סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' יוני 25, 2026 5:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי חיפה בעונה הבאה
הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כולם מדברים על האם תהיה המשכיות בחיפה בשנה הבאה ואני שואל :

איזה המשכיות אתם רוצים שתהיה בחיפה?

זה לא שזאת קבוצה שדרסה את הליגה וזכתה בה בקלות.
זאת קבוצה טובה שהגיעה לשיא בערב נתון.

כדי להשאיר את אותו הסגל צריך להעלות את התקציב ב30 או 40 אחוז.

הם יכולים לבנות קבוצה טובה יותר בפחות כסף - כמובן שאף אחד לא מבטיח שהדברים יתחברו אבל גם אף אחד לא מבטיח שהקבוצה הזאת תוכל לקחת עוד אליפות.

גל מקל לא ישאר זה די בטוח - MVP של הליגה , תצוגות שיא בגמר הפליאוף וגמר הגביע זה מתכון די בטוח לחוזה ענק בקבוצת יורולייג או יורוקאפ בספרד/איטליה/רוסיה , לא ישתלם לחיפה להשאיר אותו , זה לבד יקפיץ ב10-15 אחוז את תקציב הקבוצה.

אם באמת דונטה סמית חתום לעוד עונה כפי שאמר סגן היו"ר ביציע אז צריך להתחיל מלהשאיר אותו גם במחיר של ויתור על פיצוי כספי כזה או אחר שבטח יגיעו הצעות בסגנון.

את קלאטיס כדאי מאד להשאיר , מן הסתם גם המחיר שלו יעלה אבל הוא שחקן מיוחד שקשה למצוא , תומאס שחקן מצוין גם כן אבל בהחלט אפשר למצוא לו מחליף סביר אם פתאום הדרישות שלו יקפצו למעלה.

ובטח ובטח שכדאי להשאיר את המאמן.

אז אם נסכם - קוזיקרו , סמית , קלאטיס או תומאס + המאמן זה נראה לי מספיק.
את שאר השחקנים חיפה יכולה כבר להתחיל לחפש בחוץ.

הישארות של חנן קולמן / צוברוביץ / אנטון שוטבין לא רלוונטית לשאלה האם יש המשכיות או לא.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:31 am 
Hall of Famer

אם אין גישה ליורוליג, לא רואה שום סיבה להעלות בטירוף את התקציב כדי להשאיר שחקנים כמו מקל או קלאת'ס.

חיפה בתקופת רוזן מביאה בסך הכל שחקנים טובים ומגיעה להישגים, אפשר להמשיך בגישה הזו. מקל זה שיחוק שנפל עליהם מהשמיים, ברור שהוא לא ישאר. אני לא מאמין שקלאת'ס ימשיך, הוא שם יחסית גדול על חיפה והעונה המצוינת תשדרג אותו לקבוצה שתשלם יותר. לסמית' שווה לשלם גם קצת יותר, בעיניי הוא שחקן מאד מיוחד ושובר שוויון, גבוה וחזק אבל יכול לשחק 4 עמדות (אפילו מוביל כדור כשצריך). ג'יימס תומאס יכול להשאר, שחקן תורם שכבר לא צעיר, נותן גוף והגנה, בהחלט סולידי וכדאי לנסות אותו שוב.

מעניין שלא התייחסת לסטול. לדעתי עשו לו קצת רצח אופי בגלל גמר הגביע והאקסטרה אנרגיות שהוא מביא לפעמים למגרש, לדעתי הוא שחקן כשרוני מאד והרבה פחות אגואיסט ממה שחושבים (ע"ע הפרגון שלו למקל). הייתי מנסה להשאיר, אא"כ יש משהו אטרקטיבי במיוחד בשוק הגארדים הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 11:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
להעלות בטירוף את התקציב זה בטח לא רעיון טוב. אבל לדעתי הופעה טובה ביורוקאפ זה גם משהו שצריך להתחשב בו.

בכל אופן, הדבר הראשון שחיפה צריכה לחשוב עליו זה להשאיר את המאמן. לדעתי אם אפשר היה להשאיר את מקל זה היה צריך להיות היעד הראשון והמוחלט. כנראה שזה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
תמיד אפשר להעלות את תקציב האטבים.
לא, ברצינות. אנשים פה שוכחים שלחיפה יש תקציב לא רשמי בנוסף לרשמי. אותו אפשר להעלות יחסית בזול, הוא לא ממוסה, והוא מכסה על יתרון תקציבי של הצעות אחרות.

מקל גם לדעתי לא יישאר, אולי יחזור באמצע העונה אם שוב יקרה לחיפה נס והוא לא ימצא קבוצה גדולה (השנה אני חושב שייגמרו הנסים). אם סמית חתום לעוד עונה אני לא רואה שחיפה נותנים לו לעזוב.
בשנה הבאה לא לשכוח יש חוק רוסי. חיפה לא תוכל להסתמך על זרים שמשחקים 30-35 דקות כל אחד. את מי יביאו? אני לא אתפלא אם נראה בשנה הבאה את ליאור אליהו בירוק. אני לא רואה את מכבי משלמת לו את השנה הזו בחוזה, הוא לא יישאר שם בפחות. לאירופה אני מעריך שהוא לא יצא, נראה לי שהנוחות בלהיות בארץ משחקת אצלו תפקיד חשוב. אז אם פחות, אפשר לעשות גם בחיפה - בטח אם מוסיפים קצת צטל'ך דביקים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:26 pm 
Hall of Famer

מה זה "לא רואה את אלקטרה משלמת לו"? יש חוזה והוא ישולם, אין קבוצה ישראלית שתעמוד בו או במשהו שקרוב אליו, ואל תשכח שעם כל הפלגמטיות אליהו הוא עדיין ה4 הישראלי הטוב בנמצא. מופרך לחלוטין להניח שישחק בעונה הבאה בחיפה או בכל קבוצה ישראלית אחרת מאלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:33 pm 
Hall of Famer

אין לו חוזה סגור וחתום, יש אופציה של מכבי. אופציה יקרה מאד מאד מאד. מכבי יכולה גם להחליט לא לממש אותה וזו זכותה המלאה.
אני גם חושב שאליהו הוא ה-4 הישראלי הטוב ביותר, ובמציאות הבינונית של הישראלים בליגה הוא עדיין מעל אחרים באופן כללי. עדיין אני לא רואה את הפדרמנים משלמים לו את האופציה הזו. מה שמכבי תעשה לדעתי זה תודיע לו שהיא לא מממשת את האופציה עליו והוא שחקן חופשי, הוא רשאי לנהל מו"מ עם כולם - גם עם מכבי, שתנסה להחזויר אותו בחוזה חדש ומופחת. לדעתי זה לא יעבור אצלו, זה יהיה עוד תרגיל פדרמני שייכשל, זו הסיבה שהערכתי בת'רד השני שגם אליהו כמו אוחיון לא יהיה במכבי בעונה הבאה. אבל לאירופה אני מעריך שלא יצא, ומכאן הדרך לחיפה לא מופרכת בכלל. שוב, בשנה הבאה חוק רוסי לכולם, וגם חיפה תשאף להביא אליה ישראלים מובילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 12:54 pm 
Hall of Famer

ראי, אני חייב להגיד לך שאתה מתעלה אפילו על עצמך בתחזיות השחורות כלפי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:15 pm 
Sophomore

ההישג הכי גדול של חיפה העונה - תרד ״שנה הבאה״ בסלניוז. מברוק קוז׳י!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:17 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אין לו חוזה סגור וחתום, יש אופציה של מכבי. אופציה יקרה מאד מאד מאד. מכבי יכולה גם להחליט לא לממש אותה וזו זכותה המלאה.
אני גם חושב שאליהו הוא ה-4 הישראלי הטוב ביותר, ובמציאות הבינונית של הישראלים בליגה הוא עדיין מעל אחרים באופן כללי. עדיין אני לא רואה את הפדרמנים משלמים לו את האופציה הזו. מה שמכבי תעשה לדעתי זה תודיע לו שהיא לא מממשת את האופציה עליו והוא שחקן חופשי, הוא רשאי לנהל מו"מ עם כולם - גם עם מכבי, שתנסה להחזויר אותו בחוזה חדש ומופחת. לדעתי זה לא יעבור אצלו, זה יהיה עוד תרגיל פדרמני שייכשל, זו הסיבה שהערכתי בת'רד השני שגם אליהו כמו אוחיון לא יהיה במכבי בעונה הבאה. אבל לאירופה אני מעריך שלא יצא, ומכאן הדרך לחיפה לא מופרכת בכלל. שוב, בשנה הבאה חוק רוסי לכולם, וגם חיפה תשאף להביא אליה ישראלים מובילים.

גם אם משחק האופציה שאתה מדבר עליו יתממש, אין סיכוי שחיפה יציעו לו יותר מאלקטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:20 pm 
Junior

הכי חשוב שחיפה תתחיל לשלם מס אמת, לא להעלים מס, ולהפטר מהעבריין המס הנמלט שקנה אותה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:24 pm 
Hall of Famer

וכמובן, שאוהדי הפועל ת"א (!!!) ימשיכו להטיף לכולם על התנהגות הולמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 1:41 pm 
Junior

1. בעלים
2. כן
3. זה שאוהד שר שירי שואה לא משפיע על המשחק. זה שקבוצה משקרת לשטונות המס, נותן לה יתרון לא חוקי.

קאפיש?

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:16 pm 
Hall of Famer

לפי ראי שעל הקיר , הישראלים של מכבי בעונה הבאה יהיו שלומי הרוש , יחזקאל סקוורר ואור סולומון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:39 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

גם אם משחק האופציה שאתה מדבר עליו יתממש, אין סיכוי שחיפה יציעו לו יותר מאלקטרה.

לא הייתי אומר שזה ודאי, ברור שזה יכול גם לא לקרות, אבל לא אפול מהכסא אם זה יקרה. אני חושב שאת הסכומים שמכבי תרצה להוריד אותו אליהם, חיפה כן תוכל להציע, גם אם בקצת מאמץ. בטח בהתחשב בזה שזה שחקן ישראלי מוביל בעידן שבו גם היא מחוייבת לחוק הרוסי (וכמובן, גם שלוקחים אותו ממכבי). בטח אם מוסיפים איזה אטב או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:41 pm 
Sophomore

האטבים הם לא רק לאמריקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 2:42 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לפי ראי שעל הקיר , הישראלים של מכבי בעונה הבאה יהיו שלומי הרוש , יחזקאל סקוורר ואור סולומון.

זו אולי הקצנה, אבל אני כן חושב שמכבי בבעייה גדולה, בעיקר נוכח המחשבה - המוטעית לדעתי - שאוחיון יישאר. לדעתי אוחיון הוא כבר בגדר שחקן קובאן, אבל במכבי משוכנעים אחרת, וכשהם יראו שזה לא כך הם יהיו בבעייה.
על אליהו דיברתי. אני לא רואה את הפדרמנים משלמים לו את האופציה שלו, ואני לא רואה אותו נשאר בצורה אחרת.
הישראלים המובילים של מכבי בשנה הבאה יהיו מן הסתם פניני, טיוס, לנדסברג ואולי עוד איזה משהו לא-מאד-שובר-שוויון שיקחו מהליגה סטייל בן רייס/ניצן חנוכי.

לא משנה. דיברתי על מכבי מספיק, זה לא ת'רד עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:15 pm 
Sophomore

דרך אגב, היתכן שהאלופה לא תשחק בגביע ווינר היוקרתי, עקב מסע הופעות בארה"ב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2013 10:49 pm 
Hall of Famer

יתכן, וכבר ידוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 7:00 am 
Junior

על מכבי אפשר לדבר בנושא על מכבי. על חיפה נכתב שרוזן ינסה למצוא ספונסר נוסף וללכת ליורוליג-קאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2013 9:21 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא משנה. דיברתי על מכבי מספיק, זה לא ת'רד עליהם.

דווקא כן, מכבי חיפה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 4:05 am 
Sophomore

תגידו מה ההון של ג'ף רוזן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 8:42 am 
Hall of Famer

חיפה תהיה חייבת להתחזק בגזרה הישראלית ( חוק רוסי , 2 משחקים בשבוע וכו' ) . מורן רוט הוא תחליף די מתבקש למקל , יבזורי יכול להיות אופציה טובה מאוד למחליף בעמדות 2-3 , ומן הסתם יגיע גם איזה מתאזרח תורן .
טריו שחקני הפנים אמור להישאר ( קוז'יקרו , שוטבין וצ'וברוביץ' ) , כך שלפחות בגבוהים הם מסודרים כרגע .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 9:14 am 
Sophomore

חייב לציין שצוברוביץ מבחינתי הוא סוג של הפתעה, נתן בגמר כמה דקות הגנה טובות מאד ומהלך נאה מאד בפוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 11:46 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

צריך לזכור שחובה 3 שחקנים מתחת לגיל 25.
שוטבין בינואר בן 25, לדעתי כיוון שעם תחילת העונה הוא עוד לא בן 25 אז הוא נחשב בין השלושה, זה מחזק את מעמדו להישאר (וממילא יש לו חוזה לעוד עונה), עם זאת אני לא יודע אם הוא עצמו ישמח להישאר, הוא שיחק העונה בחיפה עוד פחות דקות ממה ששיחק בעונה שעברה באשדוד, והיה גבוה חמישי (אחרי תומאס, קלאת'ס, עידו, צ'וברוביץ).

בראין כהן שגם הוא לא שיחק בכלל הוא גם כן פחות מ 25 (במאי 2014 יהיה בן 25). אולי זה גם ישאיר אותו במועדון כשחקן 11 - 12, ונכון, מאד ייתכן שיביאו מתאזרח אחר צעיר שסיים קולג'.

הייתי מאד מאד מנסה להחתים את אור סולומון מראשל"צ כשחקן מתחת לגיל 25 וגם כאחד משלושת הישראלים הבכירים, ובהחתמה ארוכה לכמה שנים טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2013 2:12 pm 
Senior

אבל למה שראשון יתנו לסולומון ללכת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 189 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר