סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 10:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

לו הייתה לי זכות הצבעה
דונלד טראמפ 39%  39%  [ 15 ]
הילארי קלינטון 61%  61%  [ 23 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:40 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הנושא בדיון בינינו כרגע הוא שאתה קראת לי גזען, והאופן שבו זה מאיר את האופי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:42 pm 
Senior

יובל: "כל מי שמצביע לטראמפ גזען"
דעתן: "קראת לי גזען"
יובל: "אין לי מושג מי אתה. אמרתי שמי שהצביע לטראמפ הוא גזען"
דעתן: "לא הצבעתי לטראמפ"
יובל: ???
דעתן: "קראת לי גזען!!!!!!!!!!!!!!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:44 pm 
Senior

אז כרגע השאלה אם אתה גזען פתוחה לדיון, אבל אין ספק שאתה חבר של כבוד ב-The Derek Zoolander Center For Kids Who Can't Read Good And Wanna Learn To Do Other Stuff Good Too

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מאמר מאלף בנושא, שיובל בטח ישנא.
http://www.cracked.com/blog/6-reasons-t ... lks-about/

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 12:59 pm 
Hall of Famer

יובל, אתה לא יכול לפטור את השאלה למה אנשים הצביעו לטראמפ במשוואה הפשוטה טראמפ גזען=מי שהצביע לו הוא גזען.
אולי יש מספיק אנשים שהצביעו לטראמפ כי הם תמיד מצביעים למפלגה הרפובליקאית והם ימשיכו להצביע למפלגה הרפובליקאית גם אם תעמוד בראשה האסטרולוגית של ננסי רייגן (המנוחה?). זה מטופש, אבל יש בדיוק אותם אנשים שיצביעו למפלגה הדמוקרטית בצורה דומה.
אולי יש מספיק אנשים שסתמו את האף והצביעו טראמפ למרות הקמפיין שלו ואמרו לעצמם שהוא לא באמת גזען, אלא זה רק קמפיין וכשהוא ייבחר הדיבורים הללו לא יבואו לידי ביטוי (טראמפ עצמו אמר את אותם דברים הלכה למעשה בראיון שלו בימים האחרונות ל-60 דקות).
אולי יש אנשים שלמרות שהם חושבים שטראמפ גזען ויעשה נזק לארה"ב, הם חושבים שהילארי הרבה יותר נוראית והנזק שהיא תעשה לארה"ב יותר גדול מאשר 4 שנים עם גזען בבית הלבן?

בעיני יש המון סיבות למה הילארי הפסידה, אחת מהן היא גזענות. אתה מאד מפשט את זה.
גם הטור שעדי הביא כמובן מאד מפשט את זה ולוקח את נקודת המבט שכותבת הטור רוצה להעביר.
דרך אגב הטור שלה מאד מבולבל כי אני מבין ממנו שהציבור בארה"ב הצביע לטראמפ כתנועת נגד לעיתונות בישראל ולשמאל הישראלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:03 pm 
Senior

המאמר בקראקד אחלהבחלה והוא מסביר למה הם הצביעו לגזען.

היתרון של הכתבה שהיא מכירה בגזענות.
החסרון של הכתבה, עבורי בלבד, שלא כל כך אכפת לי כרגע מכל יועצי התקשורת למיניהם שמנסים לנתח איך אפשר לשכנע אנשים לא להצביע לגזען. זה אולי חשוב מאוד אם יהיו שוב בחירות בארה"ב, אבל העיסוק האובססיבי בזה מתיש אותי.

עמוס, אני פשוט לא שואל את השאלה הזו. אני עסוק בלהבין ולבכות על כך שאני הדור היחיד בעולם המערבי שנולד לחברה חופשית וליברלית וגדל בה. הילדים שלי ככל הנראה לא יהיו באחת. ככל הנראה זה כי לא הייתי נחמד למישהו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:19 pm 
Hall of Famer

אז אולי בכל זאת כדאי שתשאל, כי אם לא תשאל לא תדע גם איך לשנות את זה בחזרה. אבל בוא נתחיל מזה שאשכרה תקרא את המאמר ותראה מה חשוב בו ומה פחות, זו תהייה התחלה.
אבל אם אתה עסוק בלבכות, לא אפריע לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:40 pm 
Senior

אני לא מנהל קמפיין בחירות של אף אחד ואני לא חושב שכל התפיסה הצינית הזו היא חשובה עכשיו. אני בדיוק להיפך ממה שמנסים להגיד. אני מקבל לחלוטין את תוצאות הבחירות. אני חושב שהעולם הכריע שאין לו עניין בערכים של שיוויון וחופש. הם מעוניין בטראמפ פוטין וארדואן.

לחשוב איך אפשר לעבוד על אנשים כדי שירצו שגם הומואים כושים ויהודים יקבלו זכויות? זה אולי חשוב, אבל אין באפשרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:45 pm 
Hall of Famer

אז אתה לא מתכוון לשאול ולא מתכוון לקרוא. אתה כבר יודע הכל.
קח טישו ולהתראות בעוד 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 1:59 pm 
Senior

ננסה שוב.

א. קראתי את הכתבה ששמת (עוד לפני ששמת)
ב. קראתי את הכתבה/פוסט שעדי שם.
ג. הגבתי עניינית לדברים שנכתבו והבעתי אי הסכמה לגבי הרלוונטיות שלהם עבורי. אני לא אומר שהתוכן שכתוב שם אינו נכון בהכרח. הוא בהחלט אפשרי. אני פשוט לא חושב שכרגע זה הדיון החשוב.

האומה החזקה בעולם בחרה מנהיג על פי קמפיין גזעני פר אקסלנס, ללא שום עניין באמת או בעובדות. כל זה בזמן שמנהיג דומה מאוד צובר כוח עצום באירופה.

המחשבות על עוד 4 שנים פחות מעניינות אותי כרגע כי אני לא בטוח שיהיה הרבה מה להציל עוד 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:12 pm 
Hall of Famer

אז סלח לי אם אומר שראשך תקוע במקום בגופך בו השמש לא זורחת, ובדיוק בגלל אנשים כמוך טראמפ ניצח. אם היית קורא את המאמר ברצינות ובלי דיעה קדומה או מחשבה שאתה כבר יודע הכל, היית מבין שהגזענות, הגם שהיא קיימת ואיש לא מכחיש את זה, היא גורם שולי במכלול הסיבות שטראמפ ניצח.
וזו צריכה להיות השאלה לדידך. למה טראמפ ניצח ואיך אפשר למנוע שדבר כזה יקרה שוב. אבל לא. אתה עסוק בפאניקה ובכי. יבושם לך, בצורה כזו באמת תצטרך לחכות יותר מ-4 שנים (ולא בגלל שלא יהיו בחירות באמריקה, לא מבטלים את הבחירות באמריקה כל כך מהר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:20 pm 
Senior

אז לסיכום, אני הסיבה שטראמפ נבחר.
בנוסף, אני לא קראתי את המאמר ברצינות. יש לי דעה קדומה. הראש שלי בתחת. אני עסוק בפאניקה ובבכי. ואם אני לא אשנה את דרכי, טראמפ ייבחר שוב.

נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:29 pm 
Hall of Famer

נו, מה אני אעשה. זה משתקף בתשובות שלך. אתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה לשאול למה, ומה הלקח, כי אתה עסוק בלבכות. זה אתה אמרת, לא אני.
ולכן גם לא קראת את המאמר ברצינות, וזה ניכר מזה שטענת שהנקודה העיקרית בו היא "שהוא מכיר בגזענות", כי באת מהבית עם החשיבה הפשטנית הזו כאילו זה ורק זה היה האישו בבחירות האלה. אתה לא מסוגל להבין מה שהמאמר טוען, ואם היית קורא אותו ברצינות היית רואה כמה שולית השאלה הגזענית הייתה בבחירתו של טראמפ. זה שאתה צועק "זה כי העולם רוצה ארדואנים" מראה שלא הבנת כלום, ולכן, בגלל שאתה לא מבין את הבעייה, גם לא יהיה לך פתרון.
והגישה הזו היא בדיוק המיקרוקוסמוס לסיבות למה טראמפ ניצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:34 pm 
Senior

[עריכה - בעצם עדיף פוליטיקלי קורקט].

אני לא מבין כלום, ראי. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:41 pm 
Hall of Famer

אמאל'ה, איזה פחד. יובל הפסיק להיות נחמד. אתה בטח לא רואה דרך הדמעות, אבל אני משקשק פה.
קראתי מצוין את מה שכתבת, אתה מסרב להתייחס לשאלות האמיתיות ולסיבות האמיתיות ולכן אתה עיוור כי אתה עסוק בלבכות. זה אתה אמרת, לא אני. כמעט כל מה שכתבת היה פרפראזה כזו או אחרת למשפט הזה:
Yuval כתב:

עמוס, אני פשוט לא שואל את השאלה הזו. אני עסוק בלהבין ולבכות על כך שאני הדור היחיד בעולם המערבי שנולד לחברה חופשית וליברלית וגדל בה.

לא ארד לרמתך ואכנה אותך בכינויים למרות שהם מגיעים לך בזכות וביושר, אתה כבר לא רואה מרוב דמעות. בעוד 4 שנים, כשתקום ביום הבחירות (ולמרות הנבואות האפוקליפטיות, יהיו בחירות...) תקווה שמול טראמפ ירוצו אנשים שכן למדו לקח והראש שלהם לא בתחת - והבינו את הסיבות האמיתיות למה הוא ניצח ב-2016. אחרת תצטרך לבכות עוד 4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:45 pm 
Senior

יובל: "אני עצוב שטראמפ ניצח והעולם יסבול בגלל זה
ראי: "בגללך טראמפ ניצח!!! עכשיו אתה עצוב ובוכה!!!!!!
יובל: "אני לא חושב שזה בגללי אבל לא משנה לי כרגע, כן, אני עצוב ובוכה"
ראי: "מגיע לך!!!! אתה בוכה!!!!!!!! בכייין!!!!!!!!!! עוד 4 שנים תבכה שוב!!!!!!"
יובל: "כן"

גוד טוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:50 pm 
Hall of Famer

ראי: אתה לא רוצה לראות את הסיבות האמיתיות למה טראמפ ניצח.
יובל: נכון. אני לא שואל למה זה קרה. אני עסוק בלבכות.

בהצלחה עם הגישה הזו. אני מקווה, גם למענך וגם בכלל, שמי שירוץ נגד טראמפ בעוד 4 שנים לא יהיה בעל גישה כל כך פשטנית ואשכרה יבין את הסיבות העיקריות, ולא השוליות, למה טראמפ ניצח (ורצוי גם שיהיה פחות מושחת מהילארי, אבל זה beside the point), וידע להתייחס אליהן. אחרת גם הוא יפסיד לטראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:53 pm 
Senior

רגע, אני חושב שהבנתי את הבעיה. האם אתה תחת הרושם שאני תכננתי לרוץ נגד טראמפ בעוד 4 שנים?

אני אדם פרטי. לא מוצלח במיוחד. בעל יכולות קריאה מאוד שנויות במחלוקת. אישית, בתור אדם בעל הלקות הפיזית שראשו ורקטומו נמצאים בסמיכות גבוהה, מעדיף שלא להיכנס לפרטים המרתקים של למה אנשים לבנים הצביעו למועמד שאומר שהוא יעשה טוב רק לאנשים לבנים.

נכון, זו משוואה בלתי ניתנת לפיצוח. דורשת מחקר סוציולוגי מעמיק ולא מתפשר על העיר והכפר. הכל נכון. כולם חכמים חוץ ממני. הבכיין. הייתי אומר קוקסינל, אבל זה לא בהכרח יהיה חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 2:58 pm 
Hall of Famer

אם לא הבנת - בין אם זה מחוסר רצון או מזה שאתה מאד דומע וראשך תקוע בחורך - מן הסתם הכוונה היא לא אליך אישית, אלא בגלל אנשים כמוך (זה מה שכתבתי מלכתחילה, אבל אתה לא קורא) אבל מן הסתם יותר חשובים ובעלי כוח ממך - אבל הם באים באותה הגישה של "מי שמצביע לטראמפ הוא גזען, ואם טראמפ נבחר זה סימן שהעולם רוצה ארדואנים ופוטינים".
מכיוון ש(אם לא היה ברור) אני לא סובל את טראמפ, אני מקווה שהאנשים האלה, שהם לא אתה כאמור, יבואו בעוד 4 שנים עם ניתוח יותר מציאותי של הסיבות למה הם הפסידו ב-2016. אחרת הם יפסידו גם ב-2020, כי הם ינבחו על העץ הלא נכון (או יותר נכון להגיד, "ינבחו על העץ הנכון במידה מסויימת, אבל השולי והזניח לעומת האחרים").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 3:02 pm 
Senior

הפייבוריט שלי בכל השיחה הזו היא שאתה חושב שדמעות זה משהו שלילי בהגדרה שמסמל חולשה.

גברים לבנים, אותו הדבר מאז 862 אחרי הספירה.

ועכשיו אצא מובס ובוכה, נשי כמעט, מן הזירה. בתקווה עמוקה ואמיתית שכולנו נמות בקרוב ומהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 3:12 pm 
Hall of Famer

שני הסנט שלי-לא כל מי שהצביע לטראמפ הוא בהכרח גזען חשוך ומיזוגן, אבל הוא כן בהכרח חושב שזה לא נורא אם נשיא ארה"ב כן יהיה גזען חשוך ומיזוגן. גם אם המחשבה הזו לא נוראית כמו המחשבה שכל תומכי טראמפ הם גזענים חשוכים ומיזוגנים, היא גם לא הרבה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 3:39 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
הפייבוריט שלי בכל השיחה הזו היא שאתה חושב שדמעות זה משהו שלילי בהגדרה שמסמל חולשה.

לא נכון, אתה מדבר שטויות. מעולם לא כתבתי את זה. במקרה שלך זה מסמל עיוורון. שאתה מעדיף לבכות ולא לבדוק מה באמת קרה. זה אתה אמרת, לא אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 5:08 pm 
Hall of Famer

רוני, אם אתה רוצה להיות מדוייק, אז אותו חלק מהמצביעים לטראמפ שחושבים שהוא גזען, חשוך, מיזוגן (לא כולם חושבים כך, לא כולם חושבים שזה רע שהוא כזה) חושב שעדיף שאותו גזען, חשוך, מיזוגן הוא בחירה עדיפה לנשיא ארה"ב על פני הילארי קלינטון.

ראי, מאחר שאני מאמין לדוגמא שאם אובמה היה יכול לרוץ לכהונה שלישית, אז הוא היה מנצח את טראמפ, או אם במקום הילארי קלינטון הדמוקרטים היו מעמידים מועמד יותר מוצלח, הם היו מנצחים את הבחירות, אז אני לא בטוח שהמסקנה שהם צריכים לקחת היא לא להתנשא מעל אמריקה הכפרית והבורה, אלא יותר בכיוון של מועמד מתאים לנשיאות ארה"ב שגם מדבר אל רוב העם.

ההתמקדות בסיפור של שמאל שבע ומתנשא וזאת הסיבה העיקרית שטראמפ ניצח היא שטחית ובעליל לא נכונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 5:38 pm 
Hall of Famer

עמוס, כיוון שבסופו של דבר למרות ההפרש באלקטורים הכל הוכרע על אחוזים בודדים במדינה X ובמדינה Y ובמדינה Z - יכול להיות. לעולם לא נדע.
אבל הסיפור פה הוא לא רק שובע והתנשאות גרידא. זה גם, אבל להתנשאות הזו יש ביטוי מאד מאד מעשי וארצי. זה התמוטטות מוחלטת של כל העולם החברתי והכלכלי של האנשים האלו, וזה לדעתי הדבר העיקרי שעליו מדבר המאמר. זו ההזנחה, כי האנשים האלה לא חשובים ובלתי נראים. זה התקפה על אורח החיים שלהם וההצגה שלהם כבעייה האמיתית, כביכול, של החברה האמריקאית. זה הסכמי סחר חופשי וגבולות פתוחים, שמאפשרים למפעלים שהעסיקו אותם - ושאין להם אלטרנטיבה באזור מחייתם, בניגוד לערים הגדולות - להעביר את העבודות שלהם בקלות למקסיקו ואז לשווק את המוצרים בחזרה בארה"ב בלי מחיר מיסויי, למשל. ואז באים הדמוקרטים ומבטיחים להם מה? עוד מאותו דבר.
ברור שלאופיה של הילרי, ולחוסר הכריזמה הפלסטי שלה, יש משקל פה. אני לא אומר שלא. אבל היא קיבלה מאותו אובמה, וגם מבעלה שהיה נשיא פופולרי מאד, רוח גבית כמו שלא קיבל אף מועמד לפחות בתקופת חיי (שכבר מתחילה להיות די ארוכה). הבעייה היא שבאותה רוח גבית הם הבטיחו את אותם דברים כמוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 14, 2016 10:38 pm 
Hall of Famer

יובל - אי אפשר להבין מה אתה רוצה חוץ מלהתבכיין. בוא נשים גם את הדברים בפרופורציה - בעוד 4 שנים הוא צריך להתמודד שוב בתוך המפלגה, והוא יצטרך שיתוף פעולה עם המפלגה כדי לנהל את המדינה. את הדינמיקה הזאת עוד נחיה ונראה.

אם למצות את דיון הגזענות - לראייתך (וגם לראיית רבים אחרים) התכונות האישיות של טראמפ (גזען + תומך בגזענות + לא מתכחש לתמיכה שהוא קיבל מגזענים) הופכות אותו למועמד שאמור להיפסל על הסף על-ידי כל בר-דעת, ועל כן, כל מי שתומך בטראמפ באופן אוטומטי כתומך בגזענות.
המציאות היא שחלק ניכר מהציבור האמריקאי לא רואה את זה כתנאי סף מינימאליים לתפקיד, אלא חלק ממכלול שיקולים. וכן, חלק מהם גם רואים את זה לחיוב ולא לשלילה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: