סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 19, 2024 1:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
איך לנקות חלונות ? על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 25, 2023 3:18 pm
18/12/17
התחילו בקשירת הוילונות שעל גבי החלונות או הסרתם בכדי להתחיל בניקוי התריסים עם מברשת לניקוי תריסים.

שטיפת נוזלים עם מי סבון חמים יוכל לעזור.היזהרו בעת ניקוי מאסיבי של החלונות בכדי לא לפגוע במסגרות החלונות.

עם מגב נקי,מתחילים בחלק העליון של החלון וממשיכים לאורך החלון בתנועות של למעלה ומטה.
יש לנגב אופן קבוע את להב המגב באמצעות סמרטוט Leifheit כדי למנוע העברת אבק מסביב.
השתמשו במטלית לחה או יבשה או מטלית מיקרופייבר בכדי להסיר את המים שנותרו על החלון.
לבסוף,ייבשו את אדן החלון במקומות שאליהם נטפו המים.
הקפידו לבחור יום מעונן לניקוי החלון,ביום שמשי החלון נוטה להתייבש מהר ובכך לחבל במלאכת הניקוי.
אביזר מומלץ לניקוי הוא מנקה חלונות חשמלי המבצע שאיבה של המים ללא סימנים.
שיטה נוספת שחלק מהאנשים משתמשים בה היא הוספת 2 כפות חומץ לדלי קטן של מים חמים.

מתכון דג אמנון על ידי ELIA321e ב ו' ספטמבר 16, 2022 9:58 am
מרכיבים


12 פילה דג אמנון טריים
מיץ מלימון שלם גדול
מלח גרוס גס
מלח ופלפל שחור
חצי כפית כורכום
חצי כפית פטרוזיליה יבשה
2 שן שום כתושה
6 כפות שמן זית
4 כפות מים
חצי כפית פפריקה אדומה


אופן ההכנה

משרים את נתחי הדג במיץ לימון בתוך קערה שהונחה ליד תרמוס אוכל במשך 40 דקות.
לאחר ההשריה שוטפים את הפילטים ומניחים בתוך תבנית לתנור.
לוקחים קערה ומערבבים את כל מצרכי התיבול ובאמצעות מברשת סיליקון מורחים אותם
על הנתחים.
אופים במשך חצי שעה על 150 מעלות עד שהדג מקבל צבע זהבהב.

בחירת מתנפחים לבריכה על ידי ELADG2 ב ב' אפריל 17, 2023 4:37 pm
כשהקיץ ממש מעבר לפינה,זה הזמן להיכנס לבגד ים או לביקיני יחד כסאות הים שלכם.
בין אם מדובר בבריכה או ללכת לים.
חוץ מלרדוף אחרי הילדים הקטנים שלכם ולדאוג למרוח להם קרם הגנה חשוב שתהיה לכם יכולת להעסיק אותם
בזמן שאתם נחים לכם כשהם משחקים.
מתנפחים לבריכה הם אחד האטרקציות הנוחות למשחק.
רוב המתנפחים אינם ניתנים למחזור משום שהם עשויים בחלקם מחומרים שקשים מאוד למחזור.
הדרך היחידה להיפטר מהם היא פשוט להשליך אותם לפח האשפה.
על מנת לשמור כמה שיותר על אורך החיים של המתנפחים,מומלץ לאחסן אותם במקום קריר ומוצל,הרחק מהשמש
ומשינוי מזג אוויר קיצוניים.
ניתן לאחסן אותם בקופסאות אחסון סגורות או שקיות ניילון כלשהן,הרחק מחפצים חדים שעשויים לפגוע בהם.
על מנת לרוקת את האוויר של המתנפחים,ניתן ללחות על השסתום עד שכל האוויר שלו ייצא.
כיאה לכל גיל,המון הורים מבקשים לדעת באיזה גיל מומלץ להתחיל להשתמש עם מתנפחים לבריכה.
ישנם מתנפחים המיועדים לגילאים של עד חצי שנה בעוד שי...

[ התקדם ]

טלה בטורטיה על ידי ELIA321e ב ד' אפריל 27, 2022 12:23 pm
מצרכים:

4 טורטיות קמח רכות
700 גרם כתף טלה
בצל אחד
12 גזרים גמדיים
150 גרם עגבניות שרי
400 גרם תפוחי אדמה קטנים
20 גרם רסק עגבניות
250 מ"ל מים
זר עשבי תיבול
רבע כפית שום כתוש
2 כמות שמן חמניות
מלח ופלפל שחור

פורסים את בשר הטלה לקוביות בגודל 4 ס"מ. מקלפים את הבצל וקוצצים
אותו דק. מקלפים את הגזר ותפוחי האדמה )חוצים לשתיים אם גדולים
מדי(.
מחממים שמן לחום גבוה בסיר ללא המכסה ומשחימים בו את הבשר.
מוסיפים מים ובוחשים עד לשחרור משקעי מיצי הבישול מהקרקעית.
מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.
מוסיפים את כל הירקות, את זר עשבי התיבול ואת השום הכתוש. מתבלים
לטעם הרצוי ומערבבים.
סוגרים וכאשר הקיטור מתחיל לצאת, מנמיכים את עוצמת החום
ומשאירים להתבשל במשך הזמן הרשום.
לאחר שהזמן עבר, יוצקים באמצעות מצקת, תערובת בשר, ירקות ורוטב
במרכז כל טורטיה, מקפלים את השוליים כמתואר בתמונה ומגישים בתוך
כוסות זכוכית שהנחנו עם סל שוק פלסטיק

מתכון לפשטידת פטריות על ידי ELADG2 ב ה' ספטמבר 28, 2023 12:29 pm
מרכיבים

4 כוסות פטריות משימורים
8 ביצים
אגוז מוסקט
מלח ופלפל שחור
כוס פירורי לחם
6 בצלים סגולים, פרוסים דק
8 כפות שמן

אופן ההכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות,מחממים את השמן עם כלי בית כמו מחבת או סוטז' ומתחילים
לטגן את חתיכות או הבצל עד לקבלת הזהבה.
לוקחים קערה ומערבבים את הבצל,פירורי לחם,אגוז,פטריות שמפיניון וכפות שמן ויוצקים לתוך תבנית
עגולה ששימנו קודם מראש,נותנים לתערובת שהכנו 5 דקות "לנוח",ולאחר מכן מכניסים לתנור שדאגנו
לחמם מראש ואופים במשך 40 דקות עד שהפשטידות מקבלת צבע זהבהב.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: uriel17, יוניק


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction