פוציץ' כתב:
רשמתי את זה בפורום אחר, העתק-הדבק.
אין ברירה, צריך לעבור לשחק בשיטה של הירבה השנואה. איזו באסה, אה? אתה מכין את עצמך חודש לפני, שם תזכורות באייפון, לחץ, לא מצליח להרדם ומגיע המשחק ורואה תצוגת נפל שכזאת.
זה בסדר להפסיד ואפילו בקלסיקו, אבל בחיאת, ככה? ככה?! בלי נשמה, בלי לחימה, בלי לב. עזבו רגע את בניטס, גם בלי מאמן על הקווים ריאל מדריד צריכה להראות הרבה הרבה יותר טוב מאשר חבורת הזבל שבלבן שראינו היום. זה לא איזה סתם יום שחור, בארסה יותר מידי חוגגת עלינו בשנים האחרונות. 6-2, 5-0, 4-0. מתי אנחנו פירקנו אותם ככה?מקסימום 3-1.
בואו נהיה אמיתיים, ב8 שנים האחרונות, מאז שפפ הגיע לבארסה והנחיל לקבוצה את שיטת הלחץ בכל מחיר והנעת הכדור הלא נגמרת(מה שנקרא ה"טיקי טאקה"), בארסה עושים לנו בית ספר. בארסה זכו בזמן הזה ב5 אליפויות, 3 גביעים ו3 פעמים בליגת אלופות בעוד שאנחנו זכינו באליפות אחת, גביע אלופות אחד ו2 גביעים. וזה לא רק התארים, בארסה מציגה בכל מקום, בכל משחק ולא משנה מי משחק-את אותו כדורגל. לא משנה אם היא משחקת מול באיירן באליאנץ ארנה או מול חטאפה בבית.
אצלנו בכל פעם אתה לא יודע מה תקבל. מול קבוצות שיודעות ללחוץ ולהניע כדור, אנחנו נראים לפרקים פשוט חסרי אונים. אפילו קבוצות כמו לאבנטה וגרנדה מגיעות לברנבאו ומניעות כדור בקלילות כאשר משחק הלחץ שלנו הוא פשוט בדיחה! אז אותם אתה יכול לנצח בזכות יכולת אישית של בייל או רונאלדו וגם כי הביצוע ויכולת הסיום שלהם היא לא משהו, אבל כשאתה משחק מול קבוצות ברמה גבוהה זה נראה עלוב כמו היום.
הפתרון שלי הוא להעתיק את השיטה. תגידו לא מתאים, לא יפה-ככה נראה בכל קלסיקו. אז פפ כנראה לא ירצה לבוא לריאל, אבל אני במקום פרז ממנה מאמן שמכיר את השיטה הזאת מקרוב, עבד בבארסה וידע להנחיל את השיטה לריאל. לריאל יש שחקנים לא פחות טובים מבארסה ואפילו יותר ואין שום סיבה שבארסה תראה כ"כ מאורגנת טקטקית וחזקה, בעוד אצלנו הכל יראה מקרי ומבוסס על כשרון.
נו באמת!!
הקבוצה הבוגרת היא פשוט המשך ישיר לכל הלה-מאסיה.
אני מאמין שרובכם יודעים את העובדה הבא, בכל קבוצות הנוער של בארסה, בכל הגילאים, משחקים באותה שיטה.
זה לא שמחר פפ יבוא לריאל ותוך כמה חודשים הם ישחקו טיקי-טאקה מושלם. זו שיטה שדורשת אימון ותיאום ברמות הגבוהות ביותר.