סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 11, 2025 2:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 6:34 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד דבר מעניין שעולה מהתשפוכת של אהוד, זה התיעוב ל"משטר הציוני המושחת". כצפוי, הגענו לשלב הזה בחומייניזם היהודי. אני מזכיר: טאו ו"הר המור" שלו הם הסמל ל"ישיבות הקו", דהיינו הקו הממלכתי, זה שרואה במדינה קדושה כי היא ראשית צמיחת גאולתנו ויסוד כסא ה' בעולם. כפי שישעיהו ליבוביץ' חזה במדויק בזמן אמת, ההתפעמות הפאשיסטית של קוק האב ממדי הצבא ("מדי קודש") עברה לגרסה הפחות חכמה של הבן שלו, והגיעה לגרסתה אצל "בכיר התלמידים" טאו: זה קדוש אם זה מתנהג כמו שאנחנו קובעים שזה קדוש, אחרת זה מושחת ומתועב. מערכת המשפט החילונית היא תועבה כי היא לא יונקת מדין תורה, אבל קצב האנס הוא מגן מסורת ישראל כי הוא סרב לקבל משלחת רפורמים.

אז כמו שרובנו כאן מרגישים כלפי אהוד, עם אוהבים כאלה, אולי עדיף שונאים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 6:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זו אהבה כמו של הבחור שאומר לבחורה שדוחה אותו "אבל אומרים לך שאני אוהב אותך יא מטומטמת! למה את לא אוהבת אותי חזרה?"

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 6:49 pm 
Sophomore

ראי יקר, אל תעלה להתקפה כרגע. תתגונן.
השאלה היא אליך, ל"הכהן", ולשאר החברה שרמזו פה שרבנים חרד"לים מטיפים לרצח.
אם נכון מה שאתם אומרים, והרבנים החרד"לים בדבריהם יכולים לגרום לרצח, איפה כל הרציחות במגזר החרד"לי?

אני יוצא מנקודת הנחה בשני דברים :
א. שהתכוונתם ברצינות למה שכתבתם שהרבנים החרד"לים מדברים שטויות שיכולות לגרום לרצח.
ב. שאתם אנשים חכמים.

מכיוון ששתי הנקודות האלו לא מסתדרות עם המציאות (לא ידוע לי על יותר מידי רציחות בציבור החרד"לי, ותסלחו לי שאין לי נתונים רשמיים), לכאורה אני אמור לוותר על אחת מהנחות המוצא. אבל קשה לי, אני לא מצליח לוותר על אף אחת מהן.
אז מה שקורה לדעתי זה שהשנאה שקיימת בכם לציבור החרדלי ומנהיגיו, גורמת לכם פשוט לכתוב שטויות.
מנגנון המשטמה שקיים בכם כלפי הציבור הזה, פשוט חזק מאד.

הכהן היקר, אם ה"ציונית" זה "שלום עכשיו", בנימין נתניהו (מנהיג עצום, אבל המושחת בקטנה) ביביסטים, נפתלי בנט וכו', אז אני לא ציוני.
אם הציונות זה סמוטריץ' פייגלין ובן גביר, אז אני הכי ציוני בעולם.
כרגע זה נראה כמו משטר ציוני מושחת (תביט בממשלה המנופחת למשל).

תומר היקר, ראשית התנצלות קטנה, הצצתי בדיון שהיה אז ומסתבר שכתבת ש"רוב האנשים חושבים שיש עם פלשתיני", ולא כתבת "רוב ההיסטוריונים", אבל לענייננו זה לא משנה כרגע אם יש עם כזה או לא.

אתה באת בטענות כלפי הלוגיקה שלי שכתבתי "הוכחתי שזה לא נכון" (כלפי הטיעון שהרבנים הקדושים נותנים לגיטימציה לאנסים).
ועל מנת לעקוץ בחזרה, אני הבאתי את המשפט שלך של "רוב האנשים (היסטוריונים) חושבים שיש עם פלשתיני".

המשפט הזה הוא במקרה הטוב אמורפי וחסר כל משמעות - הרי אינך יודע מה רוב האנשים חושבים, וגם אי אפשר באמת לדעת. וחוץ מזה, גם אם תדע מה רוב האנשים חושבים מי אמר שזה באמת מוכיח שיש עם פלשתיני (אם רוב העולם משוכנע שתאוריית האבולוציה לא נכונה, זה אומר שהיא באמת לא נכונה)?

במקרה הרע, סתם מדובר במשפט שיקרי.

בכל מקרה, אני באופן אישי מעדיף להימנע מעוקצנות מיותרת (משתדל).
אתה יהודי יקר וחכם, וגם אותך אשמח להכיר באופן אישי!
תיבת המסרים שלי ממתינה. שווה לנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 6:52 pm 
Hall of Famer

מ.ש.ל
להתגונן ממה בדיוק, טרול?
ואל תציע לי להכיר אותך אישית, אני ממש אבל ממש לא מעוניין, מספיק לי להכיר אותך מפה.
תזכור, no means no, תגיד גם לרב פאגוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 7:33 pm 
Hall of Famer

המתקרא "הכהן" ואחרים לא רמזו שרבנים חרד"לים מטיפים לרצח (הם כן, לפעמים, במילים מכובסות וברמיזות, לכל מיני אויבים פוליטיים וערבים, אבל לא על זה דיברנו עכשיו). זה רק קמצוץ מכמה שהדיונים איתך מטומטמים כי אתה פשוט ברמת הבנה של ילד ביסודי.

מה שכן עשינו זה להביא את הדוגמה העובדתית לאיך צבי טאו הדפקט מנע מחולה נפש עם פנטזיות אלימות מוצהרות טיפול רפואי מתאים, וכתוצאה מכך בוצע רצח. וגם דיברנו עליו ועל שאר גאוני הדור החרד"לים שמתכנסים להם כדי לדון אם לקחת אקדח או לא, אם "להגלות" תוקף מיני או לא, במקום ללכת למשטרה כמו אזרח נורמטיבי מהשורה.

והסיבה שהם מתכנסים בינם לבין עצמם במקום ללכת למשטרה, היא שהם תופשים את עצמם כאלטרנטיבה משפטית-מוסרית טובה יותר ממערכת המשפט של המדינה, ומאמינים שהם דיינים טובים יותר על פי דין צודק יותר. ההבדל מבחינתם זה שאין להם סמכות לכלוא, אז כשאין ברירה אז אין ברירה (נניח אם מוטי אלון מוגלה, אבל ממשיך לתקוף מינית אז חייבים משטרה).

חבורת דפקטים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 8:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
המתקרא "הכהן" ואחרים לא רמזו שרבנים חרד"לים מטיפים לרצח (הם כן, לפעמים, במילים מכובסות וברמיזות, לכל מיני אויבים פוליטיים וערבים, אבל לא על זה דיברנו עכשיו). זה רק קמצוץ מכמה שהדיונים איתך מטומטמים כי אתה פשוט ברמת הבנה של ילד ביסודי.

מה שכן עשינו זה להביא את הדוגמה העובדתית לאיך צבי טאו הדפקט מנע מחולה נפש עם פנטזיות אלימות מוצהרות טיפול רפואי מתאים, וכתוצאה מכך בוצע רצח. וגם דיברנו עליו ועל שאר גאוני הדור החרד"לים שמתכנסים להם כדי לדון אם לקחת אקדח או לא, אם "להגלות" תוקף מיני או לא, במקום ללכת למשטרה כמו אזרח נורמטיבי מהשורה.

והסיבה שהם מתכנסים בינם לבין עצמם במקום ללכת למשטרה, היא שהם תופשים את עצמם כאלטרנטיבה משפטית-מוסרית טובה יותר ממערכת המשפט של המדינה, ומאמינים שהם דיינים טובים יותר על פי דין צודק יותר.

וכמובן, גם כדי ש"לא ישמעו". ואז יוכלו טרולים לבוא ולהגיד ש"אצלנו לא שומעים על מקרים כאלה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 06, 2022 8:58 pm 
Hall of Famer

כי זה הערך הקדוש של "כבוד התורה" שהחרדים והחרד"לים עיוותו לחלוטין, כמו ש"גדול הדור" הליטאי אדלשטיין יצא נגד "הלבנת הפנים" לולדר במקום לומר את האמת הפשוטה שולדר הוא העבריין הכבד שביזה את התורה במעשיו.

"כבוד התורה"="שמירה על תדמיתנו כקדושים וטהורים גם כשאנחנו חוטאים בחטאים החמורים ביותר". הדבר היחיד הטוב שיש לי להגיד על שמואל אליהו זה על פועלו בתחום הפגיעות המיניות, ושלפחות הוא אומר בפירוש על עברייני המין בקהילות הדתיות זה שהם ביזו את התורה במעשיהם, וככל שהיה מעמדם גדול יותר-כך הבזיון גדול יותר. הפוך מהגישה של הטאוליבנים והמיינסטרים הרבני החרדי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:19 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ehud כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
משפט המפתח - "לא שומעים".
מעניין אם אצל החילונים יש פורומים שתפקידם זה לסגור עניינים שכאלה בלי טיפול משטרתי ובלי שישמעו.

יפה, אז אתה טוען שהם משתיקים דברים כאלו (טוב מעניין שהמקרה של שינברג יצא), את זה איני יכול לפרוך, כמו שאיני יכול לפרוך את זה שיש גמדים מעופפים (ואני לא מתכוון לנייט רובינסון).
זכותך לחשוב כך.

אבל מה שמאד מעניין אותי זה איפה הם מחביאים כ"כ הרבה גופות . . .
כנראה יודעים לחפור שם יפה ועמוק מאד, החרד"לים האלו.

הטרול מוזמן למצוא לי פורום מקביל בציבור החילוני שתפקידו, המוצהר לפחות בחלקו, הוא "לסגור את הדברים בתוך הקהילה" כדי להימנע מהכנסת רשויות החוק ומחשיפה, שחס וחלילה לא ישמעו (ואז יוכל הטרול לבוא ולהגיד ש"לא שומעים")
הוא יכול גם שלא לטרוח כי לא ימצא.

אתה יכול לשים עוד 20 מרכאות וזה לא יהפוך את זה למשהו אחר משקר.
כל מתלונן שירצה להתלונן - ידחפו אותו להתלונן. פורום תקנה יותר ממעודד להתלונן. אין בציבור הדתי שום רצון "לסגור דברים בקהילה", וגם אין שום דרך כזו חוץ מבציבור החרדי. המגמה היא ההפך. כל אדם פוגע מינית צריך לשבת מאחורי סורג ובריח ולהרבה, הציבור הדתי מחמיר בדברים הללו יותר מכם.

חבל שאין פורום מקביל כזה בציבור החילוני שיסייע לחילונים נפגעים ויעודד לפנות לרשויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

המטרה של פורום תקנה היא לא לסגור דברים בתוך הקהילה אלא לאפשר לחברה להרחיק פוגעים בלי שהקורבמות ידרשו לעבור את הויא דלרוזה של תלונה - חקירה - משפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:48 am 
Hall of Famer

כן, ברור, אין מסגרות לנפגעי תקיפה מינית בציבור החילוני, ואם יש הן לא מעודדות להתלונן...
שבו ביחד שניכם ותחליטו על הסיפור שלכם, כי אתם סותרים זה את זה.

לאן, אגב, מורחקים הפוגעים? מהו המקום האלטרנטיבי אליו הם מורחקים, לשיטתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:58 am 
Sophomore

Hacohen כתב:

תראה, לא בדיוק כתבת שהם מטיפים לרצח, זה נכון. והניסוח שלי היה לא נכון (בלשון המעטה).
אבל זה מה שכתבת:

Hacohen כתב:
קונספירציה על חייזרים זה משעשע, קונספירציות שמובילות להרג ועידוד תקיפות מיניות, אותי קצת פחות.

למה התכוונת?
האם התכוונת למקרה היחיד שלפני למעלה מ 40 שנה?
לפי מה שהבנתי לא היתה פה אמונה בקונספירציות של הרה"ג טאו שליט"א (בניגוד למקרים של ולדר או קצב),
אלא פשוט טעות קריטית ביותר, בשיקול הדעת, במקרה מאד-מאד ספציפי.

אז שוב, באיזה קונספירציות מחזיקים הרבנים הקדושים שמובילות להרג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 1:34 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
כן, ברור, אין מסגרות לנפגעי תקיפה מינית בציבור החילוני, ואם יש הן לא מעודדות להתלונן...
שבו ביחד שניכם ותחליטו על הסיפור שלכם, כי אתם סותרים זה את זה.

לאן, אגב, מורחקים הפוגעים? מהו המקום האלטרנטיבי אליו הם מורחקים, לשיטתך?

יש מסגרות והן לא מפורסמות ואיכותיות כמו פורום תקנה
אבימאל דיבר על מתלוננות שבשום פנים ואופן לא מוכנות להיחקר. שם נכנס הפורום לעזור ולפעול נגד הפוגעים. אין דרך להרחיק אותם למקום פיזי אלא להרחיקו מלתקוף עוד, כי הן לא מוכנות להתלונן. למרות הדמיונות מרחיקי הלכת של החילונים, אין לנו שום כלי להרחיק פיזית חוץ ממשטרה. הקהילה שלנו זהה לחילונית חוץ מאלמנט בית הכנסת. וגם שם אין לאף אחד שום כוח מעבר למי עולה לתורה.

במקרים רבים הפורום מעודד חזק להתלונן כדי להכניס לסורג ובריח ולמנוע תקיפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 9:14 am 
Hall of Famer

וואו פלאש, זה נורא משכנע. בעיקר כי אף אחד מאתנו לא מכיר את פרשת מוטי אלון, ה"הגליה", הפרת ההתחייבות, תמיכה בו של חלק מבכירי הרבנים גם כשהכל נחשף, ולבסוף משטרה רק כשהוא המשיך לפגוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:03 am 
Junior

הקשר היחיד בין מה שכתבת למה שכתבתי זו ההגליה

הציבור הסרוג ברובו המוחלט (90% לפחות) לא יעבור לעיר אחרת כי הרב אמר. זה נחמד שבדימיון החילוני זה ככה, זה לא הופך את זה למציאות. אלון עשה את זה , פשוט כי הוא בעל שם ופרסום היה וואחד פרסום שיפגע בו וימנע פגיעות. לכן במקרה הזה הפורום פרסם ללא תלונות של הנפגעים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:19 am 
Junior

דרך אגב, הציבור הסרוג ברובו בכלל לא קשוב לרבנים הסרוגים. למעשה רובו כלל לא מכיר ציטטה אחת של הרב דרוקמן או הרב אריאל. יש סיכוי טוב שרובו כלל לא יודע מי הוא הרב יעקב אריאל או הרב דב ליאור. שמעו פעם שיש הרב טאו הרב דרוקמן הרב אבינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:36 am 
Sophomore

ehud כתב:

Hacohen כתב:
קונספירציה על חייזרים זה משעשע, קונספירציות שמובילות להרג ועידוד תקיפות מיניות, אותי קצת פחות.

למה התכוונת?
האם התכוונת למקרה היחיד שלפני למעלה מ 40 שנה?
לפי מה שהבנתי לא היתה פה אמונה בקונספירציות של הרה"ג טאו שליט"א (בניגוד למקרים של ולדר או קצב),
אלא פשוט טעות קריטית ביותר, בשיקול הדעת, במקרה מאד-מאד ספציפי.

אז שוב, באיזה קונספירציות מחזיקים הרבנים הקדושים שמובילות להרג?

ראי והכהן, לאיזה קונספירציות מאמין הרב טאו שליט"א שהובילי להרג?
לאיזה קונספירציות מאמין הרב טאו שעודדו תקיפות מיניות?
יש לכם ראיה אחת שהאמונה של הרב טאו שיש פה קונספירציה נגד ולדר (או קצב) הובילה לפגיעה מינית אחת?
במידה ואין בידכם עדות אחת, מדוע אתם כותבים דברים נוראיים כאלו?
על סמך מה?

אנא הסבירו.

בברכת שבת שלום, והרבה אמונה, שמחה ואהבה, אהוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:41 am 
Hall of Famer

יש פה עוד אחד חוץ מאהוד שטוען שלא הוסבר כבר יותר מפעם ויותר מפעמיים על אילו קונספירציות ואילו מעשים מדובר?

פלאש, להגיד "רוב הציבור הסרוג כלל לא יודע מיהם הרב אריאל והרב דב ליאור" זו הגזמה פרועה במיוחד. בכל אופן, אני לא צריך את העדויות שלך על החברה הסרוגה מפני שגדלתי שם. ואני לא צריך אותך כדי לדעת שישיבה תיכונית בדור שלי (יליד 86) זו חברה גברית סגורה, עם המון בורות, דעות קדומות והפחדות בנושא המיני. העובדה היא שמוטי אלון עשה את מעשיו עשרות שנים עד שזה בכלל נחשף. קופלוביץ' תקף מאות פעמים אם לא יותר. אז אני לא יודע על מי אתה מנסה לעבוד, אבל עליי לא תצליח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 11:46 am 
Hall of Famer

זה היה הנוהג של הטרול גם בויכוחים קודמים. להתעלם ממה שאמרו לו ולטעון שלא ענו לו.
אני מניח שגם הרב פאגוט ומעריציו יודעים לעשות סקרול למעלה.

אשר לזה:
FLASH כתב:
הקשר היחיד בין מה שכתבת למה שכתבתי זו ההגליה

הציבור הסרוג ברובו המוחלט (90% לפחות) לא יעבור לעיר אחרת כי הרב אמר. זה נחמד שבדימיון החילוני זה ככה, זה לא הופך את זה למציאות. אלון עשה את זה , פשוט כי הוא בעל שם ופרסום היה וואחד פרסום שיפגע בו וימנע פגיעות. לכן במקרה הזה הפורום פרסם ללא תלונות של הנפגעים

נעזוב לרגע את זה שמשתמע מהטקסט שלך שמה שהניע את פורום תקנה לפרסם את סיפור אילון הוא, כאילו, עצם העובדה שהסכים לגלות לעיר אחרת... נגיד שלא התנסחת טוב.
אבל - לא דילגת פה, בנוחות רבה, על כמה שלבים בסיפור הזה שבמהלכם נפגעו עוד?...

ואני לא יודע לגבי 90% מהציבור. אבל אני יודע ש-100% מאלה שפגעו, או קרוב לזה, שיבואו אליהם מפורום שהוא לא רשות אכיפת חוק, אבל של אנשים בעלי שם והשפעה בקהילתם, ויגידו להם "אנחנו יודעים מה עשית, תעבור לעיר אחרת ואף אחד לא ישמע על זה" - יענו "תודה לכם" ויעברו לעיר אחרת (שאני מניח שהיא לא עיר רפאים וגם שם יש במי לפגוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:09 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
יש פה עוד אחד חוץ מאהוד שטוען שלא הוסבר כבר יותר מפעם ויותר מפעמיים על אילו קונספירציות ואילו מעשים מדובר?

פספסתי. בא תאיר את עיני.
איזה קונספירציות שהרב טאו שליט"א מאמין בהם, הובילו להרג ועידוד תקיפה מינית?
האם כוונתך לקונספרציה שהמדינה מעלילה על אנשים?

אם כך, האם יש לך בדל של ראיה אחת שהאמונה (השגויה) של הרב טאו בקונספרציה עודדה תקיפה מינית?
מתי אמונה זו עודדה רצח?

יש לך מקרה דוגמה למקרה של אדם שתקף מינית בגלל טיעון הקונספירציה של הרב טאו שליט"א כלפי קצב?
אנחנו בערך בעשור אחרי שהרב טאו אמר את הדברים (שציטטת) על קצב.
האם ידוע על מקרה של תקיפה מינית אחת שנגרם מזה?

שבת שלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 12:12 pm 
Hall of Famer

פס גלילה בצד ימין, מכיר?
ואם נגמר העמוד ולא ראית, יש בצד שמאל למטה כאלה מספרים קטנים שאיתם עוברים לעמודים קודמים. מכיר?
וגם בהם יש כזה פס גלילה בצד ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 07, 2022 1:40 pm 
Sophomore

זה תמיד משעשע לראות את ניסיונות התתמודדות( הכושלים ) של אנשים שהדברים שהם מאמינים בהם מעומק ליבם פשוט לא מחזיקים מים במציאות האכזרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 08, 2022 8:38 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
דיברתי על הקונספירציות של טאו, שהובילו להרג של מיכל אלירז, לעידוד האנס קצב ולתמיכה בתוקף המיני ולדר.

קונספירציה על חייזרים זה משעשע, קונספירציות שמובילות להרג ועידוד תקיפות מיניות

שעקב הקונספירציה שלו שפסיכולוגיה/פסיכיאטריה הן סוכנות חילוניות התגלגל מהלך של הרג שיכל להמנע, שעקב הקונספירציה שלו שרודפים את קצב בגלל שסירב לקבל משלחת רפורמים הוא עודד פומבית אנס, ושעקב הקונספירציה שלו שולדר נרדף בגלל מאמר שכתב נגד ביהמ"ש העליון הוא תמך בתוקף המיני. עובדות ותו לא.

לגבי עניין הרצח - חיפשתי בגוגל לגבי דעות של הרה"ג טאו לגבי קונספירציות כלפי פסיכולוגיה ופסיכיאטריה -
לא מצאתי משהו רציני. יש אזכור של זה בדף השיחה שלו של ויקי ובקישור שתומר הביא, אבל זה שמועה ותו לא (יש גם דעות נגדיות).
אם לרה"ג טאו שליט"א היתה עמדה עקרונית נגד פסיכולוגיה ופסיכיאטריה אז סביר להניח שזה היה יוצא החוצה באופן ברור.
אם הרה"ג טאו שליט"א מתנגד לדברים ספציפיים בפסיכולוגיה ובפסיכיאטריה, זה כבר לגיטימי לגמרי, וכמעט כל רב (גם לא חרדלי)
יגיד לתלמיד שלו ללכת לפסיכולוג שיודע ששיטות מסוימות בעייתיות כלפי אדם דתי, ולא ינסה לטפל בהן.

לגבי המשפט של הכהן "קונספירציות . . . שמובילות לעידוד תקיפה מינית"
כפי שכבר כתבתי אין שום בדל של ראיה שעקב דברי הרה"ג טאו כלפי קצב, אחד מתלמידיו תקף מינית.
כלום. שום דבר.
הזיה של "הכהן", "ראי" והפירומן המתקרא "הגנה ושלשות".
המתקרא "ראי" יכול לגרוס עד מחר שקיימת בציבור החרדלי תרבות של השתקה, אבל הוא גם יכול לטעון שהוא ראה חד קרן ורוד.
חוץ מזה שעובדתית שמסתכלים על משפחות חרדליות ממוצת רואים משפחה גדולה, יציבה ובריאה.

לגבי זה שהוא תומך בתוקפים מיניים עקב קונספירציה, זו טעות. זה הכל.

שבוע טוב מלא אמונה, אושר, אור, שמחה וקבלת דעת השונה ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 08, 2022 10:06 pm 
Sophomore

חוץ מזה שעובדתית שמסתכלים על משפחות חרדליות ממוצת רואים משפחה גדולה, יציבה ובריאה.

מעניין מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 08, 2022 11:38 pm 
Hall of Famer

מ.ש.ל
אין מי שמוכיח כמה הרב פאגוט איש מגעיל יותר מתומכו הנרצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 1:32 am 
Junior

נחמד להעלות 2 מקרים (שמייצגים מה?) לומר הי אני מישיבה תיכונית והציבור הד"ל בור בעל דעות קדומות

על 75% מהציבור האנושי אפשר לטעון שהם בורים בעלי דעות קדומות. לפחות, אני חושב שיותר. בטח תיכוניסטים. כן גם חילונים.

אני מעדיף נתונים. רוב הציבור הסרוג לא לומד בישיבות תיכוניות. הוא לומד בתיכונים דתיים. מתוך 7.5 אלף מסיימי שמינית במוסדות סרוגים כל שנה, בערך 4.5 אלף מתגייסים ישירות. עוד 1200 הולכים למכינות קד"צ, חלקם בנים-בנות.

נשארנו עם 1800 שהולכים לישיבות הסדר וגבוהות.
פחות מ50% מהציבור הסרוג למד בישיבה תיכונית ועוד פחות מ25% ממשיך לישיבת הסדר/גבוהה. הרוב המוחלט ממשיך לצבא. כלומר, הם לא בקטע של ללמוד תורה או רבנים. הם בקטע של להיות דתי בסבבה

בנוסף, משהו כמו 42% מהד"ל חוזרים בשאלה לכיוון המסורתי/חילוני. כשמנרמלים לכמות הילודה בציבור הד"ל (פי 2 מחילונים), יש שיגידו שהציבור הדתי הוא הציבור שדואג להתרבות החילונים במדינה.

הכל מתחיל דרך אגב, בכך שרובם דתיים חצי קלאץ. דתי רצף כזה. שבת כשרות תפילין , אבל חי כמו חילוני למהדרין, חברות פאב חו"ל וכו. פה ושם סוכה, לעיתים מתפלל, פסח. לא ממש קשובים לרבנים ולא מכירים וגם לא מחויבים. אני גדלתי עם החברה האלה, תלמידי הרטמן הימלפרב אור תורה חורב.. כלל הירושלמים.. גם ברעננה ונתניה וכלל הערים המצב זהה, חוץ מקהילות מאוד מסוימות בפתח תקווה בת ים קרית שמואל קרית משה.. וחלק מההתנחלויות. אבל זה בטל ב60 לעומת כלל כמות דתיי הערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: