סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ספטמבר 26, 2026 5:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  הבא

כמה ייגמר?
תל אביב ב-3 13%  13%  [ 3 ]
תל אביב ב-4 38%  38%  [ 9 ]
תל אביב ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-5 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-4 17%  17%  [ 4 ]
ירושלים ב-3 8%  8%  [ 2 ]
סך הכל הצבעות : 24
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 8:49 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
ייתכן שכאן נתוני המשחק עוד זמינים

https://stats.segevstats.com/realtimest ... 80&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 8:51 am 
Freshman

עמוס לב כתב:
תודה לשמוליק על הודעות הכדורסל שלו על המשחק. 90% משאר ההודעות היו דיבורי שופטים.

זו פעם ראשונה שלך בפורום כדורסל? :wink:
בכל פורום באנגלית ובעברית זה בעיקר מה שמדברים עליו, גם כאשר לא מדובר בפורום של קבוצה ספציפית.

בכל מקרה אני ממש אשמח אם תוסיף גם אתה הודעות על כדורסל.
במהלך המשחק זה לא תמיד כזה פשוט.

למשל, אני אתמול רציתי לכתוב שמה התועלת במאצ' אפ של מוטלי מול המשאבה העונה לשם וויילי אם הוא לא זורק מבחוץ.
לא הספקתי לכתוב, והוא כבר קלע שתי שלשות. בד"כ אחרי עצירה בגלל שריקה יש זמן לכתוב משהו קצר.

לדעתי זה ההבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 9:25 am 
Hall of Famer

לפי ספורט 5 בלייקני ואוטורו היום טסים מפה. חשבתי שרק השחקנים של הפועל פוחדים מהמצב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 9:25 am 
Freshman

נכון לעכשיו המשחק בין תל אביב לחולון יתקיים ללא קהל . בהנחה שכך יהיה גם במשחק בין ירושלים לת"א - אלו זרים לדעתכם ישחקו ?

אותה שאלה רלבנטית לתל אביב חולון אבל לכאורה זה לשרשור המתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 9:42 am 
Sophomore

הנזק מקיום משחקים תחת אזעקות במלחמה גדול בהרבה מהתועלת.
אני בכל מקרה חשבתי מההתחלה שהיו חייבים לעשות בועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 10:54 am 
Freshman

היה אתמול פחד באולם בגלל השינוי הפתאומי בהוראות, יש לא מעט אנשים שיצאו עוד לפני הפסקת המשחק. בעוד השחקנים של תל אביב בכמה דקות מגיעים הבייתה (אם מישהו לא ישן להם בדירה), לשחקני ירושלים יש נסיעה ארוכה ומשפחות הנמצאות רחוק יותר. אני לא מבין איזה ערך ספורטיבי היה אתמול בהמשך המשחק תחת חשש טילים ומול אולם ריק. המנהלת הייתה צריכה להגיד בעצמה שהיא אחראית לשלום השחקנים ומפסיקה את המשחק. ראינו כבר בשנה שעברה את אופן קבלת ההחלטות של המנהלת שמבוססת בעיקר על חמדנות.

ההערות הציניות וחסרות כל אמפתיה של עופר ינאי מעידות בעיקר על עצמו, ואירוניות כשבאותו זמן דדאס והשחקנים הזרים מסתובבים בנתבג ומחפשים טיסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:06 am 
Hall of Famer

בשולי הדברים, לא חושב שראיתי מישהו מתייחס לזה, אבל למה איתי שגב עשה ברבע השלישי בובאן יאנקוביץ' ונגח בעמוד של הסל?

עשה לי פלאשבקים לא טובים הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:10 am 
Hall of Famer

rony כתב:
בשולי הדברים, לא חושב שראיתי מישהו מתייחס לזה, אבל למה איתי שגב עשה ברבע השלישי בובאן יאנקוביץ' ונגח בעמוד של הסל?

עשה לי פלאשבקים לא טובים הסיפור הזה.

בהחלט. והטמבל הזה עוד עשה רוורס מופרע ונתקע בסניד.

אגב סניד, המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:15 am 
Freshman

אז התובע של האיגוד תובע הפסד טכני . האם יש הבדל בסדרת פלייאוף בין הפסד טכני להפסד רגיל?

כרגע אני מאמין שהמשחק ביום שלישי יתקיים.

מעריך שויילי לא ישחק. כמובן גם בלייקני ואוטורו - לא.

לגבי האחרים - יש לכם הערכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:20 am 
Junior

הערכה שלי: נגמרה העונה. אבל לנצח נזכור את הפועל ירושלים הפחדנים האופורטוניסטים שבגללם הרבע הרביעי של משחק מספר 1 בסדרת חצי הגמר לא שוחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:24 am 
Hall of Famer

הארפר אתמול 13 נקודות ן-9 (!) אסיסטים ב-19 דקות. אני עדיין משוכנע שללא העבירה המונפצת לחלוטין השלישית ששרקו לו התוצאה הייתה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:28 am 
Freshman

רלפי כתב:
היה אתמול פחד באולם בגלל השינוי הפתאומי בהוראות, יש לא מעט אנשים שיצאו עוד לפני הפסקת המשחק. בעוד השחקנים של תל אביב בכמה דקות מגיעים הבייתה (אם מישהו לא ישן להם בדירה), לשחקני ירושלים יש נסיעה ארוכה ומשפחות הנמצאות רחוק יותר. אני לא מבין איזה ערך ספורטיבי היה אתמול בהמשך המשחק תחת חשש טילים ומול אולם ריק. המנהלת הייתה צריכה להגיד בעצמה שהיא אחראית לשלום השחקנים ומפסיקה את המשחק. ראינו כבר בשנה שעברה את אופן קבלת ההחלטות של המנהלת שמבוססת בעיקר על חמדנות.

ההערות הציניות וחסרות כל אמפתיה של עופר ינאי מעידות בעיקר על עצמו, ואירוניות כשבאותו זמן דדאס והשחקנים הזרים מסתובבים בנתבג ומחפשים טיסות.

אני מבין שהשחקנים של ירושלים עברו לגור שם רק השנה?
לפני שנה בדיוק, במשחק 3, כל השחקנים גרו בשכונת יד אליהו?
או שאולי המצב במשחק היה קצת שונה?

הפעם בכלל לא היתה התרעה על תל אביב וכל הפיזור של הקהל היה מיותר לחלוטין. היה צריך לסיים את הרבע האחרון, לפזר את האנשים הביתה וזהו.

ההערות של עופר ינאי, כמו תמיד, מיותרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:31 am 
Sophomore

במקצועי לרגע - יונתן עלה עם הרכב הזרים שקיוויתי לו. בלי קאש ועם מובלי. ולדעתי זה לא ממש עבד..

אז אמנם הסייז שקיבלנו כשבכל רגע יש שני שחקני פנים אמיתיים היה אחלה. ואולי עזר לנו להיות בשיוויון בריבאונד. אבל משחק ההתקפה שלנו עשה פלאשבקים לשנה שעברה כשבכל פעם שהארפר על הספסל דינו מנסה להציל ב-1:1 (והשומרים של ת"א מאד מתאימים מולו. במיוחד ווינרייט). ובניגוד לשנה שעברה אנחנו כבר לא קבוצה שיכולה להנצח בעזרת הגנה רצחנית (בטח בלי זוס) ככה שזה קריטי...

יש פה כאב ראש קטן למשחק הבא אם וכאשר. שאולי יפתר מעצם זה שלא כל הזרים ישארו ואז ממילא מי שישאר ישחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 11:55 am 
Junior

עופר האדום כתב:
הארפר אתמול 13 נקודות ן-9 (!) אסיסטים ב-19 דקות. אני עדיין משוכנע שללא העבירה המונפצת לחלוטין השלישית ששרקו לו התוצאה הייתה אחרת.

במשחקים האחרונים הארפר מוסר יותר אסיסטים מאשר בתחילת השנה. בשמונת המשחקים האחרונים, בלי המשחק אתמול הוא מתקרב לתשעה אסיסטים למשחק לעומת בסביבות 5.5 אסיסטים ב 16 המשחקים הראשונים של העונה. מצד שני יש דקות, וזה גם היה אתמול, שבהן נראה שהוא בכלל לא חושב על האפשרות לזרוק לסל וזה בא לידי ביטוי בכך שהוא חודר הרבה פחות. חלק מזה נובע לדעתי מכך ששורקים פחות לעבירות כשאר הוא חודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 12:31 pm 
מנהל פורום

בני12 כתב:
רלפי כתב:

הפעם בכלל לא היתה התרעה על תל אביב וכל הפיזור של הקהל היה מיותר לחלוטין. היה צריך לסיים את הרבע האחרון, לפזר את האנשים הביתה וזהו.

עקרונית אתה כנראה צודק, אבל ברגע שהגיעו הנחיות חדשות של פיקוד העורף, בעל תפקיד שמקבל החלטה שסותרת אותן, כל האחריות היא עליו וזה תיק כבד ואי אפשר להאשים אף אחד שלא רצה לקחת תיק כזה על עצמו, עם כל הכבוד למשחק ולליגה. ופיקוד העורף מצידו, לא יודע אם יכל מראש להוציא הנחיות צפציפיות ולהחריג אירוע כזה או אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 12:40 pm 
Junior

איןערך ספורטיבי כרגע משחקים מופסקים באמצע .זרים מתחילים לעזוב אין קהל וככל שהמערכה תימשך יעזבו יותר שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 12:43 pm 
Freshman

ודים כתב:
בני12 כתב:
רלפי כתב:

עקרונית אתה כנראה צודק, אבל ברגע שהגיעו הנחיות חדשות של פיקוד העורף, בעל תפקיד שמקבל החלטה שסותרת אותן, כל האחריות היא עליו וזה תיק כבד ואי אפשר להאשים אף אחד שלא רצה לקחת תיק כזה על עצמו, עם כל הכבוד למשחק ולליגה. ופיקוד העורף מצידו, לא יודע אם יכל מראש להוציא הנחיות צפציפיות ולהחריג אירוע כזה או אחר.

ברור שהטעות של הפינוי היא של פיקוד העורף ואף אחד במגרש לא היה אמור להפר אותה.
אבל פיקוד העורף גם נתן אישור להמשיך את המשחק (רק ללא קהל) ולזה הפועל ירושלים קצת פחות הקשיבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 12:46 pm 
Freshman

RREEDDTT כתב:
איןערך ספורטיבי כרגע משחקים מופסקים באמצע .זרים מתחילים לעזוב אין קהל וככל שהמערכה תימשך יעזבו יותר שחקנים

קשה לי להאמין שהמנהלת תלך על עוד עונה ללא אלופה.
מכסימום יסיימו את הליגה על טהרת ישראלים (כמו שעשו בליגת העל לנשים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 1:17 pm 
Junior

בני12 כתב:
RREEDDTT כתב:

קשה לי להאמין שהמנהלת תלך על עוד עונה ללא אלופה.
מכסימום יסיימו את הליגה על טהרת ישראלים (כמו שעשו בליגת העל לנשים)

קשה לדעת .
בכל מקרה אוטרו ובלייקני עזבו לפני שעה קלה את ישראל .בירושחים סניד ואוסטין רוצים לעזוב באופו מיידי ואני מאמין שגם במכבי תא וחולון זרים ירצו לעזוב למרות שמעריכים בישראל שמצב החירום ימשך 4 עד 5 ימים נוספים ולא מעבר לזה
כמובן שיהיו גם השלכות על איר7ח המשחקים של הקבוצות הישראליות במפעלים האירופאיים גם בע7נה הבאה או לפחות בחלק הראשון שלה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 2:03 pm 
מנהל פורום

שני כלבים משוגעים נובחים אחד על השני ואנחנו מפסידים את החודש הקסום של השנה
בני זונה, בני בני בני בני זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 2:29 pm 
Hall of Famer

בילי תומפסון כתב:
ייתכן שכאן נתוני המשחק עוד זמינים
https://stats.segevstats.com/realtimest ... 80&lang=he

תודה
מחדד את מה שכתבתי - מיצ'יץ' היה מעולה, אבל 27.5 דקות מתוך 30 (כאשר אמורים לשחק כדורסל כל יומיים) זה טירוף עבורו.

אני כתבתי פה כמה פעמים שצריך כ"צעד מניעה" (גם לאור העובדה שהלו"ז ממילא מלא לחלוטין עם משחק כל יומיים) לקצר מראש את הסדרות לטוב מ-3 (כמו שהן כבר היו שנים...). כעת אם יילכו על קיצור (נניח כשהפועל ת"א תקבל ניצחון וכבר מובילה 0-1) - אז יתחילו מחאות איך קובעים דבר כזה תוך כדי סדרה וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 2:33 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
שני כלבים משוגעים נובחים אחד על השני ואנחנו מפסידים את החודש הקסום של השנה
בני זונה, בני בני בני בני זונה

התכוונת אלי ? :ya_hoo_oo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 2:57 pm 
מנהל פורום

חח
אתה יכול לאמץ את זה עבורך
לא רושם זכויות יוצרים
בלי 12 זה לא בני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 3:12 pm 
Freshman

הטענות של ירושלים מקבלות חיזוק מכיוון לא צפוי (או אולי כן צפוי?).
שחקני מכבי מתנגדים למשחק הערב, בגלל חוסר השקט והביטחון בשל המצב הבטחוני.
כמובן שזה טקסט שחייב להופיע בטיעונים של הפועל ירושלים, נגד הפסד טכני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2026 3:15 pm 
Freshman

אין לי כח להיכנס להקלטה לבדוק אם זה ציטוט מדוייק של גל מקל. אבל אם כן, זה לגמרי מחזק את טענות המכביסט חסר המושג והמנותק. בעיני אוהדי הפועל רבים, המשפט הזה לבד יכול להיות עילה לפיטורים

ציטוט:
"עופר ינאי? כבודו במקומו מונח, יש לו את המניעים שלו, הוא אוהב לצייץ, להגיב ולהיות בכותרות. הוא גם כתב שהמטוס שלו מוכן כשהשחקנים שלנו רצו לעזוב וממה הבנתי שני שחקנים של הפועל עזבו. אז אנחנו לא נכנסים לפוליטיקה הזאת. אנחנו רוצים שכולם יהיו פה, ישחקו ונסיים את זה כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, גלעד ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: