יש לנו לא מעט משחקים הלילה.
המשעממים:
שארלוט-טורנטו - בקרב תחתית מזרחי. לא מעריך שיהיה מעניין במיוחד אלא אם כן טרנס רוס ינסה להטביע על ביומבו.
פיניקס-וושינגטון - בקרב תחתית בין-מחוזי.
ניקס-אורלנדו - מלו אמור לחזור, צ'אנדלר ואמרה עוד לא.
אטלנטה-מילווקי - הטרייד שלא היה.
ניו אורליס-בוסטון - נראה איך ג'ף גרין חוזר לקרקע.
קליפרס-פילי - הקליפרס מתחילים להרגיש רת ממפיס ודנבר, וחייבים את הניצחון. פילי תתחיל לעשות טנקינג בכל רגע.
מחר נבדוק את תוצאות:
ממפיס-אוקלהומה סיטי - הת'אנדר בליל השני של בק-טו-בק רצחני לאחר שהפסידה אמש בדנבר. ממפיס שנאבקת עם דנבר והקליפרס על מקומות 3-5 תרצה להראות שגם היא יכולה. הת'אנדר מנגד לא רוצים להפסיד פעמיים רצוף. שתי קבוצות מאוד אינטנסיביות, מוכשרות ורוצות ניצחון. יהיה חם.
סאן אנטוניו-גולדן סטייט - משחק שאני בטוח שפלאש שמח לקראתו.
דאלאס-ברוקלין -דרון וויליאמס נגד קיובן. עם הנפילה של יוטה והפציעה של קובי, דאלאס רוצה לחזור למירוץ אחרי הפלייאוף. היא במוד שכל משחק הוא חובה מבחינתה.
יוסטון-יוטה - משחק על 6 נקודות. זו אולי ההזדמנות האחרונה של יוטה להגיד: "אנחנו עוד כאן". עוד משחק שמסומן אצל פלאש.
קליבלנד - מיאמי - אני מקווה מאוד לא לגרור וויכוחי לברון-קובי (לא רואה סיבה שזה יקרה מאחר והכתבה שאני אביא ממש עוד שורה היא לא עליו)
http://m.espn.go.com/general/blogs/blog ... rc=desktopכתבה של טום האברסטרו מקדמפ, על הסטטיסטיקה של מיאמי ברגעי קלאץ' העונה (5 דק' לסיום ב+-5) מתוך הכתבה כמה נקודות די מדהימות לטעמי:
- במהלך הרצף הנוכחי מיאמי שיחקה סך הכל 49 דקות של קלאץ' (יענו משחק שלם) - המאזן הכולל: מיאמי 145 - יריבות 75
- המספרים של לברון ברצף: ב48 דקות (בדיוק משחק שלם) הוא קלע 49 נקודות (45% מהשדה - לידיעת הקורא ניצן פלד), מסר 18 אסיסטים (על 3 איבודים) והוריד 16 ריבאונדים.
- לברון אחראי על 32 סלי השדה של מיאמי בקלאץ' מתוך 47 (על ידי קליעה או אסיסט)
- לברון מסר העונה 50 אסיסטים בקלאץ', 18 יותר מהמקום השני. השיא של אסיסטים בקלאץ' בעונה (מאז 1996, אז לראשונה החלו למדוד תפוקת קלאץ') - 55 של דרון וויליאמס ב2007.
אלו מספרים די הסטוריים.