סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 10:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 1:28 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הלילה שלושה משחקי 2 בסיבוב הראשון.

מיאמי יפרקו את מילווקי שוב.
דנבר תנצל את הפציעה של לי בכדי לעלות ל2-0.

המשחק המעניין יהיה במדיסון סקוור גארדן, שם הסלטיקס שלא היו רחוקים במשחק הראשון על אף תצוגת נפל של גארנט בכלל ושל כולם בחצי השני.
אני בכלל לא אתפלא לראות היום נצחון של הירוקים, כשאני מניח שריברס ינסה לעשות כמה התאמות ושינויים, אולי אפילו ינסה קצת סמול-בול עם גרין או אפילו פירס בפאואר בכדי לשמור על מלו.
03:00 שידור ישיר בקדמפ הקרוב למקום מגוריכם :co_ol:

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 3:26 pm 
Junior

גולדן סטייט - דנבר זה המשחק המעניין לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 23, 2013 5:41 pm 
Hall of Famer

לא בלי לי (bob lablah law blog)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 5:36 am 
Sophomore

לא ברור איך בוסטון עם הקו הקדמי הדליל שלה לא החתימה את קניון מרטין שישב בבית כמעט שנה וחיכה לטלפון.
רבע ראשון של סמית,
רבע שני של בוסטון,
רבע שלישי של פלטון,
רביעי של כרמלו,
הניקס בדרך ל-0-2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 5:46 am 
Hall of Famer

האמת, קמתי לשש וחצי הדקות האחרונות, ואני די בטוח שנקלעו בהן רק סל שדה אחד (של נובאק). קצת קשה לצפייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 7:41 am 
מנהל פורום

זה היה תסריט חוזר של המשחק הראשון.
בוסטון פותחים טוב, הניקס חוזרים ובוסטון שוב לוקחים פיקוד.

ואז מגיע החצי השני, הניקס עולים בטירוף והסלטיקס פשוט נשארים בחדר ההלבשה...
והנה התשובה לכל מי שהלעיז על רונדו. הסלטיקס בלעדיו פשוט נראים נכים.
למעט פעולות של פירס וקצת גרין, לסלטיקס פשוט אין איך לקלוע נקודות בלי זה שחותך את ההגנות כמו חמאה, ומוצא את האיש הנכון במקום הנכון.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 8:05 am 
Hall of Famer

יא אולוהים, הווריורס ב-64% בדרך להשוות. לא זוכר דבר כזה. להגיד "כל מטאטא יורה" זה מוגזם, כי הווריורס הם קבוצה של סקוררים, אבל גם לזה יש גבול. הגנה חלשה מאוד של דנבר, ונראה שהולכת להיות סדרה ארוכה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 8:23 am 
Hall of Famer

נגמר 131-117. הווריורס עם 64.6% מהשדה, אחוזי השדה הכי גבוהים במשחק פלייאוף מאז.. מאז... שיוטה ניצחה את פיניקס 129-90 בתאריך 25/4/1991, פאקינג 22 שנה...
דנבר: ברואר 19, לוסון 19 ו-12 אס', איגי 18 ו-7 אס', אנדרה מילר 18 5 ו-5, רנדולף 14, צ'נדלר 14
ווריורס: קארי 30 נק' (13/23 מהשדה) ו-13 אס', ג'ק 26 נק' (10/15 מהשדה) ו-7 אס', בארנס 24 ו-6 ריב' (9/14 מהשדה), תומפסון 21 נק' (8/11 מהשדה, 5/6 לשלוש)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 9:07 am 
Senior

מי שמדבר על רונדו מתעלם מעובדה אחת פשוטה- גארנט, פירס וטרי הרבה אחרי השיא שלהם. גארנט לא שיחזר מן הסתם את הכושר המטורף של שנה שעברה, פירס בירידה מתונה יחסית שיכולה להחריף בשנה הבאה. מהלימון הזה יצא רוב המיץ שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 9:15 am 
Hall of Famer

ועדיין רונדו לבד שווה שני ניצחונות מול כל קבוצה בליגה (אולי פרט למיאמי שנגדה הוא שווה ניצחון אחד) הוא סופרסטאר פלייאוף מוכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 10:51 am 
Hall of Famer

צריך גם לזכור שבלי רונדו, פירס וגארנט צריכים להעמיס הרבה יותר על הגב שלהם בעונה הסדירה והם מגיעים לפלייאוף הרבה יותר שחוקים, אם רונדו היה כשיר אני מניח שהם היו יכולים לקבל יותר מנוחה בחודש האחרון והיו נראים טוב יותר עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 1:02 pm 
Sophomore

דנבר חייבת להאט את קצב המשחק שלה ,להכניס את פאריד לחמישייה,להוציא את צ'נדלר\פורנייה ולהתחיל לשמור.
היא לא יכולה להתחרות בווריורס במשחק מהיר.
ב10 דק' רנדולף פשוט חגג מתחת לסלים של גולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 2:44 pm 
Senior

רוני, לאור זה שבוסטון הפסידה יותר משחקים עם רונדו השנה מאשר בלעדיו, לא יודע כמה היא הייתה מועמדת ללכת רחוק בפלייאוף גם איתו. עושה רושם שהזמן של פירס וגארנט עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 3:05 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
רוני, לאור זה שבוסטון הפסידה יותר משחקים עם רונדו השנה מאשר בלעדיו, לא יודע כמה היא הייתה מועמדת ללכת רחוק בפלייאוף גם איתו. עושה רושם שהזמן של פירס וגארנט עבר.

לאור העובדה שרונדו משחק בפלייאוף אחרת לגמרי מאיך שהוא משחק בעונה הסדירה, אני חולק עלייך. לא יודע אם בוסטון הייתה עוברת סיבוב איתו או לא, אני רק אזכיר שגם בשנה שעברה אף אחד לא לקח את הסלטיקס ברצינות בפלייאוף אחרי עונה סדירה מאוד מאוד בינונית ובכל זאת הם הקבוצה היחידה שהצליחה לתת פייט רציני למיאמי, משהו שאפילו אוקלהומה לא עשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 24, 2013 3:46 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה לא סדירה VS פלייאוף, זה משחקים בשידור מקומי מול משחקים בשידור ברשת ארצית. רונדו, אעפס, פורח באור הזרקורים. קצת פרימדונה מצידו אבל בשביל הפלייאוף זה אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 10:32 am 
Junior

rony כתב:
shachaf78 כתב:

לאור העובדה שרונדו משחק בפלייאוף אחרת לגמרי מאיך שהוא משחק בעונה הסדירה, אני חולק עלייך. לא יודע אם בוסטון הייתה עוברת סיבוב איתו או לא, אני רק אזכיר שגם בשנה שעברה אף אחד לא לקח את הסלטיקס ברצינות בפלייאוף אחרי עונה סדירה מאוד מאוד בינונית ובכל זאת הם הקבוצה היחידה שהצליחה לתת פייט רציני למיאמי, משהו שאפילו אוקלהומה לא עשו.

אינדיאנה נתנו פייט רציני. את אוקלהומה מיאמי ניצחו עם בוש, ובמשחק הבית האחרון שלהם. נכון שבוסטון היו הכי קרובים ורונדו נתן סדרה לפנטיאון, אבל גארנט וריי אלן של שנה שעברה היו אופציה שלישית ורביעית טובות בהרבה ממה שיש לבוסטון כרגע.

אבל בעיקר רציתי לומר שבגמר 2012, לOKC נשארו שני משחקי בית, וזו קבוצה שהפסידה רק משחק בית אחד בפלייאוף. אם OKC היו מנצלים את אינספור ההזדמנויות שהם קיבלו במשחק השלישי (בו מיאמי לא פגעו בשיט), או את ה15-20 הפרש שהם פתחו בתחילת משחק 4, היינו מדברים אחרת לגמרי היום. OKC היו חוזרים הביתה וסבירות נמוכה שמיאמי היו מנצחים בפעם השניה באולם כ"כ ביתי, דוראנט-ווסטברוק-הארדן לא הפסידו בבית עד משחק 2 בגמר וגם שם היה צריך כמה ניסים כדי לנצח אותם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 10:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הבנתי את ה"ובמשחק הבית האחרון שלהם". זה נועד להנמיך את העובדה שמיאמי קרעו את אוקלהומה 4-1? ההערה על בוש כמובן רלוונטית אבל עדיין רוני צודק שהסידרה מול אוקלהומה היתה בדומיננטיות מוחלטת של מיאמי בעוד שאת בוסטון הם ניצחו בשיניים 4-3 אחרי שהיו על סף הדחה ממשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 10:48 am 
Hall of Famer

אם ואם ואם, העובדה היא פשוטה, בוסטון עוד הובילה ברבע האחרון של משחק 7 מול מיאמי, אף קבוצה אחרת לא התקרבה אפילו למשחק 7 מול מיאמי בשנה שעברה.

ועם כל הכבוד לריי אלן של העונה שעברה, ג'ף גרין כאופציה שלישית/רביעית השנה בהחלט עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 10:57 am 
Junior

"במשחק הבית האחרון שלהם"=כמו שנצחו את בוסטון במשחק הביתי האחרון. אבל אמרתי שאני לא חולק שבוסטון, ביי פאר היו הכי קרובים.

הסדרה מול אוקלהומה לא היתה בשום דומיננטיות, שום קריעה, ממש לא. 4 משחקים צמודים, תבוסה אחת. במשחקי הבית של ההיט היה ברור שנצחון חוץ של אוקלהומה משנה את כל התמונה היות וOKC קבוצת בית אדירה, והם היו קרובים לזה, העובדה שעוד שני סלים היו משנים את כל התמונה הופכת את הסדרה לצמודה. סה"כ לנצל את הזדמנויות הפז שהם קיבלו במשחק 3 או 4, וכנראה היינו מדברים אחרת לגמרי היום על דוראנט VS לברון (בטח אחרי האולימפיאדה של דוראנט). אגב, אלו היו הזדמנויות חד פעמיות, אין שום קבוצה שמסוגלת לקחת ממיאמי 2013 יותר מ2 משחקים.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ה' אפריל 25, 2013 11:12 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 11:12 am 
Senior

רוני, אתה מודע לזה שלמעלה מחצי מהסדרה מול בוסטון מיאמי שיחקו בלי בוש, וגם אחרי שהוא חזר הוא לא היה בכושר עד משחק 7? בכלל, אפשר להמשיך לדבר על שנה שעברה ולהתעלם מזה שפירס וגארנט זקנים ואחרי השיא, כמו שראינו גם במהלך העונה הרגילה. בוסטון גם עם רונדו לא קונטנדורית השנה.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ה' אפריל 25, 2013 11:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 11:12 am 
מנהל פורום

אז לא הבנתי בכלל מה ניסית להגיד במשפט הזה. לא נורא, זו לא הפעם הראשונה.

הסידרה מול אוקלהומה היתה דומיננטית לחלוטין. אוקלהומה היתה טובה ממיאמי ברבע האחרון של המשחק האחרון ובמחצית הראשונה של המשחק הרביעי (והיא כמעט הצליחה לגנוב את המשחק השני למרות שמיאמי הובילה לאורך כל המשחק ובנתה יתרון משמעותי לקראת הדקה האחרונה). וחשוב מזה - כל השחקנים של מיאמי נתנו סידרה יוצאת מהכלל בזמן שבאוקלהומה כמעט שום דבר לא הצליח.

יש מקרים שבהם תוצאה של 4-1 עושה עוול ליחסי הכוחות. המשחק אתמול והסידרה הזו הן לא דוגמאות טובות לכך. לעומת זאת, ניצחון 4-3 אחרי שפיגרת 3-2 והפסדת פעמיים בבית זה בד"כ מבטא סידרה צמודה וקשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 11:35 am 
Junior

ראובן כתב:
לעומת זאת, ניצחון 4-3 אחרי שפיגרת 3-2 והפסדת פעמיים בבית זה בד"כ מבטא סידרה צמודה וקשה.

טוב שאמרת, חידוש ענק.

בכל השאר אתה שוגה, קל לבדוק ולראות את הנתונים האמיתיים של הגמר מהצד של OKC:
במשחק הראשון, OKC נצחו את המחצית השניה 58-40. 18 הפרש במחצית אחת. נצחון ב11 של אוקלהומה.
במשחק השני, OKC ניצחו את המחצית השניה 53 - 45, כמה סלים ניסיים של צ'אלמרס באטייה ו-וייד מנעו את השלמת הקאמבק ברבע האחרון, ועדיין 5 נקודות מהירות של דוראנט החזירו אותם לפיגור 2 עם כדור בשניות האחרונות. שום דומיננטיות.
המשחק השלישי היה צמוד לכל אורכו. 47-46 להיט בסיום המחצית, 69-67 להיט בסיום השלישי, רבע אחרון צמוד מאוד, הדקות האחרונות היו בפיגור של פוזשן אחד, עד ה15 שניות האחרונות בהם OKC איבדו את האווט. שום דומיננטיות.
במשחק הרביעי אוקלהומה ברחו ליתרון 33-16, אין על הדומיננטיות של מיאמי. 49-46 לOKC במחצית. מיאמי לקחו הובלה, אוקלהומה היו קרובים עד הסוף, והפסידו.

מצטער לבשר לך שעד המשחק החמישי לא היתה דומיננטיות ושום קריעה של מיאמי, אלא הרבה יותר ניסיון וניצול הזדמנויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 12:18 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
רוני, אתה מודע לזה שלמעלה מחצי מהסדרה מול בוסטון מיאמי שיחקו בלי בוש, וגם אחרי שהוא חזר הוא לא היה בכושר עד משחק 7? בכלל, אפשר להמשיך לדבר על שנה שעברה ולהתעלם מזה שפירס וגארנט זקנים ואחרי השיא, כמו שראינו גם במהלך העונה הרגילה. בוסטון גם עם רונדו לא קונטנדורית השנה.

ועדיין, גם במשחק 7 עם בוש בכושר שיא ובמשחק חוץ, הסלטיקס עוד הובילו ברבע האחרון עד 8 דקות לסיום.

גארנט ופירס היו זקנים גם בשנה שעברה, ובשנה שעברה היה לסלטיקס את ריי אלן שהיה גרוע, ג'ף גרין העונה נראה הרבה יותר טוב מאיך שאלן נראה לפני שנה. חוץ מזה, כמו שכבר כתבתי, אם רונדו לא היה נפצע, פירס וגארנט היו יכולים לנוח יותר במהלך העונה הסדירה ולהגיע טריים יותר לפלייאוף ולא גמורים כמו שהם נראו בשני המשחקים הראשונים מול הניקס.אני לא אומר שבוסטון קונטנדרית ברמה של מיאמי או אוקלהומה, אני כן חושב שבהרכב מלא היא עדיין הייתה מסוגלת לתת להן פייט רציני מאוד ואפילו לנצח אותן נניח ב-2-3 מתוך 10 סדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 12:55 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
ראובן כתב:
לעומת זאת, ניצחון 4-3 אחרי שפיגרת 3-2 והפסדת פעמיים בבית זה בד"כ מבטא סידרה צמודה וקשה.

טוב שאמרת, חידוש ענק.

בכל השאר אתה שוגה, קל לבדוק ולראות את הנתונים האמיתיים של הגמר מהצד של OKC:
במשחק הראשון, OKC נצחו את המחצית השניה 58-40. 18 הפרש במחצית אחת. נצחון ב11 של אוקלהומה.
במשחק השני, OKC ניצחו את המחצית השניה 53 - 45, כמה סלים ניסיים של צ'אלמרס באטייה ו-וייד מנעו את השלמת הקאמבק ברבע האחרון, ועדיין 5 נקודות מהירות של דוראנט החזירו אותם לפיגור 2 עם כדור בשניות האחרונות. שום דומיננטיות.
המשחק השלישי היה צמוד לכל אורכו. 47-46 להיט בסיום המחצית, 69-67 להיט בסיום השלישי, רבע אחרון צמוד מאוד, הדקות האחרונות היו בפיגור של פוזשן אחד, עד ה15 שניות האחרונות בהם OKC איבדו את האווט. שום דומיננטיות.
במשחק הרביעי אוקלהומה ברחו ליתרון 33-16, אין על הדומיננטיות של מיאמי. 49-46 לOKC במחצית. מיאמי לקחו הובלה, אוקלהומה היו קרובים עד הסוף, והפסידו.

מצטער לבשר לך שעד המשחק החמישי לא היתה דומיננטיות ושום קריעה של מיאמי, אלא הרבה יותר ניסיון וניצול הזדמנויות.

זה נחמד שאתה מביא מיליון נתונים שלא סותרים בכלום מה שכתבתי. אני טענתי שהמקומות היחידים שבהם אוקלהומה היתה טובה ממיאמי היו הרבע האחרון של המשחק הראשון והמחצית הראשונה של המשחק הרביעי. אתה הבאת שלל נתונים שלא סותרים בכלום את הטענה הזו ואם כבר מאשרים אותה. לא טענתי שלאורך כל הסידרה מיאמי הוא טובים בהרבה מאוקלהומה בכל רגע נתון. אבל הפער, למעט שלושת הרבעים הספציפיים האלה (והנה הבאת את המחצית הראשונה של הרביעי ומסתבר שגם היא לא היתה בשליטה מוחלטת של אוקלהומה כמו שזכרתי), נע בין שיוויון או יתרון קל של מיאמי לשליטה מוחלטת (כמו במשחק החמישי). כשזה קורה לאורך סידרה שלמה, גם בבית וגם בחוץ, זה מגדיר בהחלט דומיננטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 25, 2013 1:48 pm 
Junior

דווקא סותרים. במשחק הראשון אוקלהומה ניצחו גם את הרבע השלישי 27-19, לא הזכרת את זה. סה"כ 58-40 במחצית השניה. במשחק השני הם כמעט השלימו קאמבק מדהים ברבע האחרון, שכחת גם את זה. סה"כ אוקלהומה היו טובים ממיאמי במחצית השניה של משחק 1, ברבע האחרון של משחק 2, ובמחצית הראשונה של משחק 4. באותה מידה מיאמי היו יותר טובים במשחק 5, ברבע הראשון של משחק 1, ברבע הראשון של משחק 2, ובמחצית השניה של משחק 4. לא היתה פה דומיננטיות מוחלטת וקריעה, בעיני היה פה וואחד ניסיון וקליעות גדולות של מיאמי שעזרו לה לסגור את אחד משני המשחקים באוקלהומה, ואי ניסיון ויכולת של אוקלהומה לסגור את אחד משני המשחקים הבאים במיאמי. במשחק 5 היתה דומיננטיות מוחלטת קריעה ומה שתרצה.

הפעם האחרונה שאני זוכר דומיננטיות מוחלטת בסדרת גמר היתה הסדרה לייקרס-אורלנדו, לכאורה אותו הדבר, 4-1 עם שני משחקים צמודים שהלכו להארכה. אבל הלייקרס נצחו פעמיים בדו ספרתי, הלייקרס ניצחו 2 מ3 משחקי חוץ, וגם אם המג'יק היו מנצחים את אחת ההארכות, הלייקרס היו חוזרים ל2 משחקי בית כשהם ביתרון 2-3. שנה שעברה מיאמי היו חוזרים ל2 משחקי חוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], uriel17, נורטון ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה