוכן להמר גם על כך שהיסטוריוני הספורט האמריקאי שלנו לא יתקנו אותי על כך שהוא בעל הרזומה החלש ביותר אי פעם בתפקיד בכל ארבעת ענפי הספורט האמריקאים יחדיו. ( אני חושב שאני זוכר איזה עיתונאי או אוהד, נראה לי בבייסבול, אבל שזה היה מינוי ״מחאה״ מצד הבעלים, ונראה לי גם היה איזה בן משפחה מתישהו. לא לאלה אני מתכוון, אלה דברים שונים, אבל אם תתעקשו, אז למעט מקרים קיצוניים שכאלה.)

תסתכלו על דף הויקיפדיה שלו:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/David_Ka ... _executive)#section_1

הדבר היחיד, אולי, שהוא עשה בחייו בעל זיקה כלשהי לצד מקצועי, זה באם הוא ניהל את בניית הקבוצה שהוא רכש בd league, וגם זה כמובן בדיחה מכל הבחינות.
למעשה הדברים שהרזומה שלו הראה לפני קבלת התפקיד זה המון פעלתנות, אולי חוסר החלטיות, חזון משיחי משהו, שאפתנות וניסיון לעשות דברים מיוחדים.
ובכן, זה מה שלקחו, וזה אכן מה שקיבלו.

למעשה אני משוכנע ב99% שלקאאאאהן יש משהו על הבעלים של הטימברוולבס, גלן טיילור. יודע על העלמות מס, צילם אותו עם זונה, לא יודע מה. אבל חייב להיות משהו.
אם לא נסחט, טיילור הפקיד לפני שלוש שנים עסק ששווה מאות מיליוני דולרים בידיו של אדם חסר כל ניסיון על סמך, כנראה, ספיצ׳ ממש מוצלח.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 8:50 pm 
Junior

אז הטרייד הושלם, ואפשר להגיד סחטיין על הקאאאהן.
הוא הצליח לקבל את הבחירה סיבוב שני של ברוקלין בדראפט הבא (בטח באיזור ה50) ואפילו הצליח לקבל בחזרה את הבחירה של מינסוטה בסיבוב השני של 2016, תמורת ווסלי ג׳ונסון ובחירה סיבוב ראשון.

פשוט מאוד- שתי בחירות עתידיות ששוות מאה אלף דולר, תמורת שחקן כשרוני מאוד ובחירה סיבוב ראשון שצפויה להיות 10-20, מצרך מאוד מאוד מבוקש לטריידים בליגה. הקאאאאאהן נעשק שוב, אני יכול לתאר לעצמי את הצחוקים שמעבירים עליו עכשיו בפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 9:07 pm 
Junior

לא הגנה על כל הסאגה של קהאן והרכזים וכו', אבל בחיאת.
לא כל מהלך שיש בו סיכון מעיד על חוסר הבנה או טיפשות.

בטח שלשחרר את ווס ג'ונסון שפתח רוב העונה ועשה 6 נק' באחוזים מזעזעים לטובת קירילנקו הוא רעיון מעניין.
בייחוד כשבסגל המסתמן הנוכחי קירילנקו גם יכול לשחק 4 ליד לאב בסנטר לא מעט דקות בכלל..
לא יודע אם זה בהכרח יעבוד, אבל שחקן חכם כמו קירילנקו אצל ריק אלדמן זה די מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 9:36 pm 
Hall of Famer

סאנג', תסתכל על הטרייד עצמו. גם אם אתה רוצה להעיף את ווס, אתה לא יכול למצוא משהו יותר טוב מזה?
אפשר לחשוב שמדובר בחוזה מזעזע או בסרטן קבוצתי שצריך לשלם מחיר כדי להיפטר ממנו.

אם אני קווין לאב, אני פונה לבעלים של מיני ואומר לו או אני או הוא. הצעד הטוב היחידי שקאהן עשה הוא להביא את אדלמן, אבל הסגל הזה לא הולך להתחרות על שום דבר בשנים הקרובות, כך שגם זה לא משנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 9:53 pm 
Junior

ועם כל הכבוד לקירילנקו, לשלם לו 10 מיליון דולר לעונה זו עוד החלטה מדהימה. עמוס הסביר את זה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 10:23 pm 
Junior

אני הבנתי (ויכול להיות שאני טועה) שהחתמת קירילנקו התאפשרה ע"י שחרור ג'ונסון. ואני לא מתרגש מ-10 מיליון בגלל שאמרו לי פה שלשלם אותו דבר לג'בייל מגי (!!) זה מתקבל על הדעת.. וזה חוזה לשנתיים.

בכל מקרה, מלבד סאגת הרכזים שהיא אכן מטופשת לא התרשמתי מהדימוי הנוראי שמנסים לצייר לו. לא שהוא טוב במיוחד, אבל זה לא שונה מהמון ג'יאמים אחרים גם אלו שכביכול "גאונים"..

ענף שמטבעו לא מעט נופל על מזל ומקריות ונסיבות שלא תלויות בג'יאם ועוד ועוד..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 11:01 pm 
Hall of Famer

!!!!!! אני חושב שהיום מגי משמעותי במקצת מרירי עם כל הכבוד לרוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 11:17 pm 
Hall of Famer

אני די משוכנע שעם השרת של הפורום יחזיק מעמד עד קיץ 2015, אז אפשר יהיה להעלות את הנושא הזה מהתהום, כשקווין לאב יודיע לטי-וולבס שהוא מממש את אופציית השחקן ויוצא לשוק החופשי.

לשלם לאנדרי קירילנקו שחקן מבוגר, בן 31, שסבל מפציעות ובמשך חמשת העונות האחרונות שלו בליגה אכזב וירד ברמה ובעונה שעברה בכלל הלך לאירופה, 10 מיליון דולרים לשתי עונות זה מופרך.

בליגה שהכיוון שלה יותר ויותר אתלטי, דיוויד קאהן הצליח לבנות את הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה. ריספקט!

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 11:17 pm 
Hall of Famer

מה הקשר בין קירילנקו למקגי?
מקגי הוא סנטר הגנתי טוב, צעיר, אתלטי ובעל פוטנציאל שעשה פלייאוף טוב בליגה שבה סנטרים טובים הם מצרך שלא פשוט למצוא. המחיר שלו הוא בדיוק המחיר של השוק לגבוהים מהסוג שלו. קירלינקו מהצד השני הוא סמול פורוורד מבוגר (שהוכיח את עצמו כיעיל יותר בעמדה מספר 4 שם אין לו דקות במיני), רול פלייר במקרה הטוב, שכבר שנים לא מוצא את עצמו וממצה את עצמו בנ.ב.א. המחיר הריאלי שלו בנ.ב.א., לדעתי, הוא בדיוק מחצית מהסכום שנתן לו קאהן וגם זו הגזמה לצד האופטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 27, 2012 11:24 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני די משוכנע שעם השרת של הפורום יחזיק מעמד עד קיץ 2015, אז אפשר יהיה להעלות את הנושא הזה מהתהום, כשקווין לאב יודיע לטי-וולבס שהוא מממש את אופציית השחקן ויוצא לשוק החופשי.

אני בטוח שלאב סופג לא מעט הקנטות (ומקבל לא מעט עצות) בהיותו השחקן היחידי, אם אני לא טועה, בנבחרת האולימפית שמעולם לא השתתף במשחק פלייאוף. הוא הביע חוסר שביעות באופן פומבי לאחרונה בהקשר הזה ודיבר על הצורך של מיני להתחזק. מבחינתו, אין ממש סיבה לחתום שם מעבר ל - 2015 אם הדברים ימשיכו כפי שהם. עם קאהן, זה רק יכול להדרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 6:11 pm 
Freshman

קודם כל, ווסלי גו'נסון אולי היה הבחירה הרביעית בדראפט, אבל היום ערך השוק שלו שווה לאפס. הוא לא שחקן שאנשים חושבים שיתפתח למשהו, הוא נטו היה סלרי דאמפ, ולכן היה צריך להוסיף בחירות.

שנית כל, חוזה ה-20 מליון לשנתיים מאוד מטעה. אם לא מפרקים אותו הוא נראה מופרך, הרי למה קירילנקו שווה 10 מיליון דולר לעונה?? אבל כשנכנסים לפרטים מבינים למה הוא חוזה סביר מאוד.
בעצם יש לקירילנקו שנה אחת להצדיק את החוזה שלו, או להצדיק אחוז מסויים מהחוזה שלו, אם הולך אז סבבה, אם לא אז שנה הבאה הוא הופך להיות קלף חשוב בטריידים עם האקספיירינג קונטרקט שלו. לכן עדיך לשלם לקירילנקו 10 מיליון לעונה לשנתיים, מאשר 7 מיליון לעונה ל3.

שלישית, קאהן הוא הGM של מינסוטה. פאקינג מינסוטה. בליגה של שווקים קטנים לא נחשקים, זה השוק הכי פחות נחשק מכולם. קר, קבוצה בלי שום מסורת, אין יותר מדי קהל וכו'... אם מינסוטה רוצה שחקן משמעותי היא צריכה לבחור בו בדראפט או לשלם לו יותר ממה שמגיע לו, ככה זה עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 6:32 pm 
Junior

Super Mario כתב:
קודם כל, ווסלי גו'נסון אולי היה הבחירה הרביעית בדראפט, אבל היום ערך השוק שלו שווה לאפס. הוא לא שחקן שאנשים חושבים שיתפתח למשהו, הוא נטו היה סלרי דאמפ, ולכן היה צריך להוסיף בחירות.

שנית כל, חוזה ה-20 מליון לשנתיים מאוד מטעה. אם לא מפרקים אותו הוא נראה מופרך, הרי למה קירילנקו שווה 10 מיליון דולר לעונה?? אבל כשנכנסים לפרטים מבינים למה הוא חוזה סביר מאוד.
בעצם יש לקירילנקו שנה אחת להצדיק את החוזה שלו, או להצדיק אחוז מסויים מהחוזה שלו, אם הולך אז סבבה, אם לא אז שנה הבאה הוא הופך להיות קלף חשוב בטריידים עם האקספיירינג קונטרקט שלו. לכן עדיך לשלם לקירילנקו 10 מיליון לעונה לשנתיים, מאשר 7 מיליון לעונה ל3.

שלישית, קאהן הוא הGM של מינסוטה. פאקינג מינסוטה. בליגה של שווקים קטנים לא נחשקים, זה השוק הכי פחות נחשק מכולם. קר, קבוצה בלי שום מסורת, אין יותר מדי קהל וכו'... אם מינסוטה רוצה שחקן משמעותי היא צריכה לבחור בו בדראפט או לשלם לו יותר ממה שמגיע לו, ככה זה עובד.

ועם כל העליהום, סך הכול הקבוצה הזו הייתה רחוקה פציעה של רוביו מפלייאוף - ככה אני סבור לפחות.
הקבוצה שיחקה מאוד אטרקטיבי, המון כלים התקפיים והמון להט למשחק. זה משהו שהיה יכול לסייע להם במאבק מול יוטה על הכרטיס האחרון.
במהלך העונה אדלמן ויתר על כמה משחקים שנתן ללאב לנוח ואז בכמה משחקים לפאקוביץ לנוח ונשאר בלי בשר בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 7:25 pm 
Hall of Famer

בסופו של דבר מיני היא קבוצת טריידמיל. לא לכאן ולא לכאן וחבל כי אם קאהן היה בוחר טוב יותר בדראפט ומנצל את הקאפ באופן נכון יותר (כמה מההחלטות שלו כולל החוזה לקירילנקו והטרייד המדובר הן תמוהות עד כדי תמהוניות) מיני הייתה במקום אחר כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 7:32 pm 
Hall of Famer

באשר למשחק האטרקטיבי והלהט, קאהן בהחלטה מעולה אך מתבקשת לקח את אדלמן שהוא אחד המאמנים הטובים בליגה (לא ברור לי מדוע אדלמן בחר את מיני). לא היה לי ספק שהוא ימצה את הכשרון של הסגל שיש לו, אבל קבוצה לרמות הגבוהות באמת זו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 7:35 pm 
Freshman

אם היה בוחר יותר טוב? זה הכל בדיעבד. בסופו של דבר הוא הוציא את רוביו ולאב מהדראפט.

ומי רצית שיחתים עם הכסף של קירלנקו? קארל לאנדרי? ג'ייסון קיד? מי מינסוטה היו יכולים להחתים הקיץ בכסף הזה? הם ניסו ללכת על באטום, אבל נחסמו. זה לא כאילו שהיו לטימברוולבס מלא אופציות והם התפשרו על קירלנקו (אול סטאר, שחקן הגנה גדול, שנתן בסך הכל עונה מאוד מעודדת ביורוליג שנה שעברה). זה היה או קירלנקו או לשלם מלא כסף לאיזה קורי ברואר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 28, 2012 7:59 pm 
Hall of Famer

להגדיר את קירילנקו כאולסטאר זו קצת (הרבה) היסחפות הייתי אומר, עברו יותר מ-8 שנים מאז הפעם היחידה שהוא היה שם ו-6 שנים מאז הפעם האחרונה שבה הוא הציג יכולת שמזכירה את העונה שבה הוא היה שם, ב-5 העונות האחרונות שלו ב-NBA הוא היה בינוני לגמרי וסבל מלא מעט פציעות. עונה אחת טובה באירופה עוד לא הופכת אותו לאולסטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], מנחם ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה