סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 30, 2025 9:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אפריל 20, 2025 5:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מיאמי
לא חושב שתמצאו קבוצה שסיימה שלוש עונות ברציפות באותו מקום בקונפרנס שלה
חוץ ממיאמי
מה עוד יש להגיד על מיאמי?
לאן נעלם חקאז שהיה המותק הרשמי של מחזור הרוקיס שלו?
למה שועלי כדורסל כמו ספו ופט ריילי הימרו על קלף כושל כמו רוייזיר?
על איזה הגנה חשבו שם במיאמי כשנתנו את המפתחות של הקבוצה לטיילר הירו?
האם יקחו משחק אחד בסידרה נגד הקאבס?

קליבלנד
מקובל לאהוב להעריך ולהעריץ את הקאבס על ההישג המופלא של העונה, אבל אם מציצים בדירוג הקבוצות הבזבזניות של העונות הקרובות, מגלים תמונה מחרידה שהיא ולא בוסטון הולכת להיות הקבוצה היקרה בליגה
כלומר כמו בסיפור פאוסט של גתה, לא פלא שהיא כל כך מוכשרת, היא הרי מכרה את נשמתה לשטן הנקרא אפרון
כמו במקרה של בוסטון, אני מאמין שזה לא בר קיימא, וכבר בעונה הבאה (בטח אם זו לא תגמר באליפות) נראה הפטרות של הקאבס מחוזה אחד או שתיים, בשביל לשחרר את עניבת החנק
למשל ג'רט אלן על ווץ' כחוזה נגמר
זו הפעם הראשונה בהיסטוריה של הפרנצ'ייז שהוא מסיים מקום ראשון במזרח בלי לברון והאלפא דוג הוא דונובן מיטצ'ל
הצצה בסטט ובטח במתקדמות רומזת שהאיש זז טיפה הצידה בשביל לתת לשחקנים אחרים בקבוצה לבוא לידי ביטוי, בטח לגרלנד
היוזג' ירד בזמן שהכמות הזריקות לא ירדה מה שרומז ליותר קטצ' אנד שוט ופחות זריקה מכדרור, מה שמוריד מהיעילות שלו אבל נותן לגרלנד להתפתח
לגרלנד הייתה עונה מאוד לא בריאה בעונה הקודמת, קשישות רכלניות בסימטאות קליבלנד ילחשו למי שמוכן להקשיב שהוא בכלל לא היה כשיר בפלייאוף ושיחק פצוע
מובלי בעונת הקריירה שלו, עם מועמדיות ליותר מתואר אישי אחד

תחזית
קאבס ב4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 2:27 pm 
מנהל פורום

אז אתמול תחת מעטה חשאיות התנהל המשחק בקליבלנד
ספו הלך על השחקנים שהוא מאמין בהם וסחט אותם עד הסוף, קרוב ל40 דקות להירו, באם, וויגאנס
אחר כך באו מיטצ'ל (ההוא של סאק וטורנטו) והייסמית' יותר לכיוון ה30 מאשר ה40, שחקנים אחרים עם ניסיון פלייאוף ושחקנים לא רעים בפני עצמם כמו סלואו-מו ודאנקן רובינסון קיבלו 7 דק' ו14 דק' בהתאמה
אני מספר את סיפור הדקות, כי לא ככה הוא שיחק בפלייאופים קודמים, נתן צ'אנס ל"אלמונים" וניהל את האנרגיות של השחקנים שלו ככה שמיאמי תסיים את המשחק חזק
חקאז למשל קיבל פחות משתי דקות, יוביץ' כנ"ל
עם שחיקה כזו של השחקנים הבכירים, אין פלא שהבריחה של הקאבס באה דווקא בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 21, 2025 6:48 pm 
Sophomore

שכחת את הסיפור של המשחק. טיי ג'רום הנפלא, שבחרתי בו לשחקן השישי שלי, עם 28 נקודות, 18 מהן תוך 7 דקות מופלאות בסוף הרבע השלישי ותחילת הרביעי שלקחו משחק של 6 הפרש ועשו ממנו 20 הפרש.

הגארדים של הקאבס, מיצ'ל, גארלנד וג'רום היו כולם נהדרים, עם 85 מתוך 121 הנקודות של הקבוצה ב-90 דקות משותפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 24, 2025 8:48 pm 
מנהל פורום

אני חושב שהסיבה שהוא לא מועמד לשחקן השישי, זה בגלל שהוא לא עומד בקריטריון ה20 דק' למשחק

בכל אופן ראיתי עכשיו את הקונדנס גיים של המשחק האחרון
מיאמי נתנה יופי טופי של פייט, 3 דקות לסיום זה היה רק 2 לקאבס אחרי שמיאמי פיגרו ב 20
ורק שתי שלשות מקילומטר של מיטצ'ל סגרו עניין לטובת הקאבס
כבוד למיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 12:03 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
אני חושב שהסיבה שהוא לא מועמד לשחקן השישי, זה בגלל שהוא לא עומד בקריטריון ה20 דק' למשחק

אם זה המצב, זה מעניין. קודם כל, כי הוא שיחק 19.9 דקות למשחק, אז קליבלנד בקלות יכלו לתת לו 40 דקות באחד או שניים מהמשחקים חסרי החשיבות בסוף העונה כדי שיעמוד בקריטריון. אבל מעבר לזה, זה נשמע לי כמו קריטריון טפשי במיוחד. אפשר עוד להבין מספר מינימלי של משחקים. אבל אם שחקן עולה מהספסל וב-18 דקות משחק משאיר חותם משמעותי מאוד על הקבוצה שלו (כמו שג'רום עושה), למה שזה יעמוד כנגדו?

בלי קשר, נדמה לי שכבר כתבתי בעבר שבשנה הבאה קליבלנד יתקשו מאוד להשאיר אותו אצלם. השכר הזעום שלו (2.5 מיליון העונה) אומר שהם יוכלו להציע לו רק חוזה מוגבל מאוד (בדומה למצב שהיה עם דנבר ובראון אחרי האליפות) וגם ככה הם יהיו מעל האייפרון השני אז לא ברור כמה תיאבון יהיה להם להוסיף עוד חוזה משמעותי.

לאור מה שהוא הראה השנה (23 נק' ו-6 אסיסטים פר 36, עם 64% טרו שוטינג למרות כמות גבוהה של נקודות בייצור עצמי), לגמרי שווה לקבוצה שצריכה רכז מוביל להמר עליו בשכר של נניח 20 מיליון. למשל פורטלנד, אורלנדו (יכול לעזור להם בקליעה), מיאמי, מינסוטה, סקרמנטו, או אולי אפילו יוסטון כתחליף זול יותר לפרד ואן וליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 25, 2025 12:12 am 
מנהל פורום

אוהב את הכיוון של יוסטון
לבנות על אמן כפוינט ולהוסיף את הקליעה של טיי ג'רום
שמים על טיי 25 מיליון ועוד נשאר עודף 20 מיליון מפרד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 26, 2025 10:37 pm 
מנהל פורום

5 דקות מתחילת המשחק מיאמי הובילה 6:15
7 דקות מתחילת המשחק התוצאה הייתה 15:15
משם זה היה רק של הקאבס
רגלנד לא שיחק, דונובן מיטצ'ל היה 14:4 מהשדה ועדיין זה קלי קלות 124:87 כמה זה? 37 הפרש
0:3 לקאבס כמו OKC הם צריכים לגמור את זה במשחק הבא ולקוות שמילווקי ואינדי ימרטו אחת לשניה את הנוצות לפני שיגיעו לסדרה מולם

מובילי אגב, קיבל את התואר של שחקן ההגנה של השנה, אחד הצעירים בהיסטוריה, אם הכריש או הקריש לא היה מתנחל בכתף של וומבי, אז וומבי היה הופך להיות שחקן ההגנה של העונה הצעיר בהיסטוריה של הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 27, 2025 1:23 am 
Junior

וזה הוסיף 50 מליון דולר לחוזה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 3:31 am 
Hall of Famer

לא נעים בכלל, כבר היה עדיף לא להגיע לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 12:39 pm 
מנהל פורום

הסדרה נגמרה בזמן שישנתם
לא רק אתם, אלא כל מי שלא היה במשחק, ישן
54 זה ההפרש בין 138 ל83
סדרה גרועה מאוד להיט, שהראת שאין לה את מה שצריך לעשות עונה טובה, בעונה הבאה
בניגוד לאורלנדו למשל
התקווה שמיאמי תתן סדרה שתרמוז שיש בה איכויות שאפשר לפתח ולתת לזמן לעשות את שלו, נמוגו
הירו 1 מ 10 מהשדה. 4 נק' במשחק כולו

מיאמי בעונה הבאה:
נחלק את זה לשתי אפשרויות
החלשות זמנית לצורך בניה מחדש ואפשרות שנייה להתחזק בטרייד על שחקן טוב במיוחד
בגלל אילוצי זמן, אתרכז רק באופציה של החלשות זמנית לצורך פיתוח שחקנים ובחירות דראפט גבוהות
באם הוא השחקן היחיד שחייב להשאר, לא משנה מה, יש לו את האופי לתת לצעירים תרבות כדורסל וספורט נכונים
כל השאר יכולים להלקח בחשבון בטרייד שיחליש לטווח הקצר ויאפשר לגדל בשקט את יוביץ וור וחקאז
ואז נשארים עם: וויגאנס (58 מיליון לשנתיים) סלו-מו (19 מיליון לשנתיים) הירו (64 מילין לשנתיים) רויז'יר (27 מיליון לשנה. חוזה נגמר) דאנקן רובינסון (20 מיליון לשנה. חוזה נגמר)
לכולם יש ערך בשוק כי חוזה נגמר (רוז'ר ורובינסון) כי הם שחקני כדורסל טובים (הירו, וויגאנס וסלו-מו) לקבל עבורם חוזים נגמרים אחרים קצת יותר נמוכים עד כמה שחוקי הטריידים מרשים, בחירות דראפט לא חייבים להיות בררנים בקטע של הבחירות דראפט ושחקנים צעירים שלא מתאימים למפת דרכים של הקבוצה הנוכחית שלהם (מרפי הרב ג'ונס, ג'יילן גרין)
הם יכולים גם להציע את כולם תמורת יאניס וספיגת החוזה של דיים שהוא למעשה שחקן גמור
אבל זה כבר סיפור אחר, חצי ליגה לוטשת עיניים למשבר במילווקי ומפנטזת על יאניס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 1:48 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
54 זה ההפרש בין 138 ל83

אפשר להתווכח על זה... :D

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 1:49 pm 
מנהל פורום

נעשה את קצר
מודה באשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 2:14 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם הייתי בונה דווקא על חאקז בתור הגרעין הצעיר של ההיט, הוא כבר בן 24, נראה הרבה פחות טוב בעונה השנייה שלו, והוא רק בשנה צעיר מהירו.

דווקא הירו עשה השנה קפיצה די יפה אחרי ש-3 שנים היה נראה שהוא קצת תקוע וקצת פציע, מיאמי נתנה לו את המפתחות אחרי סאגת באטלר והוא השתפר מאוד, גם בקליעה (עלה מ-43-44% מהשדה שזה לא משהו ל-47% שזה טוב) וגם באסיסטים, וכל זה כשהוא משחק 77 משחקים העונה.

הבעייה העיקרית של מיאמי היא שיש לה קצת עומס בקו הקדמי עם יוביץ'-וור-באם שכולם צריכים הרבה דקות, אני הייתי מנסה לשחרר קצת את הפקק הזה ולהביא ווינג איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 4:46 pm 
Junior

מיאמי חוטפת סוויפ אחרי 92 הפרש בשני משחקי הבית.
היט קולצ'ור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 4:48 pm 
מנהל פורום

רוני
המספרים יפים הסיפור מאחוריהם הרבה פחות
הוא קיבל קבוצה להוביל, הכדור היה קודם כל בידיים שלו
מה שקרה המספרים עלו כי הusge עלה והוא באמת שחקן התקפה מעולה
הקבוצה דישדשה כי הוא שחקן הגנה לא טוב, לא סתם לא טוב, הוא הפך להיות פוינט אוף אטקט שזה אולי הטייטל הכי לא נעים לקבל
הוא לא יכול להיות השחקן המוביל ואפילו לא הגארד המוביל בקבוצה עם שאיפות
אם עד העונה עוד חיכינו לראות כשיהיה בריא כשיקבל הזדמנות להוביל
אחרי העונה הזו כבר לא צריך לחכות
לגבי חקאז אתה צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 4:51 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
רוני
המספרים יפים הסיפור מאחוריהם הרבה פחות
הוא קיבל קבוצה להוביל, הכדור היה קודם כל בידיים שלו
מה שקרה המספרים עלו כי הusge עלה והוא באמת שחקן התקפה מעולה
הקבוצה דישדשה כי הוא שחקן הגנה לא טוב, לא סתם לא טוב, הוא הפך להיות פוינט אוף אטקט שזה אולי הטייטל הכי לא נעים לקבל
הוא לא יכול להיות השחקן המוביל ואפילו לא הגארד המוביל בקבוצה עם שאיפות
אם עד העונה עוד חיכינו לראות כשיהיה בריא כשיקבל הזדמנות להוביל
אחרי העונה הזו כבר לא צריך לחכות
לגבי חקאז אתה צודק

יכול להיות שאתה צודק לגבי הירו, אבל גם יכול להיות שהוא ישתפר בהיבט הזה, הוא צריך לקחת את סטפ קארי כמודל לחיקוי בהיבט הזה, קארי אף פעם לא היה ולא יהיה מגן ענק, אבל בתחילת הקריירה שלו הוא היה די נוראי וגם לא נתפס בתור מישהו שיכול להשתפר בגלל המימדים שלו. הירו הוא כשרון התקפי מספיק משמעותי בשביל לעבוד איתו על הדברים האלו ולהפוך אותו, לכל הפחות, למישהו שהתקפות לא מחפשות אותו אקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 5:03 pm 
Hall of Famer

קרי הוא שומר מעל הממוצע בליגה בשנים האחרונות והיו לו כמה מהלכים הגנתיים נפלאים מול יוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 6:18 pm 
מנהל פורום

ומה אתה חושב על העתיד של הירו במיאמי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 9:28 pm 
Hall of Famer

מרגיש שבין אוהדי הליגה כאן בארצנו הקטנטונת קליבלנד היא אנדרייטד. מזכיר לכם מה הם עשו לסלטיקס בבוסטון כשהקרב על המקום הראשון במזרח היה פתוח. ואת מה שהם עשו להיט במשחק 4 הם עשו בלי גארלנד. קבוצה חזקה מאד התקפית והגנתית, קונטנדרית למהדרין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 10:09 pm 
מנהל פורום

יש סימנים להיותם ה"דבר האמיתי"
כרגע הם מפגרים בהימורים אחרי בוסטון
הם עם הרכב דומה שהפסיד לבוסטון
מה בכל זאת השתנה?
ההתקדמות של מובלי
האנטר
וג'רום
בוסטון היא אותה בוסטון, רק מנוסה יותר
בפלייאוף ההוא, מיטצ'ל היה פצוע בחלק מהסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 10:39 pm 
Hall of Famer

ברור שקליבלנד היא קונטנדרית ומסוגלת לזכות באליפות וזה לא יפתיע אף אחד ואף אחת, אבל היא קונטנדרית מהסוג של דטרויט של פעם, שכן מיטצ'ל הוא לא סופרסטאר ולכן אולי הנטייה הטבעית - והכנראה לא מוצדקת - היא לתת להם פחות קרדיט ולהעדיף קבוצה שכבר עשתה את זה והוכיחה.

ספציפית מול בוסטון - מאוד תלוי איך בוסטון תגיע לסדרה, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 11:04 pm 
Hall of Famer

אני כבר איבדתי מזמן את דרכי בתוך הלימבו של סופרסטאר או לא והאם צריך אותו ומה צריך לידו, אבל קליבלנד היא וואחד קבוצת כדורסל חזקה ודווקא ההשוואה לדטרויט היא לא משהו. מיטצ'ל אולי "לא סופרסטאר" או מה שזה לא אומר, אבל הכישרון ההתקפי שלו בכמה רמות מעל מה שהיה לריפ וצ'ונסי, והוא וגארלנד מסוגלים לייצר הרבה יותר כח אש מהקו האחורי. וגם בקו הקדמי, בן וואלאס בפיסטונס של אז היה חתיכת עוגן הגנתי, אבל מביך לגמרי בהתקפה. לעומת זאת מובילי בתור שחקן הגנה מעולה הוא גם שחקן התקפה משמעותי ורב גוני. קליבלנד 2025 הרבה יותר מוכשרת מדטרויט 2004, ואני יכול להסכים שרק העובדה שהם עוד לא נתנו פלייאוף גדול בתצורה הנוכחית נותנת להם הערכת חסר. אבל זה כנראה ישתנה אחרי הפלייאוף הזה.

לגבי בוסטון, כל סדרה באשר היא תלויה ב"איך הקבוצה תגיע לסדרה, אם וכאשר". הסלטיקס יעברו את המג'יק, ואני דווקא לא מאלה שמזלזלים בניקס למרות כל ההפסדים שלהם לקבוצות הצמרת בסדירה. זאת הולכת להיות סדרה מעניינת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 29, 2025 11:12 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
מרגיש שבין אוהדי הליגה כאן בארצנו הקטנטונת קליבלנד היא אנדרייטד. מזכיר לכם מה הם עשו לסלטיקס בבוסטון כשהקרב על המקום הראשון במזרח היה פתוח. ואת מה שהם עשו להיט במשחק 4 הם עשו בלי גארלנד. קבוצה חזקה מאד התקפית והגנתית, קונטנדרית למהדרין.

מצד שני, אחרי כזה סוויפ, הם צריכים להיזהר לא להגיע זחוחים, נראה מה יהיה בחצי, סביר להניח מול אינדיאנה. בשביל קליבלנד עדיף שהסדרה בחצי תהיה טבילת אש שורטת יותר שתכין אותם למפגש מול הסלטיקס.

אני יכול להבין את ההשוואה לדטרויט ההיא. אני חושב שקליבלנד הנוכחית גם הרבה יותר מוכשרת התקפית וגם הרבה יותר עמוקה. מצד שני, דטרויט המדוברת הייתה מקבוצות ההגנה הגדולות של כל הזמנים, קליבלנד הזו איננה קבוצת הגנה היסטורית כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 12:19 am 
Junior

מיטצל הוא עד כה בדירוג שלך לא סופרסטאר, אבל אולי בעוד חודש הוא ייקח אליפות וזה יהפוך אותו מיידית לסופרסטאר בדירוג שלך.
כבר היו לו הופעות בallnba והשנה אולי יהיה בקבוצה הראשונה או השניה. אם קליבלנד עוקפים את בוסטון שנה הבאה אולי הוא יהיה במירוץ המופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2025 12:40 am 
מנהל פורום

יש גם למובלי קייס על אחת משלושת החמישיות
זו גם הקבוצה השלישית הכי יקרה בליגה אחרי בוסטון ופיניקס בעונה הבאה
כלומר זו לא חבורת נגרים משחקת קשוח ומצאה כימיה
זו קבוצה של שחקנים בכירים עם חוזים גדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי