סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 1:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 09, 2012 2:26 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המכללות חוזרות לפעילות מחר. בניגוד לשנה שעברה שבה קנטאקי הייתה פייבוריטית ברורה לזכייה (יחד עם צפון קרוליינה עד לפציעה של קנדל מארשל), השנה אין ממש פייבוריטית ברורה, ואפילו ג'ון קאליפרי לא הצליח לקבץ יותר מ-2-3 כוכבים לקבוצה שלו.

דירוג הקבוצות לפני תחילת העונה:
1. אינדיאנה
2. לואיוויל
3. קנטאקי

שחקנים בולטים:
קודי זלר (אינדיאנה) - פאוור/סנטר, אחיו הצעיר והיותר מוכשר של טיילר זלר של קליבלנד. הראה ניצוצות כבר בעונה שעברה כשאינדיאנה שלו הנחילה הפסד לקנטאקי בעונה הסדירה (אבל הפסידה בטורניר המכללות). שחקן פנים מאוד מוכשר וסביר שנראה ממנו התקדמות השנה.
נרלנס נואל (קנטאקי) - האיש שינסה להיכנס לנעליים של אנתוני דיוויס. זה לא יקרה כנראה, אבל הוא כן צפוי להיות שחקן הגנה טוב ולהטביע אליהופים.
שאבאז מוחמד (UCLA) - מוחמד נפצע לא מזמן ולא בטוח שיפתח את העונה. בכלופן, האיש ששבר את שיא הנקודות בנייקי הופ סאמיט עם 35 נק'. אמור להיות שוטינג גארד שמאלי עם יד קטלנית למדי. נחיה ונראה.
ג'יימס מקאדו (צפון קרוליינה) - ההוא עם הקשר לבוב מקאדו שאף אחד לא יודע להגיד מה בדיוק טיב הקשר. בעונה הראשונה בצפון קרוליינה לא קיבל יותר מדי הזדמנויות מאחורי זלר וג'ון הנסון. עכשיו יהיה לו מספיק זמן. בשנה הראשונה נראה מאוד גולמי יחסית בכשרון, קצת בדומה למרווין ויליאמס בשנה הראשונה, מייקל קיד-גילכריסט וכו'.
דאג מקדרמוט (קרייטון) - סיים עם 22.9 נק' ו-8.9 ריב' את העונה שעברה והוביל את קרייטון לעונה מוצלחת.
מייסון פלאמלי (דיוק) - האח השני למשפחת פלאמלי משחק באינדיאנה כמדומני. נתן 11 ו-9 ריב' בעונה שעברה.
ג'ף וויתי (קנזס) - מי שראה אותו בשנה שעברה בטורניר המכללות בטוח יזכור. סנטר הגנתי מצוין, ויהיה מעניין לראות את ההתקדמות שלו השנה.
אייזיאה כנען (מאריי סטייט) - איך אפשר לא להתבלט עם שם כזה? בשנה שעברה 19.4 נק' והוביל את מאריי סטייט לעונה טובה.

עוד שמות:
קני בוינטון (פלורידה) - גארד שאני מאוד מחבב, שיחק בקו האחורי עם בראד ביל בעונה שעברה, והיה לא רע בכלל
אארון קראפט (אוהיו סטייט) - גארד חביב למדי, שכבר הודיע שהוא צופה לעבוד במקצוע שהוא לומד יותר מאשר לשחק כדורסל מקצועני.
סת קארי (דיוק) - אח של סטפן קארי חוזר כנראה לעונה אחרונה בדיוק.
טים הארדוויי ג'וניור (מישיגן) - נתן עונה נחמדה שנה שעברה אם כי לא מפילה מהכיסא.
פייר ג'קסון (ביילור) - בובה של רכז. נראה איך זה נראה השנה.
דשון תומאס (אוהיו סטייט) - פורוורד יעיל וטוב שהוכיח את עצמו בעונה שעברה. לא חושב שהוא חומר לאן בי איי, אבל יכול להיות נחמד מאוד לאירופה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 5:31 am 
Hall of Famer

במשחק הפתיחה החגיגי של העונה, קונטיקט מנצחת 66-62 את מישיגן סטייט במשחק שנערך בבסיס חיל האוויר האמריקאי בגרמניה. כזכור, יוקון לא ישתתפו השנה בטורניר המכללות עקב הישגים אקדמיים נמוכים מדי. שאבאז נייפיר הוביל עם 25, ריאן בואטרייט הוסיף 13.

דיוק מנצחת 74-55 את ג'ורג'יה סטייט. מייסון פלאמלי 19 נק' 14 ריב' ו-4 חס', סת קארי 15, טיילר תורנטון 13

צפון קרוליינה מנצחת 76-59 את גרדנר ווב. גמ"מ (ג'יימס מייקל מקאדו) 26 נק' ו-14 ריב', דקסטר סטריקלנד 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 6:54 am 
Junior

לא מבין מאיפה אנשים מביאים השוואות בין נרלנס נואל לאנטוני דייויס.
מעבר לעובדה שהוא החליף אותו בתפקיד במכללה, שחקנים שהדבר היחידי שדומה ביניהם הוא יכולת החסימה.
דייויס כל כך הרבה יותר מלוטש התקפית, גדל כגארד, יודע לטפל בכדור, יודע לזרוק.
נואל לא יודע מה לעשות עם הכדור. לא יודע לקלוע. הוא גולמי לגמרי. משחק חלש מאוד שלו היום מעבר לדברים הידועים שלו ריבאונד וחסימות. יש שם כל כך הרבה עבודה לעשות שזה מגוחך להשוות בין שני ילדים כשהתקרה של אחד מהם זה היכולת הנוכחית של השני.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 7:18 am 
Hall of Famer

נראה לי שמי שראה את נואל במקדונלדס של התיכונים יודע שהוא לא קרוב לרמה של דיוויס.

אכזבה לחובבי המכללות - שאבאז מוחמד הוכרז כשחקן לא כשר עקב הפרה של תקנות החובבנות של ה-NCAA. ללא ספק שחקן שהיה מעניין מאוד לראות, וכמו עם אינס קאנטר בזמנו, נראה שגם הפעם שיאן הנקודות של הנייקי הופ סאמיט לא ישחק במכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 8:53 pm 
Junior

ומאז המקדונלדס עבר מספיק זמן ועדיין לא מעט אנשים שמתיימרים להיות מקצועיים משווים בין השניים ולא מעט מסמנים את נואל כבחירה הראשונה בדראפט הבא.
הזוי מבחינתי.
לא צריך לראות יותר ממשחק אחד בשביל להבין שמדובר ברמות אחרות לגמרי.

שוב, האפסייד של נואל זה להגיע לרמה הנוכחית של דייויס.

מבחינת שאבאז, עוד יהיה ערעור, נראה מה יהיה איתו. המקרה של קאנטר למשל היה ברור, שיחק כמקצוען בטורקיה. המקרה של שאבאז מדבר על גיוס לא חוקי, תשלום על טיסות ואירוח וכדומה. לדעתי מדובר על מקרה למען ייראו ויראו, יכלו להאשים בנושא לא מעט שחקנים אחרים ואכן היו חשדות על לא מעט שחקנים הקיץ.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 9:32 pm 
Hall of Famer

כן, רק שבדרך הם כורתים את הענף שעליו הם יושבים.
אם מוחמד באמת היה רוצה להבטיח לעצמו מקום טופ3 בדראפט הקרוב, הוא היה הולך לקנטאקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 10, 2012 11:56 pm 
Junior

מה שאתה אומר גרם להרמות הגבה הרבות ולדיבורים על שאבאז שבעקבותיהם לncaa לא כל כך הייתה ברירה לחקור ברצינות, זה לפחות הדיבורים שאני שמעתי בתקשורת.

מהרגע שהוא סגר בלוס אנג׳לס אף אחד לא הבין איך הוא הולך למכללה לא מהטופ 5 ולמאמן לא מהטופ 5, וזה גרם להערכות שהוא קיבל שם דברים שלא קיבל במקומות אחרים, מה שגורם לי לשאול למה לעזאזל מישהו שכמעט מובטחים לו 7 מיליון בכיס לשתי העונות הבאות צריך להתלכלך על הטבות מינוריות יחסית בשנה שלפני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 12:37 am 
Hall of Famer

כן, רק שאם יש קבוצה שחושדים בה הכי הרבה שנותנת מתחת לשולחן, זו קנטאקי, או ליתר דיוק ג'ון קאליפרי.
אז מה, בגלל שמוחמד לא בחר במאמן שנחשב בעיני רבים להכי מושחת, אז זה עושה אותו מושחת גם כן?

אגב, אם אני זוכר נכון, ההטבות לא היו בכלל למוחמד, אלא לאח שלו, בגין נסיעות / כרטיסים למשחק או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 11, 2012 9:52 am 
Hall of Famer

הטבות לאח שלו, זה הטבות למוחמד. ויו.סי.אל.איי זאת עדיין מכללה מאד גדולה, שב-6 השנים האחרונות הגיעה שלוש פעמים לפיינל פור והחזיקה במספיק כשרונות מהגדולים שהיו באותה תקופה, כולל מקדונלד'ס אול אמריקן בכמעט כל כיתת גיוס. זאת אולי הפתעה שמוחמד לא בחר בקנטאקי או צפון קרוליינה נניח, אבל זה לא שמוחמד העדיף את ביילה על פני צסק"א, יותר כמו שהוא בחר את מכבי על פני צסק"א.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2012 6:52 am 
Junior

מעקב נרלנס נואל נמשך.
מסקנת ביניים - המוק דראפטס השונים טועים בענק. זה לא שמדובר כאן בבחור שבדרך להיות באסט ענק בסגנון של תאביט, כי הוא פשוט לא הולך להיבחר במקומות האלה.

קודם רשמתי על האנשים שמשווים בין נואל לחדגבה, גם האנשים האלה יבינו בקרוב שמי שדומה לנואל מהמחזור הקודם זה דווקא דראמונד, עוד גבוה פריק אתלטי עם יסודות כדורסל לוקים בחסר, וגם נואל ייבחר באיזור המקום 6-9, המקום בו הגיוני לקחת הימור על אחד כזה.

מה גם שאני עושה חסד כרגע לנואל אפילו עם ההשוואה לדראמונד של המכללות.
אם במשחק הראשון של נואל הסתכלתי בעיקר על ההתקפה וכשהיו בהגנה היה הזמן שלי להביט על המחשב בהתקדמות התוצאות בליגה של הגדולים, הפעם נגד דיוק אני טורח להסתכל על הכל..

ומה יש להגיד?
זה נראה מגוחך כרגע שמישהו חושב שבעוד שנה הוא יהיה פרוספקט מבטיח יותר ממה שהיה דראמונד בקיץ האחרון.
הוא כל כך רחוק מלהיות שחקן כדורסל. הוא נראה כרגע כמו מישהו שהיה מתעמל או קופץ לגובה כל החיים שלו ולפני שבוע החליט לעשות מעבר לכדורסל.
אז על ההתקפה כבר דיברנו, אמנם יש לו צעד ראשון מפחיד בסגנון של הווארד שמשחרר אותו מהמגן שלו בפוסט פעם אחר פעם כשהוא מקבל כדור, מה שגם שולח אותו לקו הרבה, אבל לרוב זה שהוא הולך לקו זה דווקא בשורה מצויינת, כי לפחות הערב, לפחות משם הוא קולע בסדר. כשלא עושים עליו עבירה, אם הוא לא היה מספיק קרוב בשביל דאנק זה ייגמר בהחטאה. לעיתים מביכה כמו איירבול מניסיון זריקת הוק.

אז מה עם ההגנה?
הוא לא יודע לעשות הגנה.
אלה שעשו את ההשוואה לדייויס דיברו על כך שבהתקפה נואל לא יודע לעשות את מה שדייויס יודע, אבל בהגנה הוא מאוד מזכיר אותו עם "יכולת חסימה מדהימה וריבאונדר ענק", אז זהו שלא. הוא קופץ כל כך הרבה פעמים בכל התקפה של היריב שזה מגוחך. דייויס חוסם, נואל סתם מתעופף שם. כל דבר מקפיץ אותו.
היה מהלך שהוא קפץ בו פעמיים כשהמתקיף בכלל לא עשה הטעיה אלא רק כדרר מאחורי הטבעת. זה כמובן נגמר בליי אפ קל כי נואל היה עם הגב כשהשחקן הניח את הכדור בסל.
הסגירה שלו לריבאונד זה גם לא באמת סגירה. כלומר כשהוא עושה בוקס אאוט היריב לא יידחוף אותו וייתפוס מקום, אבל בפעמיים שונות הוא סגר את השחקן הלא נכון, שיכל להיסגר על ידי מישהו קרוב אליו, והשאיר את השחקן הרחוק לבד לגמרי לקחת ריבאונד התקפה.
בפעמיים אחרות, השחקן שלו פשוט הלך מאחוריו והגיע מהצד פנוי, משאיר את נואל לעשות בוקס אאוט על האוויר, פעם אחת יצא מזה פאמבל.

זה לא כישרון גולמי, זה חוסר כישרון מוחלט לכדורסל. הוא אתלט גדול, ואולי הוא יילמד עם הזמן קצת בסיס לכדורסל וקריאת מהלכי כדורסל ויוכל להפוך לשחקן.
כרגע הוא פשוט רחוק מזה. קליפארי מאמן טוב, אבל קוסם הוא לא. בערב הדראפט עוד 8 חודשים נואל עדיין לא יהיה שחקן כדורסל.

אמנם מדובר על שחקנים עם אפסייד שונה לגמרי, אבל רק היום אנחנו רואים שני גבוהים שיהיו בדראפט הבא, מדורגים הרבה מתחת לנואל, באיזור סוף הסיבוב הראשון, כשכל שניה במשחקים שלהם מוכיחה שכרגע מייסון פלאמלי וג'ף וויטי שחקני כדורסל, התקפה והגנה, ברמה אחרת לגמרי מנואל. אבל לגמרי. כרגע, זה כמו הבדל בין זר לליגת העל לזר לליגה ארצית.

נכון שאין סיכוי שייבחרו לפניו, כי וויטי כרגע הוא עומר אשיק עם קליעת עונשין שיכול להפוך בשיאו לסוג של טייסון צ'נדלר,
ופלאמלי לא יהיה קרוב לרמת אולסטאר גם אם יאחד כישרון עם האח מאינדיאנה,
בעוד על נואל הפנטזיונר שייבחר אותו ידמיין איך מלמדים אותו כדורסל והוא נהפך לדוויט הווארד 2.0,
אבל בוא נגיד ככה, לפחות בשנתיים הראשונות בליגה אין לי ספק ששני הלבנבנים יהיו טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2012 9:48 am 
Hall of Famer

עוד לא החלטתי אם אתה שונא את נואל, כי הוא עשה לך משהו, או שאולי אתה כל כך מעריץ את החדגבה שאתה נפגע שמשווים אליו שחקנים, אבל זה קצת אובססיבי. מה ששכחת לציין זה שנואל שם 16 נק' מול דיוק, שהפתיעו את קנטאקי. מהתיאור שלך אפשר היה לחשוב שהוא סיים עם איזה 6 נק' פוקסיונריות. ואני בכלל לא בטוח ששני הלבנבנים יגיעו לאן.בי.איי. ווית'י הלילה רשם 8 נק', 7 ריב' בהפסד מפתיע של קנזס למישיגן סטייט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 14, 2012 12:02 pm 
Junior

בטח שהלבנבנים יגיעו, יהיו בסיבוב הראשון.

וטוב מראה עיניים מ16 נק׳ בסטטיסטיקה. דווקא היום, כשהיה לו משחק יחסית טוב כשבכמה מצבים היריבים לא התמודדו עם המהירות והאקספלוסיביות שלו.
פלאמלי עשה ממנו צחוק, וזה עוד הטיקט שאיתו מגיע נואל. אכל ממנו כמה סלים על הראש כשנואל כרגיל מנסה לחסום או לחטוף כל כדור, עד שעברו לדאבל טים ופלמלי הרג אותם עם מסירות.
באחת ההתקפות במחצית השניה הוא לקח אותו לבד לפוסט ועשה לו על הראש נקודות קלות. בצד השני בהתקפה הבאה נואל לקח אותו לאחד על אחד ואכל גג מהלבנבן.

נואל שם את כל הנקודות שלו בדאנקים ובערב קליעה טוב מהעונשין לשם שינוי.

ומה קשור אובססיביות, מספר על ההתקדמות של אחד מהפרוספקטים המובילים. אתלט על, לא שחקן כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 17, 2012 3:15 pm 
Hall of Famer

חדשות טובות - UCLA מקבלת חזרה את שבאז מוחמד, אחרי סוג של הסכם פשרה עם ה-NCAA, במסגרתו מוחמד יושעה ל-3 משחקים (מה שהוא כבר עשה) וישלם לאוניברסיטה בחזרה 1,600 דולר. מוחמד יתחיל לשחק ביום שני הקרוב.

משחקי אתמול - צפון קרוליינה טאר הילס מביסה 78-63 את לונג ביץ'. מקאדו 18 ו-9 ריב', פייג' 15, היירסטון 14, ג'ונסון 10 ו-8 ריב'
קנטאקי מביסה 101-49 את לפאייט. ווילצ'ייר 23 נק' (7/11 לשלוש), פויתרס 22, נואל 15 נק' 7 ריב' 4 אס' ו-4 חט', קולי סטיין 14, גודווין 13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 4:30 am 
Junior

שאבאז שם 15 נק' בפתיחה, " עדיין לא בכושר משחק".

באטלר משחקת עכשיו נגד צפון קרוליינה בטורניר הזמנה של EA SPORTS במאווי, הוואי. שידור ישיר בESPN.

באטלר פותחים את המשחק בטירוף עם לחץ ורצים ל 0-9 בשביל לעלות ל 7-21.

מעניין לראות אם מקאדו ייקח פיקוד כשהקבוצה בצרה ויראה למה הוא הפרוספקט הבכיר על המגרש.

*
אז מקאדו בינתיים חושך. 18-35 במחצית, פעם אחרונה שצפון קרוליינה הייתה עם פחות מ-20 נק' במחצית השנה הייתה 1998 וברנדן הייווד לקח שם קורסים שימושיים למבוא בהיפנוזה. ההצלחה הידועה ביותר שלו בהקשר הלימודי הייתה כשהשתלט על גופו של מרק קיובן וגרם לו לחתום על חוזה של 55 מיליון דולר למרות שהייווד בתשע עונות עבר רק פעם אחת את ה-10 נקודות למשחק ורק פעם אחת 7.5 ריבאונד למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 9:04 am 
Hall of Famer

שיא מכללות די מטורף בדיוויז'ן 3- ג'ק טיילר ממכללת גרינל צלף לא פחות מ-138 נק' בניצחון הקבוצה שלו 179-104 על פיית' באפטיסט בייבל. האחוזים, אני חייב לציין, לא מדהימים, 52/108 מהשדה מתוכם 27/71 לשלוש ו-7/10 מהקו. לפי הכתבה, גרינל היא קבוצה שדוגלת במשחק מאוד מהיר ובכך שהרבה שחקנים משחקים מעט, כך שממוצעי העונה של טיילר הם 23.5 נק' ב-13.5 דק', הפעם הוא שיחק 36 דקות וזו התוצאה.

http://sports.yahoo.com/blogs/ncaab-the ... ncaab.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 21, 2012 1:38 pm 
Hall of Famer

אותו סקורר די ניגר בשני המשחקים הראשונים בעונה עם 11/41 מהשדה .
המספרים בבוקס-סקור נראים לי מנופחים - הקבוצה היריבה איבדה 49 כדורים ( כולל שני שחקנים שאיבדו 16 ו-15 כדורים כל אחד ) , ולמרות זאת הגיעה ל-82 זריקות מהשדה . על פניו התקפה ממוצעת במשחק הזה ארכה לא יותר מ-10 שניות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 24, 2012 11:44 pm 
Hall of Famer

אגב, מסתבר שיש בביג איסט רכז ישראלי, וכזה שמשחק לא מעט: בחור בשם תום מעין שמשחק בסיטון הול, עד כה עומד על 5.2 אסיסטים ו-2.4 חטיפות למשחק (רק 3.8 נקודות, אבל כנראה שהוא לא סקורר גדול). מישהו מכיר?

הנה קצת מידע: http://www.basket.co.il/News.asp?id=2616

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:00 am 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
אגב, מסתבר שיש בביג איסט רכז ישראלי, וכזה שמשחק לא מעט: בחור בשם תום מעין שמשחק בסיטון הול, עד כה עומד על 5.2 אסיסטים ו-2.4 חטיפות למשחק (רק 3.8 נקודות, אבל כנראה שהוא לא סקורר גדול). מישהו מכיר?

הנה קצת מידע: http://www.basket.co.il/News.asp?id=2616

לחילופין, יכול להיות שהוא קולע רק 3.8 נקודות, בפוקס.

למרות שהאמת היא שמה שהכי הגיוני הוא שפשוט מדובר בארז כץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:06 am 
Hall of Famer

צריך לעשות קאונטר מהפעם האחרונה שכתבת וואן ליינר מצחיק/שנון באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:07 am 
Hall of Famer

או קאונטר שסופר כמה פעמים אתה טוען שאני לא מצחיק.

אגב, ברור לי שברוב הזמן אני באמת לא מצחיק, אבל פעם קודמת צוד טען שזה מצחיק, ובדרך כלל אני מצחיק לפחות את עצמי. טוב לי עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:15 am 
Sophomore

אם כבר כדורסל מכללות:
היה בשנים האחרונות ישראלי ששיחק בפלורידה גייטורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:19 am 
Hall of Famer

נמרוד טישמן שיחק שם כמה דקות ב2009/10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 12:31 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
צריך לעשות קאונטר מהפעם האחרונה שכתבת וואן ליינר מצחיק/שנון באמת.

אני לא מעוניין להיות דיין בית משפט שדה או פורום,
ובעיקרון דווקא תומך בהצעתך לקאונטר שכזה, יש פוטנציאל להגיע לספירות רציניות,

אבל הפעם דווקא היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 2:03 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
בדרך כלל אני מצחיק לפחות את עצמי. טוב לי עם זה.

you go girl!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:15 am 
Junior

תום מעיין בוגר קבוצת הנוער של גליל, זאת שניצחה את הנוער של מכבי תל אביב בגמר. (הפעם האחרונה שזה קרה הייתה כשבגליל שיחק אחד יוגב אוחיון).
בבוגרים שיחק בגראן קנריה, נפצע, ונתן לי כרטיס לגמר ליגת התיכונים במלחה שנה שעברה.
(עכשיו אני רואה שהרבה מזה כבר כתוב בלינק שהבאת).
בטח beatla יוכל לספר עליו יותר.

אה, והרבה יותר מצחיקה מהוואן ליינרים של נורטון זו המחוייבות הקדושה של נדב לעדכן אותו כל פעם מחדש שהוא לא מצחיק אותו.
נורטון, שווה להמשיך עם הוואן ליינרים, מצחיקים או לא, רק כדי לראות כמה זמן תמשיך ההפעלה הפאבלובית הזו של נדב לעבוד.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה