סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 20, 2024 8:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]



קישור לבלוג

סטטיסטיקת הבלוג
173סך הכל רשימות
28סך הכל תגובות

חיפוש בלוגים


קטגוריה בלוגים 
כדורסל ישראלי

ליגת לוטו, גביע, קבוצות, ליגה לאומית, נבחרות ישראל, וכו'

0

נ.ב.א.

הליגה הטובה בעולם.

0

כדורסל באירופה

כל מה שקשור לכדורסל באירופה: יורוליג, ליגות אחרות, נבחרות, וכו'

0

עוף-טופיק

כל מה שלא קשור לכדורסל...

1


 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא
הזנה רשימת בלוג אקראית
מתכון לכדורי שוקולד לפסח על ידי ELADG2 ב ג' אפריל 11, 2023 9:48 am
מרכיבים

24 כפות קקאו
18 כפות שמן
3 כוסות מים רותחים
5 כוסות קמח מצה
4 כפות יין
6 כוסות סוכר

להכנת הציפוי:
קוקוס


אופן ההכנה לכדורי שוקולד מוצלחים וכשרים לפסח:
בקערה מכניסים את כל המצרכים ומערבבים היטב,ניתן למעוך את חלק מהמרכיבים עם מועך פירה,עד לאיחוד מכניסים למקרר להתגבשות ( העיסה צריכה לצאת מעט דביקה, אם נראה לכם שהיא מידי נוזלית מוסיפים עוד מעט קמח מצה או אגוזים קצוצים)
יוצרים כדורים ומגלגלים אותם בקוקוס או בקקאו או בכל מה שאוהבים.
ניתן גם לצפות אותם בשוקולד מומס.
מכניסים לקירור ומגישים קר.
בהצלחה רבה ובתאבון

קציצות בקר על ידי ELADG2 ב ו' מרץ 03, 2023 3:31 pm
להכנת הקציצות:
1 ק"ג בשר מעורב בקר וטלה טחון גס
1 בצל מגורר
2 כף שמן זית
2 ביצה
2 כפית אריסה
כפית מלח גס
פלפל שחור גרוס דק
שמן זית
4 פרוסות לחם, רק החלק הרך, מושרה במים וסחוט


להכנת הרוטב:
12 לימונים כבושים נקיים מגרעינים וקצוצים גס
2 צ'ילי אדום טרי
4 עגבניות גדולות חלוטות, מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
2 פלפל אדום מתוק
2 צרור קטן של כוסברה קצוצה דק
6 כפות שמן זית
2 כוס מים
4 כפות מהמיץ הסירופי שנמצא בצנצנת הלימונים הכבושים
2 שן שום פרוסה דק

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הקציצות עם קערת פוד אפיל עד לקבלת תערובת אחידה.
לאחר מכן יוצרים כדורים מהתערובת שהכנו,לאחר מכן מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הקציצות שיצרנו,
לאחר מכן שופכים את השמן שטיגנו בו מקודם.
יוצקים למחבת 6 כפות שמן זית ומטגנים מספר דקות את הפלפל,השום,הפלפל המתוק והצ'ילי.
מוסיפים לאחר מכן את העגבניות ומטגנים ומערבבים תוך כדי עד להתרככות העגבניות.
מוסיפים את המים והכוסברה ומביאים לרתיחה.

מגישים חם

התפתחות כלי בית על ידי ELADG2 ב ג' מרץ 05, 2024 3:12 pm
כלי בית וגם כלי מטבח הפכו במהלך השנים להיות מוצר מרכזי בחיי היום יום המאפשרים
נוחות,במאמר זה נביא עבורכם מספר דגשים על כלים שימושיים לבית ולמטבח.

סכין מטבח

סכינים הם כלי מטבח בסיסי שהתפתחו במהלך השנים,מאז ומעולם,האדם הקדמון השתמש
בכלים חדים כדי לחתוך ולהכין מזון.
עם הזמן,כלי החיתוך עברו שידרוג עיצובי וטכנולוגי,חלקם גם מחוזקים באמצעות ניטים וכוללים
סכיני שף,ירקות,קילוף ועוד.

מחבתות

בתחילה,מחבתות היו כלים העשויים מחומרים כמו ברזל או אבן ובמהלך הזמן התפתחו סוגים שונים של

חומרים כמו נירוסטה,אשר נמצאת כמעט בכל בית אב ונחשבת למחבת המחזיקה לאורך זמן הודות לכך
שאינם בעלי תכונות נונסטיק.בעידן הביניים עברה המחבת כמו כלי בית נוספים התפתחות נוספת והתוספת

המהותית בה,היתה הידית הארוכה שאפשרה יכולת שימוש במחבת בצורה נוחה יותר.
כיום,קיימות מבחר מחבתות בעיצובים ובצבעים שונים.

סירים

בעבר,האדם הקדמון השתמש בכלים מסוימים העשויים מאבן על מנת לבשל לעצמו מאכלים.
עם התפתחות,כמו המחבתות,במרוצת השנים גם הסירים התפתחו מבחינת חומרם והפכו להי...

[ התקדם ]

מתכון לקובה על ידי ELADG2 ב א' מאי 07, 2023 2:07 pm
מרכיבים

100 גרם רסק עגבניות
150 גרם אריסה מתוקה
100 גרם פלפל שאטה גרוס דק
100 מ"ל שמן זית
1 כפות פפריקה אדומה
חצי כף פלפל אנגלי טחון
רבע כפית היל
רבע כפית קמון
1.5 כפות מלח
חצי קילו בורגול דק
250 גרם בשר עיזים טחון
חצי פלפל אדום
חצי פלפל חריף
1 צרור נענע
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל קטן


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים,מניחים בתוך תבנית פיירקס ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שמן הזית,מניחים את הקובה במקרר במשך שעתיים עד לקבלת התקררות מלאה.

קובה אורז עם בשר על ידי ELIA321e ב ה' מאי 19, 2022 10:13 am
מרכיבים

8 כוסות אורז פרסי
2 כפית בהרט
1 כפית מלח
1 כפית פפריקה
פלפל שחור
2 ביצים
חצי כוס מים
800 גרם חזה עוף טחון

להכנת המלית

10 כפות שמן
4 בצלים קצוצים דק
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית הל טחון
1 קילו בשר בקר


אופן ההכנה

מרתיחים מים חמים בתוך סיר סולתם ולאחר מכן שוטפים היטב את האורז ומוסיפים אותו למים שמרתיחיחם.
מבשלים במשך 20 דקות ואז מסננים ושוטפים.
לאחר מכן מעבירים את האורז לקערה ומוסיפים את שאר החומרים להכנת המלית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מכסים בנייר ניילון נצמד מאחסנים במקרר ל3 וחצי שעות.
מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו ומוסיפים את התבלינים ומממשיכים לבשל עוד
20 דקות תוך כדי ערבוב לסירוגין.

 [ 172 רשימות בלוג ]  1, 2, 3, 4, 5 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים רשומים: Bing [Bot], oren_80, עופר האדום


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 - phpBB.co.il.
הבלוגים נוצרו על ידי מוד בלוג משתמש © EXreaction