סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מאי 17, 2025 7:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 4:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
רודי גי והאיום האירני אמורים לנחות בטורונטו
אד דייויס, אוסטין דיי וטיישון פרינס בגריזליס
קלדרון בדטרויט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 8:27 am 
Junior

עסקה כספית מבחינת ממפיס ודטרויט, עסקה מקצועית מבחינת טורונטו.

הגריזליז נשארו עם רוטציה קצרה בקו הקדמי אחרי הטרייד בשבוע שעבר עם קליבלנד ואד דיוויס הצעיר שנמצא בסוג של עונת פריצה מאז שברגנאני נפצע ימלא את החסר. דיוויס חתום גם לעונה הבאה על חוזה רוקי.
אוסטין דיי שיהיה שחקן חופשי מוגבל בקיץ הקרוב ייתן לממפיס קלעי שלוש טוב מהספסל מה שמאוד חסר לקבוצה הזאת,
וטיישון פרינס שיחליף את גיי בחמישייה ייתן לגריזליז, כך הם מקווים כנראה, את הגנת הקו האחורי אולי המשובחת בליגה יחד עם קונלי וטוני אלן. פרינס כבר לא המגן שהיה לפני חמש שנים אבל עדיין טוב יותר מרודי, אבל הרווח העיקרי מבחינה מקצועית בחילוף הזה זה בכך שפרינס לא צריך את הכדורים שרודי צריך, מה שיפנה עוד הרבה נגיעות וזריקות לשני השחקנים המובילים בקו הקדמי זאק-גאסול. פרינס גם סלאשר מצויין אוף דה בול ואני מניח שאנחנו הולכים לראות לא מעט מסירות של גאסול מההיי פוסט לפרינס החותך לסל.

אבל העיקר כמובן מבחינת העיר של אלביס- הם הופכים 17 מיליון של רודי גיי בעונה הבאה ל-10 מיליון של פרינס+אד דיוויס.
רודי גיי היה בממפיס מאז שנבחר בדראפט 2006 על ידי יוסטון בבחירה ה-8 והועבר מיד לממפיס תמורת שיין באטייה. הוא הספיק לשחק בממפיס בדיוק חצי מחוזה ה-82 מיליון דולר שחתם בקיץ 2010, שתי עונות וחצי עברו, שתיים וחצי נותרו.

דטרויט פיסטונס בטרייד כלכלי נטו, מודים בטעות מלפני שנה וחצי כשהתפתו לתת חוזה ל-4 שנים לטיישון פרינס למען שמירה על המסורת, פרינס עד היום שיחק רק למען הפיסטונס בNBA. עונה וחצי אחרי, כשהקבוצה מקרטעת כצפוי הבעלים הבינו שאת האוהדים המסורת וההמשכיות הזאת מעניינת כקליפת השום כשהיציעים ממשיכים להיות ריקים "למרות" החתמת פרינס שהייתה למען האוהדים. 15 מיליון בטוטאל של פרינס לשתי העונות הבאות הלכו למען החוזה של קלדרון שיירד מהספרים בקיץ, מה שמעמיד את הפיסטונס עם 20 מיליון דולר פנויים בקיץ בשביל להביא שחקן מקסימום - או כמו שאוהבים שם בשנים האחרונות אחרי ששחקני המקסימום הולכים משום מה למקומות שאשכרה אפשר להתחרות בהם - הם בטח ייזרקו את הכסף הזה על חוזים ארוכים וגדולים לשחקני ספסל.

טורונטו רפטורס מקנדה עושה שינויים טובים, סוף סוף, בעונה האחרונה. לא הכל טוב כמובן, החוזים לפילדס ודרוזן מופרכים לטעמי, אבל, אם לאורי יצליח להישאר בריא בעונה הבאה,
יהיה להם קו אחורי מאוד איכותי עם לאורי-דרוזן-גיי בחמישייה וטרנס רוס ולנדרי פילדס מהספסל. אם יצליחו לסדר את הקו הקדמי, שבמצבת השחקנים כרגע הוא אחד החלשים בליגה תהיה להם קבוצה לגיטימית לפלייאוף אחרי שנים שחונות מאז שכריס בוש החליט לעזוב. כסף מתחת לתקרה בקיץ לא יהיה להם אחרי הטרייד של אתמול והשיפור צריך לקרות מבפנים, טרייד על ברגנאני שהם עדיין מחפשים ואף אחד לא רוצה בגלל השילוש הקדוש- שיחק מסריח בפתיחת העונה, נפצע לתקופה ממושכת, חוזה של 11 ו-12 מיליון לשתי העונות הבאות.

טורונטו כרגע מדורגת 7 להגרלת הדראפט של העונה הבאה. הבחירה שלהם מוגנת טופ 3, מעבר לזה היא תלך לאוקלהומה דרך יוסטון.
העונה הזאת גם ככה גמורה ובחירת טופ 3 שתביא את קודי זלר או נרלנס נואל זה בדיוק מה שהסגל הזה צריך. אל תופתעו אם רודי ו/או דרוזן יחטפו מכה בבוהן מהרגל של השולחן ויושבתו לחודשיים, ואם לא יסכימו לזה אני לא אופתע אם קולאנג'לו יכניס להם חיידקים לבקבוקי הגטורייד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 8:32 am 
Hall of Famer

תענוג לראות את קובי משחק כדורסל קבוצתי. פתיחת מחצית שניה מול פיניקס, קובי מושך אליו פעמיים את ההגנה ומוציא לשלשות פנויות של וורלד פיס-כדורסל כהלכתו.

תוצאות:

פילדלפיה 92-וושינגטון 84: 21 לג'רו הולידיי, אבל גם 6 אבודים על 6 אסיסטים. 18 לניק יאנג, 14 לת'אד יאנג וללאבוי אלן מהספסל, 11+12 לספנסר הוז. 16 לננה אצל הויזארדס, אוקאפור 15 נקודות ו-17 ריב'.

אינדיאנה 98-דטרויט 79: היברט 11+18, ג'ורג' היל 15, הנסברו 11+14 מהספסל, 14 גם לדיוויד ווסט. 9+18 למניה הבטוחה היחידה של הפיסטונס, גרג מונרו.

בוסטון 99-סקרמנטו 81: פירס 16 נק' ו-10 ריב', גארנט 9+13, באס, טרי וגרין עלו כולם מהספסל וקלעו 12 כ"א. סאלינג'ר פתח בחמישייה ויצא אחרי 4 דקות בגלל בעיות גב. טייריק 19 נק' ו-11 ריב' לקינגס.

ניקס 113-אורלנדו 97: 21 נק', 7 ריב' ו-5 אס' לטייסון צ'נדלר, 20 נק', 7 ריב' ו-5 אסיסטים לכרמלו, 15 ו-9 אס' לפלטון, אמארה עולה מהספסל ל7/7 מהשדה ו-14 נקודות. רדיק עם 29 נקודות למג'יק, נלסון 21 נק' ו-9 אס', ווצ'ביץ' 12 ו-11.

אטלנטה 93-טורונטו 92: עוד משחק צמוד שהראפס מפסידים. הורפורד 22 נקודות, 10 ריב', 6 אס' ו-3 חסימות להוקס, ג'וש סמית' 20 נקודות, 11 ריבאונדים, 4 אבודים, 3 אסיסטים ו-3 חסימות. דרוזן 23, ג'ון לוקאס השלישי עם 19, אמיר ג'ונסון 14 ריבאונדים ו-4 חסימות לראפס.

ברוקלין 85-מיאמי 105: הלברוניה בקלילות. המלך עם 24, 9 ריבאונדים ו-7 אס', 21 לפלאש, 16 לבוש. 21 לברוק לופז אצל ג'יי זי.

מילווקי 88-שיקגו 104: גם בלי בוזר הבולס לא התקשו. נייט רובינסון עם 24 (9/11 מהשדה), 4 חטיפות ו-4 אסיסטים לבולס, ג'ימי באטלר 18 ו-6 ריב', 14 לטאג' גיבסון, דנג 12 נק', 13 ריב' ו-5 אס', נואה 12 נקודות, 12 ריב' ו-4 אס'. איליאסובה עם 18 הוביל את קלעי הבאקס.

מינסוטה 90-קליפרס 96: גריפין 26 ו-13 ריב', 19 לקרון באטלר, 16 נק', 12 ריב' ו-2 חסימות לדיאנדרה ג'ורדן. פקוביץ' עם 17 ו-12 לוולבס.

שארלוט 78-סן אנטוניו 102: טוני פארקר 22, קאווי לאונרד 18, דני גרין 3/3 לשלוש בדרך ל17 הובילו את הספרס שעדיין נטולי דאנקן. שארלוט הגרועה והפצועה קיבלה 20 מסשנס.

דנבר 118-יוסטון 110: התרנגול גאלינרי פתח רע את העונה, אבל הולך ומשתפר והלילה 27 נקודות על הראש של הרוקטס. 19 נק' ו-9 ריב' למאנימל, 16 לואסון, 15 איגי. 22 לין, 21 להארדן ולפרסונס, אשיק עם 18 ריב' ו-7 אבודים לרוקטס.

יוטה 104-ניו אורלינס 99: הקו הקדמי של הג'אז הגיע לעבודה: מילסאפ עם 25 נקודות ו-10 ריב' הלך 16 פעמים לקו, ג'פרסון 22 נק', פייבורס עלה מהספסל ל15. 17 נק' ו-13 אסיסטים לגרייביס ואסקז אצל ההורנטס, 15 ו-9 לרובין לופז, חד גבה 14 נק', 7 ריב' ו-2 חסימות.

10.5 דקות לסוף המשחק בפיניקס, הלייקרס מובילים 65-76 ומשחקים כדורסל קבוצתי, יפה ויעיל במחצית השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 8:41 am 
Hall of Famer

וכמו שאני מדבר, פיניקס רצה 0-8 והווארד נפצע ביד, הלייקרס לקחו פסק זמן ותכף נראה אם יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 8:48 am 
Hall of Famer

לא חזר, ופיניקס משווה ל82 עם 3.5 דקות על השעון. מייקל ביזלי גדול בסאנס.

עריכה: וואו, כמה אבודים של הלייקרס. חורים בידיים, בעיקר של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 10:25 am 
Hall of Famer

טוב, קובי מוביל את הלייקרס לתצוגת קלאץ' מזעזעת במיוחד, הם קבוצה בלי מינימום של חוסן מנטלי.

נגמר 86-92 לסאנס, מייקל ביזלי ענק עם 27 נק' ב12/20 מהשדה, גורטאט עם 14 נק', 12 ריב' ו-3 אס', 12 לסקולה כולל סל סופר-חשוב במאני טיים, דראגיץ' 11 נק', 8 אס' ו-3 חטיפות. קובי עם 17 ב7/17 מהשדה, 0/3 לשלוש, 9 אסיסטים על 6 אבודים, 5 ריב' ו-2 חטיפות. וורלד פיס 15 נק' ו-3/10 לשלוש, גאסול 14 נק', רק 5 ריב', 2/5 מהקו ו-4 איבודים, נאש עם 2 אסיסטים על 2 אבודים וכמובן הווארד עם 9 נק' ב4/9 מהשדה, 14 ריבאונדים ופציעה אחת בכתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 10:54 am 
Hall of Famer

קצת על הטרייד:

מהלך כלכלי נטו של הפיסטונס שמוותרים על אחד הסמלים שלהם מעונת האליפות. סה"כ מוצדק.
מהלך כלכלי של ממפיס שמתעקשת להרוס את מה שהם בנו בעמל רב. פרינס ואד דייויס הם שחקנים טובים בסך הכל וממפיס תמשיך להיות קבוצה הגנתית חזקה אבל המהלך הזה מחליש אותם משמעותית. הם כרגע תלויים מאוד בזי-בו כגו-טו-גאי, אין להם שחקן יוצר מהקו האחורי. גם מבחינת הכימיה, לצפות שהקבוצה תתגבש במהירות עד לפלייאוף זה לא בהכרח ריאלי והמהלך משדר לשחקנים שיש דברים חשובים יותר למועדון מאשר ניצחון. הטרייד הזה מציב אותם בעיניי כמועמדים להדחה בסיבוב הראשון של הפלייאוף, אם כי כבר היו דברים מעולם בארץ הגריזליס וזאק רנדולף.
מהלך so-and-so של הראפטורס. לקחו את גיי שהוא חוזה גדול וכנראה אוברפייד ונתנו את קלדרון שהוא בן בית בטורונטו ורכז לא מספיק מוערך ואת אד דיוויס שפרץ השנה. מצד אחד, אפשר לשאול מה לעזאזל הם עושים ולאיפה הם הולכים. התשובה היא כנראה לשום מקום. מצד שני, אני חושב שהם התחזקו וגם כך נראה שהם לא מכוונים לבנייה אמיתית מחדש. לדעתי זה טרייד טוב מאוד עבורם אם מסתכלים על הקונטקסט העגום של תקופת קולאנג'לו במסגרתה הסיכוי שהם יתמודדו בצמרת הגבוהה של הליגה הוא קלוש עד לא קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 11:05 am 
Hall of Famer

דרוזן וגיי ביחד זה שילוב מעניין, שני אתלטים מעולים שמייצרים נקודות. הראפס באמת חייבים להפטר מברניאני ולנסות להביא גבוה עם נוכחות הגנתית ליד ולנצ'יונאס ואמיר ג'ונסון, ואז תהיה להם קבוצת פלייאוף לא רעה.

הטרייד נראה הכי "מוזר" או "בעייתי" מהצד של ממפיס. כמו שאמרו, הכל עכשיו על הכתפיים של זי-בו, שהן אמנם רחבות אבל יש מצב שלקחו שם רחוק מדי את ההסתמכות עליו. הם אבדו בתקופה קצרה יחסית כמה שחקנים שיודעים לייצר נקודות, ולא ממש הביאו אחרים על הטיקט הזה.

דטרויט? סבבה לגמרי. צעדים נכונים לבנייה מחדש, אולי כבר בקיץ הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 11:56 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לטורונטו יש עכשיו 5 סווינגמנים (גיי, דרוזאן, רוס, אנדרסון ופילדס). אפשר בכיף לוותר על אחד בשביל להביא גבוה. הייתי עושה טרייד על דרוזאן שנותן עונה טובה והמניה שלו בעלייה כאשר מאחוריו יש את רוס הסופר מוכשר שהוא אתלט על ובעל קליעה יותר טובה מ-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 12:08 pm 
Hall of Famer

only thing is, when the rumors that along with the rumors about memphis wanting to trade gay, they also had rumors about memphis wanting to get rid of randolph.
so this might not be over yet.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 12:45 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נורטון, השמועות האלו כנראה נבעו מהעובדה שהם פשוט חיפשו דרך להוריד את הפיירול, בכל צורה - והם בדקו טריידים גם של גיי וגם של רנדולף כדי לעשות את זה. עכשיו שגיי הלך, אני חושב שרנדולף בטוח, אלא אם הם הולכים על מכירת חיסול כללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 12:45 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
לטורונטו יש עכשיו 5 סווינגמנים (גיי, דרוזאן, רוס, אנדרסון ופילדס). אפשר בכיף לוותר על אחד בשביל להביא גבוה. הייתי עושה טרייד על דרוזאן שנותן עונה טובה והמניה שלו בעלייה כאשר מאחוריו יש את רוס הסופר מוכשר שהוא אתלט על ובעל קליעה יותר טובה מ-3.

דרוזן ממש לא מזמן קיבל הארכת חוזה מכובדת, הראפס מרוצים ממנו ואין שום סיכוי שישלחו אותו עכשיו, כשהוא מתחיל לתת תוצרת של שחקן מוביל וכשהשילוב שלו עם גיי יכול להיות כל כך טוב.

הראפס ינסו להעיף את ברניאני, הבעיה היא שזה מאד לא קל לאור הרפיוטיישן (המוצדקים) שלו כשחקן סופר-רכרוכי והיותו לא זול בעליל ושהחוזה שלו נגמר רק ב2015.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 1:04 pm 
Junior

הבעיה שלגיי ולדרוזן יש קליעה בעייתית מ-3.
במצבים כאלה בד"כ מחפשים גבוה שקולע טוב מבחוץ כדי לרווח את המגרש
אה, רגע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 6:14 pm 
Hall of Famer

אני לא אגיד שמבחינה מקצועית העסקה על גיי טובה לגריזליס, אבל אם כבר הוחלט להעביר את גיי, אז התמורה מצויינת. פרינס לא שחקן יוצר כמו גיי, אבל הוא שחקן הגנה עדיף עליו בהרבה ושחקן שמסוגל לשים את הקליעה הפנויה והכי חשוב, אחד מהשחקנים הכי קבוצתיים שיש. הוא יידע לשים את האגו בצד, מה שגיי לא תמיד ידע. לא הרבה זוכרים, אבל את התקופה הכי טובה של ממפיס בקונפיגורציה הזאת הם עשו כשגיי נפצע וסם יאנג היה המחליף שלו בחמישיה. בהרכב הזה הגריזליס זעזעו את האן.בי.איי והעיפו את הספארס ומשכו את אוק סיטי לסדרה אדירה של 7 משחקים. נכון שגם מאיו היה שם, אבל הוא היה מחליף ובפלייאוף הוא היה זוועתי.

בנוסף, התוספת של אד דיוויס חביבה מאד.

הרפטורס חיפשו כוכב ומצאו אחד. זה לא ממש יעזור להם, אולי הם יצליחו ככה להגיע לפלייאוף, אבל סיבוב ראשון זה הגג של הקבוצה הזאת. את העסקה מבחינת הפיסטונס אפשר יהיה לשפוט רק אחרי הקיץ הבא. לאור ההיסטוריה, אני מניח שהשיפוט יהיה חמור מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 10:37 pm 
Sophomore

אהרון ביינס חתם בספרס,והיום נתן 7 נק' ו9 ריב' ב18 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 10:46 pm 
Hall of Famer

יופי, אבל בספרס כל מטאטא קולע. נראה אותו בלי פופוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 11:01 pm 
Senior

הרפיוטיישן של בארנייני לא עד כדי כך נוראי. כלומר, אף אחד כבר לא חושב שהוא הנוביצקי החדש, אבל הוא עדיין סבן פוטר בן 27 סך הכל שרק לפני שנתיים קלע 21 נקודות למשחק. זה לא כ-ז-ה רע, וליד סנטר הגנתי טוב הוא יכול להיות לא רע בכלל.

לגבי ממפיס, אפשר לטעון במובן מסויים שהם מתאימים את עצמם במובן מסויים לשתי הקבוצות לנצח היום בליגה. פרינס+טוני אלן זה אולי מהקווים האחוריים הבודדים שיכול להתמודד היום עם דוראנט+ווסטברוק ואולי אחר כך עם לברון+וויד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 31, 2013 11:31 pm 
Hall of Famer

דרוזן חתם על חוזה גדול (ותמוה) בקיץ האחרון. למזלם של הראפטורס יש לו עונה טובה אבל הוא לא יציב, לא מאוד יעיל התקפית, נטול קליעה יציבה מרחוק וההגנה שלו מחמיאה לברניאני ושאראס. הוא שחקן חביב אבל אני אתפלא אם הוא סחורה חמה בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 12:24 am 
Junior

טורונטו לא כאלה גרועים.
ההפסד של קלדרון כואב וככה גם דיוויס, אמיר ג'ונסון גם עושה עבודה טובה מתחת לסלים אבל אד דיוויס היה חשוב להם, בעיקר לאור הפציעות של ברניאני/ולנציונאס. קלדרון הוא שחקן שעם כל החולשות שלו יש דברים שאי-אפשר לקחת ממנו, אני מתאר לעצמי שהם אמרו לעצמם שקייל לאורי מספיק טוב כדי להיות רכז פותח שזה נכון אבל דווקא אהבתי את הרוטציה של שניהם בעמדת הרכז מבחינת הראפטורס.
סך הכל טורונטו לא קבוצה בלי כישרון. שני שחקנים נוספים שאני אוהב שם זה את דרוזן שהזכירו פה שהוא שחקן שגם אתלטי וגם עם יד טובה. אפשר להגיד אותו דבר פחות או יותר על שאנון בראון אבל אני חושב שדרוזן יותר טוב וגם שבראון די טוב בעצמו. עוד שחקן של הראפטורס שאני אוהב זה את טרנס רוס. רוקי, 2/3 מחליף. עדיין לא מספיק יציב אבל שחקן טוב מאוד לעתיד. סך הכל אני כן אוהב את הבנייה של הראפטורס, בעיקר לשנים הבאות. מבחינת הטרייד הספציפי הזה אם הוא הועיל או הזיק אני עדיין לא בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2013 9:54 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
הרפיוטיישן של בארנייני לא עד כדי כך נוראי. כלומר, אף אחד כבר לא חושב שהוא הנוביצקי החדש, אבל הוא עדיין סבן פוטר בן 27 סך הכל שרק לפני שנתיים קלע 21 נקודות למשחק. זה לא כ-ז-ה רע, וליד סנטר הגנתי טוב הוא יכול להיות לא רע בכלל.

את מי זה מעניין מה הוא עשה לפני שנתיים? הרבה יותר מעניין שנכון להיות מדובר בגרסא הכי נחותה של סבן פוטר: רכרוכי, קולע בפחות מ40% מהשדה, לוקח 4 (!!!) ריבאונדים למשחק ומרוויח 33 מליון דולר בעונה הזאת+השתיים שאחריה. זה מוקצה מחמת מיאוס, הערך היחיד שלו בטרייד עתידי יהיה כשהוא יהיה חוזה נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2013 9:35 am 
Junior

זה מעניין מה הוא עשה לפני שנתיים כי אפשר להבין שיש לו את הפוטנציאל להיות שחקן מועיל בליגה, והוא לא מבוגר בשביל להניח שהוא לא יכול לשחזר יכולת דומה גם אם לא מלאה.
לא שאני חושב שיש קבוצה בליגה שתיקח אותו סטרייט-אפ, אבל אם טורונטו יחליטו להיפרד ממנו בכל מחיר אני מאמין שטרנס רוס יהיה גלולת המתקה מספקת ללא מעט קבוצות. ברניאני ב-11 מיליון זה כבד, ברניאני וטרנס רוס ב-14 זה כבר לא נורא כשחצי מהצמד הוא כישרון עולה עם הרבה אפסייד והחצי השני כבר הוכיח שהוא יכול להיות סקורר מועיל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2013 10:31 am 
Hall of Famer

קודם כל, גם לפני שנתיים ברניאני לא היה להיט גדול במיוחד. כן, היתה לו עונה אחת של מעל 20 נקודות, אבל שוב-באחוזים חלשים מאד לסבן פוטר, עם רכות אין סופית וכמות ריבאונד באמת מעליבה. כמובן שאיתו כשחקן מוביל טורונטו לא ראתה פלייאוף. מה שקרה מאז זה שהוא שיחק בעונה הקודמת 31 משחקים, ובעונה הזאת הוא כבר החמיץ 26 משחקים, וכששיחק-נתן את המספרים האיומים שהזכרתי.

ברניאני היום, יותר מתמיד (ואני מודה שאף פעם לא סבלתי אותו), הוא ווליום שוטר מהזן הנחות ביותר, רכרוכי, הגובה שלו לא נותן שום ערך מוסף-לא בהגנה על גבוהים, לא בריבאונד. אני לא הייתי נוגע בו, וכנראה שזה מה שחושבים לא מעט ג'י אמס בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עמוס לב ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה