סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' מאי 02, 2025 7:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 9:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע מה לחשוב על זה.
אני מניח שהשמועות על פי.דידי הן בעיקרון לא הרבה יותר מזה. אני לא חושב שלברון הוא המפלצת שהוא פי.דידי, זה ברור.
אבל כששמועות נקשרות אליך, וכשהאיש שאמר שהוא ישחק 82 משחקים העונה, ואחרי מליון שנה בליגה, ופתאום בגיל 40, משחק אותה אנדרו וויגינס וצריך טיים אאוט מהמשחק - צריך לכתוב על זה בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 10:59 pm 
Sophomore

בהחלט חשוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 11:08 pm 
Freshman

איפה ראית אותו אומר שהוא לוקח פסק זמן מהמשחק? ואיפה ראית שמועות חוץ מטרולים שהדביקו שמועות על קשרים לדידי לבערך כל כוכב שחור בארהב?

"LeBron is not with the team right now," Lakers coach JJ Redick said after practice. "He's out for personal reasons, excused absence."

James sat out the Blazers game because of soreness in his left foot. It was the first game James, 39, missed all season.

With the schedule providing a break -- L.A. plays just two games in a 10-day stretch from Dec. 9-18 -- Redick gave the entire team Monday off and designated Tuesday as an optional "get what you need" day.

..
"In game, he's asked for a sub a couple times because he's gassed," Redick said. "For us, we have to be cognizant as we play more and more games, just the cumulative effect of playing a lot of minutes and Sunday, being banged up with the foot thing, it felt like a good opportunity for him to get some rest."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 11:13 pm 
מנהל פורום

צריך לחכות
אין שום דבר במה שהבאת שהורג את השמועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 11:29 pm 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
איפה ראית אותו אומר שהוא לוקח פסק זמן מהמשחק? ואיפה ראית שמועות חוץ מטרולים שהדביקו שמועות על קשרים לדידי לבערך כל כוכב שחור בארהב?

"LeBron is not with the team right now," Lakers coach JJ Redick said after practice. "He's out for personal reasons, excused absence."

James sat out the Blazers game because of soreness in his left foot. It was the first game James, 39, missed all season.

With the schedule providing a break -- L.A. plays just two games in a 10-day stretch from Dec. 9-18 -- Redick gave the entire team Monday off and designated Tuesday as an optional "get what you need" day.

..
"In game, he's asked for a sub a couple times because he's gassed," Redick said. "For us, we have to be cognizant as we play more and more games, just the cumulative effect of playing a lot of minutes and Sunday, being banged up with the foot thing, it felt like a good opportunity for him to get some rest."

אתה שואל אותי אם עשיתי מחקר על בן אדם שלא קורא בפורום (או עברית, או בפורומים מן הסתם פור דאט מאטר) - אז לא.
הכל משמועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 13, 2024 11:55 pm 
Freshman

אבל אין שום חדש בזמן האחרון גם בחרושת השמועות, אף אחד לא הביא משהו חדש בגזרה הזאת. מה שמריצים הטרולים ברשתות החברתיות (ושם כל השמועות האלה נמצאות, שם ולא בשום מקום אחר) בחודש האחרון זה אותם חומרים שהריצו בשבוע הראשון שהתפוצץ כל סיפור הפאף.
אז אותם טרולים עכשיו לוקחים את השמועות שהם המציאו, עושים 1+1 לזה ששחקן בן 40 מפסיד שניים מתוך 82 משחקים אחרי שחודשיים הוא לא מסוגל לזוז בהגנה ושהקבוצה שלו בדרך הברורה ללוטרי, מגיעים לתוצאה של 7 שזה בטוח לא מנוחה אלא היעלמות בגלל השמועות שהם המציאו, ואתה חושב שזה משהו שחייבים להציף ולא לחכות כמה ימים ולראות אם הוא חוזר לשחק. אוקיי.
וגם לא רק הצפת שמועות, גם כתבת שהוא עושה אנדרו וויגינס וצריך טיימאאוט מהמשחק, כאילו זה משהו שהוא הצהיר. מחקר של עשר שניות מראה שהוא לא הצהיר על שום הפסקה מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 14, 2024 12:04 am 
Sophomore

השמועות כרגע זה בגלל סרטון מלפני כמה שנים שעכשיו צץ שלברון אמר ליד דידי שכולם יודעים שאין מסיבות כמו המסיבות של דידי.
ועכשיו רדיק אמר שלברון לא בא מסיבות אישיות ושהוא לא בטוח שיצטרף לטיסה הבאה כי סיבות אישיות שלא יודע מתי יחזור, כמובן יכול להיות שעוד כמה ימים וזה לא קשור, אבל יש סיכוי מסוים קטן שיש קשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 14, 2024 12:06 am 
Hall of Famer

שוב. לא עשיתי מחקר
אבל גיגול של חמש שניות, מראה מיליון תוצאות על כך שזה personal reasons

https://wccfradio.iheart.com/content/20 ... l-reasons/
https://www.dailymail.co.uk/sport/nba/a ... -fans.html
https://www.dailymail.co.uk/sport/nba/a ... -fans.html

האם בדקתי את האמינות של אי מאלו - התשובה היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 14, 2024 5:34 am 
Hall of Famer

קרטמן. כל האתרים כולל פוקס וקדפם אומרים את אותו הדבר. זאת כבר לא שמועה שהסיבות הן אישיות אל-לה וויגינס

עכשיו האם זה קשור לפי דידי?? זה כבר באמת ספקולציות מרחיקות לכת בלבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2024 11:53 am 
מנהל פורום

https://www.espn.com/nba/story/_/id/429 ... -grizzlies
הוא מתראיין אחרי המשחק שבו הוא חזר לשחק
מה אני אגיד לכם
הפציעה עם הכרונולוגיה הכי משונה שראיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי